nöjd!

Mötet gick superbra! Kändes bra att ha rest sig i vissa ämnen. Bara småsaker så blir allt kanon! Det roligaste va nog när Staffan sa att det gick rykten om hur duktig jag var i innebandy, haha tyckte de va sjukt kul :D Ops nu sa Sanna precis att Glee börjar! NY SÄSONG <3<3<3<3

"orkante"

Haha Hanne du suger :*
Är hemma nu iaf, jag vet, gjorde bara dryga inlägg förut xD Orkante (som Emilia säger). Iaf, ska plugga lite nu och senare dra på samtalet. Jag tror inte på det bästa resultaten, men jag hoppas!

Puss

Puss Mårten, love yooou/ en hemlig beundrare


Mm

Hannes ajfon xD


bajsar

Har biologi, är hungrig som ett vilddjur. Ska snart äta. Glad för det. Hehe. Ikv har jag utv. samtal. Spännande! Får se om Staffan glömmer min tid med xD Nej, nu sitter Erik och kommenterar allt jag skriver så får snart spader på han -.- hejdå

cypern 2011

sjukt vad jag saknar Cypern

mamma <3

Ibland känner jag bara hur ful min mamma är, men jag antar att det är henne jag får allt fult ifrån och de gör mej bara varm inombords. Älskar henne så himla mycket! <3

inte din lille vän xD

Är trött, ska försöka ta tag i pluggandet eftersom de inte är så supermkt! Efter det ska jag slöa med glee hela kvällen! Gud va skönt!
han är min?!? OK?

im a hotbabe

Kommentaren igår va bara omogen. Thats it!
Sitter nu på skolan och har so. Slutar strax och då ska jag hem och plugga arslet av mej. Eller okej, ska plugga bara xD Känner jag mej rätt så kommer jag hitta på massa annat roligt också :') Men nu måste jag plugga så har inget val! Vi hörs hemma!


svar

KommentarTid
jksfcnjkbfugiaes om im a superstar in the game:
och du tror att du är lagets stjärna enbart för att du är kapten? eller vad syftar du på?

SVAR: alltså va? påstod jag att jag va de eller vadå? Bara för att jag är kapten betyder väl inte de att jag är lagets stjärna för det är jag verkligen inte. Tur du är mogen nog att skriva ditt namn :))))

im a superstar in the game

Slänger in ett lite snabbt, träningen gick bra, hade superkul och kände själv att det gick bra! Lever verkligen livet på plan, love it!
Nu sitter jag i köket med en kopp cappuchino eller hur fanken de stavas. Palla bry! Gott äre iaf! Ska kolla igenom allt som ska in tills imorgon osv. Så, godnatt!

skrattjullan och fnisslisa

Efter förra inlägget så har min dag bestått utav att jag har skrattat gång på gång på gång! Älskar livet :') Spanskan va bäst. Älskar min grupp, haha dock tror jag resten av gruppen håller med mj, men de skriter man väl i! Alle var iaf roligast, som tex när han skulle säga Vuestra eller Fumaís alltså HAHAH. Förlåt Alle, men jag kunde inte hålla mej. Det roliga va att jag trodde att alla skrattade med mej, men de gjorde dom ju såklart inte, utan de va ju åt mej, och när jag upptäkte de så blev allt genast mkt roligare. Så ja, de är så jag lever mina dagar. Skratt,skratt och ännu mera skratt! Nu ska jag käka satsumas (xD) och göra lite spanska sedan tänkte jag kolla på gleee!

myspys

Bloggade aldrig igår eftersom jag myste med min familj mest utav dagen. Åkte och fikade hos mormor och myste med min Alice! Jag och mamma klippte även gosdoris lite. Sedan for vi hem och åt, jag pluggade lite,spelade ett bingospel men vi vann tyvärr inget. Haha, till slut la jag mej i sängen och kollade på 6 avsnitt Glee! Ska fortsätta ikv, hihi! Nu sitter jag på skolan och kollar på massa mongon som Wille hittat på datorn -.- Skitsöta ju!

"Gör ju de hela tiden, i ditt hjärta! <3"

första snön!

Vaknade imorse med snöstorm utanför fönstret, kom lagomt till första advent! :')

JALLA TONAJT

Just nu sitter jag,Melker och Ester i köket och har gjort lite sen lunch! Supergott! Ikv ska jag stojja med Malin! Haha, förväntansfull! Kommer nog inte skriva förrns imorgon! Så vi hörs.

svar

KommentarTid
heheh, hon du kallar getny.. x) om melker......:
HAHHAH FAN VA SMART GRABBEN ÄR!!! hur får han reda på allt egentligen?? :O för sant äre ju.. och hemskt oxå.

KommentarTid
en arg sanna om med sanna ja:
MEN DÖÖÖÖÖ VA FUL JAG VAR!!!!

