match

vann matchen idag mot hernösand med 3-1 , bra jobbat flix. malin första, jenny andra och jag tredje. men alla va kanon ändå. jag är stolt över mitt lag! puss på er allihopa.

imorgon har vi dans med den roliga gubben , jag längtar faktist.


adios


stan

ja, hur ska jag kunna resumera denna dag? jo, jag åkte till stada med malin idag för de blev ingen löpträning så vi for vid halv 12. vi gick och struttade runt lite först, sedan är det ju som vanligt med mej och malin... självklart skämmer vi ut oss ordentligt. vi hånar åt folk på stan. otroligt va kul vi hade men otroligt hur taskiga vi var! haha. sen köpte vi en tröja på lindex, jag en blå och hon en vit. sen blev vi hungriga så vi skuttade ner till subway. malin va jättenervös för hon hade aldrig ätit där, men de gick bra. sen tog vi ett litet bord typ där alla människor gick. och helt plötsligt kommer det en gammal gubbe med ingen nacke alls och sätter sig bakom malin ( jag trodde att de va en tant ) och han såg så lidsam ut, då höll vi på att slå en drill i byxorna. när vi ätit klart hittade vi ingen soptunna så vi lät soporna ligga kvar på bordet av någon anledning, så vi skulle försöka skynda oss att lämna bordet då ingen såg och då var de en trappa upp så jag sprang upp för den, sen hörde jag malin: åoup ,hahahhahahahahahahhahahahahhaha. då hade hon ramlat i trappen inför en massa killar som samlade in pengar till räddabarnen. då kom nästan drillen tillbaka i byxorna, men bara nästan. sen efter de har vi skrattar åt allt mellan himmel och jord. plus att vi träffade på dom där killarna 200 gånger efter insidenten, dom flinade varje gång. lyckad dag!

adios

datasalen

har inte haft tid med att göra inlägg. tyvärr. men nu gör jag ett snabbt, sitter just nu i data salen och har spanska. antonio fattar inte att alla sitter på andra sidor än gramaclicand. haha.

skriver sen när jag kommer hem

adios


övik

igår hade vi ju match i övik. gick faktist rätt så bra. första vann vi mot järved men 8-3. de va starkt jobbat tkr jag! dock förlorade vi andra matchen men 8-2, alla var helt slut. och issa hoppas att du blir bättre! och malin tror jag höll på att dö under den matchen.. haha fråga mej inte varför.

idag har jag städa hela mitt rum, blev jättemysigt och luktar gott. bra jobbat julia!

förresten, jag blev jätteglad igår med, för det första, sargen i första matchen va vm-sargen plus att martin olofssons autograf va med på den! sen de andra jenny sa att den 21 mars ska vi få spela i SKYTTIS my love. haha peter sa att han skulle maila martin och säga att han skulle kolla på våran match för att jag skulle spela . haha. jag håller tummarna(Y) nu ska jag duscha


adios

skyttis <3

hejsan. idagens har jag inte gjort så mkt på skolan elr jo, vi hade antonio 2 gånger idag. dock förstod han inte va nomader va. haah. sen hade vi teknik, fast jag va klar med min grisbil förutom knorren som skulle på där bak. så jag och jocke har nästan en likadan bil. fast min är ändå cooligast! åh juste jag belv sur också.. för jenny sa att johannes lag skulle få spela i skyttis på lördag när vi far till övik, ngt avis jag blev då. finns ingen bättre hall i medelpad än skyttis, apa! ska fråga om jag får spela med johannes lag! hehe. nu ska jag läsa på spanskaläxan som jag kom på att vi hade tills imorgon, duktigt julia. usch såg ni anja pärsons krasch igår? fy va hemskt det såg ut.. jag trodde hon dog!

adios


julia

IDAG HAR ALLA JULIOR NAMNSDAD + JULIUS tjihooo:D

idag hade jag kunnat döda elin :) hon vet nog varför med hihih :) de va nog ett tag sedan som jag skämdes så mkt. men de är sådant som händer. iaf jag och emilia har kommit överrens om att vi ska vara helt seriösa på träningen imorron, undra hur länge de håller? heheheheh. nu vill jag iaf ha LÖRDAG, för då har vi 2 matcher i övik. då hoppas jag att han är där och kollar , fast de lär ju vara en ren dröm:) heheh.
ikv har jag fotbollsträning i katrinelund skolan ...får se hur mitt knä kommer kännas efter de :)


adios

erik

DM träningen igår gick hyfsat :) fick iaf beröm för mina skott, kändes skönt för mitt spel igår va inte bra! heheheh.
idag var de skola, de va inte så kul...hade iaf skidor på idrotten, haha det va kanske lite kul:) vi körde att man skulle bara ha en skida och inga stavar, och springa runt en kon som sedan gick vidare till att man skulle kasta en ärtpåse på lennarts ryggsäck träffade man inte fick man straffrunda, annars va de bara att springa till sitt lag. jag blev med sebbe g och erik. haha och erik hade träffat lennarts rygga och skulle skynda sig in till mål men ist så fastnade spetsen på skidan i snön så han for frammåt och såg ut som en huligan, haha jag dog!
sen hade vi elevens val... catfight mellan karin,emilia och jenny. haha
snart är det träning ska bli kul!adios


utedag!

åh babalola va jag längtar tills träningen nu :)

idag myste jag med hanne :) de va ju kanonkul! 5/5 toasters! vi va först ute med melker och ester, vi fick ju med henne också såklart. först va vi på baksidan sen åkte vi madrass sen lekte vi kurragömma vilket va tråkigt för melker ville bara gömma sig på samma ställe :) sen gick dom 2 in så jag och hanne passade på att gå en liten prommis till ICA. där storhandlade vi :) dvs kladdkaka, festis, dill och en citron heheheeh...
så vi satt ute i det fina vädret och mumsade kladdis och festis! hanne blev ju såklart lite busig mitt i allt med men de gick över haha :D sen märkte vi att vi hade varit ute ganska länge så vi gick in, haha ngt trött man är nu och snart ska vi hämta jenny och malin sen är de träning i 2 h (Y) kanonkul.
så det är nog bäst att jag går och klär på mej !


adios


med min käraste hanne!

just nu sitter jag med min bästa väninna hanne (L)
vi ska snart ut och leka med melker , tjihoooo (Y) vi ska nog mysa idag för de är ju alla hjärtans dag hihih pysigt!
men nu ska vi skutta ut i snödriorna...


adios

ja herregud...

är man smart elr? hehe nej verkligen inte, emilia fick fixa till den för jag är ju född på en annan planet än dom andra :) a men iaf, den funkar ju bra :) än så länge :) hihihi förresten tack emilia för allt tjofs du har gjort till mej :) men nu måste jag nog gå , ska ta fram alla saker tills imorron, de är ju äntligen DM träning :) har faktist längtat efter de :)

adios

..

fixfix. nu haru header :D

/ emilia


RSS 2.0