klädbekymmer

sitter och kollar på big brother. HAHAHHA jag dör va pinsamt :D fast de är ju kul att se :D tur man inte är med där säger jag! hehe. har nyss duschat så nu känns de ju rätt bra. sen hello kitty sängen min. åh så mys. dock har jag ett typiskt klädbekymmer nuja! vad ska jag ta på mej imorgon då tro?!?!?!? juste. ingen aning. fast jag har så mycket som jag tycker är fint så kan jag inte välja. fast jag kanske har nån idé! så får se hur de blir. nu ska jag se klart dehära ja, så hörs vi imorgon!

idiot♥


puss idiotos♥

kul inlägg

skolan idag va boooring. hiihihih. fast inte i slutet då. va ju med malin och erik. hahahahha jag dog av skratt. men annars har det inte vare nå speciellt. spanskan va ju rätt kul då..men ja. annars? nej.
imorgon ska vi dansa med alla åttor. lockar inte alls. hua. pinsamt ju. men nu ska jag plugga spanska och fysik. skoj. fast ne. hejdå
kan ni fatta att jag har sovit gott inatt elle? love my bed.

glader i choklader

vilken jävla grym match! olalalallalalala jag är asglad! spelade 2-2 mot ankarsvik. dom har vi alltid förlorat mot typ. men inte idag. vi spelade asbra. även fast vissa saker inte va så bra men annars va vi grymt duktiga. hua va häppy jag är. spelar vi sådär på cupen kommer vi gå långt tror jag! dock gjorde jag illa knät..så har lite småont nuja. men ska nog gå över snart.
när man kom hem fick man gomat. grillat. mööööms. sen nu ska jag äta cheesecake som finns kvar. lyx på hög nivå. ahah nejmen. måste plugga lite med. så vi hörs. hejdå :D
haah flummbild på essa. men typ så glad är jag nurå ;)

dålig update

förlåt att jag inte bloggade igår. men jag for till mormor, va ute och sprang en sväng med alice. sen va jag bara inneoch mös med hunden! och mormor ofc. sen gick jag och gina och la oss vid 11halv 12.
imorse väckte mormor mej halv 8. eller mormor, de va ju ändå alice som kom och pössa sönder mej. ahha gosig dendär alice hurrni. sen sen vid kvart över 8 for vi till timrå. kollade på hundutställning. mormor blev lite småsur för att vi inte anmält oss. vi hade ju varit helt awesome i ringen alltså! menmen. gick iaf bra för ulla och babish! sen gick de lite sämre för eva (emelie thors mamma) och vivi (mammas kompis). fast jag tyckte dom va superduktig ändå ja. sen efter typ några timmar började vi fara hemmåt. åkte på ica och de, köpte paj, glass och dricka. heheh. jag tog mej en mexikanskpaj. asgott. mmmmm.
nu har jag nyss äte, ligger och myser med brallis. och tjatar på hanne. hehe. ska ta handbojer påna så hon kan följa med till cupen. sådeså. jobbigt läge för hanne att ha mej som kompis nu ;) nejmen hon älskar ju mej. hahan<3<3<3<3<33<3<3<3<3<3<3<3<3 aja.
SNART ÄRE MATCH!!!! PÅ HÖGLUNDA MOT ANKARSVIK! WIIIIE. SISTA MATCHEN MED. NUJÄVLAR VILL JA LOVA. JAG ÄR DRAKULA PÅ PLAN JA. HUA. VARNING FÖR NUMMER 10. TJOLLAHOPP!

omelett

har precis skickat tovas egopikks till na ;) haha. har även gjort lite food till mej själv eftersom dom andra åt förut. gottgott. lyssnar på musik och funderar på vad jag ska hitta på? jag vill göra något med massa folk. skulle vara askul. vet inte ännu hur de blir med eirk eftersom han inte mådde bra igår kväll. men aja. får se. om någon känner för bus ikv så hör av er. hihihi
ost/skink omelett med tomat. mumma

esters goding

godmorgon! gud va skönt jag har sovit inatt. gudarns! haha. idag vet jag inte va jag ska göra? kanske skulle vara med erik. får se :) men nu ska jag äta frukost ja!
esters present som hon fick av morfar. haha love it!
denhär kommer jag leka med ute iaf! hiho

hej hej

träningen gick kalasbra! emilia är ju så söt så ojojoj. jag ba älska na! smått man längtar tills cupen nu som är i örebro i april <3<3<3<3<3<3 myyyyys! vill dit nunununu. men aja.
ester har haft släkten här idag. lilltösen har fått så mycket fint så. haha. älskar morfars present alltså! ni ska få se bild imorgon för nu är klockan så mycket.
men efter träningen va jag med mallan. ahha hon sparkade hit så åkte vi på ika och handlade lite. sen sparka vi ännu mer och asgarva. kult! sen gick vi in en snabbis på gårn och kollade läget. då klistrade julia och olivia fast sig på oss så då lekte vi lite med dom pupporna. så vi sparkade lite till och hade skoj. kult de. sen har vi bara hållit på och flamsa. de va kul. sen nu är jag hemma. mys de. ska snart sova troja. har kinesögon just nu. hihi. men nu tror jag att jag ska släcka här och ta mej en blund. hejdå!
ibland har jag lust att bara...ja. men jag älskar er ändå era muppisar <3

now I just feel the love flow in me. I want I want I want! why should it always be sodifficult? soon I can not stand to reach more, I just have to have you.

inte bloggsugen

idrotten idag va rena rama plågan. usch. fuck va less jag blev. men kom till slut fram. som tur va. bästa lektionen va nu, sista. vi tjejer och erik+jocke förstörde ju typ lektionen för alla andra. skrattade och flamsade på. som vanligt alltså. hahahah men gosh så kul vi hade.
idag fyller ju elsa år så vi läju gratta henne lite. sen blire träning och efter de vet jag inte va jag ska hitta på. vill göra något. jag vägrar att ligga hemma ikv vill jag lova! så jag ska klura ut lite ja. hoho. men jag orkar inte blogga. hejdå

grattis!

grattis ester 3 år!


men gud va söt na va.

