packning

hallåers!

har försökt packa ner allt nu inför ljusdal. men vissa saker är fortfarande i tvättmaskinen. så ska försöka trycka ner de sedan eller om de blir imorgon bitti! men nu har jag lagt ner jobbet med packningen. sitter istället och pratar med emilia och antonia. antonia ska ju åxå till turkiet/alanya före mej så då måste man ju prata lite hihih! såååååsnäll. önskade lite att jag åxå kunde vara 16 så skulle jag flörta me na' så vi kunde bli riktigt bra kompisar.hehehe men ja. vad ska man göra idag? resten av familjen ska till badhuset igen för att träna barnen. kommer nog gå bra. jag kommer dock stanna hemma. måste packa, och duscha inför ikväll. kommer nog bli ett inlägg till innan jag far. kommer inte fokusera på bloggen nu när de är cup! kommer bli härligt att fara iväg och bara springa av sig allt, i nya matchställ och allt! kommer bli apkalas dedär! träffa härligt folk kommer jag göra med! åhhhh. men nu ska jag se om de finns nåt mer jag kan göra. hade tänkt att jag skulle fara och mysa med min alice en stund men kom på att vi skulle till stöde. så nu får jag kanske inte träffa na förrns på lördag :( kanske kan följa med till mormors stuga på kvällssidan om de går. älskar dom småstugorna. kommer kännas lite konstigt att sova i en skola på ljusdal när man alltid sovit i stugan. men de blir nog bra ska du se. hehe men nu ska jag digga hannah montana!


dödsolycka i vattjom

bidde ett sista inlägg ikv. sitter hä med en utåtbuktat mage full med toast..lova er. börja aldrig ät toast. dödligt gott. men nu får jag sluta med de. hur ska jag annars orka spela hela matcher en hel helg?! jo men de kommer nog gå finfint!
fy hörde att någon i vattjom dött idag. fyfyfy. typ tesses granne elr ngt sånt. men ändå. va jobbigt de måste kännas för familjen. huga.vill knappt tänka påde.
fick reda på att vi ska bada i en tunna elr va de nu va imoorgon när vi är i stöde ahha. kommer dö, nej nu tog jag i men de va väldigt länge sedan jag träffade dom så visst kommer de kännas.men nog om stöde pratandet.
mamma är just nu i stan och hämtar robban. han har varit ute med sina vänner. så mamma for för en stund sedan, jag vaktar barnen i högsta hugg! dock har vi en hund till granne som heter duga. SLUTA SKÄLL FERRY!!!!! ehehheheheh aja men ska väl se om de finns ngt roligt on the television nu. hörs imorgon!

ljusdal kommer med stora steg!

gokväll!

träningen va lite halv okej. ganska kul men låte långtråkig men ja helt okej! välbehövligt va de iaf!a sedan gick vi den långa vägen för att se matchen. resultatet blev 5-5. jämn match.. hehe inte för att jag såg så mkt eftersom emilia hängde och klängde lite på mej. men vi hade skoj. så skoj så vi druttade ner på gräset :)men ja vi hade de mysigt vi. imorgon ska jag packa. längtarrrrr! kommer bara leva livet i en helg. heheheh. och imorgon ska vi ju till stöde åxå. hoppas det blir trevligt. aldrig varit där. men blir de för läskigt smyger jag till farmor och farfar som bor 2 hus bort heehehe.men ja jag vet inte vad jag ska skriva. så det blev lite tråkiga inlägg idag. kommer nog skriva lite nödinlägg imorgon. heheh men kom ihåg ! MELLAN HALV 6 OCH FRAMÅT VILL JAG GÄRNA HA LITE SMS UNDER HELA KVÄLLEN! tack!

med maja!

hej och förlåt för en dålig uppdatering men jag fick en ordentlig sov morgon. 11.46 råkade jag vakna. men skönt vare. sedan halv 1 for vi plus majsan till badhuset. vi va ensamma typ i en timme askul!sedan kom de lite fler. jag va med maja. allärt filure dedär. hahah a så nu sitter vi här, maja läser hitta nemo boken. snart har jag sista träningen inför ljusdal. pepppppp. aja så direkt efter ska vi se på p 95-96 matchen mot damerna. jag hejar på båda kanske lite mer på damerna men ändå på killarna för alle, calle joela och alla domdär spelar ju så lite måste jag ju heja! a så de blir en liten trist dag idag. typ 2-3 inlägg bara. menmen de får duga för kan inte vara bloggtokig jämte helr. heheheh a men nu ska jag och maja leka vidare hejs!

hejhejhej jag är bara 14 år

hejsan!

förlåt för låg uppdatering. men har varait hos mormor och sedan en stund med hanna.men nu är jag hemma och myser med lite godis. ska snart göra toast. för jag är hungrig. ovanligt nej. men ja hungrig är ja. nu hoppas jag att jag ska få min snygga profilbild som va på mej och emilia. heheheh. ska ha den på facebook hade jag tänkt. hoppas du inte blir ledsen hanne, jag älskar ju dej ändå :(♥ vet inte vad jag ska skriva. jo lyllo jens. men nu tog de slut hehe. på torsdag vankas de grillat i stöde! härligt. a men fasen va tråkig jag blev hejdå!

mormors jobb

helloj. sitter hos mormor på jobbet nu. vi va ju hos polisen. inget allvarligt alls. skulle fixa pass. hehe tog oss en timme. drygt va de men faktiskt roligt. tänk att de är en måndag kavr imorgon. åhhh. a sedan när vi va klar åkte vi till gott gruvan tror jag de hette. kanon godis där haha. så ja nu är jag hos mormor. vill bara mysa här. sedan följer jag nog med na' hem. hehehe sedan ska jag visa en bild på mitt förra pass. har typ melkers ansikte fast med långt hår. supersöt hahaha! men nu ska jag mysa med brallan och mormor hejs!

polisgris

godmorgon!

hinner inte skriva. ska till polisen! skriver senare!

klagoinlägg!

hej där lingon och blåbär. rimmar inte jag vet, ville bara ha sådan där humor som min mormor och jag brukar ha! på tal om mormor så tänkte jag åka upp till na' på jobbet imorgon. så hon inte känner sej så ensam bland alla gubbarna? snällt tänk jag vet! men jag gillar jobbet ja. härligt! men ja, hade ju träning förut. jobbigt, sprang riktigt mkt idag. härligt dock va jag som en sursnopp. hade lite ont i magen men nejnej ikke va det de. apbajs! tror mats tkr jag är en så kallad "bitch" men hoppas inte :P och efter som jag va en ruttensnopp gick de inte heller så bra då de va 1 mot 1 osv. i början gick de faktiskt kalas. menmen man kan inte vara på glatt humör jämt som tur är. men nu känns de bättre efter en skön dusch och parisare i magen. och jag måste ju berätta nåt som va så jäklarns äckligt! jag har ju laktos mjölk..min va slut så idag när mor va och handlade så köpte hon en åt mej. nu när jag skulle fixa maten tänkte jag ta en klunk mjölk( ja jag drack lite ur tetran ) hehe a och då känner jag hur de smakar satan! UCSSHHH!! då häller jag ut lite i slasken då är de stora klumpar som luktar satan! jag spydde ett milligram typ. fyfasen! men ja nu har ni mitt klagoinlägg hehe pos!

bajsmage

hejhejhejhej.

