ester vettö

jag sitter och äter mat!

Ester-Du, är det meningen att vi ska sitta och flörta med varann nu eller? xD
jag-inte vet jag? Är det de?
Ester-jag tkr de, eller så kan vi ha en dejt, men bara drickdejt för jag har ingen mat i bakfickan xD
HAHAHHAHAH WTF????

mina fina vänner

När träningen va slut fick jag en puss på kinden av hanne, hur tårögd bidde inte jag dårå? Gullsnucka

träning och allt

Det va riktigt skönt att träna, haha skrek som fasen hela tiden och lät förbannad xD Men de va ja inte, eller jo kanske lite ibland. Menmen. De va kul! Men hallen va värsta varm idag. alla va illröd i fejset för att det va så himla varmt. 
Nu har jag ätit middag, tagit en lååång dusch och rakat benen och nu sitter jag och målar naglarna! Orange blir det. Hade tänkt oranga tår och turkosa naglar men de blev inte så..haha. Har packat klart. Skönt! om 2,5 timmar åker vi. Känns inte riktigt som att vi ska åka. Men samtidigt göre de. Och jag kommer sakna mina fina vänner så himla mkt! Mormor och dom med! MEN...det är ju bara en vecka så jag kommer nog stå ut!

Tack bebben ;)

Tack Bea för att jag/vi får låna din kamera under resaaan! Puss :* (Bea är min kusin för er som inte visste de!)



pepppppppaa

Hela denna vecka har jag kommit hem och tagit en powernap ganska direkt. Är så fruktansvärt slut efter dagarna! Och då vet jag inte om de beror på att vi har haft aktivitetsvecka eller om de kommer fortsätta. Jaja, har iaf sovit lite, skönt! Nu ska jag snart på träning och de ska bli superhärligt! Ska köra som bara den så jag blir trött ikv. Har inprincip packat klart också! Ska bara ner med lite smågrejer så är den full eftersom jag delar med Melker! Känner mej glad, peppad och ja, ska bli så skönt. Jaja, sent ikv vid halv 12-12 åker vi mot arlanda, är förhudligen där vid 4 halv 5. Sedan kvart i 8 går planet. Hinner göra ett inlägg efter träningen! Nu ska jag packa de sista!
nu kör vi Ester, right? ;)))))

stört

Jag blir seriöst förbannad! Så jävla respektlöst så herregud.

kalasat

Jag somnade förut, sov nog runt 2 timmar, va riktigt trött. När jag vaknade har farmor och farfar kommit och grattat Robban, så Fick 100 kr också och de tackar jag för! Ganske direkt efter dom åkt hem for vi till Gina. Ida och Kicki va där också. Så de va mysigt! Hon fick pengar och presentkort av oss och en "snygg" mössa av Ida. Fick ju även mysa med Lallo och kramas med min älskade,älskade mormor! Så de va mys. Nu är jag hemma och ligger i sängen och bara ligger..borde packa men jag orkar inte, får göra de imorgon. Nu ska jag se film. Hihi
snygg :)

svar

getny om ikke snykk:
hej gullsnöre :D hahah, måste bara säga att bästa träningen idag på länge! hahha. <3 älskar humorn grymt mkt ;)

hahah, tack och bock för mej :D<3


SVAR: Haha ja! Askult :D Hehe gos :D<3

kongrats!!

Träningen igår va faktiskt rolig även fast vi bara 7 st. Fick lära oss nya slag och sparkar, sparken va cooligast! Jag och Jenny hade väldigt roligt må ja säga, skrattade på som bara den, haha! Så de va roligt. När jag kom hem va jag inprincip slut. Så ja fikade, kollade på tv, satt vid datorn, pratade i telefon sen tuppade jag av! 
Imorse va jag trött, hade brännboll halva dagen och umgicks mest med Hanne och Johanna som va i mitt lag! Och jag hade fel, det va faktiskt ganska kul för de va inte så seriöst. Vi vann 2 av 3 matcher och fick bra poäng, dock kom vi ju inte vidare men vem bryche? Efter lunch skulle våran klass se film med 9D. HOHOHOOH. Jaja, filmen va konstig och sög. Handlade om troll, och de va en norsk film. Lol Sedan slutade vi! Nu är jag hemma och ska förhudligen ta en powernap??? Sedan gratta Robban och Gina som fyller år idag! Grattis!
xD
GRATTIS!! :D ehe

ikke snykk

Jag har haft roligare på skolan och jag har dessutom burit något snyggare än t-shirt och adidasbyxor :) MEN...Idag va ett undantag. Varit ute halva dagen och inne halva. Må ju säga att innelekarna var roligast! Familjen Olsson va höjdpunkten! Herregud vilket ös vi hade. Haha! Annars har det inte hänt mycket. Morgondagen vet jag inte riktigt vad jag ska säga om. Brännbollstunering hela dagen. Nja, inte min bästa sida men vi får göra de så bra som möjligt! Kom tydligen i Johanna och Hannes lag. Så, ja vi får se hur det blir! Nu ska jag snart äta middag och vid 6 kommer min trogna vän Hanne på mopeden och så åker vi på träningen. Lol

