jag,agnes och de feta..

Agnes ringde förut och ville komma, så hon kom till mej vid 8 tiden. Då tog vi en promenad, pratade och skrattade. Väldigt mysigt! Gick sedan hem och bakade kladdis eftersom vi va enormt sugen på't. Fetton..jaja. Nu har hon precis åkt hem, jag sitter kvar ute för de va så mysigt.

steker och cuttar nailsen

Just nu ligger jag på en skön solstol ute och klipper av mina långa fina naglar..gör det enbart för att jag hellre vill ha dom långa i Cypern. Men jag har en liten stubb kvar iaf, haha! Men naket känns det ju..
tog den alldeles nyss!

bilder jag tog förut idag

I Like You A Lot

På en halvtimme har jag hunnit kissa,duscha och äta upp min frukost, och jag har ingenting att passa? Rätt grymt av mig som faktiskt är en långduschare! Jaja, nu sitter jag och lyssnar på den låten jag länkade igår. MM ÖRONORGAZM! Ja jag är fäst vid låten nå fruktansvärt just nu! Och Laza Morgan! JAJAJAJ!!! Nu skall jag försöka få liv i MP4:an om den nu går med på de........

du dyker upp nu igen..

http://www.youtube.com/watch?v=EEuQU6a90Pc
Så bra, så fin!

right next to you

Jag älskar kärlekslåtar, för då tänker jag bara på dig..

sol och grillat, mums

Idag när jag och Emilia vaknade så va vi ändå lite trött..men eftersom jag skulle åka till Stöde senare på eftermiddagen så va vi näst intill tvungen att gå upp. Åt frulle och de. Sen åkte lillsnuttan! Jag fixade mej och allt så for jag och mamma först till birsta för att sedan dra till Stöde. Väl där la jag mej dirre och solade! De gjorde jag hela dagen, t.o.m när vi åt middag. Grillat bidde de! Gött. Nu är jag hemma och vet inte vad jag skall göra, kanske laddar ner en film eller något!

min fina grillkväll!

Bloggade inge mer igår eftersom jag va med Emilia och sedan drog vi till marmen och grillade med tjejerna! Hade riktigt roligt må jag säga! Skrattat,stojat,grillat allt möjligt,kissat i skogen,busat med ett ungt par som förövrigt va bland de roligaste på kvällen! Haha! Vid halv 12 cyklade vi till runsviks skola och gungade. Sedan for jag och Emilia hem och sov! SKÖNT!

laza morgan in my ear

Ligger ute och steker, väldigt härligt om ni frågar mej! Laza Morgan är med i mina öron också. Underbart! Nu ska jag steka vidare. Puss

glad!

HEJ! Sitter ute på altan och äter frulle! Mjölk och special K. Möms! Idag är jag glad! Ikv ska jag grilla med några av mina fina vänner! Efter de skall Emilia göra mej sällskap hela natten vilket innebär att jag slipper sova själv. Underbart! Sånna här dagar är guldvärda!

älska step up♥♥

Jag har precis sett alla 3 Step up filmerna vilket va en väldigt bra kväll! Älskar filmerna! Speciellt 3:an. Har hittat en låt där som jag blev kär i, helt ärligt, så fin, så bra! Drog rättare sagt. Jaja, nu ska jag bara lyssna några gånger till sedan släcka ner för att sova!
http://www.youtube.com/watch?v=g4uWHHIfkIw&feature=related ♥♥
(bättre på spotify)

mm ja stammis på birsta ja

Ja, efter lite mat i magen och Erik hämtat nyckeln och jag fått mitt så for jag tillbaka till birsta med mamma,mormor och Ester. Haha skulle handla mat! Va på ica maxi och willys. Fick lite choklad <333 Bra medicin dä! Va på apoteket och handlade lite inför våra resor och allt. Ja, allmänt mys. Hehe. Nu ligger jag i min älskade säng med fetchoklaN och loka! Fett najs, ska snart slå på lite film. STEP UP 2 blire nu, sen ska jag nog se 3 igen xD ASBRA!!!! Hejdå

svar

myran om skåj mä ämiliä:
Ser ut som att jag har antenner :)

SVAR: HAHHAHAHHAH DÖR! Ja HAHHAH

lite inköp

Nu är jag hemma efter ca 1 timme på stan och en halvtimme på birsta. Längre än så blev de inte idag. Men de gör mej ingenting! Åkte in med gomomma min. Tova skulle köpa en kamera i birsta på Media Markt. HAHAHHAHAHA Tova...Aja. Sen for vi till stan. Hittade lite. Varmt var det med. KLAGAR INTE! Menmen, åkte hem med Robban vid 4 typ. Lite skönt ändå. Så nu är jag hemma och ska äta mat! GÖTT!
2 ringar till! MUMS, älska ringar!
rosa bh
linne/blus

drar till stan

Idag skall jag åka till stan med tönt Tova. Kul. Ja. Tror de iaf! Läju. Mm. Nackdelen är att jag vet inte vad jag ska täcka min kropp med för tyg? Hmm..+ att jag har fetaste mensvärken. Härligt! Jaja, ska försöka ha kul iaf! Nu ska jag leta kläther. Skriver sen när jag kommer hem! Puss

skåj mä ämiliä

Igår hade jag de askult med Emilia! Vi har knäppt minimalt lite bilder, gått en asboring promenad. HAHA, har badat vilket va asroligt, kul med småkillar! Och vi har kollat på film och varit ute och snackat i lurN! Skoj om ni frågar mej. Skrattet hänger ju allitd med i bakfickan så de behöver jag lixom inte skriva upp längre för de gör vi jämt! I LOVE U
hade min nya ring. hello baby
gull
osminkad å söt <3 mmmmm
fruktsallad med gubbar,ananas,druvor,persika! va gött
såg disneyfilmer, skåj

sömntuta

Igår skulle jag ju ladda hem filmen som Tesse tipsade om. De gjorde ja. Laddade även hem 1 och 2 i Step up för den va så jävla bra så jag blev tvungen! Men i väntan på att dom skulle laddas hem somnade jag? halv 11? Och vaknade 12? Ehe, så ska se filmer ikv ist! Najs.
BTW!!!! Jag hittade assnygga skor med klak på H&M igår, för 299 kr. Jag är mer än sugen på dom! Japp
skall bli kånstner ja

lillsmitarN

Hallå! Just nu sitter jag ute, med Alice. Hihi mormor och Gina solar igen. Så bebis är med mig! Hon springer runt på gräsmattan och snusar. Lillsötan. 
Idag skall jag iaf vara med min älskade Emilia! Åh så kul! Hoppas bara alla dessa moln sticker iväg, så man kan sola och bada! Äh blir nog bra dedär. Nu skall jag gosa mä lillsmitarN son visst stack iväg en sväng! BRB!

tova är ful men hon duger

Färgade nyss Tovas hår, skulle bli ljusbrunt. Jaja, blev ingen skillnad. HAHHA. Så ska sätta i slinger nån dag troja. Nu har hon iaf faret hem. Vad skall man då göra tro? Jadu jag vet inte ja! Får ladda hem filmen Tesse tipsade om, och äta ananas. Japp.

jajamen så vare ja!

