Mysbed

Ett av dom nya påslakanen xD haha känner mig cool! Och nu ska jag sova, för imorgon blir det äventyr!


Piz

Va på birsta med familjen förut! Blev 2 nya påslakan! Asfina! Så nu ska jag städa rummet lite snabbt och bädda rent, sedan ska jag ut och röra på mig lite, oavsett vädret!


Åskar

Har nyss ätit gofrukost! Smultron och allt! Mums, nu ligger jag och Asta i soffan och lyssnar på åskan...:(


Kvällsdopp

Va och tog ett kvällsdopp med bästis! Hihihi askul!


Good day

Igår var det skitvarmt! Jättehärligt! Jag, barnen och Asta sov hos mormor den natten, myspys! Vi åkte hem runt 12, då badade vi i poolen för att svalka oss, det va skönt! Vid halv 2 hämtade mormor och Gina mig igen eftersom jag skulle följa med på ginas match i stan. Jag och momma gick på promenad först med Alice och ziri! Sedan stekte jag på under matchen! Hoppas på lite färg iaf! När jag kom hem åt och duschade jag, sen kom Malin och jag färgade hennes hår! Fulis ❤


mitt lillhjärta

Hela dagen idag har jag varit på pumiträf i Timrå! Va rätt många där och massa hundar. Körde messt klippkurs. Nästan alla klipptes. Alice blev jättesötis! Fick mat och gofika som mormor hade gjort! MÖMS. Fick även träffa Jane och Jill igen, men också Sixtens nya ägare!  KULT!!!
Hehe Asta fick också klippas idag, fulsöt hund man har nu ;) Fick även höra massa roliga saker om mig och Asta, hihi mallig blev man ju!
 
min lilla bebis, finasteeee

gårdagen

Igår bjöd Freja mig och Emelie på mat hemma hos henne eftersom dom hade kusinfest där. Va fullt med folk och fylla, haha! Vi åt iaf grillat och det va bajsgott. Sedan fixade vi oss lite och efter ett tag kom Anton och Adam och va med oss. Va med dom resten av kvällen. Åkte runt, låg i flaket och skrattade. Det va roligt. Träffade lite mer folk, ja det va min kväll! Dom skjutsade hem mig vid 1. La mig direkt eftersom jag skulle upp 8!

Scary

På kvällen va jag med thori och freja, va ute först sen gick vi till Frej, kollade på hennes rum som hon gjort om osv! Vid 1 gick vi mot mig för att hämta frejas väska, när dom gått hem blev jag skapligt rädd! Haha 2 på natten och jag sitter och kissar, då hör jag hur någon kör på genvägen (en stig vid huset typ) så några killar kör bil där nere? Blev asrädd, dom gick ju ut ur bilen och flyttade massa väghinder. Hehe tur Sebbe va vaken och såg han med, vi satt på våra toaletter och blinkade till varann, det va kul ❤ sen somnade jag!


Malliz ❤

Igår va jag med bästis också! Bajslänge sen vi umgicks! Supermysigt, köpte jordgubbar och choklad och myste hemma hos henne! Så det va härligt, pratade massoooor! Precis som vi alltid gör ❤


Mys!

Såhär började jag min dag! Hur härligt som helst! Supergod frukost och strålande väder!


sötiiis

HAHHA söt Lloydis! 
 

heheheh känner igen miiig


Vovvisar

Va ju hos mormor igår också. Hua va dom lekte allihopa! Mysisar! Jag och mormor passade även på att borsta allas päls, vilket gick bra. Alice va värst den lillhönan! Men det gick bra, så vi tog ut alla dårar på en prommenad och åt lite smultron. Sedan åkte jag och en trött Astis hem. Knäppte även kort på lilla Ziri (mormors valp) och Alice. Bara dom man fick kort på ;)
 

fetton

Igår sov Freja hos mig, den fulisen. Hon kom hit på kvällen, när vet jag inte riktigt, men vi var iaf rätt hungriga. Som vanligt dvs. Så vi gjorde pannkakor..Amerikanska fetisar gjorde vi. Jag brände första nå brutalt så det luktade fan, tur jag har en mor som är utbildad kock xD Hon räddar mig alltid! Lillmami! Men dom blev feta och goda. Men vi va så himla flummiga så vi kallade dom japaniis pankisar. Det va mycket roligt. Så vi åt, sedan vid 12 tog vi oss en prommenad, allt för att vi skulle bli trött. Trött blev vi, men vid halv 4 drog vi ut igen på nattligt äventyr HAHHAHAHA. fult. Kom in vid 4 igen och då va jag tröttare än tröttast. Somnade dirre! Vaknade igen vid 9 av Frejsson. Vid 11 åkte hon till birsta med mor sin och jag sov några timmar till. Hehe...Annars har jag bara varit hemma med Asta idag. Lekt lite ute osv. Myssötan min. 
 

