Bästa mamma

Mamma kom upp men lite te, gomami!❤


i don´t

Jag börjar bli förkyld känner jag, vill inte! Halsen och näsan känns. Kunde nog inte komma mer olägligt..Otti som har elevlektion imorgon som jag verkligen ville vara med på. Fan för det! Menmen, jag får göra allt för att bli frisk!
Och inte hjälper det att ta en värmande dusch heller när man inget varmvatten har <3<3<3<3 Gåshud när man duschar. Usch!
Ikväll blir det sängen redan vid 10, min kropp och mitt huvud vill det..Så de får bli så. Godnatt!

Hola

Ligger i soffan och ska göra lite läxoooor! Dödstrött xD


I don't know anymore

Emilia gick precis förbi och klagade fatt jag bloggade så lite, så jag slänger in ett litet message nu innan vi har so! Jag och Malin har skrattat som sätan idag! Me gusta! Nä nu har jag so och jag måste plugga på fatt på fredag har jag proooov! Jiha ;))))


Jag älskar dej

Fula fanskap xD


Me today


Hehehe

Hehehehe när man är trött på skolan är de mesta kul❤


The best

Jag har världens bästa vänner!


bring on the light

Jag sov till halv 1 idag. Helt sjukt skönt. När jag vaknat till skulle jag sätta igång plugget när S ringde...i typ en timme xD Men de va bara mys. Pluggade sen i typ 1 och 1 halv timme. Gjorde inte allt, men rätt mkt iaf! Sen blev det sängmys och mat. Sängmys återigen och spelat WF som jag nu för tiden äger på! Hehe. Nej nu ska jag duscha och göra mej lite najsigare än vad jag är xD

HAHAHA HANNE ❤❤

(mittenraden)


Söndag

Nu-pluggning


Film


Hemma!

Jag och Malin va ju som sagt på birsta idag! Vi hade superroligt och mysigt, dock va vi pank xD fast jag fick med mej ett nytt skal och även ett pannband! Sen följde jag med Malin hem en stund, satan va jag skrattade, haha! Kom hem vid halv 8. Nu blir det filmmys!


På bussen

Sitter på bussen påväg till birsta! Ska dit med Malin men hon är i stan så hon hoppar på efter vägen! Mamma va så gullig och följde med mej till bussen också, haha älskar dej mami!❤


❤❤❤❤

Hur gott!?!?!!?!?!❤


Myskväll

Kör på en myskväll ikväll!


Kanske världens godaste mat!


This is all new

Allt känns nytt och annorlunda, på något konstigt vis..känner mej lite tom. Tom på även det ett konstigt sätt. Men de kanske är bra? Eller?

Kärlek ❤


Take me to the bed

Imorse va jag riktigt trött! Ville helst bara ligga kvar och sova, bara slappa! Nu har jag svenska, första lektionen -.- kommer dröja år och dar tills man kommer hem....


Ops

Mobilen skriver sina egna namn han! Trevor hette ju läraren vi va med! Hehe, nu är jag på träningen, trött som fan efter powernapen. Jag har även anmält mej till domarutbildning på innebandyn! Azum eftersom föreningen betalade! Då kan man ju lika gärna prova!


Åh va braaaaa!

Idag var jag och Issa "elev för en dag" på åkersvik! De va hur kul som helst och man lärde sig massa fast man bara hoppat in i en lektion! Vi va med Travis hela dagen typ, han va helt azum! Hade iaf jätteroligt och ångrar det inte alls! Efter vi slutade gick vi på stan och fikade lite! Alltid mysigt! Nu är jag hemma, men snart är de träning också!


svar

KommentarTid
therese om Now I´m Big:
va blev de?? :)

SVAR: jag tar de inte här än :) Säger till dej på fejzbåkk

JÄÄÄÄ

Issa frågade mej förut om jag ville följa med på "elev för en dag" på Åkersvik imorgon, och eftersom jag har Åkersvik som första val så tackade jag inte nej! Man kan aldrig kika och lära sig för mkt! Så de ska bli väldigt spännande! :)
HAHA SNYGGA xD

Bra jullan!

Bra att jag glömde spanskamappen i skåpet!