Hade jättekul på Birsta faktiskt, haha Tova må ju va den fulaste i hela släkten! Fick iaf med mej lite hem!
h3h3 så där sågde jag ut idag iallefall!
2 ringar, en uggla och en fjäder
örhängen med fjädrar
lite smått och gott

ÄNTLIGEN BÖRJARE IGEEEN

LITE GLAD MAN BLEV ÖVER ATT HA FÅTT MAIL FRÅN TRÄNARNA ATT TRÄNINGEN BÖRJAR IGEN DEN 2 AUGUSTI!!!!!! JAG SKRIKER UT AV GLÄDJE! ÄNTLIGEN!! WIIIIIEEE <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

svar

KommentarTid
Anonym om så bäst:
#1

SVAR: :')

svar

KommentarTid
therese om GRYM FILM!:
jullan!!!! du måste se hall pass! den är K-U-N-G.
du kommer skratta ihjäl dig! :D puss!!

SVAR: Haha okej ska väl göra de då! :D

allan brallan

Godmorgon mina kära! Idag är det fint väder vilket är helt awesome! Mormor och Gina kom hit förut för att sola, så Alice fick vara här och träna lite eftersom hon snart ska bo här i typ en vecka! Gick super! Nu skall jag fixa mej för att sedan dra in till birsta med familjen + mormor och dom! Mys!
världens bästa!

GRYM FILM!

Nu har jag precis sett Step up. Den va grymt bra! Fick värsta adrenalinkicken! Verkligen något att rekomendera!
LOVE

svar

KommentarTid
therese om no update:
finjänta min! puss påre! :*

25 Juli, 18:18
oliviakristmansson om no update:
den där bilden var riktigt fin julia ! som alla andra bilder på dig. du är bra fin ♥

SVAR: T: Åh tack! PussN :*
O: Men åh, tack så mkt! Du är superfin du med olli! ♥

trassel-step up

Jag,mamma och Ester va nyss på ica! Va så himla sugen på frukt så jag följde med för att välja, haha typ 5 olika frukter! Men gott skall de bli! Nu håller jag på att fixa lite filmer. TRASSEL <3<33 Hehe. Den va ju awesome. Så den skall jag se, skall även kika på Step up! Kanske blir nån mer film å! Vem vet lixom? JAJA nu ska jag ladda ner ja!

åh va jag längtar!


no update

Varför har inte jag bloggat? Jo för jag har inte haft något att skriva om. Tomt. Varför vet jag inte. Blev bara så. Nu ska jag iaf försöka komma igång och skriva lite. Såg iaf att de skall vara finväder i flera dagar! Kanon ju! Blir att spendera dagarna utomhus med dom bästa!
Idag ska jag bara ta de lugnt. Tänkte springa ikv igen, va duktigt skönt, efter de ska jag förmodligen se film och lägga mej i tid ikv! Måste vända tillbaka dygnet. Hehe ops! Jaja, nu ska jag äta! Hövva va gott!
gla' julls

så bäst

Inatt, ja vad ska jag säga? Jag hade nog den bästa ensamma natten på riktigt länge, fast på nåt vis va jag inte ensam. Jag va så sjukt glad! Jag hade massvis med pirr i magen, kändes härliiigt. Jag varken kunde eller ville sova, även fast jag skulle upp tidigt. De gick inte. Ögonen ville inte. Till slut fick jag tvinga mej själv att släcka ner. Försökte sova, men de gick ju som de gick. Men vad gör de? Jag hade de så jävla bra.

springa till mormor, ja de bör man!

Igår vid 10 tiden sprang jag..jag kunde inte sluta springa. Benen ville bara frammåt. Haha, tyckte de va askul och skönt! Sprang hela vägen till Mormor för att få ett eller två glas vatten! Alice blev helt till sig, hihi snutt! Fastnade där som vanligt. Men jag gillar att vara där så mycket att de inte går att gå ifrån dom. Men vid 11 beslöt jag mig ändå för att springa hem ;);););).
Skyddet fick äntligen trilla på!

hurtigbulle

Jag är dödligt träningssugen. Alltså de är ingen som kan förstå mej. Klockan är nu halv 10 och jag ska fan ut och springa i regnet! Perfekt träningsväder och allt! Ska springa lääänge. Förstå va skönt.

svar

tova om you can never ever pull me down:
men satan va snygg du är

23 Juli, 00:17
therese om you can never ever pull me down:
ja de är u, stumpan!!!
MIN DREAMGIRL <33

SVAR: Tova: TACKTACK! Du med cp♥♥

Therese: Hihi♥

Frösö zoo

Varför har jag inte bloggat idag tro? Jo tidigt imorse for jag och min familj + farmor och farfar till Frösö zoo i Östersund! Hade faktiskt rätt trevligt. Titta på massa djur, åkte en karusell med Robban och farmor, den va kul, tyckte nog farmor med hehe! Ätit god lunch och glass med! Ja jag har haft en bra dag! Va jättemånga norskar där, kanske lika bra de. Tycker de är så hemskt det som har hänt! Hua! Äh nu bjur jag på lite bilder!

svar

KommentarTid
mandi om kissarna:
hahaa, kul att du är kattvakt. visst är datastolen skön?:o

SVAR: haha ja! Riktigt skön faktiskt =D

you can never ever pull me down

I´m a dreamgirl

kissarna


Det gick bra att rita!

om sanningen ska fram så är jag cool

va lite cool. ville bara visa ett

svar

sanna om dagens frulle:
det ser asäckligt ut skaffa dej ett jobb

21 Juli, 19:43
sanna om dagens frulle:
hej

det är från dej

21 Juli, 19:41
sanna om dagens frulle:
hej

det är från dej

SVAR: Men hej ERIK! BUSTED! Eller ja, jag såg på när du skrev kommentarerna, dumpära

gosallad!

När jag kom hem hade mamma köpt med sej sallad! Snacka om jag blev glad? JAAA!!! Älskar salladen! Så god!

En galen natt med Sanna och Erik!

