JO MANNEN

Idag har inte mycket hänt. Mest sett fram emot att få träffa Agnes. Annars har jag bara varit hemma, tagit det lugnt och ätit gomat! Sedan på kvällen träffa jag Agnes en stund. Nu ligger jag i sängen och ska se OTH, imorgon hoppas jag på att mer ska händaaaaa! 
 
 
 
typ ett år sen, hohohoho! 

Gatufesten snart???

Alltså herregud, jag längtar så farligt mycket till gatufesten. Inte lika bra artister som förra året, men jag har några jag bara MÅSTE se! Åh det är sjukt vad jag längtar, blir helt extas när jag tänker på det! Dock såg jag att det ska regna, men jag ber till gudarna att vi ska slippa det! Om 5 dagar kör vi! WOOOOP!
 
 
Hur snygg är han inte?!? Åh jösses!

latmask..

Idag har jag inte gjort mycket alls, vaknade vid 11, åt frukost med Asta eftersom jag va ensam hemma medans mamma va i stan och lunchade med Robban. Sen dess har jag bara kollat på OTH och varit på en prommis med bebis. Ikväll ska jag gå ut på powerwalk igen, så himla skönt!

stormyser

Förut va jag ute på en powerwalk, gud så skönt det va! Hög musik, snabba seg och skönt i luften. Det va hur skönt som helst. 
När jag kom hem duschade jag, läänge! Rakade benen och tvålade in mig med världens godaste tvål. Luktar så sjukt gott! Nu ligger jag i en nybäddad säng i ett nystädat rum med ljus tända och ser på OTH. Jag gråter, jobbig serie, men attans va jag är beroende!
 

stadsmys

Idag klev jag upp 9, duschade och åt frukost med mamma. Sedan började jag fixa mig för att jag och Malin skulle till stan. Åkte in vid 11. Va rätt fint väder, men blååååsigt! Sjukt mycket rea på alla affärer också! Shit. Men jag snålade lite idag. Höll mig under 200 kr! Kändes bra. Ska inte köpa nåt mer nu innan Gatufesten, kan ni förstå?? 5 dagar kvar! JAG SPRICKER AV LÄNGTAN! Kommer bli makalöst kul. Åh, sjukt! Dom har redan börjat sätta upp tälten osv. 
 
Hade iaf en jättetrevlig dag, med lite shopping och mat,lite skratt osv. Nu ska jag käka middag och sen ska jag städa lite på rummet, bara hålla det fräscht liksom! Får se om jag och Malin gör nåt ikv!
 
 
 

Grattis skitunge!

Idag fyller min lillebror Melker hela 6 år! Vart har tiden tagit vägen? Kom ihåg när jag berättade för klassen i 3:an att jag skulle få ett syskon, haha! Men han har haft en bra dag iaf! Fått massa presenter och massvis med fika. Usch! Haft främmande hela dagen typ. Men vi är alla nöjda med dagen! Melker fick ett Nintendo 3DS eller va de hette, ahhaha lite småkul faktiskt! 
 

igårkväll med Malin

Igår va jag med min Malin, fula unge! Haha, vi åkte på ica och köpte massa frukt och glass. Gjorde en god fruktsallad sen hemma hos Mallan. Åt lite, fulade oss nå fruktansvärt osv osv. Ni vet på ett ungefär hur jag och kongo brukar vara! Vi gjorde iaf enormt fula videos som vi sedan la ut på facebook, och jag tror det va länge sen jag skrattade så mycket åt oss som då. Herregud va fula. Sedan satt jag på CR och då somnade Malin, jag fick panik så jag bad mamma hämta mig xD Så jag for hem halv 12!
 

Igår

Igår åt jag gottis, och på kvällen va jag ute med Sannooo!
 
 
snygga osv.....

dagen efter midsommar!

Dagen efter midsommaraftonen så drog familjen till Stöde och år lunch! Va supergott! Röding, färsk potatis och sallad. Va verkligen asgott! Sedan va vi ute och myste lite! Gick på prommenad med Asta osv. På kvällen myste jag hemma hos Frillo!
 

stadis

Va och myste med Freja i stan häromdagen! Köpte presenter till Murris som fyller hela 6 år imorgon! Tiden går fort! Sedan blev det så varmt så vi låg och solade, hur härligt som helst! Verkligen supermysigt, åt lite mat och pratade massa!
 

