dampjulia 123

hallå där kött och blåbär som sean banan brukar sjunga! säg inget hanna! heheheh jag har damp..men är glad. tova dej är jag glad för. du är värd en guldstjärna * hehehehhe. och jag MÅSTE köpa ny bh. helt seriöst. vill ha en som hanna har. hon sa att den va superskön. och de gillar jag ju! billig va den ju åxå:( jag mååååååååste ha. men på fredag KANSKE jag ska med tovis på stan efter hennes dummmmma sommarskola. hehehhe damp jag sa ju de! men nu ska jag lugna ner mej. på måndag hoppas jag att jag ska få vara med hanne och emilia. vill verkligen de. a men nu ska jag iaf försöka blogga minst en gång om dagen för att ni ska kunna ha något att läsa :') snällt jo jg vet. vill vara som kissie som är så popis :') nej nu måste jag ta mej en gubbe och lugna ner mej. heheh hejs!


FÖRLÅT VÄNNER!

hej och förlåt! jag har inte alls haft lust att blogga nu när det varit så fint väder. men igår va jag och jobbade i kiosken påthule igen..tråkigt. hehhe sen skulle jag hem för att leka med hanna lite..haha dåva jens och joel och väntade på mej. a men så vi va med dom. sen hem och sov. trött va jag! idag har jav varit med johanna jens och joel. fast jag skulle ha vare med johanna men dom följde med. HAHA aja. vi hade väl lite kul. hehe a men sen blev de ju kanonåska. blev rädd! hehe a. sen åt jag gomat. lasagne! och min kära sallad. helt galen i de nu. godast att äta sallad som är kall än varm mat. puss på gosallad! sen åkte jag till min vän hanna. så nu är jag hos henne. vi ha nyss vare utemed fia och bita. sjukt söta! haha. båda fick plocka bajs :') gilla. a men nu fastnade vi här. solklart! men jag kanske bloggar mer när jag kommer hem. hehe juste jag hälsar till christina fast jag vet att hon inte läser den men ändå för att vara snäll:) får hoppas tova visar hon om tova ens tar en looook here. aja nu ska vi busa=D me like hejs!


....

hillå! kom nyss hem från kiosken på thule. stod två pass. först med mina vänner. julia, olivia och emilia. hih vi va ju superbra kan jag ju erkänna! kul hade vi åxå! hehe..men jag orkar inte berätta om allt. men sen stod jag med mormor och dom. ville inte hem hhihihi men nu är jag hemma . har vare med hanna idag. vi har mest solat och myst. bränd blev jag åxå! hehe på onsdag ska jag äntligen få vara med min älskade lilla vän johanna westin! som jag längtat. a men nu ska jag snart sova..hehe jag vet inte va jag ska skriva om direkt så df blir de korta skriver mer imorgon! hejs

emilia jag kommer snart!

tjillitjong! har hunnit äta frulle och duschat! herligt tyker jak! hehe idag ska jag nog spendera dagen med en ung vän..emilia! vad ska vi hitta på? jo vi ska knäppa kort. kul tycker jag..nackdelen är att jag åxå vill ha en system. tss men min får nog duga ett tag till:) sedan ska vi nog busa lite. men herregud jag skriver sedan va vi har gjort?!? kan ju inte lixxxxom sitta här och beskriva tiep? OMG! aja vi hörs bitches! Puuuus

BTW: jag älskar YOUR CALL en låt tiep!

hos malin

men hallåja! sitter hos malin juste nu med hanna :) hehe vi lyssanr på en toklåt. som vanligt! sen ska vi nog buya något. hehe gott. vet inte riktigt va jag ska skriva. jo kalaset blev ju askilas. melker blev nöjd med allt iaf. tur de. han fick pruttlera som hette prinsessan på fjärten. hihihi och tårtan va ju god åxå. brade! men nu ska jag hitta på någe med tokungarna! hejs. juste jag skriver sen när jag komme hem.

grattis melker!

idag fyller kurre äntligen 4 år! grattis storpöjk!hiho. jag har nyss gjort hans tårta. får hoppas att det smakar! och äte lunch har jag tilloch med hunnit! asgott vade! kan hanna intyga!hehe. om någon är riktigt riktigt sugen på min gubbstårta så får ni faktiskt slå en plingeding! men nu måste jag klä på mig littan klotes innan allihopa anländer hit! skriver med ikv elr någe! vi hörs.

midsommar!