första skoldagen i 9:an

Varför har jag inte bloggat? Jo för de första: Skolan, som förövrigt gick bra! Fick nya mentorer, Tore och en helt ny lärare, Staffan! Han verkar ju super! Mamma har haft han som körskolelärare och de. Fick nytt skåp, mellan Elin och Ture. Har bara fått reda på information och fått gofika! Så en helt OK dag! Däremot dagarna framöver har jag ingen kommentar om. Får göra det bästa utav det. Efter skolan fick jag följa med mamma och barnen på Himlabadet för att hjälpa till, men rätt kul ändå. Sedan for vi hem, köpte med oss sallad från ica. MUMS???? Ja. När jag kom hem hade jag fått en liten present av mormor från Rhodos! Gull!
fixade lite euro

förhudligen xD

Oj va ja grinade, Alice blev helr bekymrad och la nosen i armhålan och fnös till, haha hjärtis! Nu bör ja sova. Men ja, vi får se hur det blir med de. NATTI

lets go on

Sista natten Alice sover och skedar med mej i sängen. Kommer va skönt att mormor och dom kommer hem, men samtidigt vill ja ha henne kvar. Haha min bebis. Menmen, dethär var mitt sommarlov som jag förövrigt tyckter har varit bra! Inte fulländat, men jag har varit glad, jag har gjort saker som jag uppskattar så himla mycket! Har spenderat mesta tiden med mina underbara vänner och det är jag glad över! Vad vi än har gjort så har vi haft super. Jag har gjort nya saker, upptäckt nytt folk, ja jag har haft det kanonbra helt enkelt! Imorgon börjar skolan och helt ärligt, jag har inget emot de? Jag förstår inte riktigt? Visst suger det getanus att måsta gå upp tidigt och plugga. Men all dendär tiden vi spenderar på skolan så har vi faktiskt roligt, mesta delen. Dagarna då vi skrattar som nå tokar. Man kan faktiskt ha roligt också. Det har jag, för jag har så himla fina vänner på skolan! Ska bli spännande att se hur 9:an blir! Nu säger jag godnatt bloggen för nu ska jag och Alice se film, sedan sova!
Melker som tagit bilden ;)

imorgon: skola

Tog en lång men härlig promenad med Alice, vi va båda rätt slut när vi kom hem. Drack riktigt mycket vatten båda två, haha! Nu ligger vi död i min säng. Ska snart måla på de gula nagerlacket och raka benen och sådant smått. Ikväll blir det bara filmmys och ladda inför skolan!
rektor Mats

Nya höstskor!

Jag, mamma och barnen for till birsta och fixade lite ärenden. Fixade presenter,lite stuffs till Cypern och så gjorde vi dagens kap! Gick in på DinSko och fyndade 3 par skor för priset 199 kr! De må ja säga va bra! Jag fick mej ett par höst skor med klack! Snygga för att kosta 100 kronor!
Ser smått tantig ut på bilden kanske? Men dom är faktiskt snygga IRL och på! Plus att bilden inte visar rätt färg. Riktigt nöjd! Nu ska jag gå på en powerwalk med Alice!

hannes blogg!

Gick in på Hannes blogg och märker en ascool sak, hon har så man kan lyssna musik från Mixpod.com! Bara att välja en låt, dock är de ju mycket Eric Saade..menmen, de va fräzigt tyckte jag!

imorgon

Imorgon börjar skolan, och på torsdag åker jag! WOOP WOOP


long drink

Min kväll blev hyffsat OK. Mats,Gudrun och Dennis kom över och käkade middag med oss. Och äntligen kunde ja äta mat!!! Fast de va lite svårt, men skit i de. Gott vare! Efter maten fortsatte dom att dricka och tjoa på, haha! Jag höll mej till long drinken ;););)och cidern tog slut, bad for me ;););) Haha lol. Jag gick iaf upp med Lallo och datorn eftersom hon inte ville vara nere, så här har jag suttit ända tills nu, för nu ska vi sova! Godnatt!
somnar med han i öronen!

svar

KommentarTid 
therese om chill in tha regn:
SNYGG



SVAR: åh tack, de värmde!
20 Augusti, 16:49  

vackert :')



fets hos oss xD Sitter med en long drink nu ja! Gött. Sen bllire cider! änu göttigare! chill

förändring

Ja ni ser att det är förändrat på bloggen min! Tack Emilia stump! Tyckte de blev snyggt ja!

svar

KommentarTid
Angnes om GARTTIS♥♥♥:
MEN JULIA SERIÖST!
folk kommer tro att jag var seriös på den bilden! hahaha skjut mig <3

SVAR: MEN NEJ GERE! Det är en bild? Okok??? du är alltid fin och de vet alla redan så ge upp <3

chill in tha regn

Gick på fotboll med Malin, de va kul! Dock började de regna, så efter ett tag gick jag och Alice gick hem. Nu ska jag göra mej lite snygg eftersom grannarna våra är bjuden på middag hos oss. Hoppas jag kan äta lite utav de så jag slipper surpla soppa! Jaja, får se om det händer något ikv eller om det blir en hemmakväll!