[email protected]

erik ville att jag skulle klippa mina fruktansvärt långa naglar. men jag funderar på att ha dom kvar ändå. thihihi kan inte göra något utan dom :( så dom får trilla av bäst dom vill :D men ett måste är att måla dom !!!!!! så ska göra de nu. sen ska jag plocka ihop på rummet inför imorgon. sen ikväll blir se BIG BROTHER. åh love. ahahhahahah drygt inlägg. men jag har ju en dålig dag så de gör inget. antar ja ;) heho
you where always there when i looked back

boring

hello hello. skolan idag va B O R I N G !!!! förutom att sannis va med mej. tur ungen står ut mäme. men vi gjorde inte så mycket. skrattade som vanligt, sen har vi börjat med kladdkaka varje torsdag eftersom 9:orna bakar. väldigt gott. men annars har vi bara tråkat och myst idag.
sen vare konf. delade in oss killar för sig och tjejer för sig. hade tjejsnack och dom killsnack. va väl helt okej. ahha inte min dag idag vill ja lova. hoppas den kommer imorgon ist!
känns som att min helg kan bli rätt awesome ändå. imorgon fyller ester år. lillbruden min. plus att de är träning sen får jag se på kvällen om de blir lite trevligt kanske? ;) hoho. sen lördag återstår att se. sen söndag äre sista seriematchen <3<3<3<3<3 aja hejdå

träningen

mötet på skolan va väl sisådär. självklart snappade jag upp mycket bra information om gymnasiet men de va lite småtråkigt när jag visste att jag hade träning som väntade på mej. ahha lovar er att de kliade i fötterna på mej. menmen. de va ändå bra info. så ska nog redan nu börja kika runt lite och tänka efter vad jag verkligen vill. jag vill att de ska kännas helt rätt och slippa hålla på att byta hela tiden. så ska kika lite på de.
sen var de träning då. grymt va taggad jag va. bara sprang hela tiden. asskönt. sen sa jag till håkan att jag vill köra hårdare på onsdagsträningarna. haha så vi körde dedär jobbiga i slutet. fast jag älskar att göra ett för de känns så bra efter =D men de va en superrolig träning tycker jag då. så längtar smått till cupen som är i april. PLUS att jag och jenny funderar på att åka på lägret. jag tror nog jag vill. men då ska jag bli smalare och jobba mer på konditionen! även fast jag har rätt bra kondition ändå men jag ska vara i bra form om jag ska åka på lägret!!! hehe men vi får se hur de blir med lägret. men man kan ju alltid vilja :) aja ska se big brother och göra lite so. hej!

lägret

idag fick jag dehär martin olofsson lägret lappen i brevlådan. blev lite småsugen att åka på de men samtidigt vet jag inte om jag vill. är lixom 50-50. fast jag vet att de skulle vara grymt kul. men jag vill ha någon med mej. som jag trivs med. ska höra på träningen med mina härliga b-rudar om vad dom tycker om detta.
fin man är hehehehohohiigihihihii

håltimme

hemma nuja. rätt dryg dag. ett plus i kanten var när jag sanna jocke och emil hade allmänt trevligt. kom ju lite småtårar mitt i allt :') haha love it. sen fick vi även hål på biologin. WIIIIE. efter skolan hämtade mor min mej och så plockade vi upp melker och ester på dagis. hehe tutade på erik,julius,johanna och ture åxå. erik började springa efter bilen. hur störd är man inte då? :) aja. ikv ska vi tydligen på nåt möte på skolan och prata om gymnasieval. den skulle vara mellan 18.30-19.30 så jag får komma i innebandy grejerna ja! men de gör inget. hehe. orkar inte ta med mej massa ombyte bara för dedär. jag bryr mej inte ett dugg om va andra tycker. hehe. men nu kom gina så jag ska väl prata lite med den bajshögen. hejs!

glader

jag är glad, jätte jätteglad. hihih

tränat idag åxå!

så där ja. då har man tränat idag åxå! helt okej träning. hade mer lek eftersom vi va i lucksta. älskar att köra volleyfotboll. haha askul. moa va ju helt cp. så söt. hahahahahah aja -.- hehe söt gubbe. gick nyss igenom so:n och känner att de sitter rätt bra i huvudet efter att ha bara läst igenom de nu efter träningen. lönar sig att lyssna alltså! men ska läsa igenom en gång till sen och ska plugga på imorgon. så de ska nog gå bra. sitter nu och väntar på att big brother ska börja. vill seeee. haha love it! aja men hejdå.

grattis semlis!

eftersom semlan fyller år får hon en länkning <33333

http://emiliaberggren.blogg.se


pinsamt men glad?

skolan idag va ovanligt rolig. hiho. jag och sanna. vad vi har skrattat. jag har faktiskt träningsvärk i magen. då förstår ni nog! ja hua. vet inte riktigt hur jag ska ta de..menmen. hk:n idag va väldigt god. maten alltså. så mätt blev man ju. jag och sanna stannade kvar för att titta på när lorten och emil skulle äta. hahahha så kul. emil luktade asgott. goparfym. mumma. ihihi. de va efter hk:n allt började. hualigen. pinsamt men tror ändå att jag borde va glad? eller
aja. ska iaf plugga so och spanska idag. sen blir de fotboll i lucksta. efter de blir de mer plugg och pig brother. asgrymt. hahahahahhh aja. hejs
grattis världens goaste vän. love u
grattis söttissa med ♥ hade dock ingen bild på tösen
och grattis matte!

