bloggtorka, inge slemmm nu inte.

a alltså jag har typ inte hunne skrive något för jag har dragits med hanna till alle..men ja de va ju kul iaf :) jag ve mest med min johannnnnna . hehea men vi har väl mest vare hos alle..full förtåelse.a men vi har inte gjort så speciellt mkt.amen läs mer på hannas blogg om ni vill veta detaljer. men alltså gud! jag MÅSTE vara med mina flickor snart :( HANNE och EMILIA :(<3 kom till meeeeej ! elr så kan jag kuta till er =D åh jag är übertrött efter denna helg.så haha ja jag skirver mer imorgon skulle jag tro..och juste vi har en MATCHVECKA denna vecka måndag tistag torsdag och lördag , sånt gillas! a men nu orkar jag inte skriva nå mer. och tack emelie julia och olivia för kvällen , kul!

kvällen!

å herrejösses vilken kväll! otroligt rolig och mysig! först va de bara jag johanna alle och hanna, jag och johanna va ju något knepa! haha aldrig varit med på maken! a ag och johanna pratade lite på skype med nån freddy från skåne, medans dom andra två låg i sängen och myste! ska nog inte gå in riktigt på detalj.. hehe men a. sen kom joel, vi lekte lite, johanna höll på att göra nån frisyr på mej, haha a och jag satt vid datorn och pratade med john! hehe oups! nej jag skoja! a sen kom calle, och sen till slut albin! blev nå jävulskt varmt där i alles rum! sju pers! ojoj hehe men a sen gick vi ut lite för de blev så varmt, då gick vi ner till hans brygga, då skulle joel trixa med nån grej, såklart! a men hela hans sko kom under vatten , nöt! haha amen sen for vi flickor hem för jag har ju match och dom andra skulle bara hem :) men de har nog vare den bästa kvällen på länge! kommer nog mer ;)
 a men nu ska jag sussa! hejs!

hos alle!

amen hallå! just nu är jag hos alle med johanna hanna och joel snart kommer calle, kuligt! alle och hanna ligger och gosar i sängen, gulliga barn dedär! a men jag skriver inte så mkt mer nu, är arg åxå! men nu ska vi leka! hejs!

matte...

jahejsan! jag berättar om skolan för de har hänt någe hemskt!
a men de började med so prov gick faktsist bra!a men sen fick vi hål på spanskan för att antonio va inte där. men han sa att vi skullejobba själv men vi fick inte vara i klassrummet för jonas.. bra jonas!a så jag och sanna va med jenny då, a juste sigge och pontur med , haha jag gillar dom pojkarna ja ! sigge va mysigast när han åt godis :') hehe a men iaf sen hade vi musik och erik spelade summer of 69' på gitarr åh jag älskar när han spelar den! låter superfint! a men sen åt vi och fick reda på att de va hål på so:n med heheh mysigt och sen va de matte prov de är de som är de hemska! a vi fick proven.. emma och jag märkte lika snabbt att vi fattade inte ett skit! på första talet! vi märkte åxå att mer än hälften av klassen inte helr fattade så bra, de va som om att vi bara gjort lite av de va hade prov på! herregud! gjorde iaf 13/15 uppg. men jag vet ju inte om dom är rätt. men de va ju ett klart IG iaf. a men nu ska vi inte vara dystra för de helr! haha a men snart har jag träning! verkligen sugen på de nu. och imorron äre match, utställning och marknad :P kul! men efter träningn sne ska jag vara med hanna johanna och alle :) blir kuligt de med :D men nu har jag kramp i fingrarna för jag har skrivit dehär på 2 minuter wow! a hejdå:D

