frejsson

vi åt grillat idag, ute dessutom! Va så himla mysigt! sen vid halv 8 or jag tillbaka till Freja för vi skulle fixa inför imorgon. SATAN va pepp jag är! Kommer bli så himla bra! gjort överraskningar, hihi! Ska dit imorgon bitti igen och göra de absolut sista! sedan kommer jag sova där..igen!

Bilder!


Igår kväll

Kvällen började hos Linnea med massa brudar! Vi gjorde inte så mycket, spelade musik, knäppte fula bilder, dansade osv. Sen runt 11 kom Fredrik, Max och alle också. Men eftersom Freja undrade om jag ville sova hos henne så for jag hem med Malin och hämtade grejer så skjutsade hon mig till frejsson sen! Vi låg mest bara och pratade och gosade! (Moa va där med). Va ute en snabbis också! Alltid ska de vara nåt..iaf så gick jag sen in och la mig med brudarna och sov sen som en jude! Hur bra som helst sov ja! Superskönt! Nu är jag hemma och ska duscha osv! Hörs


Gårdagens outfitta


Nytt

Min faster har varit i new york och köpte därför converse till oss barn! Skitsnyggt med låga svarta! Wiiiie! De andra har jag ärft av henne! Tack så himla mycket!


Idag

Va jag med Malin! Börja med att hon ringer och har fått soppatorsk så jag går och möter henne medans mamma fixa bensin! Haha! Sedan va vi hos mig och hoppade matta samt gjorde fula videosar! Dog! Sedan for vi på dannes och käkade glass, for runt lite och åkte sedan till mormor och kollade på småbebisarna! Så himla sööööta! Fikade lite och sedan skjutsade Malin mig till Ica där mamma va. Nu är jag hemma och har fått lite jag ska visa snart! Ska även på lite bravader ikv! Hihi


Igår

Igår kom Sanna hit! Vi gick till ica som vanligt, träffade förvånansvärt mycket folk ute! Mer än jag nånsin kunde ana. Så de va lite kul! Vi fikade kakor och drack mjölk. Haha! Förljde med henne sen en bit när hon skulle hem. När jag kom hem kom Sebbe och Johanna ut och pratade lite, gospajen! Åh saknar henne ibland! Sedan gick jag in och skulle vänta på Mr M. Haha! Men jag somnade i soffan runt 2 och han däckade nog eller nåt. HAHAH. skoja. Nejmen jag somna iaf och vaknade 7 imorse när melker kom ner, då gick jag upp och la mig! Har nog aldrig hänt att jag har somnat på soffan. Men de måste man ju prova på också! Nu ska jag duscha och fräscha till mig och sedan försöka få tag på min andra halva Malin! Ha en bra lördag homies!
OCH BTW!! Hanne hoppas du dör ikv! Av glädje alltså! Knäpp mkt kort! pusss

Nationella

Det nationella provet gick nog..bra! Förhoppningsvis! Nackdelen med denna dag är att vi hade först hål i 2 h sedan en lektion och hål igen på sista, så nu sitter jag ute på altanen och väntar på att mamma ska komma hem! Äntligen långhelg! Ser fram emot denna helg nå fruktansvärt!


Idag

Har jag näst sista nationella i engelska! Och det är fredag + långhelg! Jublar högt!
Kör på en skön outfitta idag!


Myskväll

Min engelska lärare Anna sa: ta det lugnt på torsdagskväll, ta hand om er osv. Precis de har jag gjort! Tog en lång dusch, rakade benen och gjorde mig fräsch! Efter de smorde jag in benen och gjorde fruktsallad och the! Nu väntar sängen!


Igår

Va jag på stan efter skolan med Agnes och Freja! Va supermysigt! Köpte ingenting förutom en kräm och mat! Agnes gick till thoren vid 6, då gick jag och Freja och käkade på tacobar! Hur gott som helst! Va grymt härligt att bara prata och umgås!


hos mormorrr

åkte hem från näst sista lektionen idag, hade sprängandes huvudvärk, och jag brukar väldigt sälla huvudvärk! Så jag for hem med mamma som ändå skulle hämta barnen på dagis. Drack lite the och läste "Innebandy Magazinet" och bara tog de lugnt. Sedan kom mormor och Tova och hämtade mig, har hjälpt Tova med sin nya mobil. HAHHAHAH helt jäkla värdelös. Typ som jag va i början :') Det är kul, för hon är helt retard och förstår typ ingenting. Stortrivs ja! Nu ligger vi i soffan ocg chillllaaaar. HAHAHAH tova <3 tönt. Nu ska jag mysa med Alice och bebisarna som bara växer och växor, dom har t.o.m öpptnat småögonen. Woop

Snygg.