halv 8 hos mig

här sitter jag i soffan och äter jungfrubröst och kollar på halv 8 hos mig! ytterst roligt att se vad dom gör för mat! jag försöker få mamma att anmäla sig till dedär men ikke. hon ska då fan inte va med i tv. men nog tror jag att hon skulle kamma hem dendär segern med den goda mat hon gör. men hon tror inte på mej. haha. men man kan ju anmäla henne i smyg? hohohohoh. nejmen.
jag ska nu se på familjen annorlunda och samtidigt göra lite engelska.
får lite ångest för att jag inte tog hem so:n idag. vi har prov på torsdag och jag har INTE börjat med de än. tyvärr. men nog ska jag få in lite i skallen eftersom jag har väldigt lätt för so. tur de. aja nu ska jag fixa fyrkantiga ögon ;)

bajsmåndag

skolan idag har varit tröttsam :D sanna och jag busade lite rå. hahahahha hua. sen idrotten va den roligaste lektionen vi har haft i hela 8:n. sjukt kul! sen har dagen bara flytit på. hade ju min skrattperiod med mallan sen på eftermiddagen.
nu är jag hemma. har nyss tryckt i mej toast. asgott! min dag kommer bestå av att:
*pyssla lite tills imorgon när två sötisar fyller år
*plugga
*sitta vid datoren
*se tv
kul liv man har. men de är bajsmåndag :D så då fåre vara så. nu ska jag pysysysysysyssla =D hejdå
såhär kul har jag när de är pluggning :)

hej hejdå

känner mig duktig. gjort läxa, gjort en ministädning, orkade inte så mkt. haha och nu har jag varit ute och sprungit. awesome. nu ska jag snart duscha och se solsidan och sen big brother. fett med chill assåeehhh. hejdå

hooppppppas

åh va jag vill ha en liten minidator :( då slipper jag låna denhär hela tin. hopppppppas jag får den när jag fyller år. annars måste jag spara..vilket lär gå åt skogen
hello baby <3

städa

lika bra att städa så har jag de gjort sen.

kyrkis

vaknade vid 10 imorse. kändes som att klockan va 6 eller något. sjukt trött. men kom upp efter ett tag. fixade mej osv. sen for jag till kyrkis. väntade på semlan och tissa. så gick vi in tsm. erik den nöten hade glömt bort så han kom en timmme senare han. tur han har mej alltså. sen fick vi lite information om lägret osv. sen fikade vi. men de va inge gofika som jag och issa hoppats på. usch. så vi satt bara och prata med erik och mamma med eriks mor. hihi. sen for vi hem. tog på oss ytterkläder och gick på promenad till ica. de va mysigt. på vägen hem busade jag och marutten. haha. sen nu har jag inte gjort så himla mkt. ska nog plugga lite och städa rummet???? eller ja..jag får se om jag orkar. haha. aja. nu orkar jag inte blogga nå mer. får se om de dyker in något mer senare.
IKV ÄRE BIG BROTHER WIIIIIIIIE <3<3<3<3<3<3

gulligt sms

ligger och myser i soffan med elsamaräng i min famn. alltid så mysig såhär på kvällssidan :) jag har inte gjort mycket alls ikv. kollat på melodifestivalen vilket va boring. va så sugen att göra nåt ikv. men ikke. så jag tog mej ett bad. alltid skönt. så jag slumrade till en liten stund. men vaknade sedan av ett gulligt sms. hihi. så jag klev upp för ett tag sen. läju sitta här resten av kvällen eller så kikar jag på glee som jag fick tbx av tova idag. läju bli en tidig kväll ändå idag. konf imorgon. ska till kyrkan. missar därmed träningen. menmen. nu ska jag chilla runt på datoren ja! hörs hej

egopikk

 

it will only be more and more people want. difficult decisions


EGOGÖRL<3<3<3<3<3<3


inköpt

en klocka från teknikmagasinet. 99:-
en döskallering från pr&penn 20 :-
nya skor från skopunkten med klack 199 :-
dehär är va jag köpte till mej. sen har jag massa andra saker jag inte visar här. hiho

semlan

förlåt för dåligt uppdaterande. men ville inte blogga när jag va med semlan. så jag sket i de! haha. men igår kom hon hit vid halv 9 eller nåt. va troni vi gjorde? :) hihi de vanliga! låg i min säng och garvade åt massa trams =D hahahahahhahaha " hon ser ut att ha kommit upp ur graven " då dog semlan iaf. stackarn :) men vi gjorde typ de. satt vid datorn. läste fjortisbloggar osv. sen började vi stordryga med en massa. haha. men som sagt har vi haft dökul. sen idag vaknade vi lite efter 10? åt lite godis och sen frulle. upp igen och gosade i sängen med karra. började se på filmen vi laddade hem igår. halva såg vi. haha. sen skjutsade vi hem semlan och vi for till birsta. ska snart lägga upp de jag köpte!

gästblogg

myser i jullans säng härå. Har sett lite på despicable me eller vad den heter, men trött bidde man ju, så vi orkade inte se klart. tehehe. jaja. ehm.... julia tvingade mej att blogga serrni.. men ah, julia ska på birsta snart så ni vet. HÖRSHEJ! / emlan och min blogg finns hääääääääär

kakmonster

skolan idag va rätt OK. fick åka skidor FAST graderna var över gränsen. mitt hår va alldeles fruset. de va dödligt kallt vill jag lova. sen har de bara flytit på som vanligt..hade biologiprov. gick rätt bra ändå. G kommer de iaf bli. sen bilden har vi börjat med bildanalysen. tyckte de lät askult och kommer säkert bli de med. men jag får damp just nu. vet inte va jag mer kan rita på framsidan. bajamaja.
efter bilden hade vi ev. haha efter typ 10 min kommer lena med massa fika. så vi som va där fick sätta oss i biologisalen och fika. grmt roligt. issa blev ju väldigt glad hon. kakmonstret HAHAHHAH. " får man ta en till? " de är issa de. sen nu ligger jag i sängen. filosuferar. och tänker. har glömt bort min internetbankkod. smart chej-.- men inte helt. så de kommer nog fram snart.
ikv är det äntliiiigen träning <3333 love. sen efter de sover seman här. roligt värre. vet inte va vi ska göra. de vet man aldrig. så vi får se! nu ska jag göra mitt! hejs

från bajs till topp

mobilbloggar lite snabbt. ligger i sängen nu och smsar med jocke ö. han fick mej att må från bajs till topp! han är så go så. jäkligt skönt att man har dom här grapparna att prata med. myspojkar. hihihi men nu ska jag plugga ännu mer och sen ska jag prova kläder för de älskar jag :D hihihi pussen


