regn

Tova följde inte med på matchen, ist kom hon hit med moppen <3<3<3<3<3<3. Hehhe hon for till Berra ist. Så jag fick ta hand om moppeluren, vilket jag INTE tackade nej till! Så jag tog den till matchen! Myste och pratade med min gullvippa, mormor. Sedan kom Mallan och Amanda dit. Så va lite med dom. Kollade på matchen som förövringt gick bra, Matfors vann med 2-1! Sedan kom vääärldens väder! Blixtrar och åska,regn och rusk. Fy fasen! For iaf hem efter matchen..i värsta regnrusket! Tur man har nära! Nu ska jag snart slå igång "A Walk To Remember" Sedan blir det godnatt!

bikini till salu

Senare kommer jag lägga ut en helt ny bikini till salu! St. 36! Tänkte förvarna för er som kanske är intresserade!

utemyys

Hemma efter en rätt bra dag! Utflykt på hk:n. Fick festis och göra egna mackor att ta med oss, sedan gick vi alla till hundbruksklubben och satt där och fikade/myste. Fick även reda på provet, som gick sådär. VG iaf :) Hela betyget blev iaf MVG för mej! Riktigt najs! Nöjd med de. Efter myset gick vi hem med Jonas,Emil och Jocke. Haha alltid lika kul att vara med dom! Väl på skolan satt jag,Sanna,Jonas och Emil och busade. Hujeda mej va jag skrattade,vilket inte är allt för ovanligt..men aja! Kul va de iaf! Hihi

Ikv har Tova släpat med mej på Ginas match på Thule, så vi ska kolla på den! Mys. Kameran är med!

87 dagar....

Å T T I O S J U dagar kvar till Cypern ♥♥♥

trening

Jag är återigen hemma efter en riiiktigt skön och rolig träning! Va ju som sagt på sörforsvallen, vilket va ett bra ställe för innebandy! Vi va ynka 5 brudar där. Vart är alla som ville träna sommarstäning? Komsi komsi! Körde iaf på med benen, sjukt jobbigt, men jag vet att de kommer löna sig framöver! Toppform typ! Sedan körde vi lite kondition,bollkontrollövningar eftersom de va fake gräs där så va de lite guppigt, vilket gör att vi får bättre kontroll på bollen när vi är inne på golv! Sedan gjorde vi mer benövningar, och till slut match! De va askul! Alla kämpade på bra och vi va faktiskt riktigt duktiga! Hade bra spel och allt! Jag längtar verkligen till serien börjar! JALLA JALLA! Efter träningen for jag,momma och Gina på ica. Fick glass av min söta,goa,rara mormor! Puss påne! Nu ska jag duscha och sen mysa med en fiiilm!
helt oredigerad bild! WALLA!

INTE TORE!!!

Idag har dagen varit annorlunda. Blev ingen idrott typ för vikarien kom inte. Hade möte med rektorn, hela klassen alltså, eftersom vi fick veta att vi ska ha Tore som mentor i 9:an + en vikarie. Helvete va förbannad vissa va! Jag tänker iaf inte ha Tore. Kommer inte funka alls! Men har försökt nappa på en annan lärare som vi verkligen HOPPAS på! Sedan har jag gjort 2 omprov. Får se hur de går. Hoppas på de bästa iaf!
Idag har jag träning igen, riktigt najs! Blir innebandy på tennisplanen på sörforsvallen! Kommer nog bli bra! Hoppas jag! På torsdag blir de boxning!

Justin bieber

Inatt såg jag en film..Justin Biebers film! Nu tycker ni säkert att man är helt fucked up bara fatt man kollar på han. Men jag förstår inte felet på pojken? Jag har själv aldrig tyckt illa om honom, men heller aldrig varit helt tokig i han. Jag har tyckt att han varit helt OK. Men efter filmen ändrade man verkligen uppfattning om honom, han verkar ju supersöt och go! Ful är han ju inte heller! Tyckte filmen för övrigt va rätt bra! Lite sorglig ibland, så man fällde ju en tår. HAHHAHHAHA! Söt jag är. Men jaja. Jag tyckte den va bra!
kollaaaa, han är faktiskt söt!

snyggelin!

Jag kan inte sluta kolla på bilderna på Elin, åh hon va så fin! Vill bara äta upp na! Så fin va hon! Kan slå vad om att Hanne kommer lika henne på pricken sen! Dom är ju schnygga hela familjen dom!
titt på fan så fin!

Mr. Saxobeat


birsta en snabbis

Ändrade planer! Drog till birsta med mamma,Melker och Ester. Fick mej några köp som jag är VÄLDIGT nöjd med eftersom jag suktat efter de såååå länge! Ska visa er snart! Va även på ikea och skulle köpa ett nytt fodral till soffan. Har beige nu, men vi köpte ett svart! Blir nog supersnyggt! När vi skulle gå från birsta city över till ikea lät de såhär:
Jag-Nu regnar det!
Melker-ÅH NEJ! Då måste jag ta på mej luvan så jag inte förstör håret!!!!
Jag-Du är fan värre än mej!
HAHA fula unge!
Min första långklänning! SKITSNYGG!
Detaljer bak i nacken!
Ett skärp på rean!
Sedan köpte jag och mamma massa linnen, men dom orkade jag inte knäppa på!
Nu skall jag knäppa egopicks, sedan blir de matteplugg!

glad idag!

Godmorgon!
Idag är det morsdag, puss mamma! ♥
Hon har fått en escada parfym och ett halsband av oss! Supernajs alltså! Idag är det söndag och jag är glad! Varför vet jag inte, är på bra humör iaf! Tänkte knäppa egopics idag! Älskart! Så ska göra mej snygg. Testa frisyrer och kläder. SUPERKUL ju! Love it. Såg att Hanne hade varit på Elins avslutningsbal, åh hua va fin Elin va. Jag tyckte hon va jätte,jättefin! Men nu ska jag göra mej lite snygg så kommer de bilder senare idag!
JALLA!!!
tova, dej kan jag alltid prata med. puss påne
HA! fin va man ju igår :)

bilder

Lite bilder från ikv! Mer bilder kommer, men då snor jag från tjejerna! Hehe. Hade iaf en trevlig kväll! Jalla jalla

min underbara kväll!

