redo för nyår!

nu har vi nyss ätit förrätten! väldigt simpel och god! sitter och väntar på varmrätten som består av kött och potatirgratäng. muums! melker och ester är helt galen! dom vill bara smälla raketerna. hahahahhah.

min nyårs outfit blev väldigt enkel med partyaktig. mina nya gröna mönsterbyxor. asfräcka! och en ascool tröja,massa armband och ett glatt humör. bättre kan de inte bli! nu ska jag snart äta gomat!

vi hörs nästa år mina vänner!

gott nytt år!

hello stalkers!!

skoja. aja. inatt vid halv 2 eller nåt satt jag vid datorn nere i vardagsrummet. åsså helt plötsligt hörde jag att nån va på verandan! fick panik och stängde av datorn..kunde inte se ut heller. så jag sprang upp. hade hjärtstillestånd ett tag tror ja. sen smsar sebbe och säger att de va han. fyfan va sur/lättad jag blev. haha. sen somna jag. idag tror jag att jag sov rätt länge? opsiiiie. men de gör inget. idag äre ju nyår. hoppas de blir skoj! har lagt ut min fanta på altantaket. hahahahha. fick inte plats i kylen så då la jag den här uppe i snön. så nu lär jag väl snart ska börja fixa mej..stefan ska komma hit och äta sen far jag bort. får se om jag hinner till linnea annars åker jag direkt till malin. blir nog kalas dedär. ska ta bort massa kort i kameran nu. HAR HITTAT DEN SÅ NI VET!!!! mamma har ju sina ögon som dock inte jag har. ahahha. sämst på att hitta saker. men ja. så nu ska jag packa klart väskan min och göra mej klar. ingen aning om hur jag ska se ut. illa. nej de löser vi. malin verkar skulle vara asfin! lockat håret och allt. pingla dedär! aja. nu ska jag chilla!

gott nytt år allihopa! till dej med mormor!


naw!









förra nyåret! dock inte dom bästa bilderna..hade lite krig med jonathan samtidigt..så!


" 18 year old virgin "

såg nyss på "18 year old virgin" HAHA sämst film. ville bara ligga runt. men åh. säger som amanda..spencer. ÅH assnygg! man vill bara ha han. myyyms. aja..nu ska jag nog sova lite..hörs hej!



sötare i filmen..men söt här med.


hos elin

har vare hemma typ i en timme nu. va med elin,jens och sebbe hela kvällen. va först ute lite. gick runt. sen gick vi till elin. haha kul vi hade rå. jag och jens tjaffsade. hade riktigt damp på han. som sjöng singstar. HAHAHHAHAH dog lite. jens blev kallad tondöv av spelet. sebbe va väl sisådär. men rätt duktig ändå. elin va ju solklart bäst. ofc lixom! haha tösan. sen pratade vi lite och så. efter de körde vi sanning eller konsekvens. HAHAHHA. kult jens blev lite otålig ett tag så jag och elin dampa lite på han. sånt händer. sen for vi alla andra hem till oss. sebbe åkte med oss solkalart. släppte av jens vid ica. haha. aja. så nu sitter jag här. laddat ner ännu en film. kommer bli riktigt olaglig ja.. illa. aja. nu ska jag fortsätta ha min konflikt med martin och lars. HAHAHAHAHAHAH  dör lite. hörs hej!

kommentar

anonym om hannes picc (HAHA pick..alltså snopp):
kan du inte berätta om dina förebilder? är så nyfiken :) tack för en rolig blogg!
svar: åh tack så mkt! glad jag blir :') haha visst! jag har någraa..typ 4 st just nu. den första är såklart mormor. världens underbaraste tant. går inte att beskriva na'. hon vet nog redan va jag känner för henne. så ja..mormor är en. sen har jag tre tjejer som bor i matfors..känner egentligen bara en va dom och de är tova. tkr hon är döfin. fattar inte att jag kunde få lite av snyggheten när vi ändå är släkt? får damp på de. haha. sen äre antonia och evelina. också två riktigt dösnygga tjejer. snälla och goa. läser deras blogg. blir inspererad av varje ord som skrivs typ. älskar att läsa alla tre's blogg. riktigt bra. så ja..de är dom. varför vet jag inte..vet bara att jag vill bli som mormor när jag blir äldre. hehe. så..så är läget just nu! svårt att förklara..

uppdaterar bara

sitter med en billys i min famn. sitter fint de. fast inte så bra för smulan min..men hwo gives them? inte jag iaf. haha. nyss va tova här och duschade. den pöppan. robin hämtade na precis. så ja..idag då? vet inte förrns ikv. då lär jag vara med eline ftersom she ask me. får se om mallan kanske kommer med åxå. vi får vällan se.

imorgon äre nyår vilket ska firas! hade planerat att fira med mallan..men då blev vi lite fler! kalas. så de blir jag,mallan,linnea,johanna och madde. kult. sen sover vi alla hos malin. men jag lär väl berätta mer nästa år va vi gjorde! heheh. kul jag är. men aja..vi hörs!


hannes picc (HAHA pick..alltså snopp)

hanne har äntligen börja blogga! KALAS typ. haha men förut knäppte vi kort. tänkte visa lite. känner att jag är väldigt seriös när jag är med på kort med mina vänner. men vem bryche som hanne säger. jag är ju alltid söt ändåså :)



hanne smygknäppte när jag inte va beredd =( men sötis ändåju!



haha älskar bilden!


cola chejer

love u tu fjolla!


tjejmiddag

jag kom och tänka på en sak..jag vill VERKLIGEN ha en tjejmiddag! förstår egentligen inte varför någon av mina vänner har de. fatta kul man skulle ha varje gång. prata..mysa och äta gott. jag vill själv ha en eftersom jag så gärna vill laga mat till dom. men visst..inte bara de! vill ju även umgås med dom. nackdelen är att min familj ofta är hemma. känns lite fult att jaga iväg dom när jag vet att melker och ester sover vid halv 8-8. men de är något jag skulle vilja. annars äre bara att hoppas att någon annan fixar en som jag blir bjuden på! skulle gärna vilja ha ett nu på lovet. men ja..som sagt vi får se!

komsi komsi kameran!

jag hittar inte min kamera!!!! damp.

iaf. jag,hanne, mamma och barnen åkte iaf på drakborgen! tjiho sa virå! haha. men visst vare väl kult. efter de köpte vi glass på donken och for hem till hanne. jag och hanne solklart. där gjorde vi inte mkt alls! haha. brukar aldrig vara så men idag vare de. va lite med söta tea. ville bara ta mäna hem. så söt va hon. vid halv 7 for jag hem. har nyss städat mitt rum lite..eller städat. jag har plockat ihop så de inte ser bedrövligt ut!

som ni såg har jag och emlan fixat fram våra tjusiga bilder. fina egopics va? rätt nöjd med dom faktiskt. vissta va lite för brutala för bloggen så dom lät vi vara åt sidan så länge! så nu funderar jag på vilken jag vill ha som profil på fb. assvårt! vet inte vilken jag vill ha. kan ju inte ha samma som emlan. knep dåju. så jag tog bara banan bilden. lär ju byta så småning om. menmen. nu tror jag att jag ska äta mej en billys till middag! de kanske låter gott? jaja.

lovade ju amanda att jag skulle lägga upp bilder på va jag köpt på rean..men min kamera leker ju kurragömma så jag lägger upp när jag hittat den!



denhär bilden älskar jag med. to cute!


här haru julia










love u bimbo ♥ älskar sista bilden.

i väntan på ett sms

good morning people!!!

