Guestblogging

Just chillin' i Juma1010's rum! Hon duschar, jag facebookar och Gbmannen96 försöker slå mitt rekord på jewels. (Lycka till, han kommer aldrig klara det... Han har liksom 2000 och mitt är 170 000 =)=)=))

Får väl se vad vi gör sen. Men imorgon blir det i alla fall en rundtur i stora matfors, blir king det!
Jamen vi säger väl ungefär så, tjarååå!


/ emilia <- klick on tha name

DONE AND DONE

Badrumet är så städat de kan bli nu känner jag! Får fan va sådär nu, orkar inte städa nå mer! Han får stå ut! HAHA. Har duschat och nu väntar jag på att mitt hår ska torka så jag kan börja fixa mej!
haha det enda jag ändrade va att byta sängkläder. vafan orkaborka -.-

min momma! <3

Ja, jag har iaf världens bästa mormor!

11 hours

Godmorgon! vakna av att någon spammade med sms. Pucko xD. Har sovit 11 timmar inatt och jag är så utvilad man kan bli! Idag blir det ingen vila. Ska fixa det sista på rummet, städa mitt badrum,fotograferas,hämta Gabriel på tåget och träna! Ja hua, lika bra att börja!

svar

KommentarTid
anonym om Matfors Lucia:
är linus någon du håller på med eftersom
du varit med han mkt och nu sover du där?
IP: 90.230.158.104
SVAR: haha, nej vi håller inte alls på! Vi är goda vänner som umgås och de är allt :)

städat som en jude

Jag har seriöst städat mellan 2 och 8. Jag storstädade mitt rum. Garderoben och allt! Dock är jag inte helt klar än. Ska upp en spegel och finslipa på allt. Sen är det en hylla jag vill ha bort men mamma tvingar mej att ha kvar den, haha! Nu tycker jag själv att jag har varit så duktig så jag ska ta hand om mej själv ikv! Ladda inför lovet och allt!
innan
efter, men nu är jag ju inte helt klar eftersom de fortfarande ser lite småstökigt ut, så ni får nya bilder imorgon!
dom 3 nya tavlorna!

slaggning @ Linus house

Kom nyss hem från Linus. Haft en supermysig natt där. Kollade på film, Ipadade lite. Hehe. Issa kom senare på kvällen och sov där hon å!
Innan vi la oss, alltså shit va drogad jag såg ut. Va så sjukt trött så ögonen rullade på mej. Haha! La oss vid 3 nångång. Jag sov i Linus stol som han byggt själv. Bajsskönt! Imorse vaknade vi nångång, haha kom inte ihåg. Kort därefter ringer Sebbes pappa och frågar om killarna ville spela med Div. lll, så jag for hem då eftersom dom skulle åka typ då. Så nu är jag hemma, ska äta lite och sedan sätta igång min storstädning här på övervåningen!
(då kommer det bilder!!!!!)

Matfors Lucia

Haft en riktigt trevlig dag i Övik! Dock förlorade vi båda, men eftersom jag spelar med dom bästa tjejerna kan jag ju erkänna att vi va gladare än dom som vann :p HAHA!
I bilen på väg hem ringde mamma, under första matchen hade jag ett missat samtal från någon jag inte visste vem de va. Mamma lät mej prata med mormor som förklarade att hon anmält mej till Matfors Lucia. Jag blev så himla paff! Va verkligen inte beredd på de. Men jag ringde upp och tackade ja. Händer ju liksom 1 gång i livet och det är värt en chans! En ära ju! Nackdelen är att vi ska knäppa kort på måndag, samma tid som Gabriel ska komma, men vi ska lösa de! Nu ska jag iaf packa om på nytt och dra  till Linus. Sover där. Hörs!

LOV

Jag och Issa kollade på killarnas träning, eller ja vi pratade mest. Så himla skönt att bara prata, jag förstår inte! Men det va superskönt iaf! Efter träningen drog vi till ica och köpta dricka,godis och hyrde en film! Hämtade upp Agnes på väg till Linus också. Vi kollade på filmen, halvsov och haha ja, bara myste. Alla va ganska så trött ändå så. Tur som jag har så har jag apselut jordens bästa mormor! Hon åkte och hämtade oss tjejer och skjutsade hem oss, hua va go tanta är! Älskar dej mommi <3 Bästa! Nu har jag nyss packat klart väskan, jag och Hanne har kommit överrens om att ha med oss en sak ;))) nyfikna jao? JAJA!! Åker tiiidigt imorgon bitti och kommer hem sent. Får se om jag kanske sover hos Linus imorgon. Men annars så hörs vi nånting!

kladdkaka ;s

Idag sålde vi kladdkaka, min klass alltså. Det gick superbra, nackdelen är väl att man själv köpter..kanske lite för många. Vilker leder till att man fick ruskigt ont i magen och blev jävligt bajsnödig. Nu är allt i sin ordning och jag är fortfarande paff över att Issa är så duktig!
Haft möte med Niclas idag också. Gick super. Ska bara ansöka gymnasium nu.
Ikväll ska jag fira att det är lov, på ett lugnt sätt. Ska tillbringa kvällen hos Linus med goa vänner! Kommer bli så himla bra! Imorgon åker jag till Övik hela dagen så det blir ingen bloggning om jag inte snor Hannes phone!
Nu ska jag vila lite!

min fina, fina vän!

Hon är bäst i länet

Vinsten innebär att hon kommer att få åka till Stockholm i december. På Nobeldagen, den 10 december, får hon ta emot ett pris av drottning Silvia. Alla vinnarna kommer också att få äta lunch med utbildningsministern Jan Björklund och besöka Nobelprisutdelningen i Konserthuset.

Även om Isabelle Nilsson blev förvånad över att hon hade flest poäng bland länets elever berättar hon att hon kunde ganska många av frågorna.

- Det var bland annat en fråga om Veronica Maggio och henne gillar jag, så det var lätt.

Isabelles favoritämne är SO och hon försöker hålla sig uppdaterad om vad som händer i omvärlden.

- Jag kollar ofta på nyheterna och hemma brukar vi lyssna på radio på morgonen. Och så läser jag tidningar. Jag tycker att det är intressant att veta vad som händer.