Midsommar 2012

Min midsommar va supermysig. Började dagen med att fixa mig, sedan drog jag och hela familjen till Tokarsberget och myste lite. Träfade mormor och hundarna, och det va jättemånga som kom fram och ville hälsa på alla bebisar. Dock va Asta en surpuppa haha, så dom kollade mest på Ziri och Sixten! När vi skulle hem kom Sebbe och pratade en stund, haha gull! Åkte hem och började med maten eftersom vi skulle ha massa gäster hemma. Farmor och Farfar + Kickis kom och åt med oss. Va riktigt gott med mat må jag säga! Fanns så himla mycket att välja på också. Märks att mor min varit kock en gång i tiden. Senare mot kvällen kom även mormor och dom, Stefan och Vivi och Nils! Juste, Malin kom även en stund! Hur mysigt som helst! Mot kvällen for jag även på fest, kanske inte i min ålder men det va kul i början, sedan blev jag bara förbannad så malin kom och hämtade mig så åkte vi vidare till några andra! Så en helt okej midsommar trots oplanerat! (förlåt föroordning på bilderna xD)
 

OTH

åh vad jag har fastnat för OTH! Helt galet va bra den är! Gråter om nätterna när jag ligger uppe i sängen och kollar, ibland kommer Astis och slickar lite på mig, gullhöna!
 

pics!

 
Lite bilder bara sådär, saker som jag gjort. Köpt 3-dagars, myst med Ester, åkt buss med en sovandes Johannes,myst med baby och legat i Frejas dödssäng!

MÅSTE HA BILDER

Jag hade tänkt blogga massvis nu när jag ändå är ensam hemma med Asta, MEN såklart vill min jäkla iPhone ladda över bilderna, och varför det vet jag inte. Men jag ska försöka med hela min själ!

förlåt så himla mycket

Hej! Förlåt för att jag bloggar så himla dåligt. Men mycket har hänt och händer. Jag har sommarlov, leker med mina fina och har min lilla Asta! Och eftersom dom gjort om på blogg.se så funkar inte min blogg-app för tillfället så jag kan tyvärr inte lägga upp några bilder från de senaste dagarna! Gör det så fort det funkar igen. 
Men jag kan ju berätta lite kort vad jag har gjort. Jag har varit med fina vänner, jag har äntligen köpt 3-dagars till Gatufesten som är om några dagar. Jag har varit mycket i stan, både med vänner och min kära mor. Imorgon är det midsommar och jag ska mysa med min familj hela dagen. Mot kvällen får jag se vad som händer, kan möjligtvis bli så att jag tältar med mina filurer. Men nu ska jag fixa mig, för ikväll ska jag sitta vid brasan hemma hos Freja med Emelie och mysa. Hoppas ni får en fin midsommar allihopa! Lovar att lägga upp massvis med bilder efteråt!

Mys!

Nystädat och tänt doftljus! Nu ska här mysas med lite oth! :')


Träning

Tog mig ett pass!


Birsta

Åkte till birsta och dollarstore med la familia! Köpte äntligen en keps! Woooop! Och lite nödvändigheter! Nu ska jag städa mitt ruuuuum!


Tjo

Godmorgon! Sitter och äter gofrukost, standard att jag lägger ut på mat med vem bryche? Idag ska jag städa lite eftersom det ändå inte är nåt höjdarväder!


Fuck

JAG DÖR!!!!! GÅR INTE ATT KOLLA PÅ OTH ÅH PAIN :'(


F & H

Fick äntligen träffa frejsson! Åh den lilla bruna ungen! Va supermysigt att sitta och prata och mysa. Sedan blev vi hungriga, så vi mötte först upp hannis! Sjukt länge sen jag va med henne, men hua va kul det va, saknat det lite! Men vi gick till Ica och köpte lite saker så vi kunde äta! Och sablar va gott det va, godaste jag ätit på rätt länge!
Haft en riktigt bra dag iaf, men fiiiiina vänner som jag tycker mycket om!❤


Today

Ute och myser i finvädret! Ska snart till Freja! Puss

 

 

 


Go mat


Dare You To Move

Den här låten väcker många känslor just nu..det här är bara en början..

Ikväll

Ikväll har jag myst med sanna! Va ensam hemma så vi slog på stort och lagade mat! Ska snart visa hur gott det va! Hua


Frukost

Åt brakfrukost imorse! Sjukt gott


Natti

Eftersom jag sover så illa på soffan så tog jag upp lillhöna på rummet, så nu ska vi sova gott ;)


Life is hard you know


Fredag

Ingen höjdardag direkt! Men aja! Livet leker! Har bara varit med mallan idag! Pratat mest, tjockat och promenerat! Mys eftersom det va finväder idag! Wiiie


Lol


True shit


Igår

Igår kväll åkte jag och tältade! Dock for vi hem vid 1 eftersom det va enormt med cp mygg!