SVAR: Jenny: HAHAH jag vet inte! Han är ju typ överinterligent eller nåt :o hör väl allt vi pratar om plus nyheterna på tv:n xD
Sanna: du kan ju dra nåt gammalt över dej..du är snikk

Moa Lignell

Vinner inte Moa idol så vet inte jag hur jag någonsin ska förlåta svenska folket. Är helt tokkär i henne, så himla skön och snygg! Sjunger med hjärtat och allt! Igår va jag hur nära gråten som helst nör hon sjöng för din bror. Alltså GAH?!? Bäst!

cpryck

Sanna har nu åkt till Skvadern för öppet hus. Så nu är jag ensam, tyvärr. Men jag har haft hur kul som helst. Lyckligast va jag nog inatt när jag va så himla trött och fick cpryck hela tiden så Sanna skrattade så hon höll på att spricka. Jag bara låg där och halvsov och fattade ingenting, men jag flinade och bad hela tiden om ursäkt för mina ryck? HAHA. Kul jag :)

med sanna ja

ÅHHH! Jag och Sanna har precis kollar på idol med min familj. Moa, vilken stjärna! Hoppas till 100% att hon tar hem skiten. När hon sjöng till sin bror. Fick ont i halsen fatt gråten va så nära. Men Sanna va ju med så kunde ju inte börja böla mitt i allt. Men hade gärna slängt ut några! Nu sitter båda som två idioter i sängen och bloggar, haha! Äh ska väl chilla på ja!
ful du är älsko

Hörde jag fredagsmys!?!


nytt!

Idag fick jag hem denna goding!
man knyter även en rosett uppe vid halsen!

melker......

Mamma hade lagat biffar med kantareller och potatis till middag:
Ester- domhär biffarna smakar Alice.
Jag- men vi äter ju inte hund?
Melker- MEN DET GÖR DOM I KINA SKA JAG SÄGA DIG!
HAHAHHAH Melker..va äre för fel <333
(Melker är 5 och Ester är 3)

sanni

Härliga fredag! Kollade på teater idag. Ingen speciell egentigen. Syftet va nog hur man skulle reagera om ens kompis hade föräldrar som söp osv.
Annars har inget speciellt hänt idag. Slapp dag. Nu ska jag plocka ihop lite på rummet och sedan duscha eftersom Sanni sover hos mej ikv! Hur azum är inte de lixom?!? Får se om Emil hänkar på också. Blir nog bra vilket som.
tlött sej

kattjävlar xD

HAHAHA! jag måste bara säga en sak. Tidigt som satn imorse va de kattbråk utanför oss typ. Lät som tusan så jag vaknade typ då. Men när det blev tyst somnade jag visst om. Haha, jag vaknade igen med världens cpryck när jag hörde katterna, sen dess har jag legat och skrattat åt mej själv för de måste verkligen ha sett skitfult ut! Hela sängen ba knaka till. HAHAHA. Jag är ju för rolig :') + att det första Melker gjorde när han vaknade va att springa in till mej och sjunga en julsång. Man tackar gossä för en uppfriskande visa! Så tack för mej nu ska jag göra mej klar för skoooolan!

stryka bby

JAG HAR SÅ JÄVLA ONT I TÄNDERNA SÅ JA VET INTE VART JAG SKA TA VÄÄÄGEN! Ifall ni ville veta lixom. Träningen va iaf skön. Kände inte att jag hade ont och de gick hyffsat bra! Har precis fikat. Yoghurt. Ohyggligt mätt. Eller? Äh, ska väl sova snart och ba gosa. Men först, stryka skjortaaan!

Therese gjorde min dag xD

Haha Therese är helt totalt blåst uppe i knoppen :D Ibland är hon så jäkla skön så hua. HAHAHAHHAHAH kan inte sluta skratta. Synd för er att ni inte får veta det ännu xD JÅBIT LEGE

TR

Slutar om en kvart! Då ska jag hem och försöka äta nånting. Gick bra på TR. Har dock ont nu, men vill man bli fin får man lida pin, som mamma och mormor brukar säga! Inte så långt kvar nu heller. Ikv har vi utökat våran träningstid med en halvtimme som vi hädanefter kommer göra varje torsdag. Kommer bli grymt. Älskar träningsvärk, men samtidigt hatar jag det enormt! Haha, nu ska jag skriva det sista om Mongoliet och sedan drar jag hem!


BOOYAH

Jag längtar tills imorgon. Tandregleringen, får se vad som händer där! Slipper spanskan BOOYAH! Har en extra halvtimmes träning imorgon=fys! Love it! En dag närmare helg! Snart december vilket betyder att hur mkt underbart roliga saker kommer hända! ÅH livet ?!?! JA.
snart så bby, snart!♥

svar

KommentarTid
linda skjevik! om det känns så bra! Det är så mej!:
HAHAHAHAHA KILLAR VARE JA..! TURKICH♥
hängde du med nått på tekniken? :o det gjorde inte jag..xD♥

SVAR: HAHHA jävla cp ♥ eh nej förhudligen inte eftersom jag kollade på alla andra xD

det känns så bra! Det är så mej!