Ulf Nilsson är mentor i klass 9 c och han är stolt över Isabelles insats i nutidsorienteringen.

- Jag tycker att det är kul, det är inget snack om den saken. Det är kul att vi har elever som är så duktiga, säger han.

ASSÅ VA? KAN NI TÄNKA ER ATT DETHÄR ÄR MIN ISABELLE??? JAG ÄLSKAR DEJ OCH DU ÄR SÅ SJUKT JÄVLA BRAAA! <3

baka bör man annars dör man xD

Träningen gick bra, blev lite annorlunda men de va roligt! Alla va lite småtrött osv.
När jag kom hem duschade jag lite snabbt, satte mej i köket och läste lite engelska. Det är nog inte så svårt som man förväntar sej, Erik är ganska så bra på att lätta trycket lite när man känner sej stressad inför prov. Det är skönt! Efter lite plugg bakade jag en kladdkaka som jag ska ha med imorgon eftersom vi ska sälja de i storklassrummet! Blir bra det! Har fått min kamera också, så nu kommer det snart komma masssssa bilder! Tar med den till Övik på lördag också! Kanonersss

svar

KommentarTid
Anonym om lov????:
har du eller ska du köpa en iphone?

SVAR: Jag ska köpa en Iphone!

hope for the best

Spanskaprovet gick bättre än jag trott! VG och jag är supernöjd med de! Däremot matten, eftersom Staffan klantade till sej ganska rejält så tror jag att det kommer gå åthelvete, som vanligt. Men han försökte göra det bästa han kunde åt det, och de är ju huvudsaken!
Idag blir det tydligen gomat,plugg och träning som jag ska försöka hinna med! Imorgon är det sista dagen innan lovet, hua! Tänkter börja göra om på rummet imorgon så de är klart till G kommer. På lördag har vi matcher i Övik och de kommer bli hur kul som helst!

åh, emilia stumpan <3

Känslan som uppstår när en med MVG i matte behöver ha hjälp av mej som har IG, och jag hade rätt <3

Energi

Eftersom jag råkade slumra till i sängen med datorn på magen ska jag återigen fatta egergi och sedan råplugga! Kanske blir så att jag går ut också. Springer kanske? Återstår att se.

lov????

Skolan har för det mesta varit tröttsam idag. Fick VG på biologiprovet vilket va bra, imorgon får jag spanskan, lite nervis faktiskt.
Jag längtar så himla mkt till lovet. Kommer hända så mkt roligt! Och snart är det jul också. 2 veckor blir vi ledig då. Hur skönt! Ska njuta så himla mkt!
Sådant skal köpte jag!

gymnasieval

Mötet gick bra och jag hade lite roligt eftersom jag satt mitt emot mongolinus och hade Sanna intill mej. Pratade på om allt inom gymnasium. Eftersom jag har en aning om vad jag ska söka så äre mest för mej att få besöka och kolla. Men fick reda på att jag måste söka 1 November..Lite tidigt tycker jag, men samtidigt känns det ändå okej om jag bara läser lite om de.
Eftersom min mobil inte alls vill ladda över bilder så får ni stå ut tills jag får min kamera. Sjukt tråkigt utan bilder, men thats life! Snart så! Köpte iaf: 3 tavlor, 2 med The Beatles och en vanlig stadstavla,en lång spegel,en skitsnygg förvaringslåda som ser ut som englands flagga och till sist köpte jag ett Iphoneskal med englands flagga även där! Hur snyggt som helst ju! Nu saknas bara funen så äre done!
Sitter och gör engelska eftersom jag har prov på fredag och de känns ändå hyffsat bra även fast jag började plugga nu! Hoppas det går vägen bara.

dollllllar

Skolan va väl sådär. Inte gjort så mkt. Jag och Malin fick tbx läsförståelsetestet vi gjort, jag fick VG och är riktigt nöjd! I slutet av dagen skulle alla 9:or se teater i sporthallen. Jag och Malin, fan va vi skrattade, högt och tydligt å! Sjukt ful. Handlade om tonåringar, sex,droger,alkohol osv. Men eftersom dom gjorde den rolig så va den ful. Haha! Efter skolan drog jag,mamma och barnen in och handlade i stan. Invigde Dollar Store också! Super! Köpte lite nödvändiga saker där. Va även på andra affärer också. Visar allt sen om mobilen vill ladda över, för nu måste jag äta och sedan dra på gymnasiemöte på skolan!

måndag..

Måndagar är inte min bästa dag, men funkat rätt bra ändå. Spanskan har börjat blivit allt roligare med mina kompisar! Skrattar hela tiden, dock stör det dom andra tror jag. Hehe oups. Ingen mat blev det heller riktigt, undrar vad dom har gjort med den. Näst intill värdelös nu.
Linnet blev jag klar med idag också. Helt okej! Nu ska jag äta MAT!!! Plugga och sedan träning!

Sundvsall City-Jemtland

Hade supermys med Brallan! Gick runt på stan och smyckesgalning jag är så fyndar jag massa smycken igen! Är det rea så är de! Sedan åt vi lite på MCD och gick sedan vidare till hallen. Dom spelade riktigt bra faktiskt, dock spelade Jemtland riktigt fult och vann därför. Men snygga mål gjorde dom och massa folk såg jag! Missade bussen så mamma fick hämta oss. När jag kom hem hade farmor skickat med gomat hem till mej! Lax med ost på, SÅ JÄVLA GOTT!!! Och pärer till de. Efterrätt fick jag å! Gull! Nu ska jag snart duscha,måla naglarna,noppa ögonbrynen och sedan sova efter en riktigt myshelg!
Har knäppt massa bilder men min mobil vill inte sammarbeta med datorn :) dom kommer nån dag ist!