Now I´m Big

Nu har jag precis sökt gymnasium! Jag tror de känns bra! Eller ja, de gör de! Nog..Hehe. Jo men de göre! Apselut! Resten utav denna kväll ska jag plugga spanska samt ta hand om mej själv lite!

Hemma!

Nu är jag hemma efter en helt okej dag! Fick reda på spanska läxan från förra veckan också, hade alla rätt! Kändes bra! Hade även alla rätt på engelskaläxan vi hade idag! Duktig jag är!
Skiter i extra träningen och är hemma ikv ist! Men nu: risifrutti!😁


På trim!

Är och tränar på trim med Elin! Började med zumba men den va Inge rolig idag, så vi gick ifrån lite tidigare. Nu sitter vi och väntar på spinningen som börjar 8! Medans leker vi i "gymmet" xD


Grattis!

Grattis världens bästa morfar! ❤


Satan

Imorse försov jag mig, vilket jag hatar! Blir så stressad och allt blir bara fel. Inge smink blev det idag heller! Haha lite skönt ändå! Men allt annat än snygg är man ju! Iaf, ska ta mej igenom denhär dagen och sedan blir det hem för kalas! För vem berättar jag senare :)


Satan

Imorse försov jag mig, vilket jag hatar! Blir så stressad och allt blir bara fel. Inge smink blev det idag heller! Haha lite skönt ändå! Men allt annat än snygg är man ju! Iaf, ska ta mej igenom denhär dagen och sedan blir det hem för kalas! För vem berättar jag senare :)


Millan vettö

Fem tappra på träningen, men de va kul! Nu ska jag lägga mej i sängen med nyrakade och insmörjda ben! Vilket avslut!
Söt tack jag vet


Emilia här va

Hej nu ska vi träna det ska bli kul hejdå


JÄÄÄÄÄÄÄ

På en helg har hur mycket som helst förändrats. Både på ett bra och knepigt sätt. Måste komma in i det liksom.
Skolan var iaf jobbig idag. Allt typ. Haha, fast Malin va ju en jävel på att lätta upp stunderna.
Sebbe och LH gick jag hem med. Tro på fan att Sebbe ska jävlas. Knufar ut mej mitt i vägen så jag druttar! Idijut, hehheeh. Krigade hela genvägen hem. Hua.
Nu blir det lite plugg sedan träning! Ska även försöka att inte lägga mej 2 inatt!
ÅH ALLA FÅR REDA PÅ OM DE KOMMIT IN PÅ NIU, MEN FAN INTE JAG!!!!! DAAAAAMP

HAHAHHAHHAHAH

"Fint erbjudande du gav mej stumpan ;)"
HAHAHHAHHAHHAHAHHA helstört!

Fyfarao!

Satan vilken pina med mensvärk, ta mej hem till sängen!


Him

"du är så sjukt fin på denhär bilden, du är underbar!<3"
Såld-check


tjejen är ju sjuk

Åh vad jag hatar känslor ibland. Fuck duck.

Drar till mormor!


Today

God morgon blötfisar! Skoja xD!!!!!
Okej, inatt somnade jag kanske runt halv två, va ganska trött. Hade inte ens hört dom 5 missade samtalen, hehe ops :$ vaknade 11, åt frulle och nu är jag tbx in tha bed! Och ja, jag älskar min säng! Grymt skönt!
Ska fixa naglarna, plugga och se om jag kanske kan åka och hälsa på mormor en stund! Myyshelg!


I can feel the love


do right, i hope for you

Som sagt åkte jag till Agnes igår kväll och sov även över! Verkligen vad jag behövde! Mysa med Agnes! Vi pratade om våra problem, haha vi är så härlig! Dock blev de lite väl mkt under natten, tårarna kom osv, därför jag va vaken. Men vad det var går jag verkligen inte in på!
Idag har vi inte gjort nånting alls! låg i sängen bara, slappade på. Bara levde! Va så skönt. Så himla mysigt! Gick ut med hundarna en runda, vilket va kallt men riktigt skönt och vi båda behövde de! Eller ja, alla 4 xD Sen kom vi in, drack te som va väldigt gott! Åkte hem lite efter 4. Har ätit gomat och städat på rummet. Ska in i duschen och bara gosa. Resten av kvällen ska jag bara mysa på. Nog allt jag behöver. Och Han, såklart.

