majbrasa

Nu är jag hemma från brazan! Kul men iskallt! Va rätt mkt med folk där, och många småbarn som smällde smällare! Att föräldrarna vågar låta dom skjuta, dom står typ 1 m från smällaren med! Hua.
Tror iaf att vi tjänade ihop rätt bra med päningar med! Kändes som så iaf! Och kul hade vi med, men alla frös som nå kottar! Haha. Va iaf en riktig vinnare på lottodragningen ja! Haha jämt gåre bra för mej! Vann en grill,biltvätt,sjal,reggae skiva,boss keps haha passar ju bra på moi!!! nerå, skjorta typ de? Vet inte om de va nå mer. Men typ de vare jag vann. Mamma bidde glad för hon fick ju de mesta som jag vann, hehe. Nu ska jag se film! Bjöppar på bildisar:
LOVE JOOO
kol chej

snålt med inlägg

God morgon!
Har nyss ätit frulle och läst tidningen, mor min visade att Karris hus var med i "Hus & Fritid" eller vad den heter, SJUKT SNYGGT IAF!!!!! Jävla Karri. Aja. Ska snart hoppa i duschen för att sedan mysa med mormor. Senare ikv ska jag på majbrasan och jobba! Så kom dit vettja! Kommer bli snålt med inlägg idag, men jag bjur på massa bilder imorgon ist ;)

Film

Kan börja med att säga att de inte blir någon loppis, tyvärr. Har redan sålt alla kläder och fick för de 500 kr + att jag sålde ett par skor. Kanon, så ska växla in de till euro så jag har lite kosingar till Cypern! NAJS!
Nu ska jag först grina lite till The Noteboook, och därefter se Insidious vilket är en skräckis. Hua. Haha!

bikini

Min bikini som jag skulle köpa idag FANNS inte. Jävlar va sur jag blev! Ska sköpa den när den kommer ut igen! Ist köpte jag denhär godingen!
supersnygg!

hannes smyckesblogg

Jag måste bara länka Hannes snygga smyckesblogg! Verkligen supersnygga! Värt att kolla!
http://hannesmycken.blogg.se

loppis?

Jag storstädar rummet..Alltså ingår garderoben. Ska man ha en liten loppis igen? Ni väljer

Birsta

Vaknade halv 10! Har precis gjort mej redo för att åka, fast vi kan ändå inte åka än för Åsa är på besök! Men snart så!
Imorgon är det majbrasa, jag och mitt lag ska jobba och få ihop lite kosingar! Fett najs jao! Innan majbrasan hade jag tänkt att umgåsas med min kära Mormor! Vare sig hon vill eller inte! Snäll man är!
Men nu ska jag ner och äta och borsta gaddarna!
JAJAMEN!!!!!!!!!!

a och e

Denna kväll har jag spenderat med 2 sköna bönor! Agnes och Emilia. Skulle cykla dit men mammas cykel lever ju sitt egna liv och min har jag förstört..för tillfället. Hehe. Iaf så jag tänkte gå. Men då träffa jag ju på mor min hos Sara så då fick jag ju skjuts! Puss mamma. Väl hos Agnes så satt hon ute på moppen och väntade! Haha rolig ene dedär. Så jag tog hennes cykel och hon åkte moppe till Runsvik Skola där Emilia va. Så vi chillade där. Askul! Sedan bidde de så kallt så vi for hem. Jag cyklade med emilia bak, åh fyfan vilken pain in the asss de va! Men bra träning! Sedan va vi bara in hos Aggna och värmde oss lite sedan knatade vi hem till mej! Hurtiga vi är. Men vi satt bara ute vid gungorna och chilla. Frös och pratade om mat gjorde vi med! Vid 11 for dom hem. Jag ska snart sova för imorgon ska jag,mamma och barnen till birsta en snabbis! BIKININ HERE I COME!!!!! hohohohoh men godnatt!

BIKINIIII!!!!

ÅHH JAG HAR HITTAT EN ASSNYGG BIKINIII!!! Billig va den med! Jag ska hane! Birsta nån dag då mamma? JA TACK!! hyperrrrrr! Nej, nu ska jag fara de Agnes ja! Hane bra!

solat

Nu har jag legat ute i solen ett bra tag! Dock kom de massa fula moln och blåst..så jag är nu inne och ska göra mej klar ist! Ikv ska jag iaf vara med Agnes, och får se om Emilia snuttan skulle med!
Har även smakat lite mjukglass idag! MUMS! fast jag sa att jag inte ville ha nån. Men ändå¨fick jag hjälpa Ester att äta. HEHEHHEHHE. Just nu är jag bara sugen på ceasarsallad!  Åh va gott. MÖMSSS

sommar

Igår kväll: Så va jag med Sebbe, han lockade ut mej den filuren. Vi satt och gungade lite. Men efter ett tag frös jag så vi hoppade lite stutsis ist! Haha så jäkla fult! Efter nån timme så kom Emilia , då stack Sebbe in. Haha, lillfegisen. A men iaf, hon va ju helt jäkla hyper typ. HAHAHHA fasen va vi skrattade åt varandra. Jises va kul de va. Efter ett tag frös vi så vi gick in. Fick oss lite chirre och satt vid datorn och garvade åt lite saker. Så såg min kväll ut! Supernajs jao!
Idag: Vaknade 10 typ. Solen skiner och jag hoppas att de inte är lika kallt som igår! Isf ska jag ut i solen och mysa!
sommmmmmmmmmmmar

kortknäppardag med seman!

lite bilder av min dag med seman! Mer kort kommer när jag fått lite av henne!