..

jag är pratsugen. känns som jag har 1000 saker att prata om. vill få ut det bara. få tips och se hur andra tänker. svårt när man vill så mycket. åh..




i want u

I like you, just do not know how to convey it. 'd really like to but dare not make the first move. it is not the first time I attach myself to you, rather 6-7 time .. I hope for somethingsoon, because I like you very much. Just so you know


♥♥♥♥♥

leget

skolan idag: jag har skrattat så jag trodde jag skulle tuppa av! gudarns va kul vi hade. emil är inte slug för 5 öre han inte. hahah. så en rätt skön dag. men jag blev väldigt trött efter lunchen. så mitt humör försämrades till en trött brud! så jag tänkte att när jag kommer hem ska jag ta en powernap. men ikke. kom ju på att jag MÅSTE plugga biologi. prov imorgon. får se hur det går. hoppas på det bästa.
konfen handlade om kärlek. lite mysigt på samma gång. men de va ju inte så konstigt. hihiihih. fick massa funderingar..ska man eller inte? hmm. får se hur det blir. gick tidigare från konfen eftersom jag skulle med mamma min till vc. innan vi for dit va vi och hämtade mitt leg WIIIIIE. asnöjd. menmen nog om de. nu ska jag snart äta sallad ♥ sen lär jag plugga hela kvällen. kommer ju självklart blogga mer.

öppethus

öppethus va rätt OK ändå. fick se linas små gosisar. åh diggade leo nåt enormt. grymt härlig. hihi men jag va ju på syslöjden. hade varit roligare att gå runt. hiohi. ville spana =D de va ju askult. innan de hela började fick man ju se lite porr åxå. tack för de anders! hahahahahaha. men när jag hade jobbat i 1 timme och 45 min tog jag en lång rast. gick ner till hk:n eftersom jag vill dit bara. thihiihih. började baka med seman. va askul för då kunde man kika runt lite. sen gick jag tillbaka till slöjden. men snackade bara med lina. åh va jag är nöjd med henne. börjadr prata hemlisar :D thihi. askult. sen orkade inte jag va kvar så jag och sanna gick runt lite och sen hämtade hennes pappa oss. mys de. så nu är jag hemma. och eftersom jag hade namnsdag idag har jag fått 150 kr! inte illa. tack <3 ska ladda på de på kortet troja. men nu ska jag duscha och plugga lite mer. fast jag inte alls orkar. men hejdå
juste måste säga att jag såg astrids stickade linne. GRYYYMT fint. hur duktig är inte hon lixom? skitsyggt. satt och gapade inombords. aja hej

namnsdag idag

JUSTE JAG HAR NAMNSDAG IDAG JAG!!!!!! GARTTIS TILL MEJ OCH ALLA ANDRA JULIOR + JULIUSOR THIHII ♥♥♥

bus på skoleeen

skolan idag har varit grymt rolig! har vare med sanna typ hela dagen! lite osmart va na ju när hon berättad för jocke. HAHAHHA men aja <3 älskarej ändå pruppis!!!! hihi. men har skrattat så hjärnan min har varit nära att sprängas, nästan iaf. men de har varit kul ändå. seman va inte på skolan heller. ska jag vara ärlig så va skolan smått annorlunda. de andra tjejerna som hon är med va ovanligt tysta. dom saknade seman <333 gjorde jag iaf! nu är jag hemma. sitter och bajsar med datorn i knät. musiken är på den med. länge sedan en bajsning va så grym som nu! haha nejmen. kult. men idag ska morfar äta här! trevlans ska de nog bli. dock måste jag kasta i mej maten typ eftersom de är öppethus på skolan idag som börjar 6!!!! måste vara där senast kvart i. så åker runt halv dit. kan ju träffa lite roliga pörsoner. men nu ska jag plugga lite eftersom jag har spanska redovisning imorgon och prov i biologi på fredag. jippiiii. hejdå

dagen

orkade inte blogga när jag kom hem hiih. imorse blev jag lite besviken. haha. men fick sedan en förklaring, som tur va :D va värsta mycket idag med. hade omprov,läxförhör och elevlektion. elevlektionen gick grymt bra! lite strul i början med de blev awesome sen. alla verkade gilla det! blev glad för de ja! allt åts upp med. ska göra de hemma på lördag med. ska bjuda familjen på en mysig middag jag ! men bilder läju finnas med imorgon på öppethus, eller hur de va eva sa. men fick riktigt bra betyg för den lektionen med. så jag är apnöjd.
något jag måste göra nu är. PLUGGGGGGA. men orkar inte. fast jag måste. men orken vill inte. mormor,tova och mysarn va här. tova berättade att hon hade blivit galen när dom frågade om hon skulle följa med till lumpe. SÖÖTISEN MIIIN <3 så vi pussades supermkt. men nu orkar jag inte blogga. ska smsa med en sötis nuja. hihihihiih :$ BAJ

svar

jenny om skönheten:
haha, min faster tippsade mej om denna oxå ;) inget för mej tror jag, men jag tkr den är väldigt söt :)
svar: haha ja den va verkligen söt! jag tror heller inte att jag vill ha den..fast samtidigt skulle de va awesome =D svår situation!!!!!