Stan

Idag va jag på stan med min bästa! Vi myste vid ån med lite jordgubbar osv! Sedan shoppade vi och skrattade! Mår så bra med ungfan! Nöjd med shoppingen är jag åh!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1736712/images/2012/pic_206602901.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1736712/images/2012/pic_206602938.jpg" class="image">


❤❤

Fick dessa av mamma när hon kom hem från götet! Tack mami! ❤


Igår

Igår kväll hade jag riktigt kul! Va med fina kompisar och myste på ordentligt. Jag och emilia spelade faktiskt LoL mot varandra..jävla spelskit..man fick ju bara damp! Annars kollade vi bara på skräckfilmer och skrattade massa! En bra kväll alltså :)


I'm a boss

Mamma är i Göteborg och därför bloggar jag lite. Jag är hemma med Asta på dagarna och hämtar barnen på dagis när dom slutar. Jag städar,diskar och lagar mat tills Robban kommer hem från jobbet. Så det är så det har sett ut dom här två dagarna! Men jag har tyckt att det varit rätt kul, dock har jag bara varit hemma..men ikväll tänkte jag åka och umgås med några sköna typer hemma hos Erik! Åh ska bli sjukt kul!
Just nu sitter jag i soffan med glass och OTH efter att ha städat lite :)


stop

Det är sent nu, alltdeles för sent. Varför är jag vaken nu för? Jo, jag har kollar på OTH avsnitt och gråtit. Jag levde mig in alldeles för mycket och nu kan jag inte sluta.
Jag möttes av otroligt hemska nyheter på facebook. Alltså..allt för mycket händer nu. Ska man vara glad eller deprimerad? Jag vet inte alls..Jag vet faktiskt inte ens vad jag själv håller på med..

Städat

Nu har jag städat färdigt! Luktar gott och är fint! Nybäddat är det också! Åt kycklingsallad till middag vilket va riktigt gott. Nu ligger jag nyduschad och mätt i soffan med en snusandes Asta! Ikv ska jag se massa OTH avsnitt och mysa!


Städkärringa

Eftersom det är fulväder idag tänkte jag städa mitt rum samt mitt badrum! Så skönt efteråt! Efter det ska jag kolla på massa OTH avsnitt och pussas med bäbu


hehhehehehehe

Ha det så bra i Mallorca nu era småskitar!

Min lilla bebis!

Jag har ju fått min lilla hundbebis nu också! Asta är MIN!!! WIIIIIIIIE! Igår skrevs papprena på om att jag va ägaren hihi! Fast hon är ju hela familjens såklart! Hon verkar trivas jättebra! Är jättegosig och helt galen ute. Springer runt och busar som bara den. Man blir så glad. Så jäkla söt är hon! Ser ut som en nallebjörn.

9B, ni är bäst

Jag hade en superkväll! Åh ni är så bäst allihopa! Vad skulle jag göra utan er? Ni gör en alltså på bra humör. Vi grillade, hade kubbtunering,skrattade,pratade och sjöng! HAHHAHAHHA älskar er fulisar!♥♥♥♥♥
NI ÄR BÄÄÄÄÄST!

skolavslutning :(

Igår hade jag min sista skolavslutning i grundskolan. Vi hade strålande väder och alla va glada! Men satan va jobbigt det var! I kyrkan gick det bra, men precis när vi skulle gå ut, då brast det. Grät som ett litet barn, höll för betygen för ansiktet. Och inte bättre blev det när man skulle stå ute och krama om alla. Och att se andra gråta gör ännu mer ont i en. Så vi stod där, grät och kramade om varandra, såg hur föräldrarna höll sig om hjärtat med tårarna i ögonen och tyckte synd om oss. Nej usch va jobbigt det var! Dock fick vi 550 kr var från klasskassan, de gjorde en lite glad iaf! Sedan bestämde vi oss för att klassen skulle mysa på kvällen!

Me, Not U

Närmare titt på hur jag såg ut på avslutningsmiddagen!

Avslutningsmiddagen

Torsdagens avslutningsmiddag va så himla bra! Alla va superfina och hade verkligen klätt upp sig. Vi minglade, fick 3-rätters och hade rolig och fin underhållning. Vad med kunde man önska? T.o.m att jag började gråta lite smått när min klasskamrat sjöng en låt till vår klass. Ja, alltså åh, det va jättemysigt!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

nära

ikväll har jag samt alla andra 9:or på skolan avslutningsmiddagen! Ska bli sjukt kul! Hoppas min oro i magen inte kommer fram, för nu ska jag ha kul!

Äntligen!

Idag blir du min! Bara min ❤❤❤❤❤❤ och lite familjens xD


Mys

Igår va jag med Freja på stan och kollade runt! De va mysigt men kallt! Vi åt lunch på tacobar och chillade! Fick med mig ett linne hem också! Mamma och barnen kom och hämtade oss vid 3, då for vi och handlade lite mat, sen for vi hem xD åkte till Frejs senare på kvällen och kollade på oth! Myyyys! Gick hem vid halv 10, sen kom Agnes till mig halv 12 och sov med mig <3 gooooooos


resten av Göteborgresan!