ställde klockan på 10 imorse..men klev visst upp 11. ops!  men nu har naj nyss tvättat av kroppen lite och sen har jag även ätit frulle. nu sitter jag och väntar på att hanne den pruppen ska skriva att hon är vaken. (sömntuta) *krax* hehe. aja..ska fortsätta vänta så jag kan berätta förna va min plan är..;) MOHAHAHHAHHAHA (Dr.Mugg)


b1 och b2 HAHA


emilia framkallar skratt

idag har jag haft rilly kul med emlan. for ju tbx till henne sen efter jag kommit hem. så vi skrattade som vanligt. knäppte egopics och mös. ahha. kan visa lite bildor sen när jag fått dom. orkar inte berätta så noggrant.

nu har jag suttit och diskuterat med malin,madde och linnea om vi skulle hitta på nåt på nyår. vilket vi kanske ska. skulle prata med mamma imorgon. så får vi se hur de blir.

imorgon ska jag ÄNTLIGEN vara med hanne. kommer nog bli asskoj =D längtar som satan i gatan. kommer bara busa. ska inte vara blyg för förmodligen kommer vi vara ensama i hennes house. hehe. lovat mor min med att inte vara uppe till 3 så idag tänkte jag lägga mej vid 1 kanske? 2 timmar bättre ju! aja. höres!

ludde <3 släp

idag blev de ett sent morgon inlägg idag. men jag vaknade vid 12. började smsa. låg kvar till 1. gick ner åt en banan och drack mjölk. gick upp klädde påmä varma kläder. så skjutsade mamma mej till emlan. så tog hon och jag med oss ludde ut på en promenix eftersom vi ska försöka hålla igång., HAHAH hurtigt! a men de gick ju lite segt när vi hade med oss lilleman..men va gör de? då har ju han fått vare ute åxå.
lite rolig han va näre kom släpvagn. HAHAH streta och drog..benen rätt ut åsså bjuffar man lite. de är ludde och släp de! hehe. a sen när vi gått så gick jag hem. i rask takt den här gången. haha. så nu har jag äte och dushat..ska till emlan snart. vi ska knäppa kort på oss. hihi bus =D
aja. kanske bloggar där. höra på snyggluren min annars då!

klagoooo

eftersom hanna klagade på att jag måste blogga och elin på att de va för lite bider så ska jag väl fixa både och! va ju med elin förut. vi va på gårn. hade lite toka för oss. haha. va där till halv 10 när dom stängde. kul hade jag dåååå. sen gick jag hem med sebbe. sen när jag kom in åt jag middag. alltså tacos. mums sa min käft och teg sen. haha. skoja. men typ så vare. nu sitter jag här. har nyss dampat klart. heheh. väntar på att filmen ska ha laddat ner klart. ska se the last song. fast jag och hanna har sett den redan så vill jag se den igen:D hehe. men nu så har jag gjort ett kvällsinlägg åxå. får se om de blir nåt mer. isf skriver jag väl dårå! nu till bilden



ester i borlänge 09. vet att hon ville vara med på storblogga min!


stan med kickis

hemma nu efter en dagpå stan och birsta! vaknade 11 av att mamma kom upp och frågade om jag ville åka och shoppa med kickis. va skeptisk eftersom jag lovat emlan..va en jävligt elak kompis då..och jag är de än men a jag följde med kickis ändå..ska gå imorgon ist. a så vi åkte vid halv 1 och kom hem halv 6. HAHHAH. a men vi gick på stan först. köpte en skjorta där..sen for vi till birsta. började med att gå på monki. hittade en assnygg kavaj. jag kunde ha den men satt lite trångt..så jag sket i de. ist gick vi och åt en underbart god räksallad på charm. åh va gott de va. smällmätt blev man ju åxå för den delen, vilket va riktigt bra. sen gick vi på massa andra affärer. hittade inget jag ville ha. tänkte bara på kavajen som jag blev kär i..så vi gick tillbaka för att köpa den ändå. men då hittaade i en storlek större. tror nästan jag hoppade a glädje. så jag ställde mej i kön på direkten.haha. så ja..jag köpte en kavaj och en skjorta. riktigt nöjd. nu är jag hemma och ska snart dra på gårn med elin. HAHHAHAH gårn jag dör. kult. får se hur länge jag orkar vara där xd. sen ska jag hem och se på film. men nu ska jag upp och byta byxor för dom här luktar prupp. hehe. aja. vi hörs väl då. och emlan..FÖRLÅT :'(((((((( <3


dear john

kl är halv 2. jag har precis kollat på dear john. åh va jag grinade. känner men astöntig men ne..fan man må få grina i filmer! de står jagför. fasen vilken sorglig film. den gillas. nu ska jag bara snakka färdigt på fb sen går jag upp och laddar inför morgondagen.

stressdag plus tröttdag

sorry lixom. har inte bloggat idag. massa saker att göra ja. vaknade iaf 9. stolt faktiskt. eftersom jag va vaken till 2..kollade klart på glee. fyfan va jag grinade. blev tvungen att berätta de för emlan. hon tyckte jag va en dude. typ. men den va sjukt bra iaf! åh. finns inge bättre än glee. a men iaf. vid 10 kom mormor och hämtade mej. så for vi till birsta. GRYMT med folk. gick på h&m först. fjortisarna bara knuffades och skit. så vi gick därifrån..sen va vi på cubus. hittade ett par skitsnygga byxor där. kostede 125 kr. så visst slog man ju till! sen var vi på monki. hittade en ascool tröja som bara kostade 75kr. va tvungen att ha den. lång jävla kö va de åxå. men va gjorde man inte för tröjan då? jorå jag och gina ställde oss i kön. aja. sen for vi på rusta och jysk. gina skulle ju köpa någe till karln sin. sen for vi hem. va sjukt trött efter typ bara 1 timme. när jag kom hem fixade jag mej väldigt snabbt så for vi till stöde. dötrött vaja så jag åt lite..eller lite. farmor låter ju ingen gå hungrig från bordet om man säger så. de va ju bättre för mej. blev ju bara tröttare och tröttare. så jag låg bara i sängen hela tin. halvsov. fast smsade ju duktigt med. sen äntligen vid halv 7 for vi hem. så nu sitter jag bara här. har fixat naglarna med tjoffset jag fick av mamma. riktigt fina saker! dock har jag gjort naglarna fula nu. my bad! jaja. orka bry. de va kul att fixa iaf.

imorgon ska jag ut och ta power walk med emlan. kommer bli grymt skönt. hatar att inte träna innebandy. tror mormor ska hit på morgonen när mamma åker iväg. ska höra då om alice ska med eller om hon stannar sår se. vi ska iaf ut. längtar faktiskt. ska nog pröva ett nytt innebandypannband då åxå! HIHIHI. nu ska jag leka med min mobil. big lööve. hehe nu ska jag samtala med emlan eftersom vi har Boring med stort B. hejs!


AHHA stor bild. söt va man ju åxå. älskar mej själv ja! GOD JUL kul jag är


gjort naddaaaa

idag har jag inte gjort mkt. följde med mor och ester på ica förut. boooring. haha. a sen for vi hem. började fixa maten eftersom mormor och dom skulle komma och äta mat. vid 4 kom dom. åt rester av julmaten. lite go och fet man känner sej nurå. efterrätt gjorde man ju också. sen höll jag på med luren min..fast de gör jag hela tin nu. men de är inte så konstigt. haha. gick ut med bralls en snabbis. haha. rolig hunde dedär. aja. sen gick jag ut. helt i onödan. bajs va sur jag blev. åh. så nu sitter jag här. smsar lite..chillar. ska upp och se på glee nu. fifan va bra! imorgon bär det av till birsta. sen stöde till farmor och farfar. så är ni i stöde som mej slå en tjing! inte för att jag tror de ..men vem vet?



hello cute!
vem blev inte sugen på en kyss nu lixom?


långt inlägg!

nu låter jag bilderna tala lite för sej själv!





inte så mycket bilder. knäppte mer me beas systemis. roligare de. haha.

nu till de jag fick, dock är inte allt med. men jag skriver ändå allt.