bilder

min mysiga badstund. hihi
hehehhehehe gillar egopikken ♥ ♥ ♥ ♥ va ju söööt??? juste

dagen lite kort

slänger in lite inlägg nuja.
skolan idag va rätt OK! mycket fniss. hihihiih. när jag kom hem åt maj mat, och pluggade..gjorde de riktigt bra med! men är ändå nervös. har både omprov och elevlektion imorgon. känns inte så peppande. men ska göra mitt bästa. sen kom jag på att jag har engelska läxförhör med. tummen upp för skolan tycker jag då! fast jag känner att jag börjar rycka upp mej lite i läxläsningen. fast är dock inte så inne i lektionerna. hiih ops. men de kan man lätt ändra på! men jaja..ska lägga upp lite bilder nuja!

alla <3 dag

jag bloggar senare. Jag pluggar och ska senare se på tv och unna mig själv en romantisk kväll! Inte illa pinkat minsann
bilder kommer senare
förresten. alla hjärtans dag suger när man är singel, dödligt hårt!

jag älskar dej grändma

jag har iallafall absolut världens bästa mormor! vet inte hur många gånger jag har sagt de, men jag vet att man kan inte säga de för mycket. hon är min bästa vän, men även den äldsta :D men de jag syftar på är att hon alltid, alltid, ALLTID hjälper mej. som tex i helgen. då skjutsar hon mej fram och tillbaka till nordic. hur underbart är inte de? snacka om ett hjärta av guld. iaf enligt mej. du är så söt mormor. jag älskar verkligen dej APMYCKET ♥♥♥♥♥

skönheten

börjar ju fundera på moppe med.sikken skönhet!

sovit jag

jag sov förut. I 3 timmar. vet ni hur skönt det var eller? Förmodligen inte. Men de va grymt skönt! Sen har jag bara pluggat och bakat pepparkakor med melker och ester, hahahahahha hade deg kvar i kylen så vi bakade på vi! Va ju riktigt roligt! Nackdelen nu är att jag börjar få en lätt förkylöning igen. Känner de i näsan. Vill verkligen inte bli förkyld igen. Så måste tyvärr skippa idrotten imorgon..fast jag inte vill, sanna och johanna ska ju ha elevlektion i skidor. Menmen finns inget jag kan göra så..Nu ska jag kika på lite roliga grejor jag!
lite snygga skor då. bara lite

huvudet

hommmme. matchen gick sådär. vi spelade grymt och de va t.o.m roligt att spela den med. vi fick straff..,men den tog ju målisen. men inte långt efter gjorde vi mål. men sen kom dom jävlarna och gjorde 2 mål. men vi kämpade på bra. jag var även på hugget, gick och puttade ner en liten stackare så jag trodde huvudet på na skulle flyga av. men domaren va med mej och sa att de va med kropp. så vi spelade vidare. hehe tur de. menmen. nu ligger jag i min varma mysiga säng och ska se klart på love and other drugs, så kan slänga in ett inlägg sneare ikv..måste även plugga så får se när de blir!

5-0

tjillahopp
andra matchen gick faktiskt bra men ändå inte. vi mötte bollstanäs..alltså dom är grymt duktiga. vunnit gothia och allt. dom andra i gruppen har förlorat med dryga 10-0. så ni förstår nog. vi förlorade med 5-0 och spelade riktigt bra försvarsspel. hade dom gjort 1-2 mål till hade vi legat illa till. men vi va riktigt glad att de blev 5 mål, troligt nog. tyckte även att den matchen va roligast hitills. kände att jag gjorde bra ifrån mej och de sa även tränarna. så lite sken man ju upp. sen hade vi ju tur att vi fick en snygg domare med. hihihihiih. men nog om de. efter matchen for jag hem med mamma och ester. åt,duschade och packade. sen for jag tbx hit eftersom vi har samling halv 8 :)))))) asmys. så innan sju måste vi åka. ska väl snart sova. hörs hej!

snabbt inlägg..svich

hellllo! snodde tovas dator lite snabbt nu bara. bloggade aldrig igår. hade massa bus me semlan. bakade kladdis, haha asgott. sen låg vi bara och pratade. slog på en film men de sket vi i efter 20 min. då ville vi sova. fast..de gick ju som de gick. hahahah. imorse va vi inte vaken iaf. jag höll på att stupa nerför trappen. kul de. sen for vi på match. vann den mot sidsjö-böle. igår förlorade vi mot heffners eller va de va. men de va fredagkväll och vi har inte spelat nåt på 7 manna..så vi skyller på de. haha. men aja. ska mysa med HÖRS HEJ

cup



skolan va ju bäst i slutet. emlan kan ju lugnt hålla med. hhehehe men hinner inte skriva. ska äta och fixa mej. sen bäre av till nordic för att spela första matchen. lika bra att börja ladda. hörs!


fuck vinter

nej nu börjar jag blir lite FÖR bannad, hur längde tänkte de snöa rå? hela natta. juste så vare ja. ÅHHHH fuck vinter. ge mej sommar ist. hejdå

(Y)

alltså shit vilket väder! otroligt. när jag kom hem såg jag ut från mitt badrumsfönster. men inte nu! typ 2 meter snö där! ja hua. jag som kände känslan av vår. men ikke! och vi har skriller imorgon. läju gå bra. haha -.- menmen. tänker inte deppa över de. känns rätt bra för jag har gjort engelska läxan redan. ska bara plugga in de 10 orden som man fick välja till dendär uppg. så tummen upp för de (Y) sen ska jag ju självklart plugga på spanskan..och BIOLOGIN eftersom vi har prov på fredag. tänker satsa på VG nu. har funderat på vilka ämnen jag ska höja mej i nu. och det känns som att jag kan lyckas med de! WIIIE. OCH JAG SKA JU SJÄLVKLART LYCKAS! hehehe. men nu ska jag busa på skype med mina goa boys!