 

hallåja! idag är det ju midsommar..så glad midsommar på er allihop! idag vaknade jag vid 10 kanske? a men så började alla i familjen städa..överallt! blev fint här tkrja! jo men sen duschade jag och fixade mej. sedan for jag kurre och mor till berget en stund för att de sommarstången och allt. va lite tråkigt där så vi for hem rätt snabbt. mamma och mormor började göra iordning maten medans vi lekte lite..vi barn alltså! sen började de att regna..otippat? nej. så vi satt och åt ute i regnet.som tur hade vi tak över huvudet! gott vade! juste vi åt förrätt också! den va ju mummsi den med! och till slut blev de dessert. vaniljglass,maränger,jordisar och grädde..vi blandade de i en bunke. blev asgott! sen må jag ju säga att alla fick en riktigt stor kula i mitten av kroppen! vi åt som bara den! men vi gick ju inte ifrån bordet hungriga iaf! a men sen busade jag med alice en stund. älskar na'! sedan tog jag fram kameran och fotade lite, då solen hade kommit fram. blev nog några fina enar. ska kolla så lägger jag upp. nu är jag dödstrött. fast jag vikk ikke sova för jag vill hitta på någe kul..men de skulle jag ju bara kunna drömma om. tjillitjo! a men nu ska ni få littan bilder..eftersom de är midis! OJ JÄKLAR nu kom ösregnet kan jag ju säga!

 


 






                          blev inga värstingbilder just nu..de åskar och blixtrar så jag tog dom närmsta!

alice <3

alltsååe förlåt så hemskt mkt mina typ 3 läsare elr va de nu är? amen jag har varit hos mormor i 2 dagar och där orkar jag inte blogga. och idag va jag och mormor barnvakt medans mor min va på ullas begravning. huga hemskt! riktigt glad att jag inte följde med..morfar stackarn. jag älskar dig!<3 amen jag åkte en snabbis på dan och tog mej ett dopp med emilia. haha busik var jag då må jag säga. sen for jag hem och åkte sedan tillbaka till fröt! då ritade vi i någe modellblock. sedan skulle hon och hennes lilla familj äta..UTE solklart! hehe som tur sa dom inget till mej :) a men sen cyklade vi till macken för att unna oss en prtello glass men solklart finns dom inte kvar.hets fick emilia kan jag ju säga. hon skulle jävlarenamma inte ha någon glass då inte. men jag lockade med en enkrona så hon kunde köpa en daim. jag provade på en magnum gold. senaps glass elr vad? fy! a men sen for i hem och badade. lite kallt men skönt! sen la vi oss i hennes lilla tält. kan ju kolla på hennes blogg hur litet de va :') a men nu är jag hemma. och måste nog ha varit de ett bra tag. och jag har fastnat på kissies fanta och rosé låt. jag dör! hemk låt så ojojoj. tror dom har hakat upp sig om och om igen.. menmen. kom på en töntig men bra låt som passar mej så ska jag digga den ist!

och alice du är nog världens sötaste,bästa och underbaraste hund jag vet! även om du inte är min så är du SOM min! jag älskar dej oerhört! du är min bebis! du och jag är bäst i ringen även om vi inte får rosetter så ofta..men vi är ändå bäst! busa ALDRIG med nåt jäklarns halsband nåmer lova mej de! puss bebis<3


alice (L)

jag bloggar inte så hemskt mkt just nu..har varit hos mormor den 1 kanske? a men vi har varit ute på en lång mysig promenad.i skogen ahah jag och mormor pratade blommor medans gina gick 10 meter bakom och knäppte kort med min selofon. alice gick lös och blev helvild att vara lös. hon tyckte de va mysigt alltså! sötbebis! a men vi va ute i minst en och en halv timme! brade. nu är jag hemma en stund. ska ta med mej lite kläder och sen fara iväg till mormor igen. ska sova där. mamma ska slipa och tapetsera här uppe. och de skulle hon göra lite efter 8 tyckte jag hon sa. så jag fick två alternativ. så jag valde mormor. hehe. jag har suttit och räknat myggisar på hela kroppen..kom fram till 14 st. huga mej! haah nejdå! men nu ska mor min få göra flätisar i håret mitt hehe. hejss!


godmorgon!