Mys


In tha bed

Jag har inte bloggat eftersom jag åkte till Agnes och sov där! Hur mys som helst! Dock blev de en lång natt, några samtal och Agnes fnissade i sömnen i en timme HAHAHA! Söt älsklingen min! Hihi nu ligger jag i sängen och pratar med S!


Vilken kväll!

Som jag skrattat åt fula filmer, hua!


hejhej <3

Vilken lång och jobbig dag! Men tur jag har mina fina vänner som gör att den blir bättre än vad den är! Började med att Sanna kom på skolan=jag glad! Sen knäppte jag och Malin extrema bilder, t.o.m Anton Tumfart tyckte vi va rolig. Jises. Sen har allt bara rullat på. Nu är jag hemma, trött men ändå glad. Hade fått ett brev, trodde det var från NIU men fan elle att de va därifrån. Nå japanskt självförsvar fick jag ist! Kult de med -.-......
Ikv blir det ingen träning för mej, vilket jag stör mej på, haha! Ist ska jag och alla andra gamla konfirmander åka och se på konfilmen. HAHAHA låt mej dö <333 hejdå.

Ottan! 😃

Lägger mej och läser en engelsk bok jag fått av Ottilia, hur gullig som helst!


Mamma ❤

Mamma kan ändå få mej på bättre humör! Lite gofika såhär på kvällen satt finfint! Apelsin,the och blåbärsmuffin!


Angry girl

Trött och less tjej idag, att folk inte kan förstå att vissa saker vill man ha personligt, de är inget någon annan ska rota igenom! Åh spylessss! Sitter och målar naglarna...SVART. Rätta färgen <3 gotta love it!


You not a good person to trust

Damp jag får när folk ska veta saker som inte ens berör dom själva! Idijut


Helt slut!

Nu har jag både dansat zumba som va riktigt jävla griskul! Åh va jag skrattade! Sen vid 8 körde vi spinning, som också va riktigt roligt och skönt! Varmt som fasen men härligt! Nu blir de snabbt in i duschen, äta och sova!


Sebbski

Tur sebbe kan blogga åt mej :)


Tja tjaa :))

Sitte på skolan med favorit grannen Sebastian Gradin kolla på nån as tråkig film på so'n om första världskriget typ 5 killar blablabla något om fryser eller så.
Aja ska kolla vidare
Puss puss alla mina läsare <3<3


Tjött

Idag är jag trött, och tröttare lär jag bli..2 träningspass ikv! Men kul och skönt kommer det bli, hoppas jag! Är hungrig som en jude och vi får inte äta än på ett bra tag, kill me! XD äh ska väl sova på bänken nu hörs <33333


Spelar möte!

Hade spelarmöte igår, de va fasen riktigt kul! Frukt och allt! Ja, jag gillade de :D


Ma babe


jalla

LOL jag skoja, vi ska inte på TRIM imorgon, de blir på tisdag ist! 2 pass xD HEJAHEJA

He's good

Trött och döende utav paltkoma tänker jag nu ta hand om mej själv lite grann! Duscha,raka benen och noppa könshår! Nerå ögonbrynen menade jag ju! Imorgon efter skolan ska jag och Malin gå på TRIM här i matfors! Träna lite, har även träning med innebandyn också!


Idag

Imorse klev jag upp 9 eftersom jag och Malin skulle kika på innebandy vid 1, underbara busstider! Käkade lite, gick på stan, kollade på matchen som förövrigt va humoristisk! HAHA skön jag är! Kul va de iaf, mkt skratt som vanligt. Nu sitter vi på bussen hem, nöjda men trötta! Lol såg nu att Malin soooover :D


Hahahah älska mig själv!!

Råkade glömma bilden lol -.-' kung yaoo men hej här är jag:


Aggna

Hej jag tänkte schkriva lite åt Julia.

Tänkte börja med att säga att jag verkligen älskar dig min lilla vän och jag tänkte fortsätta med att du verkligen betyder mycket för mig och jag slutar med att det verkligen går att lita på dig! Puss på dig bruden!!! <3

Sen tänkte jag ägna lite tid åt Julias feta läsare att ni är as coola som läser detta! Om ni ringer: 0768045890 så ger jag de 5 första varsin iPhone. Ni kan även kontakta mig på [email protected]! Har överflöd med pengar som jag tänkte lägga på er! Enjoy biatches!!!! <3333<33<333333333


Här ser ni mig:


Tjockaaaa

Mular i oss massa gotta!