hej jag heter julia och här är en rubrik!

skolan idag då. vare med sanna all day long hihi. gillar den pruppen ja. spanskaläxförhöret kan ju bara skita ner sej. blev riktigt less på karin. sa de till henne med. hon drog sej nog lite tillbaka då. alltså..ville inte vara stygg men man kan inte pressa på elever sådär. vissa kanske behöver lite tid? aja. gick åt skogen iaf :) så nu när jag vet att hon anpassar sig efter tid så ska allt sitta i ryggmärjen. nog om de. jag och sanna åt som nå hästar på lunchen. haha. och efter de bjöd sanna mej på kladdis. mumma! efter de har allt bara flytit på. busat och skrattat så ojojoj.
konfen va ju rätt rolig. ja..ni vet ju va vi gjorde typ. hade tävling om vem som snabbast hittade texter eller vad jag ska säga i bibeln. den som hittade svaret först fick sätta sig i mitten och ta på sig vantar,mössa och halsduk och sen äta glass...tills nästa svarade rätt. haha grymt roligt. sen va ju niklas med videokameran i högsta hugg! KUL! aja..nu ska jag väl bara vara hemma och göra lite nytta! imorgon börjar första cupmatchen och efter de sover emilia här. läju bli kalas! synd bara att vi ska upp tidigt på lördag. hahahahah vi som alltid snoozar. läju gå bra..


hhahahhahaha men sötis. sjuk och va ute. myyyyys men jag bjöppar.


kult lixom

snakkar med min bumbis. hahaha grymt kul vi har. storknar typ. men iaf va och kollade på träningen. mindre kul va ju att jag inte fick träna. sen gjorde jag ju bort mej med :D förlåt issa <3333 heheheheh. men de gör nog inget :D hehe. men a erik ringde där mitt i allt så vi pratade ju på. sen hade jag och lh massa bus på G så de gjorde vi ju. sen nu kom jag hem och snakkade med bumbis. ska plugga mer och duscha. sen läja ju jag sova. kul information lixom. HEJDÅ

plugga

inatt hade jag svårt att sova. låg bara och tänkte..funderade och massa skit. somnade till slut iaf.
imorse vaknade jag. snoozade i 10 min. hehe kelv upp och gjorde mej klar. skolan idag va väl sådär. kul ändå att komma tillbaka. men fick lite ont i huvudet ändå..hehe.

ikv blire lite pluggning och sen kollar jag på träningen min. ska lämna tvätten och de ändå så kan kolla =D myys. men nu ska jag plugga. baaiiiiii!

döööö

fak jo rily hard





mvg i engelska så ni behöver inte fråga

svar

hanne om ge mej:
fasen vilka coola shorts :D



svar: ja visst är dom snygga! :d

önskar moi

en sak som jag VERKLIGEN önskar mej när jag fyller år är en mini-pc eller va de heter. hittade 2 godingar som jag skulle vilja ha. ( för 2 490 kr )



GAAAH kolla den limegröna. asgrym!


ge mej

eftersom dom gjorde om bloggen igår mellan 00.00-01.00 så kunde jag inte blogga. så gör de nu. kollade på kläder som jag bara måste ha. då menar jag måste. hihi






åh ge  meeeej <333333 lite av dehär kan man ju önska sej när man fyller år kanske?? smart jag är


förlåt emlan ♥♥♥♥♥♥♥

här sitter jag och försöker lura i emlan att det är tisdag idag..jag är helt borta i huvudet, helknas


jag älskar dej av hela mitt ♥

oh gud. kolla mitt långa hår :( vill ha de tillbaka...


inget att blogga om

hjälpte mor min att göra mat förut. ofc gjorde vi pizza. smakade riktigt gott. som köpt pizza. min mage blev mätt iaf.
mitt huvd höll iaf på att sprängas förut. ont och 2 jobbiga jävlar som står och skriker. gjorde ju saken mkt bättre! haha.
laddade iaf hem en film förut..puss hette den. får se om den är bra eller inte. ska ta mej lite glass till filmen sen hhihhii. hanne som kom med den idén typ :D
tycker även att mina naglar är grymt fräsiga. varannan grön och rosa. haha tecken på att man har tråkigt..eller? aja. har inget att blogga om..

sjuk

ligger i soffan nuja..småtrött fast jag sov till 11. har ingen ork. följde med mamma och barnen på ica nyss. va fasen jobbigt att gå runt där. men nu är jag hemma. pratar med hanna som åxå är sjuk.

tror nog de blir skola på onsdag. pallar inte att sitta hemma. asdrygt. erik va ju så go han med. imorse hade han skickat " du är inte här :( " haha min bumbis! ska ladda hem lite filmer snart åxå. måste bara komma på vilka =D
aja..ska kolla nu. hej hopp gummi *****

huvudvärk

jag har sån grym huvudvärk. usch. jag som aldrig brukar ha ont i huvudet. väldigt sällan de händer. så jag tog en alvedon och hoppas att de snart ska släppa.

vet heller inte hur jag ska göra imorgon. skola eller inte? de återstår att se. nu ska jag snacka med mina goa vänner på skype!

bildor






datoren min vill inte rotera. glad jag blir!!!!!







mitt armband som jag fick av mamma. SÅ SNYGGGTT!


jocke gjorde min kväll!

jocke gjorde min kväll igår. hahahahahah grymt roligt vi hade. tur att han är som han är.
eftersom jag inte kunde sova med min hals så va jag visst vaken till halv 4 typ. illa. men hade verkligen superont :( men somnade efter att jag tagit en strepsils.