 

hallå där! nu har jag vaknat och äte frulle..så jag lär väl gå och duscha snart? jo jag måste nog göra de..men innan ska jag berätta lite mer tokiga saker om igår! haha jo men vi gick ner till fridas brygga och skulle knäppa kort där. då hittade emilia en fågelskit. den stog typ rkt upp i de vilda vädret?! haha a och sen skulle vi gå upp igen. då stukade jag min trasiga fot. IGEN hehe. a så den är något svllen och brun nu. men heter man julia mårtensson så gör man! och hanne den busen hade gjort en nu header!! och jag är med! jesus amalia! men gulligt ändå att hon ville ha med pippisnetand i sin header. HAHA. a men jag kan bjuda på två bilder till från igår tkr ja :)

 



fotodag!

tjoletjosan! jag har varit med emilia hela långa dagen. typ bara knäppt kort! måste sett riktigt dumt ut..emilia med system och jag med en liten jeklarns digital :')haha men jag fick fina bilder iaf. ska lägga upp några nu troja..om jag skulle gissa sitter nog emilia och asgarvar nu bara för att jag ska lägga upp bilder..haha fult! a men vi har skrattat och busat hela dan. sen skulle vi äta. båda hade pasta och skinksås på beställning. min va god iaf. de lät som hennes va de åxå. hehe tur de! a men jag orkar inte skriva någe mer bilderna får väl tala ut för en gångs skull! KYSSSS












häi

nu leker ja m julia. hohohohho.

puss påre.

/ emilia


hudik cup!

ja har ju haft cup i helgen! gick faktist rätt så bra även om vi inte vann.

fredag: vi kom dit runt fyra troja. började packa upp och fixade. sedan skulle vi äta middag efter de match mot ope if. vi vann med 2-0 riktigt bra va vi..fast jag spelade typ inget..surapan sparkade mej på knät :'( så jag har littan ont men de är bättre nu! a men sen åkte vi tbx till skolan och skulle duscha! jises vad folk! a men sen sov vi!

lördag: vaknade runt 6..vi gick ner och åt frulle. smaka bajs. sen gick vi upp och fixade oss för match. första mot VASALUND emilia! a men då gick de ju inte alls bra..5-0 blev de till dom. vi kunde varit bra nog bättre än vi va! sen andra mot heffners då va vi super och vilken spänning vi hade i publiken..haha alla skrek och tjoa och när vi gjorde mål stog typ alla mammor och hoppade. sådant gillas! a men de blev iaf 2-1 EMILIA! ahah. a men sen mötte vi sidsjöböle. spelade sämre men alla va otroligt trötta..så de blev 1-1.men vi va inte dålig förde. a sen åkte vi tbx till skolan och åt åde. sen somnade dom flesta riktigt snabbt! elr ja alla gjorde nog de faktiskt!

söndag: vaknade runt halv 7? a men vi åt frulle samma skit igen! gick upp fixade oss..alla va riktigt trötta må jag säga!haha a vi skulle ju som sagt möta gulliga lilla alnö<3<3<3<3<3<3 hehe a vi va duktig där med även om vi förlorade. jag fick träffa på min kompis "ryggsäcken" hon svor åt mej på planen :( heh menmen jag skrattar och hon tar åt sig så är de jämt :) mamma sa att de vA några som hade sagt att jag såg ut att vara riktigt förbannad och gick på så dom flög. hehe ovanligt! sen for vi till skolan igen och städade åde. sen åkte jag gina och mormor på donken. och efter de blev de dollar store. för andra gången. hehe va där i lördags åxå. och köpta sammanlagt: 2 ringar ett armband 72 hårspännen, snoddar, borste och flipp flopp. nöjd är jag :) kulkul har jag haft med tjejerna åxå!v men nu orkar jag inte skriva någe mer. hehe puss.