jag vet inte va jag ska skriva.. jo jag har ont i magen. bajsapa. jag ska träna..och jag vill inte bli som emilia och hanne. nejnej. men jag vakande vid 10 typ av att robban ringde. sedan somnade jag om vaknade halv 11 va akutpinknödig sedan sov jag i en kvart, vaknade av att emilia gjorde konstiga ljud?! haha låg och skrattade liet småtyst åt na' lillbebis. sedan kunde jag inte sova eftersom jag brukar kliva upp runt 10..så jag låg och sjöng. hehesedan lite innan 1 vaknade na' äntligen! hehe då satt jag ju vid datorn och bloggade. ehhe då kom hon ner och mös med mej. kollade på bilder och skrattade. sedan skrek magarna så vi gick och matade dom. sa inte ett pip till varann. de är df de finns " låt maten tysta munn " hehe. sedan gick vi tbx till mysrummet och skrattade. fan emilia. vi skulle adrig tage bort bilden :'( hhehehehe ÄLSKADE VERKLIGEN BILDEN! menmen. typiskt emilia. men jaja. sedan halv 3 for jag hem. hade lovat hanna att umgås en stund. så jag åkte hem fixade mej lite så åkte vi till alle. fick höra att han hade fått hem en liten hundvalp! dock fick jag inte träffa honom idag.. får nog bli snart. vill se han hehe. amen vi gjorde typ inget alls. så runt kvart i 5 for jag hem. så nu sitter jag här. ska ixa mej inför träningen nu..hejs!

golvbloggar

hallåja! här ligger jag och bloggar på en madrass på golvet.emilia sover än. elr nej hon vaknade nu. hehe. men bara halft. hehe.men bloggar mer när jag kommer hem såskriver jag mer då. hejs!

julia är en trutt tjej

hejsan!

nu sover julia, hahah, sött! hon har varit trött sen klockan 22.00, så det var väl på tiden att hon somnade då ;) hehehe. själv sitter man uppe, mjodu, här är man inte trött, är ju van vid att vara vaken till 3.00 typ, haha, men snart ska även jag sova.
jag har iallafall redigerat en bild på julias öga :) det är jag som har sminkat henne, fast det var oseriöst dårå :p men bilden blev ju rätt cool ändå, om jag får säga det själv (A) haha.

pos o kram emilia 8)))))))

 

och jaa, jag hade tillåtelse att blogga, blev praktiskt taget tvingad till det, innan hon somnade alltså, och här är ditt efterlängtade inlägg julia, wohoo, varsågod! xp


under emilias dator

hejhej!

jag är med emilia för er som inte visste de, heheh vi har gjort saker som man kanske gjorde vid 6-års åldern. men oj vad kul vi haft! underbart. vi har sminkat oss fullständigt galet men ändå nå himmelskt snyggt. vi har gjort frisyrer tex. nu ligger vi ed hårrosetter i håret. alltså gjorda av håret. supersöta. och nu ska vi musika lite och säkert äta ngt. vargar.se och ja. vi har käppt kort och dom kommer upp inatt eller imorgon som emilia skrev på sin blågg. riktigt snygg. hannah ontana lyssnar vi på åxå. underb! men nu ska jag tjecka till mobilen eftersom jag hörde att jag fick sms. skulle tro från hanna. hoppas hon inte är ***** på mej. då blir jag lessen. men nu ska jag fortsätta ha skoj med babisso. hejs!

hannah montana♥

hej bloggisar!

sitter och lyssnar på hannah montana!♥ älskar hennes låtar. så braaaa♥. jaja ( HAHAH EMILIA) a men ni fattar inte.. bara jag emilia och hanne! men idag SKA jag iaf vara med emilia. de är nu bestämt. oj nu hörde jag att morfar steg in genom dörren! och jag sitter i handuk. NAKEN! nejmen. ahha a men vi har bestämt att vi ska måla naglarna..funderar på farnsk manikyr? tkr de är så fint! speciellt om man har riktiga naglar..! a men vi ska nog vara hos båda eftersom hon bestämde att jag skulle bestämma. så de bidde båda. aja men nu ska jag fixa mej lite så jag kan komma iväg någon gång! skriver förmodligen hos emilia med! hehehe

crusing

hello! kom nyss hem. blev faktiskt en liten tur med mandi! va riktigt länge sedan. men vi hade de kul! sedan gick vi med moa och freja. roliga typer! så vi struttade runt lite. såg hur folk kan bete sig. gud en tjej/tant dansade i en bil så kjolen åkte ner, mkt vacker syn! nejmen ahha. sedan tröck en gubbe ut rumpen genom rutan. lite hårig sisodär men ja den funkade! sedan efter några timmar blev jag ensam. så kjag hämtade cylekn hos mandi och skulle bege men hemmåt. men på väg hem till mandi kom en bil. jag blev rädd och den körde bredvid mej och så en kille sa..tjena bruden, ska du hänga med till smedjan? vi fixar in dej! jag tror jag åkte under bilen! höll på att dö. så nu hanna fick du svaret! skitläskigt! hehe skakade bara på huvet och svängde ner till rännö. stannade bakom ett hus sedan gick jag upp igen och gick hem til mandi. sedan cyklade jag hem. blev stannad av jens, emil, wille och adam. sa ngt ord sedan for jag hem. blev kallt! så nu är jag hemma. härligt. imorgon ska jag svar med emilia. annars!!!!!! fast de visste ni ju redan. heheheheh. ska nog se lite tv med robert nu! hejs

mormordag

förlåt. har tyvärr inte bloggat idag. for till mormor vid 11. vi skulle ut och gå med alice..skulle ju ha varit med emilia men de bidde inget. kanske imorgon. hopppppppas. men sedan for vi till birsta för att köpa nåt som alice ska ha i maten för hon inte ska lukta så illla i munnen. brade. plus att vi köpte ngt till hennes halsband. ett hjärta och så står de alice i den. superfin! så nu är hon så snygg så! a sedan for vi hit för att äta. de bidde tacos. riktigt mumsigt! sedan fastnade jag här. har tvättat håret. är riktigt sugen på att umgås med någon..och vara ute och mysa. men ingen verkar vara med påde..aja ska leta vidare. kan visa två bilder:


tygbh utan band!


snygg tjej! kärlek till na!<3<3<3<3

(meningen att ni ska kolla på håret!)


härlig träning!

sådär ja. träningen gick galant! va faktist kul tills på slutet. går inte in på vad. men ja annars va de kul. sedan va jag trött! har hunnit äta, duscha och satt mej vid denna apparat! klippte ju håret förut åxå..är rätt nöjd..tror jag inte är van vid kort hår. för de blev ganska kort, kanske är skönt på sommaren? aja ska iaf lägga in en bild imorgon..för nu orkar jag inte. hähä. imorgon hoppas jag till 1000 att jag kan vara med emilia. vill vill vill! hanne måste jag vara med mer åxå! men är jag med emilia imorgon kan jag ju lova att de kommer bilder! kan kolla om jag har en enstaka lite bild jag inte visat, bara för eran skull!för de va ett tag sedan jag la upp en. men nu ska jag se om de kan finnas något roligt att läsa om inte de blir de teve! hejs


Mobilinlägg

Så, nu är jag hos carina. Har nyss klippt mej. Blev nog nöjd. Kan inte se för hon blötte håret så fick lite lockgit nu. Hehe. Men nu ska jag snart hem för jag har träning 5. Men vi hörs efter träningen!

46

WOW!!! såg nu att jag hade haft 46 läsare igår! gråtfärdig! hujeda mej!

klippa mej!?!

god morgon! håller just nu på att göra mej klar, dock vet jag inte till vad. ville bara fixa mej lite. hehe. jag hoppas jag får klippa mej idag. vill ha bort de slitna så de inte blir ännu mer slitet. ska höra med mamma om carina kan klippa idag. annars vet jag inte vad jag ska göra mer än träning ikväll. får hoppas att någon skickar ett fint sms till mej. helst vill jag att ni ska skriva som min kära mormor tex. ja, nej, ok, jajemensan, typ så:) hehe mormor <3 mej. jag är superstolt över rummet. dock tog vi inte bort möblerna. vi ska göra de lite längre fram. men är bra just nu! men nu ska jag fortsätta med mitt, inte bara sitta och skriva trams! hejs

städtanta

så..äntligen! jag måste ha städat i 3-4 timmar! bara att rensa garderoben tog 2 timmar. men då fick jag ju bort 2 stora sopsäckar med kläder. så nu är de snyggt i den! men jag va ju med hanne idag. vi hade de kanonkul! vi va ju som sagt på badhuset. inte alls mkt folk. va typ bara fritids där. vi bara myste på med m,m och e. va faktiskt kul. melker kunde simma halft men va superduktig och ester kunde flyta och cykla med benen. haha. sedan åkte dom hem. och vi stannade kvar. sen vid halv 5 kanske gick vi upp. skulle basta men fy va varmt de va så de sket sig. sedan gjorde vi oss klara och sedan kom robban och hämtade oss. då kom jag på att jag höll i skåpnyckeln. heheh så sprang upp med den. sedan kom vi hem och ganska så fort kom elin och hämtade hanne. sedan åt jag och gick upp för att städa. efter 1,5 timme kom farmor och farfar. sedan har jag bara städat tills nu. har duschat åxå. men bara tvättat av mej. nu ska jag snart se sex and the city. skriver mer imorgon! hejs

hej bajsploppar!

