Ajaj

Går fan inte bra med plugget elleh! Vill bara göra annat! Skollessssssss


Pluggaaaaa

Är hemma, måste plugga hela kvällen känner jag! Stort bildprov imorgon plus spanska läxa på de! Jag ska kunna allt, typ! Nejmen de ska kännas bra efteråt! Ska kännas bra att gå på en veckas lov efter provet! Så ska de kännas. Så därför pluggar jag så mkt jag orkar så slöar jag närmare 8, hehe! Wille och ante får stå för bilden från idag, kondomer är ju roligt, visst?


Onsdag

Hade utv. Samtal imorse som gick jättebra! Va skönt att bara prata, haha! Fick även reda på lite roliga saker jag och Lena ska göra! Nu har vi precis haft idrott, de sög!


Min tisdag!

Har bestått av väldigt mycket skratt! Knäppt så enormt fula bilder så ja..man undrar ju vad som gick fel! Även haft en jädra chill dag med typ inga lektioner alls för min del, haft hål osv! Skönt skulle jag vilja säga! Nu har jag läst lite konsthistoria, och ska nog göra de lite mer eftersom de är rätt mycket och många säger att det är svårt! Hääärda! (My day at the collage)


vuxenpoäng!

söka sommarjobb-check!
Nu-hoppas!

DÖÖÖÖÖÖR!


HAHAH cp <3

Mamma-Melker och Ester tyckte det var äcklig mat på dagis idag.
Melker- JA DEN VA SÅ HIMLA ÄCKLIG!!!!!
Robban- va vare då?
Melker-Det va typ fisk, asså i en gratäng, åsså potatis till, USCH VA ÄCKLIGT DE VA!!!!
HAHAHHA DAH FJORTIIIIS xD

Engelska

Har engelska nu, sista lektionen innan vi slutar! Bästa lektionen och bästa engelska läraren lätt! Anna är fasen asbra, har bara lyssnat på musik hela lektionen typ ❤❤❤❤❤ äh nu ska jag fokusera ;) sebbe hälsar!


domarN

Nu är jag hemma efter en eftermiddag på sporthallen! Gick faktiskt bra att döma. Eller iaf helt OK! Va ju trots allt första gången så jag är rätt nöjd! Dömde första med Yngwe och dom andra två med Hilda! Så de va kul, men svårt! Man kom in mer i de efter första matchen, men jag har mer att lära! Bara att köra på. Fick ju en slant för matcherna också, så de satt fint!
Nu väntas plugg resten av kvällen, har 2 prov + ett läxförhör denna vecka att se fram emot! Va underbart!

Godmorgon!

Ligger nyvaken i sängen och ska väl snart gå ner och äta frukost! Ladda inför dom 3 matcher jag ska döma idag! Lite nervös är man ju! Men de ska nog gå toppen!


Grym kväll!

Hade en grymt rolig kväll igår! Som jag skrattade! Vi åt mat, satt och pratade osv. Men de roligaste va ju när vi tog sparken nerför Agnes backe! Första åket ner och vi bara flöööög ner på backen! HAHAHAHAHA jag va nära på att kissa på mig bokstavligt talat! Va så himla kul! Skrapsår på benen har jag också! Men de va de värt! Åkte hem vid halv 12 kanske? Tack för kvällen frejsson och aggna!❤


Hos Agnes!

Är med Freja och Agnes nu! Pusssss


Kärlek

Väldigt mycket bilder idag! Men jag vet att ni gillar det. Iaf fick jag lite presenter förut jag också fast de är ett tag kvar tills jag fyller år! Fick 100 kr av farmor och farfar + en parfym av Kickis som luktar vanilj som jag bara ääääälskar!


Dagens outfits


Grattis lillbitchN! ❤❤


Mysfredag!

