ny header

hejsan! jag är ju hemma idag igen , hur tråkigt som helst. och hur mkt snor kan de finnas i en liten avlång gjer? hua. nu ska jag iaf göra en ny header till bloggen . ser en aning tråkigt ut kan jag ju erkänna ! ska nog fråga emilia om hon skulle vilja fixa in den , jag är ju handikapp typ :P he-he. 
ikv ska jkag vara med malin, issa, emma och hanna , brokvisten kanske skulle me hon å. tur att jag hade malin och issa vill jag lova ! puss på er. a men nu ska jag snyta mej och fixa ny header, vi hörs!   


sjukling

hej igen! ja som sagt har jag ju varit hemma hela dagen.. dödens! a men igår blev jag så otroligt glad!!!! jag såg att min kära klänning som jag velat haft finns igen, sist va sen slutsåld, men inte nu! så nu är den beställd! askalas som min vän hanna brukar säga. haha nu har jag mor och barnen laddat ner massor av musik, melker och ester föredrog smurfhits, så ja nu dansar dom som några vildekorrar på golvet, och melker skrattar så han knappt han andas, då är de minsann kul. jag valde salem al fakirs skiva och mamma the owl city troja de heter? aja men nu ska vi schejka vidare! vi hörs. 

drogtema

hejsan. igår på skolan hade vi "drogtema"  , alltså inga vanliga lektioner, va faktirst ganska kul om man bortser från att jag hade ingen röst...så ja jag är hemma idag . a men iaf igår va vi på en föreläsning där de va en kille dom varit missbrukare men är nu helt ren. va faktist riktigt intressant. tyckte han verkligen förmedlade att vi inte skulle pröva droger för de hjälpte inte hur man än mådde. riktigt bra eftersom de blir allt mer som provar de. usch! a men iaf så va de ju en bra dag. juste mittnytt va ju med oss hela dagen åxå.

imorgon är de ju midsommar afton tänkte jag  säga som joel sa igår , hahah jag verkligen älskar när han skrattar! träffade min kära vän johanna w igår med  eftersom hon va i matfors så lekte jag en litan stund me na. men sen frös jag så enormt så jag gick hem.

jag har funderat på om jag kanske ska lägga ner min blogg? jag menar , hur många läser den egentligen? och den är ju dödstråkig! ska nog fundera ett tag på de... vi hörs!


hello julia

har verkligen tappar greppet om att blogga. ingenting händer i mitt liv. haha jo de gör de men inget ni vill veta skulle jag tro elr? a iaf så skulle jag ut och promenera , men vädret hindrade mej! så jag stannar inomhus och fixar och donar. ska duscha, måla naglarna, ta fram kläder tills imorgon, ta fram matchgrejer tills imorgon, kolla på engelska läxan, ja typ de. och ja , imorgon har vi träningsmatch mot 98, ska bli riktigt roligt! hoppas vi har en liten folksamling åxå! hehe ego?!? a men iaf, nej nu svalde jag bort orden. men vi synes och höres!

juste, jag melker och ester åt en hello kitty glass förut , smaka helvete! men i deras mun verkade de som att de va en fantastisk glass!


helgan!

sammanfattning utav min helg!

fredag: va på skolan , gick hyfsat fort, åkte till birsta med mamma och barnen. skyndade mej hem för att sedan gå på träning, där mötte vi killarna , gick inte så bra , hahah men de va ju ganska kul iaf! a sen åkte jag till mormor för att sova där, mysigt va de!

lördag: jag och mormor åkte till birsta för att knäppa kort på alice, blev supersupersööööt <3 a sen åkte vi och köpte lite bilgrejer. sen åkte vi och köpte något att äta, blev paj, och vi köpte ju smulpaj åxå , jammi. vi va ute och promenerade lite innan smulpajen åxå. sen planterade vi, och mormor gjorde sönder sina bästa byxor åxå , hua. sen åkte jag hem runt 9.