emilia=tok.se

ja alltså.. ni får ursäkta mitt bloggande , men de händer saker hela tiden , men snart är de öööver :) skönt! sitter och gör so. de va inte lika skönt..a men igår vade ju kul, vi va ju på tjejkväll hos ulrika och julia! ahah askilas, måste hitta på ett nytt ord hanna :P haha a men jag och emilia bröt nog alltid tystnaden. hehe och julia b överraskade oss med att trilla ner från stolen. kladdkaka smocka vi i oss åxå. 2 gånger tillochmed heeh grisar! puss på er flickor! a men sen åkte vi hem och emilia följde med mej hem en stund för hennes föräldrar gick på uvberget. vi cyklade till thule. och emilia skulle ju försöka cykla med mej där bak. det hade nog inte räckt med +284+0237539865349569285297460128730 lycka till hon hade ändå inte klarat de lika bra som mej, hehe a men hon klarade faktist en liten bit men på den lilla biten trodde jag att vi skulle drutta! hehe a men sen for na' hem och jag gick upp till min dator<3 a men sen kom jag på att jag ville ha hål i öronen igen , så vi provade om de gick att få in ett par örhängen i där , på vänsta gickde men inte på högra, så då tog jag en nål och tröck dit, så vips så har jag hål igen heheheeheheh skojs . så idag gick jag och köpte ett par gulluga örhängen. tack modet! a men nu ska jag plugga vidare. vi hörs!

kom ut

hallojsan! ja idag var ju kom ut för oss, hihihi jag tyckte de va kuligt , fast mest kanoting :D haha jag och johanna va faktist ganska bra!!!!!!!a sen va vi med surtanten och då blev de genast tråkigt.. a men de va kul ändå hehe. a men nu är jag hemma iaf. ska på träning sen åxå. skönt! hahah så typiskt, jag och mormor tänkte att vi kunde ju vara med på matfors hundutställning ist för dom hära stora där de inte går så hemskt bra, a och då är den såklart på lördag då vi har match åxå , ahah a men jag hinner :) för matchen är före :) kul klördag iaf hoppas ja :) sen kommer johanna till mej, hihihihi kul :D a men nu ska jag och ester fortsätta digga musik från spotify, ser sjukt rolig ut ungen! huvet borde lossna vilekn sekund som helst! haha a men vi hörs ikl elr nåt :)

apsidsjö-böle!

ja hej hallå! ja vaknade 6 imorse, då va jag faktist inte så trött, de kom efter en stund.. heheh a men iaf så åkte vi på hundutställningen , gick väl sådär hon va fin och gick bra åså , så vi kom 2 bland tikar.. hehe a men sen hade vi ju match kl 10 på kuben så vi skulle ju skynda oss dit, jag fick tillomed byta om i bilen :( folk glodde littan på mej :( de gillar inte julia kan jag säga! a men när vi kommer dit hinner vi bara värma upp innan sidsjö-böles tränare ringer och säger att de inte blir någen match för de va dubbelbokat, fiiiiick någe feeel! bara för att vi va yngst fick inte vi spela, damerna gick först.. så de va bara att åka hem.. tråkigt nog. så jag är hemma nu , har städat mitt rum åxå , fint och liktar smaskens! tur de för imorron kommer ju johanna. men nu ska jag stoppa någe i min storiga maggggge <3333 a men jag måste bara berätta att tova va inne på en lite tokig sida , hahah fast kul med :D men jag vågar inte gå in hehehehehehehheheheheheh a men vi hörs!

ångest!

herregud! jag hinner snart inte skriva alls!saker händer hela tin.a men iaf hade fotbolls utagning igår för dm , mötte typ 8c? a men vi vann iaf med 1-0 tack vare johannnnnna :D ra flix !a och på måndag äre kom ut , überkul! ska paddla med broman igen heheheheh kul de!a och sen på tisdag äre fotbolls dm på kuben så kom dit. sen på söndag äre först hundutställning och sen direkt, fort som fan måste jag till kuben för där har vi match mot sidsjö-böle. kulkul hoppas jag hinner i tid då:) men nu orkar ja inte skrive nå mer , blir nog imöra , hahahahahha a hejdå :d jak er busik :D

turkiet <3<3<3<3<3

men tjena! alltså jag har bloggtorka , men jag kan dock inte rå för de... vi har ingen dator hemma :( a men iaf har jag vare mest med hanna  under den långa helgen och en dag med hannnnnnnne <3 a men iaf  igår vade innebandy avslutning , hhihihi überkul! a och vetni...?