Igår kom Agnes till mig, vi gick på Ica och köpte choklad och dricka! När vi kom hem fixade vi vattenbad och smälte chokladen samt fixade frukt! Myste med de framför bigbrother! Åt tills jag fick ont i magen. Sen gick vi ut och träffade people en snabbis. Sen gick vi in och Agnes for hem, jag la mej och sov...


Nejnejnej

Säg inte att magen ska börja nu igen..


Härlig dag!

Gick bra på UMO, va bra info! HAHAHA, nej men seriöst, alltid bra att få veta det bästa liksom. Så de va bra! Sen drog typ alla till subway, satt där tills bussen skulle gå. For till skolan, va lite med Jesper, Malin och LH, hahahaha orka! Aja, hade so som gick fort, sen matte, men jag satt med Wille och sebbe så jag jobbade inte så jättebra, blev 3 uppg. Bara xD
När jag kom hem hade mamma köpt domargrejer till mig, hur söt?❤ puss


UM

Sitter på UM med massa geeks från skolan, ypperligt trevligt!!!!!!!! Fast vi har inte börjat än, ska göra de snart! Aja nu kom tanten xD


Det bästa jag kan göra


stört

AHHAHA, Melker ville skriva förut, så han frågade hon han fick träffa bloggen, HAHAHHA gulle <3
Iaf så har jag pluggat lite konsthistoria som vi har prov på om en vecka! Inte så svårt men rätt mkt! Ska även plugga in lite regler tills på söndag osv.
OCH (!!!!) Idag blev jag så jävla förbannad så jag höll på att skrika rakt ut nästan. Har vid flera tillfällen sett att små 6:or stå och hålla för matsalsdörren för resten utav sin klass och även andra. Alltså vafan? Och de värsta är att en av mina kusiner är med, haha gör mej ännu mer förbannad. Alltså syftet med det hela är: Dom "coola" killarna håller för dörren för dom andra så dom får stå ute och frysa och vänta tills dom börjar innan dom får komma in i värmen? Helt sjukt va jävla arg jag blev. Så idag gick jag fram och sa åt han som höll för fatt jag blev så arg. Lilla Ida sa till mej: Det är ingen idé, han släpper inte förrns läraren kommer.. Och hon stog och hackade tänder. Alltså ni hör ju. Tycker det är sjukt elakt och så jävla omoget. Varför ens göra så? VARFÖR? Åh kokar bara jag tänker på de..

Melker gästbloggar!

Svt maja Melker. Jill Robban. Julia Ester Ann. Tova. Gina


Teknik

Har teknik med idijuten till granne :)))) kul jul jäääääääää


Beslutsångest xD

Haha vilket skal vill jag bära min bebis imorgon tro? Ilandsproblem utan dess like!


Här ligger jag och pruttar


im good at this part

Gör något jag är bra på, knäppa kort! Sminka mej, göra nåt med håret, underbart kul!

Onsdag

Denna dag har bestått utav snöoväder till en början, nya scheman, vårshow och mulning! Gick till skolan, skönt eftersom jag inte va på mitt bästa humör, hade 1 lektion, hade hål osv. Vid 11 tog alla 9:or bussen in till stan och kollade på hedbergska vårshow! Både träffat och sett massa people. Kulkul! Sen blev de nå bajs med bussarna så fick vänta bra länge, däremellan blev man mulad och mobbad ❤ less som få! Nu ligger jag kall och blöt i min säng❤ ska plugga både spanska och regler! Jiiiiha


I mina öron en kväll som denna


aldrig ska de gå

Hatar denhär jävla känslan.

Woooop!