Jag har haft en otroligt kul natt så jag vet inte hur jag ska börja! Jag har skrattat som ja, jag vet inte vad. Hur mycket som helst iaf! Erik och Sanna blev nog bra brydd där ett tag. HAHA! Men de är ett tecken på att jag har haft riktigt kul! Har sett film, Trassel fick jag så stolt välja! Den va awesome! Vi har även nattvandrat i drygt 1 timme. Eller ja, vi fastnade i lekparken och lekte där! Sedan knatade vi hem, satt och busade vid datorn. Eller ja, ett tag, för vid halv 5 hade Erik och Sanna somnat i bäddsoffan som alla skulle sova i. Men tror ni jag fick plats? nej :) Haha!
Men jag satt iaf och pratade med en rolig ene på datoren till 6! Sedan somnade jag, i stolen. Vaknade vid halv 8 och la mej på golvet ist. HAHAHHAHA! Ja, halv 11 vaknade vi alla. Vid 1 for jag hem. Ja, ni kan ju knappast förstå hur kul vi har haft! Wiie! Nu kommer lite randombilder som knäpptes under natta!
filmmys
ja!!!!! fett najs
Sanna och storrunkarN Erik på nattvandring
HAHAHA bebissanna och erik med sannas tröja?
HAHAHHAHAHAHHAHAHAHA jaaaaa, jag ville bara visa att blixt på nätterna är inte nådigt för ögonen! de syns ju

dagens frulle

Ser det gott ut? De va gott!

hungrig tjej 123

Godmorgon! Vaknade typ 10. For till katterna, nu ligger jag återigen i min sköna säng! Ska nog ner och äta frulle. Idag är inget planerat mer än att jag och Erik skall sova hos Sanna inatt! Kommer nog bli awesome! Nej nu måste jag äta!
AMEN FYFAN VA GOTT!

svar

jonna om häääärlig kväll. MOOO'AAA:
umgås du aldrig med den där "Emelie" längre ?

SVAR: Alltså jo, men vi har bara inte hörts av på ett tag. Typ

najs

Blev tyvärr inga bilder idag som jag lovat, kanske kan slingra in några imorgon! Har iaf åkt moppe med Issa,Emilia och Jenny. Dock hände lite olyckor så Emilia och Jenny åkte hem. Hoppas allt gick bra! Issa och jag fortsatte åka iaf! Åkte runt överallt och ingenstans typ. Haha. Men kul hade vi! Va även med Sebbe,Linus,Dennis och Alex igen. Busade lite i Vattjom sedan cyklade killarna och vi tog måpen till thule och satt sen där i typ en och en halv timme och bara pratade. De va kallt men kul! Vid 1 for vi hem. Nu ligger jag i mitt nystädade rum och bara myser. Skall snart släcka eftersom jag ska upp i bra tid imorgon med. NAJS va ordet. Nej nu slocknar ja!

cpstädsryck

Jag städade mellan halv 1 och 10 över 5. Ganska bra för att vara jag faktiskt! Fick nåt ryck så jag storstädade och möblerade om i rummet. Gjorde dock inte som jag ville ha de. Men ska göra de om ett tag! Efter 4,5 timmars städning kände jag mej nöjd med min insatts och fick även grillat på de också! GÖTT! Har nyss varit och matat katterna, så söt! Ikv skall jag vara med Emilia,Issa och Jenny! Moppeåkning!!! WIIIE!
DEDÄR VA FÖRE





OCH DEHÄR ÄR EFTER

Lite snabbtagna bilder på före och efter!

Vet du vad lycka är, så säg det nu

Här är fina, fina Julia! Hon är typ asbra. /emilia


Städa

Imorse sken solen så fint, det var varmt och jag planerade en soldag. Men nu..nu är det knappt sol, jo lite men alla fula moln tar över. Känns ju sådär. Menmen. Ska städa lite åt mamma, tjänade en hundring om jag gjorde de, så de är lika bra att göra't! Sedan har jag bestämt mej för att knäppa lite kort! Så håll utkik efter bilder under dagens lopp!

häääärlig kväll. MOOO'AAA

Grymt härlig kväll! Skrattat så ojojoj! åkt moppe med Issa som bara den. Emilia va med också. Lillsnutta min! Juste, Sebbe,Dennis och Alex va med nästan hela kvällen också. Dom hittade väärldens sötaste mus, ÅH! Vid halv 12 skulle vi hem. Emilia stackarn cyklade och vi åkte moppe bredvid, hela vägen hem till henne. Hihi, sedan for vi bara runt, heja på mamma som va och drack vin hos Vivi! Sedan for vi till Agnes. Och fastnade där ett bra tag. Men 1 va jag iaf hemma! Hungrig,kissnödig och frusen. Men ack så glad efter ett guldvärt samtal! Hua! Nej nu skall jag försöka sova, vilken inte kommer gå hihiihih asglad. Men jaja. Ska upp 9 så måste försöka! Godnattisar

:')



Vilken underbar tränare man har alltså!

grymt härlig dag

Jag har haft det så grymt mysigt med Issa nu hela dagen! Köpte med oss saft,kakor och gobullar och åkte till övre rännö och fikade på bryggan! Hade supermysigt. Satt bara och pratade i 2 timmar! Skitmys. Närmare 5 tiden for vi hem till mej och hämtade nyckeln. For sedan ooch mata sötkatterna. Nu är jag hemma en snabbis för att äta och byta kläder. Sen skall Issa hämta mej igen och sedan umgås med Emilia, säkert nå killar med. Men nu ska jag kila, vi hörs!

svar

frido birkemooose om så fin!:
åh herre gud. kunde inte se klart hela för att jag grät så mycket, gråter nu efter också. När lilltjejen sa när hon kramade sin pappa: I've missed you daddy.. I love you.. 
Och så var hon värsta liten och man ba dog och tårarna bara rinner hela tiden och vägrar sluta! nä fyfaan vilken fin film!

SVAR: Ja visst är den! Åh jag grinade som om jag hade gjort illa mej nå fruktansvärt. Tårarna bara spruta ut. Ja den tjejen gjorde som värsta tårarna faktiskt, grymt söt!

issaaa

Idag skall jag vara med min vän Issa! Kommer bli super! Nu måste jag göra mej klar. PUSS
ville bara visa min inre skönhet! AHHAHAH alltså fan va ful jag kan bli!

♥♥♥♥

Igår kväll va jag glad, jag va verkligen hur glad som helst. Va alldeles pirrig och fnissig. Ibland bara älskar man livet! ÅH ♥♥♥♥ Kunde inte somna eftersom jag va så glad. Plus att domdär jävla moppedisterna är ute och kör dag som natt och bara tomkör? Låter som in ihelvete! Min familj kunde knappt sova? Och tänk alla som bor här, fortsätter de kommer de snart bli en polisanmälan. Helt säker på de.

svar

hanne om så fin!:
jäklar, ja kunde inte hålla mej ja heller, tårarna bara rann :)


SVAR: Ja jag med! usch så hemskt! Men ändå så fint! :)

14 år till salu

Har lånat en bok av Tova som jag började läsa på vid 6-tiden. Nu är klockan 8 och jag kunde knappt slipa ögonen från texten. Vilken hemsk men bra bok! Sådant älskar jag, när man hittar en bok som man lever sej in i så bra och vill aldrig sluta läsa!

ingen kan älska som vi

Filmen är så bra! Åh jag älskar den.