TRÄNA

Jag skulle nyss försöka träna lite på egen hand, alltså körde jag cykling. Körde ett litet pass, sen gav jag upp. Känner mej fet efter påsk. Vill att träningen ska börja NUUUUU!

snyggbruden jao

ville visa min snygga ställning bah!

cypern!

I sommar åker jag och min familj till Cypern! Fett najs jao!
bilderna är från google

snuttan

Förut for jag och mamma till stan. Hon skulle fixa nya linser så vi gjorde de. Sedan kikade vi runt lite bara för att fördröja tiden lite innan tandis! Träffa Madde och Lollo m. familj där också! Väldigt trevligt. Hihi. Va på guldfynd och kollade på konf. present till mej. Hittade en jag verkligen är fast vid! Eget och snyggt! Sedan for vi till tandregleringen, gick superbra! Känns skönt nu att ha de fixat. Efter de va klart va vi på ica, där jag träffade Simon! Därefter hämtade vi knattarna på dagis. Nu är jag hemma och latar mej. Hade hoppats på att kunna steka idag men ikke..to cold.
Imorgon ska jag vara med Seman! Åh va skoj.
snuttan <3

tandregleringen

Idag ska jag till tandregleringen 12.45! Känns skönt. Skriver mer sen!

mAAAt

vilken jävla sommarmiddag! Fint satt den!
eterrätt bidde annanas och vindruvor! MÖMMMA!!!!!
Jag vet att ni älskar när jag lägger ut bildor! Så jag fortsätter!

svar

KommentarTid
Johan om dagen i bilder:
Fjorta dig lite mer vah :)?
IP: 81.233.178.34
svar: men haha, lite må man ju få leka?!?

stada

Har inte bloggat så mkt idag, men jag vaknade vid 11, sedan fixade jag mej eftersom jag och Emelie skulle till stan. Så vi for dit. På¨bussen in träffa jag Therese och Ludvig! Hihih så söta så! Väl på stan lalla jag och Thoran på. Haha träffa kaffe-leffe där med, byxan i rätt höjd hade han ju med! Lika brare eftersom att de blåste rätt hårt där! Iaf. Köpte inte så mkt. Men jag är nöjd med de jag fick med moi! Kul hade jag iaf. Vi köpte lunch på donken och satt oss på torget i skolen. Sketa mys! Synd bara att de blåste så mkt..Men annars va de mysigt! Nu sitter jag på altanen och väntar på grillat! ÅH alltid så god mat sådär när sommarn börjar närma sig! Me like
kokosolja!
låga fake converse! Duger lika bra de!

skolavslutningen kanske?

ÅHH MAMMA HAR KÖPT MIN BBY <3<3<3<3<33<3 tack love u

dagen i bilder


HAHA så jävla schöön
ny tröja!
HAHAHHAHA emelie i bakgrunden. fula jävel<3
hheheheh sweet man är dåe

Iphone

Inatt hade jag en sådan bra dröm så jag blev besviken när jag vaknade. Jag drömde att mamma hade fyndat 2 Iphones. Dom va menad till mamma och Robban, men han ville inte ha sin för han fattade inget, så då fick jag en! Åh jag blev så himla glad. Köpte massa snygga skal och allt. Jag tyckte de va askul! också sen när jag vaknade så hade jag ingen jäkla Iphone -.- Åh va sur jag blev, allt kändes så äkta..Så bara för de sitter jag och kollar på tradera HAHHAHA. finns ju rätt billiga ändå..men jag har ju nyss fått en ny så..a. BAJS.

moppekul

Nu sitter jag i Emelies najsiga soffa ja! Jag och Tova har åkt moppe som nå jävla muppar idag! Heheh så jäkla kuuul! Och snäll som man är så bjuppa man på bensin också, bara fatt jag lånar mopeden hennes! Men nu ska jag och Emelie busa. Hejs

tönt_tova

Efter en riktigt rolig moppetur med tönt Tova har jag nu hunnit både duscha och äta god påskmiddag! Mums tyckte jarå! Snart ska jag och Tova ut och åka igen, hiihih. Kul liv man har! Får se om jag hinner vara med Thor sen också. Annars blir de Tova..typ haha! Men nu ska vi chillaaa. Hejs!