FÖRLÅT!!
Sanna följde med mej hem idag. Därför ingen uppdatering av mej. Men vi har iaf ätit massa gomat (tacos),mmm. Busat poch vare allmänt fula. Fisit har vi gjort med. Som nå gasmaskiner typ. Blev tvungen att öppna fönstret. T.o.m Melker klagade när han kom upp..HAHA! Illa. Sen när Melker och Ester va här uppe hörde Ester såklart sin älskade Sebbe utanför oss. Han va med Oscar, så dom ville ha ut oss. Men slutade med att vi satt på mitt rum och dryga. Men efter en stund sa Emil att han va klar så vi gick ut och mötte upp han. Sebbe och Oscar drog för dom skulle inte vara med oss ändå. Men Emil kom iaf, han skulle alltså vara med oss idag för er som inte förstog de! Men vi kollade på massa fula youtubeklipp, HAHHAHA Emil vet alltid massa fula klipp, skrattar så jag grinar :') Sedan bestämde vi oss för en skräckfilm. "Paranormal Activity Tokyo" haha hua va rädd Emil och Sanni va. Småtrollen mina! Efter filmen så bestämde vi oss för att gå ut. Tog oss en promenad till statiol. Haha. Gick 10 i 10. Kom dit vid kvart i 11. Köpte cola och tuggummmin. Haha. Träffade Amanda och Mallan ute på moppen med. Sedan knatade vi hemmåt. Sjukt kul. Haha skrattade hela tiden..tills jag skulle ta en klunk cola, då är Emil i farten och trycker upp flaskan så halva colan är på mej. MYS! Så jag spelade lite sur mot han och retades. Vilket gjorde honom orolig. Haha. Följde med Sanna enda hem till huset. Sedan gick jag och Emul hem. Pratade om allt. Han är verkligen en goprick! Vi skrattade och tjoade. Supermys. Sedan kom jag hem halv 12. Men jag har haft en helt underbart härlig kväll. Jises va kul jag haft! Sånna här kvällar kommer mer..jag och Emul har redan planerat! WIIIE! Men nu måste jag sova, ska upp 08.00 för att vara kl 09.00 på vattjoms marknad som är imorgon mellan 10.00-16.00 KOM! Efter de jobbet ska jag grilla med tjejerna! Så förvänta er inge bloggning! Godnatt!

Avis

Träningen gick bra! Sprang som uppvärmning. Söta Ulrika sprang med oss, hon är ju för go na! Sprang med Seman hela vägen. Ett antal skratt där då! Va ett tag sen, tyvärr! Men de skall vi ändra på! Resten av träningen va inte så ansträngande, men kul! Körde volleyboll med olika styrke grejer, nere på rännö! Mysigt! Efter träningen ville Issa att jag sklle följa med på thule och kolla på killarnas match, de lilla som va kvar, så de gjorde jag! Sedan kollade vi de lilla som va kvar på damernas match, Hannie och Johannie spelade ju med dom, så vi kikade lite, sen knatade vi och pratade med Alle banan. KUL!!!! Sen kom Hanna och Johanna med. Åh, H och A är så jääääävla söt. Blir avis. Så gosit. Iaf, sen for jag hem. Nu måste jag plocka ihop på rummet, för imorgon Kommer Emil och Sanna! Så mamma ville att jag skulle skura toan och Emil städa bort kläderna. Brare! Kollen där! Men nu ska jag se film så jag blir trött!

helt död

Jag är helt slut efter dagarna i skolan. Jag somnar när jag kommer hem. Helt död. Som tur är gjorde jag förmodligen 8:ans sista prov! Bara på måndag som jag ska göra omprov. Sen är jag fri! Spanskan gick nog rätt hyffsat bra. Tror jag. Hoppas..Iaf. Slocknade efter fikat förut. Vaknade nyss av att de va mat. Lax och dillstuvad potatis. Riktigt gott! Nu kom Melker upp med efterrätt till mej. Ska äta den sedan göra mej redo för träning!
Fortfarande inga bilder...

inga bilder alls

Klockan är mkt. Jag borde sova. Men jag kan inte. Spanskan vet jag att jag kan om jag anstränger mej. Och de ska jag göra imorgon. Och bara för de kommer inte jag fatta ett skit imorgon. Låter ju bra de. Nu får skolan snart vara över. Orken tar slut vilken dag som helst, bara fatt jag vet att de är såååå nära! 7 dagar läste jag att de va kvar, 7 jävla dagar. Jag jublar. Godnatt!

trut

IM HOME! Va jättetrött idag på skolan. Men jag klarade av dagen iaf! Börjar se någon film på sexualkunskapen som verkar awesome! Haha. Visst Sanna?
Idag blir det nog en plugg/mysdag! Ska nöta spanska och tänkte ladda ner någon bra film! Har inget att prata om direkt. Skriver när jag har något på ♥

På skolan

God morgon!

Sitter nere i datasalen och har svenska. Ska söka om homosexuallitet! Vi ska spela en "debatt" om Homosexuallitet och adoption av barn. Själv ska jag spela Homo! Haha skoj!
Imorse hade jag lite otur. Cyklade ju till Thor, men vid ica stod det en lååång lastbil tvärs över vägen? så de tog typ 10 min. Sedan väl hon Emelie hittade vi inte hennes lur. Haha så vi kom littan sent imorse. Men vem bryche???? Nu är jag klar och ska knata upp! Vi hörs!