Turn The Tide TTT

Helt nerkärad i låten "Turn The Tide" som va med på "Jag Saknar Dig", så himla bra!

stan med malin II

Godmorgon! Vaknade halv 11 idag. Sov länge idag med! Superskönt. Idag står Malin på mitt schema. Haha tönt. Vi ska dra in till stan (standard) och kolla på innebandy! Sundsvall city har match och vi tänkte göra en söndag lite roligare än vad den brukar vara! Kommer nog ingå hur mkt skratt som helst.
Just nu sitter jag på WC, skall snart gå ner och ta mej en mysfrukost! Sedan fixa mej och ta 13.15 bussen in! Kommer bilder och ett inlägg ikv när jag kommer hem. Det är så skönt att för en gångs skull inte behöva plugga på en helg!

känslorna ballar ur

Idag har jag varit känslomässig av mej. Antar för filmen med Sanna. Och nu blev det ungefär samma känsla när jag såg på " allt för min syster". Fan vad jag älskar min familj, mina knäppa,underbara småsyskon, mormor och morfar. Alla! Dom är alltid där för mej, precis som mina vänner. Så jävla glad att jag har dom. Kan liksom inte ens tänka mej en värld utan dom. Hur fan skulle jag kunna leva utan att kunna få tala ut med dom? Eller be om hjälp? Mysa eller vad som helst? Skulle aldrig klara av de. Jag måste tex prata ut om mina känslor,tankar,killar osv. Som tur är kan jag göra de. Jag har mina personer jag kan tala ut om precis allt. Att det finns killar jag kan prata om det mesta känns ju hur bra som helst! Inte många som kan göra de. Men jag kan. För jag har 2 som verkligen lyssnar, bryr sej och försöker hjälpa. Även om det inte alltid funkar så blir man glad bara av att dom försöker, visar att dom finns liksom. Känns så himla bra att veta de. Så himla bra!

barnvakteN

Mormor och dom åkte hem. Ester hade somnat i mitt knä. Så jag tog med henne och Melker upp så la jag dom. Hua va trött dom va, småkottarna! Men allt har gått kanon. Så när dom somnat hämtade jag glass och satte mej och såg film som går just nu på TV4 "allt för min syster".


mina babes

Sitter i soffan med mina älsklingar, mormor och Alice! Har tänt ljus och ska precis kolla på fångarna på fortet! Ska ta fram lite gotta och bara mysa! Pussas med Alice ska jag göra också. Min bäs

♥♥♥♥♥

Jag och Sanna hade en sån fredagkväll jag bara kände att jag behövde! Glass,godis och hur bra sällskap som helst! Vi gjorde inte mkt men allt blev bara så härligt. Såg på idol, gick upp och cama med Gabriel och Joel efter allt deras tjaj, i nästan 3 timmar satt vi med dom. Vi kom inte till ro förrns vid 3! Men ack så skönt det va att somna!
Idag vaknade vi 12, sov i 9 timmar vilket var hur skönt som helst!  Har enbart legat i sängen och ätit frukost. Från 12 till 4 ungefär. Vi såg på "Jag Saknar Dig". Jag tror det är min nya bästa film. SÅ JÄVLA BRA OCH FIN SÅ JAG VET INTE VAD JAG SKA TA MEJ TILL!!!! Åh blev helt kär i den. Fällde några tårar, men jag hade kunnat grina hur mkt som helst! Höll de inne eftersom Sanna låg intill mej. Ville inte stortjuta då ;) Men hua va bra den va! 

Nu har jag nyss duschat efter allt vårat lök. Ikväll ska jag vara barnvakt åt mina fula småsyskon♥ Mormor kommer hon också tror jag! Blir nog mysigt! Nu skall jag äta!

idol och glass

Nu sitter vi och trycker glass framför idol! Livet är bra gott!

sanna kommer xD

Sanna är nu påväg, kommer precis när som helst! Då drar vi bort på ica och gör slut på pengar på onödigt skit :) Kommer förhudligen fler inlägg under kvällen! Hoppar ni får en lika bra kväll som jag kommer få!

två bilder från idag

vi blev lite småsur när vi insåg att jag inte hade någon haka på denna bild..
sådär snygg är jag <3

ful.

När jag satt och skrev nyss på provet kändes det sådär. Men Godkänt fick jag och jag behöver inte ha mer än G i fysik. Så jag är nöjd! Annars har skolan varit tråkig idag. Thore var väldigt sur idag och kaxig tyckte jag. Och när jag sa att han lät lite sur bad han mej stanna efter lektionen. Haha, visst gjorde jag de och vi rädde ut allt ;)))
Idag ska iaf Sannapyttipanna sova hos mej, vi ska gå till ica och köpa glass och godis tror jag. Lana och se på idol står på schemat för vår del ;))) HAHAH lana. Ska bli roligt. Synd bara att jag kommer vara död vid 1. Men de skiter man väl i! Nu måste jag iaf städa så ungen får plats här :)
ful.

du kan, bara du har viljan

Hatar mej själv när jag blir sådär flamsig på träningen. Som tur va kom jag på mej själv och rättade till mej.
Jag har fysikprov imorgon, mina förberedelser kanske inte har varit det bästa, men jag kommer klara det om jag bara vill, och det vill jag!

khaddafi

Spanska provet kommenterar jag inte än. För jag ve helt ärligt inte hur det gick. Sanna var även tbx idag, jag jag hade nog skolans största smile. Så skönt att ha tillbaka henne. Så lite retsamma men roliga stunder har vi haft idag.
Hade även nån ful lek på idrotten som sög. Kabbadhi hette den. Bara för namnets skull så fick jag khaddafi på hjärnan så jag kläddde ut mej :)
ganska så jättelik! Iaf. Nu är jag hemma, mamma va hur nöjd som helst fatt hon köpt 2 nya skor idag, och eftersom vi har samma storlek så delar vi! Hur bra lixom?
Nu känner jag mej extremt stressad. Hade tydligen fått engelskaläxa i måndags som inte jag fått veta, så nu måste jag göra den, plus läsa svenskaboken OCH har fysikprov imorgon..OCH jag har träning som jag bara måste få gå på

Ibland är det bara så himla skönt när man hör från en kille:
- Prata med mej, jag lyssnar, det vet du :)
Och så lättar man bara på hjärtat och allt känns då redan så himla mkt bättre. Det behövde verkligen jag.

Läs!