Har haft en riktigt rolig dag idag! Som jag trott! Har skrattat som aldrig förr. Va på Åkersvik först. Där vill jag verkligen gå. Tyckte de verkade superbra där och alla verkade jättesnälla! Trivdes i sisådär 2 timmar :')
Sedan gick jag,Sanna och Moa till Västermalm, åt lunch. Sedan hade dom live musik inne i entren, HAHA. Träffade på Linda också, så hon följde med oss hon. Satt och lyssnade på något vi inte alls va intresserad av, de enda man kollade på va killar (a). När allt va slut träffade vi äntligen Hogge! Åh vilken härlig plupp. Han gillade jag iaf, trots att han retades lite. Men cool som man är tål man ju skiten! Men jag tyckte det va trevligt iaf! På bussen hem hade jag oturen att få de sämst jäkla sätet på hela bussen. Vart jag än bytte så va sitsen trasig -.- Men de gick ju de å! Nu har jag nyss ätit och degar nu i soffan och har precis....?  ------> Sökt gymnasium! Känns så jävla bra, än så länge. Nu är det bara att vänta och hoppas på det bästa!

word

Egentligen har jag inte pluggat så mkt alls. Eftersom vi har 1 läxa. Dock har vi svenska och so uppg. som har en deadline. Men jag har gjort de jag kunnat på de! Sedan tänkte jag läsa lite i svenska boken också. Sedan vad jag vet så ska jag sova. ypperligt skönt om jag måste uttrycka mej ;)

hangover

Idag har allt bara flytit på. Och det ska jag fortsätta ha, flyt! Plugga ska jag göra och även ta hand om mej själv hade jag tänkt! Hihi. Imorgon är en dag jag förmodligen kommer längta till! Blir återbesök på Sundsvalls Gymnasium för mej och Sanna iaf! Haha, alla 9:or ska dit och kolla. Kommer nog bli roligt! Kolla på Åkersvik ser jag fram emot, men även att kolla på Västermalm och träffa dom vi va hos! Aja, ska plugga nu jag!

skolan

Godmorgon geeks xD skoja! Sitter på svenskan och skriver en svenskauppg. Det går väl rätt bra. Äh lika bra att jobba klart med detta annars får väl Thore spader xD


snikk <3

ÅH :')

Tänker börja med att vara oartig och säga att jag tycker det är riktigt fult att vara otrevlig med sina lagkamrater! Tack för de orden.
Så nu till träningen! Tyckte den va riktigt rolig idag, jag och Hanne körde ju på som sätan i vår lilla ruta (bara vi som fattar xD). Sedan förgyllade även Jenny mej, fick tillbaka mitt älskade "Julia" halsband dom jag saknat i sisådär en månad. Äntligen blev jag hel igen!

sunlight

Badet imorse va faktiskt ganska roligt trots allt. HAHA! Ja hua.
Resten av dagen har bara varit dryg. På spanskan kände jag bara hur less jag blev på Karin eftersom hon va sur på andra elever med gick ut lite mot oss. Jaja, hon fick nog reda på de också. Förövrigt hade jag,Sanna,Jonas och Simon riktigt roligt!
Nu är jag hemma och se om jag ska plugga på nånting!

all i want is you

somnar in och lyssnar på min skönhet.

fyfasen vilka idioter.

http://www.youtube.com/watch?v=JxqjEJeBdXc&feature=player_embedded


Jag vet, jag suger på att lägga upp saker och ting, men jag ska lära mej, jag lovar!
Men kolla, jag tycker så jävla synd om han. Vem vill stå ut med såntdär varje,varje dag? vad är felet? jag förstår inte. Tyckte filmen va riktigt bra i helhet.
Min älskling!
Och eftersom jag har nya läsare så kan jag berätta för er att ja, jag gillar Justin ganska så jättemkt!

2 pictures

2 nytagna bilder, nytvättat hår och osminkad. Jag trivs!

svar

KommentarTid
Sharlee om plughezt:
Men tack så mycket!!:D


SVAR: Hihi de va så lite så :D
BTW! Tycker alla ska gå in på hennes blogg! Hon är sjukt snygg och skiver jättebra.

plughezt

Engelskan gjord,elevreflektion gjord,tränat spanskan gjord! Ja säg vad jag inte gjort förutom att läsa svenskan som jag ska göra efter maten. Har varit ute och andas in frisk luft där emellan också. Duschade gjorde jag nyss också. SKÖNT! Kom även på att jag har bad imorgon första timmen. HALEJULIA. Eller inte. Känner inte alls för att bada. Haha. Men vad gör man inte för PL? ;);)

sjuka drömmar

Godmorgon! Inatt har jag drömt helt sjuka drömmar. Haha! Men sovit har jag gjort iaf. Idag ska jag först och främst plugga på allt vi har! Så har jag de gjort! Men först ska jag ner och äta frulle!

sopslut ja

Min kväll hos mormor va så himla bra! Fick min favoritmat och massa onyttiga saker på de. Men det va sällskapet och middagen som gjorde susen. Alice va helt galen påmä vilket värmde långt in i hjärtat. Mormor är så bra, så himla bra! Puss på henne. Gina och jag hade lite roligt också. Kollade på filmer som "Dear John" och "Grease". Senare mot kvällen ritade vi en gubbe av Ginas haka. HAHAHA så fult men ack så kul! Sedan kom mor min och hämtade hem mej. Nu ska jag sova för jag är riktigt sopslut som jag nyss lärde mej xD HAHA. Godnatt världen.