chill

God morgon mina vänner! Vaknade halv 11 av att solen sken in på mitt rum! Glad jag blev då må jag säga! Gick ner och åt en frulle, som jag sedan tog med mig ut i solen! Mys på hög nivå. Efter de tog jag med mig datorn ut på altan, där jag nu sitter. Ska sätta moi i solen om en liten stund och glassa på! Riktigt varm ute! Idag ska jag bara mysa i solen, senare ska vi få massa middagsgäster! Fett najs jao. Men nu ska jag chilla. Puss
i want that guy

Min kväll

Fy va feg jag har blivit! Nästan så jag blir förbannad på mig själv. Vid middagen så fick inte jag,Bea och Nathan plats vid bordet så vi skulle äta i Beas rum. Tror ni jag vågade? Nej, jag pallade inte trycket asså. Haha! Men de va bara bra att dom fick lite egen tid med sig själva ju ;) Nathan måste ha trott att jag va helt bränd i kolan alltså! Menmen, efter vi ätit och de så ville Agnes leka med moi. Så jag bjöd hem na! Och där kom hon, på en jäkla räzercykel minsann! Men vi va ute och gick, samtidigt som vi smaskade på karra. Det är något med mig och choklad som är så underbart härligt. MUMS! Iaf. vi toka på som zätan vi! Och så helt plötsligt så lossnar en plopp från min tandställning?!? Ni anar inte hur chokad jag blev, dåligt samvete fick jag med. PLUS att de är helg. Alltså kommer de bli typ på måndag som jag får åka till tandregleringen. Znork. Aja. men vi busade ändå på. Åsså skulle vi va smarta att gena över nåns gård lite snyggt. Men tammefan att alla lampor skulle börja lysa. Galant! Men fasen va vi skrattade. Haha! Sedan låg vi på studsmattan med filtar och kollade på stjärnorna. Riktigt azum att se hur dom rör sig. Hihi. Sedan gick vi in och kollade på The Walking Dead. Agnes höll på att somna så hon ringde efter far sin vid halv 1. hehe. De va min kväll de! Nu ska jag sova!


sötan då

söt som vanligt





NAW SÅ SÖWT JAG ER <3^^xD

(väntade på maten hehe)

dålig uppdatering

Förlåt fatt jag inte har bloggat något. Men eftersom jag har varit med Emilia så ville jag umgåsas med henne fullt ut och inte blogga. Hihi. Iaf, Emilia kom till mej igår efter skolan, gick på ica och köpte 1 kg godis.HAHAH, och när vi skulle hem träffa vi morfar så han skjutsade hem oss. Tack moffa! Sedan tjockade vi som satan. Vid halv 7 for vi och hämtade Erik. Sedan for vi till kyrka. Askul hade jag och Erik längst bak iaf. HAHAHHA störd jävel. Efter de va jag Emilia med Karin och Agnes! Mycket roligt hade vi må jag säga. Riktigt lyckad kväll! sedan sov Emilia hos mej. ASMYS! Imorse vaknade vi först vid 8 av att Ester skrek som satan -.- Men vi somnade om och vaknade ist halv 11. SKÖNT! Idag har vi bara varit ute i de härliga vädret och latat oss. Men ack så mysigt de va. Trött bidde vi med så vi la oss och sov. Haha. som vanligt typ. Vid 3 for hon hem och jag gick och gjorde mej klar, för nu är jag hos Bea och ska äta middag! Trevligt. Sitter med Majas lilla minidator, åh så söt den är. vill ta hem den. Hihih. Men nu ska jag gå till Bea och Nathan. Hörs ikv.

LOV

NU HAR JAG LOOV! Asnajs faktiskt! Min halv dag har ändå varit rätt härlig trots allt! Fast på spanskan kunde jag ha klappat till Karin lite. Drygare människa tror jag inte existerade i de läget. Sjukt irriterad man bidde. Menmen. Nu är de lov och jag ska leva livet denhär veckan. Ska endast busa. Hihi. Sedan ska Emilia komma till moi!!! Mi längtar. Karra ska vi ju passa på att köpa nu också när de är 4.90 kr/hg! Bättre kan de inte bli! Sedan vid 7 ska vi till kyrkan på gudstjänst. Har vi de gjort också. Härligt! Men nu ska jag sätta mej ute i vårsolen med mina ubersnygga glajjer! Hörs på!
Hade mitt nya linne idag! SÅ GULLIGT! hiih. Och ser ni att jag har målat mina nails?!?!? VAVAVAV? assnyggt jö
frän ja