Tova är helt cp, just därför har jag så kul med henne. Skrattat på som bara den åt en ful tant som levde sej in i matchen nå fruktansvärt. Luftrörelser och hela kittet! Aldrig sett nå så fult!
Matchen iaf..ja, matfors sög i början rent ut sagt. Sedan blev de lite bättre! Förlorade dock med 2-0. Emelie va lungt kungen. HAHAH vilken ful unge♥ Tog i och kämpa som satan.
Efter matchen följde jag med mommo hem, skulle kolla efter örhängen. Så vi hittade massvis! Puss mormor♥
Vid 10 hämtade mamma mej. Nu börjar klockan bli sova. Och jag har inte ens kollat på spanskan...BRA!!!! Tur man kan lite ändå.

PLUGG,PLUGG OCH PLUGG

Hade 2 prov idag. Först matte..som jag ändå tyckte flöt på rätt bra, men som kommer gå åt fanderns eftersom att jag har den oturen. Sedan hade jag hk prov, som jag tyckte va ganska lätt faktiskt! Skrev på allt! Så inget att oroa mej för. Sedan pratade jag lite med Eva, Grymt glad att ha henne iaf! Världsgo! Sedan fick jag ju även göra klart engelska nationella. Ingen kommentar. Nu är jag i varje fall hemma! Ska väll chilla några minuter till sen kommer mormor och dom för att hämta upp mej. Fotbollstime igen! Ska kolla på Gina alltså! Blir nog bra. Sedan ska jag plugga Español eftersom de är prov på torsdag! Nej, nu ska jag äta gomat!

första sommarträningen!

Nu är jag hemma efter träningen! Riktigt härligt att komma igång, men jises va jobbigt de va, dels hängder de ju på att jag inte tränat på typ 1,5 månad..Skärpning på de! Skörde iaf massa fys och kondition, vilket va rätt skönt. Fast jobbigt! Håkan är verkligen duktig på de han gör. Vi kommer vara i grym form till seriestart iaf! Fett najs alltså! Men nu ska jag plugga IGEN och ja..de jag ska göra. Plus datorn ;) Hihi
P.S- Har inga bilder eftersom Tova äger min kamera fortfarande. Ska fixa´t när den är hos rätt ägare ;)

plugg

Måste plugga..sen har jag ÄNTLIGEN träning! Som jag längtat! Skriver när jag kan!

E

Jag blir varm i kroppen när folk jag litar på och tycker om visar att dom "är där" för mej. De blev jag nyss. Kändes skönt att veta att de faktiskt finns folk som lätt ställer upp. E gjorde de. Han är verkligen ett "helgon". ja, vi hade de i prov i torsdags, så jag har de kvar i hjärnan, hur ett helgon är, precis dom E. En riktigt härlig prick dedär! :3

Från Hjärtat

Jag känner mej "speechless". Vet inte riktigt va jag ska säga. Vill ha sommar. NU! Vara ute sena kvällar, umgås med dom allra bästa. Bara vara liksom. Åka till cypern. Bli brun. Något annat jag vill är..att känna mej fin. Ja, jag vill vara fin. Så som jag själv ser mej i mitt egna lilla huvud, vill jag även vara i verkligheten. Känna dendär hettan som dyker upp i ansiktet när just dendär speciella personen säger " Oj, va fin du är!" Känna glädjen av just dom där orden. Som egentligen bara är ord, men som kan påverka en så otroligt mycket inom ens självkänsla. Vill inte längre bara "duga". Vill ha dedär förhållandet som dom flesta redan påbörjat. Åh, deprimerad jag blir. Vill så mycket, men lyckas inte..

årets första dopp

Vilken dag! Malin kom till mej vi halv 1-1? For till rännö och skulle sola. HAHA. Men avslutades med att vi tog oss årets första dopp. Åh jises va kallt. Jag skrek som en stucken gris. Så jag va uppe på 5 sek typ. Värmde oss lite och for hem. Jag bytte kläder för dom andra hade jag sölat glass på..plus att dom va blöt. Sedan for vi på thule och kollade på nå konstigt matforslag? Haha men kul va de! Johanna va med hon åxå! Kikade mest på snygga killar! Sedan for vi hem, la oss och stekte och bara myste på. Sedan åt vi food, grillade,hemmagjorda hammisar! MUMS! Efter de har vi bara legat i min säng och skrattat år fula videoklipp på youtube. Haha så fult. Vid halv 8 for na hem. Nu återstår mitt plugg denna kväll! Snart över!

Vilken snygg jävel! MMMMM

kvällsmys

kvällen igår va riktigt trevlig! Hade väldigt roligt! Så den va lyckad. Träffade massvis med folk,myz. Kom hem vid 12. Somnade vid halv 2. Orkar inte skriva om kvällen! Hehe

at thor´s house

Sitter at Thor´s house nu! Ska snart på ICA och handla något för att sedan gå till rännö. Blev bjuden dit så ska väll grilla och mysa! Kommer säkert bli supermyz! Dock kommer jag inte ha bilder, om inte Emelie skickar till mej, för Tova har lånat min kamera. Bara så ni vet! Men nu ska vi cykla till ICA =D hörs.
HAHAHHAHAHHAH ser ni att jag ligger där i bakrunden? :D fett cooooolt

WIIE

<object type="application/x-shockwave-flash" height="144" width="425" data="http://www.time55.com/sv/countdown.swf">
<param name="movie" value="http://www.time55.com/sv/countdown.swf" /> <param name="allowScriptAccess" value="always" />
<param name="quality" value="high" /> <param name="flashvars" value="ye=2011&amp;m=8&amp;da=26&amp;h=0&amp;mi=0&amp;t=Cypern&amp;yn=Julia&amp;co=gr&amp;mc=2" />
<embed src="http://www.time55.com/sv/countdown.swf?ye=2011&m=8&da=26&h=0&mi=0&t=Cypern&yn=Julia&co=gr&mc=2"
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" width="425" height="144" />  </embed></object>
<a href="http://www.time55.com/sv/" style="text-decoration: none; position:relative; bottom: 25px; left: 141px;">
&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
</a>

skojjjj

Förlåt att jag inte bloggade så mycket igår, hade så roligt med cp:t. Knäppte massa fula kort,drygade med folk osv. Bilderna kanske ni har sett på fb? Haha här bjur man! Hade iaf askul. Somnade väll runt halv 3? Imorse vaknade vi 20 i 12. Riktigt skönt att sova<3<3<3<3<3. Så vi gick upp och pratade med momma och åt frulle. Mormor åkte med mor min till birsta och köper plantor medans jag och Tova är hemma och vaktar hundarna! Har nyss duschat också..fick ett besök som blev lite pinsammmt. Hehe. Men de gör inget! Vid 2 ska vi se på fotboll..Lucksta har match på sörforsvallen så vi tänkte kika. Jag tror jag åker i min onepeace. Hehe asmyzz. Sen ikv skall jag vara med Emelie. Får se vad sopm händer!

