ny säng!

GLAD CHEJ!!!!! träningen idag gick asbra! kul vare åxå. hahaha. dog flera gånger. riktigt kul. när jag kom hem sa mamma att jag skulle komma och kolla..jag ba; har ni satt upp julgranen=????? åsså kollar jag in i vardagsrummet, då ligger de en säng där. helt ny och de. åh. lite glad jag blev. puss mamma. alltså de va en större säng. så imorgon ska mamma köpa ben till den så fixar vi den imorgon. fatta bra. ÅH PUSS MOMI! nu ska jag vara snäll. hoppas ja xd heheheh ska duscha nuja. hörs

mjölkrig

ja, jag sitter i soffan nuja. less på min cp dator. funkar knappt. åhhhhh. seg som tusan ären åxå. även fast jag har raderat hur mktttt som helst funkar de inte. blir bara segare och segare. så df sitter jag här. vid bärbara. får jag pengar i jul ska jag fasen köpa mej en egen. måste ha en ny dator, såäre bara... SERU DE MAMMMA. SYND OM MEJJJJJ. fast ne. de tycker na inte. menmen. skolan då. skönt att komma tbx. har skrattat hla dagen. malin hälldin blev sur påme. vilket inte va å bra. känns som de bara blir värre och värre. och de vill ja inte. men iaf. på hk:n baka vi lussebullr. hahahaahhaha. jag och albin hade mjölkrig. fan va jag dog. mina ögonbryn va vita. little mongo. söt vaja. albin med. ehehehe. han va ju bara redo att slåss. så helt plötsligt putta han mer me på golve, så jag lekte sop ett tag. uffa. efter de hade man mjöl lite här och där. i nasan, kläderna, och nyss hittade jag i bh:n. ytterst mys. men iaf. nu MÅSTE jag råplugga spanska eftersom de är prov på torsdag. kan de inte. så ska plugga nu innan de blir träning, styrke i lucksta. jaja-.- hahahahahha. hejdå!

lovar att jag ska bju på bilder snart. återkommer med de!

musprutt

Ligger i min sköna säng ja. Fick med mej emilia hem efter teatern,vilket gick skit för mej eftersom jag fick en knepig mening. MenMen.hade kul iaf.haha.vi fick pizza till lunch.från Spice. Hehe.gott va de ju.sedan började magen min arbeta så fint så fint,kurr lät de typ all the time Men sen så fick jag komma hem och fisa av mej lite,emilia med för den delen,Hehe. När jag skulle skratta förut råkade jag släppa en musprutt på emilias fotar.lite vi skrattade.gjorde ont i magen min då vill jag lova.men nu ska jag samtala med emilia och pojkis hejs

orka blogga när plugget väntar

haha precis lina! bradär. men mina vänner höll dock inte med mej om de!

iaf. kon precis hem. fasen va skönt att komma bort. även fast de bara va en lite tripp så vare ändå skönt. orkar inte blogga idag. ska plugga. prov hela veckan känns de som. faktiskt riktigt mycket jag ska göra. ska bara sitta här ett tag till. sen ska jag plugga till 7 ungefär. sen ska jag duscha och raka tårna mina. sen blir finalen av ems. ASKALAS! hare bra

sover inte hemma

åker iväg..orka sova hemma, finns å fünen. natti. bästa sällskapet jag kan få. puss på dej babyy

glachej

a tjaråå! idag är jag så jäkla bussugen! horribel. hehhe. nej. kul de! iaf idag ska jag sälja grejer eller ja, fika och sånt med både laget(fotbollen) och klassen. kommer nog bli kallt. men roligt. om man är med rätt personer dårå! a sen direkt efter blire match! LOVE MATCH!!!! och om vi spelar som vi gjorde på träningen igår kommer vi lungt vinna. herregud vilka küngar vi va igår assåe! håkan va verkligen paff! enligt mej dårå. men ja. jag ska sluta dryga. hehe *fniss*. just nu sitter jag och väntar på att emilia ska bestämma sig. ska hon med eller inte??? jag vill, men hon lär ju frysa den pluppen. får ta med mej ett minielement troja. vore nått de! menmen. nu ska jag klä på moi! sedan knatar jag fram på byn, troligtvis i täckbyxor! ASSNYGGT. men varmt. ehejehehe hejdå. KOM PÅ MATCHEN MIN TKR JA!!! börjar 5 troja!


kuligt värre

haha jag och mormor dog lite åt denhära: en tjej gick in till en sexaffär och frågade om dom hade persilja. Han i kassan svarade nej.Tjejen svarade: men varför ha ni dilldå (dildo). HAHAHHA asfult.

åsså denhära: har du jämt med din hund ut? ja de är en jämthund HAHAHHAHAHAHH döööör. *fnissss*

gott nytt jul, enligt seanan

SITTER OCH DIGGAR SEAN BANAN! hehe love him. fast jag skulle bli rädd för han om jag träffade han. han är ju fan bedrövlig som person. men sjunger som en küng. HAHA fint jag skriver. menmen. mamma sa precis att vi ska få middagsgäster och så missar jag de typ? kul? nej. dom skulle komma 4, vi har samling kvart i 4. BRADEEE! kommer missa allt. tråkigt. menmen sånt man får leva med. nu ska jag digga ännu mer musik och bara mysa, fast jag kom på att de snart är träning, sen efter de måste jag städa hät. KOTTE VA BORING!!!! åh. hejdå

dör lite nuja

sitter och gör engelska läxan, om narnia. KYSSMÄ va tråkigt och jobbit. vill bara bajsa och torka mej med de pappret. nog om de. jag och mormor fick gratis lunch idag för vi va så snygg! inte varje dag de inte. heheh. annars har jag bara sutte och samtalat med goa pojkar på facebook. riktigt kul hade ja! HAHA. och tova kan ju slicka sej i brunögat sitt. hehehehheh. jag vet att hon gillar mej för den jag är. du behöver inte säga ett tovis! men nu måste jag göra klart detta. vill vara klar innan jag kommer hem. och är bara på första uppg. att skriva en sammanfattning av filmen. DÖÖÖÖR. sen är de typ bara 7 frågor till:) HEJDÅ SYNS PÅ TRENINGEN TJEJER! a inte ni andra. bara dom i mitt lag lixom

sean banan <3 julia banan

hellloo! nu är ALLLA mina långa naglar borta. BUHUUUU. menmen. alla gick typ av så de gjorde ont. hatar de. så nu är alla korta och fula, men hwo gives them? inte jag iaf. eller jo, lite men vafan. äh! nyss har jag och mormor sorterat sjukvårdprylar som ska till olika ställen här på tippen. va lite småkul hehe. bra gick de åxå. nu sitter jag och gör dagboken. sedan vet jag ikke vad jag kan göra??? plugga vet jag inte riktigt om jag fullt sugen på att göra just nu..har iaf suttit och lyssnat på när sean banan va på mix megapol. AHHA LOVE HIM! han är köng ju. idag ska jag ta hem låtfan! snakka om att jag gillar den! hehe. diggar hela låten. mormor satt bara och skratta åt han för att han är så dålig. mormor vettu. men iaf. nu borde jag skriva klart dagisen, så skriver jag här senare idag!

