>>>Rännö

Drar till rännö med Emelie, därav ingen bloggning idag! Kommer ikv!

svar

julia om shopping:
snyggggt! :D
vart har du köpt bhn? ;)
SVAR: Jag köpte bh:n på H&M på rean!

shopping

Ny bikini
Bh med avtagbara band
Shortsdress

bildor

Morran
Sally
Djurgården
Mamma vann!
Söta Christina!
Eveline
Där är lite bilder från våran Stockholmsresa som va helt grymt härlig!

allt i sthlm

Måndag: Åkte hemifrån vid 12. Va i Stockholm vid 5 typ. Väldigt drygt att åka dit. Men skönt när vi väl va där! Så vi myste lite med Arne och Christina + hundarna. Sedan åkte vi iväg en sväng för att kika lite. Åkte till Farsta och shoppade smått. Då jag fyndade linnet som jag visat tidigare! Sedan for vi och hälsade på Kickis (Robbans lillasyster) i hennes lilla 2 till lägenhet. Haha sjukt litet men grymt snyggt! Vid 10 for vi hem igen.
Tisdag: Vaknade tiiidigt! Vi va ensamma med Morran och Sally (hundarna). A och C jobbade. Vid halv 1 typ? Skjutsade C oss till Farsta för att vi skulle hoppa på tunnelbanan där till slussen för att sedan åka djurgårdsfärja över till grönan. Va supermys! Va på grönan i cirkus 3 timmar! Hett va de men ändå riktigt härligt! Lite roligt va de att titta på allt folk med. HAHAH, vissa va fina, andra fjortisar och vissa såg ju helt bedrövlig ut! Aja, vid 4 typ så åkte vi båt hem igen. Och när vi gick mot slussen såg jag NICKY STHLM!! Åh han va mkt snyggare i verkligheten än i tv! Hihi! Sedan åkte vi tunnelbana hem igen, så fick C hämta oss i Farsta. Sedan på kvällen kollade jag på Morden i Midsummer med Arne, vilken go prick han  är asså! Haha, sen sov ja!
Onsdag: Vaknade vid 10, åt frulle och allt dedär. Sedan for familjen min till Farsta igen och stor shoppade! Fyndade lite! Va där i kanske 3 timmar, for sedan hem till hundarna! Efter ett tag kom Eveline, Angelica och Adam dit också! Så va lite med dom. Fast låg mest och solade eftersom de va grymt varmt! Men skönt, lite färg fick man ju med! Till middag åt vi flygande jacob vilket var första gången för mej troja! Men grymt gott va de! Anna kom och hämtade Adam med, hon är ju grymt härlig hon å! Inte långt efter maten så for vi hem, mot Sundsvall! Va hemma vid 11. De första jag gjorde va och bajsa! Hihi, nu har jag bara packat upp och ligger nu och bloggar å de. Ska strax lägga upp massa bilder från domhär dagarna med! Puss

svar

hanne ([email protected]) om i stockholm!:
men vadå snygg?!??!!?!?!?


SVAR: Ja den är skitsnygg!

sally

Godmorgon! Fan idag vaknade jag typ 7? Av att Sally kom upp och snusade lite. Haha sötan! Sedan vaknade ju typ alla. Men jag försökte ligga kvar så länge som möjligt. Lite efter halv 9 gick jag ner iaf. Nu fastnade jag här och håller nu på att äta lite frulle! Solen är sketa varm här! Verkligen asvarmt! Kan inte vi få ha denhär värmen hos oss? Typ på GF! Vore helt grymt! Nej nu funderar jag på om man kanske ska antingen ut och sola lite eller duscha och göra mej klar? Ska ju på grönan idag! Awesome! Hihi

i stockholm!

JAG ÄR I STOCKHOLM !!! Va sjukt drygt att åka hit, men till slut så! Hade lånat morfars GPS, jävla tur att vi hade den vill ja lova! Haha. Kom fram vid 5-halv 6. Åkte till Arne och Christina och pratade och slängde in packningen. Sedan for vi iväg igen för att handla lite. Själv hittade jag en jättesöt topp på gina! Tror jag ska ha den imorgon när vi ska på grönan! Är iaf hos Kickis nu i hennes superlilla men snygga lägenhet! Ska snart fara hem till A och C igen för att sova och mysa. Kanske kan skriva imorgon igen! Men nu ska jag bara mysa på här!


Köpte denhär fast en knallrosa! Mycket finare i verkliga livet ;)

far iväg en sväng!

NU ÅKER JAG, HARE BÄST FLODHÄST!!! :D

stockholmmmmm

De känns som att jag kommer behöva denhär trippen med min familj, långt ifrån sundsvall. Bara mysa med folk man inte träffat på ett tag! Åh va härligt! Och när jag kommer hem är det GF, jag ska på´t! Inget kan hindra mej. SÅ ÄR DET BARA! Hihi nu skall jag sova för imorgon bär det av! WOOPWOOP :*

9:onde...

Idag påminde mormor mej om att vi har hundutställning den 9:onde juli. Tror ni inte att de är GF då? Den dagen jag skulle gå? Jo tammefan! Så jag hoppas med alla fingrar och tår att vi ska vara i ringen TIDIGT, så jag är hemma tills jag ska på GF annars stannar jag fan hemma! Punkt och slut!

Mleker är fotograf, troja???

HAHA ser ut som att något hände där bak?
Melker tog egopicc
JAG I DATORN?!?!?!?

kalaset

hemmagjord hello kitty tårta
kalasets clown
hello kitty ballonger ofc!
mindre partysugen va Alice
Lite bilder från kalaset!

Grattis Melker ♥

Idag fyller min gopojk hela 5 år! Grattis bubben!♥

agnes är rolig

Jag tog mej en powernap förut, jag va så jäkla trött så ojojoj! Skönt vare. Efter de kom Agnes för att mysa lite. Så vi gungade lite och skrattade! Efter ett tag knatade vi iväg ner mot tjärnen där vi gick runt och stojja på! Lite små mysigt faktiskt. Typ vid halv 12 kom de 3 killar och skulle nattfiska. HAHA. Så vi knatade hem till mej och satt på baksidan och garvade åt nå jävulskt roliga videos som Agnes hade på luren sin! Trodde seriöst att jag skulle dö av skratt! Lite efter 12 for na hem. Vi va båda trötta. Hehe. Så nu har jag återigen gjort min fruktsallad som jag gjorde tidigare idag. Himmelskt go! MMMMMMMM! Imorgon är de kalas. För vem får ni se när jag bloggar nästa gång ;) hihih

frutas

Jag blev sååå sugen på frukt, så jag gjorde en jordgubb/persika tallrik! Satt fint de!

stockholm

Eftersom jag åker till Stockholm på måndag så blev jag bara tvungen att kolla hur vädret skulle vara där. Och vad står de tro? Jo, 20-25 grader!!! JAG JUBLAR!

göra nytta

Nu har mor min åkt iväg, på möhippa! Hoppas hon får de skoj! Pesjälv vet jag inte hur min dag ska spenderas, de får vi se! Ska iaf börja med att kliva upp ur sängen och göra lite nytta! Återkommer senare vad jag skall göraaaaa!
våra jordisar från igår, nå jävulskt goa!

bäst kväll asså!

