Partyyyy

Fyfan va roligt jag/vi har!


Fixa!

Peppar och fixar mej smått tills ikv! Har precis målat naglarna och ska snart sola! Sen kommer allt bara rulla på! Så sjukt peppppppp! Woopwoop!!!


Gomat

Jag och Malin gjorde varma mackor med salami och ost, fast jag hade brieost på min jag! Sinnessjukt gott! Hon åkte hem för ett tag sen, så jag myser med Ester ja! Ska snart sova,ladda inför morgondagen som förövrigt kommer bli gryyyymt!


new in

Va på stan idag med Malin och jenny, gick superbra! Köpte allt vi behövde! Handlade även på stan sen med Malin så fyndade lite till, tänkte visa allt jag köpte i Falun och idag!
svarta jeans
underkläder
sjal, trosor
skjorta
blus
stickad ene
testbildsklocka

Här ligger jag..

..i min sköna, nybäddade säng med nya lakanen redo för att sova! Ni ska få se de jag köpte imorgon, men först ska jag,Malin och Jenny till stan för att handla lite till nyår!


Strömavbrott

Har strömavbrott hemma...suger! Så laddar mobilen lite snabbt i datorn så hoppas vi att den kommer tillbaka snart!


På lugnet

Sitter på Lugnet och kollar på 98:ornas match. Fast kikar mer på killarna på planen bredvid med rosa tröjor, mkt snygggggare (À) vi har våran semimatch vid 1 tror jag! Men först lunch-.-


Bästa kvällen!

Fyfan vilken härlig kväll må jag säga! Skrattat så huvudet sprängts gång på gång! Skrattat med mina lagkamrater samt våra två lagledare! Sjukt jävla kul! Jag mår prima! Trivs som fisken i vattnet. Imorgon får ni se de jag handlade, blogg appen vill inte ladda upp bilder nu. Men ska sova puss


Shoppar!


Jag trivs i hallen


Frukost

Sitter och äter frukost nuja! Snart match, ska försöka tagga till!:)


I Falun

Resan gick bra, sov mest! Åt lunch på donken när vi kom fram. Hade första matchen vid 2 som vi spelade sjukt jäkla bra! Ledde ett bra tag, men eftersom vi alltid har otur förlorade vi med 3-2. Kollade på lite matcher sedan åt vi middag, vilket inte va gott xD Andra matchen hade vi 7 i en ödeshall? Lol, alla va trött, ledde där ett tag men de gick utför! Ändå nöjd med dagen. Nu ska vi fika i rummet och sedan sova! Match vid 10 imorgon sedan SHOPPING!!!!! Love


iPhonebloggar xD

Bloggar från mim bebisphone, är hemma, har plockat ihop lite och packat det sista. Bäddat sängen med nya påslakanet har jag gjort också, skitsnyggt! Sen ska jag bara duscha så ska jag till HAnne. Puss

alice

Ligger i sängen med Alice, vi ska nog sova snart! Puss och godnatt!

hos grandma'!

Fick för mej att jag ville sova hos mormor inatt! Givetvis fick jag de så nu sitter jag i soffan, med Alice bredvid mej,massa ljus tända och ja..ni hör ju va mys! Så jag spenderar min natt här! Imorgon ska jag hem, packa klart allt, sen sover jag hos Hanne eftersom vi måste upp innan tuppen vaknat -.- sen CUUUUUUP! Jalla.

you rock it


GLÖMDE ETT PAKET

JUSTE!!! Glömde säga att jag fick en onepiece också! Stor,svart,snygg och supermyyysig! Hehe den fick inte plats på kort xD

happy sheep

Ligger än i sängen, ska snart gå ner och äta frukost. Sedan idag hade jag tänkt städa mitt rum så de är städat när jag kommer hem! Packa ska jag göra också! Sen får vi se om man kanske hittar på nånting ikväll? :)

Min underbara julafton!

Igår, ja alltså jag hade en hur bra julafton som helst! Och då syftar jag inte på alla presenter (som förövrigt va jättebra!) utan allt annat runt omkring. När man kollade på Melker och Ester när de öppnade paketen, ögonen va hur stor som helst, leendet på läpparna och skriket som kom när dom insåg vad de va i. De va nog de bästa på hela dagen! Lyckan liksom. Sen såg man alla andra, hur glad som helst, hela tiden. Helt grymt att se. Jag mådde sjukt bra! Och till alla paketen så är jag supernöjd! Så tack alla jag fick utav! (Var i stöde hos farmor och farfar på dagen, på kvällen va vi hos mina kusiner med mormor och morfar)
*storstads-påslakan
*underkläder
*kanske jordens skönaste vantar!
*berlocker till mitt armband
*3 nagerlack
*smink från make up store
*webcam
*parfym
*iPhone 4 vit
*2000 kr
Jag är mer än nöjd över dagen! Så himla braa!