Musik

Johan visade en jäkligt bra låt idag på musiken, fastnade direkt fast de inte alls är min musiksmak, men den va riktigt bra!


Sneak peak


Världens gulligaste människor! Puss på er ❤


Tjo

Tyckte mina ben såg brun ut, men inte mina fötter..fint!


du förgyller mina dagar cp

Idag slutade jag två, vilket va jättesköööönt! Ska göra lite matte bara för att, sedan runt halv 6 ska jag gå bort till Virran och fräscha upp håret lite! Behövs! sedan ska jag göra ännu mer plugg! Kul tisdag osv. Imorgon däremot blir det lite roligheter! Hihi

HAHAHHAHA FULIS <3 

Dagens!

Vit t-shirt och gröna byxor


dagens vill ha xD

VILL HAAAAAAAA

Dagens

Eftersom jag vaknade kvart i 8 imorse så fick klädvalet bli lite slappt..men aja, dagens i all ära!


svar


KommentarTid
Anonym om Bäst kväll:
OMG!!!! fyfan vad söta! shit värsta flash back
seriöst jag vill också ha små puppies igen!! :D

SVAR: Haha, ja dom är jättesöta! :)

söndag

idag ska jag städa rummet, bädda rent och lufta så de blir fräscht här inne! Sedan ska jag äta kinamat och ta hand om mig själv. Låter som en helt OK söndag i mina öron!

Follow me!

@juliamartenssonn


Hujeda mig

Haha störd natt! Galet!


Highteck

Va hos mormor och grattade henne! Sötgumman min! Fikade lite, myste med Alice och tjockvalparna hihi! Kom hem för ett tag sen, då pysslade jag på lite ;) HAHAHAHA jag är så klok så herregud!


Igår kväll

Sanna kom och våldgästade mig igår! Alltid lika trevligt att ha henne här! Vi pratade, satt vid datorerna och bara myste! Gosunge! Hon åkte hem vid halv 12, och då va jag jäkligt trött! Hua! Somnade nog ganska snabbt..vaknade halv 10 ungefär, förkyld som bara den! Så denna helg blir jag hemma! Ganska skönt de med. Dock blir jag otroligt irriterad på denna snö som ska komma nu liksom? Varför? Jag har börjat köpa sommarkläder förtusan! Åh!


Idag

Efter skolan åkte jag och Malin in till stan, skulle kolla på klänningar osv! Hittade även en superfin blus! Kär! Åt på donken och hade det allmänt bäst! Skrattat och bara mått! Nu är jag hemma och ska chilla ett tag, får se vad som händer ikväll! Puss


Imorse

Hade hål första timmen, hade lika gärna kunnat ha sovmorgon, ist blev det frukost med Johanna och Sanna! Gott


Kokerska

Står och kokar ägg ja? XD lol


3 h

Godmorgon! Klockan är 8 och jag sitter och äter med Melker och Ester! Börjar om 20 min med 3 h nationella..döda mig! Får hoppas de går bra! Tog på mig mina fake skinnbyxor och en t-shirt idag, bara för att de är skönt! Förkyld har jag blivit också..attans!


Bäst kväll

Åkte till mormor förut! Valparna hade blivit mkt tjockare, hihi så himla söta! Alice blev jätteglad också, mitt hjärta! Världens finaste! Sen kollade jag och Tova på film, en liten stund, för vi flummade mest! HAHAHA så himla sjuk unge hon är! Men de va superkul! Och mysigt ❤ nu är jag hemma, ska duscha och sedan kolla på BB och äta B&J! Puss


Beroendeframkallande

Fly guy


Nice day

Vi hade ingen spanskaläxa denna vecka, jublar! Hade även bad idag, jag brukar ogilla badlektionerna MEN idag va Lennart borta, så vi hade Olle ist! Haha det va skitroligt! Skrattade med och åt Malin hela tiden! Den jäkeln dränkte mig x antal gånger också, hehe ;) så de va kul! Fick även reda på att jag slutade efter badet vilket va guldvärt! Gick hem med Malin. Mamma är och handlar mat osv så jag är hemma med barnen, sedan ska jag åka till mormor och mysa med Tova lite, händer så sällan! Ska även mysa med sjuka mormor och min storbebis! Längtar!❤


Dagens


fuck rykten

Är riktigt, alltså riktigt less. Rykten går runt om saker jag inte ens har att göra med. Något jag knappt vet om, som jag blir indragen i. Känns ungefär såhääääääär kul.