*randig tröja från monki
*bh och trosor
*andra glee filmen
*2 par enkla linnen
*örhängen
*smikn,parfym
*2 innebandtpannband
*nagel tjoffs



*lila stor resväska
*tavla
*mini volymtång
*ashärlig stor tunika med detaljer på axlarna



a min nya bbbbbbby. dock vill inte bilden rotera så ni får kika på snedden ist! asball mobil iaf!


de som inte va med på bild:
*700:-
*presentkort
*handdukar
*armband
*andra örhängen
*ringen


tror de va allt. aja. de va de jag fick. riktigt nöjd iaf! nu ska snart mormor och gina komma hit och äta. mys de!

julafton

vilken grym julafton alltså! börja bra och slutade grym! fått så mkt bra så ojojoj. de bästa va nog min nya mobil. BIG LOVE. fast...jag kan inte göra smilisar eller frågetecken :( heheh. men de ska vi allt lösa. ni får se bilder på de jag fick imorgon! asnöjd med allt! mina nya innebandypannband. så kär irom. vill bara träna nu. ehhehehhe. åh. ja. grymt kul. melker stackarn spydde nyss =( huga liten. stefan kom precis hit. jag fick ett paket. lätt som en fjäder. trodde de va ett skämt. men vafan. däri ligger de 700:- jag dog. han kan ju inte ge bort 700 spänn! jag och mamma blev galen typ. ahah stackarn. men han vägrade att ta tillbaka så jag gav han massa kramar ist! aja. nu ska jag mysa på med min nya kärlek <33333 smsa gärna! fast blir dock inga smilisar men..

inlägget dissa mej

åhhh. skrev aslångt inlägg så åkte de bort. bögfan. aja. kan berätta att birsta gick kalas. fick med mej lite grejer. sen for vi hem. så bar de av till kyrkan. satt med albin och hans mamma. kul de. sen nu är jag hemma. har bekymmer. vet inte va jag ska ha imorgon. tunikan mormor köpte idag eller julbalsklänningen? åhh. damp. aja nu ska jag se paranormal activity igen. utan att hålla för ögonen och stänga av ljudet! görs imorgon!

fick värsta smse förut. dog typ :P

svammel inlägg!

hellow! igår efter filmen hade jag lite svårt att sova. rädslan gick över rätt snabbt ändå. så jävla fjompig är jag då inte =D eheh. sen låg jag i sängen och smsade bara. somnade väl runt halv 4 kanske? ne 3 måste den ha vare. 3 säger vi! imorse vaknade jag 12. ops! men de får man nu när de är lov! ´har nyss städat lite i mitt rum ich badrummet. måste ju ha lite småfint i jul! även om de inte är supersnyggt men.. de är städat iaf! huvudsaken de! idag ska jag på birsta och handla 2 julklappar till om jag hittar några. de är till morfar och farfar. gubbarna vetu. alltid svårast till dom! hövvaligen. menmen. jag har ju med mej 3 brudar som kan hjälpa mej :) hehe. nu har jag duscha och ska väl fixa mej. sen ikv vid 8 far jag till kyrkan. förlåt erik :( hahah. men så blire. orkar inte gå kl 11. då äre film som gäller. så om jag inte bloggar så mkt idag så vet ni va jag har för mej! heh :) hejs!


FAN VA JAG VILL TILLBAKA! ÅHHHH LITE BRUN MAN VA EFTER TYP 3 DAGAAARRR!!!


tråkig daaaag

denna dag har jag inte gjort ett skit. bara legat hemma och slöa. jobbigt. ville verkligen göra något. menmen. får bli imorgon ist. något som är planerat är att jag ska till kyrkan på kvällen. skulle dit 8 med memma. men nu ville erik att jag skulle åka med han dit kl 11. får se hur de blir. annars får ni gärna höra av er om ni vill hitta på någe mäme. juste. fan imöra ska jag till bista med mormor. blev imorgon ist! aja. ikv ska jag leka lan. ska sitta och framkalla datanacke. vill så gärna ha en. haha. blir nog fint de. lagomt till jul. aja. men nu vet ni att jag har haft en tråkig dag iaf! hejs

svar

svar på kommentar: nej lina. vi kommer inte ha henne nå mer. tyvärr. därför va de extra jobbigt

julkort

vaknade fört 9 idag av att ester va ensam hemma med mej. mamma skulle skjutsa melker på dagis. lite trött man varå. aja. sen kom mamma hem..med melker. han ville inte stanna för annie va ledig. de är hans bästa kompis på dagis typ. leker jämt. så ja han va hemma han med. sen vaknade jag igen 12. skönt tyckte jag då! nu har jag nyss bajsat och smsat emlan om de. sen nu fastnade jag här. mamma va nyss och handlade lite. när hon kom in hade jag fått ett julkort..av min kompis emlan <3 så söt! ni ska få se. nu ska jag snart gå upp och städa rummet sen ikv far jag nog till birsta med mormor igen.mys de. hörs!

a nu krånglar de så ni får se sen!

jobbigt avsked

har suttit här i en timme nu, försöker skriva något fint till malin..men de går fan inte! allt blir bara fel. så jag skriver bara såhär:

malin..hoppas allt går bra men bebisen och de. jag kommer sakna dej någe fruktansvärt mycket. går inte att säga med ord. känns som att skolan kommer bli en helt annan plats nu när du är gone. finns ingen lärare jag litat på så mycket som dig. sjukt egentligen. men ja..även fast jag inte blev så superglad över att du var gravid så är jag ändå glad. men visst kommer det kännas jobbigt i början. hoppas att det går över och att vi får bra mentorer. annars är de kört. typ. nej men, du vet iaf att jag VERKLIGEN kommer sakna dej. rent ut sagt..du har varit den bästa läraren jag har haft!



ja..nu snodde jag bilden. men den är menad till MIN mentor. tack för allt malin. kommer sakna dej...


gott med donken

tjäna! sitter hos mormor nuja. tova sitter och tjuvkikar påmä. herrejesus. blir lite smånervis. iaf. skolan va asdryg. utom i slutet. slapp typ kemin. jag sanna och johanna skulle vara med på nå grejs med 6:orna. alltså annas klass, ehhe blev tvungen att nämna ett! tssss. iaf. blev fotograferade typ all the time. gubbe! hehe. a de va kult iaf! sedan hade vi bara es tid. vi spelade spel. askult. ahahhahaahahahhahahahah. aja. fick sluta 3 för andrea skulle bort. skönt de. när jag kom hem satt jag vid daton en snabbis. sen kom mormor och hämtade upp mej. vi for till skönsberg och handlade på sport och funktion. askult. men jag vet ju inte va mormor köpte heller :O.. hehe ops! aja. jag gissar på att jag blir skitnöjd iaf ;) sedan for vi på ica maxi. köpte julklapp till mor min. sen på donken. fettish!!!!!men gott vare. sen följde jag med mormor hem. måste slå in klappen. plus att ska se ginas resultat. vad undrar ni?? säger nada. heehheh. aja. nu myser jag med min bebis..eller så kallade fåret shaun. ahah alice alltså. hon ser ut som han. kult.aja..nu ska jag fortsätta med de jag gjorde! hörs hemma sen då!


tova ville vara med på min blogg..så varför inte lixom? :)


" glad att jag gjorde som jag gjorde "

"jag satt och pratade med andré förut. vilken go människa! trodde jag inte om honom. uppskattades verkligen. glad att jag gjorde som jag gjorde!"

idag har varit en riktigt tråkig dag. inte gjort nånting. imorgon är det skola. efter de tror jag att jag ska till stan/birsta med mamma. måste höra med mormor åxå när vi ska dit. aja. ville bara uppdatera lite. vi lär väl höras på lurn eller någe..*depp*



saknar denhär sommaren ordentligt!


julbals bilder!