God jul!

God jul alla bloggläsare!

svar

KommentarTid
therese om julskinka:
men lillevän.. du sitter i tv-rummet :D:D 
på bilden iallefall :*

SVAR: haha jo jag vet..failade lite. Satt i köket och skrev på ena datorn och knäppte kort på den i vardagsrummet xD

55 min

Denna kväll har jag spenderat med min familj framför bingolotto och massa julfika. Supermysigt! Nu ska jag snart gå upp och kolla på någon film och sedan sova! 55 min kvar sen så!

I hope you realize soon


hope

Den enda julklappen jag är orolig över är mammas..tänk om de inte går hem.

julskinka

Här sitter jag, i köket och äter en julskinkssmörgås, lyssnar på gosig musik och ba njuter! Ska slå in de sista julklapparna sedan och försöka se om någon vill hitta på något sen! Har även börjat packa (?) ner de jag inte ska använda innan cupen. Hihi nalltid lika roligt att packa!

svar

Frido om Igår kväll!:
Hahaha, kul att höra :D Ja jävlar du va kul vi hadeee! Ååååh vill ha en till bal, sjukt kul ju, pusseeen.

SVAR: Haha ja de va sjukt kul :D Ja men vi 9:or kanske skulle ha en påskbal, fixa själva och som håller på längre, så vi kan ju hoppas :D puusN

4 dagar

Hade svårt att somna inatt, vaknade ist med lite halsont. Hur bra va derå? Jo skitbra. Så blir till att knarka te och halstabletter av alla möjliga slag för att bli frisk.
Blev väckt vid halv 11 imorse beftersom jag lovade att vakta k0tTarna medans mamma va och besiktade bilen. Vi låg och myste i soffan vilket man uppskattade! Ibland är dom bra mysiga! Nu har vi alla tre flyttat upp till min säng, lyssnar på Hannah Montana (ofc) och ba myser. Måste snart vandra vidare till duschen så man kan få lukta gott även denna dag.

I'm attractive, but you're ugly


svar

KommentarTid
Teess om fikar:
Hoppas du haft en bra dag! :)
& glöm inte att kika in hos mig också! 
kram <3 :D

SVAR: Haha, ja de har jag, tack detsamma!

ester och sina teckningar

Somnade förut. Va så himla trött av ingenting? Så jag somnade. SKÖNT. Har precis tryckt i mej mat och hamnade återigen i sängen. Måste försöka få bort de. Haha. Ska tydligen ha glöggkväll här med Vivi och Nils. Får se om jag dricker någon glögg. Annars då? Jo Ester kom precis upp med en teckning hon ritat och så sa hon såhär: Hejhär får du en teckning av mej bara fatt du har sån fin tandställning, mm hejdå! LOL. Gull.
Min outfitt(a) idag!

fikar

Ganska chill dag, kollade på film först. Helt okej, men jag hade sett den flera gånger förr så jag visste liksom vad som hände. Malin hade phett damp. HAHHA. puss. Men vi hade kul. Syns nog rätt tydliget efter alla bilder vi la ut på facebook. LoL. Sen satt jag bara nere med folk. Orkade inte leka. Fick betygen som jag förövrigt är rätt nöjd med! Nu sitter jag och fikar med mina småkottar!

fjuktsallad

Har hjälp mamma med att slå in julklappar,Melker och Ester va så sugna att komma upp, haha! Annars har jag bara legat i sängen eftersom jag har varit trött och haft lite småont i vaderna, l0l.
Har nyss duschat och precis gjort en fruktsallad till kvällsfika, hur gott?

Julbalsbilder


don´t stop this

Just nu trivs jag som fisken i vattnet. Allt går så braaa. Njuter gör jag! På lördag är det julafton och jag längtar faktiskt, alltid så mysigt. Snart cup också..bara 6 dagar kvar! Längtar som bara den! Kommer bli så himla kuuul!