Gomat!

Kom hem från mormor för ett bra tag sen. Satan va vi degade men ack så skönt! När jag kom hem hjälpte jag mami med maten, blev gomat idag. Kyckling, hemmagjorda potatisklyftor och sallad, jises va fint de satt!
Om ett tag kommer Agnes hit, blir lika mkt degandes med henne! Filmmys och godis! Me gusta!


Hos mormor!

Mormor och Alice mötte mej på spåret, superhärligt väder! Lite kallt men mysigt! Nu sitter vi i soffan och värmer oss. Hihi


today

God morgon! Jag va uppe redan vid 10 imorse! Duschade och åt frukost. Är vidrigt mätt nu! Ska snart börja fixa mej och sedan gå och möta mormor och Alice! Gjorde nästan lite ont i mej när jag såg hur glad Alice blev i bilen igår, åsså åkte jag bara i 2 minuter typ. Hua. Så ska pussa extra mkt med henne idag!

sjukt snygga!

Hittat sjuuukt snygga iPhone skal HÄR

Home

Kom hem från Malin precis! Hade hur mys som helst, trivs med ungen som bara den! Dock blev de tidig hemförd eftersom mormor ändå va ute på vägarna, men de gjorde ju inget, ska leka med Malin på söndag också. Imorgon ska jag både hinna mysa med mina två änglar men också umgås med Agnes! Toppen helg att se fram emot! :)


im good

Jag tror jag piffar till mej lite och drar till Malin ikv! Kan inte bli annat än bra!



question

Jag fick en fråga förut, som jag bara va tvungen att dela med mej!
"vad skulle du själv säga att du har för klädstil?"

Jag skulle nog säga såhär, jag har på mig de som jag tycker är snyggt! Ser jag en skjorta som jag tycker är snygg, då har jag den, det kan vara med mössa till eller vad som helst! Ser jag en blus som är snygg, då har jag den! Har alltså en väldigt varierande stil. Men jag gillar det! Jag trivs och de är det viktiga!

Tjenna!

Efter skolan for jag och la familia till Skoglund's och fikade littan! Hur mys som helst. Åkte hem och plaserade röven i sängen (som vanligt) i min stoooora mysiga klasströja! Livet leker. Ikväll blir jag nog hemma och myser! Om inte det kommer in nånting såklart! :)


Klasströjan!

"inga hjärnor ändå stjärnor"


Skolan igen

Ja men sådär ja! Då va man tbx på skolan igen. Fick min klasströjan också! Visar den sen när jag kommer hem :) sitter i bilen nu och är på väg till TR.


Tv mys

Sitter och kollar på biggest loser Sverige med mami!


I hope

Längtar tills klockan närmar sig 9 så jag kan få sova! Sitter och diskuterar alla smeknamn vi gav killarna under dehär 2 dagarna! Haha kuljul! Ibland kan man ju :D


Sista dagen

Idag var den sista uttagnings dagen. Spelade match riktigt länge idag, några 1:or och 2:or var med också. Haha hua! Hade rörlighetstest också, vet inte hur de gick direkt, men aja. När vi va klar för dagen skippade vi maten på åkersvik eftersom de va fullt i matsalen, så jag, Jenny, Evelina, Otti, och Olivia drog till donken, där alla killar va, HAHAHA bra vi är! Får gratis mat på åkersvik men alla drog te donken ist xD lika bra ju!