Linn

Har suttit och pratat med Linn sen jag kom hem typ. Världens sötaste Linn!

mitt lag är bäst oavsett vad!

Matchen va bra men ändå inte bra. Det jag beundrar över mitt lag är att även om vi ligger under så ger vi fan aldrig upp! Aldrig! Och de är så skönt. Alla kämpade som vilddjur.
Det som inte va så bra va väl att vi förlorade. Våra motståndare spelade ganska fult, även vi när vi märkte att dom gjorde de. Vi åkte på 4 utvisningar men eftersom vi är så jävla bra släppte vi aldrig in något mål, ist gjorde vi mål! Och hur bra är inte de? Sedan var även våra motståndare mkt snabbare än oss. Och dom la inte till bollen innan som skulle skjuta. De gör ganska många i vårat lag vilket gör att vi förlorar bollen. Men nu glömmer vi allt detta eftersom i helhet va vi sjukt duktig och jag är ändå nöjd med lagets insats! Nu ska jag göra mej klar och vänta på att mormor hämtar mej så ska jag mysa med dom!
före
efter. HAHA inte så snyggt, men fan va skönt med bra fäste!

Matchdax!

Vattjom Vipers-Gullänget Kroksta
Matfors sporthall
kl. 11.00
BE THERE

LOL

Är med MAlin, min bästa Malin! Nyss rapade jag, hon sket xD LOL. Aja vi ska sitta vid chatroulette eftersom vår humor är på topp! AHHA. Imorgon har jag match kl. 11 i sporthallen. Hoppas ni kollar!

Kanske en julklänning?


MONGOLIET

Har so, skriver om Mongoliet, jag trivs med de landet även om alla mobbar mej för de. Faktiskt ett roligt land att läsa om. Haha. Ville bara uppdatera och visa min heta sida lite snabbt!




Jag är snygg, ni behöver lixom inte påminna mej xD

datanoerds

Nu är jag hemma efter en relativt snabb dag. Elevlektionen gick faktiskt riktigt bra! Lennart tyckte de gick super och han skulle t.o.m sno skobandy av oss! Haha, men jag tar de som något bra. Hade datorerna på SO:n också, men fick inte så jättemkt gjort då. Haha.
Känner mej duktig också, mamma bad mej köpa toapapper och tvättservetter?!? Aja, modig som man är så gick jag in och köpte de, haha både Linn och Elin tyckte jag va duktig :D Tummen opp! Nu har jag snart Lucia träning och sedan innebandy!
Har glömt att visa att jag har fått Ginas innebandyoannband! Eftersom hon inte gillade det så fick jag de, hiih puss :*

svar

KommentarTid 
noris (wannabe milis...........................) om bäver:
amagad de hade jag vela sett - hahahahha

Taaack Jullan-Bullan! (fan vilket fult smeknamn???????) Du är ju förjävla het själv! Å MYSIG! du e mysig! du för gäärna vara min stalker :3 <3 hö-hö....hööööö.
16 November, 22:53  
milis om bäver:
HAHHAHA jag asgarva av o bara läsat



SVAR: Nora: hahah de va riktigt kul :D hhahahah go du :D<3
Emilia: HAHAH de va fult :D

skolan <333

Chillar på skolan. Vi sitter en liten grupp i fysiksalen medans dom andra är nere på tekniken. Idag har jag elevlektion på idrotten, innebandy ofc!
Malin har tagit fram massa Alvin och Gänget låtar -.- HAHHA så jävla fult. AJA nu ska jag jobba för jag är dutti <3

bäver

HAHAHHAHHA kollade precis på "Berg flyttar in". Hon var hos Lotta Engberg! Lotta hade lurat i Carina bäver-röv-sprit. Alltså bävrar hade tydligen en körtel i röven som va fylld med vätska som man blandade med sprit, haha ja de drack Carina. Hon fick reda på de efter att hon druckit de.
När hon skulle hem lät det sådär:

C- Hejdå Lotta, jag har haft jättemysigt!
L- Åh tack det samma, det va roligt att du kom!