Igår kväll!

Igår hade jag en riktigt rolig kväll! Dansade,skrattade,sjöng,levde djävulen. Ja, jag hade hur kul som helst. Om det är något jag ska klaga på så var det musiken och att vissa inte dansade. Men de funkade ju! Frida måste ju ha gjort mej peppast utav alla. Vilken vildigt! Alla va hur fin som helst också! Åh kanonkväll säger jag! Får lite bilder på typ mej och snyggsanna, får dom andra bilderna när Amanda lagt ut dom!

hohohoh

Är hur nöjd med kvällen som helst! Har nyss duschat igen och ska gå upp och sova! Skriver om allt imorgon med enstaka bilder
jalla råå

11

Imorse var jag sjukt trött! På svenskan läste Thore vilket gjorde att man la ner huvudet, somnade in och drömde något sjukt om julbalen. Vaknade utav att Thore slog knytnäven i bordet eftersom han hade läst klart. Som vanligt alltså. Dagen gick fort eftersom jag fick sluta 11, ganska så megaskönt. Åt lunch innan jag gick hem. Man fick efterrätt? LOL. Nu ligger jag i sängen (standard) och funderar på om man kanske ska vila en stund. JULFESTEN IKV VAFAN!!! Som jag har längtat! Äh ska sova ja, finns ju inge skönare?
love u

never give up

Va konstiga vissa människor kan vara ibland..ena stunden är dom helt underbar och man vill inget annat än att prata med den. Men helt plötsligt kan den förvandlas till den man kanske ogillar mest för tillfället. Bara pga en enda sak. Man pratar inte med personen på månader..tills den en dag helt oväntat hör av sej och lådsas att allt är normalt. Säger förlåt och säger att den ångrar sig som fan. På ett vis blir man hur glad och varm inombords som helst, men samtidigt fundersam. "Vad är de nu han vill?" Kände jag. Säger saker som gör att jag måste tänka mer på de som hände. Det kanske blir bra ändå, återstår att se.

this is that

Dagens träning började trögt för alla. Men väl i spelet slet folket som djur vilket va härligt att se! Alla va röd i ansiktet och flåset hörde man från alla. Underbart!
När jag kom hem fixade jag en sak jag känner mej stolt över. Duschade, fikade farmors bröd hon bakat och ligger nu som en böna i sängen. Trivs! Just nu ligger jag bara och tänker på hur morgondagen kommer bli! Virro va snäll och ville fixa mitt hår. Awesome! Kommer dansa tills jag inte kommer kunna gå. Låter toppen! Bara att peppa nurååå!
brutal är man ju :)

NIU

Slutade 12 idag eftersom jag och Ester hade tid på sjukhuset. Allt gick bra men allt tog sån hiiiiiimla lång tid så man tröttnade på att vara där.  Ester va superduktig hon med. När vi kom hem hade jag fått ett brev. Trodde de va något från lucian eller nåt, men de va från NIU!  ASGLAAAD! Ska alltså på antagningsdagar i januari och visa vad jag kan. Nervöst men spännande! Bara att köra! ÅH va kuuuul. WOOP WOOP! Dehär gjorde min dag!
göLLi <3

jag är fin

Idag har det snöat hela dagen, ganska mysigt ändå! Sen ska vi klä granen, jag och småkottarna.
Har precis målat fransk manikyr. Tycker de är riktigt susigt ja! Nu skall jag trixa lite!

najs det luktar bajs

Nu har Emilia precis åkt hem, lite tråkigt. Vi gjorde de vi va bäst på, inte göra ett skit men ändå ha grymt mysigt. Imorse när vi vaknade va vi fett bakis. Drack lite gocider igår..0,7 %! Hua, huvudet bara värkte och vi mådde piss ;)))) Nerå. HAHAH. Vi va som vi brukar, trött å skrattar åt något som inte ens är kul. Legat i sängen har vi bara gjort också. Myspys! Nu ska jag fortsätta slöa denna söndag eftersom jag är pluggfri tills nästa ÅRRR! Najs.

Godnatt

GODNATT FRÅN OSS

min millisgorillis

myste till de med Emilia jag, tände sjuhelvetes med ljus och bara myste. Knatade även till handlar´n och köptekarra, ja ni ser ju de sk. "jätteormen", tog aldrig slut när jag skulle dra de ur lådan. HHAHHA vi dog. Nyss tog vi oss en liten prommenad och ligger nu i sängen med varsinn dator och bögar. Trivs som bara den!