ankmun

HSAHAHHAHAHHAHHAHAHHA Tova vetu, vilken jävla ful unge. Sitter och posar i camen. Ankmunnen är framme ;) Hon läju hata mej för dehär<3<3<3<3<3

cpmys

Jag tog mej en cykeltur till Momma ja. Eller ja, Tova..Nu sitter vi uppe i Tovas rum med varsinn dator och nördar. Ska bara busa och mysa hela natten! Haha vilket cp. Sen måste jag mysa lite med mormor också. Henne kan man inte glömma. Mitt hjärtegryn! Nu skall jag dryga med min allmänt störda moster. Haha

Grattis Bea! :D

Nu är vi hemma. Blev en snabbis, hann iaf gratta henne! Gott fika och mycket skratt. Mamma va ju rolig hon med -.-' Nathan fick en känn på hur våran släkt är iaf. Haha. Men hon fick iaf ascoola grejer. Sånt vill jag också ha för tusan! Sedan hade hon fått en liten groda med! Ascoolt :D Hulken tror jag den hette. Azum!
Nu ska jag ta på mej min myziz och sedan umgås med Tova tror jag?!? Återstår att se!

onepeace

ÄNTLIGEN helg! Fack va jag har längtat! Skolan va som vanligt. Efter skolan följde Malin med hem för att åka med oss in till stan. Sedan satt jag i bilen med barnen. Mamma va på stan och shoppade lite. Fick mej en fake onepeace! En marinblå. Supermyz! Nu är vi hemma och ska grilla hamburgare. Dör snart av hunger..Senare ska jag åka till min kära kusin Bea som  fyller år idag! Grattis!♥♥♥
Men nu ska jag äta. hejbajs!

rubrik

gör tydligen aldrig något bra nu för tiden..:(

jordgubbar och loka

Åh va skönt de va ute. Blev asglad. Poppade musik i öronen så jag vet inte vad. Riktigt härligt iaf! Nu sitter jag återigen på altan med jordgubbar och min älskvärda loka! Nu vill jag att min familj ska komma hem så jag får pussa lite på min lillkille!

prommis

Går ut på en promenad i de fina men blåsiga vädret!
har min "boss" keps ja!

mys

Imorse va jag ensam hemma..cyklade till Emelie vid kvart i 8. Skolan. Gjorde so prov. gick nog bra. fick tbx matteprovet, fick G! sketanöjd. Sen spanskan. Och nu är jag hemma för jag slutade kvart över 11. Riktigt najs. Nu sitter jag ute på altan och käkar lunch som jag köpte med mej hem. Ceasarsallad och bröd! MMMMMM asgott.
åh..kolla finvädret!

Jag älskar dig, det kommer gå bra 

ja..vad säger man? tjusigt? eller..

Visste inte vad jag skulle rita..så fick förslag av en hemlig person, HAHA har alltså ritat av en av hans bilder lite snabbt..cirkus 5 min tog de. Syns för den är inte välgjord för fem öre.
HAHA

tips

Jag vill kunna blogga så fint och bra som Hanna Ek. Grymt fin blogg. Jag kan sitta och grina till hennes fina texter,  så sjukt duktig. Tänkte bara så ni vet..
http://hnny.blogg.se
KUNG!

momma

Emelie mådde inte så bra, så ställde in cykelturen med henne. Däremot tog jag mej en tur till momma! Riktigt skönt väder va de! Kom dit och myste utav bara tusan! Sedan ville lille sjuka Tova att jag skulle baka till na, så hon valde kladdis. Mormor tror jag blev sugen hon också för hon spurtade till macken och köpte grädde hon! Haha, dock fanns inte kakao så jag körde på oboy. Gina hjälpte till hon med. Kladdiesn blev iaf en "smetkaka" men ändå hyffsat god. Blev äckligt mätt. Efter fikad satt alla och degade i soffan typ. Jag myste med brallan och kollade på tv. Mormor satt och garvade åt programet. Vilken gullhöna alltså. Vid 9 cyklade jag hem. Nu ska jag plugga mer so och sedan ritaaaa. Kanske kommer upp bild om jag blir klar!

powernap

Efter en 2 timmars powernap är jag fortfarande sjukt trött. Vet inte va som gjorde mej så himla trött..Aja, nu ska jag iaf läsa på lite so eftersom vi har prov i de imorgon, som tur är så känns de bra, so är ju trots allt mitt favoritämne! Så känner mej inte alls nervös, vilket är riktigt skönt. Vid 7 drar jag ut med snyggcykeln min! Härligt!
tömmen op!

dryg dag

Vilken oplanerad dag det har varit idag! Åh va less man blir. Allt strula från hela början. Va iaf på SCA idag med klassen. Kan ju inte direkt säga att de va de roligaste jag har varit på för de var de verkligen inte. Är iag hemma efter en tröttsam dag. De enda roliga va att de va massa killar där. Sen va resten..ja. Sådär. Trött är man. Skönt att sluta 12 imorgon. Och på fredag slutar jag 2 eftersom vi får ta ut tid där. Skönt! Snart ska jag ut och cykla med Emelie!

fåglarna är glad

Jag sitter ute..på verandan. Med flingor och mjölk,datorn och läxan. Solen sprack upp för ett tag sen, vilket jag blev så glad av att jag blev tvungen att sitta ute, hur kallt de än va! Så jag sitter här..hör äntligen hur glad fåglarna är. Underbart! Hoppas verkligen att sommaren sätter fram fötterna nu! Vill ha sol och värmeee!

bilder

Har ritat i nån timma..