åh sötis jag va rå!




söt jag va på alla bildor! dock hade ju alla mina lockar försvunnit men vafasen! snygg ändå ju! inte sant?


får jag fråga va kvinnan håller påmä?

nattsluddrar´n

hello stalkeras! igår va jag nog vaken lite väl länge. men va gör man inte för pojken? hehe. men iaf. vaknade kvart över 10 av att mormor knacka på dörrn. hade ju träning=jobbigt. men jag skyndade mej upp. tryckte i mej macka sen for vi hem till mej och bytte om. jag va lite sen tyckte ja. men inte hade träningen börja då inte. haha. sega jäklar. aja. de va jobbigt. hade ont i benen. de går inte ens bort lite av de onda. åh. blir så sur. hehe. aja. nu vet jag inte va jag ska göra. slappa kanske? se film. mys de.

ska iaf visa bilder från julbalen snart. kult de.

lite små avis nu. men ändå glad. mormor,tova och gina ska till grekland i sommar med christina och dom. är avis..vill åxå dit. men samtidigt är jag glad för dom. gina ska äntligen få åka. och mormor hoppas jag till 100000000 att hon ska bada. haha annars äre ju katastrof. så tova du får en uppg. om mormor badar. knäpp kort så de är sant! de mysiga är att jag ska få ta hand om bebis den veckan. <3333333 åh. glad att mormor valde mej. skulle ha blive sur annars. hehehe. men nu blev jag glad ist! dock är de till somarn dom far så de är ett tag kvar. men ändå. kulitttt!!!!1 =D=D=D

min kväll

hallå där kött och blåbär. typ. matchen gick inge bra fast ändå bra. förlorade med liten marginal må jag säga. riktigt duktiga va vi idag. stolt över mina tjejor. efter matchen stack jag hem, åt, fixade mej osv. sen for jag till elin..där va amanda. kult de. gick och köpte godis och drica på preem. bara massa toka. sen gick vi hem igen..så kom mandi,oscar,alle,ted och joel w dit. blev lite skoj dårå. sen vid halv 11 kom momma min och hämtade mej. love u <3 finns ingen som är så rar som momma! gojänta. a så vi for hem tiill mej..hämtade lite stuffs och sen for vi hem till momma. busa lite med alice..mormor stod i dörr öppningen och jag stod bakom. haha sen hoppa jag fram efter en stund. lite gla na blev dårå. ehheh tjöt som en jävel. söt hund! annars har vi bara kollat på paradise hotel. kult. såg att emanuel vann. jaja...nu ska jag slipa. såg att vi hade fotboll imorgon. dööö fotboll döööööööööööööö. orkar inte nu. kör innebandy ist. menmen. lär ju inte bli så dårå. får även se hur bena mina är. riktigt ont irom efter matchen. kämpade på som attan. men jaja. nu ska jag chatta med mina vänner. hörs hej!

grym kväll hos erik

godeftermiddag kanske man ska säga nurå..aja. haha. igår hade jag jävligt kul hos erik. vi kollade på film, satt vid datorn och skrattade som få! en kväll man bara behöver. vi kollade på rödluvan vilket va sämst. så jävla ful film. fast vi skrattade bara åt den. haha. satt vid datorn och lyssnade på bögarnas fel gjorde vi ju med. de va ju skoj. haha. efter 1 tror jag vi for hem, jag agnes och emlan. agnes pappa hade jour så han va ändå vaken. tur de. så när jag och emlan kom hem gjorde vi oss bara redo för sängen. låg och kollade på mysteriet på greveholm..kollade på de typ till halv 3 troja. sen somna vi.

imorse vaknade vi typ halv 12. sen dess har vi bara lega i sängen och kolla på film tills nu när emlan skulle hem. har ju match senare ikv. kul fast ändå inte. mina vader är inte på topp för match. ska värma upp ordentligt. ska börja ladda inför matchen nuja. hörs!



hos erik!

tjäna! sitter hos erik nuja..sisådär på natta rå! hehe. vi skrattar på vi. börja med att jag åkte till erik. vi busade lite virå. heheheheheehhe. satt vid datorn ovh så..efter en timme typ kom agnes,emlan och issa hit. så då satte vi på röd luvan. HAHAHHAHAHA så jävla sämst film. satt och garva åt den hela tin. kul de. sedan myste vi påliteråå. för typ en timme sen åkte issa hem. vi är kvar ovh klockan är typ 12.  kulde! hehe. nu sitter hela bunten och kollar på när jag skriver dehär inlägget, haha fult. men nu ska jag inte skriva nå mer. hörs sen!

träning...plåga

ja..kanske blir sista inlägget för idag. ska på träning snart sen skyndar jag mej hem och fixa lite. sen åker jag och hämtar agnes så far vi till erik! issa och emilia ska dit dom med. sen får vi väl se om någon mer kommer. lär vara där hela kvällen. sen far jag och emlan hem till mej och slipar här. hon ska ju vara förtsa sängkamraten min. heheh. men nu ska jag upp och göra mej klar för träning (PLÅGAAAA) kommer inte kunna springa i början. åh.

hörde att jag blivit kallad för festens pingla igår..hur ska jag ta de?

lyckad bal!

har inte orkat blogga nu på typ 2 dagar. men tänkte berätta allt nu!

matchen: väldigt kul vare. nervös som en kotte va jag. ville inte förlora mot dom. och de gjorde vi inte heller. vann med 9-0. gjorde 4 mål. helt okej ändå. spelandet på min sida var inte de bästa. sparkade iväg bollen och så. menmen. hade kul iaf! efter matchen hade vi tid kvar på våran träning så några av oss stannade och spelade mer match. fyfasen va kul vi hade. haha. jag började asgarva av ingenting. låg bara på golvet och krampade typ. de va kult. grinade gjorde jag åxå. mys de. hade träningsvärk i magen sen. heheh.

igår torsag: skolan först. trött vaja och orkade inte fixa mej. såg ut som en kameljont på skolan. menmen. jag bjöppar ja. efter skolan följde mallan med mej hem. fixade oss och de. vi va riktigt nervösa men ändå jävligt pepp! haha. när klockan närmade sej 20 i 6 for vi till skolan. fick dock inte komma in förns 6. träffa lite folk inna osv. när vi kom in hade inte musiken kommit än. så de va lite drygt att vänta. ville bara dansa! så jäkla pepp va ja. efter dryga 20 min kom den. folk hade börjat röra lite på sig. och säker efter bara en halvtimme va hela gruppen igång! helskotta vilket ös de va! askul. hoppade till alla låtar..bildade ringar dasade med massa folk. vissa trodde jag inte ens skulle dansa. men alltså shit. bästa jag vare med på. man kände sej helt galen. så kult vare. visst blev de lite taffsande från vissa men de brydde jag mej inte om då. tänkte bara på att ha kul! och de hade jag.
varm vare åxå. alla flåsade ju och de. ahha så man gick ut lite då och då. sedan gick jag och lh och snodde en pappersskål typ för at vi ville dricka ur den. smart vi varå. så de funkade ju bra. när klockan närmade sej halv 9 blev de riktigt ös! man skrek och gapa och bara dansade på. haha skrattade med. åh. kan inte fatta att de va så kul. mycket bättre än förra året. dissar dom förra 9:orna lite nu. men jag tror vi tycte de va bättre nu för vi känner dom här mycket bättre. de är va jag tror alltså. hehe. men nu vet jag inte va jag ska skriva mer än att idag kan jag inte gå. mina vader..kyssmä va ont de gör. har smörjt dom med linement. men de måste jag nog göra flera gånger. har träning ikv och match imorgon. brare! får se hur de kommer att gå. men nu ska jag kämpa mej upp för trappen för att hämta mallans plattång..och sen ska jag ner åxå..herregud. menmen.