Igår hade jag en helt grymt rolig kväll! Mycket prat, skratt och lekar. Ja jag kan inte säga annat än att det var en grym kväll! Tack tjejer för allt! Kommer mer bilder när jag snott lite från dom andra ;) Men här har ni några iaf!
grillmärstarnA
tog ut datorn och högtalare och dunkade ute medans vi gjorde massa skoj!
hittade en på tok för liten ridhjälm, men ganska söt va man ju!
vid halv 11 ville vi spela fotboll, oh fyfan, de va de roligaste jag gjort på länge!
Agnes, Fido och jag!
Lite bilder från kvällen/natten! Jag hade så jäkla kul så ja..den bästa kvällen på länge! puss på er alla.

Midsommar

HALLÅÅÅ!!
Idag är det midsommar och den spenderar jag med tjejerna! Kommer förhoppningsvis bli helt grymt! Vi ska grilla och ha de bäst! Glad blev jag med, inte regnar det nu heller?!? DE ÄR SOL!!! Hoppas verkligen de håller i sej hela kvällen! De enda problemet är att jag inte vet vilken klänning jag ska ha...Beslutsångest. Svart maxiklänning eller avslutingsklänningen? Hmm..blir att fundera tills jag ska åka! Kommer slänga in min outfit sen. Efter de blir de inge mer bloggning för idag! Kommer förmodligen hem inatt eftersom jag inte sover där. Nu måste jag fixa lite!

en höna


ett par till converse

Elin hade fixat converse till mej! Tack Elinoooo, och mami ♥♥♥♥♥♥. Tyckte dom va skitcoola och söta! Hihi

emilia <3

Emilia kom vid halv 3 typ. Gick dirre till min nybäddade säng! Alltid lika najs. Låg och fnissade,lyssnade på Dessies nya låt. Va bra att man har den på hjärnan nu! Sen tänkte vi "vila" lite. Men helt plötsligt blev Emilia pigg, så de blev ingen powernap, och tur va väl de. Annars hade jag aldrig kunnat somna ikv! Måste fixa lite tills imorgon med! Midsommar med gotjejerna mina! Sjukt pepp! Kommer bli awesome. Nej nu har jag saker att göra!

Grattis Johanna

Idag fyller min kära klasskamrat Johanna 15 år! Grattis snygging! =D

grejja

Vaknade halv 12. Gick ner och åt frukost. Mamma och barnen va på ica och de. Sedan kommer dom hem. Mamma har fått sin nya mobil, en x10 mini. Lite avis är man ju. Haha. Kommer nog sitta och pilla på den lite jag med. Nu har jag nyss duschat och de. Ska fixa lite på rummet så de blir muuusigt! Hihi. Sedan tror jag Emilia kommer..eller om jag åker till henne.

emil och sanna

Träningen va kul, riktigt kul faktiskt, även fast de va äckligt mkt kusar och skit så överlevde ja! Va rätt många idag med! Hade bra spel och allt, men när jag skulle skjuta på mål va jag på stolpe,ribba och ja allt annat än mål. Så kan de gå! Efter träningen hann jag bara ur duschen så va Sanna och Emil här. Haha, kollade återigen på skräckfilm. De va skoj, Emil röck till några gånger kände ja! HAHAHA, söt. Vid 12 for iaf Sanna hem. Emil han stannade till 1..han som skulle vara hemma redan halv 11. Hahahahahahaha. Men de va lite kul. Pratade mest. Nu har jag ätit. Hehe, va ashungrig så jag tog lite av de som vi grillade förut. Satt ju fint de! Nu skall jag sova. Imorgon blir det EMILIAAA. Jag hurrar!

slarv inlägg

Emil är död, så han va vi inte med. Tyvärr! Sanna kom iaf till mej halv 2 typ? Gick ut, typ till byn en stund satt och pratade och skrattade! Sedan gick vi till rännö och satte oss. Då kom Amanda Qvarfort dit med massa ungar. Sen hörde vi VÄRLDENS smäll. Så vi gick upp till dannes och kollade. Då äre en bil som är helt mos, en hästtransport upp och ner typ och massa människor och hästar. Alltså har de blivit en krock av något slag. Hästarna kom ut oskadda iaf, men de va hemskt ändå. Sen kom polisen och allt. Styrde upp trafiken och pratade med dom inblandande. Sedan gick vi hem. Melker va jobbig så jag fick damp på han, skek och slogs gjorde vi. HAHHA. Sen började han med nåt vattenkrig. Sprutade på oss först, så jag blev mer förbannad, sen på Robban, då spruta Robban ner hela melker så han börja grina HAHAHHAHA KLOCKRENT! Efter ett tag hade jag och Sanna vattenkrig, bara vi två. De va askul, sen cykla hon hem. Hehe, nu väntar jag på maaaat, grillat <3<3<3<3 mmmm. Sen träning! Sen Sanna! Hejdå

Mika Kohonen - Tyck om dej ja!♥

gröt

God morgon!
Här sitter jag och äter mannagrynsgröt! Haha, kände imorse att de luktade kanel nerifrån köket, luktade asgott. Så mamma gjorde lite gröt till mej med! Hihi minnena från dagis dyker upp, då mannagryn va den godaste gröten man visste! Vaknade halv 12 idag. Eller ja, halv 8 första gången, att vissa pojkar aldrig kan sova länge ;) Somnade iaf om, som tur va! Hihi
Idag ska jag förmodligen vara med Emil och Sanna! Om Emil bara kunde kika på sin lur någongång. Hehe, sedan ikv har jag TRÄNING, känner ni min glädje eller?!? Ska bli såååå skönt! Love it!

