tonajt

Idag grinade jag på skolan, vi såg Narnia (tvåan) på engelska. Hua! Fjant som man är. Nu har jag fixat klart allt så ska jag,Malin och Hanne åka och kolla på Johannes när han spelar med A-laget! Tror det blir en helt grym kväll! Godis på köpet!

så inåt helvete snygg!


you and I

Min dag på skolan va helt okej faktiskt! Haha, hade ju onekligt roligt på tekniken också! Sanna hade även elevlektion på idrotten, orientering ofc -.- Fast de gick bra! Fick alla rätt haha! Sen hade vi vårat första prov, i so! Gick nog bra! Hämtade mormor från jobbet också, skönt när man äntligen fick komma hem! Nu har jag snart träning.
Längtar otroligt mycket tills imorgon också! Kommer bli awesome!



skolan

Sitter på skolan, har lite kul, chatroulette you know! Halva klassen är inne på de :) HAHHA riktigt roligt. Men nu ska jag skriva klart min uppgift så hörs vi sedan!

mamma kanske är bäst ändå

Lyckan som uppstår när mamma fixat premium på spotify <3 Välkomnar alla Justin bieber låtar tillbaka!

tog en lur

Är nu hemma från mötet som gick bra! Skrattade massa! Kändes skönt att prata igenom allt!
Idag va mitt humör helt knas. Jag va hur trött som helst eftersom vi äter lunch 12 varje dag, alltså jag förstår inte att jag orkar! Idag gjorde jag dock inte de. Somnade på svenskan, malin ringde och väckte mej, haha, länge sen jag hade sån hjärtklappning som jag fick just då!
Fick även en till planch på JB av Hanne! Åh kär i både Hanne och JB, så jäkla snygga båda tvååå! Puss på dom! Nu ska jag plugga och se massa idol!

svar

KommentarTid 
DAN LOVERS! om ni är galet bra!:
DU är bäst!







SVAR: Haha, de va en rolig rubrik xD och tack <333333

Redo för mötet!


haha, fetsnygga!


sådant man kan behöva

Ikväll ska jag umgås med Isabelle och Agnes en stund. Ser jag fram emot!

svar

KommentarTid
emilia om långt eller kort? kommentera vad du tycker!:
Du skulle nog passa i kort! :)

26 September, 23:47
hanne om långt eller kort? kommentera vad du tycker!:
åh kort!!!! tror du skulle passa i de :D kul att ha nåt nytt :D

SVAR: Jag är sugen på de för de är grymt snyggt! Men jag vet inte om jag vågar :D

ni är galet bra!


you found me


♥♥♥♥♥hanne bejb♥♥♥♥♥

Träningen gick bra och jag är nöjd!
Hanne vill jag just nu bara pussa sönder för jag älskar henne så mkt! Världens goaste tiep. Någon som verkligen förstår mina känslor för min idol! Jag skrek när jag fick den fantastiska presenten förut innan träningen! TITTA OCH NJUT SÄGER JAG BARA!
kuvertet som presenten låg i, texten hon skrev värmde långt in i mitt hjärta. hehe
FICK DENNA SNYGGING JA! JUST NU ÄR HAN PLASERAD OVANFÖR MITT HUVUD NÄR JAG SOVER ♥♥♥♥♥

långt eller kort? kommentera vad du tycker!

småsugen på att klippa axelkort hår, men samtidigt vill jag ha långt..vad tycker ni? kom med förslag! Tack!

star


im not you

Trött va jag idag. Blev lätt less osv. Träffade Nathan idag, kändes dock inte bra att han går runt och kallar mej "Loopiepoopie" -.- Men de va kul iaf! Spanskan va lite rolig. Har alltid toppenkul med Jonas,Simon,Jocke och Sanna! Skrattade och allt. Medans jag gick till skåpet hade dom visst fått skäll av Karin, vilken tur att jag befann mej där just då!
Fick även reda på att vi skulle ha skolfoto idag igen -.- ingen va tillfixad eller något. Sedan blev jag otroligt orolig att det va till stora katalogen som alla skolor i sundsvall är med i, men det var det inte. Det kan inte vara de. Då dör jag. För alla tjejer hade pippilotter och knallrosa läppstift. Vissa killar hade mittbena och såg allmänt nördig ut. Ber till Gud att det är Matforskatalogen!
LOL sådär såg jag alltså ut på kortet, ni kan då förstå att jag inte vill ha i stora :)
Ikväll är jag både tränare och spelare. Längtar! Hoppas det blir skoj. Nu ska jag plugga eftersom jag är så dutti!