söndag: vaknade, gick ut på power walk. va ju superfint väder! sen duschade jag och mormor och tova kom för att äta grillat med oss. de va ju mumsigt! efter de kom tesse och hennes familj. hände inte så hemskt mkt , haha jag va så trött så ojojoj. stackars tesse som fick stå ut med mej! efter de så ville sebbe att jag skulle gå ut och prata med han , då va ju jens och joel w där åxå , haha oj va joel skrattade! han skrattade så gulligt! haha

på tisdag har vi träningsmatch mot 98 på thule så ni kan ju lyfta era rumpor och komma dit tkr ja ! kyss!

ingenrubrik

hej hallå! jag hinner ärligt talat inte blogga så hemsk mycket! a men iaf igår va jag med mor, mormor, tova och gina på birsta , blev 3 tröjor , sen så hade jag redan fått ett par jeans, en tröja och ett par super gulliga trosor , hahah! a men jag blev nöjd , kostade inte ens 200 kr :) och jag har nyss anmält mej till hudik nu åxå , ska bli superkul :) hihi och sen på tisdag har vi träningsmatch mor 98 haha jo jag vet lät en anaing men jaja , blir nog kul de med :D men nu ska jag lyssna på mjusikkkk .

adios

en dag i stockholm/globen

hallå! jo som sagt. igår så följde ju jag, emilia, issa, emma och malin med innebandy pojkarna ner till stockholm, för att titta på SM-finalen i innebandy. superkul varde! började med att vi samlades vid luddes för att sedan åka vidare till tågstationen. där fick vi vänta ett tag sen hoppade vi på x-2000 klass 2 ahhahaha måste skryta en aning nu ju. mysigt att åka tåg , iaf ett tag vare de sen blev man allmänt less... men de va ju roliga toaletter och dörrar . haha. a sen kom vi fram till stockholm efter 3,5 h så vi rusade vidare till tunnelbanan och de va ju kul för vi fick stå. alltså vi flög som vantar när de startade och stannade ! haha. ja sen fick vi gå en bit för att sedan komma till globen. stort vare hahahah nöt.se. a iaf så fick vi stå i kö för att komma in och då måste dom ju rota i ryggsäcken , jävla idi, vi är ett innebandylag. ofta vi skulle ha med oss alkohol osv. aja vi fick iaf slänga de. sen kom vi in och skulle skynda oss att komma till våra platser. fick högst upp. jag fattade inte hur stort de va där , haha ballt vare . a först va de ju damerna , den bästa matchen med iksu-rönnby. jag och emilia blev galna i andra och tredje perioden , skrek som nå stuckna grisar må ja säga! dock slutade det med en förlust. men dom va ju superkanon bra ju! förutom på straffarna. a sen skulle vi äta middag? men ojoj vilken  middag de blev, en korv med bröd och dricka , mer än så blev det inte, 40 spänn blev det åxå! a när vi smolat i oss de gick vi tbx till våra platser. då köpte vi litan gotta. dyrt va de med! a sen mer mot herrmatchen kom de in mer folk. mest gubbar. och då satt de några norskar nedanför oss. haha och jag såkade knäppa kort på han fast jag skulle knäppa på planen, men han gick precis förbi, då flinade han och jag fick svenska spel. a men sen blev vi tvungna att gå för vi skulle ner till tunnelbanan igen och ta tåget hem. goch så trött jag va må jag säga! men goch va kul de va må jag säga! allt ljud, allt som hände , 155 kort mer på kameran efter denna upplevelse, bilder kommer komma in på bdb och face. och juste de va ju en man som frieriade i globen åxå! grattis till de paret! a men nu har ni en snutt att läsa om igår , mer får ni prata med mej om haha!

adios


KÄR

heej! ja , idag va jag med gina :) vi va på thule för jag ville prova mina nya fotbollskor, haah dom va kanon dom :) tur de:) sen gick vi hem och åt gomat. och mor min färgade mormors hår. superfint! sen gick vi och spelade lite till. sen skulle onga hem :) så jag satte mej och sydde en tråd´! blev ju fint de med.