momma

ASVARMT IDAG JU!! Har knappt varit ute, men jag ska snart till mormor med AZTIZ! Dom ska leka och jag ska leka med mormor! Mys. Hörs sen piz
 
 
världens finaste varelse <3

epahäng xD

Igår åkte jag tillbaka till Freja eftersom hon längtade efter mif igen xD så tog cykeln dit, bakade kladdis och sedan va vi 10 pers på moppar och epa som drog till spökhuset i rännö. Jag och Freja åkte bak i flaket på Antons epa. HAHHAHA fulaste jag gjort på länge! Men det va en kul kväll, förutom att det va lite läskigt när vi gick in i spökhuset. USCH!
 
 
VÄLDIGT FINA BILDER

MAAAAAAAAAAAAAT

Jag och Emelie sov ju hos Freja häromdagen! Va vaken till 3 typ och bara pratade! supermys! Dagen efter vaknade vi 11, låg och lyssnade på musik osv, sen åkte thori hem, jag ocg Freja ställde oss direkt i köket och lagade mat, standard! Gott vare! Åt gomat hela dagarna när jag va hos Frejs! NI SKA FÅ SE JAO
 

snabbis

Sover hos Freja inatt, vi har ätit gomiddag och nu har vi fixat oss lite så kommer väl Emelie snart åh! Bloggar mer imorgooooon

LOL

Jag såg filmen "LOL" förut och föll direkt som alla andra fina kärleksfilmer! Precis sådär man vill att ens verklighet ska vara..
Rekomenderar den starkt, annars missar ni en av favvofilmerna!
 

OMG xD

Kolla utsikten över hela sundsvall typ :O helt sjukt! Ser allt!!!


Tja

Ser ut såhär idag, Lol xD nyss varit på thaifestivalen på norra! Lite mysigt! Nu är vi påväg till södra för ännu mer familjemys!


Just nu


idag med frejsson

Idag åkte hela familjen utom jag till "trollska skogen", dom hade haft supermysigt där! Själv va jag med Freja hemma hos mig innan vi for in till stan. Vi gjorde nte så mycket mer än att kolla på rean och äta mat! Hehe, hittade inget som föll mig riktigt i smaken förutom ett par nya byxor för enstaka 199:- som jag kollat på! Slog till ja! 
Vi åkte hem vid 5 och då planerade vi lite och myste med min fina bebis! Annars har vi inte gjort mycket, hon for ivägen en stund förut så kom hon och hämtade grejerna sen! Nu ligger jag i sängen och ska sova! Tröttiiis
 

LH mannen

Jag myste med LH ikväll igen! På alberts brygga! Det va fint! Mycket fint!


Veterinären

Idag har jag hunnit med mycket! Och mer kommer det bli! Började dagen med lite städ. Sedan belönade jag mig med att ligga i solen en timme! Hur skönt som helst! Tror jag ska gå ut igen en stund! Va iaf med Asta och dom andra valparna hos veterinären för vaccination, alla va så duktiga så! Vi belönade dom sedan med att få leka av sig hemma hos Ulla! Nu är Asta helt slut! Haha! När jag kom hem fick jag gofika! Nu ska jag ut


X

LH ville ungås nu ikv så det gjorde vi! Mycket skratt, prat och massa mys! Wiiie sommarkvällar <3


idag

 
Idag var det finväder igen! Så familjen åkte till stan och nån lekpark som kidsen lekte i. Jag va mest med Asta och busade med henne. Åkte sedan hem och har precis ätit grillat. Känner även att jag inte är helt pigg..ska nog duscha och sedan bara ta det lugnt! Har även börjat på säsong 4 i OTH! WIIIE

tjejkvällen!

Igår hade jag en magisk kväll med tjejerna! Hade det så jävla kul, skrattade i massor, åt gott och hade bästa sällskapet! Började med pizza på spice. Det va gottis! Sen gick vi hem till Elin och hade femkamp! HAHAH det va så himla kul! Hoppa säck va nog det bästa, så himla fult! Senare mot kvällen körde vi massa lekar som charader vilket också va väldigt fult men riktigt kul! Till sist körde vi när alla har en lapp i pannan och det står något på det, kommer inte ihåg vad det heter med satan va kul det va! Körde det flera omgångar! Gick hem vid halv 12! Hade verkligen en kungkväll, tack tjejer!
 