svar

KommentarTid
hanne om älskar:
åhhhh, jag älskar dej också! ♥

SVAR:♥

im a big girl now

DM träningen gick bra faktiskt. 94:orna hade träning tsm med oss. Mötte dom mestadels av tiden. I halvlek fick jag och 4 andra hoppa över till 94:orna eftersom dom va så få. Det va kul faktiskt!
Imorgon är det skola,tydligen ska min kusins kille vara på skolan. Haha sjukt kul! Sedan har jag och Issa fårr i uppg. att hålla i morgondagens träning eftersom det är föräldramöte samtidigt. Spännande! Nu ska jag iaf sova, skönt också!

älskar

jag älskar, verkligen älskar dig!

dagens schema

Idag ska jag ladda på med massa krafter! DM träning och plugga står på söndagens schema.

Min kväll igår blev väldigt bra! Började med att mormor och Alice kom för att äta kinamat med oss, hur gott? Vid kvart i 7 kom tjejerna till mej! Vi har legat i min säng och skrattat,pratat och bara myst på! Varit ute en sväng och sedan knatat tbx till min säng!
hjärta

12 timmar

Igår hade jag det supermysigt! Va med fina vänner, åt godis,träffade folk,pratade,kollade på innebandy och mycket mer. En skön fredagskväll satt säga! Redan vid 10 låg jag och Emilia i sängen redo för att sova, va så fruktansvärt trött! Somnade runt halv 11. Vi sov drygt 12 timmar inatt vilket va otroligt skönt! Sedan duschade vi och fixade oss för att sedan dra ut och gå lite. Träffade Harre som va med oss. Gick till thule, kollade på killarna som vann mot kuben.
Ikväll ska vi återförenas för att hitta på något roligt. Blir nog jag,Hanne,Emilia och Harre! Sedan kan de ju ploppa in några på traven om vi har tur. Nej nu ska jag snart äta sedan göra mej redo för en kväll jag hoppas jag kommer njuta av!

med min bumbibjörn

Är med Emilia, därför jag inte har bloggat, hon sov här! Supermysigt, hihi. Nu har vi fixat oss minimalt så vi ska ut i de fina höstvädret! Hörs!

tur man är snygg


feeling you

Är hemma igen, skööönt! Nu ska jag glassa i sängen med lite läxa, sedan har jag träning. Ser jag fram emot!
kiss me

paltkoma

Med mat i magen ligger vi nu i soffan med varsin dator i knät! Paltkoma kallas det. Lol. Ska snart tbx till skolan, börjar 1 med idrott. Mindre kul..

phett kul

Fick hål i 3 timmar eftersom vi inte hade teknik, så jag och Sanna knatade hem till mej. Äter korv med bröd, och mackor. Lol.
Sanna-vafan jag får ju inte in korvjäveln i brödet!!!!!!!!!!!!!!!
jag- HAHHAHAHHAHHAHHAHHAAHHAHHAHHAHAHHA MISSTOLK!!!!!!!!
fett kul xD

bara kände för att dra pennan i 10 min


tankar till ett papper

Har tittat på idol-repriser och lyssnat på jb. Bara tagit det lugt, fått massa samtal, LOL! Fixat med kläder osv. Ska träna på spanska läxan lite, sedan är jag riktigt,riktigt sugen på att måla. Så jag tror jag ska ta mina tankar till ett papper!
en bild jag ritade för ett tag sen!

bebe

Skolfotot idag vet jag inte ens om jag vill prata om. Vet inte hur jag kommer se ut eller nåt, men känner på mej att det inte blev som jag ville. Standard..Iaf. Trött i slutet av dagen. Som tur va så hade jag mina gosiga hörlurar med mej idag så JB har varit i mina öron mestadels av timmarna på skolan! Och tur att jag är fri från träning idag, så det blir massa plugg,dator,film och mys bara. Tackar jag för!

kuljul

Imorgon har jag skolfoto. Kläderna har jag kollat ut, så de är lugnt. Det jag har ångest över är min mun. Det är nackdelen med tandställning, du kan inte flina utan att se sne ut!

