❤❤❤

Världens finaste! Det bästa jag fått, dyrbaraste jag fått och det finaste jag fått! Min Asta ❤


Det jobbiga med att vara medmänniska och alltid ställa upp och hjälpa är att det är alltid någon som blir besviken...


Bästa mumford!


Onsdag

Idag hade jag visst bara 1 lektion. Så jag slutade vid 11. Åkte hem med 12 bussen. Har bara varit och handlat med mamma och hämtat barnen samt lagat god sallad! Var nyss ute och gick med bebis! Nu ska jag plugga innan jag ska göra redo för sängen! Ha en fin kväll!


*Love*

När man verkligen vill lyckas, det är då man lättare stöter på hinder
 

(helgen) + idag, söndag!

Min helg har varit mysig. Har äntligen fått spela lite innebandy igen med gamla forna lagkamrater, satan va roligt det är att spela på hemmaplan! Satte 2 mål också. Har även hunnit med att vara med min bästa vän varje dag, guldvärt! 
Igår var jag och några i laget på inflyttningsfest hos Evelina i Korsta. Hon bodde litet men jättefint! Var trevligt med lite nya ansikten, dock var dom flera år äldre, men det gjorde inget! Var inte där så länge, åkte hem vid 22.00 och myste massvis där ist. 
Idag har jag inte gjort annat ä varit ute på 2 långa promenader med hunden. En gång själva och den andra gången va bästis med! Måste passa på när det är så härligt väder. 
Nu ska jag föna håret innan jag lägger mig och kollar på några OTH avsnitt. Puss och godnatt!
 


Onsdag

Idag var det onsdag igen, tiden bara flyger förbi! Känns som att jag inte hinner med någonting alls. Är trött, stressad och har så himla mycket i skolan. Vi hade matteprov igår och det har helt seriöst aldrig gått så fruktansvärt dåligt som då, jag klarade bara första uppgiften på hela provet? Och ändå hade jag försökt förstå allt vi hade genom att kolla klipp på youtube, menmen, har man dåliga lärare så har man! Idag fyller iaf världens finaste människa år, min älskade mormor fyller 58 år idag! Min gammtant ❤ så vi va och firade henne förut!
Nu är jag hemma och pluggar lite inför spanska redovisningen imorgon, muntlig del. Får hoppas på det bästa!


Måndag

Måndagar är alltid så sega. Som tur va hade jag lite sovmorgon! Annars har dagen varit grå och tråkig! Min klasskamrat Linnea fick ett anfall igen, lika obehagligt varje gång! Men jag hoppas och tror att det gick bra!
Annars har jag varit fruktansvärt trött idag, råkade somna lite förut! Fikade nyligen kvällsfika och nu ligger jag i mitt nystädade rum och myser med tända ljus! Ska kolla igenom matten och fippla med mobilen lite innan jag sluter mina ögon! Godnatt mina vänner!


Hanna gjorde min dåliga dag så mycket bättre med hennes sms! Att något så litet kan göra så mycket :)


Söndag

Idag var det rätt fint väder, så tog med prinsessan ut på myspromenad! Vi busade massvis och hittade våra första tussilago! Förvandlades till Julia 97 när jag såg dom! Blev jätteglad! Nu är vi hemma och resten av söndagen spenderas åt plugg plus lite mys! Ha en bra söndag!


Lördag

Igår var det lördag. Jag och Malin va på fotboll på dagen. Sedan på kvällen var det lagfest i korsta hos Zandra! Va jättetrevligt! Lekte lekar dom jag va totalt värdelös på, men det var kul! Runt halv 12 drog jag och Malin till skönsberg på efterfest eftersom dom andra skulle på krogen! Andreas skjutsade hem oss runt 3!


Fredagkväll

Igår spontanåkte jag och Malin in till stan för att vara med Nicklas och Sebbe. Vi åkte bara runt i stan, skjutsade några tjejer till fest osv. Runt halv 12möter vi huuuur många poliser, ambulanser oc brandkårer som helst. Så vi följde efter ner till hamnen, där har en kille gått ut på isen och drunknat. Ingen vet varför han gick ut, men han blev medvetslös och åkte under isen och allt. Jättehemskt! Armarna bara hängde på han när dom lyfte upp honom på båren. Läste nyss på ST att han vårdas i resperator, hoppas hoppas att han klarar sig! 
 
Fick gratis skjuts hem av bullen sen vid 1! Skön, lugn fredagkväll! Mys
 
 

❤❤

Idag fyller världens bästa vän 17 år! Min fina bästis! Grattis återigen och hoppas du fick en superdag! Jag älskar dig ❤


Gohöna

Hur go är na? :')


Söndag

Idag är det sista lovdagen innan allvaret börjar igen! Sitter och äter frukost innan det blir promenad. Resten av dagen kommer jag att plugga eftersom jag har massvis med prov och nationella saker framöver! Men ikväll blir det one tree hill mys i sängen! Längtar! Ha en bra dag!



Klassfest

Igår hade vi klassfest! Vi åkte buss hela klassen in till kovland, sedan kom 3 bilar och plockade upp oss och sen åkte vi en bit, helt öde, till en bondgård typ! Haha! Men kul hade vi! Kom massa annat folk dit också! Vid 1 hämtade Andreas mig! Härlig kväll!


word


Morgonpromenad

Imorse tog jag och asta en lång promenad runt kyrkan! Va jättemysigt! Så himla fint väder idag också!


Dress like a guy


New

Igår va jag och Malin på stan/birsta! Har alltid kul med henne! Köpte iaf ett par nya jeans! Inte riktigt min stil men fan så snygg dom va! Köpte även en svart topp på vero moda! Supermys!


Malin ❤

Att vakna upp gråtandes händer mig så fruktansvärt sällan, men idag gjorde jag de. Jag tror jag aldrig har drömt så sjukt jobbig dröm som jag gjort inatt, den lämnade mig aldrig. Jag led genom allt. Fyfan!
Jag förlorade min bästa vän. Malin bara försvann ur mitt liv. Min andra halva, hon som vet allt om mig, hon bara lämnade mig ensam kvar med alla andra. Jobbigaste drömmen jag drömt. Det gjorde ont i mig fast jag sov. Jag har grinat i sömnen. Har gårdagens mascara utsmetat runt ögonen.
Jag blev så himla lättad när jag vaknade! Hatar mardrömmar! Och jag älskar min Malin! ❤


Måndag

Det är måndag och jag tänker ta det lugnt ikväll! Har sökt lite fler sommarjobb så nu är det bara att hoppas på det bästa!
Nu är det lov så ska försöka ta vara på detta liv och mysa med mina nära och kära samt ha roligt! På fredag är det äntligen klassfest!


RSS 2.0