ÄNTLIGEN

Imorse kom mor min upp vid 10. Skulle vakta barnen en snabbis. Sedan va det ingen mening att gå och lägga sig igen. Så jag fixade mej och allt dedär. Sedan for vi och hämtade en nyckel eftersom jag skall vara kattvakt i sisådär 8 dagar nu. Hos vem tänker jag inte berätta! Är som ett litet sommarjobb! Det värsta är att jag måste dit och mata dom krabaterna vid 9-10 tiden varje morgon. GAHAHAHHA! Zombie..Men de ska nog gå bra! Nu skall jag mysa ner mej i sängen för att se film, äntligen har "Ingen kan älska som vi" filmen kommit ut på tankafetast. GLAD???? Svar ja.


kvällsmys med saggnes

Igår hörde Agnes av sig och ville umgås. Och visst va jag på! Så vid 10 kom hon till mig. Jag hade bakat och fixat mys ute på altan! Så vi satt där och fikade och pratade. Knäppte lite fula kort och busade vid datorn. HAHAHAHAHAH, jag dör ju! Kul hade vi iaf! Runt halv 1 for na hem. Jag pratade i telefon aslänge. Blev lite sur, men ändå glad. Aja vid halv 3 somna jag. Sen sov jag inte bra alls. Blev väckt gång på gång..
haha, jag vet seriöst inte riktigt vad jag bakade igår, vaniljkladdkaka med nougat på? A så fick den heta
såhär snygg va vi! Ja, hujedamej!

så fin!

Denhär videon fick mina tårar att rinna, så fruktansvärt fin film.
http://www.youtube.com/watch?v=uSMlIM9zLio

bilder från idag och igår

jag gillade Tovas hatt, tur jag fick låna den!
myst och pussats med min bebis
haha, klippt gräsmattan
druckit massvis med loka
ätit gobulle
solat
ungefär de jag gjort nu när vi varit hos bästa mormor! Haft dundermys!

gutten morgen

Godmorgon!
Jag vaknade upp ensam i mormors hus idag. Men jag kom ihåg att Ester kuta in och frågade om jag ville med till nån lekpark? Men jag sket i de. Ångrar de lite nu när jag ser hur vädret är. FINT VÄDER IDAG! Wiie. Ut ska jag iaf! Måste äta och de först! Kanske kan klippa mormors gräsmatta? Eller något sånt. Nej nu skall jag stoppa något i magen min! Bilder kommer senare idag!
oh, fantastiskt!

Pussas med alice

Efter att ha gjort världens godaste mat sitter jag nu i soffan med paltkoma. Läju sluta med att jag och mormor sover med öppen mun. Eller ja, mormor iaf! Hehe. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra ikv, blir kanske en promenad med Alice och lite lördagsmys eftersom Melker och Ester köpte med sej varsinn godispåse. Annars läju jag sitta vid datorn, OFC! Btw sitter jag här med Tovas snygga hatt! LOVE IT! Näst intill att jag snor den, men jag håller mej i skinnet! Nu ska jag pussas med Alice

igår kvälllaa

Igår åt jag,Emma,Malin,Elin,Amanda och Mandi mat från spice! Vi köpte maten och for hem till mandi och åt.
Efter maten bestämde vi oss för att fara till övre rännö och grilla lite, så de gjorde vi, fast de regnade lite!
Va där till halv 10 typ, sedan for vi hem till Mandi igen!
vissa satt vid chatroulette och hade skoj..
Medans jag hade skoj på egen hand..ehe
Vid 11 for jag hem! Dedär va lite av min kväll igår som va skoj! Nu skall jag packa väskan för idag ska jag, Melker och Ester sova hos mormor!

snart så...


GO

NU FÅR NI FORTSÄTTA STÄLLA FRÅGOR! SPELAR INGEN ROLL VART NI FRÅGAR,VISSA HAR FRÅGAT PÅ FACEBOOK OCH MSN OCH DE FUNKAR LIKA BRA! IMORGONKVÄLL AVSLUTAR JAG FRÅGESTUNDEN SÅ GO GO GO

TACK VIRRO!!!

Virro har precis klippt mig! Det blev bra, klippte bara bort dom slitna topparna så 2-3 cm kortare är det ju! Men de bidde kung! Kommer de växa på lagomt bra till Cypern! WIIE, ingen kan förstå hur mycket jag längtar. Vill dit nu,nu NU!

svar på tal

Postat av: johan

vem e din bästa killkompis?

2011-07-15 @ 00:39:14
Svar: Jag har ingen bästa faktiskt, har ist många killar som jag ofta är med och som jag verkligen gillar att umgås med. På skolan är jag väldigt ofta med Emil,Jocke och Jonas som jag verkligen tkr om! Sen har jag ju Erik som jag har en bra kontakt med. Haha, ja..jag har så många som jag tkr om så de finns ingen bästa!

svar på tal

Postat av: Klara

Hallå där! Tycker din blogg är supärtrelans! Snygg är du med! Kan du inte beskriva deej? Tex, utseendet? Hur tkr du själv du ser ut? Vad vill du ändra på?

2011-07-15 @ 00:30:31
Svar: Tack så mycket! Glad jag blir! Oj, hur jag ser ut..Jag kan ju inte direkt säga att jag är supersnygg och perfekt åt alla håll och kanter. Men ful är jag inte heller. Visst finns det dom som tkr att jag är skitful, men de bryr jag mig inte så mkt om. Jag är ändå nöjd med mig själv, även om jag skulle vilja bli smalare, ha domdär perfekta tänderna som jag snart får osv. Men jag tkr ändå att man ska vara nöjd med sig själv, man tjänar inte på att gå runt och kritisera sitt utseénde! Så tkr jag iaf!

svar på tal

Postat av: sophie

Åh vilken bra blogg du har! Du verkar vara så himla snäll och go :)

Om du fick leva på bara en maträtt resten av ditt liv, vad skulle det vara?
Vintern,våren,hösten eller sommaren och varför?
Vilka kändisbloggar läser du?
Vad är det pinsammaste du har gjort?
Morgon eller kväll?
Hur många besökare har du?
Vem i EMD är snyggast och varför?
Säg en låt som betyder mycket för dig.
Vad har du för framtidsdrömmar?
Korv eller köttbullar?
Hur ofta tvättar du ditt hår?
Är du kär just nu?
Vad gör en blogg bra?
Favoritaffär?

Kraaam!

2011-07-14 @ 17:57:47
Svar: Åh tack så mycket! Söt du är! :')
1: Oj, haha kycklingsallad skulle jag nog svara på, varför vet jag inte, kändes bra bara!
2:Sommaren helt klart, älskar sol och bad, plus att de känns som att det finns mer att göra!
3:Hanapee och Kenza, sen kan man ju kika in på andras med lite då och då, men annars är det dom 2! :)
4:Haha jag vet faktiskt inte, jag är lite pinsam av mig hela tiden, skäms inte så lätt..så den kan jag nog inte riktigt svara på, tyvärr!
5:Morgon för då har man hela dagen framför sig, kommer ju ändå till kvällen sen!
6:Hehe, ja eftersom jag inte har så stor blogg alls så jag jag innte många läsare, men dom duger helt klart till mig! Men dagligen mellan 45-50. Sedan vid andra tillfällen som nu är dom uppe i 143 som mest!
7: HAHA, ja Danny för de är han jag har träffat mest.
8:What Are Words med Chris Medina, låten får mig att tänka till nå fruktansvärt, superfin låtmed!
9:Ja, jag vet inte. Låter det bli som det blir. Innebandy ska jag iaf hålla på med, skaffa familj och hus. Sen får jag bara hoppas på det bästa!
10:inget av dom, men köttbullar isf.
11:Varje dag faktiskt, vet att det inte är så bra, men jag vill se fräsch ut. Haha
12:Nej det är jag inte, men däremot gillar jag en! MMM nyfikna va?
13:Vara sig själv, visa bilder, uppdatera ofta, göra roliga inlägg osv! Behöver inte vara så komplicerat alltihop!
14: H&M!
KRAMISAR!

