what a night

alltså bättre kväll måste man leta lite efter. de va bra längesen jag skrattade så mkt som jag har gjort nu! började med att jag och malin träffades på ica. så kom hanna åxå. så vi köpte våran diet. dricka,godis och popcorn. och nej. tjock är inte ordet. de är njutning. a sen gick vi hem till malins mamma. vi va ensamma med ludde. ahha vilken jäkla hund. asgosig. haha. a men när vi kom hem började malin och hanna att fixa skålar och sånt. så jag skulle vara bussig att slå på tv:n och kanal3. vafan då funkade inte tv:n sen. haha jag skrattade tilol döds. skämdes lite gjorde jag ju åxå förståss. efter 15 min typ fixade malin de. hahahahahhahhahah.så vi skrattade som nå gamar åt dieten och tittade på tv. kul som attan hade vi. hannas mage putade ut och va hård. malin gick på toa. mitt har inte börjar värka än. men de kommer väl de med. sedan vid 22.10 gick jag hm. all alone. inte ett kryp va på byn. kändes ju skönt. så allt gick bra! och kvällen min va ju oemotståndligt rolig! nu är jag trött och busig. men inte ska jag sova heller. ehehhe. men nu ska jag se mer på tv ja. avis emilia? aja hejs

kom och busa?

hemma nuja. skönt att vara ute. gick till momma och hämtade väskan min. alice blev så gossugen så jag visste inte om jag skulle stanna eller inte. fick lite ångest nu för att jag bara gosade med henne i typ 3 min. menmen. då har vi nåt att längta till sen då. hehe. nu ska jag nog bara duscha av kroppen. för duschade imorse hos mormor med men nu när jag va ute vill man ju få bort svetheeen. hehe. så de får bli så. sen klär jag på mej och drar hem till malin. blir nog själva i huset om ingen annan dyker upp och busar med oss! vore nåt de. ahha. men vi lär väl ska se film och bara mysa. lockande de lät! mjaou. nu ska jag pepa infur ikvel. fast jak vet ikke hur. hehe. jobbigt va mamma? som ni vet så stör sej min moder på att jag stavar fel i bloggen. så jag tror jag måste skärpa mej!

hej då lilltå

LOOOOVE

JAG ÄR SÅ JÄKLA SVAG FÖR DEEEEJ MIN MAGKOMPIS!!!!!


hemkommen efter kyrkan

jadu. nu är jag hemma. efter 5 TIMMAR i kyrkan. skulle vare 3 men de blev ju så roligt att dom ökade på 2 timmar. kulde. hade iaf gudtjänst i en timme. blev ju fnitter och fnatter för jag satt med emilia<3 och erik näst intill. fin stämma hade han ju åxå på psalmerna. väldigt ljuv musik i öronen kan jag säga. skar inte i dom alls! a sen stannade alla konfemander en lite stund. pratade. efter de fikade vi gofika. mömma sa jag då. då fick man anmäla sej om man ville spela teater för 6-åringar sen i november. vem skrev inte upp sej lixom? klart jag ska vara med. verkar ju askul. säga 1-2 meningar och klä ut sej. haha. sedan blev vi indelade i 3 grupper. blev med issa. tur de. sen blev jag ju med andra bra med. så vi började hos gunnar i ett annat litet hus, där alla kistor va. lite hemskt ändå. fick se kylrum,kistor och kistor med lik i. uffa sa jag då. oscar va väldigt nyfiken! skulle vara först i allt typ. haha. sedan efter de gick vi in i kyrkan och va med petra. pratade om begravningar åså. och till sist blev de lars. brottaren. heheh. de va lite intressant faktiskt. jag och issa tittade mkt på gravstenarna. många va superfina. hur mycket kostar inte dom tro? aja. nog om kyrkan. ny har jag proppat i mej en liten bit pizza som fanns kvar. tror nästan jag ska ta på mej promenadkläderna och gå till mormor och hämta väskan min. så kommer man hem till middagen. ikväll vet jag inte vad som händer. får se vad som bjuds. kanske blir hemma mys. vore inte fel de inte. heheh. men nu ska jag sitta här en stund. sen tar jag mej min promenix! haregött leverprött HAHA bra eller? JAAA

kyrkis

ligger i tovas säng. asmys.. fast inte länge till. har börjat fixa mej serrni. ska till kyrkis idag ja. prata om döden i 3 timmar. typ. lät mysigt de. får väl leka med mina kära konfemandvänner jagdå. hinner inte skriva mer nu, skriver sen.

seju lejter alegejter

hanne

hanne: jag bjöppar gärna på blåmärken ja <3<3<3<3 hehe

bajstjej här serni!

inge bra blogg idag heller. skyller på att de är lov. för de är de ju..idag har jag inte gjort mycket. vaknade imorse med 12 sms. roligt liv. fast ne. sedan mös vi nere med brasan och de. så klädde jag på mej och skit. så gick jag mormor och brallan ut på prommis. skulle möta ulla och angy eller angi. nåt sånt borde de ju stavas som. iaf. vi gick upp på lägdan så dogsen fick springa lite,+ att båda va så snuskig och åt skit. HÄSTBAJJA alltså. trevlig lunch, enligt mej dårå. är man bajsfantast så älskar man nog de mesta. fast inte jag. bara mitt egna. (mogen tjej men vafasen). a sen gickvi hem. jag lagade middagen. hur god blev inte den dårå? asgod. tilloch med bettan tyckte de va asgott. så hon tog mer. vilken ära typ. hhehe sedan blev vi så fulla att alla hoppade ner i soffan och sedan har vi legat som nå jävla köttisar och bara dega med en latte macciatto =D  mums de.

nu sitter vi och duskiterar vilken tid vi konfemander skulle vara i kyrkan imorgon, 11 eller 12? JAG VET INTE. jag tror 12 och emilia 11. help lixom? någon som vet :P? får fråga folket. nu ska jag iaf. chatta lite. askul att chatta ju. chatt chatt chatt chatt. nu ska jag sluta dryga och säga gonatt!

längtar efter oss änglar...

lina du får ju nåt att längta till då ju =D

hanne är min blåskjutare<3<3<3<3

innan träningen pratade jag och lh om elevlektionen vi ska ha, så nu är de klarrt! kändes ju bra de! sedan va de träning. helt okej faktiskt. lite stoj och hoj men de bjuder man ju på! och hanne den kusen har börjat med en tendens att skjuta bollar på den som står framför mål. så tack för alla fina blåmärken <3<3<3<3. annars då? jo ligger i sängen med ginis pinis. lika mys som vanligt då. vi lär väl sova snart, skönt de. gjorde nå latte macchatto eller hur de stavas förut till mej och mormor, tänkte att vi kunde piggna till lite, jag gjorde de, men tro de eller ej. rena rama sömnpillret för mormor. HAHA den sötisen somnade med öppen mun. sedan vanknade hon till när jag och gina skulle gå och borsta gaddarna. haha mysig tant dedär. tur hon är min <3 och ginas då..tova kan vi ju räkna med där å. mamma och åsa är för stor nu så dom behöver mormor så sällan. heheheh skoja. men nu ska iaf jag och bruden bredvid sova. eller vi lär ju prata först men ändå. vi gosar ner oss under täcket. ASMYYYYYS. godnatt! kommer nog slänga in nåt imorron med. hare gött!