Verkligen, läs detta! Stämmer så jävla sjukt bra. Helt sant. Fann denna text på Amandas blogg!

svar

KommentarTid
therese om fula jävlar ♥:
jag tyckte du blev söt,jullan! <3

SVAR: tack tessie! men jag håller inte med, usch va bedrövligt, faktiskt!

snillejullan

Jag tog tag i plugget, satte mej i köket och pluggade! Spanskan känns bara onödig när jag vet att jag kan om jag bara vill, så den har jag mest bara kollat igenom. Ska även göra de nu, sedan har jag skrivit det viktiga om fysiken, känns så jäkla skönt! Nu blir det bara finslipning så är jag done! Snart är det lov också. Jag längtar så himla mkt! Gabriel kommer då. Ska bli så himla roligt att träffa gossen, min lillpöjk! Haha.

fula jävlar ♥

Känner mej inte alls nöjd med mitt skolfoto. Hatar min mun, tandställningen som jag tidigare sa..(bilderna är tagna med mobilen, lika bra det, så syns de inte lika väl)

"Kom Ut" !

Idag har jag typ haft ett träningspass uppför sidsjöbacken. Blev trött i vaderna och magen. Haha! Varit i grupper och tävlat mot varandra, jag var med Erik,Julius och Johan. Ful jävla grupp. Utom jag då. Haft rätt kul ändå, med min grupp alltså. Allra gladast är jag över att jag va den enda med dunjacka, jag frös inte som alla andra! Bara lite :$.
Erik körde på björnpuppa idag han!
dom andra två idioterna :)<3
min tuppstjärt som jag täljde :D men min blev typ mest failad..:(
några people in maj klas
ja jag satte mej iaf på en sten och tog egopics

känns mkt bättre

Jag har suttit och prata med mina killar som går på olika gymnasium men har båda inriktning på de jag vill gå. Och tack vare en av dom så vet jag nu vart jag vill gå! Nästan helt säkert, 90 % iaf. Kändes skönt att bara prata och höra hur det är på dom olika skolorna. Nu ska jag bara vänta på att få besöka dom, kommer iaf gå på nåt av Sundsvalls gymnasium, inte friskolorna.
Nu sitter jag och pratar med C om kanske världens sjukaste samtalsämne! HAHA! Men kul är det allt. Underhållande satt säga! ;) Skall prata vidare nu jag! Imorgon har jag "Kom Ut" med klassen. Kanske inte det roligaste, men jag har ju min bästa klass med mej så det ska nog gå kanon!

får aldrig nog

http://www.youtube.com/watch?v=pGknIr7Zxas
Julia Sheer, så himla fin låt. Helt kär i den, bara fatt det är en kärlekslåt. Tänker på snyggingen. Senast jag såg honom, alltså jag råstirrade på honom, han va så himla snygg. Håret bakom öronen, gosh..

tanken..

Finns bara en enda tanke i huvudet på mej typ hela tiden. Lite småjobbigt. Försöker förtränga den. Hade iaf mina goa vänner som gosade med mej. Jocke kramade mej varje gång vi stötte på varann, lillbubben haha! Den bästa idag va nog Malin. Din bajshög. Fyfan va jag skrattade på lunchrasten. Min hjärna exploderade tror jag. Hua. Hon fick mej att tänka på annat iaf, vilket va skönt!
Har iaf gjort mycket idag på skolan. På morgonen gjorde jag en läsförståelsegrej. Gick nog bra! Sedan gjorde jag oförberedda engelskaprovet. Fick även tillbaka kemin och jag var 1 poäng ifrån VG. Helt ok för att vara jag.
La även märke till Hanne idag. Åh tyckte hon såg skitsnygg/fräzig ut. Jäkla brutta dedär. Så när jag kom hem blev jag så sugen på att ta fram min mössa, så nu sitter den på huvudet mitt. Mössa är skönt. Hanne har fått mej att gilla mössor. Lol. Nej nu ska jag läsa igenom nå "gymnasieguiden" som jag hade fått hem idag. Sedan plugga. Baka ska jag även göra.

nej fyfan

Träningen va jättebra och skön. Nyttig på alla möjliga sätt. Jag kände att både jag och alla andra på plan va riktigt bra idag. Alla kämpade. MEN..Så kommer vi till de som jag är så jävla arg,less,besviken,lurad och allt dåligt som man kan vara på en och samma gång. Innan träningen kommer Issa fram och säger att ingen av oss kommit med i DM laget. Jag känner bara hur hela jag krymper ihop, vill grina känns det som. Vet inte vad jag ska göra. Jag tror nog aldrig att jag har velat så mkt som att komma med i dehär laget. Jag visste att det fanns många som va hur bra som helst. Jag hade konkurrens och jag visste om de. Men de känns som att allt dedär jag fick höra bara va lögner på något vis. Ingenting uppfattas trovärdigt nu såhär i efterhand. Men jag får acceptera de lag som blev och jag hoppas alla får det bra. Just nu hoppas jag bara på att ett mirakel ska inträffa..
Jag vet precis vad jag ska göra

porter

Länge sen jag hade såhär ont i tänderna. Därför blev min middag nudlar, medans dom andra gottade sig med porterstek. KUL!!! Tur de snart är borta. Inte så långt kvar så som jag har förstått! Nu har jag snart träning och det ska bli så skönt!

PL FUCK YOU

Idag blev jag sååå less på Lennarth! Alltså ska vi utvecklas genom att ha redskap var och varannan idrottslektion? Nej tack och bock. Så idag va jag fett sur och gjorde inte ett piss på idrotten. Kändes skönt! Haha, åh! Sedan hade jag bara två lektioner innan jag for in till stan, men eftersom de blev nå strul med bussen så fick jag tralla på stan ett tag. Fick hem lite grejer iaf. Mamma hämtade upp mej så for vi till TR! Gick bra och dom är alltid så söta! Varje gång jag kommer kommenterar dom alltid något som tex: Åh vilka fina skor du har! Va fin du är i håret! Va fin du är idag! Och idag lät de såhär: Åh vilka fina smycken du har idag! ÅH vilket fräsigt! *något namn* KOM OCH KOLLA PÅ DE HÄR!!! *namnet*: MEN ÅH VA SNYGGT!!!
Haha så söta! Sedan hämtade vi barnen och nu är jag hemma, har ätit en satsumas (mamma!!!!) och ska plugga. Och idag hade vi fått mail om att vi börjar HALV 8 PÅ TRÄNINGEN!!!!! ALLTSÅ 1 OCH 1 HALV TIMMES TRÄNING!!!! JAG JUBLAR <3333333333 älska innebandy <33

chokladglass med choklad i glassen

Jag känner mej inte sådär superpigg just nu, ligger i sängen och tycker lite synd om mej själv, df råkade jag sno mammas glass. Men jag har hört att man brukar få de när man kämpat så bra som jag och alla andra i mitt lag gjort idag. Jag är mer än nöjd, ännu!