jag hinner inte riktig skriva just nu..ska göra om på rummet mitt. men kan säga att jag har varit med hanne bebis. vi va på badhuset. och sen kom melker mamma och ester. melker och ester kunde simma helt själv! fast med armpuffar!a men jag kan betätta mer senare för nu ska jag städa och ta bort möbler i några timmar! musik ska solklart med! hejs

mormor

hejsan! ja jag åkte ju tbx till emilia. vi gick direkt ner och badade..kicki och ludde följde med fast kicki badade inte. haha ludde, vilken hund! så söt. han badade han, fast han var lite tveksam på att hoppa i. jag blev också lite tveksam, men hoppade sedan i. va kallt ett tag men blev varmt sen. vi tränade på att dyka..vad blev resultatet? jo att emilia satt på min rygg och jag skulle ta mej upp för trappan eller vad man ska kalla de. hehe men de va kul för sedan hoppade vi i vattnet med emilia på min rygg. hehe sedan gick vi in och fixade oss för att sedan se på film, de vankades hannah montana!alskar filmen! sedan när vi sett den blev vi gens busiga och trötta. vi och sängar framkallar genast skratt, dock vet jag inte varför. men sedan lite över kl 9 kom kära mormor och hämtade mej. gulligt av na! tänkte bara stanna en stund men de blev en övernattning till slut. mysigt. härligt att man bara kan bestämma sig att nu sover jag här och där. men de va ju bara moror hehe. mormor frågade nyss om min adress till bloggen, något glad jag blev. hehe ännu en läsare! pus mormor.de är de mormor kommer göra på jobbet nu..läsa bloggar, strunta i att jobba och läsa ist. haha sötfian! men nu ska jag äta jordgubbar med alice palice, fast hon gillar dom inte, hehe men bara mysigt att vara med byrackrn. vi va nyss ute och busade med henne. helskotta va kvick hon är. nej men nu måste jag verkligen gå..hör hur gubbarna skriker ; JULIA KOM OCH ÄT UPP OSS! VI GILLAR DINA ILLALUKTANDE TARMAR!

b-b-bada!

är hemma nu..men ska åka igen hehe. kom hem för att äta en pitsabit! så nu ska jag packa ner badkläder i en västa sedan far jag tillbaks till emilia. de som skulle regna idag har faktist varit en varm bra dag! nu är de riktigt mysväder så vi ska bada hehe. härligt!  jag ska prova den där bikinin som mamma bara hade köpt trosor till och så la jag till en bh som va i samma färg, kommer ni ihåg? aja den ska jag iaf pröva nu! tkr den är snygg aven fast de inte ska vara ihop! men nu ska jag fara dit! sedan tror jag att jag ska gå till mormor en sväng! tror jag glömde en tröja där sist jag va där. så jag kan ju gå upp och hämta den när jag ändå är i vattjom! hehe men nu MÅSTE jag åka! hejs!

snygg blogg!

så..nu har jag och emilia hållit på med min blogg i nån timme skulle jag tro..rätt nöjd med resultatet! men nu ska vi fixa emilias header skriver när jag kommer hem! hejs

gina

måste bara säga att jag saknar att vara med dej hära pruppen! allt vi gjorde som bästa vänner under 7 år. tova tyckte alltid att vi va så hemskt jobbiga. jag typ bodde hos mormor för jag ville vara medd gina. jag va som tovas extra jobbiga lillasyster. jag älskade de. jag älskar gina fortfarande, även om vi har våra brister. men kan aldrig glömma då man hade de som bäst. jag följde med dom vart dom än skulle på semester och gina på våra. vi skrattade åt de som va så hemskt tråkigt. men vi gjorde de jämt kuligt! våra minnen på grönan..tova och eveline som va så kaxiga för dom vågade ju åka alla värstingkaruseller medans vi åkte spöktåget. hehe..så gina läser du detta så ska du veta att jag älskar dig! kolla på bilden..snyggaste bilden jag har!


smultrontand

helloj! har nog varit vaken i 2 timmar nu..uppe med tuppen vettni! men hällre de än att sova bort dagen. idag ska jag nog mysa med emilia. för de skulle ju regna?!? jag ser inget regn ÄN iaf. hoppas de inte kommer.vill inte ha de. vi ska nog se film, göra header och skratta som vi är experter på. älskar att man har bästa vänner som man kan skratta så otroligt mkt med! hehe. och om de inte regnar komme vi nog gå ut och fota lite. de låter nog ganska tråkigt men när man väl håller på med de är de kanonkul..för de mesta iaf! hehe men nu ska jag nog klä på med littan kläther :) så vi hörs!




6B-7B-8B-9B

nyss låg jag i sängen och kollade på ghost wisperd eller hur de stavas. de handlade om att de hände saker på en skola. jag fick direkt tanken om att jag saknar min "familj". de gör jag. jag saknar klassen. malin..och bara att vi träffas varje dag. man vågar göra fel. för man vet att antingen bryr sej ingen eller så blir det bara roligt. och då håller man med själv om att det var roligt. alla skratt vi har. hur malin är mot oss. hon är som i våran ålder. hon skämtar, och kan bara vara sig själv. medans hon samtidigt är våran lärare! hon är min kompis helt klart. de är så skönt att vara i denna klass. man känner sig trygg och säker. jag vet att många kommer tycka att man är helt dum i huvudet men då får dom göra de. för när man har en sån här känsla så vill man bara vara med dom. inte kanske jobba och sånt men bara vara. vi är kanske inte perfekt i allas ögon men i mina är dom de. för jag gillar alla oavsett hur vissa är. jag kan bara inte hata nån även om jag sagt de några gånger. de är bara för stunden. sedan är den som vem som helst.man vet att man aldrig behöver vara ensam på rasterna, för alla finns för alla. det är de som känns så himla skönt! att vara i denna klass som stämplades som tönt klassen men ändå har vi ett sådant fint rykte. de känns som jag inte kunnat få en bättre klass. jag är glad att jag har er! och malin som mentor. vill inte ens tänka tanken om att splittras från er i 9:an. kommer aldrig gå. vill inte! blir gråtfärdig bara jag tänker påde. och de är bara för att jag älskar min klass.

bbbilder







TITUT!!!!!


nya prylar!

så är hemma nu. gud vad vi skrattade nu i slutet. hehe vi kollade igenom alla bilder. jag tror vi bytte roller. jag brukar vara oseriös och hon seriös. nu va de tvärt om. hehe men de blev bra bilder. de såg ni ju själv! ska nog tillbaka dit om en stund. om emilia kunde. annars får jag väl göra någe annat. juste ska visa bilder på de jag köpte idag åxå. kan göra de nu.


   bh från h&m...finare i verkligheten!


väska från ginatricot!


nytt fotskydd från team sportia


haha måste bara berätta! när jag kom hem stod mor min och stekte fisk. hehe sedan när vi började äta och de så sa hon efter en stund. åh..de va varmt att steka. och steka för mej betyder i förstahand att ligga ute och steka i solen. så jag ba, jasså har du legat och stekt? sedan fattade jag ju så vi satt och apgarvade typ. hehe de va skoj! ska lägga in bara bilder på de vi knäppt på så de komer en sjuhelvetes bildbomb skulle jag tro!


emilia bejbi<3

ligger i emilias säng. så skön hehe. va ju på birsta förut med gina mamma och ester. hittade inte så jättemkt. men fick en väldigt dyr men viktig sak så vi tänka lite så. plus att de snart är turkiet. 39 dagar tror ja! lengtar. ska lägga upp bilder på de jag handlade. men de blir när jag kommer hem. vi har knäppt kort eller knappt korv som jag tydligen hade skickat till emilia. hehe men jag kan bjussa på en bild som vi nyss knäppt!

emilia valde denna skönhet..