grattis issiiiis

Issa, hon fick körkortet idag hon! Grattiis! Så hon bjöd mej på en liten åktur! Eller ja..liten, 1,5 timme =D Va askul iaf! Skrattade hela tiden! Gjorde bort oss med, hehehehhehehehehe. De va kul. Sedan blev de så kallt så vi for hem! Nu måste jag stoppa något i min mage, annars blir jag suuuur! hejdåå

u make me happy

Emilia bad mej blogga, om vad vet jag inte, eftersom jag inte har något på ♥. Tänker nog vara hemma ikv, om inte någon vill hitta på något! Annars ska jag nog knäppa egopikks. Det är iaf underbart roligt, att se hur man blir, fin,ful,halvsnygg,bedrövlig eller vad man nu blir. Sedan ta dom bilder man blir nöjd med och förbättra dom ännu mer. Att sedan få höra hur fin bilderna blev, ja de sätts på självförtroendet de! Sen ska jag nog sitta och busa med folk, de är roligt de med. Ja, de blir nog min kväll de. Om inte något annat dyker upp..
Sen en annan sak: Varför bor alla snälla, goa killar långt ifrån en? Eller ja, nästan alla. Kan dom inte bara komma hit? Jäla skitsaker!

Love hurts


rubrik

Jag,mamma och barnen åkte iväg. For på ikea och åt lunch. Va en kärring som vrålstirra på oss, mamma bidde förbannad. HAHA sjukt kul! Sedan for vi runt och kikade bara. Köpte presenter till bertil som fyller 5 på söndag! Nu är vi på mormors jobb och bara chillar, Tova är ju har med eftersom hon sommarjobbar här. Haha ser jävulskt chill ut! Nu ska jag mysa med min Alice <3

gris

Vaknade 11. Inte sovit så bra inatt..alls. Usch. Måste duscha, och de är NU!

sanna suger på facerapar

Kul att Sanna facerapade mej, TRE GÅNGER!!! Asdåliga..mm. Kul liv Sanna. VERKLIGEN!! Nog om de. Vi drog på thule för Johanna ville träffa mej.Så drog dit, satt där med S,J och Madde! Va riktigt rolig faktiskt! Mycket skratt! Tjejerna vann även matchen med 4-3! Efter matchen gick jag och Sanna hem en stund, mamma fick rycka in på jobbet och Robert oljade in altan så vi skulle hålla ett öra på barnen. Efter de gick vi ut igen. Skrattade och tjoade! Kul vare. Nu skall jag mysa ner mej i min lya och bara mysa på!

google

HAHA, Agnes sa att om man söker på "Jeffla rasse" på google så kommer min blogg upp! HAHA och de va verkligen så!!!!!! Fanns typ längst ner! LOL x))))))

my hair

Har fått en fråga om hur jag gör/sköter om mitt hår. Och jag gör ingenting faktiskt! Tvättar med vanligt shampoo och balsam, inga konstiga märken eller nåt. Sen plattar jag de bara? Utan nå värmeskydd eller något liknande. Använder heller inte volymtång eller något sånt, eller jo, då de är lite finare stunder. Men annars kör jag bara som de är. Där har ni de! :)

igår kväll

Igår kväll skulle vi vara ett gäng och grilla på ängomstjärn va de tänkt! Men när några av oss kom dit blev vi hotad med att polisen skulle komma om vi inte gick därifrån?!? Gubbe!!!! Så vi satte oss på grillplatsen vid mej ist. Började grilla och allt! Sedan kommer en kille och bara kollar av så att någon av oss bodde här, och jag gjorde ju de så han sa att de va lurre! Han va iaf jättesnäll och trevlig! Så vi fortsatte med vårat, hade skoj och så. När klockan närmar sej typ 9, halv 10? Då stack vi alla till rännö för killarna ville bada. När vi kommer dit är blire massa knas med en brygga. Så Linns mamma är på oss och säger att vi ska dra upp den?!? Så killarna fixade de, sedan satte vi oss på en bänk och bara pratade! Fast jag och Linus satt på en sten och snackade, haha. Va där kanske till halv 11, 11? Sedan for alla hem. Några hade stuckit innan åxå. Så jag,Agnes och Issa gick hem. Issa till sej och Agnes hem till mej. Sen satt vi bara och pratade, hur härligt som helst va de! Tiden bara flödade på, så vips så va klockan halv 2? Hehe, så Agnes for hem då. Jag satt vid datorn och pratade med lite roligt folk, sedan tuppade jag av! De va min hyfsat lyckad kväll!
oj så rolig, kan fasen inte vara seriös på kort..

Från Rännö med Emilia

söt
TJOHOOO!!!!!

im yours tonight

Hörde att tjejerna kommit till final! Grymt bra! Hoppas verkligen att dom vinner, tjejerna mina! Även fast jag inte spelar med dom längre så är dom mina tjejor! HEJA! Hihi. Ikväll ska jag mysa, med alla mina goa vänner! Kommer bli awesome! Jag längtar, känns som att de kommer bli en helt kungkväll!

no rain

Idag när kikade ut genom fönstret var det inte regn, som tur va! Men det var heller inget kanonväder. Bara det inte regnar så är jag nöjd! Idag ska jag vara med issa! Men hon sover hos Aggna just nu så jag väntar tills hon kommer hem! Nu ska jag hitta kläder!

eller?

Jaja, 13 kommentarer Erik. Trevligt att du hittade hit!

svar

Blaaaaarg! om sommarrrrrr:IP: 217.210.181.202 19 Juni, 02:05
Julius Kuzmin om sommarrrrrr:
Förlåt, det var jag som la ut allting

SVAR: FUCK AINA, jeffla rasse

erik i farten

Ollonbajset om sommarrrrrr:
Fan va snygg du är, men varför har du kläder på dej?
trodde detta va en porrblogg

19 Juni, 02:02
snoppkuken om sommarrrrrr:
Tollhättan luktar Julia korv

19 Juni, 02:01
Bajstjärten om sommarrrrrr:
Häjsan, jag är din magiska stalker!

SVAR: åh va rolig du är erik :))))) dör av skratt. MMMMMMM porrgubben själv va

sommarrrrrr

Nu är jag peppad för att någoting ska hända. Kanske inte just nu i sekunden, men någon dag framöver. Det är sommarlov och jag vill spendera de på de allra bästa sättet. Jag vill mysa med mina nära och kära. Grilla med mina vänner, överdrivet mycket bara för att jag vet att jag älskar stunderna då jag är med dom. Jag vill sola och bada en hel dag, äta lunch på stranden och bara vara. Jag vill ha dendär närheten som dom flesta får. Jag vill gå på bröllopet och knäppa fina bilder. Åka på moppeutflykter med Tova. Åka till Stockholm och gå på grönalund med min familj. Ha en riktigt fin midsommar. Ha Alice en vecka, bara vara hon och jag. Träffa nytt folk. Ha fina kvällar med härligt folk. Avsluta min grymma sommar med att åka till Cypern med min absolut bästa familj som jag älskar mer än något annat. Det är bara lite av det jag hade tänkt göra denna sommar. Känner redan nu att dethär kan bli något helt underbart!
När det är sommar, ja då får man fan vara såhär snygg!