♥♥♥♥♥

Idag fyller världens finaste människa år! Min mormor! Hoppas hon får en superdag, det är hon värd! ♥♥

Döda mig någon

Vafan är dehär för skitväder? SNÖÖ?? I APRIL??? Åh dö...


Dagens:


Måndag

Första skoldagen efter lovet va helt OK ändå! Haft min so-redovisning som gick rätt bra! Men dagen har flytit på rätt bra! Fått riktigt många komplimanger idag också, dels för min skrikrosa tröja men dels sa väldigt många att jag va bruuun! Haha dårar ❤ nu ska jag duscha och sedan kolla på BB! Puss


Tröööööött

Shit vad trött jag är! Skulle lätt kunna somna nu, men jag håller mig till halv 11, haha! Hulda måste ju vara den fulaste i BB huset! Som jag har skrattat åt denna makalösa bild!


Sista dagarna utav mitt lov!

Min sammanfattning av dom sista dagarna på mitt underbara lov!

Torsdag: Alice fick äntligen sina småbebisar, och attans att jag missade när hon födde, det va lite synd, men jag fick komma på morgonen därpå och hälsa på, som tur va! Alice blev jätteglad, och allt kändes så annorlunda, se henne ligga där i en liten låda med 5 små söta kottar som ligger och piper och smaskar. Åh de va så fint! 3 tikar och 2 hanar blev det! SÅ HIMLA SÖTA! Kär!
Fredag: Hälsade ju på Alice som jag sa ovan. Sedan åkte jag in till stan och träffade min älskade Malin! Blev en snabb men mycket mysig tripp på stan, fick även med mig lite smått och gott!
Direkt efter stan for jag hem, Emilia kom och nästan direkt så for vi in till Cajsa i stan med massa andra goa brudar! Där fixade dom sig lite och vi gick ut med Sofias kläder och hade allmänt kul! Närmare 8 drog vi ner till Domsaga, där va de lite folk, träffade några, lyssnade på Eriks band osv. De va väl rätt kul. Clara va ganska skön där ett tag också, haha! Sedan gick vi hem till Cajsa igen, köpte med oss pizza som va så jäkla gooood! Åh!
Fick sedan skjuts hem!
Lördag: Emilia den lilla filuren slog till stort och sov till halv 2, haha! Skönt att bara ligga och ta det lugnt. Hon for hem kort därefter, så jag hoppade in i duschen lite snabbt, sedan for vi till Stöde och firade farfar i efterskott!
For hem vid 7 ungefär. Fick sms från Frejsson som ville att jag skulle komma till henne, så jag och Agnes for dit! Där va även Emelie,Harre,Olivia och Moa. Vi hade det jättemysigt. Sov även över där. Vi va vaken hela natten, gick och la oss runt 6 tiden, sov 3 timmar sedan upp igen. Men de gjode ingenting! Fick ligga i Frejssons skööööna säng! Åh. Puss på er brudz! (tror Henkiboy va lite trött runt 5 tiden)
Där har ni en kort sammanfattning på slutet av mitt lov!

nu så

Förlåt för dålig uppdatering, har njutit utav de sista dagarna på lovet! Långt inlägg kommer snart!

ÅHHHH

Dom första valparna har nu kommit! Åh jag är alldeles lyrisk! Så jävla söta! Ska knäppa kort på dom imorgon! 3 om inte mer har kommit, och fler lär det bli! Mitt lillhjärta, huga va duktig hon är ❤❤❤


Åh herre

Har försökt äta kexchoklad till BB, men jag har så ont så de går inte att bita :( haha!