 

och jag denna ros!

emilia<3

orkade inte blogga igår efter träningen. men mormor hämtade mej rund 10 över 4. så jag följde med henne hem. då va jag med gina lite. va ju roligt. hehe sedan åkte vi på träning. vi hämtade emilia med. träningen gick väl helt okej. stukade foten..den onda. så vi ska köpa nytt skydd idag. för då ska vi på birsta. jag mamma ester och gina. sedan ska jag skynda mej hem. för jag ska leka med emilia bejbi<2 förlåt emilia för att jag åker :( men ja så jag lär ju vara med henne hela dagen tills kvällen. blir nog kalaskul! längtar. men nu ska jag fixa mej. blir väldigt enkel stil. hehe aja men nu ska jag knalla upp med min storfot.! hejs

hej igen!

har nyss fikat kladdkaka,gubbar och glass. väldigt mumsigt! skyndade mej att baka för stefan kom på sin nya mototcykel. supersnygg! hehehe. igår klippte jag va ett par svarta byxor och gjorde dom till shorts. såååsnyggt nu! hehe men nu ska jag kolla på internet. har sett ett snyggt linne på monki som jag verkligen vill ha! nyss smsat med malin åxå. dom verkar hade skoj i götet!hehe. men nu ska jag kika på internet. tjing!


hehehehehe

godmorgon mina vännisar! hehe nyss vaknat. har tvättat håret, men jag kom på efter att jag har träning ikv. haha! som tur va tvättade jag med duschtvål. får tvättta riktigt ikv. nu äter jag frulle och ser typ våra bästa år på televisionen. idag vet jag inte vad jag ska göra. har ni tråkigt slå en pling till mej! jag är ledig! hehe men n u ska jag äta klart! skriver mer senare! hejs.

photos

nu ska jag skriva om leksand! vi kom dit vid12 typ. började med att bada. va lite kallt i vattnet i början men sedan blev de varmt! jag och kurre åkte kanor som bara den! alla måste ha tyckt jag va världens tönt, eftersom jag åker med min lillebror men jag tyckte de va kanonkul haha. melker vettu. ska visa lite bilder på han från när han åkte karuseller. tex griståget. i varje kurva tjoade han till med ett tjejskrik och händerna upp i luften. ahha han åkte ensam på hela tåget med hahah! och sedan åkte vi parisehjulet. mýsigt vade! sedan åt vi hamburgare. va väl rätt så gott. vi lekte lite efter maten och så, åkte mer karuseller sedan började de spöregna så vi fick gå till bilen. alla va blöta. vi fick byta kläder på småttingarna. jag satt i underkläder. hehe med handdukar. tjiho här är man naken minsann! men de gick bra de med. på vägen hem stannade vi vid gammelfarmors grav och åt på donken. tog en ceacar sallad. vet inte om de stavas så hehe. men de va mumma! sedan somnade jag. hade riktigt ont i magen. åksjuk troja. för såfort vi stannade bilen gick de bort.sedan kom vi hem vid halv 9 då duschade jag sen åkte jag till mormor i pyjamas. vid halv 12 åkte vi till stan för att hämta tova. nu ska jag bjuppa på bilder!








lila eller svart?


ska ju kanske få köpa ny mobil i september typ. lite sugen på den här bakelsen! men lila eller svart?
 (ifall jag skulle välja denna!)




homie!

så är hemma nu. har kanske varit de en timme. riktigt skönt. de första jag gjorde va att springa på toa. min blåsa va en sekund från att spricka. hehe.ska ladda upp bilderna senare ikväll. inte nu har saker jag måste fixa först. cerkar inte som att någon vill leka heller. får väl kanske hitta på någe imorgon. hehe. men nu ska jag fixa some stufffffffs! vi hörs ikv!

Påväg hem!

Så. Nu är vi på väg hem. Vi va tydligen i bollnäs! Men de hål ju bra de med. Mysigt ställe va vi på. Dock gick det inte riktigt som vi ville. Vi hade lite ont om tid så alice hann inte riktigt vänja sig. Men hon fick allt bra utom att hon gick lite slarvigt. Men kurt som va våran domare fattade att de inte va min hund Hehe. Men han tyckte hon va fin och duktig ändå. Vi träffade en norsk kille åxå. Han va super snäll och trevlig. Han tyckte alice va söt och snäll. Han skulle ställa ut sin hund. Haha jag tyckte han sa att hans hund va lite kylig men han menade tjurig :p Hehe men den va söt den med. Nu har vi nyss åkt från skogen. Vi stannade mitt i skogen och åt, riktigt mysigt plus att vi skämtade. Kottarna attackerade oss:( skrattade gjorde vi iaf. Kul man kan ha med 2 tanter Hehe. Men nu ska jag kolla om man kan läsa kissies bloggför de går inte hemma på datorn . Så vi hörs när jag kommer hem!

Mobilinlägg

Sitter i ullas bil påväg till söderhamn. Jäkligt tråkigt. Less på att åka bil nu. Igår höll jag på att få bilutslag. Fy. Sedan ska jag inte åka bil på 3 dagar. Elr jo jag kommer åka men ska försöka Hehe. Lite nervös inför utställningen kände jag nu. Men mormor peppar mej. Hehe. Nu fick jag en lekerol. Mumma. Gud vart är du? Jag vet inte vad jag ska skiva. Har så tråkigt här bak. Och pratar jag med alice blir angie elr hur hon stavas sur :( men nu ska jag gå in på facebook tror ja. Ska skriva om hur allt gått sedan. Om jag går in på mobilen kanske jag skriver lite om igår. Vi får se. Men hejs!

nya matchställ <3<3<3<3<3

helloj! kom nyss hem från mormor. följde med mor när hon skulle dit. måste ju passa på. aven fast jag ska sova där imorgon. hehe iaf. träningen va tråkig. vet ikke varför, den va bara tråkig utom en sak. men de vet bara jag och emilia om. elr nej men ja vi tyckte de va lite roligt och fult. hehe lite orolig är jag åxå. tomas sa att jag va en självklar att ta straffar på ljusdal. vet inte varför men de är väl för att jag aldrig fått lägga en straff i 96 laget. får hoppas på att de inte blir några straffar! ulrika kom med dom nya matchställen! gissa om man blev glad! dom hade fastna i tyskland och skit. men nu är dom här. supersnygga! ska visa bilder nedan sedan. imorgon far jag och familjen till leksand sommarland. ska bli kul. va länge sedan jag va där. tror melker va nyfödd elr så va han inte ens född. hehe emn kul ska de bli! kommer knäppa kort. men jag tror jag kommer lägga upp dom på söndag elr värst av allt på måndag. eftersom jag är i leksand imorgon och åker direkt till mormor efter de, och sedan på söndag äre ju hund utställning i söderhamn vet inte när jag kommer hem från de. men jag tror jag kommer lägga upp bilder på söndag. blir nog ett jätteinlägg. två rättare sagt! men nu ska jag se om de finns någe skoj på televisionen! vi hörs på söndag! önska mej lycka till!



hela stället! blev littan trångt så fötterna fick följa med...



kommer ju bli världskänd i denna tröja!


hinner knappt..

hinner inte skriva så mkt. förut for jag till emelie. vi har typ bara badat. och busat med doris.så jag har kanske varit hemma i10 min? så jag måste nog börja fixa mej. har träning 5. jag lovar att jag ska berätta mer efter träningen. puss!

lite långt inlägg..