emiliano

Idag har jag haft en riktigt bra dag! Jag cyklade till Emilia för att ist bara nere i tjärn. Va icke så varmt i vattnet så vi valde att simma ut till flytbryggan och steka. Så de gjorde vi i över en timme. Sedan dampade vi loss på nå people som badade och aldrig ville gå hem. För vi ville ju gå upp..men inte när dom skulle vara där! HEHE, men till slut stack dom. Så då cyklade jag hem och åt mat. Sedan kom Emilia till mej och vi gick till rännö. Där kollade vi på killarna som badade. Och vi pratade. Sedan kom Erik och va med oss. Han skulle bada han. Haha,tok. Men de va kul iaf. Träffade även på Elin, så vi pratade lite om imorgon kväll då vi tjejer ska äta mat tsm! Sedan gick jag och Emilia och mötte Moa. Så vi va med henne resten av kvällen vilket va skoj! Nu är jag hemma och ska äta något, vet dock inte va jag är sugen på. Åh beslutsångest..
BTW: skriv mer frågor?? HALLÅ LIXOM? Kul med fråger ju! :D

svar på tal

Postat av: rasse mus

visst va de kul att träffa mej på gatufesten?

2011-07-14 @ 13:17:47
Svar: Haha ja, om de är den Rasmus jag tror att det är! :)

svar på tal

Postat av: Ida

Hej! Måste börja med att du har en riktigt fin/underhållande blogg! Inte ofta man fastnar för "randombloggar" satt säga x) Men nu til min fråga, har följt dig ett bra tag och märkt att du pratar mke om din mormor. Står ni varandra nära? Umgås ni mke? Tack :]

2011-07-14 @ 13:09:26
Svar: Åh tack så hemskt mkt! Va kul att man får så många komplimangeeeer :D Wiie. Men ja, jag pratar väldigt mkt om min mormor och de är just för att vi står varandra väldigt nära, enligt mig iaf, sen va hon tkr vet jag inte! Men hon har alltid varit där för mig, ända sen jag föddes. Jag har även spenderat mkt tid med mormor, Tova och Gina ända sen jag va liten. Så vi allihopa står varann väldigt nära. Det är jag väldigt glad över, att ha dom. Inte alla som har så bra relation i släkten som vi har. Tkr det är grymt! Dom är bäst liksom!

Rännö

God morgon! Idag ska jag och Emilia sola och bada på Rännö! Mys! Så jag får se när nästa uppdatering blir! :)

svar på tal

Postat av: Limen med stort T

här kommer det några seriösa frågor! :)
1. vad heter du i mellannamn?
2.spelar du ngt dataspel,vilket?
3.gillar du ankor?

2011-07-14 @ 02:10:45
Svar:
1: Jag heter Cassandra.
2: Haha nej det gör jag inte!
3: JA! haha så söta! dom flesta

svar på tal

Postat av: erik

vetu vilket gymnasium du ska gå? (:

2011-07-14 @ 01:37:44
Svar: Nej jag vet inte riktigt vad jag vill gå. Har länge funderat på innebandygymnasium men jag är inte helt hundra. Men jag kollar runt lite och hör vad folk har valt att gå så får jag se senare! :)

svar på tal

Postat av: R

När vi ändå är inne på innebandyfronten så passar jag på att fråga lite om innebandy!
hur länge haru spelat?
gör du ofta mål?
vilken position spelaru?
du ska väll börja spela i DM lag om jag inte hört fel?

2011-07-14 @ 01:27:25
Svar: Kör på ba! 
1: Haha jag vet faktiskt inte, 4 år kanske? Kanske 5? Äh jag har ingen koll riktigt!
2: Ja de kan man säga att jag gör, brukar ofta göra minst 1 mål i matcher. Inte alltid, men ofta.
3: Jag spelar höger forward just för att min tränare tycker jag får till skotten bäst då! 
4: Haha oj, vet jag vem du är? Hade varit kul att se! Såhär är det, jag har endast tränat med DM laget. I augusti ska vi få reda på om man kom med i laget eller inte. Självklart vill jag komma med till 1000! Skulle vara helt awesome. Men vi får se hur det blir! Kan inte annat än hålla min tumme.


svar på tal

Postat av: aNgnes

hur känns det att vara lagkapten i innebandylaget? varför tror du du vart det och tycker du att du är en bra lagkapten? :)

2011-07-14 @ 01:08:47
Svar: Haha de är jättekul faktiskt, värsta äran typ! Varför jag blev det vet jag faktiskt inte, dom andra bara röstade fram mig och tyckte väl att jag skötte det bra. Har fått mycket positiva kommentarer om hur jag är som kapten och hur jag är mot mitt lag, så jag kan ju inte direkt säga att jag tycker jag är en dålig kapten för det vet jag att jag inte är. Har varit kapten i flera år nu så en duglig kapten helt enkelt! Eller jag hoppas jag är de, haha!

svar på tal

Postat av: julia berndt

hej jöllan! nu skaru få lite frågor att klura på..
hur ska en perfekt kille vara?
vad äru mest nöjd med dig själv?
vilken är din favorit outfit?
hur ser den perfekta sommarkvällen ut?
hur kan du ha en sån otroligt bra blogg?
hur kan du vara så vacker?
så nu har du fått lite frågor att klura på, ville bara säga att i love your blogg sötan!
kram julia

2011-07-13 @ 23:55:21 
URL: http://juliaaaberndttt.devote.se
Svar: Oj här va de frågor!
1: Han ska vara sig själv! Utseendet är inte det viktigaste för mig, utan de är hur han är som person och behandlar mig och dom i omgivningen!
2:Oj va svårt..Jag vet inte riktigt, men mitt hår är jag nog rätt nöjd över! Och mina ögon!
3: På sommaren är det nog short och linne och på kallare årstider jeans och linne!
4: En perfekt kväll för mig är att jag får vara med mina allra bästa vänner och bara må! Det är svårt att slå!
5: Haha! Tack Jullan! Jag vet inte, kör mitt race så blir det som de blir!
6: TACK JULIA! Va söt du är. Jag vet inte, är mig själv bara :)

svar på tal

Postat av: Amanda

Vilka sjukt omogna kommentarer. Vilka bloggar följer du?