LOOOV

provet giiick bajs! kunde de mesta men ändå. åhh. ändå har jag pluggat på som satan. men de ville inte stanna i hjärnan min. så därför pinar jag mej med att ha borstat tänderna och äter 3 SUUURA satsumas! blossor imorgon tror ja. hehe. plågsam tjej. menmen. annars har skoldagen varit SUPERLÅNG. bara för att man vet att de är lov sen. och tro de eller ej men när vi kom till maten va mattanterna utklädda. herrejesus. idrotten va jobbig idag åxå. konditionsbana. kyss mej i arslet va jobbigt de va. fast så jobbigt va de kanske inte. men ja. sen fick vi reda på att första fredagen efter lovet ska jag och lh ha elevlektion, självklart blir de innebandy. så vi ska prata ihop oss lite eftersom vi tänkte ha lite teknikövningar. ska bli kul de! hoppar mellan timmarna nu märker jag eftersom jag har tagit lektionerna i fel ordning men de gör ju inget för ni vet ju inte hur mina lektioner är, förutom vissa då. hehe. men efter idrotten hade vi mentorstid. klassrummen luktade grisstjärt. fyfasen. sen hade vi bara fysik, den va jag inte så inne i och musik, gitarr lektion. kul faktiskt. gillar att spela gitarr. men de värsta är att jag kan inte spela med mina naglar. så jag måste klippa dom..fast jag vill inte de ja inte. menmen. elevensval, bild. målade med akvarell. om de nu stavas så? gör de inte de lär väl emilia komma med en kommentar snart.. heheheheh. bilderna jag målade är på tok för snygga för att ni ska få se dom. to bad! melker fick ena rosa bilden. blev störtglad först, sen efter några sekunder lät de såhär:

m- ÅÅÅÅÅHHH, TACK! VILKEN FIIIN
j- jaja, de va så lite så.

efter några sekunder..

m- men..lopie.va är de för något?????
j- :O??? SER DU INTE ATT DE ÄR EN SKOG MED VATTEN SOM SPEGLAS SEJ???
m- jo de såg jag ju!!!!
j- varför frågade du då?
m-mmnjaa. jag vet inte.

4 åringar kan vara smart dom med..fast ne

måste plugggga

har inte haft tid att blogga, har egentligen inte de nu heller. men jag känner att jag måste. skolan va helt okej. konfirmationen va tråkig. va bajsigt trött idag. jäkla hyss man håller på med. haha. men iaf. har pluggat so hela dagen. kommer knappt nån vart. börjar bli jäkligt orolig. vill inte ha ig. jag kan allt egentligen men jag måste få igång hjärnan bara. åkte till mormor förut. ville bort. så jag myste där. alice och jag vettu. kom nyss hem. ska duscha och plugga mer. känner att jag kan de nu. för sen är de looooov. jag ska leva som en gnu under en vecka. sen bestämde jag,emilia,issa och erik att vi ska på boda borg söndagen innan skolan börjar igen. askul ju! längtar. sen att erik är med. vet inte hur de kommer gå. kommer väl fastna i nått rum där. HAHAH. skoja. nu ska jag gå. skriver imorron, LOVAR DE!!!!

häppy sheep

skolan idag har varit jobbig. utom första lektionen då vi hade svenska med malin. ser ju jämt på film eftersom vi håller på med barndomen. såg på en riktigt bra film tkr jag den här gången. kanske är för att vi är snart i 17 års åldern. så den va bra! annars har dagen varit BORING! trött har jag varit. ville hem. vila. mysa i sängen med min mobil. fast a. heheh. men iaf. hanna fyllde hela 13 år idag! så grattis till dej puppsnöre! nu är du inge lite F12 längre.

tova kom nyss. hon leker med barnen. haha. jag ska bara göra de sista på datorn sen hoppar jag i säng med mobilen. misstolka inte!!!!! ska plugga so. åxå. sen äre äntligen träning! häppy sheep typ. jag vill ha träningar må-on-fr ist för bara on-fr. men de lär väl aldrig gå. men jag vill. sen pratade jag och jenny på spanskan om att möte p95. haha askul! jag vill. får prata med håkanpåkan sen. men nu ska jag musa lite. HEJS

**********

svar på tal!

eftersom jag inte är så hemskt duktigt på att fixa bloggar så kan inte jag vara duktig som astird att få fram kommentarerna här. så jag svarar här och nu!

Hanne: jo jag vet att jag mamma och emilia gör! och dina andra vänner så jo! blogga hanne. annars har jag inget att läsa! förresten, de är en ORDER!!!!! <3

Lina: haha. än så länge kommer du inte få veta! hehee. gillar dej med linis pinis!

strulig dag!

skolan idag har bara varit förvirrande. vilket jag inte trodde. åkte till skolan med mamma. hade utv.samtal. gick faktiskt bra! känns bra att lärarna peppar en. sen finns de ju alltid något man kan ändå på. vilket jag ska göra. vill att de ska känns riktigt bra! så jag ska kämpa på. sedan hade jag omprov på matten. gick bättre iaf. nu blev jag godkänd. men jag fortsätter kämpa på med matten så kommer de gå kanon sen. får jag väl hoppas. sedan hade vi hk prov. gick riktigt bra. skerv på allt. sen får vi ju se hur de gick.  känns som att jag kommer få VG. men vem vet. sedan va de som vanliga lektionerna.

ska hinna med att plugga lite so åxå. sen tror jag att jag tar mej en powerwalk igen. så mysigt att röra på sej. igår va jag glad hela vägen. fast de va ju inte såå himla konstigt men. ehheheh.

snart är de lov. längtar lite. fast ne. mycket! ha så mycket inplanetat. tänk om jag inte ens hinner allt? då kommer jag minnsan skämmas! men ska nog gå. om jag har tur. hehe. nu ska jag gossssa. hörs senare ikväll!

skolkatalogis

skolan idag va väl okej. och de vet ni ju alla. fick reda på spankapreovet. gick kotte. bleb godkänd åså. men karin hade inte bestämt sej om hon skulle sätta G+ eller VG på mej. får väl se. sen vare som vanligt. hanna hade en asfin jacka! fast min är snygg den med. om ni frågar mina ögon iaf! något jag känner att min grupp har blivit på måndagar är att vi är tysta på linas lektioner. andra gången nu. kändes skönt. om bara julius kunde knipa igen så..annars va de tyst! sen när vi slutade ville lina fråga om vad jag och malin gjort under helgen. förjävla nyfiken lina alltså. haha gopropp dedär! sen när jag stod nere vid skåpen kom albertina och började prata. om att lina sagt de och de och att jag hade tjusats med joel molin? jesus amalia. hur tänker na'? jaja. iaf sen gick jag hem. hade mys. hehe. sen sprang jag upp och kollade i skolkatalogen. mongo.com? nejmen. blev iaf bättre än förra året. får nöja mej med de. nu har jag nyss äte gomat. sen tänker jag gå ut och sringa runt broarna. eller iaf försöka. lite wannabe min vän emma. får se hur långt jag orkar. haha har så sjukt mkt energi i kroppen min. så är väl lika bra. sen kl 8 ska jag se De Okända. för såg att Dan hade skrive att dom skulle vara i Lucksta! roligt. tkr jag då.
jag är mys sugen. vem vill? ring mej.

sötis jag är tkr ja


superhumör

jag är på superhumör! ville bara att ni skulle veta. kl är 10. kommer aldrig kunna sova nu heller. haha. pusss

hanne börja blogga! alla vill de. ELLER HUR?!?! juste. ALLA vill de :D

jag är rolig ja!

"jag var bara desperat,ville visa att jag också kunde ha en som ni andra. så jag tog första bästa. men va egentligen inte de jag sökte. va inte ens sugen.sen dök de upp. bara av en slump. allt flöt på. nu är de större. för första gången på säker 4 år kom pirret fram i magen. precis sådär som man ser på tv eller läser i böcker. men jag vet inte, än kanske de är för tidigt. men samtidigt vill jag så mycket. känns rätt på nåt vis. de gjorde det aldrig med dom andra. länge sedan jag va så sprallig som just nu!"




tror jag ska bli en poet. HAHA roligt ju!


dålig uppdatering!

förlåt att jag inte bloggat nåt i helgen. men som sagt sov jag hos malin. de va kul! dock blev inte helgen som vi riktigt hade tänkt oss. men vi hade de kanon kul ändå. patrik måste ha trott att va va helknas! haha. men iaf. vi har varit ute, sett film. smsat, gapskrattat och ja. allt de roliga. utom en grej då. men de fixar vi ju snart=D har även varit med mormor under hela helgen med. skönt. de.imorse när jag klätt på mej och de så mötte mormor mej med brallan på statiol. lite glad hunden blev. ahha älskar na. som ni redan vet eftersom de står lite här och där. hehe. men har iaf haft riktigt härligt denna helg. sen blir de en veckas lov. då kommer de hända roliga saker minsann! de har jag redan bestämt typ. nu ska jag sitta här ett tag till, sen ska jag duscha,plugga,se ensam mamma söker, och sitta här igen. heheh. men jag vet inte riktigt va jag ska skriva. lär ju komma nåt inlägg sen igen. annars blir de imorgon! hörs

städtanten på G igen..