Gårkvällens utfitta


tisdag 17 juli

Denhär dagen har jag liksom längtat lite efter. Klockan är strax efter 4 och om ungefär 40 minuter ska jag börja gå mot byn. Ikväll ska jag återuppliva alla fina minnen jag har med mina tjejer från klassen. När man väl har släppt dom inser man allt man gjort med dom, allt man saknar osv. Jag tror och hoppas att denna kväll kommer bli kung! Ska äta och leka lite, umgås sådär som bara vi kan. Och fint väder bjöd dagen på med! Därmed klär jag upp mig lite! Ni får bilder ikväll eller imorgon, för nu ska jag göra mig klar! Puss

Frejs

Igår kom Frejs till mig och myste! Hon hade köpt godis och vindruvor med sig! Hur söt? Vi pratade massa och myste till 1000. Satt på altan med ljus, musik och en drink! Gottis!!


Birsta

Jag och mamma myste på birsta förut! Lämnade Asta hos mormor så myste vi några timmar med mat och shopping! Supermysigt! Köpte en sån jävulskt fin klänning på rean! Kär!


Tycker du om han mamma :)?


Hua!

JAG SOV TILL 1 IDAG! Kan ni förstå va sjukt! Aldrig sovit så länge tror jag. Helt stört, blir lite deprimerad över att sova så länge! Menmen, nu ska jag äta frukost och ta vara på dagen! Har för mig att det är söndag så ikv ska jag mysa med lite oth och lägga mig i tid!


Again

Igår va jag med Emilia igen, vi gjorde typ samma som sist, men på nåt vis uppskattar jag de! Mysigt att vara med na! Trivs verkligen.


Tonajt

Har inte gjort nånting idag, varit på promenad med Asta bara! Ikväll ska jag ha Filmmys med mig och B&J! Låter helt okej


MILLZ IGÅR

Igår kväll va jag med Emilia, alltså ni förstår inte hur länge sen det va! Åh, det va så himla mysigt, log mest hela kvällen. Vi knatade och köpte godis och skrattade som bara den! Va hur kul som helst. Sedan satt vi ute på altanen och pratade. Hamnade till sist inne i mitt rum, halvsovandes i sängen. HAHAHAH sötan somnade som vanligt! Göll. Vi cyklade mot Millz vid halc 1 typ. Sen åkte jag hem och sov med min bebis. Så glad att jag va med Millz! PUSS PÅ RÄ

Frukost

Jag och mina kära bär! Så jäkla gott så jag måste alltid knäppa kort! Hehe + att vi skördade våra jordgubbar idag :) supergoda!


Idag

Har inte varit på mitt bästa humör idag, så jag passade på att städa typ hela dagen! Mitt rum samt min garderob (gardestroben) är nu fint! Känns jätteskönt! Va även på ikea förut och birsta. Fick med mig en parfym!


Morgon

Nyss varit ute i regnet på en PW med Asta och Ester! Nu blir det frukost!


Skogsmulle

Imorse åkte hela familjen till uvberget och skulle gå på promenad, vi fastnade där eftersom vi hittade sjukt mycket bär! Så vi plockade massvis! Va verkligen supermysigt! Dock mycket kusar men. Åkte hem och bakade paj på bären! Blev supergottiiiis. Åkte sedan till mormor och även vi gick till skogen och plockade lite och gick med dårarna! Mysigt de med, nu ligger jag i sängen med Asta och är sjukt trött! Lite oth avsnitt så kan jag sova sen!


vi delar på kärlek, jag tar kär och du tar lek

 
 

Kvällen

Issa ville träffas ikv så det gjorde vi! Köpte godis och satt och pratade massa ute i regnet! Lite mysigt! Nu ligger jag och bebis i sängen och ska sova! Natti!


Tisdag

Det är fult och tråkigt väder vilket det kommer vara i hur många dagar som helst! Känns rätt surt. Jag gör ingenting om dagarna och är trött, haha! Vill göra något men man vill ju helst kunna vara ute! Men jag ska försöka hitta på nånting ikv! Nånting måste jag göra! Nu ska jag duscha sedan gå på prommis med tussen.


rea saker!

Hittat massa godingar! Det mesta är ifrån rea, vilket känns bra! Fattas bara pengar! ÅH GE MIG! 
 

9

Va hos tandläkaren imorse, gick jättebra och nu är jag färdig! Så om en månad blir det tillbaka till TR igen! Skönt! När jag kom hem sov jag en stund till, vaknade halv 1! Det va skönt! Så nu har jag varit ute och gått med Asta, tjurig ene! Hon hatar att gå i koppel, blir galen! Men vi va ute en stund iaf. Ska gå ner och äta glass nu för jag har ont i mönnän!!!!!