Leker fjortis innan Amilia kommer


kom nurå din bajskorv

Mätt i magen och lugnt här hemma. Mormor tog med sej barnen eftersom dom skall sova över, haha småstjärtarna! Alltså fick jag lite ensam tid med mami vilket man alltid uppskattar! Vi tog och gjorde Ture kolor! Så sjukt godaaaa! Nu sitter jag och inväntar Emilia. Fast det lär nog dröja ett tag till, men jag väntar ja!

this is my night!

Förlorade med 6-1, vi spelade inte som vi brukar idag. Allt va rörigt och de förlorade vi på. Motståndet gjorde det inte mkt bättre heller. Fult spelar dom, jämt! Min högra vad och min trasiga vänsterfot mår inte så bra för tillfället. Jag vet, ser det negativa fast jag inte borde. Men jag hatar att möta Ankarsvik och blir alltid sur på dom. Men nu är den matchen förbi och jag ska njuta utav min lördagkväll fullt ut! Emilia kommer och håller mej sällskap hela kvällen! LÄNGTARRRRR! Men först måste jag duscha och sedan hörde jag att det blev pizza ikv med mormor! Hur najs?
gammalt ät gulligt

Kötta vare va?

Tjatja bloggen!
Vaknade för 20 min sen typ. Mormor åker med mej idag, mitt hjärta! Hon hämtar mej 11. Idag hoppas jag att vi har både nya matchkläder plus att jag får använda nya dressen, till de hade jag tänkt kötta hela matchen. Sista för i år=kötta, kötta, KÖTTA! Ja, jag hade alltså tänkt att kötta. Haha skoja. Nejmen nu ska jag börja göra mej klar så vi hörs senare!

karin tha bitch <3 puss

Ganska slapp dag på skolan. Filmtittande osv. Sen måste jag bara säga att Ami är lätt den bästa läraren jag har för tillfället! Världens gulligaste och hur snäll som helst. När jag kom hem somnade jag, i över 2 timmar vilket var bland de skönaste jag gjort på länge! Sedan bestämde jag ganska snabbt att jag och några fler skulle dra till Karin och planera lite nyårsfirande! Gick väl sådär. Men det kommer bli hur grymt som helst! Peppade inför tisdagens bravader och satt bara och myste. Själv sniffade jag Karinparfymer och tog även några sprut från en goddoftande ene. GOTT! Våldtog även hennes underbara garderob, alltså älska kläderna ungen har! Kollade lite på titanic gjorde vi också. Mer mot 12 snåret for vi alla hem eftersom dom flesta utav oss har match imorgon! Phett pepp! Nu ska jag bara mysa och tagga inför imorgon!
OCH FÖR ER SOM VILL: Vi har match imorgon i Höglundahallen kl. 12.30! Kul med publik ni vet!

You Are The Boy With A Heart

Med gråten i halsen lägger jag mej nu i sängen i hopp om att kunna sova..

ouff

MMMMHMMMHMHMHMMHHMHMHMMHMMHHHHM <3333

Äntligeeen

Julmarknaden var ganska tråkig, förutom när jag fick träfa mina bästa och skratta lite! Annars sög det väl lite. Har försökt plugga lite eneglska sen jag kom hem. Men jag är helt död, ingen ork alls. Nu vill jag ha helg. På lördag får jag äntligen spela lite innebandy, som jag längtar! Längtar även sjukt mkt till Millangorillan skall sova hos mej, på lördag alltså! Vad mer kan jag begära?

Ny dress!

Fick nya innebandy dressen idag! SKITSNYGG! Helt kär i den!
det var byxor till också, men jag orkade inte knäppa på dom xD

Skolan

På spanskan idag hade dom tydligen börjat se på en film, och eftersom vi började se på halva filmen så fattade jag inte så supermkt mer än att det handlade om HIV och transor typ?!? Aja. Biologiprovet gick superbra! På tekniken satt bara jag och Malin vid chatroulette och roade oss. HAHA. På idrotten skulle vi visa upp våra danser som vi gjort i grupper, min grupp fick börja (Emma,Johan,Erik och Ture) och vi gjorde fan succé! Vi hade lätt roligaste dansen! Haha. Bra dag hittils! Nu ska jag ner och fika sedan halv 4 har skolan julmarknad (-.-) Hehehe så jag skriver väl efter de!