2011-07-13 @ 23:53:39 
URL: http://amandaqvarfort.blogg.se/
Svar: Haha ja faktiskt. Oj, jag följer så otroligt många! Men några av dom är:
www.emiliaberrgren.blogg.se
www.hannearnesen.blogg.se
www.amandaborg.devote.se
www.supertova.blogg.se
www.eandersson.devote.se
www.stylebyisa.devote.se
www.hnny.blogg.se
Där har du några utav dom jag läser!
Postat av: oliviakristmansson.

vilken är din favorit färg? :)

2011-07-14 @ 00:03:59 
URL: http://oliviias.devote.se
Svar: Jag har ingen favoritfärg för jag älskar färger! Men grön är kanske en som jag gillar väldigt mycket!

svar

oliviakristmansson. om altanmys:
hej julia , vilken fin blogg du har!
kram på dig :)<3

SVAR: HEJ OLIVIAA!!! Åh tack så hemskt mkt! glad jag blir :D<3

FRÅGESTUND

Nu är det såhär! Jag tänker ha en "frågestund" här på bloggen min. Och jag svarar ärligt på allt. MEN är det elaka eller något annat slag av frågor svarar jag inte. Okej vi säger såhär. Jag svarar på dom jag tycker är lämpliga för att svara på! Så säger vi! Vi börjar nu och avslutar på lördagkväll! Så fråga på!

altanmys

Altanmys med Ester!

svar

fridiz om kulurt bild!:
kulurt snygging!
SVAR: Nämen tack fridoo! Du är snygg du mä!

Birstaaa

Jag och famljen hade inget att göra så vid halv 3 åkte vi till birsta! Va faktiskt mysigt! Mamma kollade efter klänningar eftersom hon ska på bröllop, vi hittade en riktigt fin, dock kostade den 700 och de va den inte värd! Så de blev ingen idag, hon skulle in själv nån dag och kolla lite! Däremot fyndade jag lite! Tack mamma ♥ sedan åt vi på donken (standard) känns de som! Haha..Nejmen de va ju kanske...gott? Ja. Nu är jag hemma iaf! Ikv får vi se vad det blir!
svarta byxor som jag behövde! WIIE!
såg att bikinidelar kostade 30 kroch eftersom vi snart åker passade jag på! Skitsnygga tsm!
dundersnygga örhängen! MMM love it

VILL HAAAA

Något jag verkligen måste införskaffa är detta! Skona är bara ett måste! Har länge velat haft sånna, men aldrig riktigt köpt några. Men nu känner jag att jag vill köpa! Svarta jeans måste jag köpa med.

familjen

Solen skiner lite halvt,dock blåser det..Men vädret duger! Imorgon skulle de va riktigt fint väder! Wiiie! Idag vet jag inte vad jag skall göra, kanske hittar på något med familjen? Återstår att se.

kulurt bild!


party rock athem

Ligger i min otroligt sköna säng och ser cool ut + att jag äter vindruvor och körsbär + att jag lyssnar på LMFAO!

thada


långsjön

Igår va jag och Emilia hos Agnes igen! Vi va vid långsjön och myste på! Grillade och badade! Pratade och skrattade. Ja, vi hade trevligt faktiskt! Jag har inte så mycket att berätta utan jag låter bilderna få visa de vi gjort!
oj vad hände?


love

I feel dependent, dependent on knowing presence. I so want to get out of hand. I seecouples who go and hold hands and just smiles, but I go myself, all alone..



mums


sadelskydd!

Glömde visa er igår att jag har fått ett nytt saledskydd till min cykel av min snälla mamma! Haha ja..vad säger man?!

take it easy

Idag ska jag bara slappa! Ta det lite lugnt, och ta hand om mej själv. Däremot senare ikv ska jag till Agnes igen! Känns som att jag återigen kommer få en lyckad kväll! Nu in i duschen!

svar

hanne ([email protected]) om Gatufestbilder lördag:
får ja låna bilderna på eric? :)
IP: 90.230.192.106
SVAR: Ja, självklart! Säg till om du vill ha mer bilder så lägger jag upp :)

söndagsjönta

Igår bloggade jag inte på hela kvällen. Jag och Emilia va hos Agnes på cocktailparty. Haha ni anar inte hur kul vi hade! Alltså vi skrattade så vi hade ont i magen. Hade sjukt kul. Låg säkert i Agnes säng och skrattade i 2 timmar. Sedan gjorde vi drinkarna! Så vi hade lite "söndagsjönta" som Agnes kallade de. Haha, skrattade så jag ramlade av solen gjorde jag ju med. De va kul. Alltså ja..de va en helt underbart kul kväll! Jises.

Duktig jag är :')

Förut åkte min familj till härnösand, och de mamma sa att jag skulle göra va att plocka ur och i diskmaskinen och ta ner tvätten. Men va tro ni jag gjorde??? JO jag städade hela huset. Typ. Duktig jag äääär! Lite lökig blev man ju. Så har precis duschat och känner nu att jag är värd en stund i solen! Hejs!

Gatufestbilder lördag

nån skön ene
hanapee

Bäst och då menar jag BÄÄÄÄST♥

Var även på Gatufesten igår, vilket va helt underbart grymt! kolllade på Eric Saade, Veronica Maggio som gav en rysningar och Daniel Adams-Ray. Kollade även på några avdra band som va senare på kvällen. Vi tjejer har gått runt och skrattat och bara mått. Jag tror aldrig att jag har pratat med så mycket okänt folk som jag gjorde igår, men ack så kul de va! Även träffat massssssa folk som jag känner! Superkul. Kvällens höjdpunkt va lungt när jag,Agnes och Issa va på nåt rockbands konsert och träffade Erik. Alltså de va helt underbart va kul de va. Folk retades med vakterna och satt på varandras axlar bara fatt vakterna sprutade vatten på dom då. Så blöt blev man ju! Men de sket vi i för vi dansade på och bara levde, men då kom en snygg kille och bara lyfte upp mej så vakterna sprutade på mej, HAHA! Jesper hette han.
Ja, kvällen va HELT JÄVLA GRYM! Dock blev man ju trött närmare 1 tiden med tanke på att man klev upp vid 5 + 8 timmar på GF. Tack ALLA tjejer som va med mej den kvällen, ni är verkligen bäst! Jag älskar er

hundutställning i Alfta

Igår klev jag upp 04.45! Hela vägen till Alfta sov jag. I början när vi kom fram blev jag glad, en hel drös med snygga killar! WIIE. Men de varade inte så länge för sedan bidde jag lite trött och sur. Haha, men de gick över när solen kom fram och de blev stekhett! De gick iaf sådär i ringen, domaren tyckte Alice va jättesnäll och fin, men klippningen på benen va tydligen inte bra. Menmen, fick VG iaf men inget CK. Sådant som händer!
Åt sallad och fikade tåra gjorde vi också. Kollade på massa folk som såg roliga ut! Vid 1 for vi hem, sov även i bilen då. Eller jag sov inte direkt. Lyssnade på musik och sjöng med, de gjorde ja! Japp!