godnatt

Haft ont i huvudet hela dagen, eller ja, kom efter matchen. Nu har jag duschat och så fort håret har torkat tänker jag faktiskt sova! Skiter i att kolla på provgrejerna, skjuter upp de till imorgon ist eftersom jag kommer sluta tidigare än alla andra. Godnatt!

mina bruds <3

Jag känner hur jävla mkt jag älskar mitt lag! Idag mötte vi Sundsvalls IBF, jag blev helt paff över hur jäkla grym vi va! Vi ledde med målen hela tiden och spelade skitbra! Allt gick som smort! Dock fick dom in ett slarvmål i slutet och matchen slutade 3-4 till dom. Men jag är så himla nöjd så jag, ja jag vet inte vad jag ska säga! Mina brudisar!
Idag fyller min kompis Jessica år också! Vi sjöng för henne efter matchen. Så grattis! :D Stannade och kollade på f-98 som vann! Stannade även och såg lite på B-lagets match, efter andra halvlek stog de 21-2 till Sollefteå och då for jag hem. Haha stackarna, dom är ju duktig ändå, småpojkarna mina! Med mat i magen ligger jag nu i min sköna bed och slappar, ska kolla igenom spanskan och fysiken eftersom vi har prov denhär veckan!

tonight it was that night

Haft en kväll jag sent kommer glömma! Haft sina för och nackdelar, men det är vad livet går ut på! Fick skjuts hem av Emil och Emil. Lol. I bra tid också! Nu ska jag släcka ner och sova för imorgon har jag MAAAATCH!!!
Såhär såg jag ut ikv!

myspys

Nyduschad och mysig sitter jag nu i soffan med mamma! Vi ska beställa gomat och sedan ska jag göra mej klar och dra till Elin! Mobilbilder kommer senare ikv! JUSTE! Måste packa väskan inför imorgon också, så har jag de gjort liksom! Match ♥

.

-.-

töntmalin xD

Nu har Malin precis åkt hem! Vi har skrattat,sovit,pruttat och ätit! Kul hade vi iaf! Igår blev vi inte ute länge må jag säga! HAHA! Lol, träffade iaf lite nytt folk, i typ 20 min? Sedan kom mamma och hämtade oss, bästa mamma ♥. När vi kom hem fikade vi och skrattade som en jude. La oss i sängen och fortsatte skratta tills vi somnade. Vaknade 9 fatt tönten va så jävla kissnödig. Sen dess har vi lökat i min säng tills nu. Halv 2 typ.
Nu ska jag bara ta det lugnt. Duscha och mysa med familjen. Ikväll ska vi till Elin med lite folk och mysa! Blir dessvärre ingen sen kväll för min del eftersom jag har match imorgon! Åh jesus vad jag längtarrrr! Kommer bli så grymt roligt! Nej nu ska jag göra lite nytta!

jag och malin, värsta stanbrudarnaa

Nu är vi hemma hos mej efter en superrolig eftermiddag på stan! Skrattat träffat folk och ätit! Juste shoppat har vi gjort med. Varsinn tröja och massa smycken+nagerlack! Supernöjd! Vid 11 ska vi ut och träffa folk. Så nu myser vi med grönsaker och dipp! Ska fixa oss och sedan dra ut. Sedan sover tönten häär :D kommer bli grymttt! Kommer bli smalt med bloggandet men vi hörs imorgon!
den köpte jag! (magtröja)
Och de nagerlacken! Sedan några ringar och armband!

HELG

NU ÄR DET HELG! Skolan var väl sådär. Hade på mej vinterjackan idag. Fett skönt! Sista timmen hade vi fysik, jag och malin bestämde då att vi skulle umgås. Eller ja, de gjorde vi redan igår, men allt blev ändrat så vi satt och klurade ut vad vi skulle göra. Då kom vi på att vi kunde dra in till stan vid 4! Så vi ska in och käka och bara stoja på. Träffa lite folk osv. Kommer bli kul. Men nu måste jag skynda mej att göra mej redooo! Hörs ikv! :D

Mobilbloggar!

Mobilbloggar! Snart träning! söt i underbyxor. Jag vill träna nu jag! GO GO GO!

klasskortet??

Har ätit så in i vassens mkt lax nu! Magen står ut mer än den brukar..brutalt. Men bajs va gott de va! Nu ska jag vila smulan min inför träningen. Lyssnar på peppmusik fast än det är 2 timmar tills jag ska åka :))) Men vem bryche om dee? Just nu vill jag bara se hur jag såg ut på klassfotot!! Hjälp, får typ panik, tänk om man blundade eller ser allmäng mongis ut? VILL SE!! Ingen i min klass som fått de? Isf hör av errrr!

thore....

Spanskan hade jag typ inte behövt träna på, eftersom vi hade förhöret i grupper. Jag va med Sanna,Jocke och Jonas ofc! SÅ JÄKLA ROLIGA MÄNNISKOR! Puss på dom. Mentorstiden va Thore lite rolig också:
T- *pratar på för sej själv*
Klassen- MEN THORE FÖRFAN VA TYST NURÅ!!!!!!!
T- JAJA TYST NU!!! SHHHHHH
HAHAHHAHAH! Jag orkar inte! Iaf, hade innebandy på idrotten vilket jag tyckte va superroligt för mitt lag va roligt! Haha Ture bara ramla ihop på planen, lol! Eftersom vi fick hål på so:n så slutade vi 2, det va då riktigt skönt må jag säga! Ingen läxa har jag heller! Bara plugg till prov på tor/fre så det är lugnt! Träning har jag ikv med! WOOOOOP fett pepp! Innebandy magazinet hade jag fått hem i brevlådan idag också så nu läser man ju på!
LOL jag och Linus igår xD
min bästa tidning <333

drunkna du

Tog mej över en timmes badande med härlig musik och ett äckligt spanskapapper som jag hade sån HÄÄÄÄR lust att dränka. Orkar inte. Pluggade mer till biologi provet eftersom att det är viktigare än läxförhör, däremot har vi spanskaprov nästa torsdag. Då blir det spanska! Nu ska jag låta håret torka,packa idrottsväskan tills imorgon eftersom vi har innebandy (!!!!!) och sedan sova! Tror de kan behövas.

bada?!?! vad sägs?

