•••

Just friends with benefits


Myser lite med min bäbis i soffan, bästa knäpphund!


Torsdag

Idag var jag på Tandregleringen, nu börjar vi närma oss slutspurten tror jag! Har sjukt ont, vilket var länge sedan jag hade!
Efter tr hade jag hälsosamtal hos skolsyster vilket gick jättebra! Hon tyckte att jag var en jätteklok och fin tjej! Så det kännes toppen att höra!
Efter skolan var jag med Malin på stan, haha vi hittade 360 kr mitt på gatan! Blev sjukt paff men glad! Så jag passade på att unna mig nya underkläder som jag kollat på så länge! Hur fint som helst!
När jag kom hem hade min klänning från nelly kommit också! Skitsnygg!


Ajaj

Bröt min nagel brutalt hårt för första gången! Insett nackdelen med långa naglar:(



14 dagar kvar


Mot skolan

Lyssnar på fina Robins låt påväg till skolan!


5 år!

Idag fyller min fina lillasyster hela 5 år! Grattis gohjärta! ❤


Beställt


Frilufsdag

Hade frilufsdag idag! Haft en mysig dag med fina vänner!


Frukost

Jag älskar att göra stor, god frukost på helgerna! Så mysigt och gott! Idag blev det kvarg med müsli, honungsmelon, kaffe och 2 mackor med keso och paprika! Laddar nu upp för match i Fränsta med div. 3! Fina söndag!


Lördag kväll

Förut satt hela familjen och kollade på gamla videoklipp från när Melker och Ester va små! Haha så jäkla söta! Och Melker må vara speciell, men åh va jag älskar honom, världens skönaste! Satt och skrattade åt hur rolig han var som liten, min fina bror!

Sedan kollade vi på melodifestivalen! Tyckte att Robin kunde fått gå till final, han va såååå mycket finare och hade bästa rösten, låten och kläderna! Menmen..


Lördag

Imorse gjorde jag brakfrukost! Va så jäkla hungrig så visste inte ens vad jag ville äta! Gjorde en enkel men väldigt god frukost! Sedan åkte jag och var med Malin, kollade fotboll osv! Mys!


Fredag

Igårkväll var jag ute med Hanna! Vi pratade om allt och inget, skrattade och fulade oss som vi alltid gör! Åkte till Malin en sväng också och myste lite. Annars åkte vi mest runt och träffade folk! Så det var en lugn men kul fredagskväll! :)


blä

Åt frukost på spanskan imorse, och lova mig en sak, köp aldrig kesella med citrus! Så sjukt vidrig! Aldrig igen..usch!


Kvällsfika

Blev en smoothie på kvarg, passionsfrukt, mango och kiwi! Ser dock inte så aptitligt ut, men det var jättegott! Perfekt kvällsfika!



Stortjejen

Har nyss tagit en promenad till Ica och tillbaka och handlat lite gotta! Kändes faktiskt kul att handla mat själv, även om det var väldigt lite och man blev lite fattigare, men nej, det kändes bra! Nu ska jag duscha och sedan fixa kvällsfika som jag tänkte äta till lite 90210!


Lördag

igår hade jag match med div.3, hur kul som helst! Vann mot Krokom med 14-6 vilket va väldigt skönt! Blev några ass iaf! Efter matchen gjorde jag lite jobb innan det äntligen var dax för Idas födelsedagsfest! Vi va massa hos Ewwi och hade trevligt! Hände dock massa som förstörde lite. Träffade en gosig prick ute vid vägen också! Haha mycket trevligt! Men annars var kvällen väldigt rolig med mycket nytt folk, om man nu bortser från allt förstörande och vissa folk! Kom hem vid 3. Imorse hade jag match mogen men med mitt lag, blev 3-4 till klockarberget trots att vi var jätteduktig! Nu ska jag bara ta det lugnt! Ha en bra dag!


Mys!

Haft fredagsmys ikväll eftersom jag har match med div.3 imorgon bitti!


Fredag

Började halv 1 idag! Sov till 11! Hur skönt som helst. Slutar 14.25 sedan ska jag och hanna på stan och fixa lite inför helgen! Kommer förmodligen bli en lika bra helgsom förra! Längtar! Men nu ska jag jobba vidare innan vi slutar! Ha en bra dag!


Onsdag

Imorgon är det alla ❤ dag och jag vet inte hur jag ska fira det riktigt! Tycker det är lite fint med den dagen ändå! Kärleksfullt liksom!

Jag har nyss badat och pysslat om mig själv lite! Känns så skönt efteråt! Ligger nu i sängen och lyssnar på den bästa musiken och har nyss smörjt in mig, ska leta fram lite kläder tills imorgon och lägga mig i tid för en gångs skull! Ha en fin kväll!


Helgen som var

Mycket som hänt senaste veckan!

Helgen var iaf guld efter en skitvecka! I fredags spelade jag och några till en korpenmatch hemma i matfors, var så fruktansvärt kul och jag märkte hur mycket jag saknat matforshallen! Vi vann med10-4!

I lördags hade jag match med mitt lag! Efter matchen hade vi lagfest, men eftersom vi va väldigt få tjejer så kom några andra också! Vid halv 11 mötte jag och malin upp Hanna och sagmo. Sedan fick vi skjuts av finaste upp till Emma i Haga där ewwi,Emma och Emelie va! Åkte lite bil innan vi drog hem till ewwi och träffade lite nytt folk! Haha ewwi va helt jävla tokig! Aldrig sett någon så full och galen! Stog i hennes "hångelkök" och myste lite innan vi for iväg ett tag! Vid 2 åkte jag hem!

I söndags spelade jag match med div. 3 vilket var extremt roligt! Fick väldigt många kommentarer om att jag va jätteduktig vilket kändes super att höra eftersom vi vann med 7-6! Fick spöa Sean lite! Haha!

Min toppenhelg!


Mums!

Måndagens kvällsfika :)


dödödödödöddö

livet suger idag. Har inget mer att säga. Hoppas alla ni andra får en sååå mycket bättre dag än min!


Måndag

Rätt skön dag för att vara måndag! Det bästa på hela dagen var idrottslektionen! Hade skridskor och satan va kul det var! Tror hela klassen hade de faktiskt! Jösses va jag skrattade! Och fick inte så ont i fötterna som jag trodde, vilket var positivt! Nu ska jag bara ta det lugnt, plugga så mycket jag orkar och sen sova! Haha sjukt trött! Ha en bra kväll!


Helgen

I går lördag åkte jag och laget ner till Östersund för en matchelg! Bodde på "rallaren" som var supermysigt! Efter första matchen åkte vi på Ica och handlade massa mat eftersom vi skulle ha tacokväll! Så kul och mysigt! Kollade på melodifestivalen och pratade! Satt uppe med ett gäng tjejer till halv3 innan jag och mirre gick och la oss! Sen idag hade vi match också, gick Inge vidare! Men vi tröck donken efteråt så kändes bättre sen xD kom hem runt 7 ungefär! Nu ligger jag i sängen och ska sova!


Ny

Min nya topp från new yorker!


RSS 2.0