Lördag:
Klevv upp vid 9 kanske? Gjorde oss klara lite snabbt och sedan gick vi till Sjöfartsmuseeumet. Det va lite småmysigt faktiskt. Kollade på massa coola fiskar och massa annat. Fanns även en avdelning med gamla båtar och man fick även se hur man bodde förr i båtar osv. Fiskarna va roligast där! Köpte äben en present till Melker och Ester där!
Direkt efter gick vi allihopa in till stan och klev på en sightseeing buss som skulle ta oss runt om i Göteborg. Kallt men coolt!
När sightseeingen var över så fick vi shoppa! Hittade massa saker. Visar det lite senare! For sedan hem till vandrarhemmet och bara myste!
Söndag:

Vaknade ännu tidigare! Åt gofrukost och lockade håret på några av tjejerna, så fint så! Sedan tog vi spårvagnen till Universeum. Alltså vad ska jag säga? Det va sjukt kul! Så himla fint,coolt,häftigt och ja..allt på samma gång! Man blev som ett litet barn som ville upptäcka allt mer. Åh det va så himla kul. Man skulle kunna vara där i timmar. Det va griscoolt! Åker ni till Göteborg, då måste ni på Universeum! Helt fantastiskt att se!
Efter universeum drog vi till LISEBERG (!!!!) Åh, det va så himla roligt. Jag åkte nästan allt och satan va jag skrek, skrattade, grät och mådde bra. Åkte allt om och om igen. Det var en enormt energikick, dock i slutet av kvällen va min energi helt borta och jag mådde fruktansvärt dåligt. Vet inte riktigt vad som hände, hade inte ätit mycket eller druckit. Så jag kände mig rätt svimmfärdig. Men innan vi for hem åkte jag faktiskt Atmosfear TVÅ gånger. Ingen märkvädig för att vara Europas högsta frittfall..Men det va kul!
Måndag:
Städade och skulle vara ur rummen vid 10. Efter de åkte vi till Nordstan och shoppade..i typ 6 timmar? Innan tåget gick hem dvs..Köpte lite där med. Va riktigt trött på tåget hem. Vi hade som tur va ätit lunch i stan och även köpt med oss subway till middag på tåget. När vi bytte tåg och hoppade på Stockholm-Sundsvall joinade även klass 9A oss i samma vagn eftersom dom åkte samma tåg som oss hem! Sov ingenting då..HEHHEHE
svart linne-BikBok
tygväska-
skor-H&M
bandou-Kappahl
svart bh-H&M
vit bh-cubus
strumpr-cubus
solglasögon-H&M
iPhoneskal-liseberg
byxor-cubus
bikini-H&M
rosa/vitt linne-Gina
iPhonehögtalare-Telia
Om jag säger såhär. Jag har faktiskt aldrig haft så kul med min klass som på denna resa. Satan va guldvärt allt jobb har varit! Vi har haft äckligt kul och skrattat som bara den. Om 3 dagar skiljs vi åt för alltid. Känns knäppt. Vill inte. Jag har det så himla bra med dom här mongona så herregud. Världsbäst. Kommer svida hårt inom mig på fredag. Faktiskt, jag längtar inte alls..inte ett dug. Känns allt för jobbigt. Usch..jag älskar verkligen min klass..9B, Tack för ALLT! Ni är bäst!
Kärlek

bajskablar

tyvärr vill inte min mobil ladda över alla dessa 200+ bilderna..........bloggar så fort jag får in dom!

hemma

Kom hem inatt efter alltså..ja..kanske bland den bästa resa jag varit på. Och ja, jag är helt seriös! Haft så enormt JÄVLA kul med mina bästa homiesar. Sjukt bra har vi haft det. Ska berätta mer om Lö/Sö/Må straxt!

Fredag

Efter att vi tröck pizza, alla hade bajsat så tog jag,Malin,Emma,Elin och Sanna en smygprommenad in i Göteborg! Vi hittade faktiskt till stan så vi sprang mellan massa affärer. Hittade faktisk ett jättefint linne inne på bikbok! Sen stängde alla så vi började knata hemåt! Åh helt underbar dag i göteborg! Fint väder va det med. Nu har jag nyss duschat och ligger i sängen och är rätt slut..så vi hörs imorgon! Btw: jag älskar min familj och Asta!


Pizza

Maaaaaat


I götet!

Efter 7 timmar kom vi äntligen fram! Sjukt skönt. På spårvagnen började allt det roliga. Ture hoppade av en station tidigare och fastnade med massa fulla studenter, och fan va han trivdes! HAHAHAHAHAH va sjukt kul, alla fick panik och skrek på han att hoppa in igen! HAHAHAHA åh jag grät av skratt! Älskar min klasssssss! Nu sitter vi på en restaurang och ska käka! Puss uppdaterar sen med ännu mer bilder!


Mot Göteborg!

Har snart åkt tåg i 7 timmar...lite less nu va xD


RSS 2.0