JAG SKA ÅKA TILL TURKIET DEN 28 AUGUSTIIIII TJIIHHHHHHHOO!!!! a men ahah :d jag vet inte va jag ska skriva riktigt :( jag sitter på skolan har snart spanska , a men nu ska jag gå så jag får blogga mer när datorerna funkar hemma.. hejdåååå

utställningsträning

tjena! ja igår blev jag klar med min klänning på slöjden , såg förjävlig ut! mamma ska nog få den! men jag blev apglad åxå, min avslutningsklänning hade ju kommit , älskart! så fruktansvärt fin. överdrivet, jo jag vet. heheheheehehh. a men sen vid sju typ hade jag och alice utställningsträning , gick faktist ganska bra för att inte ha tränat sen i vintras. a men sen fikade vi alla vi som  tränade. sen for vi hem. trött va jag.

just nu sitter jag och gina vid datorn här på tippen. vi hjälper mormor på jobbet för 9B håller på att städa. heheheh men ja nu ska vi väl hitte på någe. så vi hörs! hejdåååååååå bajskorvar!


juste grattis emma !

skolan

hejsan! igår vade första träningen på gräs...men dock fick jag 2 SKAVSÅR!! fick hets, men nu har vi försökt fixilera dom iaf! sitter i datasalen med littan folk , ska göra klart min svenska , om glee. såklart.men jag är snart klar :)

a men ska nog göra klart detta , skriver kanske sen efter vi har vare på birsta med familjen :) tisdagsmys ahah!a hejdå!

kratta hos thor!

hejhej! ja jag sov ju hos mormor inatt , skönt! a men jag vaknade myste lite alice åt frulle osv. sen kom gina en stund innan jag skulle börja göra mej klar inför matchen. vi mötte sidsjö-böle, dom gjorde ett mål ganska tidigt men sen kommer jag , förbannad som ... ja jag vet inte vad. a men de blev mål iaf. sen i andra halvlek kom moa och gjorde mål hon med. så vi vann med 2-1 kuligt! a sen va de bara att skynda sej hem, äta och duscha sen for vi till emelia thor och kratta, haha tråkigt i början sen blev de tokerier må ni tro! emelie hade hets lika som mej typ ahah! a kul va de iaf. hittade max persson åxå! nejmen nu va jag taskig:( a men när vi krattat klart gick alla på dannes och köpte mjukglass, jag fick lite ont i magen..menmen.emelie fick underbart fina kort på mej åxå, lika som hanna i går hahah! a men så nu är jag hemma , skönt , skola imorron , jag dör! a men nu ska jag gåååååå. hejdå!

snyggjulia!

tjabba! ja idag lekte jag med hanna en stund. roligt så länge de vara. vi kollade på alles match. dom vann, hehe sen cyklade vi hon och hoppade matta och knäppte massa kort. jag va nog snyggast, skulle ja tro! a men sen skulle jag äta så hon for hem, sen skulle jag ju sova hos mormor, säg inge emilia! haha a så nu sitter jag här ensam med alice bebis<3 mormor och tova är och hämtar tovas moppe i lucksta, kul för dej strumpan :) juste igår låste sej min vad på matchen , så moror har tvingat på mej linement, kanon men de svider  ju som fasiken! hoppas de är bra tills imorron , då är jag taggad! haah juste ester är ju hur dålig som helst, hon såg en fågel förut:

ester- åh titta en fågel!
mamma- ja en duva.
ester- ja, kakkaduva
mamma- hahahhahahhahhahhhahahhahhahhah! ja de va de nog.
ester-"stolt"


ja men nu ska jag se på trauma, heheh puss på er :)


ps. jag blev überglad idag, 2 saker , 1 glee ska börja sändas på tv igen vet inte om de samma eller nya , kanon! och 2 tänker jag inte säga förutom att jag är lycklig!hehe kloka jullan