jag tror jag gjorde bort mej lite igår åxå. hehe ops!

hos hanne en sväng

vi for till hanne en sväng förut. hövvaligen. tyckte så synd omna. sötisen min. hade med mej lite presenter till tösen min. hoppas verkligen hon blir bättre snart. märktes påna att hon inte va pigg. ovanligt tyst. men jag fattade ju varför. hade mysigt ändå ja! ungarna va ju bedrövligt exter när vi va där. herregud. tokingar. ja herregud. men skoj hade vi! nu ska jag äta lite och göra mej klar inför match!!!!! aspepp. nu kör vi lixom. go girl! HEJDPÅ. ska spamma med jocke nuja. hörs

tack elsa

tråkig dag om man inte räknar med allt skratt jag har haft med min älskade mallan. tur jag har henne alltså. herregud. jag har skrattat så jag haft kramp i magen. de va kult. drygast va ju nu i slutet. hade henke på matten och biologin. gjorde inte ett skit vill jag lova. satt bara och smsade med sebbe. kult. hehe. efter skolan gick jag till ica eftersom mor min va och handlade lite mat åt oss. bussigt de. sedan for vi och hämtade barnen på dagis. sötester hade målat en täckning till mej. gulligt tycker jag då. mamma släppte typ bara av mej och elsa eftersom mamma och melker skulle till tandläkarn. så vi har fikat och ester sitter just nu på pottan och bajsar. mys de. sjunger för mej gör hon åxå. vackert må jag säga för att vara snart 3.

nyss fick jag ett sms av sebbe. ";) va fin du va idag ;)" han är ju bra go ibland. flörtis till granne man har. haha.

iaf. mamma träffade hannes mamma förut. hon ville att vi skulle komma och hälsa på stackars hanne.huga liten <3 får se om vi hinner dit. jag har ju match ikv åxå. längtar som satan! fatta kul. mmmmmmmmmm. askult. hehe. men nu ska jug busa med bajsbusen


min bild, från ester fin eller hur?


:'(

emlan. när jag skrev så fint om dej ska du komma och klaga! BESVIKEN PÅRE!! åh. hhe love u

hejs vejs

orkar inte skriva. måste göra mer spanska. men jag har så roligt på fb. snakkar med jocke...eriks släkting eller nåt. haha. askult.juste. daniel ville att jag skulle nämna han i bloggen åxå, så nu va ju de gjort! skulle bara berätta de. råkade somna förut. hjärnan sprängdes av allt ljud. mormor och gina va ju här. då är barnen helt exter. helt sjukt.så jag dog lite i min säng. asskönt. nu har jag nyss duscha. ska upp och plugga nu. hej

avensjuka emlan



emlan blev ju avis när jag hade skrivit om både lina och jenny. så lika bra att skriva om henne åxå dårå. annars blir de ju ett väldigt tjat! men som sagt. du är min bästa vän. vi har alltid kulT. t.o.m när vi sover! asknepigt. men som sagt. finns ingen jag skrattar så mkt med som med dej..ingen. visst..vi bråkar och mobbar varann. men de är av ren kärlek. de vet ja. och du älskar alla mina ord, mina påhittade ord som sagt. du är ju lite wannabe mej med orden. heheh <3 love u. men jag vet inte riktigt va jag ska skriva. de är lixom du och jag. jing och jang. knäppa som få. vi är underbara helt enkelt. puss! MVH julia


min dag idag dårå

hemma nuja. halvrolig dag ändå. mallan och jag vetu. aja. matten skoja jag bara bort med räkan typ. hade askult. sen vare engelska läxförhör. jag och mallan klarade av de galant. blev klar först så vi satt bara och fnissa. så albertina fick damp på oss. hon är ju knäpp. fick nå fel på na. kaxig som en råtta va na. hehehe. ops. a hade hk sen. städa bara. tråkigt. åt mat. hade so. ami va inte där så självklart hade vi joel fakl igen. lika trevlig som vanligt! sen vare svenska. satt i datasalen och svarade på några frågor om skolan. typ personliga frågor. fast ne. mer om man typ blivit kallad fitta,hora,luder eller nåt sånt hemskt. klart jag har blive de av mina vänner, oseriöst alltså. så jag klickade på nej ja. hehe.a efter de vare slöjd. blev klar med ena vanten. snart klar med andra. tog hem de nu så ska jag försöka göra klart de. tror nog att de kommer bli asbra dedär. blir de knas ringer jag förstahjälpen..alltså mormor. hon kan ju dedär hon! menmen. plugga ska jag göra åxå. spanska. skippar träningen för att plugga ja. ändå bara fotbollen såatte. men nu ska jag samtala med andré ja. han är rolig han. hehe. badji!

juste fick G på fysik provet! glaaa. ska kolla på mina betyg nu!

getny



den här bruden tycker jag är skitsnygg! och nej jag är inte ironisk. har t.o.m sagt till henne att jag tycker hon är fin! för de tycker ja! bilden tog jag för jag gillar lipsen på bilden. vill bah pussa pårom!


till dej linis!

ja..juste höll på att glömma bort lilla lina jarå! vore ju inte så bra. så jag skriver någon rad om den filur'n.


Lina! du vet ju att jag tycker riktigt mycket om dej! inte på de sexuella planet utan som lärare! haha skulle bara skoja till de lite jarå. men iaf. jag hoppas att du blir en "riktig" lärare på skolan och inte bara en vikarie. för malin förvinner ju snart..då vill jag ha en mentor som jag gillar och kan prata med lixom. du är en sån. som jag klickade direkt med! ashärlig brüd! så de hoppas jag veldigt mycket på! sen är ju du lite rolig ibland du med. om man bråkar lite är du inte surtanten som kommer fram med fingret i högsta hugg utan hotar mer med att den får gå ut. haha. literoligt derå. andra lärare skulle typ gristjuta av ilska och SEN slänga ut dom. de gör inte du. du tar de lilla lugna du! brade. jadu..vet inte riktigt va jag ska skriva. svårt de blev. bara skrev nåt nuja. som jag tyckte passade dej dårå. men du fattar nog bättre än de andra noobs som läser min blogg. haha. jag är för kung ibland alltså!

fåfänga bilder

här är lite bilder, dock inte så bra eftersom jag satt långt bak och inte har den bästa kameran! sugit. hehe




kalasbilder dedär då?!?!?!?! jorå. får duga. annars har ni min vän amanda borg på facebook som har riktigt fina bilder! hörs hej!


lucia

tjatja bloggen!