GARTTIS♥♥♥

GRATTIS AGNES STUMPIS! ♥♥♥

fett chill kväll

Igår hade jag en KUNGKVÄLL! Åh hade så roligt! Hanne textmessade mej och frågade om jag ville hänka med till kvarnviken med henne,Frida och Harmony! Och inte kunde jag tacka nej heller! Så halv 5 hämtade Harmony mej så for vi först och tankade, sedan vidare mot kvarnis! Där va Hanne och Frida redan. Så vi startade en grill och skrattade och tjoade på. Hade riktigt roligt. Lite efter 8 blev de lite kallt så då skulle vi åka mot Lucksta igen, jag och Frida tog Harmonys moppe och så Åkte Harmony med Hanne. Haha vi hade mopperace hela vägen hem till Hanne! Jag körde som en dåre och Frida satt bak och skrattade! HAHA! Dock vann H och H. Bajskottar. Sedan åkte vi till Lucksta skolan och satt där. Hade riktigt kul där med! Gungade och pratade i varsinn telefon med samma goa grabbar! Efter ett tag skulle Frida hem så hon for hem. Då va vi 3 kvar och stojade på! Tills vi blev bortjagad av en surkärring som sa att vi lät för mkt. Då Åkte harmony hem och jag och Hanne stannade hos hanne i gäststugan där vi pratade med varsinn kille, HAHA! Jag pratade i 2 timmar och 14 min. Rätt gött. Haha! Kungkväll
poppis?!?
gullhöna <3
hoppla polle?

snart så

Halsen känns mycket bättre idag! Riktigt skönt! Lite kvar och lite snor i kranen bara! Sen så! Däremot har jag ju ont i truta ist..menmen HÄRDA!!!! Har legat ute och stekt en liten stund, men bestämde mej för att duscha ist och ska snart ut på promenad med Alice. Orkar inte blogga för jag har inget att berätta...
2 dagar
6 dagar

träningssugen

Hanne kom på måpen förut så for vi på träningen. Åh så träningssugen jag blev! Ist satt jag på sidan med Peter och roade mej med att rita hela laget i sträckgubbar, det blev så fint att Peter knäppte kort och skulle lägg in på hemsidan, HUR STORT ÄR INTE DERÅ!?!?!?? Blev asglad. Plus att halsen känns lite bättre vilket är ett stort plus! Så förhoppningsvis är jag frisk så jag kan träna nästa vecka! Jag hoppas! Just nu ligger jag och Lallo i soffan och degar, jag har fett ont i min mun. Och då menar jag fett ont!


ni ser ju mitt lidande....

LOLLA

farlig hunn dehär! PASSARE!
hon blev less när jag knäppte kort hela tiden, då hon flyttade ner till fötterna ist.

home again

Nu är jag hemma efter dryga 2 timmar i en tandläkarstol. Jobbigt vill jag lova! Men nuså ligger jag i sängen och fikar lite, Alice är med hon å! Vill nog ha fika hon med men de får hon inte, hehe. Äh ska kolla på film.
haha gammal bild! LOL

TR

Har tid 12.30 på TR, efter de kanske Hanne tittar förbi med moppen. Hoppas bara min hals går med på't! HOPPAS

nya

Igår fick jag nya converse! Riktigt najs!

min älskade JB

Mamma smsade och sa förut att det fanns idolbilder på JB på Dannes, ehe, älska mamma xD......Blev smått sugen, men ack så pinsamt om de skulle vara om de va fel person i kassan..så jag avstod..tyvärr.
oho...lord

HALSJÄVEL

Min natt sög rent ut sagt, halsen bara krånglade och allt! Sovit ca. 3 timmar. Menmen, med lite halstabletter och hett te blev det lite bättre! Just nu är dom flesta av mina vänner på Boda borg, men eftersom min hals inte tillät de så stannade jag hemma. Så har nyss haft en god och mycket trevlig lunch. Nu blir det bara mys och slappna av lite.
haha söt :)

lallo

Såhär ligger vi nu, datorn i knät och Lallo intryckt mot min höft, jag klagar inte. Första natten vi sover i mitt rum. Hoppas det går lika bra! Snart ska jag släcka ner, ska bara dricka upp mitt te som är så gott, och hoppas jag mår bättre imorgon! (ser ni alice? Lurvpösen!)

melker har gått lös...igen

Hittade denna snygga bild i min kamera, där ser man!

myser med en kopp te!

Slappnar av i min sköna säng med en stor kopp vanilj te och rostade mackor. Ska slå på SATC och bara mysa så jag kan bli frisk i halsen min!

2 timmars promenad!

Nu är jag hemma efter en låååång promenad med Emelie och Doran. Va jätteskönt men fuktigt och regnit! Vi gick runt Åsta och tog en genväg så vi gick i skogen så dogsen fick springa lös och busa. Dom va helt hyper. Haha verkade ha askul! Sedan gick jag och Lallo hem. Nu ligger hon död i soffan xD
Nu ska jag se om vi ska göra de vi planerar imorgon jag och tjejerna! Hörs
men åh gött eller vadå???????

moppekort!