Lotta till sin hund- Tur att hon åkte, hon lukta ju fan bäver!
HAHAHHAHAHAHHAHAH JA DOG

sova SOVA sova

Jag har så ont i benen/rumpan så jag blir arg barje gång jag ska sätta mej ner. Haha. Så jobbigt, men roligt på samma gång! Jag va så dödligt trött när jag kom hem, så vid 6 la jag mej och sov..lite över en timme. SÅÅÅÅ skönt. Jag orkar knappt plugga, men jag tänker göra de ändå :) HEJDOOO

Volleyboll DM-Silver

Imorse skjutsade mamma in mej till Alnö, tack mami!
Spelade första matchen mot prolympia som vi vann mot. Andra mot Vibacke, som vi förlorade. Men vi gick ändå vidare. Mötte då Bergsåker och vann efter en jämn match. Kom till final och mötte då Vibacke igen. Vi kom 2:a och det känns ändå bra. Dock gav vi upp hoppet lite i sista matchen tror jag. Men vi tog inte illa upp för de! Glad ändå vi!
HAR GANSKA SÅ ASONT!!! Hehe, ner inte så farligt ut, men satan va ont de gör :( synd om mej, tack <3

jag älskar dej skitunge


kaminvärme

Nu ligger jag och Ester i min säng och gosar! Vi lyssnar på massa barnmysik och bara myser! Hon ger mej "kaminvärme" som hon kallar det. Hihi gull :')
ful <3

träna bör man annars dör man

Idag har iaf jag träningsvärk i benen! NAJS

svar

KommentarTid
milis om bra träning xD l0l:
Bara fatt gud kände för att ta ifrån mig rösten nu också...... känner mig oälskad -.-

SVAR: HAHHAHA! förlåt, men du lät ju så gulligt <3 Det gjorde du även idag <3

stadsbesök

Idag har vi och många andra skolor besökt fristående gymnasieskolor. Började dagen med Skvadern, vilket inte alls föll mej i smaken. Varför vet jag inte riktigt, passade inte mej. Nästan direkt efteråt skulle jag på Thorén vilket verkade både bra och hade hur roliga elever/personal som helst. Vi fick gofika och fick några skrattanfall lite då och då. Men eftersom jag redan beslutat mej för att gå på Sundsvalls Gymnasium så var det mest bara kul att kolla runt lite.
Efter att vi varit där knatade vi runt på stan, jag och Malin alltså. Fyndade faktiskt saker, på rea! Grym på dedär jag. Åt även lunch och bara myste på. Nu är jag hemma, tänker nog plugga och göra klart lite!
Dagens: (På Thorén) Elias- Ja, här är toaletterna, det är där man gör sina Business ;) (LOL finns ju ett program som heter Business på Thorén xD)
Det va lite roligt!!!!
sjukt snygg,enkel skjorta från Cubus
2 nagerlack H&M
2 örhängen med earcuf och 2 ringar- Ur och Penn/Ginatricot

bra träning xD l0l

Mitt i plugget fick jag fin besök här hemma! Min lilla bäbis kom och skällde lite på mej. Fick lite pussar också!
Träningen var en riktigt bra träning idag tyckte jag! Va inblandat lite fys,bollkontroll samt innebandy! Jag hoppas alla har ont i benen, skulle va fett kul. HAHA! Sådan träning bör vi ha 1 gång i veckan. Kul var det iaf! Det är dött hemma hos oss just nu vilket tyder på att jag har tv:n för mej själv, hur najs?!? Tänkte väl, ska iaf se klart programmet sedan gå upp och mysa! Godnatt homies!
OCH BTW, Emilia lät rolig idag <3

tråkiga måndag

Första skoldagen idag! Inget speciellt har hänt. Fått reda på att imorgon ska vi kolla på fristående gymnasium. Alltså ingen skola typ. Onsdag har vi volleyboll DM i Alnö. Chill. Jaja, nu ska jag plugga lite och sedan har jag äntligen träääning!

bra mamma!

Jag och Malin har sömnproblem denna natt. Ist kom jag och tänka på en sak, ibland har mamma inte allt för dålig musiksmak!
http://www.youtube.com/watch?v=_pIHb68euNE
Sjukt fin och bra!

bruno mars

bra nog snygg!

något nytt!

Förlåt att jag inte har bloggat idag! Men eftersom det är farsdag har vi haft fullt upp typ. Vaknade sent idag, efter 12, gick ner och insåg att isf för att äta frukost så åta jag luchen som va framdukat redan. Robban fick sina presenter och inte långt efter de tog han med sej barnen upp till Stöde och grattade farfar. Jag och mami stannade hemma, eller ja vi for till birsta ist! Va supermys faktiskt! Fick även en jättehärlig stickad tröja utav mamma! Tack <3
Skitsnygg!
Efter att både kollat i affärer och handlat mat på willys så for vi hem för att laga mat, eller ja mamma gjorde de! Jag passade på att plocka ihop de lilla jag stökat till och bäddade rent i sängen! Kung! Morfar kom över på middag också! Så därför tänkte vi fräsa till maten lite så detta va de vi äta idag:
Bajskorv med vitlöksost innuti,potatis med sås och grönsaker! Himelskt gott! Nu kom Melker upp och sa att det var tårta dax! Bäst jag skyndar mej!