Lol

HAHAHAHA JAG DÖR


Äntligen!

JAAAAAA!!! Äntligen funkar blogg appen! ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ nu ska jag sova, imorgon ryker ännu en tand


pmmeiiiafafih

People make mistakes, even I, it is about forgive and forget, I hope

lördag

Lördagen var som en berg och dalbana! Började lite småtråkigt..men det blev lite bättre mer mot kvällen! Kollade iaf på Loreen åt Ester eftersom hon älskar henne! Gick in i ett tält och satte oss och väntade på lite folk, Robin och hans kompisar kom en snabbis. Kollade på Hoffmaestro med Sanna, Hogge och Grein, det va kaos men kul! Jag låg på backen där ett tag! HAHAH, folk bara föll! Sedan drog jag och bönan därifrån, träffa Freja,Hanna och Emelie, vi gick ner och åkte breakdance! Jäklar vilket drag det va! Haha! Sedan kollade vi lite på Sean Paul, det va mäktigt som fan! Jag och bönan stog i smeten och det va kaos som bara den! Så vi drog ut därifrån. Träffade Andreas så va med han typ resten av kvällen, sen va jag med bönis igen, köpte mat innan vi for hem. Jag va död!
 

fredag

Fredagen va bra! Riktigt bra! Jag och bönan va pepp som bara den! Vi kollade på Amanda jensen lite innan det äntligen blev BJÖRNSTAMMEN! Åh det va sjukt bra! Bönis gjorde min kväll då..Åh hon är ju underbar. Sjunger fel högt och tydligt som gjorde att jag höll på att dö av skratt! Herregud! Sedan va vi lite med Niklas och kollade på takida. Det va mäktigt! Björnstammen va också mäktigt! Allt va mäktigt! Fredagen va kung! Bönis tvingade även mig att knäppa kort med en ny vän..skämdes hahahah!
 

torsdag

Torsdagen levererade dock inte lika mycket som onsdagen! Men jag fick se Thomas och blev helt kär. Han va grymt bra! Fick rysningar flertal gånger. Så fin! Träffade lite folk, skrattade med bönan, va lite med Freja,Hanna och Emelie, kollade på Rebecca och fiona som iofs va riktigt bra, men att stå långt fram och mitt i gröten..Nej fyfan! Fick damp och började käfta med en tjej..HAHA. Sen blev allt bara värre så jag gick ut därifrån och ställde mig på sidan ist! Gick ju precis lika bra. OCHOCHOCH!! Jag åt årets första langos, och fy va gott det va! Jag njöt av varje tugga! Så det va en helt okej kväll ändå!
 

gratisdagen (onsdag)

Onsdagen var gratis och det va en sjukt bra början på Gatufesten! Den slog nog alla dagar faktiskt! Åkte massa karuseller, kollade lite på Rix FM festivalen och träffade sjukt med folk! Åh det va så himla kul och jag sken som en sol hela kvällen. Bästa sällskapet och bästa kvällen! Jag och bönan blev även fotograferade HAHAHAH! Men det va jättekul iaf! 
 

Tillbaka!

FÖRLÅT fatt jag inte har bloggat på en vecka! Men Gatufestveckan har varit igång och jag har haft fullt upp! Men nu tänkte jag visa mina 4 underbart roliga dagar med min böna och massa andraaa!

mina dagarrrr

De senaste dagarna har jag varit med Freja. Har hunnit slinga mitt och Frejas hår, haha! Men det blev bra till slut. Igår hade vi myskväll hos henne, köpte massvis med frukt och choklad! Åh va sjukt gott! Mysigt hade vi med. Åkte sedan hem vid 11 typ. Idag va jag med Freja på stan, höll hårt i pengarna och köpte bara en tubtop som jag letat efter asalänge! 50 kr! Nöjd om man säger så! Sedan åkte vi hem till mig och struttade på bara. Och till sist hem till Freja, Emelie kom också, så vi myste på lite. Nu ligger jag hemma i min säng och längtar tills imorgon, för imorgon börjar gatufestveckan och jag ska gå med min bästa böna! Alla dagar har jag min böna med mig, kan inte bli bättre, jag och Mallis på GF, HOLABANDOLA VA BRA!!!!!! Puss nnu ska jag sova med min aztis 
 

söndag

Varit på lill@ vm hela dagen med familjen och även med kompisar ett tag. Annars har jag bara myst med mamma och nu på kvällen va jag med Freja och Linnea och gjorde lite stuffs! Mer om det senare för nu ska jag sova eftersom jag ska dra ut en tand imorgon! PIZ

RSS 2.0