Ligger och tänker på min Alice❤


Tr

Va på tr imorse, gick bra! Sista bågen nu (!!!!!) Tog lite nya kort osv, får se vad som skall göras härnäst! När jag kom hem la jag mig direkt och sov i 4 timmar till. Vaknade av att Malliz ville att jag skulle ringa! Har nu ätit brakfrukost och ligger återigen i min älskade sääääng! Alltså den är ju ruskigt skön! Love


Just nu:


Follow me!


What to do

Igår kom Agnes hit och sov över! Blev gästade utav Emil, Christoffer, Jens och nån Robin också en stund. Inte så länge men en stund ba! Sedan när dom åkt myste jag och Agnes ner oss i sängen och bara myste på! Somnade runt 2 typ! Haha Agnes hade ryckningar i hela kroppen! Lillsötan!
Idag har vi bara legat i sängen och myst eftersom vädret sög! Hihi men nu ska jag hjälpa till med maten!


På väg till birsta..

..med mamma och barnen! Ska bara handla lite! Sedan ska jag vara med min Agnes!❤


vidrigt!

Igår kom Emil och hämtade mig, va med han och Christoffer. Vi for hem till Coffis eftersom han skulle visa en blogg som en matforsgubbe har. Usch va vidrig gubbe säger jag! Han knäpper kort på allt! Speciellt smygknäpper han på folk som rör sig ute på byn! Förstå va vidrigt! Mammas vän Vivi va med, Elin i min klass va med, jag va med! Det är jättemånga som man känner och vet om som är med. Sedan skriver han kommentarer till bilderna som är helt..ja..!
www.nikonfotografen.blogspot.se
Där är den om ni vill kolla!
Iaf vi hämtade upp Agnes efter ett tag! Vi åkte till stan och åt, hehehehehe hungriga jullan va på G! Så vi åt lite, åkte runt, sedan åkte vi hemåt igen, eller ja, killarna skulle visa oss ett skitäckligt hus i nedansjö typ, alltså jag va så himla rädd..bara för att dom skrämde upp en..Emil ba skratta..Usch va äckligt de såg ut! Spökhus xD Sedan skjutsade vi hem Agnes och sen mig.
Nu har jag precis ätit frukost! Ska se vad som händer senare!

+ poäng

Nu har jag precis blivit klar med städningen! Städade hela lägenheten! Känner mig lite duktig faktiskt! :D Resten av familjen blev glad iaf! Nu vill jag ha mat! Mamma är i full gång! Så medans tänkte jag ta en dusch och fräscha till mig! Sedan ikväll får jag se vad som händer! Nu ska jag iaf duscha!

Dålig update

Har inte bloggar så mycket nu, men jag har lov, umgås med härliga vänner osv! Så bloggen hamnar lite på sniskan då! Ni får stå ut. Inatt sov iaf Emilia här, alltid så himla mysigt! Gosig ene dedär :') nu ska jag städa och lyssna på superhärlig musik Medans jag är ensam hemma, lite skönt faktiskt :) puss fina ni!


Åh nej!

Blir otroligt deppig när jag insåg detta..


Hos Agnes!

Åkte till Agnes förut och hjälpte till med hennes spanskauppg. HAHAHAHA! De va lite kul faktiskt! Mysigt att bara hänga! Blev bjuden på god dessert också! Ostkaka med grädde,sylt och jordgubbar! Nu är jag hemma och ska bara gosa ner mig! Puss


Härlig lördag!

Vaknade halv tolv pigg och glad! Gick ner och gjorde fruktsallad med jordgubbar,kiwi och banan! Supergott! Sen hoppade jag i duschen, rakade benen och gjorde mig fräsch till ingenting! Men satan va skönt de va! Sen målade jag nailsen som jag har suktat efter så länge! Nu hade jag orken så jag passade på! Sen nu har jag hjälpt mamma med maten eftersom det blev grillat idag! Åh så himla gott! Får se om det händer nånting ikväll!


Myste lite


Mommis

Hade supermysigt hos mommis! Alice va jättetjock! Hihi kul att se! Fikade och myste bara! Nu är jag hemma och lär nog vara hemma resten av kvällen! Ganska trött :) ska äta godis och kolla på film!