KOLLA SNYGGPOSEN

http://linneabergmann.devote.se/blogs/12576315/you-will-have-to-find-another-stupid-girl-like-me.htm#WriteComment
HAHHAHAHHA JAG DÖR. Jag är fasen bra på att göra mej ful (va alltså totalt oseriös). Ja jag fick mej ett gott skratt iaf, kobenta jävel :D

idag

Skolan va seg idag, jag ville hem. Tur jag slutade 2! Efter skolan hade jag fått ju fått min bebis igen, så jag fifflade med den gaaaanska länge..efter de städade jag, med mina minilurar på öronen ;))) Älskar dom! Sen hade jag träning, men 1 timme innan åkte jag och Malin för att kolla en snabbis på 97:orna som hade match, dom vann med 4-0!
Träningen va rolig, va den sista med Sofia, så vi tränade typ hela, skrattade massa även idag, sedan i slutet fick vi gofika eftersom de va sista gången. Sofia fick en söt blomma av oss med.
Nu är jag duschad och ska se på idol,plugga lite och sedan sova!

babe

Idag fick jag äntligen tbx min bebis<3 Jag är mer än glad att ha fått tbx den, 2 veckor och 1 dag, men nu är han där han ska vara!

hejhej

grym träning, jag och Jenny skrattade oss genom träningen, dels fatt jag inte sovit middag sen va jag bara glad. Och vissa påstog att de va fatt Johannes och Anton stog på läktaren. Men dom skiter man väl i? ja

det jag fick från ullared!

blå skjorta och en lila/vit randig sparkdräkt <33
t-shirts och långkalsipper!
sportbh,trosor med texten "ullared" och 2 par underbyxor!
svarta byxor och leggins!
skinnvantar (ashärliga),ullareds vattenflarra och ett basic linne!
bajssnygga hörlurar,bajssnygg dataväska och en mascara
skinnbyxor med tygdetaljer!
Sedan har jag fått lite mer, men eftersom mamma är så snäll så behåller hon de tills tomten kommer, HOWHOW! typ.

höstlovet

Jaha, då ska vi få besök på höstlovet då! Gött!

dagen

Imorse försov jag mej, i 1 timme, som tur så fick jag åka med min bästa Isabelle till skolan! Hade idrott första timmen, mötte 9C på fotboll, vilket sög. Allt måste inte vara seriöst, som Lennarth sa. Men så blev de ändå.
Resten av dagen har flytit på, hade köttbulletävling med Sanna,Sebbe G,Johan,Linus,Sebbe H och Julius. HAHAHHA JAG DÖR. Jag förlorade, standard. Fick i mej de brutala 38 köttbullar, medans resten va uppe i 41,5-60-57 osv. jag höll på att spy. Men jag loza iaf. Kul. Jag som va mest pepp på att vinna. T.o.m Sanna vann över mej? Hur lyckas hon? Jaja, Åkte iaf hem i fetaste regnet. De va mysigt. eller?
Ikv har jag träning,skönt efter alla dessa köttisar. Sen kommer min älskade mamma hem också! Gud så skönt!

gårdagens match

Matchen igår, vad ska jag säga? Jag är otroligt nöjd med matchen trots en förlust med 5-2! Vi spelade så mkt bättre än dom, och vi va precis 2 femmor och att jobba i 20x3 perioder är grymt bra! Jämfört med dom som va 3-4 femmor. 2 mål gjorde vi som va snygga, ett av mej och ett av Emilia! Ja, jag är mer än glad!

matchmatchmatch

Är hemma, ska snart åka på match, JAG ÄR FARLIGT PEPP! Skriver när jag kommit hem, då ska ni även få se dom ynka bilderna vi knäppt!

min helg

Är hemma efter en riktigt härlig kväll/natt/morgon med goa vänner! Va i Agnes mormors stuga som verkligen va supermysig! Riktig svensk sommarstuga, skitmys! Vi gjorde tacos, satte oss och åt med härlig musik. Vi skrattade och pratade. Åt godis och chirre. Kollade på tv och trängde oss i bäddsoffan vilket egentligen va mysigt. Tog ett septemberdopp också, trodde jag skulle drunkna. Men de gick! Haha! Somnade vid halv 4 tror jag! På söndagen städadevi bara, myste lite, sen åkte vi hem!
badtime, va fett pepp

ullared, ullared!