jobbig och dryg dag fast ändå mycket skratt! börja med att jag kom till skolan vid halv 8. lite tidigare än vanligt eftersom melker och ester hade lucia på dagis halv 8 och de skulle robban och mamma se. a sedan for vi till kyrkan. helskotta va kallt de va att väta på bussen! åh. herregud. a väl i kyrkan blev de massa skoj. dom va superduktiga och allt dedär. greven va ju söt. han va tärna. tog upp en snus mitt i allt åxå. brade. ska visa er lite bilder sen. erica norrbom sjunger såååå fint! åh. fast de låter som om hon skulle vara yngre än hon är men ändå så duktig. självklart sjöng greven solo åxå. apselut! asfint dårå. haha. a sedan vare ju bestämt att alla skulle gå hem till skolan. men de va ju 20- så vi fick åka buss ist. hehehe. tur de. väl på skolan hade vi hål i 3,5 timmar. så man hade ju lite skoj därdå. spelade pingis första gången på skolan åxå. kom till final en gång. men dålig som man är slog tesse en. jävla prupp. heheh. skoja. fick lite fika åxå. malin hälldin ville inte att jag skulle fika eftersom de va mjölk i bullen. men den va ju så go så varför inte? haha. a sedan åt jag och mallan lunch. blä för gröten. åt pepparkakor ist. hehe. sedan hade vi bara massa lektioner. asjobbigt för jag va trött. så nu ska jag bara chilla ikv. kolla på maria montazami och grejer. mys de.nu ska jag plugga och de. juste ska tänka ut någe fint om lina åxå. lovade att skriva de bara för att vi fick sluta tidigare!


GRATTIS JOHANNA BÄBU <3<3<3<3<3<3<3

VI VANNNNNNNN

ja..vi hade ju innebandymatch förut vi. vi va väldigt få. länge sen vi va de. men vi klarade oss. dock började fanny må dåligt under uppvärmningen. så vi blev ännu mindre. men vi kämpade på ändå! vi mötte övik. vi har aldrig vunnit mot dom. men idag!!!!! idag vann vi mot dom. 4-2. fatta skön känsla. att äntligen slå cassandra! HEHHEHEHEHHEHEHH. skoja. men de va asskönt. håkan va så stolt så! och vilken energi vi hade. håkan sa flera gånger att jag hade en sådan energi. så blire när man inte har tränat innebandy på en vecka. åh. fatta kul de va! aja..efter vi spelat vare p95 som skulle spela. så klart man stannar och kollar? askult vare. satt och kommentrade hur vissa killar såg ut. hehe. dom va faktiskt riktigt duktiga för att möta ankarsvik som leder serien för dom och dom ligger sist! resultatet blev 0-5. ändå riktigt duktig. tyckte mormor med. ahah. i slutet av matchen satt erika med mej och gina där nere. åsså erika ba:

erika-asså shit, killarna har ju inga vader!
jag-HAHAHAHHAHAH jag dör. asså shit säger dom ju på cirkus möller på flickorna på klitteholm. ( åsså härmade jag killen/tjejen som säger så)
erika-=död typ. hon asgarva iaf!

hehe de va kul. så vi höll på så hela tin på väg hem. hade kramp i magen min dåja. men lite kul måste man ju få ha. hahah. nu är jag dötrött. jobbig helg. mina fötter njuter. speciellt min onda fot. mums. fast ne. dunk dunk. aja. nu ska jag göra något vettigt hörs!

innebandy på G

ja..vad ska man säga. cupen. a, den gick ju inge bra den inte. men inte sörjer jag för de heller. tar bara nya tag! kom nyss hem från sista matchen. skööööönt. 10.45 äre samling på innebandyn, så då kör vi där ist! åh, fatta kul. längtat som en gnu. ska köra som en djävul. typ. nej men jag ska ge gärnet iaf! åt nyss en billys. fetto. haha. ska upp och vila lite nu inför innebandyn. vill vara pigg och springsugen! hihihihihihi. bara bus nu. men ska upp nuja! lär ju höras av efter matchen!

dagens dag

hemma.kut att veta va? jag vet. haha. men iaf. första matchen vann vi mot alnö med 1-0. spelade bra då allihopa. efter de åkte vi alla till miami pool. hanna kindholms pappa jobbar där så vi fick bada där gratis och de. haha ascoolt. så vi badadde först en stund. sedan vare mat. spagga och köttfärssås. gott de. när vi ätit gick dom flesta upp på övervåningen och spelade pingis. haha askult. jag vann mest (skryter på jarå) nejmen. de va kul eftersom jag är sämst på pingis. nästan så jag tror att jag tar med mej ett rackert till skolan på måndag. haha. a efter ett tag va typ hela lager där uppe utom gina. hon badade hon. tyckte lite synd omna när alla bara lämnade henne. så jag gick ner och badade mäna. de va mys de. haha. hade askult. fast vi badade inte så länge eftersom vi skulle upp och fara till samlingen. mitt hår va blött så de va som ispinnar..typ. möms sa jag och knaprade på håret mitt. nerå. sedan vare andra matchen. gick sämre de. vi gjorde hans i straffområdet så timrå fick straff. aja. ni fattar nog. men till slut gjorde vi mål, eller de va gina. men tro de eller ej så dömde domarn bort ett. offside. kult. aja. sedan for vi och käkade på max. magen min stog ut ovanligt mycket tyckte ja. men de tar jag bort imorgon eftersom jag ska spela innebandy <3<3<33<3<3<3<3<3<3<3<3 åh. fatta kul. längtar fast de bara är match. men ändå. har inte tränat på över en vecka. myssss. vill inte spela nå mer fotboll i nuläget. tappat suget totalt. herrejesus. så nu får vi se om de blir fotboll imorgon bitti ändå. hoppas inte. då kan jag sova. behöver de. hoppas timrå vinner. då är vi ute. haha fult att tänka. men de är bara jobbit. alla är typ förkylda och skit. inge kul då. menmen. vi får väl se hur de blir. nu sitter jag och bara hoppas på att någon ringer och vill hitta på någe mäme ikv. vore kalas de. så nu vet ni ett! hörs på lur'n min.  

kortfattat!

åh, hade skrivit västa långt..men självklart åkte de bort. brare! så nu skriver jag lite kortfattat:

vaknade halv 11. gick ner, åt frulle. mums sa min mage. lekte lite med ungarna. började fixa mej. trodde jag skulle vara med brudarna med de bidde inge. så då började jag packa inför ikv. första cup matchen ju. och nu sitter jag här.

hellskotta va fort de gick! hehe.men iaf. nu äter jag knäck. MUMMMA. asgoa. ska väl snart äta någe och sen vila lite. vid 4 börjar jag göra mej klar så ska mormor komma och hämta upp moi. men nu ska jag ner och fixa lite! hörs på lur'n (mp)


cute!


G PÅ MATTTTEN

blev sen bloggning för jag kom hem vid 9 från skolan ja! haha. men dagen har varit riktigt küng utom engelska lektionen. vet inte riktigt vad som hände. blev bara osäker på allt. blev dyster. tänkte negativt på allt. knas bara. tur hanna orkade lyssna påmä! men annars har de varit riktigt bra dag. gick tbx matteprovet, vem had einte G dåårå???? JO JAG!!!! fatta glad jag blev. skönt ju. sen vare massa lektioner. chill bah. sista lektionen vare fysikprov. gick hyffsat. komme riaf bli godkänd. troja. borde bli de iaf. efter de trodde vi ju att de va konfis. men inte de heller. så vi stannade på skolan och hade de asroligt! ahahha dog x antal gånger! kul de. sen vare julmarknad. bättre har jag väl vare med om. trååk. efter de stannade jag malin och elin på sporthallen. kollade först på våra pojkar och sedan på johannes lag. kul hade vi. fast elin gick efter våra pojkars träning såatte..men jag och malin hade ju hyffsat skoj! haha. mjaou. hehe. sedan va mormor ute och åkte så hon skjutsade hem oss. den tösen. så söt så. nu sitter jag här..ör nada. ledig imöra då. sköönt. ska sova imorgon har jag bestämt. har ju cup hela helgen utom söndag för då kör jag ju på floorball! love it! men nu ska jag snakka med sigge. vi hade ju tisskrig förut. vad han sa berättar jag inte. MOHAHAHHAHAHHA. bara snusk

nervös jag är dåee

är nervös..nästan så jag skakar. ahah nej skoja. men lite nervös är ja. matteprovet. hon skulle rätta ikv. jag vill ha ut de på schoolsoft. men inte fan har de kommit ut heller. kl är efter 10. de borde vara utlagt. åhh. LENA..come on. jag vill se. jag vill verkligen  klara dehär nu. men vi får väl se hur de blir. ska logga in nu igen innan jag sla sussa. hörs imöra!