borta

Jag somnade förut. Och inte va de en powernap inte. Jag sov till 9!!!!! Va helt borta när jag vaknade. Va helt snurrig lixom. Men gick till sej efter ett tag! Nu är klockan 10 och jag håller på att ladda ner en film. Water For Elephants blir det ikväll! Får se om de blir några tårar till den, skulle inte förvåna mej ett tugg om jag ligger här i min ensamhet och våldsgrinar fatt det är så sorgligt! De är jag de! Nåväl, imorgon skall jag leka med min vän Isabelle! Tror jag. Undra vad vi ska hitta på!?

hemma från hudik

IM HOME FROM HUDIK!!!! Åkte vid 7 imorse. Kom fram typ 8. Träffade alla goa människor där och kollade hur dom bodde. Sedan kollade vi på deras match, första för dagen. Dom mötte Bollstanäs tror jag dom hette, och dom vann! 2-1 till oss! Skjutsade tbx dom till skolan och sedan for jag,mormor,Gina och Linnea till DOLLAR!!! Wiiee. Dock hittade jag inget speciellt alls. Men de gjorde mej ingenting! Köpte nagerlack,hårnålar och en filt fatt jag frös! Sedan skjutsade vi dom till den andra skolan där dom skulle äta,så for jag och mormor på donken och år lunch! Hämtade sedan upp dom igen och for och bytte om. Därefter deras andra match som va mot hudik, den blev 0-0 men eftersom vi ledde serien kom vi vidare till A-slutspel! Riktigt bra! Vid typ halv 4 for jag och mormor hem. Jag va dödstrött i bilen, är de än, så jag tror jag tar en powernap nu! Ikv har jag inget planerat. Filmkväll kanske? Aja, de återstår att se!

it´s only days

59 dagar

alice är på smådåligt humör ;)

Jag lånar Tovas dator, hon är ändå med BB så jag kan ju passa på nu! Jag och mormor for på ica och köpte onyttigheter. HAHA, chirre,karra,loka och balsam. Fint köp de! Imorgon ska jag upp 6 typ. Men jag tkr de ska bli kul att åka iväg! Ska även besöka dollar! WIIE. Men ska även vara med min bebis. Hon ligger här bredvid mej, men jag tror hon är lite småsur. Haha lillsötan! Ne, nu ska jag se på tv med grändma!!
BÄBISEN MIN <3<3<3<3<3 a..tova kom visst med också -.-' hahaa skoja :*

hudik

Jag och Emilia tog oss en promenad till Rännö och knäppte kort samt pratade. De va lite småmysigt att bara prata på. Vi va nog där en timme. Sedan knatade vi hemmåt! Då på vägen träfade vi Karri,Harmony och Fritta! Va småskoj de! Skratta gjorde vi ju! Sedan for Emilia hem. Jag har nyss ätit och väntar nu på att mormor ska anlända hem. Ska nämnligen sova hos henne inatt eftersom jag följer med till Hudiksvall imorgon för att kika på mina tjejer PLUS snygga killar! Tanken va att Emilia skulle hänka på, men hon skulle på fest så de sket sej. Ist blir det jag, momma och bebis! Kan funka de också! Så nu ska jag packa min väska! Sedan far jag till momma ja!
jag älskar dej mormor, nå jävulskt!

Hanne och Emilia!

Igår va ju jag som sagt med Hanne! Hon kom till mej vid typ..12? Va länge sen jag va med henne! Men de va faktiskt kul och mysigt! Även fast vi inte gjorde så hemskt mkt. Vi bara va. Mamma bjöd på lunch också. Egen sallad på ica! Sjuuuuukt gott! Kommer jag frossa i sommar vet jag redan nu i förväg! Sedan va vi och köpte godis också. Förneklans gott de med! Ja, vi hade iaf kul vi! Senare mot kvällen ville Emilia joina oss. Så hon kom. Drog typ direkt till Thule för grabbarna hade match. Där träffade vi lite folk. Så Fredrik och Frida satt med oss. En stund efter kom Tesse också. Hanna va även där. Men hon satt med Johanna Hållander och Henke. Men de va lite småkul faktiskt! Matchen va kul den med, för killarna tjaffsade/va stygg med varann typ hela andra halvlek! Och i slutet gick en svart ene och klappade till Alle rakt på kinden typ. Fy i helvete va elakt. Då fick jag typ damp. Och domarn gjorde inget förutom att säga till han. Stört! Aja. Sedan gick vi hem, F och F följde med dom också. Haha. Sedan skulle hanneluren hem, så vi väntade med henne! Sedan knatade jag och Emilia till preem och köpte chirre, eftersom vi bestämt att hon skulle sova hos mej! Väl hemma låg vi ute på studsmattan med täcke,kuddar,datorn,chirre och massa annat! Asmysigt faktiskt. Låg nog där i en och en halv timme! Sedan gick vi in och kollade på A Walk To Remember. Jag va trött så jag slumra till en snabbis. Men Emilia väckte mej efter typ 3 min. Sen va jag vaken resten av filmen. Och då..ja..vi va på vääärsta bushumöret efter de! Sjukt va vi fnissade. Askul! Skrattade så jag grinade! Sedan efter ett tag blev vi trött..så vi somna. typ vid 3! Imorse vaknade vi 1. Åt frukost och de. Sedan kom Åsa med en sak till mej, ska visa er snart! Och sedan for Emilia hem en snabbis! Ska vara med henne hela dagen idag med! Asmys! Men nu ska ni få se bilder, för jag har skrivit rätt mkt nu..
Fick nya converse från typ Turkiet eller va de va! Sjukt snyggt med marinblått! Tack mamma <3

men titt så fint!!!

KommentarTid
julia berndt om :
jag vill bara säga att du har en fantastiskt bra blogg julia, den är så intressant att läsa, jag läser den varje dag, du är så snäll med dina nära och kära, din blogg blir bara bättre och bättre för varje dag.
kram julia♥

SVAR: Men åh, tack så hemskt mkt Julia! Va glad jag blir! PUSSSSS♥♥♥♥♥

hanne idag!