hej! jag har varit lite dålig på att blogga. men jag sov ju hos emelie. asmysigt vade. vi skrattade pratade och bara mös. haha. imorse kom eva ner med doris för dom skulle på jobbet så vi fick henne. men vi sov även fast hon låg i sängen med oss. sedan vaknade vi väldigt ovanligt..emelie kände att doris va och trampade och höll på på henne så hon vaknade och skriker typ såhär: JULIA, DE LIGGER EN DÖD FÅGEL PÅ MEJ!!!!!!
vi får panik. vi är nyvakna och helt borta. och en död fågel ligger på emelie. vi vet inte hur, för doris kunde inte komma upp till madrassen som vi sov på om hon hoppade ner. så ja vi blev fundersam och till slut plockade vi bort alla sängkläder för de va fjädrar överallt! tydligen har de krockat i vägger/fönstret och dött elr något annat? för den måste ha landat bredvid mej för där va de en stor fjäderpöl typ. asläskigt! sedan efter ett tag åt vi frulle. ute för de va så väldans fint väder. sedan stekte vi lite. jag har fått en riktigt tjusig bikinirand nu! aja. sedan badade vi i lilla poolen. ni ska få se bilder på den snart! sedan har vi bara badat ätit och varit lite hos mej. sedan for na hem. sedan for jag till mormor. saknade hon och alice så mkt så jag blev tvungen. så vi gick ut och gick med bralls. hon har blivit så himla duktig! kan gå utan mormor en bra lång bit utan att vänta in henne. lyssnar precis på vad man säger. en perfekt hund! jag älskar alice<3 juste! på söndag har vi utställning åxå! typ i söderhamn. ska bli roligt, med tanke på hur de gick sist vi va på utställing! längtar lite. brukar ju inte göra de men nu gör ja de... aja ska bjuppa på bilder nuja. sedan ska jag se tv och fika ngt. sen ikv blir de sex and the city. hehe hejs!
 











utenatt!

hallå! ligger just nu ute med emelie. börjar bli lite kallt. men de kommer nog gå kanon dehär. bre ställ elr hur de stavas, har en bil gjort. fy va de lät.vi har haft de roligt. haha fult de lät men ja. de har vi. gick inte att äta nåt för så brast vi i garv! lilla doris har ätit bajs. heheh men jag får visa bilderna imorgon. när jag kommer hem. för jag orkar inte göra de här. så ni får vänta. men jag kan kolla om de finns nån bild på datoen redan som jag kan låna lite av emelie. hehe ska kolla nu så godnatt !


kirbur

halloj! va ju hos emelie förut. vi hade de superkul! myste med busdoris. åh så söt. sedan har vi badat i poolen åxå. den va apligt stor för att vara en nergrävd pool på en altan. dock fick man fettigt hår av de. så jag har nog vare hemma i en och en halv timme nu. har ätit duschat och så..ska klä på mej och fara dit igen. ska nämligen sova där. hehe vi ska ligga ute på altanen på madrass. myspys. men nu ska jag göra mej klar. jag kommer skriva när jag är hos emelie, för jag ska lägga in bilder då :) hehe så vi hörs!

emelie thor

hejsan! placerat mej här..framför datorn med en skål fil och müsli. väldans gott. blev ingen åska inatt som de stod att de skulle göra. skönt. hade ingen lust att lyssana på han igen. istället hat de blivit en rätt så solig dag idag. så därför ska jag umgås med emelie, dom va väldigt länge sen. vi ska mysa. så gott jag vet.
vi ska vara hundvakt med doris. så söt! ska knäppa littan kort påna. bada i hennes pool med. den ska ni åxå få se, för denna unge är inte att leka med. hon lever i matfors slott typ! hua va fint de är hos henne. men nu ska jag äta upp, fixa mej sedan drar jag till emelie. ska se om jag får låda datoren av na så jag kan skriva ett inlägg! vi höres!

hej

är hemma nu. åkte en stund till hanna för att se film. men jag skulle hem ganska snabbt. vrålhungrig va jag. fått i mej littan fika nu. kissnödig och trött med. hehe under denna dag måste jag ju ha fått ordentligt med träning! plus för de! gör ingenting vad datorn längre..men de är för jag vill ut. har inte läst bloggar på 3 DAGAR!?! herregud..måste vi ändra på. ska kliva upp tidigt imorgon så jag kan sätta mej och läsa lite. har behov av de. men nu ska jag kolla på sex and the city. så jag skriver imorgon vad jag har för planer. dom är redan planerade..men ändå. hehe nu ska jag glocka på television. hejs!


hos alle

hallåja! sitter just nu hos alle. med hanna och joel. vi har nyss badat på rännö. ny är vi hos alle. blir nog inte så länge. hehe men nu ska jag och joel dryga med en tjej. eheh hejs!

hej

hallåja! dagen har jag spenderat med hanna. vi åkte till rännö för att steka och bada. mysigt var de. förutom att vi hade två killar som va ganska vuxna som glodde på oss. ni som leker med mej, ni vet vad jag tkr om sånna folkisar. hehehe sedan åkte vi till mj. inte vet jag varför. men ja. nu är jag hos hanna. hon har ätit. molly är littan busig. hehe söt tjej! dom kollar på klipp från linas kvällsbok. haha! ivar är snygg. heheheh a men nu ska vi till dannes och köpa glass. tjocka.se men de får man vara ibland. tsss. skriver sedan när jag komer hem. mobiler har jag kollat på åxå. hittade några snygga. men nu har hanna bränna i rumpan så bästa jag slutar :( hejs!

dunder och brak

god förmiddag! är vaken för andra gången idag. varför? jo för imorse vid 6 tiden fick vi dunder och brak här i matfors. fy va hemskt de lät. en va riktigt hemsk. lät som att blixten slog ner någon stans i närheten. melker och ester dom sov som stockar..puckon. hehehe älskar dom ibland! jag låg och smsade med hanne och emilia. hanne va väldigt vänlig och bjuppade åskan på fika. sedan hade dom en pratstund åxå. snälllt hanne!själv låg jag och sjöng lite fint för mej själv. sådär man bara gör ibland. skulle ju varit med emilia idag men de blev inte så. de blir en bättre dag ist! heheheh. men nu ska jag fixa mej en gnutta så skriver jag senare! hörs!

kaninisar

tjo! förlåt för dålig uppdatering. men jag vill inte sitta inne och blogga när man kan vara ute i perfekt väder. tror dom festa håller med mej. men jag vet att jag är lite dålig på att blogga. men då de är fint vill jag vara ute.
träningen gick bra iaf. varmt va de. men gick bra. sen direkt efter åkte jag till emilia. vi tog oss ett bad i tjärn. asskönt! jenny va med åxå. gillar jenny ja hihihi. vi va och kollade på hennes kaninungar! jag är käääääär! så sjukt söta. hehe dom pinkade..på emilia och jenny. inte på mej. hehe men bara för de måsrte emilia kleta lite på mej. typiskt henne. men de va mysigt och kul att vara med emilia. och lite jenny. for nog hem runt halv 11. ska nog vara med emilia imorgon.men inget är klart. men jag hoppppas.
nu kollar jag på sex and the city. de är bra, tkr jag hehe. lär sig något av de! nej jag skojade. men jag skriver imorgn bitti när jag vaknar. pusshej!

norra berget

hallåja! kom nyss hem. har varit på norra berget med mormor och familjen. väldans mysigt va de! jag skulle vilja jobba där när jag blir stor. supermysigt!
igår hade jag de mysigt åxå. jag emma och malin skulle vara hos emma för att se på matchen. så vi for på ica och sklle handla gotta. när vi skulle cykla hem. elr jag och malin för emma fick skjuts av thomas den rackarn! a så spöregnade de och ååskade. ehehe. men de gick bra de med. blöt blev vi ju men de gick. sedan kom vi till emma. fixade lite inför matchen och gick ner och kollade. dom började busa som nå tokar haha! vi hejade på spanien solklart! sen lite innan halvlek slutade tv:n att fungera. ahha vi fick damp! men sen när den böjade igen fick vi igång den! så vi kollade och gud vilken match! ni som såg den fattar! spännande va de till 10000! spanien vann ju! vilket va bra. så jag for nog hem runt halv tolv, tolv? men kul hade vi! ränsa näsan fick jag göra åxå! genom att lukta på 7 helvetes starkt klor hehehhe.
nu sitter jag och väntar på johanna westin! ska bli superkulish! heheh. bada kommer vi nog göra. prata och bara busa. sen ikv har jag träning åxå. idag är jag inte lika sugen påde haaha!menmen. de går nog bra de med. skriver senare vad vi gjort och de. hejs!