MONGO

"Justin är pappa till mitt barn”


smart dude

Åldern i ett förhållande spelar ingen roll, för i hjärtat finns det inga rynkor :)
·  · för 16 minuter sedan i närheten av Sundsvall · 
Så sant, och gillar att det var en kille som skrev det! Snacka om att ha tänkt till där!

kul ja e

DAGENS OUTFITTa xD

frukost <3

Ensam hemma och äntligen får jag äta en brakfrukost! Fruktsallad och toast, bra kombination, jo tack jag vet! Kändes gott bara! Plommon,mandarin och banan, lättuggat för mej!

i väntan på att få äta frukost!


Gårdagen

Igår åker ju jag,Emma och Malin och kolla på killarna, Sundsvall City! Dramatisk match må jag säga. Dom mötte Hudik och var det inte den ena så var det den andra som åkte in i sargen! Fast de va lite kul att kolla ändå när dom dampar lös på varann xD
Iaf i början på 2:a perioden fick en i SC smäll i nacken så ambulansen fick komma med nackskydd och allt. Alla blev ganska oroliga när dom fick kalla dit ambulansen.Men eftersom mami också va på akuten fick jag ett sms om att han va uppe och gick senare på kvällen, så de va nog inte så farligt!
Matchen blev längre än vi trott, så Emma for hem vid 9. Malin vid kvart i 10 och jag fick sitta på navet i min ensamhet och väntapå bussen. Men det var en kille i min ålder som satt i kuren mitt emot. HAHA, han bara kom och började prata med mej. Lite roliiiiigt. Min buss kom tidigare än den skulle. Så jag fick hoppa in medans han som körde gick och köpte kaffe. Haha, där satt jag, inlåst ensam i en buss. HAHAHHA. Sedan for jag hem. Skulle ha varit med Emil, men de blev inte riktigt så. Ist gosade jag ner mej i sängen och sov!

LOL

Malin- visst va bilden på ludde söt? :D
Jag- hahah ja, lillponken <3
Malin- man ser hans fina pille, haha!

HAHAHHAHHAHHAHHAHHA jävla mås.

praoen sket sej totalt

Haha vad vill praoen med oss egentligen? Idag hämtade ingen oss på Åkersvik heller. vi satt där i en timme men ingen kom. Och eftersom vi har både ringt och klagat och verkligen försökt fixa de så sket vi i allt och gick på stan ist. Vi hade ingen lust att dra in oss i något som dom inte fått reda på. Så tog en tripp på donken och åt gopaj! Kollade runt på affärer osv. Tog 12.05 bussen hem. Nu bakar jag mufins som mamma bad mej göra. Ska vänta på att resten av familjen kommer hem.
Ikväll ska jag,Emma och Malin kolla på Sundsvall Citys hemma match! Kommer nog bli sjukt kul! Hihi NANNANANA xD Jaja, nu ska jag chilla så skriver jag sedan innan jag åker!

svar

KommentarTid
milis om IGÖ:
Ja alltså det verkade skoooj!

10 November, 16:56
din allra bästa geeetnyyy!! om IGÖ:
åååhh. fan va kul att gå på de egentligen!! 
fast som du säger så vill man ju inte lämmna allt här, inte än i alla fall :/

puss på dej <3



SVAR: Jenny: Ja det skulle verkligen va hur kul som helst! Utveckling och allt! Men jag vill verkligen inte lämna allt det jag har här hemma. Fatta tomt! Puss på dej med :*
Emilia: Ja askul!

du är inget för mig

Jag har inget att skriva mer än att jag älskar mina vänner enormt. Mamma, mormor och resten utav släkten. Det bästa jag har.
Och tack Emilia, jag verkligen älskar dej!

IGÖ

Åh, hade fått hem ännu ett gymnasiumpapper. Men denna gång var det något jag verkligen såg fram emot att läsa. "InnebandyGymnasiet Örnsköldsvik". Blev riktigt sugen att gå där när jag läste vilka som ska träna eleverna. Martin Olofsson!!!! Min bästa! Sedan Näktergal med. Skulle vara sjukt kul att gå där. Men jag vill varken flytta från familj och vänner eller lämna mitt lag. Så förhudligen blir det inget där..Men jaja.

vilken asbra dag!

