Oj!

Satt och kollade på instagram, och märker sedan att någon jag känner igen följer mig, men jag kommer inte på vem det är! Sen slog det mig! Va inte han med i Robinson nåt år?


Fredag

Igår var det fredag! Skolan gick smidigt och jag hade mitt första prov! Vet inte alls hur det gick men jag hoppas! Efter skolan va jag med min bästa Malin! Länge sen det var bara hon och jag! Vi åkte till birsta och myste på! Skrattade ett antal gånger! Köpte lite nödvändigheter som en ny svart kofta, nya svarta jeans från palt eftersom de ändå hade rea! Sen blev det bara småsaker som ett linne och strumpbyxor! Hade iaf jättekul! Tog bussen till vattjom och hämtade asta som varit hos bästa mormor hela dagen eftersom ingen va hemma under dagen!

På kvällen åkte jag till Erik där några från gamla klassen var! Vi såg på massa filmer och bara umgicks! Va jättekul att träffa alla igen! Underbar fredag!


Tönt xD

Ja men Philip hade ju iaf kul idag på svenskan :)


filip och ida hälsar


arg

Vilken skitdag!! Började dåligt redan imorse. Irriterad på allt. Sista lektionen va grymt jobbig, Bosse berättade om sin stroke. Vissa tog det jättehårt vilket va jobbigt att se, va jättejobbigt att bara höra om hela händelsen också. Hoppas verkligen att de som pratat om Bosse verkligen inser vad dom trycker ner en. 
 
Annars blir jag bara less och irriterad. Vafan äre med folk nu för tiden? Helt sjukt, visa lite mognad, speciellt du som fan är 19 år. 
 
Ska fixa lite innan jag kör ett dubbelpass ikväll. Mormor hämtar mig om ett tag, så åker vi och tränar. Sen skjutsar hon mig till min innebandyträning. 
 
Hörs när jag är på bättre humör, mår bättre och när allt är bättre

you doing well

Ligger och kollar på OTH. Bästa serien jag sett. Den få en att tänka på ens egna liv. Så är det för mig iaf. Jag tänker otroligt mycket när jag ser avsnitt efter avsnitt. Jag inser själv hur mycket som hänt senaste tiden, både positiva och negativa saker. Jag gick ut ur 9:an i början utav juni. Redan då började förändringen. Bara några dagar efter..Jag blev äldre i mig själv. Mognade upp en nivå. Jag är inte samma Julia jag va för några månader sen. Jag är starkare nu. Kanske inte fullt ut, men jag är starkare i mig själv, jag känner de. Och ibland känns det bra, ibland saknar jag det förflutna. Men jag tror på framtiden, det gör jag. Den kommer bli bra, för jag har mitt stöd, min underbara familj, mina enormt fina vänner, både de gamla och de nya, de äldre och de yngre, alla! De hjälper mig genom allt det nya. Och det är jag tacksam för, eftersom jag inser att jag har det rätt bra ändå, även om jag har svåra tider, så har jag det bra. Man märker hur vissa andra har det, vilket gör mig nerstämd. Vill att mina  nära också ska ha det bra, såklart! 
Men jag insåg lite saker igår kväll som får mig att tänka till ganska mycket. Jag har det bra, väldigt bra, men just nu är det lite tuffare än vanligt. Men det löser sig, de gör det alltid. Eller oftast.
 
 

lördagen

Hade en trevlig kväll igår! Vi va några hemma hos Adam och firade Emelie som fyllde år. Hon fick lite presenter utav mig och Freja! Så det va mysigt. Dock hade kvällen kunnat slutat bättre. Andreas och Angelica skjutsade hem mig efter ett nån gång, så snälla! 

❤❤❤


New bedroom

Mamma och Robban har gjort om i deras sovrum helst själva! Tyckte det blev jättefint!


hurts

Jag tänker mycket nu, ligger långt ner på botten. Försöker förstå att det faktiskt är sant, fast jag inte vill..Fuck.

Va med Sanna och Erik igår iaf. De fick mig på lite bättre tankar. Kollade på filmer och myste. Perfekt fredagskväll! Mina fina vänner, vad skulle jag göra utan de?


....

we❤it

fuck allt

Sömnlös natt. Mycket tårar och massa prat. Länge sedan jag tog något så hårt som jag gjorde igår. Blä på allt. Varför? Inte du, du är inte den sortens människa som ska behöva gå igenom det. Jag vill inte..


Torsdag

Blir lite segt med bloggningen nu för tiden. Är ändå bara i skola, sen tränar jag och lägger mig. Det är ungefär mina dagar. Så det är därför jag inte uppdaterar som jag brukade.
Iallafall, sitter på spanskan nu och funderar. Nya iOS 6 har kommit ut och jag vet inte om jag ska installera den eller inte. Jag vill men måste isf ta bort nästan alla appar, och jag vet inte om jag sedan kan ladda ner dom apparna igen eller om iOS 6 tar upp allt minne..just därför jag inte vågar! Måste ta reda på om det går först!