birsta

men hallå! som hannes mamma brukar säga. idag, elr rättare sagt förut åkte jag och mor till birsta..hehe a va faktist mysigt! fick med mej lite grejer hem: 2 pack örhängen från ur&penn, nattlinne från lindex och en prickig t-shirt/tunika från monki, tack för de mamma! sen fick jag ju lite andra saker inför cupen. blir askilas! håller fortfarande på att försöka packa..jag tänker bara ha med mej en väska. och en påse. de är ju bara över en helg! menmen vi får försöka trycka ner allt! kommer nog gå om jag inte ger upp! johanna westin MÅSTE jag träffa ni i helgen åxå! de va ju aplängesen! juste jag vet inte om jag ska ha med mej kameran? eftersom vi inte skulle lämna värdesaker i rummet? aja vi får C hur D blir med D! men nu ska jag trycka ner littan mer klether ! vi hörs!

break my heart

varför? jag som var så stolt över mig själv för ett ögonblick. över att jag kanske skulle få lite uppmärksamhet, och inte bara du. jag ville ha de bara för en dag,som du alltid annars brukar få nästan varje dag..du kunde inte låtit mej få en liten bit utav den tiden? jag älskar dej mer än många andra,och det vet du..
jag hade dig som en stor förebild under en lång lång tid..och de har jag än! men du växer inte mer för att du tar åt dig allt,som vi annars skulle kunna dela på. allt handlade bara om 2 timmar, men gjort är gjort och så får de nu vara...


ny header!

ja som sagt gjorde jag en ny bild och emilia gulllpuppan la in den åt mej. puss bebis! själva bilden är jag nöjd mej..riktigt somrig! sen är ju själva bloggen kass men de gör ju ingenting! skönt att bara få skriva av sig! idag har jag inte gjort ett piss rent ut sagt! skulle varit med emilia men hon va så trött efter att ha sovit i tält..och jag förstod henne så vi bestämde att vi kör imorgon ist! blir nog brade. sen efter jag varit me henne drar jag mej väl till mormor min. lär väl skriva imorgon va vi gjort och så! men nu ska jag ner och fota lite på alice! my darlig!<3 älskar min lillbebis! men nu ska jag ut!

hörs!

tack emilia!<3


hallåå

hallåja!

de är emilia som gästbloggar här då, inte fatt ja har nåt vettigt att säga, eller fatt julia vet om att ja gör de x) men ja är lite busig jag :D
har ni sett julias fina design? :D hon har gjort headern själv :)♥ jag bara hjälpte na o sätta in den ;p hehe.
imorrn ska nog jag o julia leka littan granna, sen på fredag far vi på cup, de ska bli busigt de! men nu så, nu har jag tittat in o sagt hej, tack o adjö för mej då! :D
(skulle egentligen va en fräsig bild här, men eftersom inte min dator riktigt vill de.. så får vi väl la ta de en annan gång då)

hudik cup

det blev visst ett till inlägg. har redan börjat packa inför hudik cup. kommer knappast få med allt i en väska helr! pyttsan åt de! jo men idag efter jag va med tjejerna satte jag mej vid datoren och läste mej igenom hela antonias blogg. helt fäst vid den! de hon skrev till tom va så fint..tänk att ha sån bra relation med en kille som hon har. jag hade varit överlycklig! och hon är sååååååfin. jag och emilia pratade om de förut..båda kände lika dant. hon har tur antonia! juste..jag måste VERKLIGEN göra en ny header..ser ju bedrövligt ut rent ut sagt. ska nog fråga tova om hon har lust att göra en eftersom hon gör kanoners! hiho nu ska jag nog gå och slepa lite. får se vem dagen går åt till imorgon.löser sej nog! men hare gott!

issa,malin och ämilia!