jag och mormor tog en promenad hem till mej. de va mysigt att gå gamla spåret. alice gick lös. lite glad där då. träffade kicki och håkan åxå. med ludde solklart. så söt! sen när vi kom hem började jag städa. de känns härligt nu när de är fint där. sitter nu och väntar på att malin ska skicka ett sms om att hon är påväg hem. hon är hos sin mormor i östersund. den råttan. menmen. hon kommer troligtvis hem vid 8. de måste hon. ska duscha och fixa mej sen. malin ville att jag skulle sova där. blir sugen på de. vi är ju typ bara med varann på skolan annars. men jag sov ju hos mormor inatt. men jag ska höra med mamma först så jag får. så vi kan umgås. men de kommer vi göra ändå. hehhe. ska plugga lite hk snart åxå. prov på tisdag. juste kom på att jag har utv. samtal då åxå. jippi. fast ne. eller de är okej. men a. nu ska jag ålugga lite och prata med min kära moder. kanske skriver ikv eller nåt. gör jag inte de sover jag hos malin. hörs!

alice älskar mej!!!!

nyvaken. ligger i soffan med min älsklings alice. hon har varit på mej hela morgonen för hon vill att jag skulle vakna. hur söt är man inte då. till slut va jag så kissis så då vare bara att springa på toa, sen till bebisen min. åh så glad na blev. synd att de inte är min hund. men jag lådsas att hon är de. hihihi. hon ligger intryckt mot mitt ben och slickar på mej. de betyder att man gillar en, för er som inte fattar sånt! nejmen. vi busar lite med. jag drar henne i skägget och hon biter mej. löst alltså. ahha vilket struligt inlägg men de fick bli så nu.
ikväll ska jag och malin hitta på bus. vi lär hitta på roliga saker med.. hehehhehe. men a. nu ska jag pussas lite med alice. så hörs vi väl sen. hejs!



ett hjärta till mina älsklingar, mormor och alice. vilket underbart barnbarn du har mormor!


vilken kvällll!

ligger i tovas rum, med hennes dator. va riktigt trött för ett tag sen. men då gick jag ju och borstade tänderna så  träninen då blev jag pigg. så jag snattade tovas dator en liten stund. för nu börjar ögonen rulla igen. träningen . va lugn. kom lite sent för mormor glömde bort att de va träning, haha hur go får man bli? a sen efter de duschade jag och åt lite snabbt, sen skjutsade mamma min mej till malin. fyfasen va kul vi hade. började med att kolla på kort när malin va liten. ahhahhaha så jäkla söt och go. sen efter ett tag bestämde vi oss för att gå ut lite. så vi pratade lite och gick på statiol. de va där allt de de roliga började. fyfasen va kul vi hade. och tur. kommer ha kul hela helgen nu! HOPPAS. a sen gick vi in igen för de va kallt. vi skrattade av pirrighet. haah. sen bestämde jag men för att inte åka hem. så jag ringde min bästa vän så hon hämtade mej vif halv 11 typ. snacka om att brallan blev glad. ville mysa direkt! älskar dom båda två till 1000! a så nu ligger jag här. ska sova. för imorron ska jag först vara med mormor och sen med malin. så vi hörs !

jag har den bästa!

"du ska få en sak av mej bara för att du är min ängel"

de va de mormor sa när jag fick detta. gulligaste som trillat ut ur mormors mun vill ja lova! inte många som har världens bästa mormor inte!


          (inte bästa bilden.men ni ser ju iaf va de är!)


minst G iaf?

pluggade fysik igen på so:n imorse. hade goslina! måtte vi ha henne som mentor sen. håller tummarna. a sen va de alla dom vanliga lektionerna. hade idrott. volleyboll. mötte andra klassen. vann första oavgjord andra tror ja? men iaf. hysteriskt som vanligt. igentligen vill jag ta de som lek. för de gör jag oftast. men när de är mod 8A går de knappt. och de säger jag inte för att vara elak. utan så äre och de vet vi alla om. men de är de att om dom vinner blir de skryt från killarna som vanligtvis är hur goa som helst! men just när de blir sport blir vi som fiender. och de är bara killarna som håller på, tjejerna är som vanligt vilket är bra! men de gick bra ändå tyckte ja! sedan va de lunch. åt inge. smaka bajs. så vi köpte karra. mindre bra. åt inge mkt. lite bättre derå. sen va de fysikprovet. simon och hanne sa att de va ganska lätt. jag va bajsnervös. kom nästan en klutt i brallan! nejmen. de gick nog bra. svarade på ALLA frågor utom sista 15 B uppg. så nu hoppas jag på de bästa. minst G måste jag ju få. annars bölar jag hårt. a men sen va de bara de gamla. musik. och elevens val. målade. säger inte vad. hehehehehe. snart äre träning. L försöker peppa upp mej. fast jag va rätt peppad ändå. men de skadar ju inte med lite extra! jag ska busa på träningen. med mina girls! myspys de! men nu ska jag hitta kläderrrrr. hejs

NOOOOOO

jag gråter really HARD inombords. har fysiken i skåpet. jag dööör. tur att jag har malin som kan ta med pappret till mej så jag kan knäppa kort på alla frågor så tränar jag på dom! tror ja:P men nu ska jag fortsätta grina. hejs

jobbig dag

hemma efter en låååång dag. även fast vi slutade 2. men ja. första timmen, so. hade malin. pluggade fysik då. bra de. sen hade vi matte. hade joel falk igen. inte mycket jobb gjort då inte. haha. menmen. sen hade vi spanska. tråkig lektion då. sen lunch inge gomat inte. så efter lunch gick jag och mitt lilla muppgäng på ica och köpte lösvikt eftersom dom har 49 kr/kg. ASBILLIGT! blir nog köp imorgon med. men bara lite. har nått att skylla på hehehehehehhe. menmen.sen hade vi engelska, flöt på smidigt tyckte ja. bara för att jag jobbade som bäst. fick tilloch med en guldstjärna av malin för att jag jobbade så bra! kändes skönt lite såhär innan utv. samtalet! sen va de biologi. jobbigt värre. nu är vi inne på kroppen. de är lite roligare. men varför prata om celler? de va tråkigt. men jag överlevde med att sitta med wille. haha rolig han. nu ska jag se om jag glömt fysiken på skolan. då grinar jag. annars ska jag plugga sen blir de promenad med malin. asmys de! hörs sen!


har inga bilder..måste knäppa kort!


bedrövligt dyr!

kom hem halv 8 med en dyr jacka. vi gick runt i olika butiker och jag hittade några jag gillade. sen kunde jag inte välja mellan 2 så vi givk mellan båda affärerna hela tin typ. men till slut valde jag en från vero moda. åh va jag skämdes över prisen men oj va nöjd jag blev. eller jag måste prova använda den först. men snygg va den! MNE HISKELIGT DYR. men då behöver jag ingen på ett tag. annars lämnar vi tillbaka den så tar jag den röda som jag har som lek jacka. men vi får se. tkr den va snygg iaf! tack mamma <3 sen kom vi hem halv 8 jag sprang in och kissade mamma med. ahha. sen klädde jag på mej träningskläderna. sen hittade jag intye fotskyddet. men såg sedan att de va i väskan. så mormor och gina väntade på mej aslänge typ. ahha puss mormor<3 men sen for vi. träningen va väl sådär. inte min dag idag kände ja. emilia va ju verkligen på topp/lite för busig. hanne med för den delen. haha älskar mina bönor när dom är som busigast för då kan jag pissa på mej bara av att dom säger nåt. puss bönorna mina. <3 själv får jag vara en shycha. men nu ska jag få in en gnutta fysik. kämpa påå! godnatt!

festblåsa ist för kissblåsa

ska man kanske kolla på en festblåsa till julbalen när man ändå är på birsta? smart man är ibland!