Godmorgon! Idag skulle jag egentligen vara barnvakt åt Melker och Ester, men Robban är tydligen hemm idag så jag tror jag slapp. Sådant som händer! Idag skall jag vara med HANNE, äntligen! Kommer nog bli askul! Skulle ju vara fint väder idag med! Så jag hoppas med båda mina tummar att de är sant! Nu måste jag göra mej klar!
jag ba..älskar dej ja!

Jag kommer sakna dig Melina!♥

Jag har världens bästa vänner! PUSS PÅ ER!!!!

tränat

Träningen va helt awesome! Riktigt kul! Sofia är en helt awesome tränare! Vill att hon ska vara en tränare för oss. Inom fys alltså! För hon vet precis vilka muskler och leder vi använder som mest då vi spelar. Och de är ju grymt bra! Nu ska jag hoppa i duschen!

mathandling!

Nu har jag precis kommit innanför dörren från birsta! Va och handlade massa mat med mamma och barnen! Gick bra! Nu ska jag snart hjälpa mamma med maten, sen kl 7 har jag träning! Sofiaträning =D blir nog awesome. Får se om jag hitt på nå efter träningen! Nu ska jag help my mother!

svar

KommentarTid
C om jag:
brun och snygg!

15 Juni, 13:01
jocke om jag:
fin :)

SVAR: oj, haha tack!

konf. korten!

Idag kom våra konfirmationskort, eller ja, gruppkortet som vi fick gratis! Har även beställt kort bara på mej! Fint kort faktiskt!

gårdagen

Igår: Åt jag och gänget på spice! Riktigt gott! Kul hade vi med, skrattade och tjoade. Haha! När vi ätit klart väntade vi tjejer på skjuts medans killarna cyklade och hyrde film! Sen kom Sannas mamma och hämtade oss och skjutsade oss till Linus! Dom hade inte kommit än, men vi fick gå in för Marie! SJUKT JÄLA SNYGGT HUS! GAAAH! Riktigt fint! så vi kikade runt lite där. sen efter typ 10-15 min kom grabbarna! Så vi gick in och myste i Linslus rum. Skrattade lite mer och sen satte vi igång filmen som bara Sebbe kollade på. HAHAH. Vi andra busade! Sedan åkte Johanna fatt hon hade träning. Men vi andra va kvar. Kollade på mer filmer, busade mer, va lite med Felicia och bara myste! 12 for jag och Sanna hem! De va riktigt kul dedär!  Har redan bestämt att de ska göras fler gånger!

JALLA JALLA =D

Oj! Såg att jag haft SJUKT många läsare nu! ASKUL!!!! Fortsätt för tusan!

trötttttt

Nu är jag hemma från Linus, haft verkligen superkul! Eftersom vi va där till tolv, och jag hann somna där, så tror jag att jag lägger mej nu! Skriver om allt imorgon!

jag

Nu har jag precis gått ur 8.an, vilket känns sköööönt! Nu har jag ett helt lov framför mej och en Cypernresa med min kära familj! Jag är glad! Fick mina betyg med, som jag ändå är rätt nöjd med! Men bättre ska dom bli i 9:an! Ikväll ska jag äta pizza med Sanna,Johanna,Linus och Sebbe! Blir nog skoj, sedan drar vi hem till linus lya och spenderar kvällen där. Blir nog awesome! BTW, såhär såg jag ut idag, fast jag hade megalockigt hår, men eftersom de är surväder försvann dom :( Men tach Virro för den fina frillan! Nu ska jag snygga till mej lite!

Lite bilder från 9:ans avslutning!


Lite bilder från min avslutning!


nails

Nu är dom rackarna på!

vattenhoppsbilder

FETASTE PÖLEN :D:D:D:D:D
stekte literå
hittade fina bilar, för sisodär, 109.000 kr

sanna och jag? barnslig? nej?

Snart ska jag och min vän Sanna ut i survädret och hoppa i pölar med regnkläder och stövlar! Blir säkert dunderkul! Älskar att leka som man gjorde när man va liten! Bilder kommer senare ikväll!

my nails :( <33333333

Blev tyvärr ingen träning, deppar lite. Hehe, va riktigt taggad för träning. Menmen. På onsdag kör vi ist! Nu är det snart läge för att klippa av mina älskade,långa,fina naglar för att ist sätta på lösnaglar. Haha, ni undrar säkert varför. Jo 3 naglar har redan gått av, och de ser jättefult ut utan dom tre. Och jag vägrar gå med korta naglar, då är jag som handikappad! Därför kör jag på lösnaglar! Så de ska jag göra ikv!
nyss tagen, därav nagellacket!

sk "klassens dag"

Jadu..Imorse vid 8 ringde erik och väckte mej. Han trodde vi skulle börja 8, men började egentligen 9. Så efter de klev jag upp. Såg hur pissigt vädret var. Kände direkt att dagen inte kommer bli lyckad. Alls. Så kom till skolan. Skulle se film. "Due Date" Såg typ bara första 20, sen somnade jag och Wille. Så bra va filmen. Enligt oss. När filmen va slut åt vi lunch. Sen skulle vi egentligen ha vare på rännö och bada, men de regnar som tusan. Så vi fick gå hem. Jag,Otti,Sanna,LH och Malin gick hem! Eller malin cyklade men a. Blev dyngsur. Nu är jag hemma. Tog en varm dusch och ligger nu i sängen och ska nog ladda hem en film, eller sova. Svårt val! Ikväll har vi träning, vill INTE att den ska bli inställd pga regnet. Vill träna i de. Ashärligt ju!

jobbigt jäla skit

Jag får fan något fel snart. Kärlekspar vart man än kollar. Själv ska man va 98 och oskuld!

2 bilder från idag!

min nyklippta bebis

sjusovarN

Inatt har Adam ringt näst intill hela tiden. Haha, så ful. Till slut sa jag åt han. Då blev de tyst! Imorse vaknade man av ett sms. Men de gjorde inget. Vaknade ändå i bra tid! Idag ska jag förhoppningsvis vara med Emilia! Va aslänge sen vi va med varann. Hanne med för den delen. Tar igen allt nu när de blir sommarlov! De låter bra de! Nu måste jag äta något och försöka få liv i sjusovarN! Hörs senare..om de inte blir åska :( (grinar)
Älskar bilden!

sommar

Jag känner att sommaren är här! Och jag gillar't! ö lot

en jäkla massa bilder från HELA dan

HAHA söt....
hej dubbelhaka <3333

ångest..