GRATTIS HANNE TILL MOPPEKORTET :D!!!! visst får jag en V.I.P biljett??? puss

regnar

Det regnar idag, vilket de ska hela dagen. Halsen känns bättre och de är väl tur de. Dock ska jag inte träna ikv. Vilar så jag vet att jag är helt frisk! Måste iaf ut med Alice på promenad, så Emelie och Doris skulle med dom också, trots regnet. Jaja de blir nog bra. Skriver när jag kommer hem!

dagarna går

2 dagar
6 dagar
9 dagar

svar

KommentarTid 
hanneee om Grattis Hanne!:
tur att du tog den finaste bilden <33333
tack jullan :D


SVAR: Men jjaaa! den är fin :D knip nö! puss <3

a good night

Halsen känns bättre men kroppen är slö. Har precis varit ute en sväng med Alice, givk till thule och kollade dom sista minutrarna på tjejernas match. Träffade Johanna och Madde. Alla andra också såklart. Nu ska jag lägga mej i soffan och slå på en film och dricka en stor kopp the! God kväll


sa du anka?

Grattis Hanne!

IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG FÖR DE ÄR MIN BÄSTIS FÖDELSEDAG HURRA HURRA HURRA!!!! GRATTIS HANNE HOPPAS DU FÅR DE BÄST IDAG SÅ SOM DU LÄNGTAT! ♥♥

halsont

Vid 6 gick jag och Alice ut och kissade. Jag hade ont i halsen och kände mej inte pigg alls. Så vi gick och la oss igen när vi kom in. Vi skedade och myste. Haha, hon har legat med mej i sägen inprincip hela natten. Gos. Sedan vid 9 typ gick jag upp och la mej. Usch va ont jag hade i halsen. Tog en strepsil och somnade om. Blev väckt igen vid 12 då vi skulle åka och äta lunch+köpa galonkläder till kidsen. Nu ligger jag i soffan med Alice och ser film.

hanne agnes å ja

Åh vilken  strålande dag jag har haft idag! Hanne kom och va med mej hela dagen! Har varit ute med Alice, skrattat och busat. Så härligt! Vid halv 9 snåret ringde Agnes å va på väh hem från stallet så hon kika in också! Hade så roligt så! Sedan följde vi med Agnes en bit, inte långt efter de for Hanne hem också. Nu är det bara jag Alice vaken och ligger i sängen och småmyser. Ska snart sova!

hanne <33

lol?!?!?! ne men hallå där, hanne här ;))) ska försöka vara seriös, lovar att göra mitt bästa!!
nu äre så att jag och julia ska prata med nån på skype ;) coolt va? har aldrig gjort de ja men ja ska göra de nu!!!
ja tycker om eric saade, och eric saade säger soft så då gör ja också de :) nu ska ja och julia skypa HAHAHAH, akn man skriva så? puss ni älskar mej <3 vet ;)
här har ni mej <333 och eric på ringen ;)
kissies blogg xD xD

svar

KommentarTid
hanneee om svar:
fast han kanske stavas med c............... :(

SVAR: Juste sry Hanne :(((((((

hej å hå kameltå

Jag och Hanne degar i sängen, har varit ute med Alice och kollat en liten snutt på JB´s film. Gullsnopp han är! Min. Bara min. M. Jaja, skriver sen. ADJÖ

that should be me

du är så jävla osannolikt bra i mina öron!

svar

KommentarTid
saade you know om ma babys:
oj, väldigt vacker bild.....

SVAR: Hej Erik! Tack jag har knäppt den pesjälv! och ja hon är fethet. LoL puss

ma babys

Imorgon kommer bebis hit, mormor och dom åker, hoppas dom får det grymt. Jag skall även vara med Hanne imorgon, Soft!
hon är aspepp!
sist från utställningen!

gosallad <3<3<3<3<3

Mamma skrek på mej att vi skulle åka och köpa sallad, åh va glad jag blev! SÅ JÄVLA,JÄVLA GOTT!
bland de bästa jag vet!

chillbilder


Tårtan jag Melker och Ester gjorde imorse, haha!
Jordgubb/raberbepaj
Kakor och bullar
taggad inför Cypern ;)
haha fråga mej inte vad jag gjorde med handen, den bara flög ut och ville vara lite fjårtiz. Hade iaf på mej den klänningen idag! Inte koftan, den skulle jag bara prova. Hiho, marutten lekte liggande modell också! Tutten och gosen med ofc!

svar

KommentarTid
Agnes och Issa om ♥♥♥♥♥:
hahahahahahah skit i my neighbours! dom får fan ta smällen jävla tjockskallar som dom är!
men helt jävla fucking awesome vare! skit roligt! weeeeeeee love u!!!! puss <3

SVAR: Haha! ja precis, de va ju fan helg ;) Ja de va otroligt mys! love u too pussis <3

puss bubben :*

Jag har seriöst lyssnat slut på ALLA JB låtar på spotify. Hemskt...
förlåt min kära♥♥♥♥♥

Grattis bästa mami!♥

Strålande dag precis som jag hoppats på, för idag fyller min kära mor 36 år! Jag älskar dig mami!♥♥
Haha gull!