smurfprutt

jobbig morgon imorse. tog på mej sunkkläder. gjort de hela denna vecka. nu torsdag och fredag får jag fasen klä mej snyggt! känner mej som en okammad apa. bedrövligt! men iaf. skolan va väl OK som vanligt då. svenskan va härlig. såg klart på filmen. nuttinutti. men hemskt ändå när thomas.J dog. hövva. och visst. vi kom till den delen där hon fick mens, som jag och erik pratade om. menmen. sen va de bara lektioner. spanska provet gick bra hoppas jag. de enda jag va osäker på va futurum. men jag får äl se hur de går. G kommer jag minst få iaf. hoppas ju på MVG såklart men de tror jag inte att jag får. menmen. hade den efterlängtande biologilektionen åså i slutet. skulle få tillbaka proven. åh. erik va nära att slå till mej. för jag stammade på "jag har fått IG" om och om igen. men när jag fick de stod de ett stort vackert G där. HUR HÄRLIGT KÄNDES INTE DE SOM DÅ LIXOM?=D asglad blev ja. kändes skönt. riktigt skönt faktiskt. nu såg jag att erik skickat musikläxa åxå. kotte lixom. fast den va inte så svår. eller jo den va svår att komma på olika saker men inte nåt man måste plugga in. de va skönt. nu ska jag plugga vidare så ska jag och mamma fara till birsta sen för att kolla på en jacka till mej. sen har jag träning. askul med träning! kändes lite långt emellan att inte ha match på helgen. märkte nu att jag skulle vilja träna 3 gånger i veckan plus match på helgen. de skulle vara suveränt. fast jag vet att de inte skulle gå. lär ju typ bara vara jag som vill de. hehe. ovanligt. menmen. ska diskutera klar med lars först åxå. haha störtskön kille alltså! ska bju på en bild åxå. kände för de bara..


åh va jag vill tillbaka nu assåe!


promenix i regnet!

har suttit vid datorn ett tag nu. haha. va ju ute och gick med malin. väldigt mysigt fast de regnade.gick längre äv va jag brukar. mötte ted åxå på gamla bron. han va så duktig som sprang helt själv. han ville att vi skulle hänga på men inte fan orkade vi de inte. så vi kantade på vi. när vi va vid storjorden åkte mormor förbi oss men inte såg hon oss inte. sötmomma min. så vi fortsatte att gå. de va kul. vi pratade och garvade. asmys! ska gå på torsdag igen! bra de. nu ska jag få in lite extra med spanska och sen tror jag att jag ska sova så jag är pigg och smart imorron inför provet. ska plugga lite till åxå:) men nu ska jag duscha! hejs

john blund hela dagen

skrev aldrig igår ikväll eftersom jag först va ute och gick med hanna. härligt att prata! sen när vi kom hem gungade vi en studn och sen kom sebbe ut och ville prata. så hanna åkte hem och jag satt ute och prata med gossen. pratade mest om skolan eftersom han ville veta saker han missat. så vi satt nog ute i typ 45 min. kallt vare. skolan idag var varit jobbig. trött va jag imorse så jag hade kunnat ljuga om att jag va sjuk. ändå la jag med kvart över 10 igår. hellskotta. a annras har vi bara vaft vanliga lektioner. va bäst i slutet som vanligt. hade svenska och skulle se på film. asbra film, fast jag har sett den för längesen. menmen. satt breve erik. haha han ville att jag skulle klia han på armen så som malin bara älskar. och han bara skrattade hela tin för de kitlöades så mkt. haha askul. sen satt vi och pratade om mens? ahha vet inte varför men a. för de ska tydligen hända de i filmen att tjejen ska få mens så då kom vi bara in på de. fråga inte. a sen va de slöjd. satt med emma malin och sanna i de andra rummet. snart kommer nog hela klassen dit. ahha kommer nya varje gång. men de är ju kul de å! har nu varit hemma ett tag och ätit gomat. fick en innebandymagazinet tidning åxå. häppygörl typ. så har läst den. sen nu är jag så sugen att få reda på vad de är för tema på julbalen. vill handla kläder till de. askul! längtar!! nu ska jag plugga lite innan jag ska ut på prommis med malin. brade! skriver efter de! lovar ! hejs

aspen eller inte?!?

åh..jag vet inte hur jag vill göra. jag är fortfarande rå förälskad i Aspen för den är ju ändå vanlig men ändå inte. men jag är åxå sugen på en toutch. (om de nu stavas så) för de är kul att peka peka peka. men jag vet inte. tror jag måste åka in på birsta eller nåt och kolla,känna och bestämma mej. kommer bli Aspen om inte jag tkr de blir för svårt med knapparna. men de tror jag inte de kommer bli. men för säkerhetens skulle tror jag att jag ska åka in och kolla. men nu ska plugga lite ja!

om någon vet nåt om Aspen så komentara gärna om hur den är! vill vetaaaa 

bra där otti!

kom nästan nyss hem från skolan. hann bara logga in på msn så skrev otti att jag MÅÅÅÅSTE blogga. så de va ju lixom bara att logga in här då. men de är bra otti att du vill att jag ska blogga! =D kulde. men skolan va helt okidoki. idrotten va sämst förutom stustmattan. kärlek till den alltdå! heheh. annars gjorde jag inte så mkt under idrotten. lennarsth va ju ändå mest intresserad av moa,johanna och sanna som ska vara med i gymnastik dm. gjorde ju inte mej nåt som sagt. sen hade vi en kvart på oss att äta. fast de gick. sen skulle jag emmsan och malin på ica. tamej fan att vi ska ta den segaste kassan bara för att man har få minuter på sig. åh. vi skulle ju träffa en brandman idag. de gjorde vi ju åxå. lärde sej nåt nytt gjorde jag med. brade! han visade även hemska saker och väldigt allvarliga saker med. tur man är dutti och inte leker med eld och sånt. vi får ta bort att jag har kört moppe. hehehe. efter de fick jag reda på kemiprovet. fick G vilket va helt okej. hade inte satsat högre på de. eftersom vi haft lena typ 3 gånger under dom här veckorna. så helt okej! sen hade vi ES. plugga på som satan. typ. fast nja. jorå. okej jag pluggade bra! hörde vas otti,moa,albertina,mandi och malin H pratade om åxå. att malin inte fick ligga emd sin man nå mer. ahha. söta elever vi är alltså! inte fatt jag va med i samtalet med. hehe. sen hade vi sötlina! hövva va go na' är. och idag va vi heltyst på lektionen med. tror lina va jäkligt bestämd där! kör på de lina! fast inte varje lektion..bara ibland! heh. sen måste jag ju säga att jag har ätit 6 äpplen idag. ASGOTT! loveit. godaste frukten jag vet. om man inte räknar med gubbarna. för dom är goast. ehhe. men nu ska jag kika på telefoner eftersom mamma lovat mej en ny i julklapp! ska visa er om jag hittar nån snygg. annars är jag fast vid min Aspen!!! HÖRS MINA VÄNNOR!

scones gör en bajsis..

kom nyss hem efter en runda runt broarna. utterst mysigt! lite småkallt men ändå mys. de va faktiskt många ute. heja på flera st. kul de! har ju varit hos mormor hela dan. i morse va jag så sugen på att baka så jag och gina bakade scones. mumma va de. men alla blev bajsnödig. kanske hade jag i nå knepigt? vem vet. a men sen gick vi alla ut och byggde och målade. mormor byggde typ en sågfot så hon kan såga veden lättare och jag och gina målade sparkarna! gina målade en röd och jag målade en ljusgul och en lila. skitsnygga blev dom! sen gick vi in och slöade bara. efter nån timma gick jag, mormor och brallan ut på en promis. en kort ene. sen skulle jag hem. så när jag kom hem bytte jag bara och och gick ut igen. ehheheh. men de va skönt. gick typ powe walk på 45 min. ahahhah segis. nejmen jag träffade så många som skulle babbla. utom lh. ahha hon är ju för go! men nu ska jag äta gomat på de hela! hejs

lov...

jag vill vara modell för en dag. få fina bilder som folk verkligen tkr är fina. me like. annars få väl jag och emilia köra på lakan i bakrunden :P ahahah asfult!

längtar enormt till lovet, då ska jag mysa med mina goa vänner, ska åka till nedansjö och mysa med gott folk! åhhh längtan stiger!

juste sen blir de en vecka på mormors jobb! ahah älskart! men nu ska jag se andar,finns dom? asbra!!! hejs!

mysmormor

har man tur eller? tova hade datorn hemma. hihih brade! så jag sitter nu i soffan med mormor,alice och katterna och har de allmänt mys. love it. vi kollar på dansfeber eller va de heter. fast jag är så duktig att jag pluggar åxå. hur bra är inte derå lixom? kanon ju. spanska och matte blir de för min del denna kväll. sen vid 9 sticker mormor och hämta gina som varit på fest hos frida. då får jag mysa med brallis. hehe vet inte riktigt va jag ska skriva. så roligt är de att läsa min blogg minsann. men ska se om jag har nån roli bild att bju på!