SPANIEN

kom nyss hem från emma. vi såg matchen. vilken match! herregud. jag skriver om allt imorgon. måste sova. natti!

hatar rubrikerna!

tjotjena! nu har jag äte mat och de. planer för ikv är att jag helt säkert ska vara med emma. malin vill vi ska vara med åxå. får hoppas hon kan. för li va hos henne . jag hade värsta bra planerna vad vi kunnat hittat på! har nyss laddat över fina bilder på mobilen. hehe. sedan ska jag ficksa mej. hehe elr ska nog göra de nu. har inget bättre för mej. och min sol har nu försvunnit..buhu.:'( hoppas den stannar hela dagen imorgon! men nu ska jag inte klaga inför er. ♥ eftersom jag inte har någe att skriva så skriver jag ikv vad vi gjort och de. så vi synes och höres!

rännö med emma

så..är hemma nu. har varit på rännö med emma. de va ett tag sedan jag va med henne. men trevligt hade vi. köpte jordgubbar innan vi for dit åxå. solen va framme, goda jordgubbar och stranden. de kändes värsta härligt. lite brun blev jag faktiskt. lh fick jag träffa åxå. de va länge sen. halv varmt i vattnet va de till och med. skönt. vi va där i ca 3,5 h. de va mysigt. pratade och stekte. tog nåt dopp. åt glass och bara mös. bilder kan jag visa senare. har fel dator. bajsapa. och nu är de bestämt. jag tar den grå/svarta mobilen. går inte in på varför. så därför sa mamma att vi kan köpa nya mobiler i september. så de lät bra. visst ville jag ha den röda. men de gör inget. får ju ändå en ny snart. vilket är bra. men nu ska jag ta och göra middag till hela familjen. dock är jag ensam hemma för tillfället. dom andra är på sjukhuset med melker. något står inte rätt till. tycker synd om melker och ester faktiskt. dom är aldrig friska mina bebisar :( får hoppas dom blir bättre snart! hejs!

soldag

godmorgon! har precis vaknat. halv 11. hehe skönt att få sova ut en halvtimme extra. jag fick mitt väder idag iaf. fast jag vill ha 28 C senare. för just nu är de 23 C. men de kommer förmodligen. ändå är de ganska varmt i solen redan nu. hehehehheheh jag gillar. men nu ska jag byta om och sticka ut och sola. jag fryser lite inne med hehe. bara för att jag har så varmt inne i mitt rum. så är de kallt i skuggan. mobbat barn. men nu ska jag ut. slänger in ett inlägg senare när jag ska äta lunch! hejs

sol.sol.SOL

blev ett tredje inlägg åxå..jag hoppas, hoppas HOPPAS på att det blir mkt sol imorron (idag) för jag vill verkligen bara ligga ensam ha musik och steka i solen. tkr att de är jättemysigt och skönt. så hur än vädret blir ska jag nog ta de lugnt imorgon..känns som att de verkligen behövs. kunna andas ut och varva ner ordentligt. men hehe nu ska jag hoppa i lådan! hörs!

melker

haha jag glömde berätta en hemsk men rolig sak! när jag va med malin hade mamma ringt. så jag ringde upp na. haha då berättade hon att melker hade försvunnit förut. han skulle hämta en glass och sedan förvann han bara. robban va då hemma ensam med barnen så han började leta som en tok. ropade på han men fick inget svar. han blev superorolig solklart. så han ringde mamma i panik. han letade överallt. men hittade inte pokjen! sen till sluta när mamma kommit hem och de hade letat en stund hittade dom han under bordet..fast robban kollat där. men där satt melker och åt smör! gott tänker ni nu va!? jo mumma. haha så nu har robban lärt han att om man ropar på melker skulle han pipa så man hörde han då svarade melker såhär: ja, så jag ska alltså låta som en råtta? haha! förstår inte vart han får allt ifrån? knöppjök. haha men nu vet ni de åxå!


rubrik apa!

hejsan! vaknade vid 10.10 imorse. elr ja mamma väckte mej då.. gick direkt och duschade. varmt och mysigt. sedan kom mormor,gina och alice ♥ så jag umgåddes lite med dom. jag och mormor pratade om att jag snart ska på utställning med alice igen. ganska långt bort va de den här gången. fast de är inte förrns den 18. elr ja en vecka. men jag börjar längta lite. har aldrig gjort de. men eftersom jag fick mina första rosetter sist då jag kom 4 så känns de som att jag verkligen kan dehär. och jag tkr de är riktigt kul när jag väl är där. vilket är bra. dock är jag alltid apligt nervös. får aldrig bort de! men de lönar sig. sedan for jag till hanna. vi gjorde inte så mkt alls. bara umgåddes. cyklade runt lite. träffade folk. sedan for vi hem och åt. grillat va på beställning. supergott. efter maten hade jag aptråkigt..men tack malin! hon kom med förslaget om att vi skulle åka och bada. haha bättre än ingenting. va ganska varmt dock hade jag glömt handduk. hehehe men de löste sig de med. sedan ville malin ha gotta så vi for på preem. haha köpte popcorn och nå godis. sedan träffade vi min fulla granne dennis. va ju väldigt trevligt. *bskurgfusbnj* hehe a sen for vi hem till malin. va lite me busiga ludde. haha. vi ät upp allt och sedan ville oscar vara med oss men sedan fastnade han vid tv så då åkte jag och malin och gungade och busade. riktigt mysigt. sedan följde malin med mej en bit när jag skulle hem. ahha då träffade vi emma som hade varit ute och cyklat alldeles ensam ganska länge haah! stackarn! så hon åkte hem med mej. sedan fastnade jag här. ska skicka bilder till emilia åxå. så hejs!

bilderna jag lovat er



här kommer bilderna från igår..förlåt men ska se på walk the line så de blev ingen riktig text nu..får de imorgon. flera st!

bränna flugor är vi expert på!









 

sedan är de lite mer bilder..men dom får inte ni se. tyvärr.


hemma

hallå i stugan! är hemma nu..har varit de ett tag. jag har nog haft de bästa dagarna på sommarlovet nu iaf! gus va vi har skrattat. började med att vi kom till hanne. vi for ganska snabbt och badade i kvarnviken..skrev nog de i förra inlägget. sedan kollade vi på television. sedan gick vi ut i tältet. då hände de massvis med kuliga saker. vi pratade med arvid , petterniklas och erik. vet bara vem arvid är men. haha. så vi busade lite med dom. hanne va den som tog komandot. stavas de så? aja skitsamma. sedan hade doris (hannes katt) klättrat upp och lagt sej på typ taket som vi sov under. så söööt. a sedan vaknade jag vid halv 10..dom andra vaknade halv 11 haha men de gjorde inget. jag roade mej med en kortlek som jag igentligen inte är så förtjust i. hehe men de gick de med. varmt va de åxå! inte för att jag klagar. men de är ju tält..de blir alltid varmt då hehe. sedan åt vi frulle med elin och john. sen for vi till kvarnviken igen. blåste lite så va va nog där i en timme bara. sedan for vi hem och städade i tältet. blev nog kvar lite saker hos hanne lät de som. får hämta de sedan någon dag! bilderna från dagarna kommer ikv..för jag har snart träning. så jag ska börja göra mej klar. men kan visa 3 bilder på de som jag fick av mamma idag!



fick bara trosorna..bh:n är en vanlig men är av bikinityg så de får höra ihop!



en helsvart men volanger..supersöt! ärskarden!



och till sist en enkel klänning/tunika med volanger i gammelrosa åxå söt!


hemma hos fam. arnesen

hejhopp! sitter just nu i hannes sköna soffa. hehe vi kolllar på nåt program disaster date heter de. hahaha jag tror jag dör. jag skulle dö om jag va med i de. men de ju kanon som underhålling kan jag ju säga! vi har varit och badat i kvarnviken tror jag de hette. men just nu ska jag umgås med mina bästa vänner..så jag skriver imorgon vad vi gjort under natten och de. hejs!

mot hanne..

bloggalen idag tror ja! måste börja packa åxå. ska ju som sagt tälta med hanne och emilia hemma hos hanne. blir nog askilas. haha kilas låter som KILL AS hhehehheheh. jag ska försöka blogga när jag är hos hanne. annars får de bli imorgon innan jag far på träningen. den börjar ju imorgon. härligt! ljusdal är ju snart. tkr de ska bli superkul. plus att robin ska följa med igen. heheheheh. fast jag vill sova i stugan med mormor och dom med. älskar dom stugerna.. men nu skällde melker på mej så jag ska väl gå till han hejs!

shoppat

nu ska jag visa bilderna på de jag köpte igår!