Snart är det sommarlov..Det känns riktigt skönt! Men samtidigt konstigt. När vi börjar igen är vi 9:or. Jag vill men ändå inte. Gillar dom äldre..men kommer kännas bra att vara äldst på skolan. Vill heller inte gå ur 9:an. Avslutningen, hua va hemskt, men ändå början på något nytt. Sen börja i gymnasium, ska bli kul, hoppas jag, med nytt folk och allt. Men samtidigt lite hemskt. Åh vilka tankar jag har..Godnatt

skön dag!

Vädret är bäst, därav ingen bloggning. Men nu skall jag berätta ALLT! Imorse for jag och mamma på tandregleringen och bytte tråd och spände. Sedan for vi på ica kvantum och handlade lite. sedan köpte vi typ frukost. Va ashungrig! Sedan for jag till skolan. Städade snabbt ur skåpet och lämnade in nyckeln. Sedan hade vi inget att göra så Henke gick på ica och köpte lite gosaker till oss. Så vi knatade till rännö, och de va inte bara vi. Det va några andra också. Vissa badade, eller ja nästan alla. Med kläderna på. Själv blev jag islängd med allt på av Linus. Puss. Så då fortsatte man bara att bada. Gick upp, tillbaka till skolan, fortsatte med vattenkrig, 9:orna hade mjölk i sina vattenpistoler. Luktade surmjölk. Rektorn blev blöt och hade samtal med oss som hade vattenkrig. Gick till IP, fick välja mellan brännboll eller bada på rännö. Blev solklart rännö för min och många andras del. Badade på som bara den. Bränd som fan blev jag också. Stannade där till tre ungefär. Sedan ville jag hem och dricka/äta. Solade lite mer, dampade med Melker. Åt mat, duschade, sen kom Malin. Cyklade runt bara. Busade. Badade igen. Träffa tjejerna. Busade med dom. Cyklade mer och vid halv 10 va jag hemma. Riktigt skön dag må jag säga! Love it!
posarN

träningen

På träningen va vi skandalöst 3 st. Hallå???? Vart är alla som ville ha sommarträning? Jag visste vissa som hade studenter,fotboll osv. men alla andra då? Det är nog inte så himla kul för Håkan heller så försöker, åsså kommer de inga typ? Jag vill ha fler på träningarna ja! Kom igen nu bruds!

ingen rubrikis

Varit världens vattenkrig idag på skolan, tror nästan halva högstadiet blev hemskickade. Men de va rätt kul! I slutet av dagen gick klassen emot Martina typ. Alla är less. Får aldrig informationen i tid känns de som. Så de blev lite kaos. Efter skolan cyklade jag hem, snyggade till mej lite och gick till bussen. Åkte in till stan. Träffa Tova och Berra. Sedan lalla jag och Tova runt och shoppade! Tror vi va på typ 2 affärer? Haha! Hittade lite iaf! Tova med. Den dumpäran! Love u! Sedan åt vi på donken. Vidare till ån för att träffa Berra and the gang! Hehe, men satt där och knäppte lite kort. Sedan kom jag på att jag måste hem, så jag och Tova SPRANG till bussen. Haha dog typ. Men jag hann den iaf. Såg MASSA studenter på vägen hem. Åh det ser så sjukt kul ut! Längtar tills jag också tar den! Såg riktigt skoj ut! Nu ska jag alldeles snart på träning i Lucksta! Innebandy. WIIIIE!
HAHA kolla min mun..Precis när Berra skulle knäppa fastnade jag inne i munnen. Satan va ont de gjorde,därav snyggtruten!
Köpte dehär:
*svarta likadana shorts från hm
*vita cykelbyxor-cubus
*väska-hm
SOM JAG HAR VÄNTAT!!! Har kollat på dendär väskan aslänge! Verkligen aslänge, den har kostat närmade 400 kr. Nu 150 BARA!!!! Jag ba slet tag i den! LOVE IT!

blod............................

Har precis rakat mina legs. Skarde mej som satan. Ba spruta blod. Nästan iaf. Men dom är lena nu! Får se om jag vågar ha shorts imorgon...........

moppetur med boerg

Amanda drog med mej till Rännö för ett kvällsdopp. Tackade inte nej! Så hon hämtade upp mej, vi for dit. Doppade oss, fast de tog sin tid. Haha, stog typ bara still och pratade. Sedan låg vi och torkade oss lite innan vi for på Dannes och köpte glass! Eter de har vi bara tomåkt! Till thule,gårn och ja..bara runt. Men bättre än att jag hade suttit hemma och lodat bara! Så tack för denna kväll toent!

byxköp

Är nu hemma efter några timmar på Birsta! Fick med mej lite hem!
såg ut såhär idag! Ny sommarklänning! c00l
dehär köpte jag:
*shorts-hm
*spetscykelbyxor-cubus
*spetstrosor-?
Och eftersom jag har tappar TRE!!! av mina riktiga naglar så mot mina regler har jag köpt lösnaglar! Första gången tror jag? Men ja. Jag köpte massa lösnaglar! Så de är mitt köp idag! NÖJD!!!!! hejdå.

birsta?

Blir förmodligen Birsta idag med mamma,Melker och Ester! Kanske det blev så att Therese och Jennie följer med också! Solen skiner och det är stekhett ute! Jag klagar INTE! :)

Nytt i garderoben!

Medans jag städade hade det kommit ett litet paket i brevlådan! Hade fått ett supergulligt linne! Ny favorit tror jag!
TITT SÅ SNYGGT!

städat

Före:
hahahaha fyfasen!
Efter:
Sådär ska de se ut!

operation dagsverk

Igår somnade jag kvart över 10. Var alltså dödstrött! Idag vaknade jag 9! Nu ska jag göra mitt jobb, alltså städa mitt rum. Och när de är gjort har jag hela dagen ledigt sen! LOVE IT

snyggagnes å ja

Nu har Agnes åkt iväg en snabbis, men kommer snart tillbaka! Vi har varit och badat i rännö, vilket va rätt kallt..men ändå inte! Haha, blev även raggad av en båt. Vi dog. Sedan for vi hem till mej, knäppte dom oerhört vackra bilderna! Jag trodde seriöst jag skulle dö av skratt. Min mage krampade ihop. Men kul vare! Sedan efter ett tag kom Melker upp och frågade om vi ville ha bulle, och visst ville vi de! Så vi tog oss en krämbulle och gick ut till nya stutsis, hoppade så vi satte bulle i halsen, haha, nu sitter jag här och väntar på ungen igen. Sedan ska vi busa MER!

bjuppa








Titta och njut!