min dag idag

skolan idag var bajs. fast ne. ändå kul hehe. massa bus bara. Lh hade fått en iphone. den kotten. haha. fick tbx so arbetet. fick VG. ett papper va borta så de bidde bara VG. hon sa att jag hade säkerligen fått MVG om inte dedär pappret var borta.lite synd. men ändå nöjd. VG i so lixom?? jag som hatar so. brade! fick även tbx spanska provet. även VG där. KALAS JUUU!!!! kändes skönt. hade även oförbeterr matteprov idag. kan inte säga hur de gick. jag har ju bara fått IG i matte. men nu kändes de helt okej faktiskt. hoppas verkligen att jag får ett G. skulle betyda SÅHÄÄÄÄR mkt. så vi får kolla på school soft ikv. HOPPAS. iaf. efter skolan for jag dirket till stan med mi familia. kallt som satan vare. men iaf. hittade min klänning (L). kär iden. dock tänker jag inte visa NÅN innan balen. heheh elaka kärringen på g! nejmen. prövade nyss med allt tillbehör. blir prefa! allt är som de ska vara. på väg hem stannade vi till ica. mamma skulle hämta ut ett paket. gissa vad de va i de rå? byxor och en tröja till moi! ahaha kanske inte världssnygga grejer. men vafasen. coola ju! ska ha de imorgon på skolan. heheh. kommer se roli ut ja! men jag bryr mej inte. kul om folk skrattar åt en. ibland dårå...haha. men nu ska jag plugga fysik och de..sen får jag se om jag åker och kikar på innebandyn..johannes ville ha lite sällskap troja. haha. men v får se. mor min är ju lite osugen på att skjutsa och hämta. haha. aja. hörs kanske ikv!


grisen

inlägget innan behöver ni ikke bry er om. skrev bara av mej lite. kändes skönt. men iaf. kom nyss hem från lucksta. roligare har jag ju haft. men vafasen.när vi for dit så hade polisen stannat utanför hanne. jag vinkade ja. men inte fasen fick man någe tillbaka heller. stygga jävlar. haha skoja. va där ett tag. sedan vid 7 for vi hem för grisen i bilen inte skulle behöva frysa. haha. grisen är alltså alice. vi säger grisen för hon knorrar så mkt. söt hund. men jag älskar henne ändå och hon älskar mej. de vet vi ju alla. men nu ska jag slita mej från datoren och plugga mer fysik!


 ahha ser ni mej??? kikar fram så de ser bar ut lixom! no make up! sööt

bara skit

försår bara inte vad vissa folk är ute efter? att föstöra? hur kul är de på en skala 1-10? 0 enligt mej. så otroligt dålig stil. när man äntligen känner att man kanske har hittat någon man skulle kunna dela lite av sin vardag med så ska allt bara gå till spillo? kärlek är bland de känsligaste änmena i ens liv. varför göra det värre för vissa? för att man själv vill ha allt och alla? de lönar sig inte..jag lovar. man förstör både för sig själv och för sina vänner. man vill till slut inte vara med den personen eftersom den sprider saker som kan förstöra allt! ge upp de säger jag bara. skit alltihop. blir så otroligt less på vissa som ska veta precis ALLT! man vill ändå inte berätta eftersom man vet att de är spritt på 2 min. men vad får man ist..? jo massa skitsnack. herregud. blir så himla arg. nästan så jag skakar av ilska. fast jag vet att jag inte ska bry mej. jag har min mormor som kommer med dom bästa tipsen. man ska inte bry sej för då tkr de bara att de blir roligare..

ville bara skriva av mig. nu ska jag åka med ginis och kolla på träningen. tar med mej luren och fysikpappret.


bus emil!!!!!

hej!

skolan idag va småkul faktiskt! förutom på morgonen när jag hade littan onti halsen. men de gick ju över. hade hk, skulle baka små desserter. haha askul. fast jag fick vara själv eftersom vi behövde bara 6 grupper och vi va 5. så jag sa att jag kunde offra mej. jag bakade pepparkasmuffins. asgoda. dock förstörde emil dom :( han vred på ugnen till 250 ¤ ist för 225 ¤. menmen. gick ju att äta. sedan när vi va klara skulle alla få smaka på allt. de innehöll alltså:

*pepparkakor
*ris al a malta
*doppade havrebollar
*muffins
*kola
*hallongråttor
*fruktsallad

a de va de. gott men man blev ju bajsmätt. så ingen åt lunch? bra lunch dedär! fast ne.sedan vare so. ingen riktigt lektion dårå. ahaha. juste. hade massa bus med hanna under lunchrasten åxå. blängde på folk osv. kul hade vi! sedan vare so. ahha. på svenskan va vi i datasalen. jag och ansiksboken vettu. love u. haha. snakkade med simon. cooling dedär. sedan vare bara slöjd. hade glömt andra vanten hemma så jag gjorde tummen på första. gick ju bra de. fast mobilen min va ju lite ivägen då och då ;);););) hehe. nu sitter jag med arslet mitt här. nyss bajsat. luktar mök om mej :( ska plugga fysik hela kvällen. lover. hörs polers!


fin bild på fikat! mobilen min vettu <3


dryg jag är. läs inte. ni orkar bah inte

hallå där kött och blåbär! sean banan här! fast ne. de va ju bara ja! hehe buzzz. NU TILL DAGEN! pos, caps. skit i de. men iaf. tog sovmorgon imorse. klev upp 8. skulle till tandläkarn. gick kalas de. hann bara sätta mej i stolen i typ 2 sek sen vare färdigt. haha. sedan for ja till skolan igen ja. skippade idrotten eftersom jag är försnyld. stackars mej. då fick jag reda på att lennarst hade valt ut mej,sanna och johanna till nå grejs med röda korset. vi ska tydligen vara i idrottshallen med 6:orna och hålla på me någe. sedan ska de vara en fotograf där som fotar oss så ska vi vara med i nån tidning. knep. menmen. lika bra att göra ett! jaja. sen vare lunch. gomat. haha. sedan vare bara chill lixom. hade kemi. sög kotte. men gick undan. får nu sitta mej joel <3<3<3<3<3. kul de! läxförhöret gick kanon de med. kunde allt. tur de.sedan vare bara 2 h med es. dryygt. men nu är jag hemma! fryser som vanligt. hatar vintern. utom jul och de. men de är ändå kallt. aldrig frusit såhär mkt som jag gör iår. kotte. men nu ska jag plugga..

längtar till helgen. hoppas den blir som förväntat! TJIHOO!