HORRIBEL

NU ÄR JAG TVUNGEN, HANNA ÄR KNÄPP PÅ MSN OCH JAG SKÄMS! JAG HAR INTE VARE MED MIN BÄSTA VÄN PÅ 200 ÅR, HEMSKT! OCH EMILIA MED! HENNE KAN MAN JU INTE HELLER VARA UTAN, KOOOOOOOOOOOM OCH LEK MED MEJ NÅGEN DAG! BÅDA TVÅÅÅÅÅ

HANNA SKULLE SKRIVA KLASGÖRAN MEN DE BLEV KLASGÖRNA , JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR SÅ FULT. OCH MARIKA ÄR EN BÄVER HEHE. PUSS

HANNE OCH EMILIA HOPPAS NI FATTAR MIN HEMSKA BUDSKAP! :(

4-1 :(

men hallå! spelade ju match förut, går ju inte så bra men va va ändå bra :) blev 4-1 till selånger. jag gjorde målet , heheh stolt nejmen haha! a och de blev ju inte bättre av att erik och victor va och kolla. goch! a men sen när jag kom hen så ville jag och hanni leka en littan stund. hehe så hon bajka hit och vi lekte men de finns ju inget att göra på tallis så vi bajka till ica och skulle köpa gotta men bölev tillslut bara troca till hanni och festis till mej haha med krusbär! love. sen lekte vi med lilla gulliga philip åxå! sen for vi hem och nu sitter vi och ruttnar ! men imorron tänkte vi kolla på killarnas match. blir nog kallt och härlig! men nu orkar jag inte skriva någe mer. vi hörs :)

match

tjenixen! ja men a iaf idag vare ju skola , fedag NICE! a men så snart ska jag börja klä på mej. vi har ju match i bergsåker mot selånger. askalas! men nu skulle inte ginis vara med ikv pga att hon är försnyld. lillvännen. a så då ser de ut som att jag ska spela forward ändå? för jag står som forward på laguppställningn..? knasigt, men tack julia för att du sa till! och jag hoppas att han kommer dit, va så länge sen.. menmen , juste jag hittar inte mitt fotskydd!!!! får damp, kan ju inte vara borta iaf då är jag dödens! men ska leta nuja , vi hörs!

datis

men hallå! just nu sitter vi i datasalen och har teknik, går dock inte bra för mej, mitt "hus" går inge bra :( haah fult de lät men a. jag vet inte vad jag ska hitta på idag, ska hoppa på mattan iaf.men sen vet jag inge mer. imorron har vi match! askalas! i bergsåker kl 18. jag längtar! hehe. hoppas vi vinner. får väl se. sen på söndag har vi hemmamatch mot sidsjö-böle, har aldrig mött dom, ska bli kanoners! a men nu sa henrik åt mej att jobba :( fast jag kommer bara kolla på bloggar . hehe. nejdå!" jag lovar att joba, men hejdå :)

halå

men hallå! jag hann inte blogga igår pga att jag kom hem. och gina följde med mej åxå. vi hoppade på mattan min mest hela tiden tills mormor kom med fotbollskläderna till ungen. jag skulle ju inte träna eftersom jag varit sjuk, ska spara mej tills på fredag och söndag då vi har träningsmatcher, askalas! längtar verkligen. a men sen igår efter jag varit och kollat på träningen somnade jag och klockan va typ bara 8 ;o helt otroligt! dock vaknade jag kl 3 och va otroligt kissnödig. då märkte jag att jag inte borstat tänderna heller , så jag passade på att göra de hehe. juste på matcherna skulle jag få spela offenciv ? stavas de så? aja men a offenciv mittfältare, jag har ju alltid spela forward... jag vet ju knappt va jag ska göra där. jag och emilia ska sapela på den positionen. askalas! vi får hoppas på de bästa!
nu kom gina. brallan och mormor hit. dom skulle ner till tjärn och kolla på grodyngel. jag orkade inte följa med, latis! a men jag tänkte hoppa matta med gina sen . hehe´de är kul för de är alltid jag som flyger? ahhahah . askalas där med. mormor hade med sej korten på alice som vi va och knäppte förrförra lördagen. hon blev så sjuuuuuuuuuuuuuuuuuktsöt! älskar henne