Hur ska jag göra för att du ska förstå?

tummen opp

Världens hetta inne på skolan idag då fläktarna slutat fungera. Så dom flesta körde på svalkande vattenkrig! Innomhus. I skolan. Vilket ledde till sura städtanter och rektorsnack! Men vem bryche? DET ÄR SNART SOMMAR! Nu är det bara lek kvar typ. Ledig imorgon eftersom det är op. dagsverk. På torsdag blir det mjukglass med spanskan,fredag brännboll och måndag klassens dag! Klagar inte!

solbränd

Fasen va jag har bränt mej idag! Ansiktet, axlarna,bröstet och låren. Ja! Fint på skolan imorgon, inte bara jag som är en räka i klassen då inte!

sämst dag

Idag har det inte varit min bästa dag, alls! Vad det handlar om går jag inte in på. Duktigt less blev jag ju iaf! Som tur va hade jag ju träning, stog att de skulle vara fys, men det blev mer boxning igen, men de är jättekul faktiskt! Vi va 6 st idag. Men de gjorde inget. Va inne på Rude skola och körde. Gick galant. Va med Jessica igen. Alltid lika trevligt! Som tur va glömde jag bort vad som hände innan så jag blev gladare, rätt mkt gladare! Kom på andra tankar lixom. Efter träningen kom jag hem och gjorde hk grejen som jag missat. Så nu är de gjort! Nu ska jag sova, ska bara leta fram några kläder. Sen så!
BTW! Mamma kom hem med en ny studsmatta idag! Den gamla va så sliten och trasig! Denhär va mkt finare och bättre! Lite hård, men mjuknar nog till sej! Kommer även lite andra bilder!
gomaten igår!
nytt soff-fodral, hade ju beige förut, nu svart!
nymattan! + min söta mor!
HA! dom här tre ungarna hade kul med en skottkärra!

irriterad

Är så in i helvetes jävla irriterad och less så ja..jag vet inte vad. Missade de jag sett fram emot hela dagen pga all denhär skiten. Jag ville verkligen göra dedär. Så förstör ni bara. Helvete va less jag är. Ska fan bli skönt att ha fys om ett tag. Jävla idioter

Johanna

Fick ett sms av Johanna att hon ville se mej på thule vid 2. Så visst löd jag hennes råd! Så cyklade dit vid kvart i! Satt med Jennie,Ludvig,Virro,Johannas föräldrar,Lollos pappa,Sofia och Wilma! De va ju skoj! Matfors vann med 7-0 mor Kovland. Superbra! Alla va jätteduktig! Efter matchen fick jag träffa min Johanna! Åh, på tisdag åker na till Turkiet, hoppas ni får de bra! <3
Nu vankas de middag! Grillat med potatisgratäng! MMMM. Farfar och Kickis är här och joinar oss med. Ikväll vet jag inte vad som händer. Kanske drar till stackars Tova :( Aja, vi får se. Nu ska jag käka! Bilder kommer.

tyck om dej ja

svar

sarah om bäst,bäst, BÄÄÄÄST:
älskar filmen!
04 Juni, 16:41  
Maja om bäst,bäst, BÄÄÄÄST:
underbar film
04 Juni, 16:18  
Albin  ([email protected]) om bäst,bäst, BÄÄÄÄST:
Hej hej ;D Fin blogg du har du :D Vad har du för dig nu? ^^
04 Juni, 16:15  
Nöjesportalen om bäst,bäst, BÄÄÄÄST:
Checka in bloggen med nya storfilmer varje dag!
Det är helt gratis och allt du behöver göra är att trycka på play!
04 Juni, 16:05  
cecilia om bäst,bäst, BÄÄÄÄST:
hej hur är erat väder? :)
04 Juni, 15:57  
emilia härååå om bäst,bäst, BÄÄÄÄST:
jag sa ju att den va bra! asså älskaaaaaaa <3 vill ba se'n.
04 Juni, 15:42  
tovis om bäst,bäst, BÄÄÄÄST:
told you so ;)


SVAR TILL ALLA: Ja, den va riktigt, riktigt bra! Cecilia: Vi har blåsigt men fint!

hos agnes

Nu är jag hos Agnes, där jag varit hela eftermiddagen och kvällen! Kom hit vid 6, så åt jag middag här, SALLAD <3<3<3 De va fasen asgott! Sedan efter de bestämde vi oss för att dra till marmen och ta ett dopp. Så de gjorde vi. Tog våra fräzarcyklar dit, och tog oss ett dopp, kallt som fan. Men vi klarade de! Medans vi bytte om kom de ju solklart massa jävla utlänningar, gubbjävlar. Och efter en stund kom kärringarna! Agnes pratade på hon! HAHAHAHHAH. Sedan cyklade vi hem, ALLA BACKAR VA UPPFÖR!!!! Helvete va jobbigt de va, men cyklade uppför alla. Vid kyrkan stog en crusingbil, hehehhe killarna va ju lite busig. Sedan cyklavi till Agnes, hämtade onyttigheter och satte oss här. Vi ska väll hitt på nå snart! Jalla Jalla

agnes tonight

Nu vill jag att tiden ska gå liiite fortare! Ska nämnligen äta middag med Agnes idag! Ser fram emot de jag! Blir sallad idag igen! Men inte klagar jag, ÄLSKAR SALLAD! Sedan tror jag vi ska bada! Haha. Men de blir nog superduper!
Förut kom mamma hem med lite sen lunch! SUPERGOTT! Fetaste räkmackan. Satt fint! Nu ska jag ta fram lite kläder tills ikv och sedan fixa mej. OCH SEN BLIR DE AGNES HELA KVÄLLEN!! Jag jublar!

dagen i sin ära?

Imorse när jag vaknade va jag svart lite här och var...Mascaran..Haha hua va jag grinade inatt. Filmen <3<3<3<3<3<3<3 Aja, har precis duschat och sitter nu och funderar på vad dagen ska ha att bjuda på. Något finns det alltid! Får se hur det blir
TSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

bäst,bäst, BÄÄÄÄST

Jag har aldrig, ALDRIG grinat såhär till en film, aldrig! Verkligen den finaste filmen jag sett! Nästan jobbig att se bara fatt den va så himla bra. Grinade säkert en halvtimme om inte mer. Brutalt va de iaf! Varför finns inte sån kärlek som dendär här? Varför? Så himlans fin. Blir fan tokig!
Verkligen min bästa film! Hua!

middag hos linnea!