Död

Va en bra dag idag. Dock är jag helt död, även fast jag har sovit ett bra tag! Men vem bryche? Jag har haft kul iaf! Nu ska jag göra lite spanska och sedan mysa lite. Blir tidig kväll ikväll! Bjuder på en bild från idag, Erik va ju iaf glad :)


På åkersviiiiik

Tja xD sitter i aulan på åkersvik och kollar på innebandy xD eller ja, jag bloggar men aja xD imorse hade vi beep-test som inte gick så jättebra, spelet gick väl sådär, killarna hade väl bollen mest. Nu har vi svarat på massa frågor och haft personligt snack med tränarna, haha satt och ba sa nåt. Lol orka! Aja nu ska jag skratta lite hare bja bebisaj ;*


I sporthallen

Sitter i sporthallen och väntar på att få träna, ska bli så jäla skööönt! Som jag längtat! Hejhej jag ser hårlös ut :) och glad <3333


SkolaN

Jobbigt att kliva upp, frågade t.o.m Malin om klockan va 7 på riktigt, hahaha! Annars ganska slapp dag, ganska mkt nytt -.- men de går bra! Karin ska alltid vara värst, solklart ger hon oss en "liten" läxa, man ba: kyss mä där solen inte lyser. Hehe. Mean girl :D


O'learys

Jag och mina vänner avslutade detta lov på de absolut perfekta sättet! Åkt in till O'learys och käkade, hade bokat bord och allt! Satt där och pratade samt skrattade som tusan. Jag va så himla glad! Skrattade med mat fulla munnen, vilken känsla! Kollade på en utav gubbarna bredvid med en sådan stor snus att han inte fick igen munnen. Hua. Flörtade med bartenderN gjorde vi ju också! Sjukt kul har vi haft iaf! Så himla guldvärt! Åh.
sämst bilder, jag vet, men orka xD

Imorgon..

Ska jag avsluta detta grymt härliga lov med mina bästa tjejer! Kan inte bli bättre avslut än de vi ska göra! Riktig girls night. Vad vi ska göra talar jag om imorgon för nu ska jag sova så jag orkar kliva upp i tid och springa en sväng! Godnatt bäääzizar


Filmmys

Ligger i sängen och kollar på film, fett mys hihihi


Känns bäst så

Jag stannar nog hemma ikv, blir lite godis och tv tittande! Man kanske behöver de ibland också, hemmakväll med familjen. Brukar alltid uppskattas! Håller även på att ladda ner lite filmer som jag ska kika på ikv :) får se vad jag kan hitta på med tjejerna imorgon!


God morgon!!!!

Tja! Vaken nujag! Gölli


tjede xD

Vi bytte film, vi tog The Darkest Hour i 3D ist! Premiären va idag. Hade lite mer förhoppningar om den faktiskt, men den va bra! Roligt med 3D också. Malin sa mitt i filmen: Oj jag fick en sten i pannan xD HAHHAHA jag dog. Aja, vi skrattade och åt jordnötsrutor som luktade skit i munnen under filmens gång. Efter filmen fulade vi på oss som vanligt. Stog och skrattade åt oss själva. Skrattade åt folk som inte fick upp dörren osv. Hehe..När jag kom hem fikade jag sen driie till min älsklingssäng, som jag nu ligger i ofc. Mamma sitter här bredvid med min, lägg märke till MIN mobil och wordfeudar. Lol standard. Aja, nu skall jag nog sova snart puss och godnatt ;*

New Years Eve

Skulle se hockeyn igår, orkade bara 2 perioder sen slocknade jag. Men så som Sverige spelade kände jag på mej att dom skulle vinna. Och såklart visste jag att de skulle stå 500 statusar om matchen på facebook. Och ja dom vann! Super ju!
Vaknade kvart över 12 idag. Sovit som en gris inatt. Hur skönt som helst. Gick upp och bakade cupcakes eftersom Melker hade namnsdag!
Nu har jag precis duschat, ikv ska jag och Malin på bio, faktiskt! Ska bli superkul eftersom de va flera år sen jag va på bio senast. Vi tänkte va allmänt efterblivna och se New Year´s Eve, såhär en vecka efter nyår! MEN, vad gör de liksom? Den är nog lika bra ändå! Så de blir kuuung! Nu ska jag mysa lite!

Snygg

Hejsan! BäverBäverBäverBäverBäverBäverBäverBäverBäverBäverBäverBäverBäverBäverBäverBäverBäverBäverBäverBäverBäverBäverBäverBäverBäverBäverBäverBäverBäverBäverBäverBäverBäverBäverBäverBäverBäverBäverBäverBäverBäverBäverBäverBäverBäverBäverBäverBäverBäverBäverBäverBäverBäverBäverBäverBäverBäverBäverBäverBäverBäverBäverBäverBäverBäverBäver! Men jag älskar dig ändå gmn <33333333333


svar

KommentarTid
therese om Min outfitt(a):
SNYGG

SVAR: men dujåå!

mystorsdag!