min härliga dag

Skolan idag va som vanligt! Sanna och jag stolla ju på som vanligt! Haha vilken pärla! Hade ju biologiprovet idag med. FUCK THAT! Hehe. Men fick även reda på att jag fick iaf G på kemiprovet, vilket va skönt att höra. Efter skolan skulle jag och Mallan till stan! Medans vi väntade på bussen stack vi in på folkan och slog en drill! Jävlar va roligt de va HAHAHHA. Sedan for vi in. Issa,Sebbe och Linus va på bussa med oss. Roligt hade vi! Jag och linus smsa fast vi satt breve varann. HAHAHHA så fult. Väl på stan hittade vi massa grejer vi köpte. Åt även på donken. Där träffade vi Johanna,Jessica,Emil och Nathan. Trevlans de! Så jag och Jonnis bestämde att vi skulle umgås nu på lovet! Träffade även Karri och Fritta! Juste träffade Erik med. Haha. Men vi hade iaf askul. Som vi alltid har! Pöss påne!
Supersöt topp, h&m
nya brillor, pilot! Snyggt tkr jag. Tova snodde mina andra -.-
nagerlack!
Juste! Träffade ju även Bea och hennes kompis Tova! Och på bussen hem kom Teddan också! Och tanten som körde va ju totalt bränd i kolan! körde som en jävel i gupp och allt. Jag flög som en jävel som satt längst bak. Även Ted flög, och inte bara han, utan hans keps for några meter bort med! Synd att inte polisen var i närheten.

svar

KommentarTid
Johan :) om min skrattdag todaj:
Vem är denna ''snygging'' då :)?
IP: 81.231.40.76
svar: Haha jadu, vem kan de vara tro? ;)

grattis martini!

Haha min näsa, jag låter som en liten pipig sjuåring! Asballt -.- Nej men usch. Haha låter som en fjolla. Menmen. Imorgon ska jag på stan efter skolan med min Mallis! Tänkte bara äta och mysa där! Skratt lär ju komma fram eftersom vi blir sjukt fnissig när vi är på stan. Jag ser fram emot de! Men mer om de imorgon, nu ska jag läsa igenom biologin en SISTA gång för idag. Sedan sova. Najs godnatt!
Juste grattis MARTINIII!!! hihih

min skrattdag todaj

Idag kan jag inte säga annat än att jag har SKRATTAT så sjuk! Haft riktigt roligt med Sanni,Jocke,Jonas och Emil! Emil va klockren hela lunchrasten. Oh jises va jag skrattade. Tårarna smög ju fram lite då och då + krampen i magen. Haha pain in the ass!  ont gjorde de efter massa skrattanfall gång på gång. Men de va de värt! Dock i slutet av dagen blev de allt sämre. Sjukt less på syslöjd just nu. Allt går åt helvete. Inge bra betyg där iaf. Men jag orrrrkar inte bry mej om slöjden nu. Ska plugga biologi och sedan åka moppe med snyggingen. Fettish nace!
schnöggging man ä

sovit

Jag har sovit i 2 timmar nu. DAMP!!!!! Jag va inte ens trött. Men jag antar att de är fatt jag håller på att bli sjuk -.- Irriterad i näsan och halsen. Nu ska jag påbörja mitt plugg!
Fick en fråga vem Mr.Hemlig va..hihiih de säger jag inte än ;)

plögga

Måndag idag, vilket innebar busdag för mej och Mallan. Haha. Hade även kemiprovet idag..Ingen kommentar till de. Vet inte riktigt hur de gick. Va lite klurigt eftersom att jag missat 4 lektioner. Men jag hoppas på de bästa! Annars har de varit som min måndag brukar se ut. Nyss ätit, tacos på en måndag satt inte helt fel! Just nu degar jag i sängen med en mätt mage, men om ett tag hade jag tänkt att städa mitt sjukt stökiga rum! Usch. Sedan plugga biologi. Kanske man ska ta ett bad sedan med? Mm..lät härligt! Nu ska jag surra med Mr. Hemlig. Oh ;)

ute

Va ute nyss. Började med att springa, typ hela gamla spåret. Sedan fick jag känningar i halsen så jag gick hem resten va vägen. Lika bra de. Fast de va riktigt skönt att vara ute, få lite luft på znoken min. NU aitter jag men fetaste glaset med bubbelvatten och is! Satt dunderbra i min strupe iaf!
MÖMS

bilder

min kontors-outfit i fredags + denna fläta till de
fiskbensfläta, SÅ SNYGGT!
bildmappen som jag fick MVG på. Härligt!
HAHAHHAHA min bildanalys framsida. tycker tjejen ser lite rolig ut ja.

min goa mormor

Nu är jag hemma från kalaset! Haha jag må ju ha jordens sötaste mormor iaf! Hua så go. Och eftersom de är hennes dag idag så tog hon och vann en liten slant på triss också! Himla tur de! God tårta hade na gjort med! Dundergoa jordgubbar! Nu ska jag ta och stoppa något i magen för att sedan plugga lite! ska försöka lägga upp en massa sena bilder sedan från mobilen! Hörs sen

Kalasdax!

Godmorgon! Här sitter jag nyduschad och luktar gott! Idag ska jag till mormor och umgåsas med henne! Kommer bli så mysigt så! Fint väder är det idag med! HÄRLIGT!
Hade egentligen planer med * och Mallan. Men de bidde inget, tyvärr! Blir till veckan ist! Så idag ska jag råplugga kemi och lite annat plugg och senare ikv tänkte jag gå ut och springa! Blir en bra deal dedär! Men nu ska jag göra mej kalassnygg!