Min kväll började bra, men slutade dock inte lika bra. Men trots de har vi skrattat, ätit gott och ja..bara haft de mysigt!
HAHAHHA brutalt
Min sammanfattning av kvällen! Tjusig vi är!

tova och jag <3<3<3<3<3

Vid 2 kom Tova hit med moppen! Så vi for och tom åkte bara! Haha så jäla kul! Tova är helt cp, älskar na! Fick köra lite jag åxå! Tova skrek som fan i kurvorna och tog tag i mej. HAHHAHA trodde jag skulle dö. Sedan när vi kört överrallt kom jag på att vi kunde köra på elljusspåret!!! Så vi körde där. OH HUJEDA MEJ VA KUL DE VA! Där va de seriöst nära döden för skrattanfall för min del iaf! Askul! Nu har jag nyss ätit lite, ska hoppa i duschen och vid 4 kommer Issa,Emilia och Jenny hit! Sedan blir de middag hos Linnea hela kvällen! JALLA JALLA

sweeti

hehehehehehe sweet man är när man tar en powernap

du känns i varje hjärtklapp

dumpära

Idag hade jag hoppats på sol, men inte var det mycket till sol idag inte. Blåser gör det med. Men är glad att de inte regnar! Idag vaknade jag 10. Haha. Ska vara med Tova idag på dan, sedan ikv är jag bjuden hem till Linnea på middag! Härliga vänner man har! Så de blir min fredag! Kommer nog bli azum! Nu ska jag försöka få tag på Tova som förövrigt är helt stendöd verkar de som :) jäla dumpära!
nämen oj! Titt på fan! En bild på Tova! JALLA JALLA

azum träning!

Efter lite tveksamheter hittade vi till slut platsen där vi skulle träna! Myggit va de men de dög! Sofia hette våran fystränare! Hon va verkligen jätteduktig! Och jobbigt vare minsann. Eller ja..lagomt jobigt iaf! Uppvärmningen va ju jobbigast! Haha. Efter de körde vi olika slag på boxningen, och eftersom man skulle vara i längdpar bidde jag med Jessica! Vi hade askul vi! Alla tror jag hade kul! Såg så ut! Vi körde en halvtimme längre än räknat, men de gjorde ingenting alls! Förväntar mej träningsvärk igen! Kommer nog ha lite känningar i armar och ben. Men de är bara att kämpa på! Skulle köra olika pass varje gång. Så nästa gång kanske de blir kondition! jåbit men bra! Ikv blir de nog filmtittning för mej! Har 2 kärleksfilmer som bara väntar på mej!

jalla jalla

For till min gullvippa idag ändå! Mamma skulle ändå dit så jag följde med! Träffade Christina,Lucas,Angelica och Eveline! Superkul att äntligen få se dom! Pratade massa om våra utlandsresor och sånt. Hade även min lilla bebis i knät nästan hela tiden vi va där :* Snuttan min. Sedan va Melker och Ester sur så vi for hem, haha. Snart har jag träning, längtar nu! Hanne hämtar upp mej så jag kan visa vart vi ska ;) hihi. Skriver mer sedan! Jalla

Grymt roligt/mysigt med tjejerna!

Igår: Vid halv 9 kom Agnes till mej! Hon ville vara med mej och Issa, och visst fick hon de! Så vi satt ute och gungade och pratade, sketamys! Sedan vid halv 10-10 kom Issa på cykeln! Då bestämde vi oss för att dra på statiol, så mamma erbjöd skjuts för hon skulle tydligen dit hon med! Så vi hämtade pengar hos Issa och kollade på hennes nya moppe! Skitfin! Alldeles ny och blank! JALLA JALLA! Sedan vidare på statiol där vi köpte chirre,choklad och dricka! Väl hemma bestämde vi oss för att sitta ute på altan med massa ljus,gotta och datorn! De va verkligen supermysigt. Satt och pratade jättelänge! Sedan gick vi in. Drygade i min säng och SKRATTADE SOM FAN! Haha, jises va kul vi hade! Exakt kl. 2 for Agnes hem. Jag och Issa va supertrött, så vi sov vid halv 3. Haha!
Idag: Ester hade kommit upp vid 12 och skulle väcka oss. Va gjorde vi? Jo somna om. Kl. 1 vråla mamma där nere att vi skulle komma och äta frukost, så vi gjorde de! Pannkakor <3<3 Hehe, sedan gick vi ut och hoppade lite, men de va ju sååå varm så de blev jobbigt! (klagar inte!!!!!!!!) Annars har vi bara suttit inna och myst på. Dock for hon hem vid 2 tiden. Men jag har iaf haft grymt roligt med tjejerna! Tack för de! Har massa bilder, dock liiite för snygga för att visas ;) hihi.
Idag har Christina kommit ända från Stockholm hit! Tror nå småbusar är med åxå! Så jag vet inte om jag ska träffa dom idag eller imorgon! Får se. Kul iaf! =D Ikv har jag träning, inte vilken som helst, utan vi ska köra boxning med våran nya fystränare! Jättepepp faktiskt! Men nu ska jag ut i solen =D

Issa

Jag somnade förut, Tova smygknäppte kort på mej. Söt är man ju :) Haha, vaknade när Linnea ringde mej. Lät som att jag va drogad! Men jaja! Issa kommer tydligen lite senare, runt halv 10 för hon skulle köpa en moppe, JALLA! Så vi sitter och hoppas på att hon får köra med den hit så jag får se! Sedan sover hon här så vi hinner leka något! Just därför MÅSTE jag städa mitt rum. Så ska göra de lite snabbt, sedan kanske jag fördriver tiden med Tova igen! Vem vet? JALLA JALLA sug min balla...som Ture säger ;)

Vattenkrig

Dagen idag har varit blöt med rolig! Drygat och skrattat näst intill hela dagen! Sedan efter lunch, då startade vattenkriget mellan mej,Sanna och Issa mot Adam,Linus,Sigge,Albin,Calle och Alle. Haha lite småkul va de ju, eftersom vi va med på´t! Efter skolan plockade Tova upp mej på moppen, sedan for vi hem till mej. Fikade lite med knattarna, och nu sitter Tova på träningscykeln! Sedan kanske vi ska ut och glida lite! Hihi isf åker jag i min snygga slalomhjäälm =D Tur man är snygg iaf! Ikv skall jag vara med min kära vän Issa! Vi tänkte mysa med massa onyttiga saker och film! Tror jag iaf xD Men de blir nog kalas! Skriver mer senare!

RSS 2.0