SLUTA SNATTA FJORTISARRR!!!!

glömde berätta förut när jag gick på stan, så skulle jag precis gå in på h&m så gick en tjej ut från h&m, då gick larmet. båda vi stannade. jag blev asrädd, hon med. så kom en vakt och en tjej som jobbade där och började kolla, först på mej, jag ba: men va? jag kom ju precis in???? hon ba, ja men vi måste ju kolla ändå :) visst, hon va ju snäll. så allt gick ju bra, de va den andra tjejen som hade tage ett par örhängen. pucko, vet dock inte vem de va. så allt gick ju bra för min del ehhe. men lite scary va de ju. annars så efter jobbet åkte vi på ica maxi. köpte abra rondeller. hehe anteckna! a sedan nu är jag hemma, har äte och de. väntar på att sega syskonen mårtensson har badat klart så jag kan få göra de?? men seg som dom är kommer dom vara klar 9 typ. nejmen. ska iaf kanske plugga lite? sen bada, kanske de blir lite fünen åxå? vem vet hihihihihihihihi. men nu ska jag drutta iväg!

stan

förlåt att jag inte har bloggat, ite fatt jag tror att så många läser dagligen. haha. men iaf. imorse gjorde vi inte så mkt. va trött som ett svin. efter en kopp kaffe blev jag genast piggare. sedan for vi hem och hämtade tova, så for vi till stan. fick se tovas skola, riktigt fin, såg inte ut som en riktig skolan, fast de va ju skåp så..men ja. ändå. fint! men medans dom hade samtal gick jag på stan, hittade så mkt fint som jag vill ha. men jag höll mej! duktigt tyckte jag. spara till julklappar. sedan så när dom va klar gick vi till bilen så åkte vi på donken. skjutsade tillbaka tova på skolan så for vi hit. nu har vi nyss äte. lite mätt man blev. men gott vare. nu ska jag plugga på. har inte gjort mycket alls denna vecka. dåligt av mej. men nu ska jag försöka. ska göra klar so:n. vilket jag är riktigt missnöjd med. tyvärr. asfult. menmen. har iaf gjort de. men ska plugga nu. hörs sen!

träningsdax

inlägget innan va bland de värsta jag har sett. uffa. de va verkligen jobbigt att se. man lider själv. åh..är iaf på lite bätte humör, tack vare malin och lars. malin och Li har precis suttit och webba för mej. så söta så. haha. malin vettu. knappt att de finns någon som är så sepe som henne! love her! hehe. snart är de träning för min del, känns skönt de. att de är innebandy alltså. fotbollen börjar locka allt mindre nu. vet inte varför, men just nu är de så. får se om de ändras. annars så blir dehär sista inlägget för idag. tänkte sova efter träningen. kände att jag behövde de igår, så idag va jag ju pigg och de va mycket skönare, så vi kör på de nu! hörs imorgon!

hugaligen.:'(

alltså fyfan!!!! henny, en tjej som kör nån skopmaskin grej hade hittat en kattunge bland soporna, fyfasen va go den va. och frågade om nån av oss kunde ta han om den, vem ville inte lixom? men a så skulle vi lägga ner han på bordet så vikte sej hela högra frambenet eller om de va vänsta och så skrek han. ÅH JAG TYCKTE SÅÅÅ SYND OM HAN!!!!så de va ju ingen mening att han skulle få leva när hela benet va brutet på flera ställen. åh...så vi ringde till en gubbe som kunde och hade mod till att göra de. henny blev jätteledsen för hon ÄLSKAR verkligen djur, de gör jag med, men henny gör ännu mer. sedan såg vi när han kom men katten hängandes om armen, alltså gud. tårarna va inte långt ifrån. såg så hemskt ut. nu orkar jag inte berätta mer..

gott nytt jul

med mat i magen sitter jag här, och har nada to do! hehe. idag va jag faktiskt mycket piggare än jag va igår. superduper! mer bilar har de vare åxå. kalas de. hehe jag har fastnat för en küng låt! sean banans gott nytt jul! ÅH LOVE IT! kommer ut på fredag. då kommer jag poppa som sätan. heheh. asbra. måste bara berätta att de är en asstor örn här på tippen. vi har sett den sen i måndags. "mäktig" fågel som mormor säger.
kom en gubbe förut och berättade att jag inte hade kunnat få en bättre mormor. är han dum eller? som om att jag inte visste de lixom. karlar vettu. nötar allihop. haha skoja. men nu ska jag sluta blogga och se på fågelskådning! nejmen hejdå!

truuuutt

aningens trött jag va igår.. haha mormor i bilen på vägen hem från träningen: julia, du somnar väl inte? haha. hela tin. assöt. men jag klara mej. tog mej lite sovmorgon så jag so till SEX!!! fast visst va jag ju trött ändå..men ja. ny sitter jag här, har nyss äte lite frulle. hann inte äta hemma så jag tog med mej. nu ska jag skriva dagbok. ska ju göra de för varje dag. har inte skrive för någon dag än. ehhe ska görat nu. sedan ska jag göra lite so. men vi får väl se hur mycket jag orkar av de. haha. lat.se men nu jäklar ska jag skriva! hörs senare!

flumm

träningen va tråkig..för emilia va ju inte där. måste ha med henne. annars gåre inge bra för mej. menme. gick ändå helt okej. nu har jag nyss badat och ska snart sova. är nå jävulskt trött nu när man är med momma. haha. sitter som nå dönickar i stolarna på dagarna. fast morgonen och eftermiddagen är värst haha. söt vi måste vara. menmen. på torsdag ska jag gå en stund på stan medans mormor har utvs. med tova. blir nog mysigt de. sedan tror jag vi skulle äta i stan åxå. ännu mera mys. sedan på fredag ska vi äta sallad!!!<33333 älskar de. så gott. och nu kom jag även på att jag MÅSTE plugga imorgon. jobbigt men lönar sig när jag gör de. så jag gör de. hehe. flummit inlägg eller vad? blir så när man är pigg! hehe hörs imorgon mina vänner

hoppas!

mormor kom på en sak förut. vad säger jag inte, han kan läsa, vilket skulle förstöra allt! men jag hoppas som fasen! HOPPPPPPPPPAS

räddharen alice

tjollahopp! sitter och dricker varm choklad ja. kaffet smakade så beskt. haha. hövvaligen. men iaf. sitter med täckbyxor som vi sa. men bara för de är de ju varmt idag här inne. 23 grader. brare. haha. annars är de dött här idag. vilket är tråkigt. fast de kommer lite mer folk nu än va de gjorde imorse. anteckna de! vill att ni ska veta de. aja. ska chilla med mormor och räddharen alice nuja. hörs

täckbyxeligan!

fan va kallt de har vare idag! jag och mormor frös som nå kottar ett tag. så vi bestämde oss för att ha täckbyxor imorgon! fatta skönt. slitter frysa. haha. kom iaf hem lite innan fem. hoppade ner i badet när jag kom innanför dörrn ungefär. så mkt frös jag. sedan badade jag i över en timme, pratade i telefon i typ 40 min. kommer bli pank pojkstackarn. haha. aja. fick reda på tiderna för tiden jag ska stå och sälja på lördag med fotbollen, men vafan, solklart har dom tage då jag har match? och min klass ska åxå sälja, så jag hinner typ inte stå nå länge alls. såt hellre mer med klassen än laget. sedan går jag ju typ halv 4 till sporthallen och byter om. sen har jag ju match så.. aja får bli som de blir. vet inte ens hur och när jag ska kunna stå. kotte va less jag blir. aja, skickade ett mail till ulrika om de, så får hon hjälpa mej att lösa de. för seriöst. jag vet inte hur jag ska få tillde. ska försöka lösa de imorgon! men nu ska jag kle på mäj. hörs!


bjur på den ja.  NAWWWW!


mat i kaggen

har nyss fått i mej lite lunch. köpte kyckling och ris. dock va jag inte så hungrig som jag va sist jag praoade här. haha. säcken min har krymt HAHAHA! roliga jag är. nejmen. jag och mormor har de allmänt skoj. vi har våra skämt, som vanligt dårå.
kallt som fasen är de åxå. vi sitter med filtar och jackor på benen. ASAKALLT! tror jag ska fisa på stolen så de blir lite varmt där. heheheh (A) nejmen nu ska jag äta upp salladen min! hörs sen kanske!

säkringen

sitter på mormors jobb nuja! lite trött jag va. snoozade i en kvart åxå. men ikke gjorde de saken bättre. fast jag kom upp ändå. nu sitter vi här i mörkret. nån säkring har gått och ingen gubbe orkar fixa..lite aggro mormor blev. hehe. annars så.? jo vi fryser littan vi. så vi sitter under bordet typ. för där finns de ett element. tycker vi är söta jag. men de är ju va jag tkr. men nu ska jag umgås med gnälande alice och mormor. hörs senare idag dårååå!!!