"kom ut"

Min dag började med liiiite sovmorgon. Stack till bussen där Johan och Emma va. For med bussen in till navet. Väntade på S. Berget bussen. Kom dit på "kom ut", renade och skit, så alla hade typ regnkläder. Mys de. Sedan där fikade vi lite, pratade, gjorde övningar,lagade vår egen mat,lekte. Typ de vi gjorde. Halv 2 va vi klar där och bussen till navet skulle komma kvart över 2. Så de va bara att vänta. Väl på navet så fjantade killarna sej nå fruktansvärt. Haha Johan skjutsade Julius i en systembolagetkärra runt över hela navet typ och tiggde pengar. Japp, brare. HAHA. Kl 3 kom bussen till Matfors, bussen va helt proppfull..halva stog typ. Erik spanade in en snygg tjej som han satt och blängde som satan på..och hon kollade tbx. Kul!!! Sen hade ju Erik sin lilla egna konsert med..alla i bussen måste ha tyckt att han va jordens töntigaste typ..men jag skrattade iaf! nåväl..nu till lite bilderrr
ganska söt skogsmulle ändå :)  ha flint...........

cykel

Medans alla får sitt moppekort fick jag mej en ny tjusig cykel!

blöt

Denna dag va blöt må jag säga! Sanna va borta, vilket va tomt faktiskt! Den råttan är nu i Norge. Så denna vecka blir utan min lilla tönt. Hade iaf vattenkrig med Albin,Malin och VW! Haha blev riktigt riktigt blöt. Helt dyngsur. Så satt blöt och gjorde oförberett matteprov! Kallt och mysigt. Sen kom mina söta lockar också. Skoj! Nu skall jag plugga och sen vid 6 skulle Emelie komma så drar vi på thule och kikar på tjejernas match!

I saw you


edwin's

Edwin kom mej på andra tankar trots detta! Så han bad mig rita ett djur av olika djur!
*elefant
*gris
*bläckfisk
*snigel
*giraff
resultat:

" Det är för att du är så otroligt omtänksam Julia "

I don´t know why..

Jag kan inte förstå hur en enda person kan få en annan från att må hur bra som helst till att vara helt förstörd på några få ord. Hur fan tänker man? Hur egoistisk får man bli om man bara tänker på sitt eget bästa? Jag vet inte vad jag ska säga. Jag mår dåligt, fattar inte hur du tänker? Du är stor nog att kunna ta det face to face. Inte via sms. De va de absolut sämsta valet du hade kunnat göra.
Jag sitter här, med tårar i ögonen och mår dåligt över hur dåligt DU har fått min vän att må. Det suger verkligen. DU suger. Jag vet inte vad jag kan göra. Känner mej hjälplös. Fast jag vill hjälpa till så otroligt mycket, men jag vet inte hur. IDIOT!

lillsöten

Hallåj!
Sitter just nu hos momma ja! Tova har ju varit hundvakt åt Berras lilla tös! Åh va söt han är. En liten hårboll bara. Puss på han. Men iaf. Vaknade vid 11. Drog ut på tiden lite, sedan ville Tova att jag skulle komma och kika på lillen. Så jag tog på mej träningskläder så tog jag mej en springtur dit. Och nu sitter jag här. Myser med min lillbebis. Världens goaste. Men aja, jag skriver när jag är hemma!
haha söt bild

sweet

Haft en trevlig kväll med elin! Mycket skratt och bus! Nu skall jag sova!
ganska söt. Älskar mej <3<3<3<3<3 (ture hade lagt ut denna på fb, känns bra!)

no life as julia

Denna dag har varit värdelös rent ut sagt! Haha inte gjort någonting alls. Men man behöver ju sådanna dagar med! Har iaf nyss ätit mat, robban fick laga idag eftersom mamma är på fest! Hoppas hon får kul iaf! Jag ska väll fortsatta leta filmer och de ja. Har inget att prata om direkt. Tråkigt..

herrmatch

Bloggade inte igår för jag kände inte att jag va sugen på´t. Va iaf på herrmatchen på thule med Malin, och efter en stund ringde Ted och frågade om han fick komma. Och självklart fick gossen de! Söta Ludde va ju med också. Åh han har värsta söta babyfacet! Assöt!
Patrik, Malins bror fick åka på sjukhuset efter att han blev skadad. Tkr synd om han ja! Så Malin for hem rätt tidigt. Så jag satt där med Ted,Fredrik,Max,Rickard,Gustav och Sebastian. Men efter ett tag skulle dom alla på ica och köpa chirre. Så jag stannade kvar för jag va så inne i matchen, tro de eller ej. Med dom förlorade iaf med 0-2.
När jag kom hem satt jag bara vid datorn, camade med Mallan. Sedan såg jag på Paranormal Activity Tokyo Way! Helt okej film! Liknade alla dom andra Paranormal Activity filmerna. Sedan somnade jag. Runt 2 tiden.
Imorse vaknade jag prick 11. Duschade och åt frulle. Nu sitter jag åter igen här och funderar på vad jag skall göra dennna sumpiga dag! Hatar regnet. Aja, vi får se. Vi hörs
BABYFACE!!!

depp

Jag blir otroligt depp när vädret är som det är just precis nu! Riktigt pissigt! Plus att det är fredag, vilket betyder helg. Har dock inga planer för ikv så är öppen för förslag! Mangla på bara! Annars blir det en mysig hemma kväll! Med massa bus. Hehe.
Grattis Emma! :)

svar

Johan om knepig dag:
Istället för att köpa en egen iphone så leker du med alla andras istället :P
IP: 81.233.178.34
svar: haha jo de får ju bli så eftersom jag inte har en egen ;) men man kan ju alltid önska sej!