 




mobilproblem

idag kommer det bloggas mycket kan jag erkänna! kul va? men nu har jag ett problem. vilken mobil ska jag använda. har ju två stycken som jag får välja mellan. komentera vilken ni tycker..snälla!

 



 

vilken ska jag välja?


igår på gf

jag vet att de blev ett inlägg igår..men jag orkade verkligen inte blogga. dödstrött! a men iaf. jag och emilia tog 14.20 bussen in till stan. va där 3. så vi började med att gå på stan medans vi väntade på frida. jag började shoppa solklart. ska visa att sen. a sen blev vi lite hungriga så vi gick till donken. tog oss en liten burgare. sedan så mötte vi frida. så vi gick ner till karusellerna och åkte en karusell. den va rolig hehe. jag åkte bara den. dock kostede en förmögenhet att åka och sedan fanns de ingen som lockade. sedan åkte frida och emilia en som inte jag ville åka..skriver inte varför. heheheheheh pinsamt! sedan gjoprde vi inte så mkt mer. lite ont i huvet fick man av allt ljud. alla karuseller hade egen musik plus att de va några som sjöng på scen , så de blev rätt mycket ljud. sen är de ju asmånga som röker. luktar bajsapa. lukten fastnar jämt i näsan när någon röker. a men sedan bestämde jag och emilia att vi skulle ta 19.15 bussen hem. men de va en liten stund kvar så vi kanllade oss in på stan igen. hann gå på ur&penn sedan började dom stänga haha! vi va nära att missa bussen med hehehehe. men de gjorde vi inte. elr de va jag som trodde vi höll på att missa den. sedan va man något trött. jag kom hem och bytte om för att sedan fara till hanna som jag hade lovat. myste där en stund sedan for jag hem. ska visa lite bilder från gf.




gatufesten here i come!

godmorgon! har duschat och de nu. bara att göra sej klar inför gf med emilia och sedan vid 4 kommer frida! blir kanoners dehär. och tesse om du läser dehär..ska du med elr ? hehe a men nu kallar kläderna så jag skriver ikv när jag kommer hem! hejs!

glee i miss u!

jag vet..de blev typ 2 inlägg på samma tid. men jag vet vad jag kom fram till. jag har inte kollat på glee i över 4 månader. JAG DÖÖÖÖÖR fast jag har filmen hemma och allt. har bara inte tänkt på de. ska nog se på hela typ imorgon efter gf. sjunger låtarna hela tiden. ÄLSKARDE! längtar tills andra filmen släpps. har inte sett ett enda avsnitt av andra filmen. stolt jag känner mej.

rubrik

hej mina vänner! sitter just nu och finderar som bara den..fast jag vet inte riktigt vad de är jag försöker komma fram till. men det kommer nog snart. jag är otroligt sugen på att knäppa riktiga sommarkort! problemet är ju att jag har bara e digitalkamera med 10.1 mega pixel. visst den är bra men bättre med system känner jag. vill ha en tills nästa sommar så jag och emilia kan gå på fotokurs elr va de va. riktigt sugen på de faktiskt! hittade en klänning som jag måste ha haft sen jag va 7-8 år? kan ha den ännu men dock för kort. funderar på om man kanske kan ha den som ett linne. får C hur D blir med D. läste en blogg nyss. en tjej som varit i turkiet, alanya dit vi åxå ska. såg så OTROLIGT fint ut på korten hon knäppt. snacka om att man längtar nu...på tal om de. ni som kommer vara med mej nu under sommaren. jag kommer vara PANK! vill inte handla en massa onödiga saker även om jag skulle vilja. men sparar pengarna till turkiet. känns som att jag kommer vilja leka lite kissie i turkiet. så därför kommer jag vara en riktig snålis. tråkigt jo jag vet men sådant är livet. hehe nu jagade jag nog bort alla mina vänner. hoppas inte. hehe men nu tror jag att jag ska ta mej ell äpple så jag blir littan gosig hhehehe. hejs! jag tror jag ska bjuda på en bild från igår åxå!

 

ser ni fiskögat?


hos alle

helliow! är hemma hos alle just nu..jag passar ju solklart på att låna datorn! pratar med emilia med..ska med henne,tesse och frida till gf imorgon..nervös tjej! fast jag vet inte varför.menmen blir nog bra! bli inte ledsen hanna :( hhehheheheheh aja skriver mer sen när jag kommer hem. för nu ska jag sitta på skype! hejs!

54

blir ett litet inlägg till innan sängen kallar! jag har så otroligt mkt för med denna vecka. elr nej men saker jag vill göra och ska. imorgon lär de bli hanna. ovanligt men ja. sen onsdag vet jag inte. hoppas på fint väder. kanske tar en lugn dag. sen torsdag ska jag leka med emilia och hanne. sedan tältar vi hos hanne. lär ju bli superkul! sedan fredag lär jag ju vara hos hanne en stund. bada måste jag göra åxå. i smutsvattnet menade jag nu. sola som setan vill jag göra åxå. älskar att ligga och steka, lyssna på musik och ja allt. jag såg en snygg byxdress som kenza hade köpt. enkel och fin. billig vaden åxå.  men mina pengar är dock slut. ska inte ha någe mer kläder helr. turkiet måste få in lite pengar åxå. längtar så otroligt mkt. amanda åker ju till spanien typ idag elr om de är imorgon..men värsta härligt! komma hem brun och fin. även om jag kommer bli literöd menmen. aja nu ska jag sova. trötttjej kan jag säga. hehe men hejs!

bästatjejs!

hallå i skogarna! sitter med min bestis. heheheh har lekt med emilia idag åxå. badat i stor poolen min har vi åxå hunnit med. flera gånger. asmysigt. vi tog oss en prommis till ica förut för vi va så superhungriga. jag hade bara ynka 18 kr så för mej blev de en diet som hette duga. loka och ett äpple. dög ju de med. hanne och emilia tog sig en påse med sallad och bröd. såg jäklarns gott ut. heheh hanne köpte kladdis åxå. hur gott som helst men ojoj så ond! magarna på oss sprack! poff sade. så de måste ha tagit 20 min att gå hem. sen ska vi inte berätta mer... hehhe sen spelade vi vi i femman. lika kuligt varje gång. kung på de är man ju åxå. alltid.¨sen skulle millisen hem. så då passade jah och hanne på att bada igen. sen åt vi och badade igen men då va de så kallt så vi slängde i några droppar med varmt vatten så blev de kanon. fast kallt blev de ändå sen..hehe men jag har haft de kanoner idag med dom allra bästa! älskar dom verkligen. puss på er <3<3<33<33<33<<33<3<3 nu kommer en bildbomb från idag!









 



ja..kan ju se ut sådär när man badar och även gungar. men sådant får man bjuppa på ibland. elr hur flix :)


-||-

hahahahahahaha blev bara tvungen att skriva en liten sak till. nu är kl 23.38 och min lilla kusin maja som ska börja 1.an sitter vid facebook och skriver med mej! haha asgulligt! duktig på att stava har hon blivit åxå! aja nu ska jag planera mina planer för imorgon. hehe fina bilder emilia hade lagt upp..trevligt.nä hejs!