Jag får inte bort gårdagens kväll från huvudet. Malin och jag tog en preomenad och den va så himla skön och rolig! Tror aldrig jag blivit så rädd för en liten katt som just då. Haha hua vad vi skrattade åt hur fånigt det egentligen var.
Nog om det. Klockan närmar sig 7 och jag funderar på att kanske ta ett bad senare ikv? FATTA VA SKÖNT?!? Det ska jag nog göra! Sedan ska jag hålla mitt löfte och lägga mej tidigt för de höll verkligen inte igår..

biologiprovet (y)

Biologiprovet gick faktiskt bättre än jag trott! G minst..Iaf, ska enbart plugga spanska idag. Lite..Sen ska jag sova för jag är hiskerligt trött xD Saknar min kamera..bildlös. Vill knäppa höstbilder. Ska höra om jag kan få tbx den snart! Lovar att det blir bilder då! Tills vidare blir det mobilbilder..
min babe

10 år

I 10 jävla år har jag dragits med dej, ibland känner jag bara hur jobbig och stöd du är, förstår liksom inte att jag fortfarande lever i din närvaro. Men ibland så känner jag bara hur mkt jag faktiskt älskar dej, min bästa Erik liksom. Och det är väl ett tecken på att man älskar en som vän? Du märker när jag är i botten, då är det som att du släpper in mej och låter mej prata medans du lyssnar. Finns för få killar som är som dej. För du kan när du bäst vill, och du anar inte hur skönt det är att ha dej även fast du är helt mongolid och cp, så är du ändå du.
Du kan inte ana hur mkt jag kommer sakna dej när vi skiljs åt i slutet av 9.an. Hua.
mongo, som du alltid varit.

Overbord-Justin Bieber and Miley Cyrus

Jag kände varken för att sova eller plugga. Gör de sedan. Just nu är det tusen tankar som virvlar runt i mitt huvud. Om mej själv, min familj och mina allra närmsta vänner. Kan inte riktigt sätta fingret på vad jag tänker. Men de är tankar runt omkring dom. Det har skett så många förändringar på den senaste tiden så jag har inte hunnit med att se vad som förändrats riktigt.
Just nu vill jag bara ha dendär som vill dela täcke med mej, krama om mej och pussa godnatt. Men den finns inte här nu och de suger. För jag känner att jag behöver det. Mer än något annat. Det svåra är att bli accepterad för den man är. Vissa kan, men då kanske det inte är just det man söker. Åh nej, jag vet inte hur detta ska sluta. Får ont i magen av vissa saker, enbart fatt jag bryr mej så mkt...

får ont i magen av tanken

Idag var jag trött hela dagen på skolan. Inte gjort nåt speciellt. Trallat runt osv. Min kväll kommer bestå av att plugga biologi och spanska. Lägga mej 10 ska jag göra också. Fan va skönt! Tror jag blundar en stund till JB <3

svar

getny om som jag trodde:
hahha, äre min blekfis till arm som är närmast din?? x) hahhah dör va blek jag va!

och du behöver ju inte lägga näsan i boken och sniffa på'ren ;))

kyss

SVAR: HAHHA jaa...
gör fan inte de men känner ändå -.-

mhmjao

Innan träningen åkte vi till mormor en snabbis. Pratade lite med Tovis. Ibland är de så roligt att bara prata med henne i 10 min bara sådär. For på träningen som förövrigt gick bra. Gjorde inte så jättemkt. Fick prova nya overaller. Otroligt dyrt! Typ 630 kr för hela dressen? Jaja, efter träningen tog jag mitt mod och klippte naglarna, har haft mina naglar sen slutet av sommaren, innan skolan började...men nu va dom så fula och slitna så dom for nu :((( cut handikappad. VÄÄÄÄX SNABBARE!! typ. Nej nu ska jag sova. Godernatter.
gammpikk

som jag trodde

Skolan idag va rolig! Slapp Monica på engelska, fick gull Gunilla ist som va ytterst roligt! Spanskan var rolig den med! Haha. Slöjden gick bra, dock blev jag inte klar men nästa måndag blir jag garanterat klar!
Nu har jag försökt plugga biologi, men vill inte riktigt. Ögonen är tung och jag vill bara gosa ner mej under täcket och somna. MEN..jag måste plugga så därför ska jag göra de nu en stund, sedan är det träning! Åh va jag längtar till helgens match. Ska brinna hela jag. Ska grina fatt jag har kämpat så mkt. Så sugen är jag på att spela match. Åh söndag <3333
Nej nu ska jag sluka ner mej i biologiboken som luktar förjävligt illa! 
Åh va jag saknar!

fin dag, nya möjligheter

Idag har jag pluggat på med biologin, svarat på frågor och läst på. Känns bra gjort även fast de tog sin tid. Vid 6 åkte vi och hämtade upp mormor och dom. Jag fick ligga i bagaget med Alice i knät, haha! Vi åkte och grattade Maja som fyllde år igår. Myste på och fikade. Vid halv 8 typ åkte vi hem för mamma skulle jobba.
Så sängen tar upp min kväll, och datorn. Sedan ska jag lägga mej och sova, länge! Längtar lite tills imorgon. Känns som att jag kommer vara glad. För en gångs skull längtar jag tills slöjden? Snacka om att jag måste ha nåt fel just nu, men jag gör de faktiskt. Kanske fatt jag vill bli klar med det jag gör. Börja på något nytt,det är kul att göra om kläder till något som man skulle använda mkt mer.
Nej nu ska jag sova, för imorgon hoppas jag på en bra dag!
somnar med älskling susandes i mitt öra

på kalas hos majsan

jag och bebben XDDDDD

jag älskar så jävla hårt

Satan va bra ungjäveln är!


never say never

Här ligger jag, i sängen och försörjer mej med godis eftersom att jag vet att plugg står mestadels på schemat idag. Men..skönt att få de mesta gjort! Fast jag måste bara se klart filmen jag ser på..NEVER SAY NEVER<3333

Mer blider kommer snarast!