Imorse åkte mamma och hennes kompis Vivi till ullared, jag är faktiskt lite avis eftersom jag också skulle vilja åka dit! Men nu va de inte så, och jag hoppas att dom får de kul! Idag ska jag iaf ta det lite lugnt nu på dagen, mer mot eftermiddagen ska jag,Issa,Agnes,Linus och Sebbe åka för att handla massa mat, sedan drar vi iväg och sover i en stuga! Kommer nog bli superkul och mysigt! Ska ta med mej kameran så ni får massa bilder!
Imorgon har jag match! Så bloggningen kommer vara låg tills imorgon kväll då jag kommit hem ordentligt, så ni vet. Men har jag tur får jag låna Linus Ipad/dator eller vad han nu skulle ta med!
sjukt taggad redan nu! Längtar så himla mycket!

sängen <3333

Jag,Agnes,Issa,Sanna och Linus åkte till Agnes en stund förut, spelade spel. Efter att ha varit där ett tag så säger Linus att vi ska till Sebbe, så vi drar dit. Myser på i hans rum lite, himla go han är, Sebbe! Efter ett tag kommer Emma och Dennis också. Då drar vi ut med mopederna. Kallt som satan, åker runt. Och på busshållsplatsen vid mej står en utlänning och vinkar in oss, men ingen stannar,så han pekar finger. Nästa gång vi kommer förbi attakerar han Linus och Sanna. Sedan går han emot oss och försöker skrämma upp oss, och han lyckas faktiskt. Otroligt läskigt, jag va rädd, helt ärligt. Usch! Robban gick t.o.m ut och tittade om han såg han, men de gjorde han inte. Jaja, nu ligger jag i sängen och ska sova, FETT skönt. Godnatt!
lätt bästa sängen ever <33333

stadaaa

Skolan idag va lite seg, Monica hade headset idag på engelskan så vi skulle kunna höra henne eftersom hon har så svag röst (enligt henne). Inte hörde man bättre då inte. Suger på engelska gör hon också, t.o.m så att det är vi som rättar henne. BRA!!!! Jaja, efter skolan drog jag och Sanna till stan. Va riktigt kul och mysigt. Köpte inget alls egentligen, ett pannbannd till innebandyn och lite krams bara! Åkte hem vid halv 6, ni sitter vi i mitt rum och väntar på Linus,Issa och Agnes. MOPPETUR.SE hejdå


finaste ever!

perfekta!

9C

På idrotten fick vi möta 9C i brännboll! Åh de va riktigt roligt! Vi passar verkligen ihop med den klassen på något vis! Vi alla hade superkul!
Nu ligger jag i min säng (standard). Ska snart gå ner och käka, sedan plugga en stund innan det är träning! Då kommer Hanne. Haha, super!

jag fortsätter





skolan är kul

Amen hallå! Har teknik just nu, men sitter i fysiksalen med dom nya datorerna ist! Fett chill ju! Cam och allt på dom. Hihi. Sitter med Elin och knäpper fina bilder :) Lyssnar på min JB också, hela klassen njuter, jag lovar! Inte bara jag som älskar han <3333




fett snygg på skolan assåh <333

onsdagskväll

Issa ville ha med mej på killarnas match, så visst va jag de! Malin och Linus joinade också! Det va riktigt rolig för jag kände några i Selånger, HAHAH och sen mobbade Linus en stackare. HAHAH. Ja de va roligt, väldigt roligt! Efter matchen ville Linus att jag och Issa skulle kolla på hans träning, efter många om och men så följde vi med. Kollade på den och vid 9 for vi hem. Nu ligger jag återigen i min älskade säng som jag saknat och ska se idolavsnitt men först! Gå igenom spanskan!
älskling

ÄLSKA <3

http://www.youtube.com/watch?v=Tmvk7kRC7VU
Jag älskar, seriöst älskar Justin! Vilken grymt underbar människa. Åh jag är fett kär! SER NI HUR FETT JÄVLA SNYGG HAN ÄR ELLER? Åh gull <3

skoljoggen

Hade skoljoggen efter lunch. 12 startade vi, jag skulle springa, gjorde de i början lite då och då, men eftersom jag hade Issa vid min sida blev det mycket snack så därav blev de mer powerwalk! Men de va ju lika skönt de :D Kom nyss hem och har ätit banan. Lol. Ska plugga och bara ta de lugnt nu. 3 träningar på 3 dagar tar lite på kroppen, men skönt äre!
Jag och Sanna hade skoj på spanskan iaf!