ja hej hopp! idagens va jag med issa,malin och ämilia. jag och emilia mobbade varandra ..lite som vanligt. fast jag gillar att bli mobbad av henne.för jag vet att de är alltid jag som äger na'. tyvärt emilia.men du lyckas inte så ofta:( hehe nejdå jag skojsar lite bara :* men vi hade en helt okej dag. issa hade ju får tage bort gipset åxå. måste vara otroligt skönt! amen jag tyckte emilia va lite tokig när vi skulle cykla..haha amen hon satt på pakethållaren. vi cyklade på henns LILLA cykel:) amen så skulle vi cykla upp och ner från backar, a och då när vi åkte ner höll hon i sej i min navel:') myspys tkr ja! tyckte nog hon med om jag inte har helt fel:) heheh. och sen hoppade vi matta. malin gled så hon ramlade och jag dog. :( häho så malin blev sur på mej och hoppade på mej. då dog jag ännumer. men sen återupplivade emilia med :) turde. a men nu orkar jag inte skriva nå mer för idag.. elr jo lite till.. vetni? jo de är 74 dagar kvar innan turiket :D längtar! och idag fick jag veta en sak..men jag säger inget ännu:)

datanööörd

ja hallå! igår kväll åkte jag och malin till hanna.satt vid datorn bara.men oj så kul vi hade! blev otroligt varmt inne på hannas rum kan jag ju säga! hahah a men typ samma sak vare hos emelie idag. moa va med åxå. haha kulkul.och något söt lilla doris va! toksöt !haha a sen varde ju träning. mkt hände.. vet inte vare va.jag hade iaf lite tokigheter på G kan jag ju säga! men annars va allt kanon! på fredag har vi hudik cup.längtar.. amen nu ska jag nog sova..ska vara med emelie imorgon ..hanna troja skulle vara med. nej juste hon skulle ju vara med allén ..han åker ju till turkiet imorgon.. kul får vi se sen vem som blev brunast :')amen hejs!

hoppas mamma går med på att kanske köpa nån av elin elr emmas moppe :')

kvällski

ja idag hade vi match mot kovland på thule.gick ju super! 2-0 blev resultatet för er som ville veta de! a men sen så ikv har jag varit med hanna malin emma och alle.. jag e och m satt vid datorn på älskade skype<3<3<3<3<3 amen vi pratade med några :) kuligt! sen hände de lite saker.går inte in påde här. men de va en rätt okej kväll. juste jag har inte berättat att i helgen är vi hundvakt åt molly. söt hund dedär! hehe. a men nu ska jag chatta vidare som vissa personer säger:') haha amen vi hörs väl imorgon !

skolavslutningar!

åh herregud va skööönt , äntligen sommarlov! började med att jag klev upp och fixade mej lite sen åkte vi till min avslutning..fatttade igentligen inte varför vi skulle dit? sitta på en bänk och se fina ut..? hehe a men de va mysigt..bea sjöng! faktsiskt riktigt duktig för att vara bea! fin låt varde åxå. sen åkte vi hem till oss och fikade. fast jag och mormor hann inte fika så mkt för vi skulle på tovas avslutning. hehe hon hade min klänning som jag sydde på slöjden i 6:an :P kul! amen 9 c+d :s avslutning va ju superfint och hemskt! maja lindgren sjöng superfint och så i slutet av låten började hon grina, åh jag dog! a sen va de ju andra fina uppträdanden..men sen kom amanda qvarfort och sa typ: ja nu är de jag igen! jag skulle vilja tacka alla er som följt med mej hela högstadiet, alla lärare och min klass. en som inte har följt med mej så mkt alls men som jag älskar väldigt mkt är min pappa som bor 200 bla bla bla mil här i från så jag ska sjunga en låt för han.. typ så. han bor i tyskland men kom för att titta på amanda..jag och mormor storbölade sen skrattade vi åt varann för vi lät ju som nå..ja jag vet inte vad. men de va en jättefin låt och hon va åxå jätteduktig! jag vill aldrig sluta 9:an jag kommer grina som om hade dött. ja hua. och sen har jag träning! pissapa. orkar verkligen inte de idag..sen lär vi ju vara några st som ska hitta på något mysigt skulle jag tro! sen imorgon ärde ju match på wemberly kl 12 mot kovland. kulkul. sen lär jag ju vara med ngn :) a men hejs!