Nu är jag hemma efter en riktigt rolig dag på VM med en grymt go klass! Kändes som vi nästan gick i den. Okej inte riktigt så, men de kändes väldigt bra. Hade kemilabb första lektionen, det va då vi träffade Emma och Elin, supersnälla tjejer. Haha, mötte även Erik och Arvid som va hur roliga som helst. Kunde knappt slita blicken från dom. Skrattade hur mkt som helst, vilket jag kände att jag behövde! Luchen va väl kanske lite pinsam, men de gick. Fick pannkaka och jag har nog aldrig haft så ont i magen efter pannkaka som jag hade då. Kan inte ens dricka oboy med min mjölk längre? Ska laktosen bli värre eller vadå? Jaja. Hade iaf flera timmars hål efter lunch. Det va då jag lånade Emmas dator. Träffade massa folk, lite roligt. Jag och Sanna gick även runt och snokade på lite. Matte var den sista lektionen vi skulle vara med på och vi hade superkul! Jag skrattade så killarna skrattae åt mej. Lyckas ja ;) Sanna va brutalt rolig då också. Hua.
Ja, ni ser ju. Jag har haft en riktig toppendag och jag skulle gärna gå i den klassen! Haha. Nej men jag hade askul. Nu ska jag plugga lite snabbt eftersom jag snat ska på lucia träning och kort efter de är det innebandy!
snygging ja ä <333

på Västermalm

TJA! Nu sitter jag och Sanna med 2 tjejer som går i den klass vi följer. Fick låna Emmas (en av tjejerns) dator och kika lite :D Hihi lite pinsamt att träffa folk, men de är sjukt kul! Men nu ska vi dra hejdå xD

det dyrbaraste jag har

Mamma, jag älskar dig!

svar

KommentarTid
EMMA om kollegorna i tidningen!:
jag var bara dum förut xD, klart jag ska rösta på dig babyyyy!

09 November, 21:58
therese om kollegorna i tidningen!:
I'LL VOTE FOR YOU, HOTSTUFF

SVAR: T- fanks snyggo

E- slug som man är fattade jag ju att du va oseriös xD :*

oh fyfan

Nu ska jag dö. Inte bokstavligt. Men bara dö.

sur som en surpick

Sedan Sanna åkte hem har jag varit sur över ingenting. Bara negativa tankar har kommit upp. Självförtroendet sjönk till botten. Jag dampade lös. Jag vet inte om det va skönt eller bara onödigt. Men jag får ta de senare om det nu blev något onödigt utav det.
Jag tänker bara ta fram kläder tills imorgon och fika. Sedan lägga mej i sängen och läsa. Lägger min ilska (över ingenting xD) på boken ist. Så säger jag godnatt här.
sådär sur är jag typ. Surare t.o.m! Och nu blev det värre när jag insåg hakorna. Asså vafan

Med ena pungkulan kanske?

Ibland förstår jag inte hur killar tänker?

kollegorna i tidningen!

Idag var jag och mina kollegor i tidningen! Spännande! Hoppas ni röstar! Nu menar jag inte att ni ska rösta på mej, rösa på den ni känner för!

VM

Min och Sannas praovecka känns inte lovande. Idag på Västermalm fick vi åka hem pga att dom inte visst om att vi skulle va där. Får se om det blir något imorgon.

Nelly klänningar

Inatt kollade jag på nyårsklänningar (kanske även till julbalen om jag har tur) och jag tror faktiskt att jag har hittat en! Men eftersom jag är en satmara så visar jag den inte här xD Men jag kan visa andra snygga!
väldigt enkla och snygga!

l0l

Bajsnatt! Somnade inte förns vid halv 3. Vaknade halv 11 idag. Behövdes nog.
Med riskudden på magen myser jag nu i sängen efter att ha haft ett kort men roligt samtal med Malin. Vilket mongo<3
nu ska jag göra nåt, vad vet jag inte men något iaf! Jo juste, plugga xD

i can´t sleep

Klockan är strax halv 2 och jag sover inte! Har så himla ont i magen så jag vet inte vad jag ska ta mej till. Ska värma om riskudden på nytt och försöka sova..

satans mensvärk

Somnade förut. Hade så himla ont i magen. Vaknade halv 8 av Hannes sms. Va bara att skynda sej till träningen de! Förövrigt gick de väl rätt bra. Va ganska trött och sliten så.
Nu ligger jag i sängen med fetaste riskudden på magen, superskönt! Imorgon ska jag bara mysa och hjälpa mamma med julklappar. Nej, nu tror jag att jag slår på en film och sedan sussar! Godnatt!

HB

Min och Sannas första praodag gick bra! Va på Hedbergska idag. Fick gå Ekonomi/Juridik med Astrids klass. Träffade massvis med kända ansikten, och pinsamma stunder blev det ju. Men stencool som man är fixade vi ju de galant! Började 10 och fick sluta typ halv 3? Ganska slapp dag.
Imorgon är jag ledig, så blir bara hemma. Onsdag och Torsdag är vi på Västermalm, hujedamej. Fredag är det äntligen Åkersvik. Kommer nog gå kanon. Nu ska jag dega och sedan är det träning!

omg

Nu börjar det gå för långt!

svar

KommentarTid
linda skjevik om inga ord:
söt! du å jag såg likadan ut! ♥♥♥♥



SVAR: haha typ ;) <3

min älskling!