05.30!!!!

tjaa! sitter i soffan hos mormor nu ja. ska sova här. ska ju praoa där hela veckan. får väl se hur de går. kommer nog gå bra de. har ju mormor och bebis där. får väl leka med dom. och gubbarna då. hehe. annars lär jag bara sticka och plugga. tova och gina är helt puckade just för tillfället. hel crazy. haha. jaja. ska sova nuja. klockan står på 05.30 !!!!!!!! herrejävlar. får dricka kaffe imorgon bitti!
kommer iaf blogga på som satan denna vecka. heheh. men nu ska jag sova. om jag ens kommer kunna de nu. hihihihhihihhihih. bus. men seriöst hejdå!

hemma

hemkommen efter en natt med mina konfimandvänner. ytters trevligt hade vi! mycket skratt och aktiviteter. ehhe. vuxen jag lät. menmen. de roligaste va nog när vi körde chokladfabriken. åh va jag skrattade!fast den va bara kul igår, vi körde den förut idag med. men de sög då. och spökslingan va ruskigt kul den med. även om jag blev rädd. så va de ju askul. de dåliga va att vi blev tvungna att lägga oss 12. alltså visst, kanske va bra när vi skulle upp 8, men tror ni någon va trött vid 12? knappast. inte jag iaf. men de va bara att försöka sova. somnade till slut. vet ikke vad klockan va. men iaf. idag väcktes jag av min söte vän erik päron pung. solklart knäckte han fingrarna i öronen på mej som jag bara hatar! åh låter asäckligt! så trevligt vaknade jag. och de jobbiga va att han väckte mej för att berätta att han va hungrig? kyssmä va less jag blev på karln då! men de gick över rätt fort. hehe. så åt jag frulle,fixade mej så städade vi överallt! bra de. sedan lekte vi så gick vi på gudstjänst. den va ASDRYG. hehe jag va så trött så de va inte ens mysigt att sitta där. ville bara hem. och här sitter jag. och äter upp mitt godis. mummmmmma. resten av denna söndag ska jag bara mysa. ett måste är att bada! love it! med ljus och musik. åh. sedan ska jag sitta här och se ensam mamma söker. sedan ska jag nog sova. eftersom jag ska upp vid halv 6? eller nåt sånt. praoar ju hos mormor denna vecka. blir bra de. mysa med ens besta ven lixom. och så ska jag plugga. känns åxå bra de.

ni får bilder någon dag framöver. orkade inte knäppa kort. amanda gjorde ju de. qvarfort, eller hur de stavas. så jag snor från hennes blogg om hon lägger ut där. hörssss

på plats

Här sitter jag på madrassen och bloggar, lånar emilias mobil,går inte så bra att skriva,har för långa naglar.Hehe annars har jag nå fruktansvärt kul med alla här,typ. Haha elakt de lät men de va inte de jag ville. Jag och många fler har skrattat så vi grät,haha.verkligen askul. Nu slappar alla typ.senare ikväll ska vi leka mer och vid tolv ska vi ut på spökslinga,kommer bajsa på mej om någon skrämmer mej som jag tror att dom kommer göra,tyvärr.haha iaf så har vi kul,som jag hoppats. Nu ligger jag i Emmas så kallade säng Hehe mycket mysigt.nu skriver jag bara något eftersom de är på mobilen.men nu ska jag umgås med folket,hörs!

konfirmationsövernattning

god morgon mina homies! har nyss duschat, rakade mej med. benen alltså. haha. jaja. ska väl packa och fixa inför denna helg. kommer nog bli riktigt kul, hoppas jag! känns som att man ska ha med sej hur mkt som helst. ska försöka tänka att jag inte ska ha med mej så mkt. inte så långt hem om de skulle vara något. hehe. men nu ska jag packa väskan. måste leta madrassen åxå. ingen aning vart den är. måste hitta den för emilia ska ju dela med mej. jelp tiep. nej men ska nog hitta den. om jag letar. får se om jag kan blogga från mobilen eller om jag får låna emilias coolmobil. gillar den ja. hehehhe. så om jag inte bloggar så är de för att jag har roligt.

HARE GÖTT NURÅ!

inge träningssugen

hemma nu. innan träningen hade jag rilly kul ja. haha. ingen kommer fatta! stackare. men iaf. träningen gick okej. inte va jag väl så sugen på att träna. va rätt trött. men va gör man inte för lite innebandy? :). iaf sen skulle jag bara på ica för att köpa godis. så gina följde med mej in. vafan tror ni inte att de kostade 59 kr och jag hade 50? måste ha vägt TON! så då gick vi tbx och gömde den påsen. så plockade vi en ny. men typ ingenting i? vågade ju inte. då blev de ynka 26 kr. ahah. jaja. får duga. nu ska jag sitta här en stund. sedan blir de idol och packning. börjar bli lite orolig att emilia inte ska med. vi skulle ju ha med täckbyxor imorgon på konfirmationen. då fick emilia damp för hon hade ju ingen jacka som hon kunde leka i. kotte va jag blev dampig tbx då. inte för att jag blev sur på henne utan för jag vill att hon ska vara med. va ska jag göra utan henne? NADAAAA. så hon måste. så de är de min kväll kommer spenderas av. och datorn solklart. kanske blir lite bus? vem vet med mej? eheheh. får se om jag skriver nåt mer ikv eller om de blir imorgon bitti. eller om de inte blir någe alls. menmen. vi får väl se! hörs

olle är min idol.

hemma nu. ska snart på träning. haha. hade elevens val efter musiken. hade alltså innebandy med cissi. verkligen supergo tjej! men de va bara jag och emma som va där. så då hoppade olle och pontur över med oss. hehe. askul. olle är ju lixom min idol på skolan. garvar bara jag ser han. ahha. a så han lånade min klubba ett tag, han skulle ju impa på me. han skulle visa att han va lika bra som mej. jo..visst! ahah. a men de va kul. sedan efter skolan for jag,mamma och barnen till stan för mamma skulle köpa en julklapp till moi, pluus mat. så nu har jag nyss äte kina mat. LOVE IT. kommer bajsa på mej on treningen. emilia får stå ut <3. hanne va ju sjuk åxå..lillhanne som elin skrev. hehe. gillar elin ja. vill vara som henne. cüül chej enligt mej dårå. men nu ska jag fara på träning. hörs sedan.

musiksalen!

sitter i datasalen. erik dampar. vi har musik förresten! hehe. vi ska skriva om en grupp/artist. jag valde Bruno Mars. love him! hehe. roligare att sitta här än att vara i musiksalen. och nu ska vi ju vara här ett par gånger. brade. haha. men nu ska jag jobba. måste ju visa erik att jag är en dutti jänta! hörs sen!