Mange bjuder

Älskar att alla deras låtar blir som en drog som man bara inte kan sluta lyssna på!

4

Vi spelade jättebra idag! Vi va superduktiga, vann dom 3 första matcherna ganska lätt, sen gick det nerför när vi blev trötta,sura och började ge upp. Så vi slutade på en fjärde plats! Men jag är nöjd! Dom 2 sista matcherna vann dom andra med sån liten marginal så de finns ju inte.
Nu ska jag snart äta gomat (hungrig som fan) och sedan plugga eftersom det inte blev så mkt igår xD

Lucia vaka

Min dag har varit sjukt jäkla bra! Vi var på Attmarhem,Tunastrand,Ica,Servicehuset,Thulegården och Gården. Man blev så glad när man såg alla gamla bara lysa upp och blev hur glad som helst av lite sång. Hur söta som helst! Kändes så bra! Vi åkte i Mickes buss, haha gillar karlN ja! Rolig ene dedär. Hade en hel låda med godis, massa dricka och frukt, hur najs?!?
När vi var klar på Gården fick jag skynda mej till sporthallen för att spela innebandy DM som redan hade börjat, fick hoppa in i mitten av matchen och inget gick som de skulle, haha sög rent ut sagt på båda matcherna, men vem bryche? Vi vann och vi gick vidare och spelar därmed i Haga imorgon! Superkul!
Sanna fick jag äntligen träffa också, som jag längtat!
Resten av kvällen ska jag plugga in Biologi och Engelska! Nu ska jag trycka lax! Så jäla gott!

svar

KommentarTid
milis om På skolan:
buhuhuhuhu where's tha pic? :(((((((

SVAR: Hannes mobil dampa -.-

Lucia i kyrkan

Tre bilder från ikväll! Vi va riktigt duktiga och jag är supernöjd! Bara att ladda om för imorgon, då vi lussar runt på 6 olika ställen och direkt efter det ska jag på skolan och spela innebandy DM!
En liten söt tjej kom fram till mej efter vi va klar och sa: du va den finaste av luciorna! Snacka om söt! Kände inte ens henne :')
(ps. heheheh komme första bilden mellan mej och Ida, HAHAHHA MARIKAAA)

Innan lucian!


På skolan

Är på skolan nujag!!!!!!!


Har du inte sett den, se den!

Filmen var riktigt bra, är glad att jag inte såg den på bio så som jag tjöt vid vissa tillfällen. Det fula med filmen var, eftersom den nyss kommit så har dom spelat in filmen från bion HAHA, så ibland går några killar mitt i bilden lixom xD l0l. Men den va bra! Helt klart sevärd. Nu är klockan mycket och jag ska sova eftersom denna vecka har mycket att bjuda på.

Breaking Dawn

Nu skall jag se Breaking Dawn, skriver vad jag tycker sen! ÄR SJUKT PEPP!

vattjom-ankarsvik

Det var en rolig och spännande match att kolla på! Vattjom ledde långt in i andra perioden sen sprack det och dom förlorade vilket jag tyckte va synd för dom va riktigt bra! Jag och Malin var såklart elaka och skrattade åt grabbarna på planen, som det ska vara alltså!
Nu har jag nyss ätit mat med familjen, mormor,Gina och Alice. Ska sätta igång med biologin så har jag gjort den för idag, sedan blir det film heeela kvällen!

finaste som finns

Hittade domhär på Hannes blogg, usch va fint, tårana bara sprutade ut..

brakfrukost!


floorball

Inatt kunde jag inte sova, gick verkligen inte. Men jag hade iaf någon som roade mej! Gick och la mej vid 4 tror jag. Somnade ganska snabbt då.
Idag ska jag och Malin kolla på herrlagets hemmamatch. Efter det ska jag hem för vi ska ha middagsgäster och jag måste även plugga lite biologi!
fult

I try


världens bästa

Min mage är inte helt 100 idag..skulle haft min Alice här..hon gör allt mkt bättre

mm hotbabes

HAHHAHA ja..snygga!!!!!!!!

he-he

Idag skall jag städa mitt rum för det ser förjävligt ut! Sedan ska jag leka med mitt hår så va beredd på bilderrrr :)

inte lätt när det är svårt

I regret it

30 pers

Jag hade en riktigt rolig kväll! I eftertanke var nog det fulaste när vi åt mat när det kom in typ 30 pers från Matfors Simklubb och skulle äta där samtidigt som oss. Haha! Pinsamt var de! Kastade i oss maten och drog därifrån. Köpte nötter och choklad på ica och for hem till Elin. Kollade på idolfinalen och bara skratta som tusan. Dock hejade jag på Robin, men jag måste erkänna att Amanda va mycket bättre även om jag inte hejade på henne.
Vid typ 11 skjutsade Emil och Emil hem mej och LH.

hur svårt kan de vara?