 idag vaknade jag vid halv 12. hade helt glömt bort att smsa gina och säga att jag inte skulle träna. elak jag kände mej. men tur de bara va  mormor och gina och ingen annan. haha. men idag har jag bara varit ute en snabbis och knäppt kort med barnen, och sen bara legat inne. gjorde lite mat till mej själv förut. omelett med korv och tomat. riktigt gott ändå. hihi men åh. ingen lust att blogga när jag är sjuk. hehehe. ska kolla om jag hittr en film att ladda hem..

paranormal activity 2

såg precis klart på paranormal activity 2. hua haha. fast gillar ändå dom där filmerna. gillar när de handlar om andar och dimoner och skit. mormor har ju dom bästa kanalerna för sånna program hon. hehe de är ju asspännande =D fast nu va jag rätt rädd. tur de finns folk som uppehåller en. synd att halsen min inte vill hänga med riktigt. men får knapra strepsils så gott de går. läju sussa snart. riktigt trött efter denna dag. så ska nog försöka sova och hoppas att jag är bättre imorgon!

i believe

jag vill bara ha en go pojk att mysa med


sjuk nurå

ja..matchen. vi har en förjävla otur rent ut sagt. vi spelar grymt bra men de är målen som saknas. för mej gick de heller inte bra denna gång. när vi började springa igång fick jag ruskigt ont i halsen. men tänkte att de va för att jag sprungit och hållit andan som händer ibland. men de gick aldrig bort. spelade ändå hela. kunde inte bara hoppa av. sen efter matchen hade jag ändå ont och började hosta rätt mkt. rösten svajade lite då och då. så vi köpte strepsils och godis. ehhehe. tack mami♥  när vi skulle gå till bilen kom micke, han som jobbade som mattant på björkbacken. haha han ärså go. han kände igen mej men jag kände inte igen han. snällt lixom. men vi pratade lite. sen for vi hem. mådde inge bra alls. sen nu har jag bara legat i min säng, tittat på tv och ätit godis. läju göra de hela kvällen. har laddat hem två filmer åxå. så dom ska jag se senare ikv. blir nog kalas. men nu orkar jag inte blogga mer. hua. vill bara säga en sak..

jag älskar mina bästa vänner som alltid är där för mej, Emilia och Hanne ♥♥♥♥

drar nuja

GODMORGON!

vaknade nyss..vid halv 12 typ. duktigt skönt att bara ligga länge i sängen och dra ut. tror nästan de va första gången på en månad som jag sov ut. alla matcher och träningar ligger rätt tidigt på schemat så de har ju sin förklaring. men som sagt. de va superskönt! nu har jag precis ätit en god frulle, så magen min är mätt! lite mindre än en timme tills mormor kommer och hämtar mej för att sedan dra på match! åh så pepp! riktigt sugen på att höra föräldrarna sitta uppe på läktaren och bara vråla och heja på oss idag. vilken skillnad de blir på oss då. alla ba kämpar som nå svin. ska försöka peppa på the parents! juste..ska börja fundera på uppvärmingen med. håkan är inte med idag så peter kör med oss! tur han finns alltså! ska klura lite på de nu..och fixa mej! så vi hörs!


bra bild!!!!! mej jaja. go gilrs!


MUUUUMS



pytte snygg..bara PYTTE!


hanni

hehe jag fick som jag ville. hanni kom till mej vid halv 9..fixade oss lite sen gick vi till gårn. haha kul liv man har en fredagkväll! men när vi väl kommer till gårn äre första vi blir kallade cp:n av nån kille i en bil. hahahha dog ju lite då vi. sen gick vi in en snabbis och sen ut igen för att vi va med emil och wille. va med dom..träffade johanna,emelie,oscar,jocke,jens och jeff åxå. stog och pratade med dom ett tag. sen blev de så kalls så jag hanna och oscar drog till gårn igen. myste på lite bah. haha. sen vid 11 gick jag hem. orkade inte vara kvar där. nu sitter jag här. snakkar med semlis <33333 stjärtkarran min. hahhahahha. kult. nejmen nu ska jag sluta. ska sova.

match imorgon kl halv 3 i höglunda! NIIICE


HAHAHHAHAH söt lagbild på ett innebandy lag tkr jag då :)


-.-

träningen kan jag inte påstå va så rolig. hade varken hanne där eller semlan vid min skrattiga sida..(fast semlan va där men fick lixom inte kontakt mäna :D ahha) fick även spela på ena halvan av hallen eftersom de skulle vara disco på andra sidan. så ja..blev lite strul. de ända som va riktigt kul va när jessica gjorde nå tok HAHAHHA vi höll på att dö. de va kult. men iaf. väl hemma har jag både duschat och ätit lite till. hihii jag och issa är ju som vi är. äter före och efter träningen. lika brare!

just nu sitter jag här..vet då inte vad jag ska göra..kanske har klämm på hanna..om alle inte skulle vara mäna =D om inte får jag sitta inne..vid datorn..skypa..ladda hem en film eller nåt. bara lata. om inte de är så att en ängel vill leka med mej hihiihih. får vällan se. ställer nog upp på de mesta. rätt busig -.- haha. men nu ska jag..göra nåt

"hej snygging"

skolan idag då. chillade pung. hehe hade min nya kofta idag. asmysig. love it. men va ju på bio först av allt. såg "tusen gånger starkare" troja den hette iaf xD men den va ändå rätt okej. kollade med semlans klass, 7:orna och stödes 8:or. nice lixom. träffade johanna. länge sen de haha. kul att olivia kristmansson kom fram och började prata med hehehehehe. sen vare lunch..men pratade ist med lina om betygen. kändes skönt att prata mäna,gosen! sen va malin så söt så hon förjde med mej och åt. pussi. efter de vare fysik, och bild. bilden va ju smått dryg eftersom ingela inte va där..hade gunilla/mormorn. hahahaha. efter de for jag med mamma till banken och fixade leg. lite vi klantade oss. men gick till slut. sen till tandläkaren som förövrigt gick galant!

sen for mamma och jag på ica..då vare en från dunja som va där. han tittade på mej lite då och då. sen kom vi ju solklart efter han i kön. så jag gick och packade våra grejer. då sa han ba rätt ut lite tyst: hej snygging! så gick han. jag ba tittade på lina och mamma och skrattade. HAHAHHAH snusk eller vad ?:) aja ska hjälpa mamma med maten nu. hörs efter the trajning!

miss it

jag är så HÄÄÄÄÄÄR jäkla sugen på att åka iväg någonstans nu! vill använda min snygga resväska med! vill till värmen..mysa med min familj,äta gott och bada! åh. gimmi






thea saknar man ju med!