glad

sitter och myser här med murres täcke och mina anktofflor. så mys så! har ätit mat och grejer också. skolan då. har varit tråkig rent ut sagt. roligare dagar har jag haft. iaf såg vi klart på narnia. jag grinade. fast de va mest för att dom dödade aslan. hatar egentligen filmen. för den är tråkig. men just när de är krig och dom gör illa varann, de är de jag inte gillar. hatar när djur skadas. fast jag våldsgrinade inte. hehe. kom typ bara 2 tårar. så ja. annars har de inte hänt någonting kul typ. de äckliga va när 9:orna gick runt och sprutade nässpray på alla, i ansiktet t.o.m. asvidrigt. töntiga nior vi har <33 hehe. iaf vissa grabbar. menmen. finns sånna överallt. efter skolan hade vi konfa. vi skulle spela teater för varann. haha askul! jag ska ju vara med och spela i kyrkan den 29 med! för små 6-åringar. asgulligt! hehe. jag har ju emilia med mej då. så de äre ju lungt lixom. hehe puss.

just nu sitter jag och diggar tove styrke. ashärlig låt. och jag är GLADDDDD! både för han och för att jag valde att praoa hos mormor. för då kan jag plugga. vet att de låter helskumt. men de känns skönt för mej. då kan jag plugga inför dom kommande proven. och så kan mormor hjälpa mej. ÅH nöjd jag blev nu med lite eftertanke. tur jag har min momma (L). men nu ska jag ladda hem ny musik. hehe. men jag får nå kottefel för jag vet inte vem eller vad låten heter som jag bara älskar. malin sjöng på den igår på stan. VILL VETTTTTA!göad

stan med mallaaan

hemma nu! kul dag. även om de inte blev som vi tänkt. och de va ju tråkigt. tyckte jag då. men de är sånt som händer. iaf blir ett snabbt inlägg nu. ska plugga lite sen är de träning. men jag och malin skrattade som få! gick runt där och så. haha donken va lungt bäst. när vi stog i kön såg vi en tant som inte va helt hundra, som stod och dansade och viskade typ hela tin " vart är min mat? vart är min mat?" tills hon fick den. hehe. sedan kom emil och david. så pratade lite med dom. åsså säger emil helt plötsligt. "där är den där tanten som hatar matfors!!!!!" vi ba ? öh va? haha så sedan när vi satt oss och börja äta. (bara kag och malin) hörde vi efter ett tag hur tanten fick råhets på emil och david för att dom har nämnt matfors. så hon hotar dom att personalen ska slänga ut dom ahha! sedan kom dom och satt med oss. fasen va na glodde på oss alltså! ahah hela tin. jag och malin satt och garvade lite smått därdå. sedan gick vi ut. väntade på bussen och grejer. men kul har vi haft! hel knas. haha. fick med mej trosor IGEn. hehe dom är så billiga! så varför inte? snygga är dom med. men nu ska jag plugga. får se om de kommer ett inlägg sen.


söt bild va???? rätt nöjd med mej själv <3<3<3<3<3


my body

ÅH MIN KROPPPPP. den gör ont. jag klagar för t.o.m ont i armarna. horribel. och benen är värst. kommer gå som en kratta imorgon. bästa dagen med. kanonkul. men träningen va helt okej. hade ju min bebis med. aaaamilia. tur de. hade hon något att skratta åt, iaf i början. fyfan va de gjorde ont rent ut sagt. förlåt för de fula ordet men de va inte skönt. hoppas de är bättre tills imorron. annars blir jag ledsen. hehe. menmen. nu ska jag duscha,kolla tv och göra matte/spanska. spanskan har jag inte ens börjat med. ikke bra inte. bäst jag slutar blogga nu då..hörs imorgon!

dagen

volleybollen gick inte alls som vi tänkt. men kul hade vi! jag kan erkänna att jag tog de lite väl seröst. men de va bara för att jag verkligen ville lyckas med de. och inte bara fotbollen och innebandyn. menmen. vi hade kul iaf! de va egentligen de viktigaste! vann mot sörberge. och om vi bara hade höjt oss ett snäpp hade vi vunnit dom 2 andra med. men de gjorde vi inte. men vi va riktigt jämna med dom andra. andrea, tom littzells (stavning????) syrra va så gullig mot oss. och så snäll. hon gick och köpte kaka och bulla till oss alla. men jag åt inget. åt för mkt sallad. heheh. men gulligt ändå! tom är väldigt lik henne :P hehe. aja. sen åkte vi alla till skolan utom johanna. vi hade ändå inget att göra hemma så vi for dit. hade ju ändå slöjdprov. när vi kom tillbaka hade man iaf trott att man skulle bli lite mer välkomnande tillbaka. men ikke. vi hade so..med en vikarie. SUR SOM FÅ! men hon hade tydligen huvudvärk. men ändå. vi är elever. kan väl  försöka vara lite trevligare mot dom? behöver inte ryta på som satan bara för att vi kom in och skrattade lite och pratade om hur våran dag va? herrejesus. sånna människor kan gå riktigt på nerverna. sedan hade vi svenska och slöjd. sen gick jag hem. fikade medans jag gick. gott de. nu ska jag göra lite matte och sedan är de träning i luckstas storhall. kommer kännas skönt. när man är slut och har brutal träningsvärk i benen. heheh love it. nu ska jag fortsätta dryga med min cp moster tüva lisa ja. hörs.

mötet avklarat

hemma från mötet. va inget så där super duper viktigt. utan vi fick mest reda på lite saker som ska hända under denna säsong. fick se lite bilder åxå. SÖT JAG VA. hehe. men de kändes helt okej ändå. och de gick snabbt. haha. så nu är jag hemma. ska göra lite matte och spanska. kyssmä. sedan ska jag ta mej en härlig dusch. ska raka benen mina med. kaktus. najs de. fast ne.

imorgon är de ju volleyboll som jag har skrivet ett antal gånger. menmen nu fick ni veta de IGEN. ska bli ytterst roligt! få komma iväg med brüdarna.trodde jag skulle få lite sovmorgon men ikke. upp kl 7 ändå. jaja. får hoppas att vi får de roligt ändå!

på onsdag ska jag och mallan på stan efter skolan. kommer dö. på ett bra sätt. hoppas ja? vet inte. kommer iaf dö på något vis. HASHAHAHHAHAHAHHA. aja. vi kommer nog ha kanon kul ändå. de har vi ju typ jämt? litet skratt kommer nog komma in lite då och då. haha längtar redan ja. 

jaja. nu ska jag fixa de jag skulle så hörs vi imorgon kväll!
 

äckel korv snopp

har nyss äte mat. HATAR KORV. asäckligt. en limpmacka var däremot gott! hehe. nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli runt 6. ska på fotbollsmöte på thule. får höra vad dom säger. annars var dagen helt okej. idrotten va en elevlektion, moa otti och albertina hade i den. rätt kul ändå. jag malin och emma hade grymt roligt! emma var riktigt peppad! tjoade på som aldrig förr tänkte jag säga. och jag sa de också. jaja. annars har jag inte gjort mycket. jag och malin gick med lena till biologisalen och hade lite matte. tränade lite inför provet på onsdag. vi gjorde de av ren vilja. ingen tvingade oss om de va de ni trodde. sedan gick jag hem. pratade med L. så nu sitter jag här. ska göra några mattetal tror jag. och spanskan måste jag ju göra åxå. aja. hörs väl mer ikv.


imorgon kommer ni bara kunna nå mej på mobilen. är på volleyboll DM i alnö. vi tar hem de. tror ja.. hehe hoppas iaf!