svar

hon som blev glömd.. om stolt kånstner:
vart e jag dåe?? :o :/ </3

SVAR: Jenny, du är med, men ditt namn syns inte, jag lovar <3

skolan :)))

skolan är ju rolig :) JA!!! så vare ja
HAHA DÖR
räkan ritade den utstående saken i engelskaboken. roligt

25

hanne kom 6, vi åkte dirre typ. Haha lallade runt, de va roligt. For till mormor och fyllde flarran min! Sen for vi på träning där det va ynka 5 st. Men kul va de! Haha mina armar skakar nu. Men de är ju bara bra! Fick reda på att det är ny Dm träning den 25 också. Spännande.
Imorgon har vi skoljoggen, jag ska springa så mkt jag orkar sedan gå tills jag är redo att springa igen, det skadar ju inte? Bara skönt ju. Nej nu ska jag ta mej en banan och se Idolavsnitt eftersom jag somnade igår xD LOL

stolt kånstner

Haha, älskar att Peter har lagt ut en bild jag ritade en träning som jag inte va med på. Alltså mitt lag i streckgubbar! Det är våran nya lagbild på våran hemsida!
Japp, denhär har jag ritat! Ganska fin <3

snyggingarrrrr

Fick gå till skolan imorse, i regnet, utan paraply. Hej lockigt barr. Åh så jävla fult. Men jag orkade inte bry mej för jag hade så jävla roligt idag! Iaf 2 lektioner och lunch. Herregud. Emil,Simon,Malin och Harmony va så himla roliga!Emil flörtade med mattanterna också, inte för att dom blev så glada men de blev vi, för jag höll seriöst på att storkna. Så de va ju kul! Nu är jag hemma och ska plugga lite för vid 6 ska Hanne komma till mej, sedan har vi träning! Va roligt!

effektivt arbete varje tisdag mellan 10-12

TRÄNINGSMATCH

Va nyss på träning, fick lite panik när Linus och Issa åkte hem och en halvtimme efteråt kommer Hanne och hämtar mej och då hade jag precis ätit :) Va roligt. Men de löste sej galant! Hanne kör ju nå fruktansvärt roligt, haha! Skrattade hela vägen. Lol. Träningen gick bra den med, rolig faktiskt! Malin den stackaren halka på Hannes blad så hon bara flög upp, HAHA usch va elak jag va som storgarva. Fick även reda på att vi ska spela träningsmatch på söndag i Skönsberg, taggad eller? JAAA! Åh va roligt. På med kaptensbindeln bara!
Nu ska jag göra lite spanska eftersom jag blev våldgästad då jag skulle göra den, sedan ska jag se idol som jag missade! Godnatt!

våldgästning

Jag somnade, sen våldgästade Issa och Linus mej, haha fick panik, hade inga kläder på mej eller nåt. Men nu så! Ligger i min säng och gör inte ett skit, lol. Va roligt. Nu tvingar mor mej att bju på glass så ska hämta de! HÖRS xD

fnisslisa

Imorse ringde vi TR så fick en tid kvart i 11, skönt! Fixade de och sedan hämtade vi Virro eftersom hon ändå skulle hem till Mators och hon hoppar ju på kryckor den stackarn, så hon åkte hem med oss. Stannade även på shell och köpte lunch. Haha lol. Shell. ja. Sedan skolan va bara tråkig utom spanskan eftersom vi inte gjorde ett dugg och jag satt och skrattade med Jonas,Jocke,Simon och Sanna. Gud i himelen va jag skrattade! Haha. Jaja, nu bör jag plugga spanska. Eller bör. Jag ska. Sedan är det träning, Hanne och jag ska stojja! Lol. Först ska jag gö en annan sak. ja.

svar

KommentarTid
Bajs om ♥♥♥♥:
fail, han dog inte i skolan..

SVAR: Okej, men de är vad jag har hört.

bra julia, BRA!