♥♥♥♥♥

Min middag igår blev väldigt,väldigt lyckad! Hade så himla mysigt och roligt! Åt god mat,pratade om precis allt! Skrattade och bara mådde!
Tacos åt vi! Satt som en smäck i magen! Vi åt och åt tills det näst intill va slut! Haha! Sedan satt vi bara och pratade och grack gott.
mina fina vänner ♥♥♥♥♥
Myste med Thea och Flora
Flora
Sedan blev de fest i hela huset! Tror Agnes grannar hatar oss...MEN!!! Vi hade en otroligt rolig kväll. Puss bruds!

agnes place

Om några timmar kommer jag återigen vara hos Agnes för att äta middag med henne och Issa! Tacos blir det! Mys

Grattis tovis

Efter Agnes skjutsade vi hem Emilia eftersom vi ändå skulle på kalas hos Tovis. Fick massa gofika och bara myste! Pussades med min bebis och kramades med bästa mormor! Fick visa momma hur man skulle låsa resväskan min också eftersom hon lånar den, åh va sugen jag blev på att åkaaaaa. NUNUNU!

mina babys

Åh, min kväll igår va super! Vi gjorde inte mycket alls, såg sexfilm, HAHA, dunkade fetaste musiken,knäppte enormt fula bilder,nattvandrade,såg MPG osv. Kom inte i säng förrns vid 5. Men vad gjorde de? Somnade kanske vid halv 6 eftersom vi alla 4 låg i en säng och skrattade åt massa "alla barnen" skämt. Åh hujeda mej alltså. 
Imorse vaknade vi vid 12. Agnes den sötern gjorde massa frukost! Gröt,ägg,macka,the och allt! Gos!
HAHHAHHAHHAHHA, ja ni ser ju, enormt fula bilder, men jag älskar dom så otroligt mycket så jag vet inte vad jag skulle göra utan dom!

xD

Emilia har nu åkt hem efter en rolig men mysig eftermiddag! Har skrattat massvis och sett på film! Synd bara att jag inte fick kolla på henne, dumpuppa! Haha, om typ 45 min ska jag cykla på träning, men innan måste jag på ica för ikväll spenderar jag min kväll/natt hos Agnes med henne,Issa och Emilia! Hur perfekt? Filmmys och allt. Toppen! Och imorgon fyller Tova år! Så då åker vi till henne och grattar! Härligt! Men nej nu ska jag fixa de sista!

emilia is komming

Ändrade planer, Emilia kommer hit som vi bestämde för typ 10 min sen. Haha, ska enbart ligga i min säng för min kropp vill inte gå. Så det blir nog filmmys tills det nästan är träning. Känner jag oss rätt så kommer vi slummra till också! LoL. Fint inlägg. Hehe


träningsvärk..

Idag vaknade jag med jordens träningsvärk. Jag lovar er, den va inte skön! Tur jag har träning ikv. Äntligen få komma in och spela i hallen. Vilken känsla!
Idag har jag ingenting för mej alls. Kanske bara ta det lugnt! Kanske ska sy in lite kläder? Jaja, de återstår att se!

svar

KommentarTid
Angnes om tack ijän tessan!!!:
fin du är julibotswana!

SVAR: Åh tag saggo :*

fin kväll, ja mikket fin

Min kväll med Issa blev väldigt bra! Vid 12 for ungen hem. Nu ska jag nog släcka ner snart. Men ni ska få se lite bilder!
fruktsallad!
fetgo' muffins som Issa hade med sej!
överdrivet snygg

gula nails

Med mat i magen och nymålade naglar ligger jag nu i sängen med paltkoma. Gula nails bidde de! SUSIT! Får måla oranga tår ist! Ska dega ett tag till för att sedan snygga till mej och vänta på Issa, hon har dragit med mej på thule sedan för att kolla på 98:ornas DM match! Skoj. Känns som de kommer bli en del bus, eller? Jaja, nu ska jag sjunga lite JB <3

stan med Malin!

Bloggade aldrig imorse! Hade lite stressigt för jag och Malin skulle på stan! Åh va kul jag hade! Och glad var jag, både fatt jag hade så otroligt roligt men även fatt jag är SÅ nöjd med mina köp som ändå inte va dyrt alls! Vi shoppade lite, lallade runt och skrattade. Åt mat på donken och träffade Hanne och Olivia som åt lunch där. Så vi satt med dom och prata. Mysigt vare! Efter maten handlade vi lite till. Sedan gick vi till navet och skulle kolla när bussen gick hem, och där stog ju 41:an och väntade på oss! Haha! Träffade våra busskompisar Lelle och Johanna. Och så for vi hem!
dom fick jag med hem bara
haha älskar att köpa underkläder!
ÄNTLIGEN har jag hittat ett gult nagerlack! Överlycklig!
dagens bästa köp! Sitter som en smäck och är dösnygg! Gult är inte så fult!
ett slappt men snyggt linne!

snygg babe

Jag vill se på justin när han kommer till Stockholm......jag vill asmkt! Men ja..läju knappast hända..fml


peter, din gull!