remember me

ÅHHHH. mamma och robban kom hem med remember me. glad jag blev! ska se den ikv efter ensam mamma söker. synd bara att man inte hade en gosse att müsa med.. KOTTE

matchen sög tumme

andra matchen sög. inge rolig ens. tyvärr. kom inte ens ihåg vad resultatet blev. de jag kom ihåg va att alla, i båda lagen hade damp på plan. hehe. och att jag gjorde mål och att jag sprang rakt på en tjeje så de fick frislag. håkans blick då. åh. skämdes som en hund. menmen nog om de. nu har jag precis skrivit klart en idrotts-analys. sedan ska jag se om jag har nå mer jag ska göra, annars ska jag mysa vid tv:n och sova LÄNGE! orkar inte skriva nå mer nu. hejdå

vi vannnnnnnn

första matchen klar! VINST!!! blev 4-2 till slut. heeh dom gjorde självmål. jag gjorde ett iaf. kul de! alla blev så glada när vi vunnit! riktigt kul. alla kämpade på riktigt bra! håkan borde vara JÄKLIGT stolt över oss. han va ju inte med i första eftersom han hade gubbmatch efter våran. den kotten ba dissa oss för gubbarna. menmen. nu ska han vara med. ehhe. bra de! fast peter är duktig han med! nu har jag nyss gjort lite mat till mej och mormor. satt fint i kaggen våran. nu ligger alice TÄÄÄÄÄÄÄTT intill mej och bara myser. så söt. love u brallis. och mormor. hehe. nu ska jag prata med min bubbas<3 sen far jag tillbaka till sporthallen och spelar anra matchen! HEJJJJA OSSS!

alice och jag <333333

sitter hos mormor med alice intryckt vid benet mitt. NAW. sötis or what??? assöt tkr jag. mormor är inte hemma, hon skulle skjutsa åsa någonstans, känns alltid tomt när inte hon är hemma i sitt hus lixom. menmen. jag vet att hon snart kommer hem.
iaf. ska nog sova snart. är trött. ska upp halv 9 imöra. ska jag nog klara hoppas ja. känner på mej att vi vinner minst en match imorgon. SÅ JÄKLA PEPPAD. jag har ju bakat åxå. äppelkaka. mums. saftiga va dom åxå. då kanske dom går åt lättare åxå. hehe. men ja. nu ska jag och brallan se tv innan vi slumrar till! vi lär väl inte höras förrn i morgon kväll om inte jag ska plugga då. i värsta fall blir de på måndag. jaja hejdå!

stan

nu är jag hemma efter en dag på stan. AHAH! askul. hanna och jag bestämde oss att åka in. så vi tog 14.25 bussen in. såklart stod vi på fel busshållsplats. men bussen stannade en bit bort så vi kunde hoppa på. HAHA alla i bussen glodde. kul tyckte jag. inte hanna. sedan for vi in. hände inte så mkt. kollade på folk. sedan kom familjen min för dom skulle köpa skor till robban. då fick jag lite pengar. så söta så! så jag skaffade mej 2 par trosor och lite puder! va inte så shoppingsugen, ville bara ut en stund och ha roligt. och de fick jag. haha. va folk kan vara fula. de va inte elakt. de va ironiskt. så ni vet. sedan for vi hem 17.15. åkte med pontus. haha. han är ju rolig han. a så nu är jag hemma. ska baka sedan ska jag fråga mormor om jag får sova där. va så länge sen nu! hehe hare bra!

imorron är de 2 matcher HEMMMA!

1: kl 11
2:kl 4

KOM OCH HEJJJJJJA!

julia hade kul på egen hand

god morgon mina vänner ! igår kväll/natt hade jag riktigt kul med mej,datorn och mobilen. HAHA. jag skrattade nästan hela tiden. de va kul.nog om de. nu är de en ny dag. och jag vet inte vad jag ska göra idag. är just nu ensam hemma. dom andra har åkt på kalas. jag ville inte med. jag vill åka till stan och fixa lite julklappar. de vore kul. men vi får väl se. nu ska jag klä på mej. kan ju inte sitta naken typ? vi hörs väl senare idag!

dryg chej här

träningen sög. inte själva träningen, utan de va bara inte min träning. less blev jag. jäkla kottar. hehe. sedan efter de skyndade jag mej hem, bytte till varmare kläder, sedan stack jag ut. hade snöbollskrig med mina kära klasskamrater. JISES va kul vi hade. malin ägde ju på att mula. haha. erik va köng på att brotta ner. den kotten. han va ju fasen brutal. ture och räkan va mest på sidan och kastade lite då och då ahha gosisar. lh, vilken tös. jag dog varje gång hon for ner i diket. HAHAHHAHA. på de sättet hon ramlade på. jag råskrattade. hanna kom åxå. haha. hon kom ju in i leken riktigt hon å. a alltså de va ruskigt kul tills alla va trötta,blöta och kalla. då stack vi hem. så nu har jag duschat och druckit varm choklad. mys de. nu sitter ja bara och degar här. fast de va ju lite mys de med. lär nog sitta här ett bra tag till. prata med härligt folk. hehe. juste kom på att jag lovade erik att skriva nåt fint om han, hur ska jag formulera de? juste, vi va ju pärls. eller hur man stavar de??? aja. nejmen de lät ju lite smått tråkigt. vi säger att han är min prinsessa. <3<3<3<33<3 för de är han ju. biffiga prinsessan. de lät gulligt. hehe. jag längtar tills på söndag. fatta härligt! TVÅ JÄVLA MATCHER. jag ska spela skiten ur alla. utom dom i mitt lag. hehe. nej nu ska jag sluta dryga. ska sova. fast jag kommer aldrig kunna slita mej från msn nu heller. <33333

SNÖBOLLSKRIIIG

köng dag på skolan. massa skratt, snöbollar och sånt. haha. de sämsta va väl nytt val på elevens val. allt sög. så jag tog innebandy. och självklart va man tvungen att vara kvar efter valet, man ba, KYSS MÄ. tur man va i närheten av tussen. åkte hem med henne,malin, emma och sebbe. haha. sedan ska jag träna. känns skönt. och kvällen hoppas jag bara blir kanon! snöbollskrig här på tallis. HAHA kan de bli roligare? jo de kan de men jag tkr de ska bli rätt kul ändå ja. jag ska mula. nej va elakt. jag ska bara kasta bollar ja.som kommer typ 2 meter bort från mej? hehe. menmen. ska iaf bli kul. hoppas de kommer massa folk. hehe. lite extER eller? exter emilia, exter. men nu ska jag inte skriva mer. ska göra mej redo för träning ja :) hörs väl?????

askul

haha alltså shit! killar... ahhahahahahahahha jag dör va skoj

2 timmars badande

trött tjej vill jag lova. inget pluggande blev de heller. men de gör inget. tar tag i de nån annan dag. iaf tog jag ett 2 timmars bad förut HAHA. somnade. vaknade av att erik smsade. så kan de gå. sedan har jag bara legat i sängen och snoosat på kudden min. typ. ville bara visa er att jag lever. så nu vet ni. ska sova nuja. hörs

snyggt ï

nu är jag homïee! snyggt i eller vad? a men iaf. skolan har varit lite upp och ner. ensa stunden va de astråkigt och andra dog jag. så har de varit hela dagen. varit väldigt okoncentrerad åxå. sånna dagar är lite jobbiga. haha. malin fick hets på mej på matten för att jag smsade hela tiden. så hon spammade med sms. jobbiga barn. adhd. nej jag skoja. snöbollar som far hit och dit. fast de va inte lika mkt idag som igår.