Nu är jag hemma! Köpte faktiskt ingenting fast jag hittade saker jag ville ha, men jag höll mej! Åsa bjöd oss på fika på Ikea, riktigt gott och mysigt faktiskt! Va på Rusta också, hittade jättesnygga tapeter! Tänker faktiskt tapetsera om mitt rum snart, SJUKT less på min tapet. Tkr den är enormt tråkig och man kan inte ha några färger alls till den. Sen ska ju mamma åka till Ullared på lördag viket jag är lite avis på. Men det blir nog bra, ska skriva upp vad jag vill ha! Ska nog göra de nu!

brb typ xD

Skriver om allt igår senare, mamma frågade precis om jag ville med till birsta, klart jag vill!

idol

Hela denna dag har jag inprincip legat i soffan och kollat på idol repriserna, men de va skönt faktiskt! Nu är kl. 5 och jag har precis duschat, haha! Ska se om det finns något att göra ikv eller om det blir en hemmakväll. Är sugen på att knäppa kort. Fina kort. Vara modell osv. Det skulle ju vara roligt. Eller att lana. HAHA. Eller ha filmkväll. Ja jag är alltså öppen för förslag. Så har ni tråkigt så hej här är jag!
Förövrigt är jag bildlös typ
hetare kan man ju inte vara iaf :)

igåår

Igår måste jag säga att jag faktiskt hade roligt! Jenny hämtade mej vid halv 6 så for vi på ica och träffade Agnes. Köpte i chipspåse, 3 drickor och godis på 97 kr. Thom i kassan bara skrattade fatt vi va ynka kronor från 100 kr på godiset, HAHA! Så vi skrattade rätt mkt på ica. Sedan for vi till Agnes för hon skulle äta och fixa sej. Då pratade jag och Jenny med G och dom. De va ju roligt. Vid 8 for vi till Linus, han hade inte kommit hem än, men efter en stund så! Vi kollade på idol vilket va roligt. Sedan hängde vi bara, skrattade lite, myste och väntade på dom andra. Efter flera timmar kom Sebbe,Dennis och Emma dit också. Vi gjorde inte så mkt. Emma och Dennis for hem vid halv 12. Då for vi hem och kollade på skräckis, men jag och Agnes somnade efter typ 10 min. Sedan väckte Sebbe oss på ett lungt och harmoniskt sätt -.- For hem vid 2. Men de va mysigt. Bortsätt från nån enstaka grej men de blir bra! Nu är jag hungrig och ska äta frulle!

Vill verkligen tillbaka

Nej nu kommer alla minnen från Cypern upp, jag vill fan tillbaka!

HELG

Dagen gick fort som jag ville. Allt gick undan rätt bra. Nu är det helg och de tackar jag för. Ska snart tvätta håret och börja göra mej redo för att sedan åka på ica med Jenny och Agnes. Sedan kl 8 ska vi vara hos Linus. Då jävlar ska jag se på idol! Som jag längtat efter att få skratta åt alla som sjunger precis lika dåligt som mej! Ser fram emot denhär kvällen/natten! Kanske kan skriva när jag är hos Agnes sen!

♥♥♥♥

Usch, tyckter att det är otroligt hemskt det som har hänt, att Oliver Byström dött i cancer idag på hans skola. Alltså blir tårögd bara jag tänker på de. 15 år och dör i cancer. Så jävla hemskt. Jag mår dåligt över de, även om jag inte känner han så..ändå riktigt hemskt och sorgligt. Usch. Fyfan..

mys efter skolan är aldrig fel!

Haft en helt OK dag. Ätit munk har jag gjort med. Matten går så himla bra nu. Blir hur lättad som helst. Jaja, efter skolan så skulle jag Issa och Agnes bara fixa en sak. Men vi for hem till Agnes och då följde även Ted och Linus med en stund. Efter ett tags umgänge for dom hem till Linus och vi stannade kvar för att prata lite och vänta på Agnes eftersom hon skulle till stallet. Men de va mysigt faktiskt! Kom hem lite efter 6 så har precis ätit och snart ska jag på träning! Läxfri idag också! Skönt.

beas blogg!