Såhär ser jag iaf ut idag, kör på mönstrade byxor faktiskt!


FML

Har myst med Freja ikväll! Länge sen sist! Har även missat världens match ikväll. Så besviken på mig själv så FAN känner jag bara! Men grattis Granlo till segern mot självaste Storvreta, mitt favoritlag faktiskt! Just därför jag blir så arg, jag missade ju fan Mika! MIKA!!!!!!! Sablar också. Äh, får glädja mig åt att Granlo vann med 8-6! Nu ska jag sova. Imorgon ska jag se om jag vågar sticka ut lite..


Söndag

Igår kollade jag på vattjoms herrers match. Helt ärligt så blev jag helt paff när jag såg de spela, aldrig sett de så bra! Dom spelade 2 matcher och som vann båda! Sjukt bra spelat! Jättekul att se!

Sen va jag med Andreas, vi gjorde inte så himla mycket, åkte bil, åt mat osv. Kul va det! Fick träffa hans kompis Emil också. Så det va ju trevligt. Haha fula enar. Kom hem rätt sent..


Cupen

Cupen gick väl bra, slutade på en tredje plats. Andra och sista matchen gick betydligt mycket bättre för min del, jag kom in i backspelet mycket bättre! Vi slet som djur i sista matchen också, och det lönade sig! Härlig vinst med 6-1! Va grymt peppad. Hade ju min lilla hejarklack också! Mormor, Tova, Micke, Markus, och Mickes kompis. Så det va kul! Dock fick jag en jäkla smäll på min onda fot så nu har jag små ont och den är lite svullen, men vad gör det om hundra år? ;)


Cup

är hemma nu, har spelat första matchen. Personligen gick allt skit för mig. De har satt mig på backen ist för forward. Jag tycker att det är skitsvårt och yrar bara på, så den matchen vill jag bara glömma. Satan va sur jag va. Drog på mig min första utvisning på 3 år också! Jaja, nu ska jag inte deprimera över matchen utan nu laddar jag upp för den nya. Då möter jag Otti. Kanske Louisa också. Hoppas på det bästa! Skriver sen ikväll när jag kommer hem! Ha en bra lördag!


9B/SA12D

jag saknar 9B jättemycket, det gör jag. Tänker på dom jätteofta, när jag träffar några utav dom på bussen. Man blir alldels varm och glad. Men jag trivs i min nya klass, alla är jättesnälla och man vill faktiskt gå till skolan varje dag. Bara för att vi har kul, vi skrattar åt och med varandra. Och det måste ju bara vara ett bra tecken. För det känns bra. Jag vågar ta för mig, jag vågar vara den jag va i 9B. Jag skrattar hela tiden! Så det känns bra, hade andra tankar om klassen, men jag har lärt mig att jag inte ska döma någon innan jag lärt känna dom. Så jag tar tillbaka allt jag sagt och säger sådär: Jag ser fram emot dom här 3 åren med min nya klass, SA12D!


"du vet"

Sitter på samhälle och kollar på föredrag! Hahaha just nu ser vi när zacka rider ;)


pöss

ligger och pussas med min tjej


Conor Maynard

 
Satt på youtube nyss, hittade denna kille och jag föll pladask! Rösten! Ny drog! Helt kär i pojken!

långa dag

torsdag och hur seg dag som helst! slutar kvart över 4..hård dag! nu är jag hemma och ska gå ut med min prinsessa innan jag drar på sista träningen innan helgen! :)


Plugga

Efter skolan idag har jag gjort lite engelska och spelat mattespel! J'ttekul faktiskt eftersom jag lär mig mer där än av våran lärare! Hon är inte alls bra, hela klassen klagade idag. Iaf, satt och pratade med Willie förut, HAHHAHA han hade gjort 5 sidor för mycket i engelskan, lillbubben xD Äh jag har inget att skriva..är ju bara skola hela tiden. Men ser fram emot helgen!


Onsdag

Såhär ser jag ut idag!


fina tjejor

samhälle är ju kul :)


Fel buss

Haha jag och issa råkade ta västermalm bussen imorse! Shit happends! Sitter iaf på spanskan nu, tänker på min lilla bebis som är ensam idag igen :( usch! Tur hon är så duktig!


Hanni

Var med Hanna igår! Supermysigt! Pratade massa och skrattade såklart! Gick och köpte godis och mumsade sedan upp allt hihihih! Somnade tidigt, hur skönt som helst!


Lördag!

Ikväll är jag med Hanna! Kommer nog bli hur bra som helst! Ska väl ut på äventyr annars blir det hemma mys!


