Majsan

Har man inte jordens sötaste kusin så säg!


some nights

 
 
Låten sitter fast i mitt huvud, och utav någon anledning ÄLSKAR jag när han bara låter..haha vet inte varför..så skön låt bara! 04.00 börjar det braiga!

Fina fredag!

Efter skolan idag så följde jag med Issa på stan en sväng. Började med lite fika, igen! Haha, men det va mysigt och gottis! Köpte kaffe som va dödligt gott vill jag lova! Satt där ett tag och pratade. Sedan började shoppingen! Så denhära dagen har varit väldigt bra faktiskt! Och den kommer sluta fint med, ska få träffa Freja igen! :)
 





surväder

Vaknade halv 8 imorse av att det regnade sjukt mycket utanför fönstret! Myckt riktigt insåg jag att det snart kommer bli översvämning om det fortsätter ösa ner. For till skolan vid 9. Hade bara 2 lektioner idag så dagen gick rätt snabbt, och den va rätt kul också! :)
 

Hejhej /mig och veran

Idag var det torsdag, och jag va tröttast av alla tror jag! Orkade fixa sminket imorse men inte resten! Och att gå till 16.15 gjorde inte dagen lättare! Men jag tog mig igenom dagen! Imorgon har jag sovmorgon och slutar 2! Dör va skönt!
Har även träning ikv, men eftersom jag nyss kom hem och måste äta så känner jag inget sug efter att åka tbx in till stan och springa! Så senare ikv tar jag med mig min egen vilja ut och springer! Bättre än inget ju!


Tjo

Yo! Jullan in the house jao! Piz mannen


HAHAHAHA

HAHAHA tesse upptäckte nåt jäkligt kul på bussen hem idag! Och bannemig va lik hon va han! Hahaha


Najs

Dryg dag! Men har personer som gör dom roliga! Fått bibliotekskort och även lånat lite böcker till skolan! Hade ju även sovmorgon vilket va riktigt skönt!


Skolis

Började dagen med sovmorgon! Sitter nu på första lektionen..matte! Fin lärare osv. XD vero hälsar!


Maaaaat

Visste inte va jag sugen på, så raffade åt mig massa gottaaaaaaa! Mat är min bästa vän


Just nu:

Matte med muppklassen


Tisdag

Dagen idag va bättre än gårdagen! Mycket skratt, nya lärare samt lektioner och det skönaste är att jag börjar komma in i klassen lite mer! Känns bra! Vero hade tråkigt på lektionen, så fick en fin bild av na! Haha!


Outfit


Måndag

Han knappt till skolan imorse, bussen är ju så jäkla seg! Men blev bara nån minut sen! Annars har väl dagen flytit på..inte den bästa dagen men! Efter skolan mötte jag Malin på stan, tog en fika och pratade lite! Hon är så ful, min bästa! Haha som jag skrattade åt henne! Åkte hem runt halv 4!


fiiiilm

kör på ett filmmaraton idag! Bästa vädret för filmmys! Blir nog lite olika gamla filmer, och OTH såklart!

Asta

Varit på astas första utställning! Va surväder så dom hade gräs överallt! Va även pissmyror precis där vi satt som bet både hundarna och oss. Gick bra iaf! Alla 3 va så fina så! Nöjd matte :)


Möms

Smörgåstårta till frukost, och ett hav med räkor ❤❤❤❤❤❤❤❤ lever


Haha åh :D

Gårdagens löpning fick positiv kritik!


Chill out

Bara för att det är helg är inte alla vaken natten lång! Så svarar man inte så sover man ju förmodligen?


Godnatt

Ikv sprang jag, länge! Och jag blev förvånad över mig själv att jag orkade så långt och så länge med endast 1 min vila en gång i början! Dutti jänta! Nu är jag mer död än levande..så kryper ner nu!


Kalas

Haft kalas här idag igen! Grattis robban och Gina! Tova och Micke kom en sväng, farmor och farfar, Ronny, morfar osv! Så det va mysigt! :)


24/8

Skolan gick bra idag, började 9 slutade kvart i 11! Hade nå jävulskt fula lekar idag, skulle måla självporträtt på 3 i klassen, utan att titta på pappret, bara på personen man målade av. Wille va ju skön, kunde inte hålla mig för skratt när han målade, aldrig sett nån så koncentrerad! Iaf, så gick jag och Otti på stan en snabbis efter skolan, köpte nya löpbyxor!