Grattis världens bästa mormor ♥

Nu är de såhär att de är en ny dag. Och inte alls vilken som helst. Det är Söndag den 17 april. Och då undrar ni nog vad som är så speciellt med de. Jo min bästaste, sötaste och goaste mormor fyller ju år idag! 56 år fyller min gotant idag! Lika vacker som hon alltid har varit! Åh vad jag älskar henne. Min skyddsängel, de är precis vad hon är! Min ängel! Bara MIN! Puss på dej min älskade vän, hoppas du får en underbar dag! Jag har paxat en plats bredvid dej på fikat!!!! de vet du ♥ Du och jag momma, du och jag! ♥
titt så go! ÄLSKAR DEJ!!!!!! a brallan med ofc!

STORVRETA!!!!!!!

Jag har nog sett världens spännande innebandymatch! Warberg-Storvreta. JISES säger jag bara! Matchen slutade 7-7, därefter bidde de 10 min förlängning. Stod fortfarande 7-7. Därefter blev de 5 straffar var. GUUUUD!! Blev lika där med. Så ytterliga 5 straffar var bidde de. Båda satte varsin, när Warberg skulle slå sin andra gjorde han mål..MEN!!!! Domarna dömde bort de eftersom han drog bakåt! Då må jag säga att de bidde spänning, Henrik Stenberg skulle slå den kanske avgörande straffen, och va gjorde han? JO HAN GJORDE MÅÅÅÅÅLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!! STORVRETA VANN ÄNNU ETT ÅR! GRYMT!!! Är helt till mej. HHAHHAHAHA Puss på storvreta!

lagkapten Mika Kohonen som även är Sveriges bästa innebandyspelare! ska jag bli å
Henrik Stenberg!

melker vetu

Melker och Ester kommer upp...
Melker: Här får du en godis Julia
Jag: Tack!
Melker: A, hoppas den inte fastnar i tandställningen *flinar*
HAHAHHA så jävla ful ibland så jag undrar ju.

toppenkväll m.mallis

Hade en riktigt trevlig kväll igår med Mallan! Dom hämtade upp mej vid 6 typ. For in till stan. Haha klev av vid bion, fick typ gå aslång för vi skulle hitta stället där hallen låg. Gick till Skönsberg och kollade. Haha, sedan hittade vi hallen, vilket va skönt för våra ben må jag säga! Tråffade massvis med folk, lite småkul de!Sedan satt vi på en bänk där och kikade på när massa killag spelade! Man blev riktigt sugen att bara slita åt sej en klubba och boll och köra lite själv. ÅH mina armar ville verkligen de. Ska fasen ta med mina brudar och spela nästa år! HAHA asnajs ju. Men jag hade askul igår iaf! Mamma hämtade oss vid halv 11 snåret, trött va man ju! Men de va de värt! PUSS MALLAN <3
Idag vaknade jag vid 11, och nu sitter jag här. Ska snart klä på jej lite kläder och gå på thule och kika på tjejernas match. Efter de vill jag till stöde och heja på! Cup där ju! Och familjen ska ju ändå till Stöde och byta däck! Ska man kanske hänka på dårå? Aja får se. Nu ska jag iaf klä på mej! Hörs
här sitter jag ja!

asbra humööör

HELLO MF!
Hehe nerå, men hej! Idag är jag på strålande humör vilket har varit riktigt härligt! Skrattat åt de mesta har man ju gjort med! Lättar alltid upp stämningen med lite skratt hit och dit! Hade bad på idrotten. Hate it -.- Men de gick väll rätt bra ändå, tills någon simmade in i mej och jag bet mej i min onda kind, precis där jag har sår från tandställningen med. SKÖÖÖNT! blödde som satan i gatan! Men gick bra ändå. Sedan fixade vi oss och åt mat. Hade fysik,bild och elevens val. HAHHA elevens val, fasen va jag älskar den lektionen! Hade lika kul som jag alltid har! WIIE!
Idag har jag även fått massa kommentarer för min klädsel. HAHAH! Många sa att jag va jättesöt och fin, men även att jag såg ut som en kontorskvinna! hmm..haha kul! Men visst bidde jag glad! TACK!!
Ikv ska jag umgåsas med Mallan! Hur härligt som helst! Ska åka in till stan sen och kika på nightcup! NAJS. hörs sen!

fortsätt

Kul att läsarnivån stiger! Hihih blir så glad så! :D

Snabba Emelie

Va på promenad med snabba Emelie -.- Haha väntade på na i typ 3 timmar? Aja. Kom iväg iaf. Hann typ till apoteket sedan fick vi springa och gömma oss för emil kom med bilen. HAHAHHA.  Så vi skulle vara smidiga att gå till torget och mysa lite. Men visst såg han oss ändå -.- Haha. Men vi gick ändå dit. Satt och pratade om allt mellan himmel och jord. Sedan så köpte vi glass och gick till sporthallen för att kika lite. Haha, bidde lika röd i ansiktet som emelies converse :) Lyckat! Men nu är jag hemma och ska sova! Så jag får vällan skriva imorgon!
grattis tösen! <3

HUNK <3<3<3<3<3

Jag får damp. SERIÖST!!!! Jag och Mallan såg världens hunk på DM! Vi dog. Alltså a, han såg ut att komma direkt ur en film som tex. "the last song" eller nåt sånt! Och han skulle vara en 95:a ?!?!? MUMS! Men självklart ska han ha en tjej -.- Som alla andra snygga killar man vill ha :) Bajs.