Fått mina första matcher att döma! Och dom är redan på söndag, lite nervös är jag, men jag hoppas och tror att det kommer gå jättebra :D


Sidsjön

Haft en kall men helt OK dag, dock inte gjort ett skit mer än att äta,sola och skrattat! Följde med Malin på stan, gick runt i täckbyxor och luktade korv. Mmmmm! Skämdes en aning. Åkte buss med Linnea hem! Nu blir det pluggning!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1736712/images/2012/pic_190506668.jpg" class="image">


tjäning e bja

Va en sjukt härlig träning! Haha även fast jag va lite lat xD MEN de gick ju vägen ändå! Linnea tog tag i lite fys dom 8 sista minuterna. Satte fint de! Nu håller jag på att baka kladdkakemuffins! HUR GOTT? hehehhe. Tjockis. Äh, frilufsdag imorgon ju, må ju få unna sig lite då! Hörde även att de skulle va strålande väder, asabraaa! Nej nu avrundar jag! NATTIII

måndag

JÅBIG dag. De är måndagar de! Åkte skidor på morgonen, jag sög men de skiter man väl i. Annars har det gått rätt fort ändå. Har iaf fått gomat i magen eftersom de blev tacos idag, ja ni hörde rätt, tacos på en måndag! WOOOOP! Så ligger i paltkoma nu. HIHIH, har träning ikv också. OCH imorgon har jag frilufsdag, och jag ska enbart chilla på. Fika och må. HAHA! Hoppas solen är framme så man kan mysa på!

Slöjd

Har slöjd nu, men jag är för lat för att jobba eftersom maskinerna ba fuckar sig hela tiden xD


svar på fråga

Fick en fråga om vad jag ville ha när jag fyller år. Så jag tänkte visa:
* Pung från Monki
* Skinnjacka från H&M
* iPhoneskal
* Presentkort
* Pengar

Dutti!

Nu har jag precis städat rummet! Dock inte så jättenoga, men rent och fint är det iaf! Plus att jag har mitt favoritlakan i gosängen min, älskade de när jag va liten, man sover verkligen som en prinsessa!


Ojojoj

Blev nå knas i de senaste inlägget, men vafasen, skit samma :D


Ute

Jag,Robban och barnen är ute och leker, haha riktigt mysigt!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1736712/images/2012/pic_190133246.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1736712/images/2012/pic_190133246.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1736712/images/2012/pic_190133355.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1736712/images/2012/pic_190133400.jpg" class="image">


Övik

Hade en jäkla bra dag igår i övik! Vann första matchen med 2-0! Hur skönt som helst! Åt lunch på nåt lunchställe, hade match igen kl 5, som faktiskt gick bra i början! Ledde bra länge iaf! Dock flög några bollar in hos de andra laget. Men jag måste säga att vi va grymt duktiga och att Olivia ställde upp i målet och va fantastiskt duktig! Åkte iaf hem med ett leende på läpparna! Trött som jag va somnade jag halv 11.


död

Jag är hemma, helt död. Klockan är 10 och jag tänker snart sova! Godnatt så skriver jag imorgon.

...............................

har haft en jättemysig dag idag på stan med Harre och Emelie! Vi myste på, kollade runt, skrattade och bara mådde i det fina vädret! Va verkligen hur fint väder som helst. På bussen hem hade nån spytt, alltså de va bland det vidrigaste jag varit med om, OCH allt jag inte såg det först. Fyfan säger jag! Nu är jag iaf hos mormor. Alla 3 sover här, alltså jag,Melker och Ester. Imorgon far jag till Övik för att spela matcher. Så kommer inte blogga på ett bra tag..

orkaa xD

HAHHAHA hanne (♥) påpekade att jag hade skrivit "stettoskop" men de hette ju MIKROSKOP <333 Bra där julia. TACK

Bra dag!

Haft en riktigt bra dag! Öppet hus va både roligt och gick rätt fort :) Lena tyckte vi va så duktiga på kemin! Direkt efter hade vi en riktigt rolig träning faktiskt! Körde på för fulla muggar! Skithärligt! Nu har jag nyss duschat, ska lägga mej och kolla på senaste klippet av Dubbelliv ❤❤❤ sen sova! Imorgon ska jag leka med Emelie!
(bilder från biologin, kollade i sånna här stettoskåp tjoffs på olika saker, rätt coolt! De raka är mitt hårstrå xD)

 

 

 

 


home

Jag och Malin är hemma hos mej nu, ska alldeles straxt åka tillbaka på skolan. Haha åh va jag har skrattat åt idioten idag, så ful och så jobbig, men fan va jag älskar na! Direkt efter öppet hus har jag träning så jag är hemma efter 9! Skriver då.