Smultron

Skjutsade Tova till Berra förut. Sedan gjorde jag och mormor mat, min favorit! Satt riktigt jäla bra alltså! Sedan gick jag,Gina och mormor på promenad med Alice, men vi kom inte så långt eftersom jag och Gina fastnade vid alla smultron! Så Gina bajka hem och hämtade en skål så la vi alla där i! Nu smaskar vi i oss dom. SÅ GOA!!! Gott luktar de med.
Ikv blir de tidigt i säng, åker redan halv 6 imorgon, hujedamej. Tur jag kan sova i bilen! Aja nu skall jag underhålla Gina!

kräm

Äter mammas hemmagjorda jordgubb/rabarberkräm! Riktigt gott!


mormor here i come

Jag sitter här, nyduschat och luktar gott. Idag vet jag inte vad som händer mer än att jag ska till mormor och sova där, för imorgon TIDIGT åker vi på hundutställning! Men de bästa av allt är att efter hundutställningen är de äntligen GATUFESTEN OCH DANIEL <3
WIIIIE! Kommer bli awesome! Men nu skall jag packa de som ska med och sedan fördriva tiden. Slänger in ett inlägg senare ikv!

agnes

Agnes ville leka efter att hon hade ridit. Och visst va jag med på de! Så halv tio typ cyklade jag bort till henne. När jag kom hade den söta jäkeln gjort en överraskning till mej! Värsta söt! Hade gjort fetgoa drinkar! Riktigt goda. Söta med! Så vi satt på hennes balkong hela kvällen och lyssnade på musik,pratade,skrattade och knäppte kort. Sedan gick vi ner och smocka mackor och pratade med familjen hennes. Man fick sej ju rätt många skratt där med allihopa. HAHAH störtkul! Sedan knäppte vi ännu mer fina bilder som vi sedan dog åt. Brutalt va ordet. Sedan stoja vi på som nå hulliganer. Riktigt awesome kväll!
HAHAHHA tog bilderna av Agnes, de va de minimalaste...jaja hämta förstoringsglaset

GF på dan

Jag och familjen åkte till stan förut för att kika och äta lite. Gina va med också. Va verkligen supermysigt där! Massa härlig musik,volleyboll tunering,tävlingar och allt! Tyckte de va sketamys jag! Åt även min första langos och de tackar jag mor min för, hujeda ja gott de va! Ska lätt äta de på lördag! Efter att vi alla hade ätit shoppade vi lite! Sen for vi hem! Nu ska jag fundera på om jag ska träna eller göra något annat..
STÖRTGO!
HAHAHHA dog
Köpte nya sunglases
och även ett linne på rea:n!

mm marabou




hottie

Gatufestbilder onsdag

Ulrik Munther
Broken Door
Christian walz
Loreen
Erik Amarillo
JASON DERULO ♥
Danny
Busskompisarna
Lite bilder från igår, inte dom bästa eftersom de va ganska svårt att knäppa. Men där har ni dom!

Gatufesten del 1

Gartufesten igår va helt awesome! Jag va sjukt pepp för de! Jag och Jenny tog 17.20 bussen in. Träffa Issa på bussen åxå! Väl i stan väntade vi på dom andra tjejerna som fick hoppa på en annan buss för våran va full. Sedan struttade vi bara runt och kikade lite. Några av oss åkte en karusell, de va ju hur kul som helst! De va bara vi som skrek, småbarnen bara satt där och såg nöjd ut lixom. Haha. Efter karusellen gick vi upp mot stora scenen för att försöka få en bra plats. Jag tog täten och ba prejja mej in genom hela publiken så vi kom rätt långt fram. Ganska nöjd över de alltså! Efter en lång väntan började äntligen dom artister vi väntat på. Men dom dåliga började. Ofc -.- Så tjejerna lessnade efter ett tag och gick. I slutet va de bara jag och Issa kvar, vi va fortfarande aspeppa och dansade på och sjöng med! Riktigt härligt va de! Jason Derulo va lungt kvällens kung! Vilken Gud! Älskar han! När alla sjungt gick vi ner till karusellerna igen, träffade Jessica,Edwin,Olivia och Hanna. Lite busigt. Sen tog vi 23.15 bussen hem. Gud va trött jag va,ont i fötterna och hes. Men vem bryche? Jag hade bästa kvällen ever. Tack för mej!

svar

anonym  ([email protected]) om ny parfym:
Den där luktar jättegott har själv en :)
SVAR: Ja, den luktar super!

jason <33333

JAG ÄR HEMMA EFTER EN JÄVLA GRYM KVÄLL. RÖSTEN ÄR CP MEN SKIT I DE! FICK JU FASEN SE JASON DERULOOOOO <3<3<3<33<3<3<3 skriver imorron

HETING geting

Här sitter jag, redo för att gå ut i solen! Grisvarmt idag och de tackar jag Gud för! Läju spendera några timmar i solen för att sedan bege mej in och göra mej klar för GF! Blir kanske nåt inlägg till idag, annars blir det imorgooon! PUSS


GATUFESTEN JAO

Haha hua va jag bloggar idag! Bloggsugen tror jag! Iaf, imorgon ska jag på GATUFESTEN!!! Hur pepp????? Ni anar inte. Ska åka in med Agnes och hennes familj, sen väl där tror jag väll att vi ska träffa andra tjejer? Har för mej de! Kommer bli grymt! Jag längtar!

Min dag i fåtal bilder

åt ännu mer jordgubbar, har säkert ätit en liter själv idag!
loka med is <3333
solat
Ester

ny parfym

Fick en ny parfym av mamma förut! ME LIKE

Daniel Adams-Ray

Nu sitter jag ute på altan, lyssnar på Daniel Adams-Ray och vaktar barnen medans dom badar, eller ja Melker badar, Ester leker med han på sidan om! De känns väldigt varmt och skönt här må jag säga! När mamma kommer hem tar jag mej en dusch och sedan på med bikinin om vädret tillåter de. Nej fan nu fick Melker en kallsup, måste rädda han innan tjejskriket kommer!

fetgo'

Nu har jag nyss tryckt i mej en fetgo' fruktsallad till frukost. Sitter nu och väntar på att solen ska komma fram ORDENTLIGT! Så man kan sola lite! Ska även sy lite idag. Mer än så vet jag inte just nu, kanske dyker upp något senare!
Jordisar,melonisar och bananisar MMMMMMMM

jag vill veta vad du tycker,tänker och vill!

Måndagsmys!

Nu är jag hemma från en helt grymt härlig kväll! Agnes kom till mej vid 7. Drog på ica. Cyklade till Runsvik och satte oss där och snackade! Vi Hade riktigt kul! pratade om allt och inget. Skitmys. Vid 9 kom Harmony och Karin också! Haha vi blev skiträdd! Men vi bidde riktigt glad när dom kom! Så vi stog och pratade vi med, gungade och skrattade. Dock pratade ju jag på som en gnu -.- fan man skäms ju! Aja, va med dom i typ 2 timmar, sen skulle Harmony hem. Så då åkte Karin med. Själv satt jag och Agnes kavr i 15 min till typ. Vi hade vare där i 4 timmar! Ganska kallt nu i slutet. Så vi for hem! Galet bra kväll. I like it! Nu skall jag mysa ner mej lite!
Måndagsmys!