Träningen va faktiskt rätt kul fatt de va mer fys och det är jobbigt! Älska fys! Så de va kul, kommer säkerligen ha träningsvärk imorgon men vem bryche? Härlig känsla ;) Iaf så va de kul! Sen förgyllade Peter min dag också, på torsdag får vi ÄNTLIGEN komma in och köra i hallen! Kan ni förstå känslan? Nej jag tänkte väl de! Åh va hääärligt! Längtar till tuuusen! Nu ska jag snart hoppa i duschen och sedan skypa med G,Emilia och Jenny!
jag hoppas att det som står, är sanning!

nåt som inte stämmer...

Jag- Men Ester kan du chilla liiite kanske?
Ester- Va saru??
Jag- Chilla?
Ester- Ligga?
HAHAH VA ÄRE FÖR FEL?????? VART FÅR DOM ALLT IFRÅN? ( ja ester är 3 år )

hobby?

kul att PrtSc denna snygging

one less lonely girl


innebandyproo eller vadå? ;)

Haha Melker ville knäppa kort på mej "när jag skulle visa vilken innebandystjärna jag va". Så slängde på mej träningskläder och greppade tag i min älskade ägodel och fick till nå fula bilder. Haha vi skrattade mest bara. Därför bilden ser ut som den gör, men vem bryche?

ögonorgasm

omg

Nu händer det mycket dom här 2 sista veckorna som är kvar av detta sommarlov, hua va äckligt fort de har gått. Menmen, nu har jag mina saker jag ska göra innan allt är slut, tjejmys med mina bästa, på fredag fyller Tova 17 år och på lördag fyller mamma 36 år, så tvådagars kalas! Sen på söndag kommer min bebis hit och är här i 8 dagar medans mormor,Tova och Gina är i Rhodos. Hoppas att det kommer gå super! Sedan kommer dom hem på måndag då skolan börjar. Då på torsdagkväll åker vi till Cypern. Fruktansvärt vad jag längtar!
Ikv har jag iaf träning. Är faktiskt mer sugen på att SPELA innebandy än att träna mysklerna som vi gjort ett tag nu. Va så länge sen vi fick träna innebandy. Längtar tills vi får komma in vilket vi troligtvis snart får göra! Och då är det inte mycket kvar tills serien börjar!! Åh

g och e mm skoj

Jag sitter nu med 2 datorer och skypar med G och Emilia. Lol. Smått elaka. Dom kaxar emot fatt jag gillar JB? Töntar. MM. Väx upp noobs. Hejdå

hejhej

mm hej älsklingar

mästarN

Idag gjorde jag mat! Mormors kycklinggryta! MÖMS! De gick hem hos alla, typ.
duktig jag är, jo tack jag vet :*
sen hade ju mamma bakat bröd med, så ja, dubbelgött!
Vid 7 åkte jag till thule för att se på fjuttboll med Emilia och Issa. Lite skoj de! Nu ligger jag i min varma goa säng och lyssnar på min JB. Kärlek

tack ijän tessan!!!


♥♥♥♥♥

WIIIE, TACK TESSE ♥♥♥♥♥

mossan!!

Sena moss!
diggar musik (JB) och degar i sängen! Ska snart hoppa i duschen, sedan måste jag måla mina naglar. Idag vet jag inte vad som väntar, så får se vad som händer!

my best friend

Haha, det är såhär, Emilia är lite avis för att jag bloggar så mkt om JB, så jag måste ju blogga om henne med ;) Men hon sjunger ju också så himla bra och har grymt fina låtar! Blir tårögd av alla hennes fina kärlekslåtar, underbart! När hon sover med mej brukar hon sjunga "Jag älskar Julia" tills jag somnar. Hennes största hit hon gjort i år! Jag tkr om den jättemkt! Puss på dej stumpan, love u :*  (hoppas alla fattar ironin xD^^.PpPPpPPP)

svar

KommentarTid
guess???? ;);) om stöde marknad:
Men din blogg kommer bli en JB blogg -.-..-.-.-.-.-.

SVAR: Haha nejdååå :D Vill ju bara visa alla hur söt han är! :D

:(

Jag såg "Waiting for forever" som Amanda hade tipsat om. Den va faktiskt helt OK! Rätt fin film! Ligger nu och lyssnar på min fagra JB och funderar, nyligen flyttade min innebandykompis Melina till spanien och nu ska Isac flytta till USA. Även fast jag bara träffat han fåtal gånger så tycker jag de är sorgligt. Förstå att flytta ifrån sitt liv typ. Jag skulle nog aldrig klara av det. Om det inte var något speciellt, kanske. Men ändå..Hua :(
BTW GRATTIS GB MANNEN! WIIE



stöde marknad

Mamma hämtade mej hos Hanne vid halv 1, sedan hade jag en kvart på mej att fixa mej eftersom vi skulle på stöde marknad en snabbis. Väl där kollade vi lite, småttingarna fick åka lite karuseller, såg massa folk, köpte saker och efter typ 1 timme for vi hem! Sen dess har jag duschat, ätit och suttit vid datorn. Ska bara ta det lugnt ikv! Lite trött xD Hehe. Ska fortsätta sitta vid datorn och lyssna på älskade JB och se film! Mest JB, han är bäst. Helt ärligt. Puss på han, gullet.
träffade min älskade på stöde marknad idag! Fick lite ögonkontakt ;)))) Jag blev dökär!

svar

KommentarTid
Gina om Justin Bieber:
han är jättebra :D <3

SVAR: JAAA!