E to the milia här

Chillar på skolan med mina vänner! Öppethus här ikväll, så vi får sluta tidigare idag. Ph1 najs! Hejdo ha ett bra liv.


På skuulan

Imorse skulle jag ha varit på TR men dom ringde och sa att Karin va sjuk! Så de blir en annan gång :) just nu har vi matte....men jag får inte vara med eftersom dom har genomgång på ett prov jag inte gjort..hehe. Så jag sitter utanför ja, mobbad ❤slutar 2 idag ist för halv 4 eftersom vi har " öppet hus" på skolan ikv! Så Malin, som äntligen är på skolan igen, följer med mej hem och leker lite innan! Kulkul! Jag ska labba hela kvällen, sen blir set träning för min del! Kommer nog bli en bra dag dehär! Och som pricken över i:et är vi lediga imorgon ❤❤❤❤


ma day

Dagen var rätt bra ändå. Jag har nog världens goaste klass på något konstigt sätt. Så töntiga,fula och jobbiga. Men ack så underbara! Haha 
Hade väldigt roligt med LH i slutet av dagen. Haha som jag skratta. Har även lagt märke till hur fort rykten sprider sig. Nu var det inget dåligt om en elev utan en lärare. Det roliga är att ALLA på skolan pratar om det. Alla vet om det liksom. Och när läraren kommer nära reagerar alla. Vissa börjar skratta och springer bort av rädsla, HAHA. Medans andra skirker på "den". Så har dagen sett ut i stort sätt. Slutade halv 4. Kom hem och åt gomat. Har gjort lite biologi. Kollat på "Äkta Människor", har ett avsnitt kvar som jag ska kolla på nu, ska bara läsa lite bloggar, hihi, godernatter!

Chillmode

Ligger på en bänk med LH, satan va schön hon är, skrattar som en gnu! Knäpper kort och fular oss! Hur kul som helst ju xD


Jag idag!

Sitter på spanskan, roligare lektioner finns ju! Det är värsta blåsvädret idag, småkyligt! Nej nu fick jag blicken utav Karin som betyder "lägg undan mobilen!" haha xD


Gofika


Hahaha


I'm proud

Gick bra på sjukhuset, fick svar på varför jag har haft ont i magen också, jätteskönt att veta! Efter sjukhuset handlade jag och mamma. Eftersom det är alla ❤ dag idag så fick jag en söt kofta utav mamma! Gullmami!


Godmorgon!

Tjenna! Ligger i sängen och har mig. Barnen ska på dagis nu, men jag orkade inte följa med och lämna dom så mamma hämtar upp mig sen! NAJS. Nej nu ska jag klä på mig! Vi hörs sen när jag kommer hem!


lillhjärtat

Åh min lilla bäs har parat sig idag :') lillgumman börjar bli stor!

Mot tjäningeeeen

Hehe eftersom magen känns mkt bättre nu så tränar jag xD lolz


jiiihaaa

Haha, vilken jobbig måndag! Haft ont i magen exakt hela dagen vilket drar ner på humöret så sjukt mkt! Har fått en tid på KK imorgon så ska kolla upp de då. Hoppas på det bästa. Fysikprovet tror jag inte jag ska kommentera än..vi får se hur de går. Svarade iaf på allt utom 1 c-uppg. tror jag, så jag håller tummarna på ett G iaf. Haha, pluggarN. Har precis ätit mat, och ni anar inte hur jäkla gott det va med mat! Asgod fisk och allt! Mamma är grym på mat må jag säga! Sjukt gottis! Pluggfri är jag idag också. Hur skönt?