Volleyboll DM

Hemma efter en ASROLIG dag på Alnön! Emma kom till mej typ halv 8. For och lämnade knattarna på dagis och sedan mot Alnö. Va faktiskt nervös. Inte för spelet utan fatt jag visste att * var där och dömde, ALLA åttornas matcher -.- Kul........... Aja. Mötte Vibacke och Prolympia. Gick väll sådär. Hade riktigt kul iaf dock dessa pinsamheter! Haha. Så kan inte säga annat än att jag hade en rolig dag! Träffat massa folk osv. MYSDAG + att de är riktigt varmt ute! WIIIIE.
Tyvärr blev de inga bilder idag. Haha klantarsel man är men aja. Skyller på att jag hade så roligt att jag glömde bort ett ;)

jaja

Nu har jag gjort min sista fotbollsträning, så vitt jag vet i nuläget! Ska fokusera 100% på innebandyn nu även fast vi har ett litet uppehåll till sommarträningen börjar. Ska köra lite egen träning för att hålla igång. Sedan i Juni börjar den härliga sommarträningen med en egen fystränare och allt. GRYMT! Längtar redan. Men nu ska jag packa inför imorgon -.- och sedan se BB. Läju ska sova efter de! Aja imorgon kommer förmodligen bilder från DM så håll utkik!
--->

ångest!

Min dag idag har varit helt OK. Hade omprov på matten och kändes faktiskt bra! Önskar att de alltid kunde göra de. Kotte på de. Annars har de väll varit bra. Karin fick damp på mej direkt när vi började på spanskan. Hua. Bli lite surare lilla vän! Jag och Malin hade kul som vanligt i slutet då man är som tröttast, vilket innebär att alla andra klagar på oss. HAHA! Men de skiter väll vi i. Bara vi får ha roligt så är vi nöjda! Hhih
Imorgon är jag ledig från skolan eftersom de är Volleyboll DM! Har sett fram emot de tills nu, för nu vet jag inte riktigt längre. Haha bajs. VARFÖÖÖÖR?!?!? Nejmen. får väll hoppas att de blir kul att ses ;) Aja nu ska jag plugga innan träningen. Hejs!
sweet

Dagens

Denna dag har jag varit som mest med Jenny, lilltösen! Hade massa mys och även bus ;) Hoho. Riktigt kul hade vi iaf! Tur de! Annars har dagen inte bjudit på något speciellt. Inte ens föreläsningen va någon höjdare. Redan glömt bort budskapet av de hela. Duktigt. Jag och Jenny va helt inne i mobilerna, så man lyssnade inte så bra. Resten av dagen ska jag plugga och sitta vid datorn. Och ikväll ska jag och Emelie ta en promenad med lilldoris! Mys.
På trosdag har vi volleyboll DM med. Känns ju chill. Om jag kommer dit xD
vi har en ny spis och..
kyl och frys! NAJSSS (suddiga bilder för jag snabbknäppte med luren min)

eriks bild!

Bidde glad idag när jag va på bilden och såg att jag fått MVG på min bildmapp!WIIIE..
Erik är också duktig på att måla! (framsida till bildanalysen!)
sedan ska han vika den och på framsidan kommer han få en häststjärt. Tyckte jag va riktigt kul!

Örebro Cupen

Nu ska jag skriva lite om Örebro cupen! Den absolut roligaste cupen jag varit på även fast vi hade riktigt otur. Vi vann inte matcher men vi spelade så grymt bra så jag kan inte säga annat än att jag är stolt över mitt lag! Hade riktigt roligt utanför planen med! Åkte runt i minibussarna på crusing varje dag, vevade ner rutorna, poppade ashög härlig musik och vinkade till de härliga Örebrofolket! Vilken underhållning de va! Sedan hade vi roligt med killarna på skolan. WOHOW. Hade även riktigt kul vi tjejer i laget över huvudtaget! Varit i Örebros Galleria och shoppat i några timmar. Mysigt de med! Varit på disco som sög, haha. Eller lite småkul var de väll, men inget speciellt med stället. Efter discot for vi ett gäng och kvällsåt på donken! Azum. Kom på att i den första matchen hade vi dom 2 bästa domarna jag har träffat! Så sjukt rolig och bra! Men nu ska jag bjuda på lite roliga bilder!
ser ni??? jag har ett stort fint leénde fast jag har tandställning! wiie
discot
FANNS INGEN SNÖ I ÖREBRO!!!! riktig vår där vill ja lova!
någon som va sugen på en drink på pizzeria roma?
Nu är ni lite goa bilder, mer kanske kommer, vem vet?