Agnes är här nu, Emilia är på väg hit hon med, bestämde nyss att Emilia sover här. NAJS. Vid 2 ska vi se hockeyfinalen i JVM! Sjukt mys!

Tjoe

Hemma från kalaset nujag, tror Agnes ska komma, kanske Emilia också! Mys :) ligger i sängen och diggar musik jag<3


Min outfitt(a)

Såhär ser jag ut denna afton! Vitt linne, mönstrig bh, och ja den ska synas! Mina nya marinblåa byxor. Så snygggga! Love them!


svar

KommentarTid
milis om New In!:
HAHAHAHHAHAHAHAH transplant. fulefan ja älskar dig <3

04 Januari, 20:32
Agnes om New In!:
Hahahaahah lilla gumman de heter transparent! :D

KommentarTid
AGGNA om Till Agnes:
åh tack vad fin du är gumman! vart har du gjort operationen? puss <3


SVAR: Emilia: HAHHA håll käften -.- jag visste inte OK? va nära iaf!!!
Agnes: JAJAJA orka bryse om ett ord -.- tack <3 nja, drog i kinderna hemma ba, blev så bra så! :)

Grattis Calllläää!

Började med att ta en sovmorgon till halv 12 då mamma kom in och spärrade ögonen i mej, HAHHAHA! klev upp, tog på mej nå kläder och gick ut och sprang gamla spåret bara. Skönast på morgonen, innan man ätit frukost och allt! Sedan åt jag frulle, duschade, mamma spelade wordfeud på min mobil som hon gör typ ganska ofta. Haha, helgalen i de.
Ska iaf på kalas idag, min kusin Calle fyller 13 år (tror jag?) så vi ska dit och fira den lillskiten! Blir nog bra!

Till Agnes


HAHAHAHAHA

Hejhej <3


New In!

iPhone skal, som alla andra har xD
krokodil armband
marinblåa byxor
(transplant heter de så? xD) skjorta

Mysdag!

Jag har haft en sjukt mysig dag! Vi har haft de toppen, verkligen. Shoppat i timmar, ätit lunch på tacobar och tagit en latte på charm! Hur härligt låter inte de? Mot slutet kom Malin och myste med oss lite! Inte helt fel! Roliga saker har jag och A sett också! Hahahaha! Ska snart visa de jag köpte!


På stan med Agnes!


Älskar dig!

Jag myser med Ester jag, hon har vattkoppor stackarn! Så jag gosar lite med henne eftersom hon inte är så pigg :)


L.O.V.E


fade into darkness

Min kväll har varit lite knepig..men ändå bra. Det känns bra nu. Det är bara han som saknas, sen så. Såg på " Abduction" som va riktigt bra! Jag har börjat spela wordfeud, de är kul, men alla äger ut mej, speciellt Ludvig. Han kan bajsa. Jag lyssnar på "Fade into darkness" också, den är fin och bra! Får en känsla, som jag tror är bra..jag hoppas de iaf.

Beautiful


Slappt

Får ladda in bilderna i datorn för appen vill inte ladda upp många bilder typ xD annars då? Jo jag har hjälpt mamma rätt mkt idag! Annars har det inte hänt mkt idag. Ska se till att göra något imorgon! På onsdag ska jag till stan och gosa med Agnes! Hur mys som helst!


Bra start!

Inatt sov jag i 12 timmar vilket va grisskönt! Efter jag vaknat drog jag direkt ut och tog en powerwalk/sprang intervaller vilket också va riktigt skönt men jobbigt. Fast såhär i efterhand känns de grymt skönt. Nu sitter jag och äter frukost/lunch -gröt! Jalla va gott de är när man äter de så sällan!


Everybody makes misstakes

Alla gör misstag, och man lär sig utav dom.


Bloggappen

Blogg appen vill inte ladda upp bilder så ni får dom så fort de inte dampar...


2012

Mitt nyårsfirande började som de skulle, slutade som det inte skulle. Bilder kommer sen.

RSS 2.0