Jag och sebbzki


Pelin

Elin tvingade mej att blogga, har idrott men jag har ju nå fel i magen så jag döööör snart. Orkar typ ingenting, låter asbra. Har fysikprov idag med, och jag kan såhär |-| mkt!!!! Hejaheja!


Godnattisar

Hamna på sniskan


I'm still behind you


Hua

Ester-hanne hade ju skrapat knät
Jag-hon hade opererat!
Ester-vem bryr sig?
Jag-vafan äre med dej? XD
Ester-asså de är ju du som lär mej.
HAHAHAHAHAHA åh sepe


glaaad tjej xDxD

Började dagen med hemmamatch mot Övik. Sundsvalls sämsta domare som inte hade nånting på plan att göra typ. Haha åh va jag ogillar ena domaren. Gjort i flera år! Han ogillar nog mej med, men de skiter jag i. Jag är bättre än han. Förlust och ont i magen gick man hem med. KUNG! Nu väntas mat, om de nu vill gå ner..Resten av dagen ska jag fokusera mej i fysikboken eftersom vi har prov imorgon. Hatar prov på måndagar. Usch!

Underbar kväll!

Haha mongol allihopa ❤

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1736712/images/2012/pic_188950658.jpg" class="image">


Hos mongoT

Är hos Sanna nu! Sitter i soffan och väntar på Jocke och Erik! Vi ska bara mysa och umgås, kolla på filmer och ba dö xD hoppas min mage håller hela kvällen!


Godmorgon!

Ligger i sängen och drar mej! HAHAHA lät som en kille som sa dedär xD skoja, men iaf, jag vaknade av mobilen som låg och vibrerade av alla sms -.- så ska snart ner och äta nånting, sen ska jag se om Jocke går att få tag på!


HAHAHAHAHA

Fick precis denhär bilden av Otti, vafan lixom!?!?!?! HAHAHAHA Julius din jävel xD


Känns myyyycket bättre!

Idag känns det väldigt mkt bättre faktiskt! Har t.o.m sovit hela natten utan att vakna! Va himla skönt. Glad jag blev när mamma kom in och frågade hur det var med magen, åsså kände jag knappt att de gjorde ont. ÅH HALEJULIA!!! Tänker ändå vila idag bara för att. OCH (!!!!!) hoppas att jag är helt OK tills imorgon så jag kan leka med Erik och dom! Nu-frukooost!

På väg hem ❤

Klockan är halv 2 och jag är på väg hem! Skönt! Dom hittade inget fel och han tyckte de va ett lite knepigt ställe jag hade ont på, men han tyckte jag skulle besöka gynekologen imorgon, fast jag är inte alls pepp på de, men jag får se hur jag mår imorgon och avgör då! Nu ska jag iaf hem och sova som en jude! Btw sjukhus plåster luktar asgott :D


På akuten

Är på akuten med magen, gör grisont :(


svar

KommentarTid
rebecca om dubbelliv:
HAHAHA då är ju du lika töntig som jag. BARNPROGRAM FOR THE WIN :pPppP

09 Februari, 20:45
hanne om dubbelliv:
hahahaha ja kolla också på de där, visst äre braaaaaa? :D

SVAR: Rebecca: HAHAH jag vet :D men de är ju skitbra :D
Hanne: hahahah ja de va superbra :D vill ba se meeeeer :D

dubbelliv

Åh jag har hittat ett jättebra program, trots att de går på barnkanalen men vafan, skitbra ju!