Hanna eks partyblogg

Eftersom Hanna Ek har en av dom bästa bloggarna jag läser så tänkte jag va snäll och länka hennes partyblogg som hon har nu under GF veckan! Om hon får mest läsare osv vinner hon en Ipad 2! Så jag hejar på henne jag! LÄS!
http://blogg.st.nu/Hanna

no more

Förut idag kom Emilia en stund till mej. Hon hade hästsvans idag vilket jag tyckte hon va jättefin i! Vi gjorde ingenting alls. Haha som vanligt, låg i sängen min och skrattade. Tycker de är lite småkul ja. Myser på ba. Hon åkte hem för ett tag sedan, skulle äta och sen skulle hon till birsta! Så ikv blir de Agnes! Läju prata lite om veckan eftersom vi kanske ska in på GF på onsdag med! Får se. Annars lär vi bara mysa och ha allmänt skoj. Mormor ringde förut och berättade att jag har nummer 10 och de börjar 9, alltså är jag i ringen typ halv 10 vilket känns rätt lugnande (hundutställningen). Hoppas bara att vi är hemma i hyffsat bra tid! Aja ska nog gå! Skriver mer ikv!

v-ädret s-uger

HALLÅ DÄR!
Idag skulle de vara sol. Är det nån sol ute tro? Nej. Arg jag blir. Skulle vara fint idag och flera dagar framöver. Men nu ser det inte alls lika bra ut. Menmen, ska iaf vara bra väder i helgen vilket är de viktigaste! För på lördag blir det GF! WIIIE! Nu skall jag göra mej klar till ingenting, eller ja. Vem vet. Kankse kommer en krumilur till mej? Hihi. Nej nu har jag inget på hjärtat..eller jo, mamma fick mej att skratta inatt. Ibland är hon helt otrolig!

mina tjejor

Nu vill jag att innebandy säsongen ska börja. NU!

hurtigt!?

Nu är jag hemma från springturen med Emilia! Vi cyklade till elljusspåret och sprang där. Va faktiskt skönt, även fast jag tyckte de va jobbigt. Måste springa mer. Får tvångstankar om att träna själv! Så imorgon tänkte jag kliva upp i tid och gå en promenad innan frukosten. Hurtigt, haha. Känns ju bättre efteråt! När jag kom hem åt jag detta, som satt riktigt fint!

springa

Ändrade planer! Emelie orkade inte ikv, så Emilia och jag tänkte träna lite! Springer några varv runt elljusspåret! Har ju träningsuppehåll med innebandyn så de skadar ju inte att träna på egen hand ;)
ja, denhär krabaten???? skall jag springa med.

Dålig update

Inatt sov jag som en prinsessa! Tack vare Hanne, helt säker på de :D Hihi. Imorse vakna jag av ett sms från momma som va sugen på sällskap på thule. Så fixade till mej lite och drog dit. Kollade på massa matforslag och myste på. Solen va framme idag och de va varmt! Även fast de blåste lite. Menmen, skönt ändå! Gick faktiskt bra för matforslagen! F-0203 vann hela tjoffset dom! Så söta! Vid 4 typ for jag och mormor hem. Jag badade med Melker och hade lite vattenkrig. Sedan åt vi mat, grillat! Nu har Emelie jagat mej lite, hehe, så vi tänkte lira lite boll ikv! Ska försöka se om nå mer folk vill vara med! Tänkte inte köra seriöst alls. Bara massa flams, de som är roligast! Nu ska jag fixa till mej littan!

Ibland är du bara allt för underbar

u go girl

Nu släpper jag taget, ba tuta och köra!

we like it


Just nu är jag enormt sugen på en massa kvällar hemma hos någon med massa härligt folk! Grilla och leka roliga lekar. Skratta och må gott! Få klä upp sej och göra sej fin. Ha klänning och lockigt hår. Ha massa fina smycken och god parfym! Skulle inte sitta helt fel! Jag hoppas verkligen att de kommer många sånna kvällar under hela sommaren! För de är verkligen bland de roligaste jag vet! Umgås med allt härligt folk runt omkring mej. Guldvärt!

Hemma

Nu är jag hemma från Emelie! Vaknade halv 1. Mormor och Tovis hämtade mej eftersom dom redan va ute och åkte. Så har nyss duschat och ska börja fixa mej för att kolla på Lilla vm med mormor och Tova. Det regnar inte idag så tänkte att jag kunde passa på! Men nu måste jag snabba mej lite. Hörs sedan! :*

pinktime

Klockan är nu 3, jag och Emelie va nyss ute med Doris för en pinkning eftersom vi fortfarande va vaken. Men nu är vi inne igen! Ska alldeles strax sova. Måste bara bädda till de, haha busade förut så nu är madrassen på sniskan! BTW, jag saknar min bebis...
sweeeeet

Thorsnor

Ligger nu hos Emelie, slaggar här inatt eftersom hon ville de SÅ mkt! Hon är beroende av mej. Så är de. Vi ska snart knata till ica en sväng. Sedan blir vi nog sängliggandes resten av kvällen med varsin dator. Kanske slänger in nåt inlägg senare ikv. Nu ska vi handla. PUSS

GB glass?

Min coola kompis GB ville visst vara med på bloggen, även hans idé om att de "coola" skulle stå med ;) Hihi, han hälsar! Tror jag?
Här är GB!

arg

Fan va arg jag blir på saker som sägs som inte ens är ett dugg sanna? Helvetes jävla skit

Åska

Vaknade till av värsta åskan. Snabbade mej att dra ur datasladden. Haha, de enda viktiga! Sedan somnade jag om. Och vaknade 12. Idag är det en tråkdag. Regn och fulväder. Vilket de ska vara imorgon med. Lilla vm är det i helgen med. Börjar alltså idag. Men jag känner mej inte ditlockad direkt. Men jag får se hur det blir! Nu ska jag iaf äta frukost och hoppas på att något roligt kommer hända idag!
lilla vm i Fredags! H3h3

CYPERN

FY FAN VA JAG VILL TILL CYPERN NU! ASSUGEN!

E dag idag

Doris får stå för bilden idag eftersom hon va snyggast av oss! Va med Emelie, skulle bada och allt eftersom de va kanon väder! For till rännö, men de va på tok för mkt folk. Så vi hämtade Doris och gick till ett random place och badade i bällsta! Kallt vatten men mysigt! Va där i typ 4,5 timme! Så lite påbättring på brännan! Hade skyddfaktor 50. Hehe! Jaja, vid halv 5 for vi hem, jag köpte jordgubbar till familjen min och åkte hem och åt! Asgott. Till efterrätt bidde de jordisar som va grymt goa! Vid 7 for ja tbx till E. Vi gick och badade i rännö. Rätt mys! Sedan gick vi och köpts snask. Tbx till rännö, satt där till 10 typ. Sen gick vi till E och myste i sängen med datorn! 12 kom jag hem, PRICK! Hihi, Nu ska jag sova. Natti!

RSS 2.0