Lillmagen

Kolla på tjockisen❤Naw, lillmagen


Tjockis

Är hos mormor nu! Gosar med min tjocka bebis! Inte långt kvar nu!❤


Igår

Va jag med Malin! Vi köpte gotta, hihi! Sen efter de bestämde vi oss för att ta en spontantripp nånstans med moppen! Så vi klädde på oss varmt och drog iväg. När vi kom hem kollade vi på BB, sen gick vi upp och somnade med kläderna på! Haha lyckat! Vaknade halv 9 imorse utan att Malin röck bort täcket påmä! Haha men jag har haft kul!


Loooooooov

Idag va en kämpig torsdag med mycket prov och läxor! Började dagen med spanska förhör vilket jag inte alls hade tränat på eftersom jag hade 2 prov idag. Matten gick bra och fick G! 3 poäng från VG. Biologin gick däremot sämre, kommer inte klara det har jag en känsla av..dels var det ett svårt område men även få lektioner så det blev mer att plugga in som gjorde allt jobbigare! Iaf, blev otroligt glad imorse när jag och Malin träffade en skitsnygg, och då menar jag det också, vikarie! Åh dog! Han va grymt fin! Alla tjejer blev helt till sig, haha! Synd bara att vi inte får se han på ett tag, men som sagt, vi har lov nu! LOOOOOV!!! Åh som jag längtat <3

Gomat på skolan idag


Glad påsk fina läsare!


my day

Skolan gick bra, hann inte redovisa på so:n idag, så jag och Otti får göra de efter lovet! Efter skolan gick Malin med mig hem, bara för att fördriva tiden, sedan tog hon bussen hem. Tova va hos oss också, åh den fule fan! HAHAH. Lite kul också. Sedan plockade Malin upp mig så for vi och sålde det lilla fika som fanns kvar på ica, alltså det som klassen sålde! Fick slut på allt och lite pengar på det! När jag kom hem igen pluggade jag lite, dock är jag helt död, så jag har lite panik över hur proven kommer gå imorgon! Men lite till ska jag väl få in!
Ska kolla på lite kläder, sedan hoppa i duschen! Puss

Today


Känns ungefär såhär kul..

..med skola


Vet ingenting längre

Jag lägger bloggen åt sidan idag, jag är trött och känner mig tom..jag vet inte om jag gjorde rätt eller fel..vi får se :(


Påväg till njurunda!

Skolan idag har gått bra! Har varit på bra humör, dock lite trött men annars har det varit en bra dag! Hann knappt komma hem innan jag åkte igen, nu är jag och pojkarna påväg till njurunda och ska hämta massa bilskit..haha no life, men aja, jag ska plugga biologi medans dom fipplar på..duktig jag är :') sen ska jag på sista träningen..åh jag vill inte att de ska vara sista:( aja nu ska jag vara social!


Swag

Efter denna helg har jag fått mig en rejäl tänkeställare..


Solat

Har pratat och solat med Agnes nu på kvällen! Åh jag hade så mycket att prata om! Så skönt att bara få babbla på med dom man älskar! Va riktigt skönt!

Titta va fina mina tänder är nu :D wiiie


I don´t know anymore..

Badade i lite över en timme, sedan va vi nöjd! Nu har jag varit hemma ett bra tag, ska plugga en stund och sedan ikväll kommer Agnes och umgås en stund. Skönt att bara träffas ock prata, kan behövas efter denna helg vill jag lova!

Badet!

Följer med familjen på badhuset och simmar lite med mamma!


Igår

Denhär helgen har helt klart varit upp och ner! Vissa stunder har varit så himla bra! Andra lite mindre bra osv. Igår va först jag och Issa ute och åkte lite moppe, träffade Christoffer och massa andra. Sen for alla andra iväg på mopparna utan mej, så Linus pratade med mej ett tag, sen kom Emil och hämta upp mej med bilen, åkte till mig och hämtade laddare osv. Sen blev jag sjukt irriterad..haha åh! Så vi släppte av några också följde jag med Emil till stöde och skulle hämta några som skulle till stan. Lämnade av lite grejer hos han vi skjutsade hemma hos han, tror aldrig jag har sett ett sånt litet kök! Hahahah! Kom iaf hem halv 2. Då gick jag och la mig efter en stund! Idag ska jag plugga! Göra så mycket jag bara orkar! Känner mig rätt less på vissa, så då kommer de bli lättare att plugga!


RSS 2.0