Vad skall jag säga om dagen tro? På skolan var jag mest bara irriterad på lärare. Nu hoppas jag att hela klassen är med på att ha prov på torsdag så vi tjejer (om vi går vidare) får åka på innebandy DM! Annars åker vi ändå.
Det sköna med dagen var att so uppg. äntligen blev klar och att vi fick sluta 12! Nu skall jag plugga lite bara för att få lite saker överstökat under helgen, sedan göra mej klar eftersom jag,LH,Malin och Elin skall äta pizza och sedan ha idolmys hos Elin! Tar med kameran dit!

stressss

Fick sluta 3 idag vilket satt bra! Nu ska jag skynda mej att göra mej redo för kyrkan! Har genrep och tidningen skulle även komma! Men först av allt ska vi äta mat, fyfasen va gott med ceacarsallad! SATAN!!! Hungrig som vanligt ja. Jaja, blir nog inte så mycket blogg idag eftersom jag har träning typ direkt efter sedan måste jag plugggggaaa!

spanska kan ta sej i rövva xD

Spanskaprovet får gå som det går imorgon. Har så sjukt mycket nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag vet, alla har det, men man får knappt någon fritid..

svar

KommentarTid
otti om bara njuter:
skarde? det var nått nytt ;) hihihihihi

SVAR: Äh, tyst märe ;) Man kan säga så också :D

HAHAHHAH MALIN

HAHAHHAHAHHA Malin som skulle filma på tjejerna i 7:an..ja de är så jävla Malin så jag dör av skratt. Kan inte sluta kolla!

grattiiiiiis lillfjortiS

Grattis kära LH! :D

to good to be true

Idag måste jag plugga som en gnu, får se om det blir något inlägg senare!

bara njuter

Pluggade i nästan 2 timmar förut. Ska kolla igenom spanskan än en gång lite senare och se satt jag har lite på känn. Nu har jag nyss duschat, skarde mej som vanligt. Hehe talanglös jag är.
Aja, nu ska jag njuta med att läsa min favorittidning som kom till mej idag! Love it!
ja, min mobil la typ av igår, så nu har jag tovas gamla..

lml

Magnum mini glass och en kopp cappuccino, sedan redo för plugg!


Träning igen

Är på träningen igen ja


tlött sej

Skolan idag va helt OK! Va dödstrött så skratt blev de ju. Hade även Dan på idotten idag, skjut mä va snygg han är. HAHA! Annars har dagen rullat på. Nu har jag egentligen massvis med plugg att göra, men jag har ingen ork alls. men ska dra mej ifrån datorn så ska jag försöka hinna med lite innan träningen! Mormor skall även skjutsa mej ikv, va roligt.
Haha det va roligt att Albertina läser min blogg xD
Jaja, hejdå. Måste plugga. Jalla.

svar

KommentarTid
Hanne om kan inte sluta blogga, kommer på något hela tiden:
Åhhh va fin Eric är <333 älskar dej Mårten <3

SVAR: älskar dej med Arne <3
BTW: Besöksrekord! Fortsätt så :)

svar

therese om Someday:
haha.. det ser ut som en typisk ''tjejdesign''
typ HÄR ÄR BRITANY SPEARS NYA PARFM.
hihi

SVAR: hahha, men de va älskade jb <3

Someday

Åh jag vill iaf ha Justins parfym!

puma pumasson

JA PLUGGAR JAG! SNYGG <333

kan inte sluta blogga, kommer på något hela tiden

Det här är min bästa vän, Hanne som träffar sin största idol Eric Saade, haha göll. LOVE YA xD<333

värsta jag vet

Fyfan va hemskt, förstår inte hur folk tänker! Usch och tvi på er som håller på med sådant skit!

tärna!