iaf. på konfirmationenfikade vi först, sen hade vi andakt. kyssmä. jag och malin skratta som nå svin. HAHH. fast jag vet inte åt vad? skrattade bara för att malin skrattade. och då skrattade jag så hårt att jag började grina. de va hemskt. gjorde ont i huvudet. och vi förstörde hela stämningen. tror helena blev arg på oss. nej men de störde nog. men tror du vi brydde oss? nej. så vi fortsatte garva när vi gick tillbaka..och ta mej tusan va jag slog i ena tån då alltså. fast jag skrattade bara åt de. så då grinade jag ännu mer. underbart. sedan skulle jag försöka lugna ner mej. de gick. men de tog tid.sedan blev jag förbannad på dom som pratade hela tiden. EHE. sen så.

nu sitter jag här. med melker täcke, jag hade bäddat för fint för att ta mitt. hehe. ikv ska jag plugga fast jag inte behöver. men kommer nog görat ändå. ska även börja förbereda mej inför imorgon. ska både knäppa kort på morgonen och sen har jag elevlektion. åh vill inte knäppa kort. mamma min tvingar mej. tyvärr. de är ju alltid jag som förstör kortne. tycker jag då. vafasen ska jag ha på mej? ÅH hejdå

åh :(

skolan idag har varit rätt kul! mkt skratt och så! dock PINSAMHETER dårå. men haha. han pratade ändå med mej. känndes lite skönt. men som sagt. de va ju snöbollskrig INNE på skolan vilket va läskigt,busigt och ont. hehe. fick en på rumpan och en på bröstet. AJ säger jag då. hörde hur dom skrek "sikta på pattarna". kul dom hade då. fast ne. olle, haha. gud va jag gillar killen alltså! bara man ser han skrattar man åt gossen! han fick en boll rakt i ansiktet och i munnen. STACKARS LITEN säger jag bara. fast visst skrattade man. men tyckte ändå synd om han! matte diagnosen gick SKIT så jag tog hem matten nu för att träna inför provet på tisdag. ska FAAAN ha G. mycket stora bokstäver nu märker ja. men de är för att jag är orolig. ska snart få tandställning. skulle kunna grina. ångrar mej. vill inte ha de. men känner att jag måste. ALLA. nästan ALLA kommer mobba mej om jag har otur. kommer se värre ut än vad jag gör nu. åsså måste jag ha de i flera år. KYSS ME I SKROVLE! åh. menmen. ska inte vara deppig för de. ska försöka göra de så bra av de som möjligt.
men iaf. mamma hade köpt vinterskor åt mej idag. tack mamma! (L) bidde ett par varma, ludna kängor. som alla andra har. WANNABE lixom. men de skiter jag i. vill jag ha dom så ska jag ha dom. och de fick jag. blev man ju lite glad iaf. nu ska jag fika, kika lite till här på makkapären. sedan ska jag plugga NÄSTAN resten av kvällen. blir ingen träning för mej ikv och på fredag. ska vila inför matcherna på söndag. lika bra de! aja, vi hörs väl!

jobbig trening

träningen va JOBBIG. styrka och kondition. menmen. de gick ju iaf. vi va inte nå många alls. 10 st. men vi gjorde de vi kunde. nu ska jag duscha, plugga och bara mysa. tar en kopp te till plugget. älskar vaniljte puss påre vaniljis. iaf så tror jag inte att jag kommer skriva nå mer idag. ni får stå ut. hehe, vilket jag tror ni gör för så många läsare har jag ju inte. menmen hörs imorgon!

tack mamma!

hel stalkers!!!! skoja. blir ett litet snabbt inlägg. skolan gick bra. ficg VG på hk:n känns kanon. hade velat ha högre men förlorade massa poäng genom S.M.A.R.T grejen. kunde inte de ja. menmen hon sa att skulle man lägga in hur jag jobbade under lektionen va jag ett klart MVG. känns ju i kroppen min! glad jag blir. känner att jag verkligen kämpar för att få ett högre betyg. de märker vissa lärare med. de är ju kul. matten och fysiken ska jag kämpa på med. har ändå G i fysik men vill ha VG i de med. hehe. a men sedan va de inte så mkt mer. jo juste när vi skulle till slöjden fick vi reda på att vi hade volleyboll dm halv 4. men som tur va gick vi vidare utan att spela eftersom de inte va någon annan 8 med. va ju kul! nu ska vi bara få veta när vi ska spela :D ehhe. när jag kom hem hade mamma fått hem lite kläder. 2 bh:ar och en skjorta till mej, DANKE morsan! nu ska jag klä på mej så far jag på träning i lucksta! hare!

lina

alltså lina. jag diggar dej till 100000%. haha störtskön. du hejjar på mej du! gullig du är! och ja de va första och sista gången. I promise

plugget på G igen

sen och även dåligt med bloggning idag. men jag har faktiskt pluggat och vare med malin. hehe. hel knasig dendär ungen! men iaf. pluggade lite när jag kom hem. så nu är de mesta gjort. fast ne. inte riktigt allt men. a sedan gick jag och malin ut på prommis. blev lite sen HAHAH konstigt. menmen. lite kul må man ju få ha. sedan gick vi. va lite kyligt. men jag hade riktigta kläder påme! så jag frös bara pyttelite om låren. annars så. sedan levde malin rövare in the phone. HAHHHAHA. kul vare. sen kom jag hem och duschade och pluggade ännu mer. nu ska jag gå upp och läsa boken som jag fått låna av otti! sov sweet!

VGVGVGVGVGVGVGVGVg

JAG ÄR SÅ JÄVLA NÖÖÖJD!!! ja som ni vet så skrev jag ju att de gick sämst på so provet. kommer ni ihåg? men vafasen, jag fick ju VG!!! ASGLAD. den som försöt min glädje ska jag skjuta HÅRT

KOTTEFNASK

igår la jag mej med ett icke leende på läpparna. vakande inte heller med ell leende på läpparna. nu är skolan slut och jag har haft en skitbra dag rent ut sagt! askul.hehe. lina blev lite smått sur på mej förut bara för att jag pratade nåt ord med mamma en snabbis. fast jag vet att jag inte gör sånt så de va ett undantag. och jag vet ju att lina gillar mej lika mkt ändå fast hon inte vågar erkänna de. eller hur lina vännen???? jaja iaf nu ska jag plugga lite. sedan ska jag och malin gå ut och gå. lär ju ha våra stunder.

mamma hörde att jag börjar bli förkyld. VILL INTE. de ska alltid komma när jag längtar efter nåt. nu äre innebandy på söndag. 2 matcher. jag ska vara med vare sej om jag är sjuk eller inte. JAG MÅSTE. ska göra allt för att inte bli sjuk. tror jag hoppar fotbollen imorron bara för att bli frille. JAG SKKKKKKKKKKKKA! så nu vet ni de. ska plugga nuja. hej

mina ben tar kål påmä

mina ben värker. inte bra, inte bra. vill inte gå som nå hök imorgon på skolan. då grinar jag, seriöst. alla kommer glo. hövvaligen. menmen. har kollat på e m s. gissa va de är ni. hhe nejmen. de va mysigt. avis på mammorna ja. men de ska nog gå att lösa de. nu ska jag packa väskan inför idrotten imorgon. otti trodde de skulle vara redskap. då kommer jag grina ännu mer. kan vi inte hitta på något roligare än redskap? herrejesus. kom på att mitt och lh;s planering för elevlektionen ska in. tur den är klar. hoppas allt blir bra. men nu tror jag att jag måste sticka upp! hörs imorgon!