KUL KVÄLL

Alltså lol vilken rolig kväll jag haft nu! Vid 7 åkte jag till thule och träffade Hanna. Så fyndade vi Elin där. Gick och kikade på fotbollen. Sedan kom Linnea,Johanna och Malin dit. Satt och knäppte camwow bilder. Åh fyfasen va jag skrattade. Elin va ju fulast av alla! HAHAHHAHAHAH aldrig skrattat så mkt! Sedan ringde vi Gabbe. HAHAH Elin gjorde ju bort sig. Dog lite. Låg i diket och skrattade. Fastnade med hennes vante i tandställningen. De va ju skoj. Sådär höll vi på hela matchen, tills den va slut och damerna hade förlorat med 4-0. Men duktig va dom! Sedan cyklade jag hem. Nu äter jag bara flingor. Torrt och gott. Skall väll se om de finns någe roligt att göra. Vi hörs babes

kläder

Kollade på kläder förut, vilket inte va de allra smartaste utav mej. Hittade riktigt snygga och billiga kläder! GIVE ME MONEY!
sjukt snyggt linne!
även detta!
ÅH VA SNYGGT!!!
vilka ögonstenar!

knepig dag

Idag har det varit knasigt på skolan, haha. Skulle ha engelska nationella..när jag bara hunnit göra 2 sidor slår brandlarmet igång. Så de va bara att springa ut. Brandkåren kom och kollade..någon hade eldat i en soptunna. LOL på den personen säger jag. Efter 20-30 min fick vi gå in igen. Luktade gris inne i skolan. Sedan hade vi fysik, på biologilektionen. Sög verkligen, så alla gjorde något annat typ. Jag och LH knäppte kort på varann..Som jag gjort på mej själv hela dan. Älskar allas Iphone, för dom ha camwow. Askul. Har nån bild på luren min, men dom lägger jag inte upp här ;) HAHAHAHAHAHAHAHAHAH allt annat än snygg är man ju :) Bjur på andra mobilbilder istället!
Juste..hörde även att det hade varit knivrån i spelbutiken och skoaffären här idag..hemskt!

fultova

Va ute och åkte moppe med Tova nyss..dock är hon en jävla dumpära så hon hade andra hjälmen hos bettan..och Erik hittade inte den -.- Så jag åkte i min slalomhjälm ja! :)
HAHAH ser ni ränderna? fint
SNYGGGAAAA TJEJOR, visst?

senilsnöre

Idag köpte jag senilsnöre av min BFF Hanne! Så snyggt! Hon är så jäkla duktig! Puss på dig! Tänk va snyggt till sommaren! ÅH.
där har ni lite bilder! Fett snyggt asså! Kul med picnik med. HEHHEHEEHHEEH

gymnasiemässa

Jag ligger i sängen och äter 2 olika sorters flingor, bara flingor! Asgoda. Har varit på gymnasiemässa idag med  allar 8:or + 7:or. Faktiskt rätt skul och även bra! Fick lite känn på olika gymnasium. skall kika igenom alla lappar jag fick och se vad som skulle kunna locka. Sedan ska jag plugga. Så kommer min onsdag se ut. Har inget att prata om direkt, skriver mer ikv!

hmmm

Imorgon skall vi på gymnasiemässa med skolan. Tror de kommer bli awesome ja! Träffa stödepeople och massa andra :D hihiihihihihihihiihih. Nu skall jag plugga för jag måste de även fast jag va dutti på skolan idag! peace out, chill bree. BROE!!!! nu ska jag sluta hejdå!

sur

jag blev sur, så jag knäppte fina bilder ist.
ni behöver inte säga att jag är snygg..för de vet jag redan!

jeansshorts

Lika strålande dag som igår, glad jag blir! Blir på toppenhumör när det är så härligt väder! Håller på och gör ett par jeansshorts nu jag! Sedan ska jag plugga lite och gå på fotboll och titta på 97:orna eftersom dom har på thule. Hörs!

fotboll

Hemma efter att ha kollat på fotboll hela kvällen. mötte upp Sanna vid kvart i 7, eftersom Emelie inte svarade så snabbt så mötte jag henne som också skulle med. Sedan väntade vi på Emelie och Doris. Kollade på matchen som slutade 0-1 till SDFF men Matfors va riktigt duktig tkr ja! Efter matchen gick jag hem. Skulle börja plugga när Ted skriver på fb att jag ska gå till gungorna. Ja minsann..där satt han och väntade på mej för att få sig en liten pratstund. Haha rolig prick dedär. Vid 10 ringde hans mor och ville ha hem han. Så jag gick in. Nu ska jag fortsätta plugga. Så vi hörs!
Älskar halsbandet. helt galet va snyggt de är. Kär iett!

TR

Blogg.se verkar inte fungera, men jag bloggar ändå! I morse va jag på TR, spände åt. Nu har jag ont, eller är mer öm, men de gör ändå ont. Sedan for jag hem och åt en macka eftersom jag inte hade ätit något. Sedan till skolan. va som vanligt. Hände en hemsk grej så ja..usch va otäckt. Smällarna..hör fortfarande ljudet i huvudet.
Nu skall jag plugga och sedan ska jag, Emelie och Doris på fotboll!

mer bilder

såsöt
haha där har vi glasögongänget!
lite mer roliga bilder på mej och några andra. HAHAHA jag avgudar mej själv ibland alltså. så snygg!

min konfirmation

Superfin och rolig konfirmationsavslutning! Alla va så snygg så! Behöver inte berätta allt, bilderna säger de mesta. Dock har inte jag så många bilder från kyrkan, Bea har dom och jag får dom imorgon, men jag visar dom jag har, så kommer de mer imorgon förhoppningsvis!
en liten tös som hade lockat håret och hade nyklänningen!
halsband
ring
berlockarmband, som jag ska köpa mer berlocker till!
en klocka! supersnygg!
halsband från vivi! fick även ett armband till!
Nu har ni lite bilder från dagen, mer bilder kommer som sagt när Bebbsen har skickat lite!