-||-

sådärja. nu va även denna kväll avklarad! solkart med hanna..vem annars? herregud! nä skoja. haha a men vi va ute och gick. dock fick inte jag som jag ville..bög på dej hanna. a men så gick vi hem til hanna för hon behövde nässpray. när vi kom fram så va de borta. hets. men som tur är fick jag träffa fia och bita + hannas roliga pappa=D hehe han är superduperrolig! stog inne vid dörren och höll mej för skratt..vågade inte skratta när han såg de. tssss. säger så roliga saker. heheh a men sen gick vi hem för hanna skulle ge karln sin några tungkyssar. hihihi nej de vet jag inte om dom gjorde..kanske inte kommit upp till den nivån än. vem vet. smaskar gör dom så de smäller om de! aja nog om de. imorron ska jag iaf vara med hanne<3<3<3<3<3 emilia är ju fortfarande sjuk..:( hoppas hon kan följa med. men är de varmt imorron ska vi till stranden med fika och allt. blir nog suprise! men nu ska jag hämta en smörgås tror jag. äpplena smockade jag och hanna i oss när vi gick.:( älskar gröna äpplen. godaste som finns. aja ska inte sitta och prata mat utan slutar blogga för ikv! hejs!

55

hallå! jag vet..förlåt att jag inte har bloggat. har iaf en riktigt bra ursäkt. solen har varit framme. ashärligt med sol kan jag säga! lilla vm har de ju varit. är nog slut nu. grattis 98-tjejerna :)! dom kom 3 tror ja? dom va superduktigta och så söta när dom vann. skrek riktigt tjejskrik och hoppade,tjoade och grät haha. söta! har vare med hanna typ hela helgen. och lite tc. igår va vi med killarna och agnes nissilä. va en helt okej dag. halvtråkig men ändå. HAHA. sånna dagar kommer ju åxå. idag va jag med hanna och tova. hade de allmänt trevligt. va ju finaler och sådant idag så stockholmarna va helt galen när de andra stockholmslaget spelade mot timrå. pinsamt! aja. dom vann inte iaf haha! sedan måste jag ju berätta att vi köpt en pool. har jag kanske berättat de? aja de gör inget. helt okej pool. hade nog velat ha en större men måste ju tänka på knattarna här hemma. har nyss badat där. asskönt att bara kunna svalka sej här hemma och slippa åka några kilometer.
och emilia..nu måste du bli frisk! du ska vara med imorgon. och hanne du håller humöret uppe? bra! heheh. bränt mej på ryggen har jag gjort åxå kom jag på. inte bra! men de gör inget. ska vara noga nu med att smörja. börjar bli lite orolig. 55 dagar kvar till turkiet..tänk om jag kommer hem röd? tänk om jag blir de första dagen. då är resan halvförstörd. vill bara bli brun. röd är jag redan på huvet så inge mer rött. men nu ska jag läsa bloggar, och kommer ett inlägg senare åxå bara för jag slarvat lite med de..hejs!


..

förlåt..ska inte skriva ut hur många läsare jag har.. förlåt <3<3<3<3<3<3<3<3<3

älskar fjortisar <3

hej hopp! nu är jag för en gångs skull hemma! men mycket roligr har hänt idag med. började med att jag klev upp och fixade mej inför lilla vm. kom dit varmt som sjutton men ska apselut inte klaga! a jag och emilia hade ju vårat lilla pass. som tur kom emelie lindhe 24/7 till kiosken så hon hjälpte oss. jag tyckte de va lite drygt men ändå lite småkul. a men sen träffade jag hanna och tc en snabbis för sedan bestämde jag att jag skulle till birsta när familjen ändå skulle dit. men fick gå själv. hehe gick på hm först. hittade en bra bh som va fin och billig. och när jag letade va de tjejer i typ 1-2 år yngre än mej som stog där och kollade åxå. dom va littan fjortisar.hehhehe idomin på läpparna troja. a dom ba när jag kollade på min st. men guuuuuudh. hur jävla stora bröst tror hon att hon har?!?!?!?! och jag trodde inte dom pratade med mej först sen kollade jag upp, då vare mej dom kollade på. heheh.så bara för de tog jag en storlek mindre. fast jag vet att jag kan ha den med. turde. a fick med mej en bh eller rättare sagt 2 bh:ar hem och en cool klänning från monki. älskar klänningen. sådär småful. a de va de jag fick hem. och hade 200 kr och har ändå kvar lite. blev nöjd till 1000. a men nu ska jag snart sova. har tjatat på nattsuddarn hanna om att vi ska vara där 11 imorron. lilla vm alltså. ska ringa och väcka barnet tio. annars lär ju hon sluddra till 12?!?!? gillar vi inte! hehe men nu ska jag sova jag med. vi hörs mina NITTON läsare =D

lilla vm

hej hå! kom nyss hem. har ju som sagt varit me hanna och alle för de mesta idag. när jag varit hos hanna ett tag for jag och alle hem. vi skulle äta och de. sen for jag till thule. ville vara lite med mormor och se hur det går inför lilla vm. härligt att lilla matfors kan ha en liten cup varje år. verkligen super kul heheh. a men de va bestämta att jag skulle följa med mormor hem men hon skulle till inger och dit ville jag inte följa med just då. så jag stannade kvar med hanna,alle och tjejerna. alle och jag va ju ovanligt busiga. vi brottades slogs å ja fy va vi höll på. men kul hade vi. bli inte sur hanna! tsss. a jag hade ju kul med hanna åxå solklart! a men sen gick jag hem för mormor skulle hämta upp mej. så jag följde med en stund dit. hände inte mkt. trodde jag iaf skulle få en sån där gossig kram av christina men ikke sa nicke. va ju lite synd för jag har saknar den tanten kan jag ju säga =( a sedan skjutsade tova hem mej på moppen. hehe älskar att åka. ska tvinga na att skjutsa mej lite varstans :) jag tycker så hemskt synd om mej och emilia! vi ska stå i en liten jekla kiosk i fyra och en halv timme?!? hur lysande låter inte de? jag kommer seriöst ha dödstråkigt. tur har jag emilia. så min dag är därmed förstörd. menmen. så förvänta er inte nå bloggandes förrän sent på kvällen! har ju sett att jag faktist haft 19 läsare idag! helt otroligt!  trodde jag hade typ 3? haha blev glader i choklader då kan jag säga. men nu ska jag ta på mej min nattmössa och sova! hejs!


rubrikas

hallåja! just nu sitter jag hos hanna med negersalle. lite brun här och där. känner sej som ett vitt lakan brevid han. hemskt! a men vi har mest vare på thule och haft mysigt. alle va lite dryg. elr lite vore ju till att ljuga. sen puttade han ner mej från bänken :( inte kul! sen slogs vi lite. hehe och nu är vi här hos hanna. jag äger hennes dator för en stund,medans dom har sitt lilla nummer i sängen. hehe a men nu ska jag fortsätta med mina aktiviteter!


gggröt

god morgon ! vaknade runt halv 11. gick ner åt lite frukost som innehöll havregrynsgröt. vet inte varför jag åt det. blev allmänt sugen påde! de blev så gott att melker ville ha åxå. hehe tur att de är bra för magisarna! sen nu hamnade jag här vid datoren. såg att det blev ljusdals cup ändå! super. jag har alltid velat spela den. hehehhehe jag längtar. idag lär jag leka med hanna troja? sen vet jag inte om jag kanske ska ta mej en tur till älskade lilla mormor? vore ju trevligt att träffa stockholmarna. jag får väl se. härligt att vi är klar med tapetseringen åxå! vi har ju gjort om hela övervåningen för er som missat! blev rikting fint. mysigt på nåt vis. a men nu ska jag nog duscha och göra min skönhetsbehandling! heheh skoja. vi hörs sen :) hejs!

RSS 2.0