♥ ♥ ♥

TJOBREE!

hhehehe. nejmen. såg ju på "sebbe"..hua vilken hemsk/sorglig film! inte en glad stund över huvudtaget. tänk att vissa har det som han..usch va hemskt. men den va ändå bra!

när jag sett klart filmen hörde jag mor min ropa. hon hade varit i birsta och handlat till lilla moi! så söt så!

*en munkjacka
*armband
*halsband som man även kan ha som armband
*nagellack
*läppsyl/läppglas

tack mami ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
blev jätteglad! hihi. dock ville inte mobilen min sammarbeta med bilderna jag knäppte..så fick inte över dom :( orkade inte leta efter kameran heller :D haha. men nu ska jag ha lite bus vid datorn :D HIHIHIHIHHIHIHIIHI


lilla eric!

hello!

skolan idag va jobbig :D men jag har typ bara varit med min sannis! den busen. haha. men vi har ju fnissat på som vanligt. hade matteprov. vet inte vad jag ska säga? får se hur de går. för jag skrev på typ alla..men sen om dom är rätt eller inte får vi ju se. har ingen förväntan än så länge..men jag hoppas till 100 %. aja. efter skolan va de konf. va inte ett dugg pepp på de men ändå en helt okej. niklas var med idag. haha han och erik. erik måste ju ha känt sig otroligt rolig!
efter konfen for jag hem och tog en powernap! grymt trött va jag. ingen läxa eller nåt har jag heller så de va ju köng! engelskan orkar jag inte ens röra. usch. vill inte ha bengt nå mer. hans sätt att få tyst på oss skrämmer en. hua. vill ha malin. ingen annan. träffade henne idag. fatta glad jag blev, varm lixom. fick se hennes lilla Eric! såå himla söt. man ville bara snusa på han. bebissnus. åh va mysigt! så vi pratade lite. hon skulle hälsa på inom kort. längtar otroligt mycket tills dess!

just nu sitter jag på toa..med datorn :D haha awesome man är. men hade en konversation och kunde inte avbryta den så jag tog med mej den hit :D men nu ska jag skutta tillbaka till sängen för att se på "sebbe" (en film alltså)



har inga roliga bilder på denhär datorn..men denhär va ju rätt söt :D


mösspower

då var de andra träningspasset slut för idag! att innebandy alltid ska vara roligare. haha. köng egentligen =D men ja vi alla fnissade på som bara den. speciellt millis <3. kul att dom nya b-rudarna har börjat prata med en åxå. kalas de. men jag vet inte vad jag ska skriva riktigt..jo jag älskar nya mössan min <333333 så grymt skön. hanne och jag ska ha mösspower imorgon. blir awesome de! men nu måste jag läsa lite läxa kom jag på!

bus på stan

har inte bloggat idag eftersom jag for till stan efter skolan. hahahhaha smått nervös man var. men allt gick kalas! vid halv 4 typ kom robban och mötte mej så gick vi och knäppte kort på mej till leget. helt katastrof blev de ju inte. så de va ju bra. sen gick vi till stadium och köpte en mössa till mej. ingen märkvärdig. bara en svart som jag kan ha bah. asskön. använde kortet åxå. gick ju galant! så nu är jag mästare i korthandling. haha. men sen skulle jag och robban gå till bilen på hans jobb. då halkade jag :( gjorde asont...men gick bra. kom hem typ halv 5. kom tesse och dom eftersom dom hade visning på huset, men jag hade träning 10 i fem så jag pratade inte med dom någe alls..tyvärr. menmen. sånt är livet :) men nu ska jag ladda inför innabandyn som börjar snart! NICE


springtur

nu jäklar har jag kommit hem efter en springtur! duktigt skönt när man väl är klar. har gjort klart svenskan och ska kika på spanska glosorna åxå. juste..fick ju massa mattepapper idag åxå. ska väl kanske ta och göra ett sådant med? kommer ju inte dirket hinna de imorgon ;) hehe. spännande spännande.

menmen. börjar sakna malin riktigt mkt nu. inget illa menat mot mina mentorer alls..men bara att hon ska komma tbx. vill inte ha bengt och susanna längre..alla i klassen är ju typ rädd för bengt? eller ja. vi är väldigt tillbakadragen allihop. hur kul är de lixom? usch. menmen. får göra de bästa utav de bara..



HAHA cool brud. kom och sa att hon åxå ville vara med på texten! ( alltså vara med på blogga )


datis

sitter in tha datasalen nuja. finns inte mkt att göra eftersom jag har allt hemma. menmen. gör iaf en framsida så har jag gjort något! jag har haft världens cpryck. vet inte alls vad som hände. såg att några blev less. haha men inte bryr jag mej om de heller. jag hade ju kul så! ego här då. men de får man ibland. haha.gjorde ju en gryta på hk:n idag. jag sanna och mallan. hehe jag fick välja. tog ju självklart mormors kycklinggryta! ÅH JAG BARA ÄLSKAR DEEE! dock fanns inte de kycklingkrydda så fick duga med grill. haha menmen. de dög de med! hann även i sista sekund att baka scones! MUMS sa vi. anders snodde hela tiden. och emil kastade morötter. ahhahahahhah aja men ska gå nuja!


RSS 2.0