Jag har haft en så himla otroligt rolig kväll så jesus! Supergod 3 rätters,musik,härligt sällskap,massa skratt och mkt,mkt mer! Alla va supersnygga och glada! Dock fastnade nog ingen speciellt bra på kort denna afton...HAHA. Har lite bilder men dom snygga kommer senare någongång!
Min och Hannes förrätt! Ost/skink-paj med sallad!
Issa och Agnes varmrätt! Kyckling och hemmagjord mos av något slag, jättegott!
Frida och Harres dessert! Cheesecake med hallon, OMG va god den va!
i väntan på mat, då chillar man!
sådär tokig såg jag ut på kvällens middag! håret i en knut, lockade små fjun på sidan där, ja ni ser. rosa tubtop och svarta jeans

hej och hå fort ska de gå!

utställningen gick väl sådär, de roliga va att Agnes pappa Magnus satt i sekiteriatet och skrev de domaren sa. Haha!
Efter de åkte jag och mormor och handlade presenter åt Majsan som fyller år idag! Sedan luncha vi på donken! Riktigt roligt!
Nu har jag städat som en jude lite snabbt för ikv har jag tjejmiddag här hos mej! Åh de kommer bli så himla mysigt! Vi är i par och har varsin rätt, jag och Hanne har förrätten!
Nu håller jag på att göra mej klar innan Hanne ska komma så vi kan åka och handla det sista för att sedan börja förbereda allt! Kommer knäppa massa bilder med mobilen så ni får mobilbilder som ni fick igår. Nej nu måste jag skynda mej!

woopwoop

jag är klar, snart hämtar mormor upp mej för att sedan dra på hundutställning! Sedan blir det att skynda sej hem och städa osv, sedan tjejmiddag hos mej med bästa brudarnaaa!

svar

fridis om mongo:
du måste komma till skvadern, OK?!

SVAR: Ja, jag skall kolla där ja :D

min roliga kväll!

Jag har haft en riktigt trevlig kväll med äckligt mkt mat, sjukt mkt skratt och massa idolmys! Jag har inget alls att klaga om!
Tacos!
Brudarna!
Sådär såg jag ut, lite rolig, haha flintis! Nejmen hade hästsvans faktiskt!
Chatroulette in tha television!

mongo

Tröttsam dag på skolan, men som tur är har jag mina mongo vänner som alltid håller en på topp!
Har redan fått massa papper om gymnasium och känner både oro och spänning! Längtar lite tills vi ska få besöka några skolor vi själv fick välja bland, men eftersom jag är lite småsugen på sundsvalls gymnasium ser jag mer fram emot de!
Ikväll ska jag till Elin på middag. Kommer nog bli roligt! Ska nog mest mysa och se idol! Men den kommer nog bli bra! Nu ska jag ta lite fika,mysa och sedan göra mej klar!

Imorgon När Kriget Kom

Träningen va kul, och jag kände hur bra de faktiskt gick! Gjorde en övning som jag tror är väldigt nyttig för oss. Åh, ja jag känner mej bara nöjd med träningn. Humöret blev mycket bättre, så när jag kom hem, duschade jag sedan satte jag mej vid köksbordet med fika framdukat och boken "Imorgon När Kriget Kom" som vi har på svenskan. Den är faktiskt inte så pjåkig som jag trodde. jag och krig, nja. Men boken tror jag ändå kan vara bra om man kommer in i den på ett bra sätt. Nog om detta. Eftersom mamma klagar på mej när jag kommer på att något måste strykas på morgonen så strök jag skjortan nyss ist! Då bidde hon glad minsann!
Nu vill jag ha helg, sedan måndag så jag kan få göra klart "mitt" på slöjden. Sugen att se hur resultatet kommer bli! Och om de kommer vara användbart! Nej nu ska jag släcka ner och falla in i mina drömmar, harmoniskt huh? ;)

tjejerna

Nu ska jag göra mej klar för träning, behöver få upp humöret lite. Tur jag ska få träffa mina girls! Kommer bli toppen!
mina bästa tjejor

svar

KommentarTid
Anonym om skolmaten suger:
skolmaten är god! punkt slut.

SVAR: Ok Johanna xD <333333

school

Trög dag på skolan. Längtat hem hela dagen. Lyssnat på 3 banktjejer också. Lite intressan va de! Men eftersom jag hade ett sådant sug efter mitt hem så ville jag bara sluta. Nu ligger jag i min älsklingssäng, helt otroligt va skön den äääär! Vill bara somna.
Ikv har jag träning, ska bli skönt. Inte nu i helgen men nästa börjar serien, obeskrivligt vad jag längtar! Hoppas att vi får möta killarna snart också som vi tjejer vill! Aja nog om detta, ska nog ta och blunda en stund.
phett snygg

tlött

Somnade förut med spanskapapprena i handen, riktigt skönt. Nu sitter jag i soffan med spanskan,datorn och mobilen eftersom jag laddar in en ny film i mobilen! Step up 3 <3
Fy tusan va jag längtar till helgen nu! Den kommer bli så himla rolig och mysig! Gosa med mormor och Alice ska jag få göra å! Kommer bli kanon dedär!