Nu är det dax!

God Morgon! Vaknade 9, kunde inte sova nå längre. Har städat lite till bara. Nu får de fasen duga! Ska snart ner och äta och sedan duscha. Känner mig smått nervös för teatern. Men de ska nog gå bra! Hoppas ja..Bilderna lär ju komma antingen idag eller imorgon! Vi får se. Uppdaterar mer ikv!

min och brallans kväll!

Nu är jag hemma! Vi kollade på "I Am Number Four" vilket var en riktigt, riktigt bra film! Värt att se! Dock dåligt slut. Hade velat se mer. Men aja, den var iaf bra i helhet! Sedan har vi knäppt fina bilder på oss själva, vilket var väldigt underhållande. Ni ska få se smakprov! Typ de vi hann göra! Vid halv 12 kom mor min och hämtade mej! Tur de. Nu skall jag måla mina naglar och gå igenom lite av de som ska göras imorgon, sedan släcker jag ner för idag! Så godnatt!
BÄSTA BILDEN!!! Haha älskart!

malin och jag

Här sitter jag, hos Malin! Vi sitter med varsin dator i knät! Haha, så fult!!! Vi har nyss varit på statiol och köpt gotta, igen! Fett najs jao. Vi ska se film hela kvällen. Och busa. Så nu vet ni de! Skriver mer när jag kommer hem, troja (A)
sötisar vi eee assååååeh

vilka?

Nu är jag hemma efter nån timmes tränande i kyrkan! gick bra faktiskt! Kul var det med. Skrattade så jag grinade t.o.m. Inte allt för ovanligt! Efter tränandet hämtade mor min mej och vi for sedan till momma och fikade munkar! Sedan for vi på ica och sedan till Lina med massa barnkläder som Leo och Miranda skulle få. Och nu är jag hemma. Håller på att städa här uppe tills imorgon när hela huset kommer vara packat med folk. Nervös jag känner mej! Men de ska nog gå bra. Kan repliken och allt. Så jag hoppas på det bästa. Frågan är nu..vilka av dom nya skorna ska jag ha imorgon?
låga gladiatorskor med dragkedja och massa detaljer
eller
höga gladiatorskor? Båda är skitsnygga..funder mer på de höga, men är inte helt säker ännu. Hjälp skulle inte skada :) Tack på förhand!

nyvaken

God morgon! Ligger här i sängen, nyvaken. Idag sov jag verkligen ut, halv 12! WOW. Haha riktigt skönt iaf! Ska fxa mej och sen vid 1 ska jag vara i kyrkan! Så skriver efter de! Hörs!

dåligt med inlägg

Förlåt att jag inte bloggat idag, men först var det skolan, alla åkte typ hem när vi skulle ha sista lektionen..utom jag erik och 2 tjejer från 9:an. HAHA Lol. Direkt efter skolan for jag och min familj till stan och birsta för att fixa lite inför helgen. Fick med mej 2 par dojjor hem! Dock märkte jag att ena skon va trasig? så ska fixa de imorgon. Åt på max hela familjen idag med. Tjockt är gott. Efter den trevliga trippen for jag hem, tvättade året och fixade mej. Sedan hämtade vi Erik och for till kyrkan för att knäppa kort. Usch. Får se hur de bidde. På de enskilda korten skämdes jag lite. Fotografen ville att jag skulle flina med tänder. Dock inte jag. Han ba: Men jo, du har säkert jättefina tänder! Så jag sa att jag hade tandställning och ville inte. Haha elak jag kände mej, men jag ville verkligen inte visa. Så min vilja gick igenom! Efter korttagningen gick jag,Malin,Erik och Julius hem. HAHAHAH satan i gatan va kul vi hade. Julle fyndade en fotboll vid kyrkan som han sedan lullade runt med rätt länge. Sköt även ner bollen i en hage som han sedan sprang och hämtade, kul bara att de va en ryttare med där. AHAHHAAHHAHAHHA så fult! Malin förjde med mej hem, så vi busade lite, gick till preem, köpte chirre och dricka.Gick till torget och mumsade. Busade på ba. Sedan gick vi hem till mej och värmde oss. Malin började dryga med alla -.- HAHAH men vi garvade ju åt de iaf! Vid 12 for ungen hem. Nu ligger jag här och myser på. Ska snart sova, kyrkan imorgon med. 1-3. Övning. Så godnatt!

that just me


Vad är det som gör att jag blir så otroligt galen i just dig? Jag blir tokig av att ha dig i mitt huvud stup i kvarten, kan du inte bara vara med mig istället för att vara i mitt huvud? Skulle kännas så mycket bättre att ha dig bredvid mig istället för att bara ha dig i mina tankar. Vill inte ha annat än dig. Din närhet och allt. Jobbigt att bara tänka på hur mycket jag vill åt dig. It´s like pain in the ass! ÅH, blir galen!

♥♥♥♥♥

.....

Jag vet vad jag saknar, och jag vill ha det!

knepigt humör

Idag började vi äntligen med sexualkunskap! Som jag längtat! Haha, verkade som att jag inte var den enda ;) Skolan har förmesta dels bestått av skratt för min del. Härligt tycker jag!
Vet inte riktigt va jag ska skriva, är på ett knepigt humör. De enda som snurrar i skallen min är Du, bara Du! Varför så svårt? Jag förstår inte..Det här går mej på nerverna. ÅH

sola med tojva

Nyss varit och solat med Tova igen. Fula unge <3
lite brun är man ju..syns mer i verkligheten (orkade inte rotera bilden)
fulis

jävla gabbe

Jävla Gabbe som ska sitta och läsa -.- LOL xD

WTF??