hemma

Tänkte bara berätta att jag är hemme efter ja..nog min roligaste cup! Skriver om allt imorgon!

snart far vi

Detta blir nog de sista inlägget för helgen! Var iaf ute på promenad med Emelie nyss, eftersom att hon drog med mej ut -.- Haha nerå. Följde ju solklart med! Gick runt stallet, haha det var en assöt liten hund som gick lös där, den följde efter oss en aslång bit sedan fick den syn på en tjej som gick bakom oss..så då luffsa den dit ist! Haha så söt! Men är nu hemma iaf. Ska packa klart -.- + se BB + duscha! Kliver upp vid 9 imorgon och gör mej klar, sedan hämtar vi Gina och far till minibussarna! MYYYS! Så ni kan endast nå mej på mobilen i helgen! Hörs

packproblems!

Nyss varit och handlat lite mat och de inför imorgon! NAJS!!!!! Dock kan jag inte packa. Haha vet inte vad jag ska ta med mej. Fast egentligen vet jag men de vill lixom inte falla på plats! Innebandyväskan är iaf klar..men inte resväskan. Så ska väll fortsätta se vad jag ska ha, kommer säkerligen glömma någonting bara för de -.- Aja hörs!

min dag

Förlåt att jag inte bloggade nå mer igår, men jag pluggade och efter de hade jag träning! Fick våran nya väska igår med! SUPERSNYGG! + att de är den senaste modellen i salmings kollection (stavning?) Så nu är vi snygg med nyväska och nytt ställ. Blir ju kung dedär!
Idag hade vi so prov. Gick nog rätt bra, hoppas ja! Sedan har jag bara busat med sanna,jocke,jonas och dom. Som vanligt alltså ;) Hehehhehe. Men vi har iaf rusktigt kul tsm! Och min töntsanna och jag har ju dökul varje dag! Saknar semlan på skolan med. Hör inga skrik längre. Illa. Tur att du ska sova med mej i 2 nätter nu! Men nu måste jag packa eftersom att jag lurade er med att jag packade i måndags..men de gjorde jag ju inte! Och nu MÅSTE jag packa och fixa allt för imorgon åker vi! WIIIIIIIIE! Kommer nog bli azum. Skriver mer senare.
Min väska..märkt med nummer 10! NU ÄR JAG PEPP!

världens roligaste skämt

Hade ju svenska prov idag. Vet inte riktigt hur jag kände. Gjorde de bara. G bör jag iaf få. Annars blir jag ju brydd. Haft ont även idag, men har försökt att inte tänka så mkt på de. Snart ska de väll ändå gå bort. Nog om de. Har busat med min tönt till vän, Sanna! Henne har man ju alltid kul med. Drog ett skämt för henne som jag själv hittade på:
" Ska vi ta med ***** och ***** till en buske och visa dom våran buske? "
HAHAHHA den tyckte vi va riktigt rolig. Jag kände mej rätt rolig i de läget, plus att vi va rätt trött. Och de va på spanskan. Ännu roligare! Men nu ska jag ha lite roligt med Jocke innan jag kör igång med so:n!

gick inte

Gick inte alls bra att träna. Jäkla bajs. Hejdå

mönnna

ONNNT I MÖNNA MIN!

ont som satan!

Är hemma efter enrätt jobbig dag..men ändå rolig! Va jobbigt när alla ba: ÅHH FÅR JAG SE JULIA!!!! kändes inte så roligt eftersom att jag fortfarande skäms lite. Sedan att folk gick runt och berättade för andra gjorde ju inte saken lättare. Men allt blev bättre under dagens lopp när jag märkte hur gullig alla va med mej. Fast de blir nog bättre snart när jag vant mej. Har iaf duktigt ont nu, och sår i kinderna har man ju med. SKÖÖNT. Nu är jag hemma som sagt och ska plugga för imorgon hade vi tydligen prov? Och på torsdag. Så ska plugga nu och sedan ska jag försöka träna. Får se hur de går. Försöka kan man ju! Men nu ska jag dyka ner i plugget!
pain..men snart ska jag bli snygg!

knölföda

Inte så bra bloggning idag, har sin anledning. Va iaf med Emelie förut på promenad. Kom på andra tankar för ett tag. De va skönt. Hade riktigt roligt! Efter promenaden gick vi hem till moi och tog de lite lugnt. Halv 10 for hon hem. Nu äre BB. Sedan ska jag duscha. Och juste, tack mami för hörlurarna, love u! <3

-.-

Känner mej allt annat än söt..

inte fint..