HAHA ester vettu, lik mej va? fast ne


mormor och jag vi är goda vänner

haha vilken slö dag. va med emilia. vi började bar barnvakt. gick ju bra de. sen gick vi ut och gungade i 3min sen gick vi runt broarna. dutti vi är då! hehe. sen gick vi in och åt gotta? smart vi är då. HAHA. sen la vi oss i sängen min och la disney puzzle. askul tills emilia somnat och mian ögon blev som kinesögon. alltså ett streck. så jag somnade jag med. skönt vare. sov kanske i en kvart tjugo min. skolan tar enegrin från en helt seriöst. hemskt ju. lovet kommer mn verkligen behöva!!!! hörde du de lina! LOOOOOOV. så stavs de! a så emilia åkte hem för en stund sen. hon skulle på hockey. skulle inte förvåna mej om hon somnar i stolen och sedan filmar dom henne! haha. nej puss. a men nyss åt jag lasagne och apgo sallad till. mums sa magen min. nu ska jag snart åka till mormor min. sover över hos henne. ska leka med na med. tror de blir kurragömma med dunk. de är vi så bra på. men nu ska jag upp och packa ner de jag behöver. sen fär vi. får se om jag bloggar nåt ikv eller imorron. beror på om tova har med sej datorn till pontus eller om hon är hemma. hoppas den är hemma iaf. ehhehehhe. puss tovizz. vet att du elsKar mej enormt! men nu ska jag musa med alicebrallis min gooos love jo alice<33333333

hahaahahha. mormor och jag vi är goda vänner fast än vi är olika.

k-ramp

här sitter jag, ensam hemma med härlig musik i öronen. de är ju klockrent på en lördagsförmiddag. hade varit helt perfa om jag inte hade haft träningsvärk i magen från idrotten igår? gjorde ynka armhävningar och situps. ja jesus. menmen. har nyss målat naglarna. va typ 2 månader sen jag målade dom sist. nu är dom SKRIK rosa. nästan röd. snyggt de! om jag inte hade målat utanför som jag alltid gör. tror ni mej inte fråga emilia. hon skrattar alltid åt mej för de. snart kommer emilia till moi. mys de! love you. hon va ju på partaj igår så händer nog inte så mkt idag. men huvudsaken jag har nån att krampa med. men nu ska jag klä på mej littan kläder ja. hörs!

bidde tvungen

jag är sugen på att spela pingis. vill spela de på skolan för alla andra av mina vänner spelar. men jag vill träna lite först ahha. så ska se om jag har nån att spela med så hyr vi i tvättstugen ! åh så kuligt hehehe nuså ska jag träna INNEBNADY lixome

lina kan hon!

amen lina?. jag tror jag dör. HAHAH jodu, kolla upp vem joel är. nej förresten lina gör inte de!

konstnär om nå år elle?

idag har de varit en helskön dag! bara massa bus! sånt gillar ju jag då. haha. men de va vanliga lektioner, först so. de va inge kul för vi spelade klart valköpning, vilket annars är en roligt spel, men jag fick stå över, så jag satt typ bara hela lektionen, medans dom sndra fick spela. ASBORING. sen va de idrott, volleyboll. askul! så nu ska vi tjejer vara med i både innebandy och volleyboll DM. kul de! sen va de massa tjox. sen efter maten hade alla massa balonger? med helium dessutom! hehe sånt bus gillar jag. så jag,emilia,issa och jocke stack på ica och ville ha. men helt plötsligt blev de för små barn, fast de va nog så hela dagen. kanske lite tur de.men  vi raffade åt oss en ballong från taket. HAHAH. så vi sög in lite, eller de va mest jocke, och jag lite. jag lät lugnt roligast! lät som en hanmus som inte kommit i målbrottet. heheh. sen hade vi elevens val, vilket innebar bild. jag och emilia målade så fint så, sen stack vi på ica igen. tänkte ta dom som va i taket, men lyckades inte, så vi stötte på johannes. han hade ju sin innebandyklubba så vi bah raffa åt oss den så tog vi ner en ballong. så stack vi ut och svalde helium. mumms. fast ne. hehhe men vi hade de riktigt kul med den iaf! tills den va slut dårå! sen stack jag hem. nu ska jag snart på trening. askilas! sen efter den ska jag väl bara mysa? fast de hade vare 1000000 gnr bättre om jag hade nån med mej :( men de har jag ju inte. buhu säger jag bara! nu ska jag deppa för de!


a, våran fina bild dårå! jag har målat på vänster och emilia på höger!


emilias bajshög!

min bajshög! haha. ser ni vad emilia skrev om mej? hövva, hjärtat kvider!


erikboi

tur jag har erik, han gör en på riktigt härligt humör. går inte en dag på skolan utan honom! även fast jag följer efter han, men eftersom han gillar de så! ahahahahahha. nejmen jo. lite så äre. och nej de är inte kärlek, de är VÄNSAKP för er som kan missat de! ville bara säga de, hur jävla grym pöjken är! de håller han ju själv med på. eftersom han är littan ego. menmen. nu vet ni om min govän! HEHHEH


KOTTE****

igår kväll va allt bara hektiskt. förutom träningen. den va ashärlig. musik och härliga skratt. mys de. sen när jag kom hem pluggade jag biologi. jag kunde allt som va på G nivå hur enkelt som helst! kändes skönt, tills kolan började. va som vanligt. hade ett halft fel på so-läxan, alltså jag hade skrive till, isf för från, haha menmen sånt är livet! men va ju ändå bra! sen va de bara som vanligt, bara att malin inte va där, hon vabbade. så på engelskan hade vi gustav/f. haha trodde först de va bengt men sen va de nån annan. sen efter ett tag sa han att han va bengts son. lite jag dog då. men han va väl okej,men lite tyst! klassen är fortfarande galen i joel. hhah stackarn! hannes klass ska ju ha han som en andra lärare eller va de va, några blev ju lite avis dårå. ahah kan räkna in mej där! haha jag skrattade åt karln så jag hade ont i magen! menmen. sen hade vi provet. DE SKET SEJ TOTALT!!!!!! åh damp jag fick. inte stog de väl på läropappret att vi skulle kunna nåt om östersjön?!? nej. så jag skrev bara nåt. sen va de typ en fråga till jag inte fattade. så där blev de garanterat IG för mej. åh va less jag blir. nu resten av dagen ska jag plugga fast jag egentligen inte behöver de. men jag VILLLLLLLLLL 

MÅNGA BILDER!!!!!!

mamma kom hem med 3 STORA påsar med grejer. herregud. men bra saker va de iaf! de jag fick. vissa saker va för små. så jag ska spara de tills jag GÅTT ner i vikt. måste ju de nu! herrejesus. men riktigt bra saker fick jag, till och med jeansleggins, och de va fan på plicken att jag kunde ha dom, tur de. men jag älskar dom. nu ska ni få se allt jag fårr hitils! kommer få resten i julklapp!




mysjeans!


nattlinnen!



mysbh!

tyckte domhär faktiskt va lite småcoola! satt fint och allt. även om dom inte är helt "inne"

den här skjortan köpte jag idag! assnygg!


en tripp till stan, SJÄLV! (stolt)

allt blev bara tok igår. sanna kunde inte heller följa med efter nån timmas väntan. hehe men sånt händer. skolan iaf har varit helt okej. samma gamla visa. åkte sedan buss till stan helt SJÄLV. men de gick ju deå. hade ju musiken min<3<3<3 kom fram och gick runt där. glad va ja. haha busmicke! men de va kul! sen hittade jag en skjorta, grön och fin. köpte den sen gick jag och köpte en cheesare. stoppade den i fickan för de va fullt inne på donken. så jag gick till busshållisen. tänkte äta där men där va de ju lika mkt people. så jag sket i den. sen kom bussen efter en tids väntan. åkte bussen hem. pratade emd chaffisen hela vägen hem. ahha han va så rolig! han kände igen mej sa han. jag ba; jaja fast jag åker aldrig buss typ. han ba, men du spelar väl innebandy, jag ba, ehh, ja;p hanba, ja tyckte jag kände igen dej, har en dotter som spelar mot dej, vilket lag sa han inte. så de va väl bara att hålla med. ahah. sedan klev jag va vid mej så gick jag hem. men en kall hamburgare i handen. men gott va de för jag va vrålis. ehhe. nu har jag och melker bakat en välkommen hem kaka till mamma. hon kommer näs som helst! saknat henne lite. kändes konstigt utan henne. eheh. men nuså kommer hon snart! måste kolla kakan! hörs sen, ikv typ för jag ska plugga biologi som en tok ikv. lika bra de! vill inte ha IG i de inte!