Min bajskusin Bea har skaffat blogg, så jag är vänlig och länkar den så hon får lite läsare! :D

tore min vän

Skolan va OK idag. Det som jag är så sjukt glad över är att jag förstog allt i matten idag. Jag tyckte det gick så bra att jag gjorde 2 delskapitel! Flöt på så himla bra! Annars var svenskan riktigt rolig, ingen ville jobba och vi alla fick därför en plan om att försöka få Tore att prata om något helt annat! Haha i hela 35 min pladdra han på. Jag hann t.o.m prata med G i mobilen och han märkte inget, han bara frågade om jag pratade i telefon och svaret blev nej. Och han trodde mej :) Slugis. Sedan har han gjort onekligt fina ridrörelser som han gjorde på den gamla tiden! Det var roligt. Annars har väl de inte varit så roligt. Jo lunchen med sanna. Inget mer sen. När jag kom hem gjorde jag läxa direkt innan jag slog på datorn och gjorde engelska läxan som man skulle göra på datorn. Skönt. Ska bara träna spanskan mer. Och ännu mer. Sen så, skiter jag i den.
gammbild. söt osv :)

nu äre skoj, övertrött och allt. KANON!

Va rolig jag känner mej nu! HAHAH.
Och BTW, HAHAH denna gångg vare Isbel som erbjöd mej skjuts till skolan, hahahaha. va roligt :D

ännu ett svar

KommentarTid
DETTA ÄR INTE ERIK! om svart på en ful kommentar:
varför tror det här är erik? och dessutom så sa jag inte att jag skulle ha på mej dom, bara lukta lite

SVAR: Ja du sitter ju inte direkt och skriver till mej på fb om dehär heller ? :) och sen ser jag din IP adress ärta! Lukta, lät ju verkligen gosigt -.-

svart på en ful kommentar

KommentarTid
Smått pervers person. om presenterrr:
Du behövde inga extra trosor då? brukar ju låna ibland då du inte tittar på... Oj avslöjade jag mej där? oops

(en av eriks alla kommentarer som förövrigt suger)
SVAR: Nej tackar som frågar. Jag klarar mej bra på dom trosor jag har om du  undrade! Oj får pungen plats i ett par stringtrosor kanske? Isf har du en otroligt liten dingdong+pung :) tack för mej stumpan :)

novell

Läste precis en novell som en vän till mej skrivit, alltså sinnessjukt hur bra den va! Och han är 17. Lät precis som att han tagit den direkt ur en bok. Riktigt,riktigt bra! Hemskt men ändå så himla fint. Åh, jag blev fasen paff!

så himla bra

Att det bara kan dyka upp så enormt härliga människor i ens liv. Blir så varm när det finns någon som får mej att le och må som en kung! Det är de som har inträffat mej.
ser ni, jag ler och visar mina tänder med tandställning

så grymt härlig!

Jag har fastnat nå fruktansvärt på Moa Lignell och hennes grymt fina låt. Så jäkla bra! Diggar henne enormt!
http://www.youtube.com/watch?v=Ir3JWjow49Y&feature=related

presenterrr

smycken
strömpor xD asfattig på strömpor xD
en adidasväska!

dämp

Idag har jag skrattat,fnissat,dampat och ja, säg mej vad jag inte har gjort idag. Malin förgyllade min dag rätt bra. Haha, herregud. På kemin började allt, har fått en ny grupp där också. De va ju kul. Sedan hittade vi en vulva på våran bänk, intressant! Skrattade så jag fick kippa efter luft. Och så höll det även på nästa lektion. 12 hade vi lunch. Ni kan aldrig förstå hur fruktansvärt hungrig jag va. Grisade i mej maten typ. Haha. När jag kom hem hade jag fått lite presenter. Ska visa er snart!

goa vännisar!

Igår erbjöd Agnes mej skjuts till skolan, idag var det Malin, har man inte goa vänner så säg!

känner mej som en satmara

Åkte in til birsta med mobilen. Telia förstod ingenting, så fick något nummer som skulle hjälpa oss. Men eftersom jag har en annorlunda lur så kunde inte dom heller, men vi kom fram till att det är själva mobilen som de är fel på. Så imorgon lämnas den in. Får se hur det blir sen med mobilen. Men jag hoppas den kan bli fixad.
Nu måste jag göra lite läxa som jag fick idag, sedan om en stund ska jag åka på träning och därmed missar jag idol. Men jag tar igen de senare ikv då datoren!

