lite gott och blandat

Ja, jag vet, jag suger på att blogga. Den finns i mina tankar ett tag, sen glömmer jag helt enkelt bort den. Skolan tar upp mycket tid. Men det är kul i skolan ändå. Har en ful klass som jag trivs i. Innebandyn rullar på, dock vet jag inte riktigt vad som händer men det löser sig! Denna vecka har vi många matcher, imorgon och på fredag. Hoppas på det bästa. 
Annars känner jag mig väldigt glad och sprallig. Han gör mig glad och sprallig. Det mesta cirkulerar runt honom. Det är bra. Det kommer bli bra också. 
Vi rullar även in i december månad på lördag, va fort tiden går! Snart är det ett nytt år också och jag längtar som bara den! Tror det kommer bli sjukt kul! Julen längtar jag till med, inte presenterna men själva julstämningen, hela familjen och massa mat. Helt sjukt va mysigt det är! Längtar som bara den! Men första och främst längtar jag tills på onsdag då jag ska ha lunchdejt! Wihihih! Hoppas ni har det bra!

söndag

Igår åkte jag och bästa mormor och kollade på min match i Skönsberg. Skäms lite såhär i efterhand att mormor tog med mig eftersom jag varken satt med henne eller nånting. Usch känner mig sjukt elak. Men iaf, satt med Alle hela matchen! Han är snäll han :) Vi vann iaf matchen med 4-3, missade dock slutet, men enligt mig fick jag uppleva nånting bättre :$ ohohoohhohoh. Länge sedan jag var så pirrig, nervös och glad på samma gång. Kunde knappt somna heller haha! Men det va en bra söndag, väldigt bra söndag!


Söndag

Helgen har gått och den har varit väldigt lugn pga av penicillinet. Men det är sköt som bara den ändå. Man måste inte alltid vara med någon! Annars har jag varit med min bästis! Vi två, bästa som finns. Även fast vi bråkar så löser det sig fort för ingen av oss klarar oss utan varandra. Hih min lilla fru :* Men vi har bara tagit det lugnt. Pratat nonstop, kollat på herrarnas match som va väldigt spännande och sen skrattat såklart! Bästbästbäst! Nu är det söndag och mitt lag har match kl 4. Jag spelar inte, men jag och gos mormor åker och kollar ändå. Börjar bli bättre i munnen vilket jag är glad över! Men jag har fortfarande ont..
 
Nu ska jag göra lite uppgifter innan matchen!
 

palllaaaaa

vilken dag..började morgonen med en akuttid hos tandläkaren efter att jag har haft ont långt in i tandköttet sen i lördags. Väl där försökte de knäppa bilder vilket de inte lyckades med. Fick slutligen fram att jag har en kraftig infektion i tandköttet som nu behandlas med penicillin i en vecka 3 gånger om dagen. Efter jag har ätit färdigt väntas en liten operation. Har så sjuuuukt ont. Kan knappt äta eller dricka. Hoppas det går över fort så jag slipper dehär. Så fruktansvärt irriterande och jobbigt..mer än man anar! Usch...


Fredag

Sitter på skolan. Började 10.10 idag. Superskönt! Min fredag kommer nog bli superbra! Slutar vid 2, ska hem till bebis och sedan in till stan igen för att äta med Thori och Freja! Fick gratisbiljetter till Dragons ikv, så tjejerna följer med! Kommer nog bli kalas!


people always leave

Jag bloggar aldrig. Jag glömmer den bland allt annat som händer i mitt liv. Lovet var helt sjukt skönt. Tog det lugnt precis som jag behövde. Umgåtts med mina fina vänner som gör mig så himla glad. Allt var bra! Nu är skolan igång igen och jag tror det rullar på rätt bra. Ser fram emot att det snart är jullov. Bara några veckor kvar ju. Och veckorna går så himla fort. Har snart gått en halv termin i gymnasiet. Helt galet!
 
Annars går det upp och ner. Innebandyn rullar på..dock saknar jag Vattjomslaget så sjukt mycket. Vill inget mer än att det ska komma tillbaka för det var det bästa laget jag någonsin kommer spela i. Vi va inte så bra spelmässigt, men stämingen i laget saknar jag så det gör ont i mig.
Är annars rätt glad. Mycket som händer runt omkring mig, både bra och lite mindre bra saker. Men allt kommer lösa sig, det vet jag. Och jag är stark. Jag står med ryggen rak och ser framåt. 
 
På fredag ska jag börja lite smått med att köpa julklappar. Åh så mysigt! Längtar väldigt mycket till jul, släkten samlad och stämningen är bara så himla go! 
Ska även försöka börja blogga mer. Men livet går före
 

RSS 2.0