dagen

tjatja bloggen! haha blev fruktansvärt tvungen. a men iaf idag va de ju skola, långtråkigt. hade 3 lektioner för min del. va ju inte med på idrotten och elevens val.så jag gick hem 2. skööönt! a när jag kom hem fikade jag littan gran. och bara för att vi inte grillade igår så gjorde vi de idag, mumma! a så medans robban och mor gjorde maten satte jag och kurre upp stutsisen. haha kurre skratta så jag trodde han skulle slå en drill i byxan men som tur va gjorde han ju inte de. a så vi hoppade en stund, ester kom upp hon med , men hon va lite rädd att ramla ner fast vi har nät? menmen hon är ju liten. a men helt plösligt började Gud pinka, så vi skyndade oss in. nu hamnade jag vid denna maskin. jobbigt! skulle igentligen behöva duscha, göra engelska och byta påslakan , men de hinns väl med de å. skriver mer imorgon! vi hörs!

juste , riktigt avis på 9B som åkte till rom idag! men hoppas dom fårde kul!

gårdagen

haha hej! ja igår va jag ju med hanna,malin,emma,issa,joel,albin och calle. vi smällde smällare. hehe. a sen va vi på en hemlig plats! wow.. nu blir ni nyfikna va? a sen skulle folk hem och äta åså. så sen efter vi ätit så stack killarna för dom skulle vara med några stadsbor. så jag malin emma och hanna va förs hos malins pappa. vi satte upp studsmattan. haha de va kul. vi va busig! a sen cyklade vi och köpte glass på statiol. mums. och vi träffade roliga typer åxå. dock såg jag inte så mkt pga att jag låg på bänken och alla andra hade benen över mej. fast jag skrattade iaf. a sen cyklade vi littan till, kom på att vi kunde sätta oss i ett lilet postlådehus som va vid vägen. hahah de va mysigt. a men sen cyklade vi hem. de va kallt. haha a sen så när jag kom hem va de massa filmer på tv så jag kollade på alla. plus att mathias höll mej vaken med alla sina sms. a men till slut somnade jag, runt 4 kanske? hemskt! a och nu har jag nyss ätit min frulle. tacos från igår haha. och hanna den lilla typen smsar och frågar om jag vill med till birsta, precis då har mor och robban redan åkt till stan för att mysa lite, haha no money, blev lite småsur, ville verkligen med hehe. a men sådant händer och fötter. haha juste joel glömde sin kickboard? elr va de heter hos mej så vi la den på altanen igår haha och sen imorse kom han och hämtade den. fast jag sov. hehe. a men nu har ni några rader om igår. vi hörs!

härlig kväll

ja , igår va de ju valborg, vilket va rätt mysigt! jag va med hanna,emma,malin och issa. kul hade vi. jag och hanna hade väldigt seriösa samtal må jag säga. sedan blev de ju  pinisamti lite då och då, men de fick jag ju bjuppa på.hanna blev ju såklart godissugen så jag hanna och malin gick till närmsta mack, alltså statiol. halin valde på typ 4 min, men dock har hanna den stackar'n alltid svårt att välja vad hon vill ha , men sen så såg hon någe mumsigt! smällde smällare gjorde dom jädrare namma. men sedan mer mot 10 kanske? blev de så kallt så då ringde vi mor min så hon hämtade oss, mej och hanna alltså. sen när jag kom hem va vivvi, nils och jonathan hemma hos oss. he-he hanna inge skratt nu! a men sen for dom hem och jag la mej.

idag ska jag vara med hanna iaf. sen ska vi fråga dom andra flickorna om dom vill vara med oss för joel och hans killar ville vara med oss , haha de blev mkt för er nu va ? nejmen haha. a men ska nog börja ta på mej trasor så jag inte blir kall he-he hejs!


jag saknar min hanne :( <3

RSS 2.0