asnd hkjasfb fittfel

Min skoldag har gått i berg och dalbana idag. Jag va glad och fnittrig första delenb av dagen, fick massa kramar av goa människor, massa fina kommentarer för mina kläder, skor och allt. Va så himla glad och de. Men efter 12 sjönk allt. Fick fet äcklig mensvärk och bara pga det så va allt jobbigt, fult och äckligt. Men eftersom jag fick åka moppe med Agnes till och hem från skolan så gjorde hon mej glad i typ en halvtimme, gullan! Och för att lägga på lite negativt, ni kan inte smsa mej i nuläge som vissa redan märkt. Jag kan inte svara på sms för de är nå skitfel och jag blir förbannad, seriöst jag har inte kunnat smsa sen igår eftermiddag. Nu ska jag lämna in skiten. hejdå. sen träna. hejdå

it feels so good

Jag känner mej glad, allt känns bra för tillfället. Jag lever i nuet.

bara för att man har tandställning behöver man inte vara ful


hanne xD

Idag har jag varit på stan hela dagen med Hanne! Hon kom hit vid 10 så gick vi till bussen som va lagomt sen, så precis när vi skulle gå hem och ta moppen ist kom den, hehe. I stan så hade dom inte öppnat så vi åt mat på donken. Hanne åt pommes strajps ;) HAHHAHAHA jag dog. Som jag gjort inprincip hela dagen. Herregud vad jag har skrattat åt den ungen! Haft riktigt, riktigt kul! Sedan fick vi vänta 1 timme och 15 min på bussen hem, och då skrattade jag så det va nära på att köpa nya trosor. Väl på bussen var vi trött, haha! Men de va skoj. När vi kom hem tog vi dirre moppen och tankade, köpte godis (igen) och sedan for vi till runsvik och satt där. Nu är vi i varsitt hem och jag ska nog göra lite matte, bara fatt jag behöver de.
Skjorta, dock visar inte bilden färgens rättvisa..
Har äntligen köpt dom, nu har jag 2 skitsnygga boots som jag ska använda vill ja lova!

igår

Igår kväll var jag med Issa och Agnes, åh Agnes blev så glad när hon såg mej, sötan! Så vi for på ica och köpte dricka och choklad. Fick träffa på min älskade Hanne där också! Hon blev lika glad hon med. Hihi. Sedan for vi bara runt, träffade folk Sedan började det regna så vi for till Agnes. Där blev det lite filmmys. Efter det körde vi det så kallade "Kukparty" Haha. Det var roligt. Vid halv 12 snåret for jag hem. Hade en riktigt mysig kväll! Och det tackar jag för!
ni är så jävla het! hihi puss

L O V E

Nu drar jag iväg till thule för att träffa lite vänner och kolla på fotboll! Åh vad jag längtar!

shoppingen i Cypern

köpte två klockor i gummi
en sjal/ sån man kan ha runt kroppen (ex nedanför) och ett par trosor som har en lite rolig historia. hihi
och en träningströja i Adidas, tyckte den va rätt snygg ändå ja!

Lite bilder från Cypern

poolen vid hotellet!
hotellet
Lagunen vi badade vid, är havet alltså!
drack fetgoa drinkar vid poolen
badat massvis!
varit snygg
utsikt
coola tjejer vid middagen
ännu en cool bild
snygging
badat ännu mer i havet
turkosa vattnet
skitfina hus!
sista dagen åkte jag och Robban "Banana Ride" i havet!
Det var nå fruktansvärt roligt!
vit stjärt
Eftersom vårat flyg hem var försenat med ca. 4 timmar så fick vi lämna vårat hotell och åka till ett annat för att äta lunch där. Och jag kan säga att de va bland de finaste poolområde jag sett! Med havet bakom och allt. Där skulle jag lätt bo 2 veckor! Lätt.
Melker och Ester fick träffa Bamse också, rätt nöjd var dom, speciellt Ester som gick fram ännu en gång för att få sig en kram.

inge stan

Blev inge stan idag. ska visa er bilder ist!

hemmmaa!!!

Är hemma efter helt underbar vecka i Cypern, så himla fint och bra! Dock blev vårat flyg försenat med 4,5 timmar igår så kom hem vid 2 inatt! Ska lägga upp bilder senare idag, ska först på stan med Tova!

RSS 2.0