hemma från boda borg

HAHAHA. störtskön dag på büda börg. haha. tyvärr försvann spökena direkt typ. så vi träffade bara på dom 3 gånger. första gången blev vi rädd. sen va de väl inte så mkt. men kul hade vi! klarade Hela 7 BANOR! HEHE STOLT. erik trivdes nog med 3 härliga tjejer åxå. levde livet lixom. orkar inte berätta så hemskt mkt. alla vet ju hur de är på boda borg! sedan släppte dom av mej i stöde. skulle gå till farmor och farfar. fick mat där och de. sedan åkte vi hem. nu är jag hemma. sitter och kollar på mina underbara fina knän. FYFASEN va fult. blå och röd. me like. fast ne. så nu ska jag duscha, se tv och bara müsa. juste måste skicka om ett papper om min barndom. KOTTE va jag hatar dendär uppg. nu alltså. kommer få G bara. hejdå

BODA BÖRG

allt känns aningens lättare nu! känns skönt de! tog mej en promenad för att fundera och så. de va åxå skönt men lite kallt. sen ville hanna prata så de va bara att knata och möta flickan de. sedan efter ett tag gick jag hem och hon hem till sej för hon skulle leka med mallan hon. när jag kom hem badade jag. juste såg lite på "så mycket bättre" sen badade jag. ja de va ju skönt de med xd ehhe. så nu ska jag bara slappa, fundera på vad jag ska ha med imorgon till BODA BORG FIFAN. alltså jag kommer dö. jag är lätt skrämd först. sen kommer de gå bra hoppas ja. haha. jag är ju inte rädd för själva spökena uten de är mer om dom gömmer sej och hoppar fram. då kan jag gallskrika lixom. de vill vi ju inte, att folket ska få tinitus! nejnej. menmen. ehehhe. nu ska jag se på jersey shore. kommer inte skriva förrns imorgon kväll. om jag orkar. men de gör jag nog. hare

§

jag hade ju hoppast på mer..men de kanske bara är tillfälligt. fortsätter längta och vänta..

hemma

hooome. vi hade de iaf riktigt mys igår. dock levde min mage i sin egna lilla värld. vet inte vad som har hänt på sista tiden. tror jag måste sluta med godis, för den gillar verkligen inte de. så ska inte äta de nu på aslänge. men vi hade spöktema igår typ. haha. hade musik,godis,bål och massa annat. vi tre sov på två madrasser. HAHAHA. va ju..skönt. jorå de funkade faktiskt. spelade google eyes eller va de heter. ahhaha. askul. fast de är bara de när man har på sig glasögonen. hehe. åsså spelade vi alfapet. fast de va då min mage va som bubbligast. så jag va sämst på de. men de gjorde ju inge. sedan lyssnade vi på en asbra ljudbok. "dockornas hemlighet" den tyckte jag iaf va asbra!..bara att jag somnade lite då och då. hehe tur vi hade vakten emilia som såg till att inte jag och hanne somnade. då lät de ungefär såhär om man blundade:

e- ÄR NI VAKNA????
j- ja..
h-ja..
e- (petar på ögonen våra)
j- MEN JAAA, JAG ÄR VAKEN
e- bra :)
h- JAG MED!!!

typ så lät de ibland då. fast de va lite komiskt över de hela. emilia tyckte de va askul. så hon garva ju på som vanligt då. då hänger hanne på att fnittra till. hahahah. goa väninnor man har. men ja vi hade kul vi! annat kan man ju inte säga.

nyss va jag, mamma, ester, mormor och alice ute och promenarade. mys de. fast de va kallt.

åsså hade mormor med sej min barndom som hon skrivit ut, vet inte om jag är så nöjd ändå. känns som jag bara har babbla på med nåt. de är inte ens fint. och jag vägrar att ha G på dedär. jag satt fasen i timmar först och tänkte ut de. sen satt jag i 4 timmar och gjorde den. men ändå. bara för de kommer de bli kotte av allt...

packa julia, packa

sitter och proppar i mej sallad och kyckling. asgott! om man bara tog bort majsen. öffa. iaf. nu har jag skickat grejerna till momma. sitter säkert och smygläser. men de får hon ju. de är ju bara hon så. hehe. går trögt men packningen. man har ju en liten tjej som skriver på ansiktet hela tiden. hehe ansiksboken ni vet. men a. tror nog att jag ska packa klart de nu så har jag de gjort.ska görat snart. jag blev sugen att spela pingis. ehhe. tror jag ska locka med brüdarna att göra de ikv ahha. får se hur de blir med de. nu MÅÅÅSTE jag packa-.-


mina brüdar

good morning my friends! lite engelska kan man ju bjöppa på såhär ibland. iaf. har precis målat the nails. rosa. me like. ska snart duscha. sedan packa och de. äta ska jag göra innan jag far åzå. sen undra jag om jag ska åka hem och äta middag kanske? eller så sticker jag upp till momma. eheh. nej då blir mamma min arg påme. de verkar ju onödigt. juste. ska ringa mormor åxå. ska görat på en gång! eller om ett tag, måste blogga ordentligtju! kommer inte blogga förrns imorgon  på eftermiddagen typ. men jag ska ju vara med mina brüdar. de måste jag ju få.  nej jag har inget mer att skriva nu så jag ringer mormor ist. hinner nog med mer inlägg innan jag åker!

mallan

glömde skriva att efter jag varit på stan for jag till mallan ja. busade ju som vanligt. känner att de börjar bli lite farligt att vara hos malins pappa. haha. men vi garva på vi. hon va asfin i håret! åh love it. hehe.


på stan

förut gjorde jag mat för jag ville vara snäll med mor min. ehhe. sedan for bara vi två på stan. de va ju mysigt. turkarna va ju på en som vanligt. blev då inte förvånad iaf. haha mamma heja så glatt hon på pojkarna, sen när vi gått en bit bort viskar hon: skulle jag ha sagt hej???? haha bra där mamma! a sedan gick vi runt lite. ska visa va jag tog med mej hem. riktigt nöjd. asfräcka!!!! så nu kan ni ju kalla mej coolabrüden! HEHE. nejmen skoja lite ja. iaf. undra varför killar alltid ska lana. jäkla kottar. hejdåååå!


elskar trujan ja.


a ni kanske inte ser men de är en sån här bh, fast mjuk. kommer inte på namnet på dom men vafasen, ni fattar ju ändå, ASSNYGG OR WHAT????

 


så kallade kakfaten


 

ja som ni ser är de fula bilder och dom blev inte alls som jag velat. sla försöka göra flera. de ska iaf föreställa gamla kakfat. ser ju finare ut i verkligheten vill jag ju lova! menemn de va värt ett försök!


jobbig uppsats om man nu kan kalla de så

NU ÄR JAG KLAR MED DEN! gud va jobbigt. blev iaf rätt nöjd med den. personlig så de skriker om de. fast inte privat då. ehhe. bjöppar på mej själv gör jag åxå. bra de ju. ska skicka den till mormors jobb imorgon så hon kan skriva ut de åt mej. om hon nu vill de. men de tror jag nog hon vill. får ringa na imorgon. nu sitter jag och hoppas på att mamma min vill åka till stan en snabbis sen när robban kommit hem. sedan ikv ska jag vara med malin ja. undra va vi ska göra då? ahha. hyss som vanligt eller vad? aja. imorgon ska jag och dom bästa ha lite partaj hos emilia. hälovin. askul. hoppas nån kommer och skrämmer oss. hehehhe. ska gå ner och fota pyzlet nu så ska jag lägga in de sen. ASFULT!!!

ingen rubrikis

godmorgon kycklingar! ville bara skriva kyckling. varför vet jag inte. menmen. jag dog nyss. haha. emilia fattar grejen lixom. hehe. idag vill jag på stan. bara mysa. försöker locka med mamma och barnen. får hoppas hon hänger på. annars tar jag mej dit själv. tror ja. men iaf. har målat lite mer på mitt pyzel. de blev inte riktigt som jag ville. menmen de va första gången så. ni ska få se senare idag. jag promise ju. tror jag ska hoppa i badet med musik och massa mys såhär på morgonen. eller ja. förmiddagen kanske de är. skulle inte sitta helt fel inte.