fett soft natt med bästa hanne

Min kväll/natt med Hanne va grym! Jag hade riktigt kul ja, skrattade gott mest hela tiden, även fast vi bara låg i sängen med datorerna så va de ändå så himla kul! Lyssnat på JB i 3 timmar i sträck, Hanne va rätt sugen på ES sen. Haha! Somnade imorse med. Lite busigt men vem bryche?
min rumpa :$ hehehehe
MEN JAG TYCKER VI ÄR SNYGG HANNE!!! Apselut puss :*

svar

tilda om hello bby!!!:
vart hittade du skalet/n ?(:
SVAR: På klubbhuset.eu :)

lever mitt ljuva liv

Söta Linn skjutsade oss noobs till matfors så vi fick köpa godis och chirre xD^^ GÖTT! Nu ligger vi i Elins säng där vi ska tillbringa natten och smaskar och lyssnar på JUSTIN BIEBER!! Eller iaf jag, jag har hello kitty hörlurar, kan de bli bättre? Nej, jag tänkte väl de :)

hos hanne jao

Nu är jag hos HÄNNIE!! Vi sitter i Elinos säng med varsinn dator! Vi skrattar å tjoar! Senare ikv ska vi ut in tha city med massa goa människerrrr. Jalla. Nej nu ska jag va social med tönten.............hörs inatta katta!
mums

blårumpa

Är hemma, ramlat i trappen så rumpen min är blå, utställingen gick bra, är trött, ska snart äta sen åker jag till min c00la vän HääNNiee! Chill

skogsbär....jajja

Har precis snott mormors fotölj. Hehe snällt barnbarn må ja säga! Menmen, jag och Issa hade en supermysig dag! Vid halv 8 skjutsade hon mej till mormor, tack Issis! Så Har precis nattat mina småsyskon så nu sover dom så djupt! Ester fes också och då lät de såhär:

E-*HEHEHHEHHEHHEHHEHHE* Melker känner duu?? :D:D::D:D:D:D:D
M-*HEHHEHE* JA!!
E-De luktar som skogsbär!! :D:D:D:D:D *ASGARV*
HAHHA DÖR! Ja, typsik mamma replik! Nej nu skall jag ta mej en macka eller två! Kommer nog inte något inlägg förrns imorgon kväll antar jag! PUSS

ISSA OCH JAG!!!!

Nu sitter jag och Issa på min altan och har precis ätit golunch! Stekte pyttipanna och ägg HAHA! Gött! Gjorde lite mys, egen dricka, sallad från igår och sen hade vi tage moppeluren till ica och köpt KARRA!!!!! Nu ska vi snart se film och mysa! Wiie, ibland lever jag ba livet med mina bästa alltså! PUSS ISSA!!!
i love u

hello bby!!!

JAG OCH ISSA HITTADE VÄRLDENS SNYGGASTE IPHONE SKAL!!! NU MÅSTE JAG HA EN IPHONE ASSÅÅ!!!!

jalla walla

God morgon! Idag vaknade jag tidigt! Hehe, eller halv 11 iaf! Idag ska mamma och Robban på bröllop så vi barn ska sova hos mormor inatt. Melker och Ester är där redan. Jag ska dit senare för jag ska vara med Issa. Blir nog toppenkul! Och imorgon är det först hundutställning sen ska jag vara med Hanne, blir kanske lite attmar lyran om de ärfolk kvar -.- sen sover jag hos henne! Awesome! Känner på mej hur grymt de kommer bli! Wiie! Kommer förmodligen inte bli så mycket bloggning i helgen, men nåt inlägg kommer komma iaf!
ASPEPP!!!!!! NU KÖ VI!!!!!!!

middag hos Boman's!

Middagen va faktiskt ganska mysig ändå. Satt mest bara och tröck i mej massa gomat. Lyssnade på småkidsen som sprang runt och busade. Ja, som sagt så va de rätt mysigt, även fast jag va sur för de inte blev nån träning! Menmen, lyckad kväll iaf! Dock inte nå mkt bilder alls eftersom jag satt i min andra lilla värld..
busfröna
äppelpaj
ego in tha badröm!

ätaaaa

Åker till sörfors och äter! Bilder kommer ikv.

FML

mm, kul att träningen är inställd. FAN VA KUL. Men nej. ÅH FML. Fuck life

Justin Bieber

Nu skall jag se på Justin Biebers film, den är bra! Tycker jag! Jag tycker om han, skiter fullständigt va alla andra tycker. Jag står för att jag gillar han! PUNKT OCH SLUT!
titt så go!