åhhh.. jag tror jag har blivit kär! kan ni gissa? helt beroende!försöker vara som en av dom... helt plötsligt älskar jag klänningar, diadem i alla färger, läppglans, lockigt hår osv. va ska jag ta mej til? :D KÄÄÄÄÄÄÄÄÄRR <333333333333

goch! aja nu får jag ta och lugna stjärtnärverna!


adios

dagens påhitt

hejåhå!
idag va jag ju med dubbelv och lite lh. först kom lh hem till mej sen efter en stund kom w.) vi satt mest och pratade och knäppte kort med lh system. haha jag va supere seriös vill ja lova! sen gick vi ut och knäppte kort vid en fin stenmur , ahha min id'e :D vi gick till ett dagis också men de då såg lh sin mor och far som skulle till stan så hon åkte med dom dit. och då vare bara jag och w. vi gick hem och satt vid datorn och skrattade och va seriös! sen gick vi till gårn för m ville dit. e, w och j va där. uffa, fast de va df vi fick dit. åh juste . mina jeans sprack! stackars mej:( i grenen med :(
aja


adios

dubbelv idag!

  hallå där!
 idag ska jag vara med dubbelv och lh troja med. de blir nog kul de! johanna har dock inte kommit än så de är bara att vänta! haha. jag kommer inte skriva så mkt nu. får bli mer ikväll när de har hänt någe :) a men vi hörs!

adios


gårdagens

igår va jag ju med hanne , emilia mådde tyvärr inge bra. hoppas hon är bättre nu ! de är lite konstigt för oftast när jag ska vara med typ hanne då sitter vi först och vet inte va vi ska göra , hahahaha sen typ efter en timme då kommer vi igång :D haha. men igår så va vi ute och gick och åt på jumbo-tuggummmmin<33 haha och drack LOKA. sen gick vi på skolan och va i klätterställningen. saker kom och gick . aja. sen gick vi hem och gjorde pankaka som vi säger! haha hanne va ju superduktig... jag där i mot, hu jeda mej. aja sen typ halv sov vi. sen skulle na hem :) men de va ju kul så länge de vara. jo juste vi gick typ på ica 4-3 gånger haha.

adios

gårdagens

igår va jag ju med hanne , emilia mådde tyvärr inge bra. hoppas hon är bättre nu ! de är lite konstigt för oftast när jag ska vara med typ hanne då sitter vi först och vet inte va vi ska göra , hahahaha sen typ efter en timme då kommer vi igång :D haha. men igår så va vi ute och gick och åt på jumbo-tuggummmmin<33 haha och drack LOKA. sen gick vi på skolan och va i klätterställningen. saker kom och gick . aja. sen gick vi hem och gjorde pankaka som vi säger! haha hanne va ju superduktig... jag där i mot, hu jeda mej. aja sen typ halv sov vi. sen skulle na hem :) men de va ju kul så länge de vara. jo juste vi gick typ på ica 4-3 gånger haha.

adios

kameltå<3

hej å hå , stortå :D haha gud va roliga jag är . jag har inte bloggat så mkt på ett tag vet dock inte varför.
har iaf bytt lag nu till 97 , känns skönt:) emilia med , issa vet ja inte om thomas ville släppa? menmen de löser sej :)

imöra ska jag vara med emilia och hanne .) hanne har jag saknat supermkt! emilia va jag ju med i torsdags. haha jag hade kameltå :) de gillar vi :)hahahahahah

jag funderar på att köpa mej en lite hamster? ska jag... en liten söt tjejhamster som ska heta hedvig :) supergulligt ju :) jag tror jag ska de :) jag vill !

aja


adios

RSS 2.0