klassens dag!

tjillitjo! ja igår va jag lite arg...vi fick lämna in min mobil IGEN! åh :( så nu har jag tovas rosa toutch mobil. har börjat fatta den nu. men den får duga nu i en vecka iaf :) tack tovis!jo men idag va de ju klassens dag så vi va på marmen.faktiskt ganska mysigt även fast de regnade för de mesta :) vi spelade kubb,brännboll osv. några boys badade t.o.m :P hehe. och på brännbollen slängde eller ramlade lena rakt på magen, och hon är ju typ hög gravid åxå;o huga hemskt! men som tur gick de ju bra :) och nu är min klänning HELT klar inför fredagen! superskönt! a men nu ska jag nog sova lite..har ju brännbolls tunering mot dom andra sjuorna kulkul! vi höres!

i 5 min älskade jag tvål!

hellllllu! idag vare ju sista riktiga skoldagen..riktigt skönt! jag försov mej imorse pga att jag är så hemskt trött :') hehehhehe. men jag hann ju iaf. tack vare mina starka ben och en snabb cykel(Y) haha a men vi fick städa ur skåpen..befrielse må jag säga! tssss. nejmen a sen vare ju spanska och då skulle jag liv och jenny på ica med antonio för vi skulle köpa glass och sånt.sista lektionen med antonio, lite skönt men sen kommer jag väl inte kunna fjanta mej lika mkt :( nog om de. efter vi hade fikat sa jag hejdå till antonio och önskade han lycka till nu när han ska börja på en skola på gotland. då jävlar tog han min han och pussade den! inte många som får de av sina lärare! nejmen jag skoja! jag fick panik sprang utdärifrån raka spåret på toa och stog där med tvål och vatten i 5 min. höll på att dö. äckligaste jag varit med om på länge! amen sen cyklade jag hem med tova hon skulle hem till oss och beställa tandblekning ? aja då hade mina skor komme. älskar dom! inte som vanliga gladiatorskor utan en egen stil. blir fint skaduse! a nu har jag nyss äte tacos..weard för de är ju bara tisdag men jag klagar inte :) sen ska jag på thule och träffa westin som va så länge sen jag träffade , ska nog tid med thoran. mor min kanslke åxå skulle dit, inte vet jag vf men visst :) a men nu ska jag fortsätta lyssna på sean banan :D kieeesss

öknen..?

ja alltså herreminge! jag har verkligen bloggtorka för tillfället hoppas ja! a men idag va jag med emilia för de mesta, vi skulle ju vara med emeili med, men hon åkte till birsta en "snabbis" ja ca tre och en halv timme :) aja men jag och emilia har inte gjort så hemskt mkt bara vare osociala. haha amen alltså de finns inger roligt att skriva om..jo att skolan är slut på fredag! gilla! a men nu har jag inge mer att berätta, hehe puss!

blåbärstanterna

ja hallå! just nu sitter jag på min kära mormors jobb..är ju operation dagsverk. är lite trött men det funkar väl!igår kväll va jag förbannad, ifall ni ville veta tss ;d vi hade match mot 98..de va länge sen jag skämdes över fotboll faktiskt. men nu pratar vi inte om de...ikväll tar vi nya tag när de är seriematch mot sidsjö-böle på kuben. har vi tur är jag fortfarande halvsur så blir jag lite våldis på planen åxå, hehe. men jag kommer nog vara glad åxå om jag inte är för trött..alice väckte mej halv 6 imorse, kom med blöta tassar i mitt ansikte samt en dyblöt tunga, puss på dig alice<3 haha a men jag ska väl fortsätta med min fysik :( har prov imorgon och jag börjar träna påde nu. jag orkar faktiskt inte skolan någe mer nu! helt hopplöst! inte en enda puss på skolan kan jag ju säga. men nu ska jag äta bulle ist för fysiken för mormor hittade gobullar hehe. hejs!

RSS 2.0