HEJHEJ! diggar bilden enormt!
HAHAHHAHAHHAHA jag dör. En av killarna från fotbollen igår skickade vänförfrågan på fb nu! HAHAHHAH han hittade mej säkert eftersom att mats skrek mitt namn över hela planen -.- LOL xD Aja skolan idag va som vanligt. Skrattat som vanligt, nästan så jag svettades när jag och wille busa innan matten, haha så jäkla kul!
På spanskan fick jag flytta från Sanna eftersom den filuren satt och snärtade mej med hårsnoddar!!! Fett skönt jao. Fast ne. Men annars vare väll OK.
NU skall jag plugga lite för att sedan kolla på  Big Brother avsnitt som jag missat och efter de blir de min efterlängtade film som jag ska se!

iphone

Hellskotta va sugen jag är på en Iphone!!!!

frusen julia

Nu är jag hemma från Erikslund! Otti åkte med oss dit, så satt och surrade med den härliga damen hela vägen! Supermys! Väl framme vid planen så tog jag och mormor oss en runda med hundarna. Helt vilda va dom. Fick någe fel. Men gick till slut. Sedan bidde man ju smått glad när de kom en hel drös med pojkar och kikade. HEHEHEHEH!!! Fast den färgade pojken hade jag kunna klappat till lite eftersom han hade en jäkla trumma med sej och slog som zätan! Menmen, matchen slutade iaf 3-3 vilket va bra! Jag frös som ja..jag vet inte vad. Ont i fötterna och fingrarna så OJOJOJ!!! Men väl i bilen försökte jag göra allt för att bli varm igen. Så nu har jag nyss tagit mej en het dusch och ska kolla igenom spanskan lite sedan släcker jag ner. Så godnatt!

dåligt med bloggning

Kommer inte bli nå mycket bloggning denhär veckan, fullt upp typ! Så de kommer när de kommer!
Har iaf haft en riktigt rolig dag. Fasen va skoj! På matten jobbade jag på som zätan! Kanon de. Sen engelskan jobbade jag också bra, men jag hade även döroligt med Sanni och Wille. HAHAHAHHAHA jag dör va snygg jag är ibland! Sedan på hk:n var de ju lika kul som de nästan alltid är! Skulle göra risotto, rätt gott faktiskt! Med de är folket där som gör att de blir så ortoligt roligt och bra stämning! Tog lite tid för mej och Sanni, så vi va kvar sist med Emil,Jonas,Anders och Lukas. HAHAHHAHA jag skratta så jag hade ont i magen min! Folk satt bröd i halsen och vi hade matkrig. Ni kommer aldrig ana hur kul de va! Sedan slutade vi, så jag gick hem med Sanni. Nu har jag varit hemma i flera timmar, har gjort klart engelskan,spanskan och tränar nu pålite konftjoffs. Ska även göra klart bildanalysen. Ska även fölla med mormor på fotbollen sen. Sällskapssjuk lilltanta min! Så jag följer med och kikar.

sola

Utv. samtalet gick bra tyckte ja! Självklart finns det alltid något man kan förbättra så de ska jag! Efter de for jag till kyrkan där alla höll på med någon slags teater. Så jag hoppade in där och fick min roll som jag ska ha på söndag. Kommer vara snygg som få med Albin och Calle! Vi kommer verkligen lätta upp stämningen vill jag lova -.- HAHA! Aja de gick ju bra de också. Sedan när jag kom hem väntade jag på Tova så åkte vi och solade. Asskönt! Brun bidde man ju med, så de va ju kalas. Bra början till Cypern! Men aja, nu ska jag plugga lite so och kika igenom hk:n! Imorgon slutar jag 12! ASNAJS

svar

toffs om majbrasa:
Den där posen har vi sett på varenda bild nu ;)
IP: 81.233.178.92
svar: jag gillar den kanske?!?!

LOL

Igår somnade jag mellan 7-9! Haha. Sedan när jag vaknade orkade jag inte ta tag i läxan, så jag såg filmen som jag lovat Edwin att se. USCH! Vidrig film, haha men jag vågade iaf! Sedan sov jag.
Imorse va de trögt att komma upp. Men till slut så! Skolan va som vanligt, tråkmåndag! Tur Mallan och jag har våra lektioner! Sedan gjorde en grabb min dag idag! Såhär löd de:
- Jag gillar inte tjejer!
-Och btw..fördelen med att vara singel är att man kan ha vilt sex med alla!!!!
HAHAHHAHAHHAH vem fan går runt och säger sådär lixom? LOL! Nu ska jag chilla lite sedan ska jag på utv. samtal och efter de blir de övning i kyrkan några timmar! Tänk att jag tar konfirmationen på Söndag, fort de har gått..Men aja, slänger in nåt inlägg ikv när jag kommer hem!

dumlekladdkaka

Nu håller jag på att baka dumlekladdkaka! TJOCKIS, men vem bryche? Måste ha någe till filmen sen som Edwin har tvingat mej att se -.- (värsta äckelfilmen) hehe LOL xD Kommer dö!!! Men fasen va skoj. HEJDÅ!!!! 
(dumlisarna är huvudsyftet i bilden)

Städ med innebandyn

Kanonkul hade jag igår vid datorn vill jag lova! Började med att se Insidious, eller såg och såg. Jag vågade knappt kolla, riktigt läski faktiskt. Så tänkte kolla idag igen. Hehe, va t.o.m skakis igår efter jag sett den! Sedan skypade jag med Jocke och Erik. Och Busade samtidigt med en annan filurizz.
Imorse vaknade jag halv 9. Dödstrött. Men de gick över rätt snabbt. Slängde på mej nå kläder och for till Vattjom för att städa från igår! Gick rätt snabbt, och vi hade skrapat ihop 5000:- vilket jag tyckte va riktigt bra! För så himla mycket jobb hade vi ju faktiskt inte igår! Kul! Sedan när vi hade städat så for jag och mormor med säckarna på tippen. Gick ju galant de. Så nu är jag hemma och håller på att ladda hem lite filmer som jag ska kunna roa mej med idag! Ska även läsa på lite idrott eftersom att vi har prov i de imorgon. Så ska plugga så de knakar i skallen min!

RSS 2.0