Jäla geek

Datanörd redan vid 5..


good job

Vilken otroligt jobbig natt! Vaknade kvart över 2 och hade dödsont i magen. Va inte långt ifrån att börja grina, haha! Gjorde verkligen jätteont. Sen va jag inprincip vaken tills alarmet gick vid halv 7.
När klockan va 10 över 8 tog jag mej upp ur sängen, 20 min innan vi skulle börja. For till skolan trots att jag mådde bajs. Skrev nationella som jag ändå tror gick helt OK. Sen hämtade min underbara mamma mej igen. Så jag ligger hemma nu, har precis ätit lite. Ska nog slå på en film och vila lite. Blir hemma imorgon också. Måste plugga till fysikprovet som är på måndag kom jag på. Aja, avrundar där. Puss

bra go!

sebbe gradin säger
okej   va gör du
DITT HÅR VA JU HU SNYGG SOM HELST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SÄG FAN INTE EMOT
då bli jag sur påre
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:
Julia Mårtensson säger
hahahah men gud va söt du är
sebbe gradin säger
men allvarligt de va as snyggt de e knas fö du passade i det
sebbe gradin säger
okej   va gör du  :)?
DITT HÅR VA JU HU SNYGG SOM HELST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SÄG FAN INTE EMOT
då bli jag sur påre
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:@ :D
Julia Mårtensson säger
hahahah men gud va söt du är :$
sebbe gradin säger
men allvarligt de va as snyggt de e knas fö du passade i det  :D
Go granne man har :')

dööööööööööööööööööö

aldrig haft såhär jäkla ont i min magen!!!!! jag är anfådd utav att sitta. Hjälp mej!


stomasch

I flera dagar har min mage krånglat. Jag tror det hänger på våran skolmat. Att få 3 dagars gammal mat är inte OK enligt mej. Min mage känner så med. Hehe. Så ligger i sängen och försöker med allt för att få bort de. Nog bland de jobbigaste man kan ha, så äre att ha ont i magen. Usch!

Mitt ❤

Idag har min fina hanne opererat sig! Men allt hade gått bra, som tur va! Jag har tänkt så mkt på henne men inte vågat skriva. Men nu har jag de och allt känns mkt bättre! Love u pucko ❤❤❤❤


@ school

Min klass har idrott just nu, men eftersom jag är så snorig så står jag över, allt för att vara frisk på söndag! Och ja, igår klippte jag mej, men slingade även, för typ första gången, så nu är man inprincip blond! Haha är så sjukt ovan, just nu tkr jag bara jag ser konstig ut, men de kommer gå över när de lagt sej lite!


Men tjenna snygging xD


hakunamatata

Denna tisdag kommer bestå mest utav engelskaplugg eftersom vi har läxförhör imorgon. Kändes även bra att höra at det inte blev något spanska läxförhör på torsdag eftersom vi börjar halv 9 då igen. HEHEEHEH då blir de till att tjocka av! Nerå, kaffe och godis. JÄÄÄ! Äh nu måste jag plugga, sen ikv ska jag göra något jag har varit sugen på ett bra tag! Men mer om de ikv.

Now the first is done

Har precis haft nationella, ingen kommentar utan jag hoppas bara på det bästa!


Ma sist'a

Min miniwannabe ❤


tagga nationellaaaa

Rätt slut efter träningen! Men kul va de! Älskar mitt lag och mina tränare, jag är alltid så glad när jag är med dom.
Nu har jag precis duschat och tryckt en apelsin, fyfasen va go dom ääär! Hehe, ska försöka sova innan 11. Får se hur de kommer gå. Imorgon har jag mitt första nationella prov. Jag vet dock inte hur det kommer gå. Så jag säger ingenting alls. Återstår att se imorgon, eftersom läsförståelse inte är min starkaste sida. Hehe. Men jaja, nu ska jag lägga mej och varva neeer :))))

Helt ok dag!