••••••

En hel sommar tog det...


💜💜💜

Lillbebis hade saknat mig medans jag va på skolan, hihi min bästa 💜


Pirrrr

Ja, men jag började ju som sagt gymnasiet idag! Och Melker på 6-års! Storkillen! Åkte buss in med Otti,Sanna och Emilia! Va lite nervöst på morgonen eftersom jag knappt känner nån i min klass, men sedan började allt släppa lite, hälsade på alla osv. Träffade även en ny tjej, Olesya hette hon! Verkar jättegullig! Så jag tror faktiskt det blir bra när allt börjar smälta in! Fick även busskort,skåp,en goodiebag med lite småkrams i! Kollegieblock,penna,sudd,klubba och 2 kondomer! Haha! Imorgon slutar jag efter lunch! Skööööönt


Första dagen på gymnasiet!

Första dagen avklarad! Känns bra än så länge så det blir nog bra! Har mest fått grejer och lyssnat, men det har gått bra! Nu sitter jag och väntar på Otti! Skriver mer när jag är hemma! :)


Träääänaaa

Tränade ikväll, skönt men jobbigt! Börjar faktiskt komma in i laget lite. Tur är väl de för snart drar serien igång! Och likaså gör skolan, imorgon, börjar stora jag i gymnasiet! Sjukt egentligen, men ser fram emot förstadagen! Nu-sova!


Godmorgis

Godmorgon! Sista ledigadagen för mig, känns lite tråkigt, men ändå kul! Imorgon börjar jag! Så nu tar jag vara på ledigheten med en lugn dag! Sanna ringde precis, hon går idag! Hoppas det går bra för alla dom! Nu ska jag iaf äta frukost och sedan mysa med Asta! Och ikv blir det träning igen!


Kvällen

Va ju med Sebbe idag, eller ja, i några timmar. Vi hade faktiskt rätt kul, han satt och fulade sig på min fb ett tag. Så lite bråkade vi väl. Annars provade jag kläder för han, hahahhaha stackarn! Närå, men vi hade kul. Vid 5 gick han hem och jag hoppade in i duschen. Halv 7 va jag på Hedbergska, gick sedan över till Åkersvik och där träffade jag min nya klass! Verkar ha fått superhärliga mentorer! Klassen verkar också bra, ska bara lära känna folket först! Men det va kul. När jag kom hem träffade jag freja, vi pratade mest! Myspysis...
Nu ska jag ta vara på sista natten som jag får vara vaken länge, för imorgon blir det i säng tidigt!
Nu-oth

Stäääda

Är ensam hemma idag, så har städat hela huset och mitt i städningen blev jag våldgästad!


WIIIE!!


XD

Hahaha blev tvungen! Dör va kul


Träning

Precis varit i stan och tränat! Gick helt okej! Trött nu så blir sängen och lite oth innan jag sluter mina ögon! Imorgon händer något stort!


Birsta

Varit i birsta idag! Köpte ingenting! Gick lite med Malin också! Kul unge dedär! Puss ❤ nu är det snart mat och ikväll blir det träning!


Hunger games

Igår hade jag filmmys med mami! Såg "hunger games" som va skitbra! Mor har läst böckerna, därför vi såg den. Men helt klart värd att se, dock slutade den dåligt..så nu ska vi vänta på dom andra filmerna!


Just nu

Ute på promenad med bäbis! Mamma handlar tills ikv och vi fick inte följa med in! Hihi otur!


Oj förlåt fatt jag somnade bubben! :)


Barnvakt

Igår kväll va jag barnvakt, mormor och Gina va här också! När barnen sov spelade Gina wii, haha askul att se! Dom for hem runt halv 11!


Spelarmöte

Igår åkte jag till alnö på spelarmöte! Det gick bra trots lite folk! Va där i ca. 3 timmar, sen hämtade Asta och mamma mig! Haha Sanna hade med sin lilla chihuahua (stavning?) och Asta va både nyfiken och rädd fast hon va större? Haha! Men det va kul iaf, umgås med nät nytt liksom.