Clean

Hela familjen har städat nu på morgonen! Passade på att städa mitt rum också!


Kvällen

Igår hade jag absolut ingenting att göra! Så Isabelle tog med mig ut, pratade och busade! Haha det va kul faktiskt! Spionerade och massa! Kom hem halv 12, frusen som en gris! Inte roligt att vara ute nu längre! Usch! La mig i sängen med tjocksockar och somnade rätt snabbt i jordens skönaste säng!


Dagens


Lite nytt!

En kofta och en halsduk!


1891

Idag hade vi ju skolfoto..usch säger jag! Blev inte alls bra! Menmen är ju inte förvånad! Efter skolan gick jag, issa och Otti till stan och fikade! Lh kom hem idag också så hon kom och fikade med oss också! Supermysigt!


Chillar att donkis

Sitter på donken med vero! Har varit och kollat på stenstans grejen! Slapp ju ha samhälle med Bo iaf ;) ska väl snart tillbaka till skolan! Har skolfoto idag också..känns ju sådär..


Hate this day

Hatar torsdagar! Tråkiga, långa, många lektioner! Tidig lunch och man dör ju i slutet av dagen! Ingen orkade lyssna på mami's lektion, alla bara satt typ! Menmen! Imorgon börjar jag 10.10 och slutar vid 2! Har även skolfoto så ska väl se vad jag ska ha på mig osv. Va nyss ute med mitt lill❤! Hon är så duktig och fin!


Fun

Hejhej, vi har långdag och det tycker ju vi är jätteroligt, visst vero?


Spanska

Sitter på första lektionen och har spanska på hedbergska! Pissvarmt här inne :O heheheheheheheheheh trött osv xD hejdå


Bloggar från iPaden!

Nyss ätit mat, men det går trögt eftersom man sitter vid paddan hela tiden ;) ska strax lägga undan allt och plugga på det vi har tills imorgon!


iPad

Fått den äntligen!!!


Sömnbrist

Igår på skolan kände jag att jag inte mådde helt hundra. När jag kom hem kände jag samma sak. Så tog det lugnt och jag somnade förfasiken 20.30!!!!!! Förstår ni? Haha, jag va helt död, vaknade till 23.00 och kissade och de. Sen somnade jag om lika fort igen! Så himla skönt! Va sömnen jag saknade tror jag, för idag vaknade jag 07.00 och va pigg och glad! Så jag hoppas dagen blir bra också :) nu ska jag klä på mig och dra till bussen!


Tisdag

Idag var jag en trött liten tös. Höll ändå humöret uppe och klarade mig igenom denna tisdag. Inte hänt så himla mycket idag. Gjort engelskadiagnos och även fått reda på mattediagnoserna. Annars har inte mycket mer hänt. Busat med Vero som är väldigt rolig. Slutade tidigare också, så tog mig en sväng på stan! Och hittade nåt väldigt bra på Cubus! Så fick med mig lite hem för en billig peng! Ska snart gå ut och gå med Asta! Men först lite engelskaplugg!
 






gårkvällen!

Tränade igår, va dock inte så träningssugen, och det var nog inte bara jag för vi va väldigt få på träningen! Hade även lite ont i foten vilket jag sällan brukar ha, så jag vilar denna träning! Det värsta med gårdagen va att Malins moppe blev stulen under våran träning! Så om någon har sett eller hört något om nån moppe som blivit stulen i Haga under gårdagen kan ju höra av sig! Kom hem sent och la mig sent! 

svaren!

Till er som kommenterar mina inlägg så svarar jag på era frågor i samma inlägg! så kika gärna tillbaka och se mina svar!

frilufsdag med SA12D

Idag hade vi frilufsdag uppe på södra berget alla ettor! Va lite kul men fanns saker jag störde mig på! Men vi fick lära oss hur man gör eld, knopar, sätter upp tält och stormkök! Fick sedan lunch vilket va irriterande..inget gick vägen då! Haha Ida va ju hur skön som helst! Sedan skulle vi bevisa att vi kunde sätta upp tält, göra upp eld, laga någon slags mat och samsas inom klassen! gick väldigt bra faktiskt! Vi gjorde blåbär och tobleronesoppa iaf! hahhahaha! Men helt OK dag!
 





erik <3

Efter jag hade varit hos mormor åkte jag till Erik som hade bjudit hem mig! Min fina bästis! Haha vi hade iaf jättemysigt och kul! Han bjöd mig på middag, supergott! pratade även massa och slutade kvällen med skräckfilm! Men kvällen va så himla bra! 
 



 

mys hos mormor!

Igår gick jag och Asta till mormor, så fin min lilla prinsessa! Väl där hjälpte jag till med pressening över veden och myste lite med mina fina! Ziri va helt jäkla galen i presseningen och hua va jag och mormor skrattade! haha!
 
 
 

RSS 2.0