idag hoppas jag att tova kan hjälpa mej att ladda hem en bra sida där man laddar hem filmer. sååå sugen på massa filmer. speciellt "ingen kan älska som vi" även om jag har önskat mej den i julklapp så vill jag ändå se den. asmysig ju. heheh. men nu ska jag iaf hoppa i badet. hörs senare!

leker på gården ja

sitter på gårn ja. kul. fast ne. haha tur jag har agnes,emilia,jenny och jennifer. ahahha. dom tvingade med mej, bara för att jag skulle kunna öppna dörren. annars hade dom fortfarande stått där ute. haha. bloggar mer när jag kommer hem!

kickis

förut tänkte jag på turkiet. fasen va mysigt de va där! jag vill verkligen åka någon stans igen! typ kreta eller spanien eller nåt sånt. spanien skulle ju vara lite kul eftersom jag pratar spanska. eller ja, lite iaf. något som jag verkligen vill göra, som bara har kommit som ett förslag, de är att åka någon stans med kickis. de skulle vara skitkul! eftersom hon har varit ute mycket och rest vet hon mycket med! men åhhh. jag skulle vilja de. tänk att få de i födelsedags present när jag fyller 15. då skulle jag seriöst nästan kunna griina. böliböli. men de skulle faktiskt vara askul. även fast jag tvivlar på att mamma tillåter de. men nu vet hon iaf. de skulle vara de enda jag önskar mej när jag fyller 15, om man räknar bort moppe och hund. men de löser man ju senare. åh. om bara kickis kunde läsa dehär dåå!!!!!!!!! KOTTE


hare bäst trevlig häst

orkade inte blogga imorse. va trött och sur. hehe fast jag vet inte varför. nu är de lite bättre. för nu har jag städat mitt rum. så nu äre hyffsat fint! stökar ändå till de så fort så. skit samma. nu äre fint iaf! har nyss ducshat åxå. mys de. sitter och talkar med otti, om boken ni vet. hehe. sötunge dedär! men iaf. känner att jag måste börja med barndomen min nu..lite sent ute kanske. men jag hinner! om jag gör den idag så. kanske får fortsätta imorgon men de gör ju inget. bara den blir bra och klar! ska fasen ha ett MVG. då blir jag häppy. hittade massa fula bilder på mej när jag va liten. JAG DÖR. ahah. köttbulle.com men de gör ju inge. man måste ju bjöppa lite. då får ju folket något att skratta åt! kul de. men nu ska jag börja planera lite om barndomen! hare bäst trevlig häst HAHA asbra ju!


tack inga

glömde berätta att jag blev lättad och glad förut när vi va på mommas jobb. då ringde inga och sa att hon kunde fixa en större tröja åt mej på innebandyn. ååhhh. dom hanske ha märkt att jag inte gillar min andra. den är bra i bred men i längden suger den rent ut sagt. slutar precis vid midjan. hatar de! den ska vara stor och lång. så tack inga! inte för att jag tror du läser detta men, för tankens skull! hehe.

jag har blirit KÄR i en grymt mysig låt! "ingen kan älska som vi" jag har verkligen fastnat för den! åh. den är så fin. tänker mest på filmen vi såg sist som jag har pratat om. alltså som vi såg på skolan. där va låten med. de va just DÅ den fastnade för mej. passade så bra in i de hela.

KOTTE

åh KOTTE. de gick inge bra för mej att pyssla. mamma måste köpa ett annat lim. de ville inte fastna. kotte. men annars såg de ut att bli riktigt tjusigt. roligt vare med. även fast de inte blev helt hundra. får fortsätta imorgon!
själv kom jag nyss ur badet. asmysigt. hade massa skum,ljus och musik. me like. och innan de hade jag varit ute på en långprommis. hövvaligen va hurtig man börjar bli! "stålt" heheh. nejmen. nu ska jag sitta här resten av kvälla. om jag inte hittar en bra film eller nåt. men lär ha med mej datorn ändå. kanske kollar nere på bärbara. asmys. nu ska jag kika lite här ja. hörs!

suddiga bilder

här är dom lovade höstbilderna!




suddiga bilder..blev så när dom va större. MEN VAFASEN. hwo cares

hemmmma

nu är jag hemma! hittade iaf de jag sökte som mest! kul de. ska visa er bild. plus höstbilderna. kän göra de nu när jag ändå väntar på att limmet ska torka. SPENANDE ELER VAD? vet att ni vill se. men ni får nog vänta ett tag till. hoppas de blir kanon! men iaf. när vi va där på erikshjälpen va de en tant som kissade på sej! SERIÖST. de luktade apa där. melker ba; MEEE, VA ÄRE SOM LUKKKKTAR????? hahahha asnice ju. fast ne. a sedan åkte vi och åt på donken. satt ju fint i kaggen de. sedan for vi till mormor för melker va bajsnödig och ester kissis. haha. men vi skulle ändå dit. alice va ju inte lite go heller. asmysigttjej.se
så nu sitter jag här och väntar..man märker att man får dåligt tålamod när man vill pyzla. men nu ska jag iaf visa bilder!


roliga grejer dedär!


ERIKSHJÄLPEN HERE I COME! fifan

nyss duschat. orkade inte tvätta håret. måste vänja de vid att inte tvätta varje dag. lika brade. nu ska jag skynda mej att blogga för vi tänkte åka på erikshjälpen AHHAHAH. men de blir nog kul. kanske hitta nåt pyssel som jag kan pyssla vidare på. du vet vad jag menar mormor! får väl se om jag hittar nåt annat skoj! spela roll om de är begangnat! tycket de ska bli kul ja! haha. om jag hittar nåt lägger jag in bilder sen. JUSTE. ni ska få se höstbilder åxå som jag varit ute ocj knäppt. men de blir sen de!

OTTII!!! jag vet att du läser min blogg. så nu frågar jag här. dendär boken du läste senast på skolan. va de din bok? eller har du lånat? jag vill GÄRNA läsa den ja! verkar vara den bok som jag gillar! hehe.

tovabebis

tova: de va du som lärde mej äta den. så shut up

snoozzzzzzzzzz

ingen bra bloggerska nu inte. men känner att jag hellre spenderar tiden med familj och vänner än att blogga nu när de är lov. men idag har jag iaf varit med emilia. haha. började med att hon kom hit vid halv 2. åt lunch. gick upp och kollade i skolkatalogen. vilka sötingar vi har i sundsvall alltså. LOVE. a sedan bestämde vi oss för att vila en LITEn stund. så jag slog på alarm på 1 timme. lät ju lagom tyckte virå. a när vi somnade va den kvart i 3. när vi vaknade va den kvart över 5 troja. hheehheheh. då hade julia varit i farten och tryckt på snoozern i typ över en timme. och inte kom jag ihåg de heller. haha lite vi dog. men skönt vare. sedan garvade vi lite till sen for hon hem vid 7. så då for jag till malin som va med hanna. vi gjorde inget typ. kollade på innebandy. AIK-HELSINGBORG troja de va. a AIK vann. brade.  sedan for jag och hanna hem vid halv 10. så nu har jag kollat på jersey shore och jackass. askul! haha pigg är jag åxå. inte bra!!!!! men lär nog somna om ett tag ändå. ska kika unt lite här nu innan jag springer till min skönhet. sängen! hehe godnatt lovar att skriva minst ett inlägg mer.

RSS 2.0