hihiheheieih

nej nu blev de visst löst! åker med sanna ist! malin du behöver inte känna skuldkänslor<3 är inte sur på dej för de<3 lovar! tur jag har många vänner säger jag bah! puss sanna! hehe förlåt för att ni får höra på mina bekymmer, men ett till får ni höra! JAG ORKAR INTE PLUGGA BIOILGI, MEN JAG MÅSTE :( hejdå <3

:(

åh KOTTTTTE. nu blir de inge stan för mej imorron om de inte dyker upp en ängel och vill åka med. fasen :(:(:(

joel falk!

dagen har varit helskön idag fast ändå jobbig. fick tillbaka prov och diagnoser..fick G på allt.. KOTTE, har lärt mej av go supermodel att man inte får skriva **** alltså (bajs) för de är ett fult ord! men iaf. lite missnöjd är jag ändå. vet att jag kan bättre. men jag håller på att bättra mej! bästa av allt idad va so:n. ami va inte där så vi skulle ha vikarie. han hette joel falk. har bara sett han förut. visste inte riktigt vem han va, men hur som helst så va han hur rolig som helst. han fattade inte va vi skulle göra ellernåt så vi själva fick ta reda på vad vi skullle göra. själv skrattade jag bort hela lektionen med erik,ture,malin och sanna! haha han skrattade ju han med. men han va mest trött eftersom han själv tyckte så synd om sej själv, stackarn klev ju upp kl 5, hövva liten då! ahha men sen va de bara dom vanliga lektionerna. slöjden sista timmen, jag emma och malin satt i andra salen. musiken va på och vi skrattade. askul. sen när jag kom hem gjorde jag och robban pizza. vi är riktigt duktiga vi! om vi bortser från att den inte är nyttig. heeh men har man inte kocken hemma får man göra de bästa va de! sedan har jag SJÄLV tvättat en mörk maskin. tiep stolt? JA. hehe. ikv ska jag träna biologi, sitta vid datoren och titta på fotboll, sverige-holland! kul de. hanne hade sin IPad eller va de heter. väldans avis kan jag ju säga. va centimeter från att sno den ur händerna på henne. men då har jag inte vare nån snällis inte :( tur jag inte tog den då. imorron efter skolan ska jag och mallan till stada. blir mys de! hoppas vi får så kul som vi brukar. HAHA då dör jag. men kul ska de bli! men nu ska jag läsa bloggar. pusshejs!

fysikboken min leker kurragömma!

sitter här och pratar med farfar! haha så trevlig så! har pluggar biologi som en gnu! men nu ska jag bara nöta på de så kommer allt flyta på sen! musiken hjälpte mej så allt gick lättare! kom på att min fysikbok är totalt borta. vet inte vart den är. måste vara hemma eller i skåpet. men jag tkr jag har kollat i skåpet. men jag är ju blind när de gäller sånna här saker. får kolla imorron. måste ju ändå hitta den. annars nu ska jag bara duscha,raka benen och ta en härlig dusch helt enkelt! myspys de. imorron hoppas jag att jag och malin ska kunna åka på stan och mysa. skulle vara mysigt mellan allt detta stressande med läxläsning! känna en avslappnande stund! härligt. hihihih mamma va iaf framme nu, dom va tydligen på ullared just nu. måste varit jobbig resa dit! men man hittar ju mkt. men nu ska jag allt duscha och umgås med farmor och farfar! hejs.

mammalös unge!

här sitter jag, mamma lös i 3 dagar. känns knepigt. får hoppas de funkar. får tänka på att jag kommer nog få något när jag kommer hem! hoppppas. men skolan har varit jobbig idag. somnade inte förns sent igår för melker hade astmaattak. inte gick de att sova då inte. så runt 1 tror jag att jag sov om inte tidigare. aja. hade kemi "prov" idag. fick förväntansvärt bra, tur emilia hjälpte mej de lilla jag behövde igår. lärde mej något faktsikt. emilia förklarade bättre så jag förstod. och de är inte som du tror emilia, jag lärde mej verkligen de. kändes bra, speciellt när lena sa att de såg ut som g eller mer! får hoppas på de! annars har jag pussats och kramats mycket idag. gillar de ja! och jag blev dödskär i hannes militärgröna byxor idag! riktigt snygga! synd att man inte har smala fina ben som den bruden! dom satt riktigt snyggt på henne! puss hanne<3 amanda hade en snygg kofta med! jag är riktigt shoppingsugen..synd att jag bara har typ lite över 200:( får se om jag kanske får med mej nån till stan i veckan. vore supermys! hhiihiih. men vi får se. sitter och lyssnar på härliga kärlekslåtar LOVVVE! idag ska jag plugga biologi. inte kul. men jag måste. sen annars ska jag sitta vid datorn. mys de!
nu måste jag bara visa bland dom finaste bilderna jag har på min dator. väcker minnen i bakhuvudet. titta och njut!







jag bara älskar bilderna!


DU LUKTAR PRUPP

emilia luktar prupp.

fast nu kanske det är jag då.. hehe.

fresh.


h

ligger i sandras säng nuja! åkte med läxorna till emilia och pluggade med henne lite. den lilla stunden vi gjorde gick väl sådär. fick tips om hur jag kunde läsa på läxan bättre, bara emilia som fattar men ja, tack bajs <3 sen gick vi ut och fotade. fick många fina bilder.ska visa er några!


bajskotte

nu är jag hemma..igår va jag ju hos emilia baby. vi hade riktigt kulmys! skrattade som vanligt, proppa godis och såg remember me. skitbra film, men sämst slut. som sandra hade berättat. men a vi hade de riktigt skojs. pusss.sen vid 9 kom momma och hämta mej så åkte vi hem. ja till mitt andra hem som sagt. hehehe. men så vi mös på. kollade på paranormaly activity eller va de heter. riktigt kusligt men jag kan fasen inte sluta se på de. så jäkla bra. mormor sitter mest bara och skrattar åt gubbarna. men de är ju mormor de. måste få hem kanalen! måste ha den. annars va de match idag. gick skit som vanligt. börjar på att bli trött på att vi spelar riktigt bra men ändå förlorar. dom nya skulle behöva träna lite mer så allt flyter på, just nu är alla "bra" och de är inget illa menat utan alla är verkligen duktiga..men de skulle behöva flyta på mer om man säger så. men alla va riktigt duktig idag. menmen.

idag ska jag bara vara hemma och mysa med familjen, för imorron åker moder till ullared. ska städa rummet,plugga,knäppa egopics a typ de. sånt som behövs en söndag. kommer nog ladda hem mys musik åxå. så jag kan poppa med högtalaren! så de lär ju bli rilly mys de! men nu ska jag mysa vidare på datoren min. hejs!