Haft en helt ok dag idag! Slutade bra iaf! 9/11 på matten! BRA JÖLLSSS!!!! Vi var även med i tidningen från igår, och tur som man har så syns jag inte eftersom jag har solen på huvudet hehe så man ser ba lite av kroppen xD


På teater

Är på teater nu, kallt som fan i lokalen! Den är inte så jättebra heller, hehe! Just nu sitter Agnes på toa eftersom hon blev så jäkla kissnödig xD så vi fick smyga ifrån HAHAHA


Tjollahopp

Godmorgon! Här ligger jag i sängen, utvilad och redo för en hård vecka. Just nu är alla på skolan, men inte vi för vi hade sovmorgooooon! Dock måste jag upp nu för att hinna med en buss till stan, vi ska på nån teater, klagar inte!


let's go girl

Vilken bra dag ändå! Klev upp tidigt, det va kallt och jag va trött. Men väl på plats och efter att ha börjat lite lätt så kändes det som att jag gjorde nog rätt val ändå. Jag tog en chans till att bli domare. Och nu vill jag nästan bara prova döma! Zacke förklarade och lärde ut jättebra! Verkligen. Jag antecknade som bara den. 5 A4 tror jag rättare sagt de blev plus att vi fick en bok på köpet! Ja, jag är väldigt nöjd med utbildningen! Han fick en att tänka positivt inom allt. Självklart kommer jag va nervös inför första matchen, men jag tror att det kommer gå bra ändå. Är man koncentrerad och matchen är i fokus kommer allt gå bra! Glad att jag gick!
Nu är jag hemma, med stora, gristjocka strumpor som är så mysiga så! Ska bara ta det lugnt och göra lite engelska tror jag :)

På utbildningen!

Sitter på domarutbildningen nu! Väldigt kul och intressant faktiskt! Man lär sej sjukt mkt som man inte direkt tänker på som spelare så dehär känns toppen!


HAHAHAHAHAHAH

Såhär såg man ut när inte Marie kom med på mello xD


På nordic

Sitter på nordic och kollar på fjuttboll! Gina ska spela nu kl.6! Kollade på 96:orna förut också! När jag kommer hem ska jag mysa med familjen framför melodifestivalen på nytv:n ;) hohi


Vilken kväll!

Vilken kväll/natt jag hade! Helt underbart! Precis vad jag behövde! Helt klart bra start på helgen.


Hos Karin!

Sover hos Karin så jag bloggar imorgon ist!


pussssss

GODEFTER>MIDDAG!
Nu har jag nyss kommit hem, till ett tomt hus, eller ja mami är ju hemma, men resten av familjen sover hos farmor och farfar i stöde inatt! Kommer inte blogga så mkt nu eftersom jag snart ska till Karin och äta gomat med mina kära vänner! Kommer bli helt gryyyymt! Puss bloggar seeeen!
MAMMA OCH MORMOR, MINA ÄNGLAR!

visa lite respekt till din kompis jao

Usch va less jag blir på folk som gör saker som är så elaka och speciellt när man vet om att det inte är saker man gör. Speciellt inte på skolan!

Kärlek

Har hittat en ny favorit bland mina musiker! Åh lite småkär! Denna skönhet fick mej att le utav denna låt, så härlig! Lyssnat på den säkert 10 gånger på rad nu. Men vad gör de? Han får mej till en helt annan värld just nu!


Räkan

Här sitter jag och räkan och har svenska med Thore! Fett kul


Hej Erik

Erik knäppte en finfin bild på sej och då kom den ut här <3 gullig


Jag idag


Godnatt!

Lägger mej nu, skola imorgon bara fatt jag måste..nationellaförberedelser, oj vilket långt ord det blev! Men aja, godnatt!


Går bra dehär mamma ;)


Bilden säger allt


Mums

Eftersom jag är duktig och ska vara nyttig så tog jag hallon och björnbär ist för glass, typ hur gott som helst! Dock frysta men de va skönt för halsen de å!


Im home

Blev hemma idag trots allt. Mamma ville det redan igår men inte jag, haha de är så jäkla tråkigt. Men min hals mår inte bra så lite vila en dag skulle nog göra mkt! Så jag är tillbaka i sängen nu, efter att har druckit te och ätit 2 mackor. Tänkte sova en stund, sen blir det plugg resten av dan..


RSS 2.0