skolmaten suger

Allt är annorlunda, men ändå så himla mkt roligare! jag stortrivs! Skolan går faktiskt lättare än jag trott, än så länge. Mina helger utnyttjar jag till fullo med massa roliga saker. Ja, allt känns så himla bra just nu! Utom en sak..och de är skolmaten, alltså vafan? Den har blivit helt totlt vidrig och då är jag en som äter de mesta och brukar inte klaga på maten, men nu. Jag äter knappt lunch längre fatt den är så vidrig. Och att vi har lunch 12 varje dag gör inte saken bättre. Det suger rent ut sagt! man är totalt okoncentrerad för att man är så hungrig, och sen är de mat man tycker är vidrig. Så då blir det ingen lunch ändå. Jaja, nu ska jag iaf göra lite spanska och sedan hoppas att det är mat snart!
amen titt va jävla sjukt jätte ganska mega mums! hehheeheh höngri

kanelbullens dag

Åh va skönt att vara hemma säger jag bara! Va inne i stan vid 3. Har varit med Malin och Johanna eftersom hon joinade oss, superkul! Vi har mest gått runt, kollade på second hand affärer men de fanns inte mkt som föll mej i smaken. Ist köpte jag en riktigt snygg,fet halsduk på H&M som jag är väldigt nöjd med! Vinröd är den. Kan dock inte visa bild eftersom slarviga Tova har lånat min. Annars har vi bara gått runt, träffat folk xD xDxD;);) LOL. ja. Efter ett tag stack Johannis, jag och Malin drog vidare. Hon klippte sej och de blev supersnyggt! Efter de va de 45 min kvar tills bussen kom så vi gick på donken för att äta nåt eftersom kl då va 7 och vi kom in 3. Fett hungrigaaa! Sen åkte vi iaf hem! Trötta men glada! Nu ska jag hitta en bra förrätt tills på lördag sedan ska jag duscha och sova! Fasen va skönt! Juste, bullen jag fick av mamma måste jag ju förståss äta ;) Puss mamma.

skärpdejjuliaförfan

Jag känner mej otroligt besviken på mej själv. Vad gör jag på träningarna? Inget alls. Jag har tappat orken totalt på träningarna! Men på matcherna kör jag på. Måste blir någon slags skärpning på tränandet. Få tillbaka orken och ge järnet, så som jag gör på matcherna!
Imorgon efter skolan ska jag och Malin dra till stan och gå på second hand affärer! Ska bli obeskrivligt roligt och hoppas att jag fyndar något! Nu ska jag repetera kemin och ta något att trycka i munnen min.
Ska även prova en sak på min mobil. HOPPAS DE FUNKAR!!!!!!!! hejdå. BTW, hanne jag älskar dej ;);););)

med hemmagjort godis i munnen

Imorse försov jag mej, haha! Gick bra iaf. Dagen har varit rätt seg, men ändå lite rolig. Nu ska jag ägna mej åt kemiboken hela kvällen eftersom jag har prov imorgon. Träna ska jag göra också! Känns som det kommer bli en bra vecka dehär!

agnes snutt

Idag har jag inte alls följt de jag skulle göra, haha! Menmen. Idag åt vi sallad från ica, jag döööör va gott de är!
Agnes har även varit hit en snabbis och pratat lite! Alltid mysigt när någon kommer och hälsar på bara sådär! Nu ska jag kolla på kläder tills imorgon och sedan kolla lite på kemin!
snyggbejb, märks att vi spenderar mkt tid tsm, vem mer brukar göra dedär rocktecknet? ;););) JO JAG <3333

Jag vill ha en som dig, Alice

jag saknar min lillbebbe

today is a new day

Natt sov jag som en gud! Va riktigt skönt. Idag ska jag bara ta det lugnt, göra lite läxa, städa lite och sen tänkte jag gå ut coh springa!
Btw, skolfotot ska vi inte ens nämna, fyfasen va hemsk jag såg ut!

svar

KommentarTid
bästa boxaren om boxningsspel:
hahahah, älska mitt spelsätt asså :D h
ägde ju (nästan) ut johannes på spelet!
fett duktig jag känner mej ;))) 
hahah

ärligt emilia så va jag GRYMT bra!! jag är bäst på de där spelet asså.
så äre

01 Oktober, 22:56
hon som kan spela innebandy asbra xD xD elle? om boxningsspel:
Dom spelade väl inte bra? Heheheh elak men ärligt?




SVAR: jenny:HAHHA ja, de va fett kul!
emilia:Jo lite bra tyckte jag dom va ändå, dom kämpade ju, men ja..

hej hå kämpa på

Satan va jag skrattar! Hela tiden! Men jag klagar inte, hellre de än att vara sur! Hade iaf en lika rolig kväll som den förra. Dok träffade jag inte Jocke så mkt som jag ville..men fick iaf se han! Sedan har jag och Malin skrattat så ohyggligt mkt! Riktigt roligt hade vi! Nu ska jag snart sova tror jag, min hjärna gör ont. Haha tagit i så de gjort ont.

bigger

Med grillat i magen så de står ut genom öronen så ska jag börja göra mej klar för kvällens bravader! WOOP WOOP

second hand

Jag är riktigt,riktigt sugen på att åka på en second hand affär och kolla. Tänk vad man kan hitta saker som faktiskt kan vara riktigt snygga! Så ja, de vill jag göra snarast!

My life is my drug

Jag känner mej glad,pirrig och allt känns så himla bäst just nu! Jag börjar bli äldre. De märks. Och känns. Jag va redan superglad igårkväll för kvällen va grym. Idag ska jag ha en lika grym kväll! Ska äntligen få träffa min fina vän Joakim som äntligen kommer hit. Kommer bli spännande! Som tur är har jag min vän Malin till stöd. Åh,va bra allt känns!

min bästa


boxningsspel

Haft en riktigt bra kväll må jag säga! Kollat på Johannes match som förövrigt gick sådär. Spelade bra men förlorade mot ett bättre! Men kul va de! Efter matchen for jag,Malin,Hanne och Jenny till Malin. Satt vid datorn och tjoa. Haha! Sedan ville Anton och Johannes att vi skulle komma så jag,Malin och Jenny for dit, Hanne stakarn åkte hem. Iaf, jag tykte de va skitkul där! Dom spelade nå boxningsspel som va så otroligt roligt så jag skrattade tills tårarna kom. Jenny va höjdpunkten i spelet! Haha, ja jag är långt ifrån klagandes! Va riktigt roligt och jag ångrar inte en minut! Nu ska jag sova, godnatt!

RSS 2.0