långt inlägg dehär hurru

förlåt att jag inte bloggade igår. allt va struligt! hann knappt hem igår. hade ju skola som vanligt..slutade tio över 3. halv 4 hade i tid på ica. och våran tid började inte förrns 4. så jag,malin,lh och ted stannade på skolan och spelade pingis. tills åke kom och sa att vi va tvungen att gå. sedan gick vi till ica. sålde riktigt bra dedär! va blev de? 700? aja nåt sånt. bra ändå. a sedan kom mamma och hämtade mej. skyndade mej hem och bytte om. åkte på träning. men de blev ingen för brottarna hade tagit våran tid? håkan hade inte fått reda på de. dåligt gjort. så jag mormor och gina gick på promenad med dogsen. sen åkte jag hem och åt. sen åkte vi alla till åsa för maja fyllde ju år. sötnosen. efter ett tag kom rob åxå. men inte fick man umgås med dom inte. ahah. men de gjorde inget. pratade lite med rob. hade ju emil som underhöll mej under kvällen, även anton. va ju bra de! sedan for vi hem till mormor. sov där. jag och gina sov uppe. asmysigt hade vi! imorse va de en pina att gå upp. va så varm och mysigt i sängen. men jag blev tvungen att gå upp sen. hhe. sedan va de bara att göra sej klar. så kom ronny och hämtade gina så åkte vi åxå. vi fick först åka och lämna affe hos tova och pontus i korsta. sedan for vi dit. fick vänta i timmar innan vi fick gå in i ringen. till slut fick vi komma un. bra kritik, fick en två. jobbigt att vänta i timmar för ingenting. menmen. brallan är ju bäst ändå. när vi va klar så for vi på city gorss och frasses. heheh. sedan for vi tillbaka till tova och pontus och hämtade affe. så nu är jag hemma. inte så länge till heller. haha ska till emilia sen. måste vara med hanna och hanne nån dag med ju! skäms nästan! eller jag gör de. men de ska vi allt fixa. mennu har jag skrive mkt. nu ska jag trixa på datorn eftersom jag inte kan blogga imorron heller förns jag kommer hem. tova tog med sej datorn till pontus igår. så a. men ni får stå ut. plugga måste jag göra åxå..åååååååh. hejdå

baka baka liten kaka

förut kom jag och ester på att jag skulle baka tills imorron. vi ska ju än en gång stå utanför ica med fika i högsta hugg! så de va bara att ta med lilltjejen och halvspringa på handlarn innan dom stängde. essa tiggde åt sej en klubba åt henne och melker. haha. sedan kom vi hem. började baka kokostoppar. mummmma. men nog om de. jag måste plugga so. jag kan typ 3 ord av 17. måste få in dom. har pluggat på dom en vecka och de ärså mkt som ska in. herregud! så nu ska jag plugga,duscha sen läsa boken min! så vi höra imorgon mina vänner!

jag tar hellre dig än julklapparna!

åh kollade på blocket nyss. hittade dom här sötisarna! jag är riktigt sugen på en vovsing nu alltså! tänk en liten valp som man kan lära allt jag har lärt mej av mormor och hundträningarna! skulle nog bli en kopia av brallan, om man har tur förståss! men ge mej...nu tar jag hellre en hund än julklapparna om jag ska vara ärlig.

 

 


 

ÅH SÅ JÄVLA GOOOA! GE MEJ EN VOVSING<3<3<3<3




 


plugghest

nu är jag hemma från denna skoldag med konfirmation! dagen har varit helt okej. hade so första timmen. haha jag gillar att sitta med erik ja! får inte mkt jobb med han men han lyser upp ens dag ordentligt! guldstjärna till han! sedan va de matte. satt med han igen. jobbade inte så mkt alls. rättade mest. men sånt får man leva med. sedan hade vi spanska. började med att alle,albin och linus fick stanna kvar och resten fick gå ut i 5 min. haha söta pojkar dedär! resten av lektionen va alle lagomt sur. men visst drog han på smilebanden lite då och då. haha! sedan gick vi och åt. sen efter de hade vi de oförberädda engelskaprovet. jag blev dock inte klar. har lite kvar. får fixa de på måndag. jag va ju inte ensam direkt. så jag hoppas att de går bra på resten av provet. men vi får väl se. på konfirmationen har vi bara pratat om dop. så nu har man lärt sej lite om de åxå! resten av min dag ska jag spendera åt läxorna. sen ikv tänkte jag gå ut på en promenad igen. med eller utan sällskap. men nu måste jag plugggga! hörs sen!


dear hanne

träningen va superkul! kändes skönt att träna. askalas de ju! jag busade på som vanligt..tyvärr. men de gick väl bra de å.

hanne nu ska jag skriva lite till dej här serru..jag vill leka nån dag. emilia du får åxå vara med om du vill solklart! åsså tkr jag att vi är hos hanne och har mys. sen kan vi kila ner på supermarket i lucksta, haha älskar affären! så söt. och mumsiga saker har dom ju! och jag saknar dej pluppis<3 VI SKA LEKA PÅ LOVET! tkr jag då, sen om du tkr jag är jobbig, bryr jag men inte så mkt om. hehe jag tkr inte du är jobbig så då är de ju okej lixom! så vi kör på nåt sånt ! puss

nu ska jag keka frukt och läsa igenom dom viktigaste läxorna sen läser jag boken<3<3<3<3<3<3 natti!

jesus!

jesus va jag bloggar idag! men jag måste bara berätta att emilia hade skrive i sin logg på facebook, att hon hade massa sidor kemi tills imorron och att hon inte kunde nåt, då tänkte jag göra lite så som hon komenterade om bajs som vi nyss börjat med..så jag ba "bajsa på bara!" sen tänkte jag inte nå mer på de tills jag såg att kicki hennes mamma komenterat! GAH..hon måste ju ha trott att jag va dum i huvet som skriver så till hennes dotter som blir dränkt i kemiläxa. så jag tog bort den komentaren..men kicki hann ju se den..tyvärr


dånande fis

nyss när vi satt och åt skulle ester gå på toa och kissa. så vi andra sitter aldeles tyst i köket och fortsätter äta tills vi hör en dånande fis i toan! ahhahahahahahaha va är detta för ungar?  tror jag dör

läxa på läxa

åh, so orden kommer aldrig fastna i mitt huvud! gud. kan inte allt de värsta vara över nu? allt på en och samma gång. lärarna bråkar om vem som ska få ha sitt prov den och den dagen. hemskt ju! nu ska jag plugga på.

juste, kom på att vi fick EN till läxa av malin idag. men den kommer vara rolig och lätt. att skriva om sin barndom. ahha min kommer ju heta SKITUNGE med stora bokstäver. så vitt jag vet iaf..

rawr


har inga roliga bilder..så jag tyckte jag va så snygg på den hära! mjau


´....

nej malin him vet du inte vem de är! HEHEHHEHEHEHE

jobbig dag

måste börja med att säga att jag är så jäkla glad att jag har malin som mentor och lena sahlin som mattelärare. de är nog dom två som ställer upp för mej mest. hjälper mej med mina bekymmer. känns så skönt att man vet att dom två alltid är där!

skolan har varit tråkig idag..för sanna va inte på skolan. jag är ju mest med henne, malin och emma. men dom två prupparna måste ju spela pingis hela tin så idag satt jag mest själv. om inte erik kom och uppmuntrade mej. annars har jag inte gjort nåt alls. eller bara lite nu på biologin. satt med erik och jobbade lite först, sen kom julius så då började vi para ihop olika i klassen med varann. haha de va faktiskt kul! annars har jag bara kommit hem och satt mej här. pratar med him lite. ehheheh i like. annars ska jag bara plugga sen får jag se om jag tränar, vilket jag tror att jag kommer göra. men vi får se. men jag tror de blir. för plugget fixar jag ju snart..

och boken min! igår fortsatte jag att läsa ca hundra sidor. ahha. fick nå fel! hon måste välja rätt nu! ÅHHHHHHHH

hurtigrutten

nu har jag hunnit plugga lite och varit ute på en promenad. tog en runt borarna, ytterst härligt med ljuvlig musik i mina öron. får nog börja gå måndag tisdag och torsdag! skulle vara brade! killarna på skolan frågar mej ofta varför jag äter äpplen hela tiden, troligen för att jag älskar äpplen? så otrolans mömsit! går ju inte att beskriva hur gott de sitter i magen min! nu ska jag bara prata färdigt lite med him. hiheheieheihe. sen ska jag läääsa. gud va kul! så spännande så jag dör. hahaha. jesus.

emilia tkr jag pratar mek bajs. fast jag tkr hon är lika bra på de som mej faktiskt. pözzzzz

härligt snack!