Åkte på skolan imorse, hade spanska och busade med min älskade Sanna! Tog mina sista flin och for iväg! Nu är jag hemma och har försökt äta lite, klurigt dedär! Ska nog ta och gå en promenad med mami sen. Blir nog mysigt. Men nu ska jag packa ner de jag inte behöver ha innan cupen. Är så sugen så jag måste börja! Hihi

bilder

Ops. Vad hände där? /e
Emilias förrätt, supergod!
Min varmrätt, ceasarsallad, även den supergod!
Hannes efterrätt, supergod den med!
smyckena av Hanne, hon har gjort dom själv, supersnygga!
dedär fick jag av Emilia + ett par örhängen, super!
TACK SÅ HEMSKT MKT MINA FINA VÄNINNOR! puss

Underbar kväll

FÖRLÅT, förlåt fatt jag inte har bloggat idag, men jag har haft fullt upp! Vaknade vid 11, började klä på mej träningskläder, vid halv kom mormor och hämtade upp mej så for jag på träning. Körde till halv 2. Efter de var de bara att göra sej klar och fara på ica. Halv 4 kom mina brudisar. Fick massa fina presenter, blev faktiskt rörd, jag har iaf dom sötaste och goaste kompisarna i världen! Hua. Bilderna kommer sedan. Sedan började vi göra maten. Verkligen jättegott allting! Åt som några grisar alla tre. Sjukt va vi åt. Haha, så ni kan ju ana hur gott de va! Efter maten satt vi bara och pratade och skrattade. Riktigt mysigt. Vi satt och åt och pratade i 3 timmar typ. Supermys. Efter allt la vi oss i min säng och garvade åt allt typ. Haha, vid 8 for dom hem. Haft en UNDERBART rolig kväll. Älskar er bajsloppor ♥♥

i´m crazy about you


bedrövligt

Idag har jag rent ut sagt suttit vid datorn HELA dagen, nyttigt va? Känns förjävligt faktiskt..menmen. De gör inget. Hehe. Ska göra mej lite snygg och knäppa lite egopikks. Så kul! Så håll utkik efter bilder senare ikv!

mina brudar

Det bidde inge birsta för mej idag. Men jag klarar mej för jag läste i mailet jag fick igår av tränarna att vi skulle gå på en shopping runda i Örebro! KUUNG! Längtar så otroligt till fredag, ledig från skolan och allt. MYS!
Imorgon kväll ska jag,Emilia och Hanne ha 3-rätters middag! Azum. Ska höra med mor min sedan om hon följer med mej på ica och handlar de jag behöver till min rätt! Ska bli supääärmys.
'
love u girls

vaken

Jag är nu vaken..eller jag vaknade strax innan halv 11! Men iaf, hade sjukt kul igår. Haha, kände att jag behövde de!
Men iaf, idag vet jag ikke vad jag ska göra. Är sugen på birsta, men får se hur de blir. Kan ju alltid hoppas. Men nu ska jag ner och äta frulle, så hörs vi sen!

härlig kväll!

Träningen gick väll sådär. Fick mej några skratt med min semlan iaf! Vilket jag saknat enormt! Min lillpuppa..Men iaf, efter träningen skyndade jag mej hem,åt och fixade mej, sedan va jag med Sanniii! Vid 8 typ träffades vi och gick på ica för att köpa fredagsmys! HAHHAHAHAH jag dog inne på ica. Sanna alltså..hur slug får man vara? hahahahha. Sedan gick vi hem till mej. Kikade lite på datorn och väntade på att BB skulle börja. Vid 10 ville Emil komma förbi ( alltså Lindholm ), så då lekte vi med han! Riktigt kul hade vi. Oj va vi skrattade alla 3. Efter en timme typ ville Emils pappa ha hem han igen. Haha så vi släppte iväg han. En stund efter skulle sanna hem så vid halv 12 typ så gick jag med henne en bit. Och nu är jag hemma, tack för kvällen Emil och Sanna! pöss
sweetii <3<3<3<3<33<3<3<3<3<3<33

100 bästa

Läste igenom "100 bästa talanger under 16 år" som är i hela Sverige. Kände igen alla 3 från sundsvall som va med där! Hehhe askul att se och läsa om de! Men aja..nu ska jag läsa klaaaaart

innebandy magazinet

Ligger och läser "innebandy magazinet". Prenumenerar på den tidningen. Står faktiskt mycketr bra i den om man verkligen läser sej in. Sedan är ju jag rätt indragen i innebandy så jag tkr de är kul att läsa om de! Men ska läsa vidare nu!

parfym

Fick denhär parfymen av mami igår, JAG ÄLSKAR DEN! Har alltid sprutat på mej av den hos mormor eftersom hon brukar ha den. En av dom godaste parfymerna endligt mej!

ont i magen

Fick sluta 12 idag! Väldig skönt må jag säga! Efter att jag slutat gick jag till badhuset där mamma,Melker och Ester va och badade! Så kikade en stund på dom sedan for vi hem. Nu är vi hemma. Jag ska fika lite och sen lägger jag mej i sängen med datorn. Så satans ont i magen. Hua. Ikv är de träning också! Riktigt härligt. Efter träningen vet jag ikke vad jag ska hitta på. Får se vad kvällen har mej att erbjuda! Men nu ska jag fika!

RSS 2.0