Pw

Vid 9 tog jag en PW på 55 min! Dödligt skönt med högsta volym på skön musik och snabba steg. Gick 5,5 km! Så nu avslutar jag kvällen med en cola, vilket jag aldrig dricker, men kände mig sugen på de! Och några oth avsnitt! Imorgon väntar nåt roligt! Hoppas jag, vad får ni veta imorgon! Piz


Maaat

Fick gomat idag! Åt som en häst! Men gottis va det!


••


Morgonmys med bäbu

Imorse kom mamma,Ester och Asta upp på rummet och väckte mig! Sedan stannade Asta och myste lite! My love! Nu har jag nyss ätit frukost och ska nog fixa mig snart! Puss


Världens finaste, min bästa!


Löpning

Efter middagen drog jag till Erik! Vi skulle springa på spåret lite. 3 varv blev det och vi träffade jättemkt folk, Johannes,Lena osv! Så det va skönt och kul! Sedan cyklade jag hem och fikade, nu blir det nåt oth avsnitt innan jag somnar! :)


Soleeeen

Tillbringat dagen ute i solen med Freja! Superskönt väder! Låg ute i drygt 2,5 timma!


Mormor ❤❤❤

HAHAHAHAHA går in på fb och ser mormor...jäkla sköning!


Morgonmys

Tiiidigt imorse blev jag väckt och va barnvakt! Mamma va och besiktade bilen! Så vi barn passade på att mysa i mamma och robbans storsäng! Mys!


••••••

Irriterad!


Go

Jag och Malin hade jättekul igår på himlabadet, åkte kanor och fulade oss! Låg ute i finväder också så jag brände mig lite, men det gör inget! Hade iaf supermysigt! Idag har jag träningsvärk lite här och var! Underbart! Ska kliva upp och se hur vädret är, det kanske tillåter att läggasig i solen ett tag! :)


Räka

Känner mig lite smått bränd efter en dag i solen! Men jag klagar inte! Sol <3


Just nu!

Myser med Malin på himlabadet!


Hihi

Imorgon ska jag fula mig med Malin, vi ska leks på himlabadet xD haha kommer nog bli kul! Så godnatt / mörbultad brud xD


Alnö

Ikväll va jag och tränade säsongens första innebandy träning med förhoppningsvis mitt nya lag! 2 timmars träning, och satan va kul det va! Löpte till uppvärmning, sen spelade vi resten! Va så jäkla kul att spela igen, och laget va hur härligt som helst! Tränarna med, fick mycket positiv kritik från dom! Så det kändes jättebra! Nu är det bara att köra :)


Grattis mami!

Grattis världens bästa mamma! Love you! <3
 

Nytt

Tack tooooova!!!! Assnygg


Firande

Idag har vi firat både mamma och Tova hemma hos oss! Det har varit mysigt! Fikat och skrattat! Micke va med också, han hade värsta gulliga presenten till tovis! 18 röda rosor och en utomlandsresa i 2 veckor! Fuck them! Men det va kul iaf! Hehe puss tovaaaaa ❤


❤❤

Grattis på 18-års dagen bästa du!


Världens finaste!

Jag har världens finaste valp! Hon har precis lärt sig att gå i trappen, så hon kommer alltid upp och vill mysa med mig, har jag dörren stängd sitter hon utanför och väntar tills jag öppnar! Igår kväll när jag kom hem kom hon inte fram sådär som hon brukar göra när man kommer hem, nej för då hade hon helt själv gått upp till mitt rum och lagt sig i min säng och sovit! HUR HIMLA GULLIG ÄR HON INTE?!?!?!! Så hon fick sova med mig inatt, lillbebisen min ❤❤❤


Maaaaat

Fick bestämma mat idag! Satt bra fint i bringan min!


XD

Har insett att ha håret i denna frisyr kan man se lite söt ut! Haha!