nyss kommit hem från skolan. störtskönt nu på slutet. men vi börjar repetera hela dagen. va lite tråkigt först..hade nå lektioner kommer inte ihåg vilka. men sen hade vi hk. gjorde äcklig mat. malin gick hem för hon mådde inge bra stackarn. så jag och sanna hade typ all mat kvar. haha så vi åt brödet vi bakat. de va ju gott demed. sedan va de so och svenska och hela fadderullan. men den kom slöjden. alltid så mys då. jag och emma är för de mesta med varann då. så blev de även idag. vi gick till andra salen och satte oss där och lyssnade på härlig musim medans vi bara pratade ut. vilket va så fruktansvärt härligt. att man vet att en  har samma tankar och funderingar som en själv. även om de blev lite knas ibland så va de ändå skönt! och vi fortsatte hela vägen hem vid mej. men de va så härligt att prata av sej lite granna.

boken igår, ÅH JAG DOG!! den är så underbart bra så de är inte sant! jag vill varkligen ha de så som jessica har om man tar bort att hon blir gravid första gången hon har sex. men annars så är de så som man skulle vilja ha de som i boken. åhhhhh. love! ska läsa mer ikv och sen sa elin att hon hade två böcker till! glad eller? tur som man hade dårå så skulle jag få låna dom. tack elin!

idag blir de lika intensiv pluggning som igår. och kommer förmodligen bli de nån vecka frammåt. prov ochj läxor så de skriker om de! hemskt ju. så bloggningen för mej ligger nog på minus nu, tyvärr. men skolan går ju före. men nu har ni allt en lite text så nu ska jag kolla lite till sen blir de plugg i nån timma sen kommer jag tbx! så vi hörs så länge!

bra jölls

blev inte så hårt plugg som jag hoppats på. smart som man är kunde man inte plugga lika mkt på kemin och biologin. kemipapprena är i skåpet. måste ta hem dom imorron och biologin vet jag inte vart jag ska hitta svaren så jag får prata med henke på onsdag. men annars har jag pluggat minnsan! lite iaf. nu ska jag se om de är nå roligt på tv:n annars ska jag läsa, för jag lånade en bok på skolan, alla säger att den är ruskigt bra. så jag måste ju bara. älskar sånna böcker som man bara inte kan sluta läsa! så vi får se hur de blir. men läsa ikv de måste jag! men nu ska jag se vad som händer på televisionen! hejs

på sjukan

vilken knepig dag. försov mej så jag vaknade halv 8 då vi skulle åka. skyndade mej att klä på mej nåt. for på skolan hann ha 2 lektioner. sedan for jag till sjukhuset. fick vänta rätt länge på att få komma in. fick först väga och mäta mej. gick bra de. sedan fick vi vänta ännu längre. sen fick vi gå in igen och prata med en supersöt tjej. eller ja kvinna. hon måste ju vara lite äldre än mamma. men snäll va hon. så vi pratade lite åså. sen fick jag gå till en annan sköterska och blåsa. hade mycket bra. fast jag är sjuk. så de va ju kanon de. sedan gick vi tillbaka till tina. så sa hon att hon tyckte att jag hade en tjock hals?! jag fattade inte va hon menade först men hon syftade tydligen på körtlarna. jag blev lite orolig eftersom hon såg orolig ut. så jag fick ta blodprov. i fingret. forsade ut blod. och jag har aldrig upplevt att de gör ont att ta ett blodprov men idag gjorde de det. speciellt efteråt. bara dunkade och va alldeles ömt. inge skönt alls! sedan gick vi och åt där på sjukan. köpte kycklingsallad. riktigt gott va de. sedan for vi hem. och så såg vi sebbes bil där åxå. så efter en stund fick jag reda på att han har blivit inlagd den stackaren. hoppas han blir bra nu.  sen va de bara skolan sen nu kom jag hem. då va tova här så vi har pratat lite åså. nu hämtade mormor precis na. ahha. idag ska jag plugga på som bara den. så blir inge mkt datasittande för mej inte. tur att jag har högtalare till mobilen/mp3 så jag har musik till läxorna. lät bra de! nu ska jag ner och göra mat sen blire pluggning. så jag finns på mobilen typ hela kvällen! hejs

plugggg

sitter och försöker plugga so,kemi,biologi och spanska. men de går väl sådär. rätt mkt i skolan just ju. och sen ska man hinna med fritiden åxå. men pluggar jag på nu så är de gjort sen. imorron tänkte jag både hinna med mkt plugg och även gå på promenad, ska höra om mamma vill gå med eller nåt. annars går jag själv. men nu ska jag nog sova. så skööönt! god natt gosar!

matchen avklarad

sitter här och äter typ middag. vilket består av nektarin jordgubbskräm och baguette! asgott! men nu till matchen där vi mötte granlo BK. gick hyffsat. bldde 5-2. bra jobbat ändå eftersom rätt många där spelat/spelar i damlaget. jenny va så jäkla bra i mål, första gången och är som hon stått i år. riktigt duktig. matchens lirare enligt mej! alla andra va sjukt bra dom med. vi slet som nå vilddjur. så vi kämpade på riktigt bra, men jag skriver mer sen. måste se ensamma mammaorna! skriver snart!

juste gjorde ett mål åxå!

mys hos momma

sitter i soffan hos mormor min<3 förjävla go! vi har varit ute hela dagen och promenerat. först med alice och affe. sedan ville ulla ha hjälp med bodri och köpie. så vi gick en liten sväng med dom o. nu har vi nyss keket lite mat så nu blir de vila och sedan match! ibland har jag tur. nu äre snoret som sitter kvar. inget annat. känns riktigt skönt de! men ändå inte. hehe nu vill jag spela. känns så himla skönt! jag vet inte riktigt va jag ska skriva. imorron ska jag på sjukhuset. hatar de. menmen. nu sk jag fortsätta mysa här. så skriver jag sen efter matchen. hejs!

utjagad ur huset!

inatt har jag iaf sovit. ytterst skönt. men imorse mådde jag bättre. de onda i halsen är turligtvis borta. fast mamma min tror mej inte. hon tror att jag säger så bara. men de gör jag inte. visst är jag inte helt frisk. snorig och lite slemmig i halsen. men de försöker vi förbättra. när jag vaknade imorse sa mamma på ett sms att adam skulle komma och lägga in golv i köket så vi va tvungen att åka iväg. jag som skulle vila. men pyttsan heller. haha. så vi andra utom robban for till birsta. åkte i smutsiga kläder. hahahhaha. nejmen skoja bara. men jag hittade iaf en blus,halsduk och innebandyglasögon. tack mamma <3 förut när vi kom hem va de som ett nytt kök. riktigt fint! nu är de bara hallen kvar. kommer bli fint dehär! nu ska jag äta sen far jag till mormor så hörs vi imorron! jag har ju match åxå. ska se om jag orkar spela. men jag hoppppppppas. får se hur jag mår imorgon. men nu ska jag keka. hejs!

bajsapa

åh jag hade skrive en text så försvann den. bajsapa jag får. mötet gick iaf bra! nu ska jag mysa så jag blir frisk tills på söndag. skriver imorgon. för nu måste jag skärpa mej på bloggningen! hörs imorgon!


vilken dag alltså

vilken dag rent ut sagt! pratade med malin och lena ett tag på morgonen. a sedan va de som vanligt. hade möte om kiosken med ulf. gick bra de. hade fyrik med cecilia vega. vilken apa! haha. bulia blev mitt nya namn. hha. nu kommer vi till de omtumlande. vi skulle ha musik. erik va inte där så vi hade vikarie. cissi. annica janssons barn. känner henne från förr. a så vi va i datasalen med hannes halva klass. allt gick bra tills vi slutade. då kommer elin och ber mej hjälpa till att leta cissis mobil. hon va verkligen jätteledsen stackarn. då har alltså nån snott hennes mobil under tiden vi varit där nere. sedan hände inge mer med de. sedan efter ett tag blir vi inropade till storklassrummet av ulla grannas. lite sur måste jag ju säga att hon va, men om man tänker på situationen så förstår jag nog. a så startades en så kallad rättegång. ingen erkännde nåt så vi blev indelade i grupper. hon varnade oss för att vi skulle få stanna hela kvällen. haha malin och jag blev asrädd att vi skulle missa mötet med innebandyn. söt vi är. a så efter ett tag släppte hon alla utom wille och adam. sedan gick jag på bilden för de va där jag hade elevens val. efter ett tag kommer annica med cissis mobil. vem de va säger jag inte här. men jag är smått förvånad faktiskt. menmen nu ska jag öta tacos och sedan är de träning. fast jag skippar den nu ja. hehe hejs!

RSS 2.0