Söndag

Jag går mot bättre dagar, är väldigt glad och har mycket att se fram emot nu! Har 1 arbetsvecka kvar innan några dagars ledighet innan jag börjar på mitt andra jobb. Och denna vecka är Gatufesten också, hur underbart roligt kommer inte det bli trots dåliga artister! Kommer nog bli superkul, får hoppas att vädret håller i sig! Sedan händer lite andra roliga grejer denna vecka med, så himla kul!
Annars har det inte hänt speciellt mycket, har jobbat väldigt mycket på kyrkan, går jättebra och har jättegoa arbetskamrater. Har även hunnit mysa med familjen i stöde med fina vänner och god mat i det härliga vädret. Även varit och shoppat med mormor, Tova och Gina! Hittade sååå fina grejer och hade bästa sällskapet. Behöver inte vara mer än så! :)
Nu idag har jag legat ute och solat hela förmiddagen, superskönt. Väntar nu på att det ska bli mat, söndagstacos!!


Words

Ibland snurrar huvudet till alldeles för mycket, tex när man har sina sömnlösa nätter, då man bara ligger och tänker på allt och inget och är alldeles tom på något vis. Då man ligger och tänker på hur man själv är och hur man själv har förändrats med tiden. Ibland är det jobbigt att inse vissa saker medan man ibland tycker att det är skönt att ha gjort som man gjorde. Ibland känner jag mig vuxen, fin och duktig medan jag kan känna tvärt emot andra dagar. Det får mig att tänka på hur jag vill vara för att stå upp för mina vänner och min familj, för att visa dom att jag är den dom vill att jag ska vara. Men livet är fan inte en dans på rosor, livet har sina medgångar samt motgångar och man kan inte alltid vara den "perfekta". Men jag försöker med hjärta och själ att passa in och göra det jag ska göra för att få dom i min omgivning samt mig själv att må bra. Allt blir bra bara man anstränger sig, och det ska jag göra


Fake smile


Fuck that

Jag grät, väntade dag in och dag ut, hörde av mig så fort du va online, stöttade dig och allt dedär jag trodde krävdes för att nå fram. Men nej..så enkelt var det visst inte..vad mer begärs?


RSS 2.0