juste emlan! aggro påre!! FYFASEN. bah dissa mej på cupen. hehe love u. vet att du inte kan. va ska jag göra? hoppas momma är med all the time. <3

sikkk

har inget att blogga om. allt som hhänder just nu är desamma som vanligt. sjuk är jag åxå. hatar ett. hejdå

halejulia

ja, alltså gud. älskade kvällen igår! halejulia. hehehhe. men iaf. råkade vara vaken till halv 2 igår..:$ ops. ibland måste man bara få busa lite extra. ehhe. fast somnade sen. idag hade jag träning tio i elva. asjobbigt. emlan och jag älskade ju de vi! harklade oss och snorade på. mys de. spelade bara idag eftersom vi har cup i helgen. hoppas jag håller mej frisk. ska nog inte träna i veckan. blir bästa så. nu har jag duschat och så. ska väl stoppa nåt i kistan min åxå.
hade velat kolla på gubbarnas innebandy match. men vågade inte stå där plus att mormor skulle skjutsa hem mej, plusa att emlan åkte med. ehehhe. men nu ska jag äta sen lär jag väl plugga lite.

kom på att jag har sov morgon imöra eftersom jag ska till tandis. :(:(:(:( vill inte. hoppas de bara är en koll. annars dör ja. hejdå. skriver väl senare.

min kväll

grabbarna räddade min kväll! jens och sebbe! AHHa bättre än inget. men iaf. sebbe och jag mötte jsn på bron, så gick vi fram på byn. jens skulle ha snus, snuksbulle. så vi gick till sören. men jag va så jäkla rädd så jag gick till ica. hörde hur han skrek ända där ifrån. usch. hatar gubbsaten. önskar nästan att han dog. elakt men han är ännu elakare. så på ica träffa jag elin. så hon av med oss. sedan när vi va klar där gick vi ut och mötte killarna, sedan mötte vi david och emil. prata lite me,d dom. sedan gick vi tbx på ica. skulle värma oss lite. då träffa vi anton. så han bjöd hem oss. gulligt tyckte jarå. så vi gick hem till han. hade allmänt skoj. HAhah. dog lite. efter ett tag for elin hem och johannes kom. hehe blev lite pinsamt. nej skoja. eller ne:P men iaf. sebbe åkte hem han åxå, han skulle ta spruta. efter ett tag kom han tbx, men jens va tvungen att möta han. så jag och johannes satt uppe och små prata lite. haha. sen kom anton. lite småbus blev de ju. sedan kom sebbe och jens tbx. vi gjorde inte så hemskt mkt. kolla på tv och satt vid datorn. men kul vare. haha. sedan vid 10 gick jag och sebbe hem. helskotta va kallt de va. typ 20-. dog lite. så när jag kom hem hoppa jag i sängen direkt. varm och skön <33333. så. nu har ni en liten aning om hur min kväll va. hade väldigt kul fast de inte låter som ett. men de vare! men nu ska jag sova. har fotboll imorgon bitti. DÖÖÖÖ. jag och emlan älskart. fast ne. hejs

Julia Depp

idag är jag sur..dock vet jag inte varför. ändå har jag sovit till 11 idag. vaknade på fel sida bara. inte bra. och ingen har man att vara med heller. ännu bättre. mormor och mamma ska tydligen till ikea. jag vill med, för då kan jag gå på birsta. men jag vet inte om jag vågar fråga eftersom mamma blev lite sur för att jag tog upp datorn.men vi får väl C hur D blir med D. annars får jag väl bara sitta här hemma. göra nada. bara glo. eller så får jag höra med mina vänner om vi ska hitta på någe. men iaf. ska inte deppa ner er nu. utan jag ska försöka bli lite häppy nu. baj!


ibland är man bara helt ensam..


trut görl

ligger fortfarande i sängen med datorn..malin åkte hem för ett bra tag sen. men jag åt lite. eller ja. lite å lite va väl att ta i. för nog åt jag. hahhaha. gott med mat! nu kom robban och förstörde allt ännu mer än behövt. jävla pucko. åhhhhh. kort stubin har jag just nu åxå. tur jag har L. menmen nu ska jag väl sova i stor/skön sängen min. fasen farlig sängen. så skön. imorgon ska jag ligga här länge.......

vill vara med emlan snart åxå.....nu ska jag läcka datoren hejs

mallan

hallåja. sitter i sängen min med malin, vi va nyss på gårn. småkul då. skulle gå nån spökslinga men intefan hann vi de heller. sur vi blev. hahha. annars har jag väl inte gjort så hemskt mkt idag. skolan sög bajs idag. bästa va sista timmen. innebandy. hhahahaha  olle. jag dog. haha. så fult. menmen. kul ändå! sedan följde jag med malin hem. lite kul vi hade då. gjorde mat., hamburgare. Hashahha tog nog 20 min för mej att äta en. så kul hade vi! sedan vare träning. hade ont i bena min ja. så jag sög bajs där igen. sedan nu har jag bara vare med min kompis mallan. askul. love her. <3333 men nu ska jag busa mäna. skriver igen om ett tag!

soliga bilder va?? jag vet lixome


ny sängen min! ser kanske inte så stor ut. men när man väl ligger ine så märker man! LOVE U HONEY!

ja, då vare melkers nya sovrum! hello kitty. how awesome är inte dedär då för en 4 åring??? ascoolt

snygg bild men vafasen! go va han ju iaf! =D=D=D möms sa jag mamma. möms

dagen

förlåt..MEN FÖRLÅT SA JA JU!!! jag ska skärpa me med bloggningen men herregud. skolan tar upp all min tid. och träna måste jag få. de är den tiden jag kör mitt race. måste få komma bort från allt. så därför har jag inte orkat blogga riktigt. men nu ni. ska första berätta om min dag. sedan ska jag bjöppa på olika bilder. men de blir i ett annat inlägg. men nu till dagen. skolan: va trött som satan. drygade i sängen i över 35 min imorse. sängen min är farlig. kommer aldrig upp. va riktigt länge sen jag sov så djupt som i natt. jag dör va skön den är. himmel. love it! a men iaf. dagen va som vanligt. spanskaprovet gick kotte. skrve på allt men inte tusan kommer de räcka heller. får jag ett G kommer jag tjuta av glädje. hahah. a sedan hade jag och sanna skoj. eller mest jagdå. eftersom jag snattade sannas mobil och skickade sms till folk jag inte visst om utom gossen min dårår! AHHAHA. aja. a lite roligt folk dedär! sedan vare slut. skönt. ahha. a hade konfirmation. va väl okej. ville mest sluta eftersom jag skulle följa med issa hem idag! åh. va lite nervös. men tänkte bara vara mej själv. och visst gick de hem. herregud va skönt de va. vi pratade om allt. från ungeför 4 till halv 7. aldrig sett issa sådär som hon va då. härligt på samma vis. och skönt. sen skulle ju emlan söten smsa och kolla så allt gick bra. tjyss bby<333 aja. orkar inte skriva..eller jo. jag tror jag är läxfri ikv. SKÖÖNT! tv och sängen. how awesome! aja. ska bju på bilderna nuja! hejs

hejhopp

hinner inte blogga så mkt nu. skolan: va på hk:n med 8d. askul. va med johan,sebbe g och erik. haha. blev klar vid 9. så då hade vi hål till 12.10..lite smådrygt men skönt ändå. sedan va de matte och biologi. sen vare innebandy dm. åkte ut direkt. sämsta jag vare med om. fy. sedan när jag kom hem fixade vi sängen min asnöjd! ska visa er bild ikv. för kommer inte åt datorn uppe.  sedan for vi till birsta och fixade lite grejer, så kom typ nyss hem. aja. vi ska fixa ett rum till murre i skrubben. HAHAHHAHA. rosa hello kitty rum ska gossen få. jag dör. hhahahahha menmen. ska plugga spanska nu sen blir träning. skönt de. heeh hejs!

RSS 2.0