Tr

Klev upp i tid imorse! Eftersom min tandställning gick sönder så hade jag en tid för lagning idag, så fixade mig och de! Medans kom Asta upp till mig, vilket hon börjat göra hela tiden, haha lillgosan! Så hon ligger i sängen Medans jag fixar mig!
Gick iaf bra på TR, ska dit igen på måndag! Blir nog kanon! :)


love

 
min fina,fina Justin! Så jävla bra han äääär! 

Nytt!

Idag har jag och familjen varit på birsta en sväng, köpt present åt Tova som fyller år på söndag! Fyndade lite jag med, under 200 lappen! Kändes bra! Nu är jag hemma och tar det lugnt, vädret suger, som vanligt! Så får se om det blir nånting ikväll, annars ska jag se OTH och gråta lite till! :)
 
 
Den stickade tröjan ger inte den rättvisa färgen, den är vinröd och inte brun/svart som den ser ut att vara på bilden!

OTH

Inatt kollade jag på OTH, och herregud vad jag grinade! Jag grät och grät! Va så sorgligt så herregud. Länge sedan tårarna sprutade så mycket!

"helgen i graninge"

Igår kväll kom jag hem efter en rolig "helg" i Graninge med massa kompisar! Vi va 9 stycken som bodde i Frejas pappas stuga! Stor och mysig. Vad har vi gjort då? Jo jag har för det mesta lagat mat, hehe det är kul! Men annars har vi sett massa filmer, lyssnat på musik, nattbadat, vissa åkte båt, lekt,pratat,busat,spelat kubb osv! Kul har vi haft iaf! Visar inte alla bilder för det är alldeles för många! (När vi satt vid bordet och åt, lekte vi att jag och Fredrik va föräldrar och resten barn <3)
 
 
 

Just nu


knasigt inlägg

Otto,Lollo och William kom ju hit i torsdags! Va mysigt men lite jobbigt, hehehhe. William gjorde lite sattyg, han och melker hatade varann typ,medans ester lekte jättebra med Wille. Otto kom in tiiiidigt på morgonen och hoppade på mig för att jag skulle vakna, idiot ahha! Åkt runt i stan och visat Lollo runt, varit hos mormor och även haft lite folk här hos oss och dom vuxna hade det lite mys ute! Idag åkte dom hem, vilket både känns skönt men tråkigt. Har även varit i Timrå med mormor hela dagen, Asta följde med också! Gina spelade ju fotbollscup där, så det va mysigt! Kom hem runt 7. 
 
Förlåt fatt jag har sämst blogg för tillfället, men jag har insett att om snart 17 dagar börjar jag i gymnasiet. Mitt sista sommarlov med mina gamla bästa börjar lida mot sitt slut och därör tar jag vara på dom dagarna och lägger bloggen lite behind bara för att hinna med att umgås med alla! Och därför drar jag och typ 8 till, till Frejas stuga imorgon och sover där 2 nätter! Kommer bli sjukt kul! Hoppas jag! Massa god mat, badningar, umgås med härligt folk, filmkvällar osv! Längtar!
 
Helgen har även varit kul! I fredags drog jag och Hanna in till stan för att möta Freja och Moa, där vi sedan köpte lite gotta och knatade upp på norra berget, SATAN VA JOBBIGT DET VAR!! Men det va jättemysigt där, satt på några stenar, lyssnade på Uggla och Kent nere ifrån Norrporten, sen kom regnet och vi traskade ner för att se vad som hände, och där hände allt typ! HAHA! Men det va kul, men väldigt obehagligt väder. 

Så söt!

Haha vi såg världens sötaste lilla tjej på furuvik tror jag! Hon va i esters ålder och så jävla söt! Blev kär!


otttoooo

Snart kommer otto med sin flickvän och hans barn hiot över helgen! ÅH VA JAG HAR LÄNGTAT!!!! Städat hela morgonen :D WiIIIIIE!!!!

furuvik

Igår åkte hela familjen till Furuvik över dagen! Det va supermysigt! Massa djur och karuseller! Asta va med också, lagomt trött hon va i slutet, gick gå runt och bära på henne haha! Lillfisan. Men det va kul! lägger upp lite djurbilder nu, karusellbilderna har jag på mobilen så jag lägger upp dom senare!
 

RSS 2.0