Va duktig du va på EMA galan, älskling!♥

inga ord

Linda, den enda bilden jag har är denhär, men värre har det sett ut!

så bra

11 ljus tända,skumbad, ljuv musik och bästa killen i mitt öra. Avslutar detta lov med mys!

snygga syskonen mårtengås


komplimanger kan vara det som stärker ens självförtroende till tusen

Åh va nöjd jag är med gårkvällen med tjejerna! Blev så himla bra! Och det blev ju inte sämre när jag kom hem heller! Åh, älskar komplimanger :')
Idag har jag luciaträning och efter de ska jag nog bara ta det lugnt, ladda inför praoen imorgon som jag börjar gryva mej lite för. Haha! Har på känn att det första jag och Sanna kommer göra är att göra bort oss, åh förväntansfull! nej nu måste jag äta och göra mej klar, vi hörs sedan!

du är helt annan idag än vad du var för någon månad sen

Börjar fan undra vad som händer med dig?

svar

KommentarTid
............. om nytagna bilder med min nya älskade bby:
sluta använd mina kläder

SVAR: Du gör ju samma sak själv.

Minkväll!

Haft en riktigt rolig och mysig kväll! Kommer lite bilder iaf!

3 år

Ester: Julia, ska du på stan idag och äta med dina tjejer?
Jag: Ja, vadårå?
Ester: Åh, jag gillar inte när du är på stan för då vet jag inte vart du är juuu!
Ester: Julia, ska du på stan idag och äta med dina tjejer?
Jag: Ja, vadårå?
Ester: Åh, jag gillar inte när du är på stan för då vet jag inte vart du är juuu!
Haha åh, gull!

biteline

Bordet är bokat! Nu är det bara att göra sej klar, dra till bussen och sedan äta på BiteLine med några töntar i klassen! Ja, jag klagar inte! Kommer komma massa bilder eftersom min älskling är med!

svar

KOMMENTARER
SANNNA
Postat av: SANNNAAA

sååå jävla söt asså!!!

SVAR: HAHAHAHA, jo förjävla...

livet leker LL

Igårkväll hade jag lite roligt med några vänner på skype! Började med att jag och Linda pratade, efter det dök det in kille efter kille. Och eftersom jag gillar killar så gjorde ju inte de nånting. Roliga va dom, haha Linda med! Kom inte i säng förrns vid halv 3. Då sov jag minsann.
Imorse vaknade jag halv 12. Skönt? Har inte gjort något speciellt alls, förrns nu. Nu jäklar sjunger jag för fulla muggar på alla de luciatexterna vi fått. Typ 8 st vi ska kunna! Livet leker.

svar

KommentarTid
oliviakristmansson. om nytagna bilder med min nya älskade bby:
ÅÅÅH vad fiin! :')

04 November, 22:19
EMMA om nytagna bilder med min nya älskade bby:
SNYGGGJULIA

SVAR: åh tack båda tvååå!

kärlek

ganska glad över att alla mina skypekompisar loggar ut när jag loggar in <3

nytagna bilder med min nya älskade bby


min bästa mormor!

Jag sov hos mormor inatt. Det va faktiskt ashärligt. Och eftersom jag har världens bästa mormor som verkligen bryr sej om mej och tänker på det rätta så köpte hon en helt ny kamera till mej eftersom tova gjorde sönder min skärm på den andra. Visst tyckte jag inte att hon skulle köpa en ny, men hon gav sej inte och då känner jag bara hur jäkla underbar tanten min är! ÅH BÄSTA MOMMA! Men hon är bäst även fast hon inte köper saker till mej, men de vet hon ju!
Mamma opererade ju foten igår också, och det gick superbra, nu har hon lite ont,men jag vill bara att det ska bli bra för henne! <3
Idag är jag och Alice ensam hemma eftersom mormor jobbar. Hade ju tänkt ta en promenad men det ska ju regna ofc. Får se om vi kan gå senare! Nu ska vi iaf göra frukost! Skriver mer när jag kommer heeeem!
mitt hjärta!

äntligen säger jag bara

Varför har inte jag bloggat? Jo Gabriel har varit här. Varit med tejerna osv. Ätit på Biteline har vi hunnit med också. Nu är han på tåget påväg hem. Jag myser med mormor,Alice och mina småsyskon eftersom mamma opererat sig idag! Nu ska vi snart gå en prommis till Handlarn och köpa glass. Sedan har jag Luciaträning och till sist innebandyträning. Efter de sover jag hos mormor, äntligen!

gabriel is here

Godmorgon! Vi hade ganska så kul igår. Innan vi skulle sova hade jag och emilia skrattanfall, åh jag älskar stunderna! Imorse vaknade vi vid 10, låg och degade ett bra tag innan vi gick ner och åt, en halvtimme innan Jenny och Hanne skulle komma lixom, haha Hanne är redan påväg och jag har enbart hunnit platta håret :))) Äh måste göra mej klar! PÖSSn

RSS 2.0