Tyvärr blev jag inte lucian, utan det blev Albertina! Tack iaf alla ni som röstade på mej, puss på er! xD
Men eftersom allihopa är så himla duktig så kan det inte bli annat än kalas! Typ lika glad ändå ja, får ju ändå vara med så! Vi hade röstningrekord av alla år, över 900 röster! Förra året var det 600, superkul! Nu ska jag drunkna i allt plugg jag har! Vi hörs imorgon!
Såhär såg jag ut idag! Tröjan har jag sytt själv!

HAHAHAHA

HAHAHA! Ja, nyligen fick jag en fråga som löd ungefär såhär: Varför har du alltid skjortor eller tröjor som sitter nära halsen? Man ser inte din klyfta lika bra då, jag och killarna stör oss lite på de, man förösker liksom få se lite hud, men du gömmer dom bara. TA FRAM DOM NU!
HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAH jag har väl vad jag vill?


Godnatt

Haft en supermys kväll hos mormor och dom andra, Alice blev helt psyko när jag kom, haha gullvippa! Satt bara i soffan och degade och kollade på massa fula saker som: Ebba & Didrik, julkalendern mm. Haha! Sedan satt jag och momma och bara pratade som vi alltid brukar göra.
När jag kom hem kollade jag på massa pogram på tv4.se HAHHAHA kul ja. Sedan tvingade Erik mej att skypa med han och Jocke eftersom fetaste skandalen inträffat! OMG. Ja. Nu ska jag snart sova, ladda inför morgondagen med fika och massa provplugg!

åker till min andra halva

Ville bara säga att Bert (Bongo i julkalendern) var med på mitt dop, haha mamam och dom känner han. Lite cool ändå ju :)
Nu ska jag snart dra mej bortöver till mormor för att mysa efter en jobbig vecka! Finns inget bättre ställe än hos mormor att mysa! Så där spenderar jag min kväll!

nu kommer snön tillbaka!

Nu är jag hemma, frusen och blöt! Allt gick bra, jag och Albertina sålde bra faktiskt! Nackdelen med lucian va att mamma sa att jag såg sur ut, haha! Va ju nervös ja! Imorgon får vi reda på resultatet! Spännandeeee!

Jullördag

Godmorgon! Somnade innan 12 igår ja, riktigt skönt! Vaknade halv 12 också så sömn har jag ju fått! Nu sitter jag i köket och äter frulle, ska snart upp och göra mej klar för att dra till "Jullördagen" där min klass står och säljer bröd,senap, knäck osv. Mitt pass är mellan 2-3 och direkt efter de ska jag ha samling med lucian eftersom vi ska visa upp oss och sjunga en sång, sista röstningsdagen idag!
Tar med mej kameran dit så ska ni få lite bilder!

åh hujeda mej

HAHAHAHAHAHAHAAHAHHAAHAHAHAH KAN INTE SLUTA SKRATTA!!!! Okej förlåt, men lite kul vare.

usch

vafan gör äckel amanda fondell i finalen? DÖÖÖ

jalla jalla chebab till alla

Sitter här nere, forever alone och kollar på idol! Hoppas, hoppas, hoppas Moa går vidare! Moa och Robin ska stå där! Lätt värda.
Ska knata upp till sängen min för att ladda datorn lite, hehe nörd som man är!
Längtar som tusan mer mot juletider. Julbalen, julafton och nyår som jag redan börjat planera lite över med mina underbara själsfrender! Om det går som det ska kommer det bli mer än grymt! ÅH! HOPE

svar

KommentarTid
Räkanlover333 om hårmongo MALLAN:
Saknar räkan :(

SVAR: HAHHAHA..l0l. han kommer nog snart tbx ;)

something new

80 kr lindex, förmodligen den skönaste bh jag köpt!
smycken gina
min julbal/jul/nyårs klänning! Sjukt nöjd!
köpte även lite julklappar,och småkraffs! Jättenöjd. Nu ska jag mysa med mormor och Alice som kom på besök! Älskade fredag <3

hårmongo MALLAN

Idag kommer jag inte blogga förns ikv eftersom jag och hårmongot drar till stan för att handla julklappar! Vem vet, kanske hittar balklänningen med, HAHHA bal..fult.



På träning

Nu sitter jag på träningen,lucian gick bra,fast nu har jag lite ont i skalpen xD hehe ville ba blogga från en iPhone jae,puss hanne


u are my sun bby


Jag och Sanna idag, haha älskar mej själv <3

RSS 2.0