mina bästa

Vaknade kvart i 12 idag. Skönt att sova säger jag! Idag ska jag och min familj åka till sörfors för att äta mat! Är nämnligen bjuden på mat! Och de är väl lite bra ändå eftersom vi har träning i sörfors ikv! Hoppas verkligen inte att de ska regna och åska då! Såg inte ut som så iaf. För jag är riktigt, riktigt sugen på att äntligen få spela!
dom bästa

april 2010

Åh jag kom och tänka på i april förra året, då Issa fick med mej och Emilia till stockholm med killarna för att se SM finalen i innebandy. Jag kom ihåg att jag tvingade på dom "Martin Olofsson" kläderna fast dom inte ville ha de. Haha, vi va helt cp på tåget, smulade med mariekex och knäppte extremt fula bilder.
Jag och Emilia va helt galen inne i globen, eller ja, vi blev de efter att vi kommit in i matcherna. Skrek värst av alla! Så härlig känsla. Va riktigt roligt!
http://joliamortensson.blogg.se/2010/april/en-dag-i-stockholmgloben.html#comment
HAHHA, såg att jag hade fetaste kommentaren där också, kul att jag vet vem de är ifrån med :)))))

hihi

stand by my side

kärlek till låten

http://www.youtube.com/watch?v=lF0i7_NcnlA&feature=related
Hittade en cover på "Right Next To You" alltså jag älskar låten! Jag är helt tokig i den! Lyssnar bara på den hela tiden! LOVE

IM SMART!! men ikke in school

Jag känner nu vilken extrem träningsvärk jag har i rumpan! Haha, men jag tar de som nåt bra för Sofia är grymt duktig på de hon gör!
Btw!!! Jag är så otroligt smart ibland så ojojoj! Jag ska fasen gå på Attmar Lyran som är på lördag! Fett awesome ju! Hanne you get it ;) HOIHOOOOOHOHOOHOHOHO
finaste

rännö med Erik

Igår somnade jag vid halv 12 typ? Haha hade tydligen smsat med G som jag inte ens kommer ihåg. Lite busigt. Vaknade iaf pigg och glad vid 10 imorse. Halv 1 skulle jag träffa Erik på rännö! Vi solade i den stekheta solen, badade två gånger och jises va svårt de va att komma i efter att ha blivit alldeles varm och mysig, till slut slängde Erik ner mej. Va kanske lika bra. Efter cirkus 2 timmar där så drog vi till Dannes och köpte glass, satt och pratade och så, sen kom massa fula moln så vi skiljdes åt. Men hade en mysig dag!
mm..diskret
tröck i oss en hel bullpåse...jag fick 3 och en andra gamen tröck i 5.....men gött var de!

Hanne e soet

Träningen gick kanon! Dock kändes de ju att de va några veckor sen sist. Men nu börjar vi igen! Känns skönt faktiskt. Hanne va ju så himla söt! Hade gjort en egen t-shirt som de stog "E" och sen "SAADE" haha åh, sötan! Vi satt ju och smygkonverserade lite om killar. HOHOHO. Skoj. Nu har jag precis ätit lite, tog mej ett äpple, och för första gången inprincip har jag gnagit på äpplet! Får ju inte de med tandställningen egentligen, men jag kände att jag ville prova..
Imorgon: Skall jag vara med min extremt fula vän Erik. De skall vara ca. 26 grader så jag har tvingat med han på rännö hela dagen. Jag ska sola. Kul för den tönten :)

C.B & J.B R-N-2-Y


klippkursen

Imorse ringde mitt alarm kl. 8. Man ba, FML! Sängen va så varm, de va så tyst för de va bara jag som sov uppe! Men kvart över klev jag ändå upp och gick ner. Hoppade i duschen, åt fett med frulle, fixade mej och innan halv 10 for vi till klippningen. Ulla,Jane och Jill va där redan. Och Jill hade en 10 v. valp! ÅH HON VA SÅ SÖT! Supergull! Jaja, lärde oss lite om klippningen och Jill lärde ut lite utställningstips. Busat lite med Krusa och Alice. Men efter 6 timmar där så va jag helt slut, så mamma hämtade mej. Nu har jag nyss ätit och snart vankas de TRÄNING!!!! Fett pepp!
Alice
Bodri
Alice

min enormt fina kväll!

Igår blev det ingen bra bloggning eftersom jag hade lite för mej! Innan jag for till Karin träffade jag Jessica och Johanna. Länge sen! Sedan for jag till Karin och tjejerna! Åh, hon bor så himla,himla fint! Riktigt fint! Men vi grillade ju, JAG VA GRILLMÄSTAR'N! Fast jag råkade ge Emilia kolbullar ist för kött..förlåt. Men vi hade iaf en riktigt trevlig middag! Efter maten gjorde vi egentligen ingenting, men ingenting va riktigt mysigt de med! Åt god efterrätt,knäppte massa fula bilder, skrattade åt varandra och hade allmänt mys! Hade en riktigt kanonkväll faktiskt, trots att Mr. fetpadda hälsade på så blev alltihopa kung! Efter 12 åkte jag och Jenny hem. Kallt va de men varmt när man kom hem till mormor! Sov som en prinsessa!
tha grillmaster!
LoL
min goda mat! GÖTT
tyckte Hanne hade bajssnygga rosa byxor.
mot kvällen satte vi oss alla ute och bara pratade på, ytterst mys!
Mr.fetpadda

inget på hjärtat

Hej hallå! Idag har jag inget inbokat förutom att jag ska grilla med alla mina bästa tjejer ikv! Kommer nog bli super! Efter de får jag skjuts av min fina vän Jenny hem till mormor för att sedan sova där. Imorgon ska vi på klippkurs och sedan TRÄNING!!!!

RSS 2.0