millz my love

Somnade runt halv 5 imorse. Allt är bra nu osv! 

Idag vaknade vi runt 12, trötta som få. Vi låg i sängen till typ halv 4 :))) Hade lätt kunnat sovit längre än till tolv med tanke på natten som va! Men satan va gosigt vi hade idag, hahahahah! Love u Millz (k)
Ikväll vill jag hitta på någonting roligt! Vad vet jag inte ännu..Men det finns någon timme att fundera ut de! Annars får det bli som det blir! Nu ska jag duscha!


Herre

Kvällen började jättebra! Hade superkul! Dock slutade de inte alls som jag trott..ligger i sängen bredvid en sovandes Emilia och håller mina tummar för fullt! Inatt blir de lite sömn..


På skolan

Har biologi just nu, men ingen orkar jobba, haha! Är dödstrött idag! Sover farligt skönt i min säng alltså. Vill bara dit igen, sova! Och inatt ska milliz sova med mig! Hihihi


träningggg

Ni förstår inte hur skönt det var att träna! Åh de va så himla kul! Sprang tills jag fick hosta, haha! Nej men de va verkligen jätteskönt att röra på sig igen! Nu äre BB och sedan skall jag sova!

you go girl

Denna torsdag va rätt härlig ändå! Mycket strul med lektionerna nu tycker jag. Dom har fått för sig att alla 9:or har missat en del i HK, vilket gör mig enormt irriterad, att komma på de nu va de sämsta dom kunde göra, mitt i slutet av allt plugg! Eller okej, inte slutet, men vi har grymt mycket varje vecka! Har inte råd att förlora viktiga lektioner..
Iaf, så va lektionerna rätt härlig. Fick sluta tidigare också! 5 över 3! Men då gick jag ner och städade i korridoren medans jag väntade på Issa och Agnes! Sedan fick vi skjuts hem! Eller ja, kom hem runt 5, haha! Snart är klockan 7 och jag ska straxt börja göra mig klar inför trääääääning! Sablar va skönt. 1 vecka utan träning tar kol på en! Men nu så! Let´s goooo

Today


Mys!

Lägger mej och sover i mitt mysrum! Ser så gosigt ut! Hihi


Just nu


nobody knows

Jag och Sanna fick skjuts hem av älskade morfar som va på spelbutiken! En klubba fick vi av han också. Haha gosgubben min! Nu ska jag plugga och sedan drar jag ut med Malin eftersom jag fick ett sms nyss som gjorde mej så jävla glad! Haha, nu ska jag plugga och sedan äta gomat som älsklingsmamma står och lagar! Nu känns det mycket bättre. hihi

fuck love

Sitter på so:n, är inprincip klar med mitt arbete vilket är jätteskönt!

Förövrigt är mitt humör konstigt, varför vet jag inte. Känner mej enormt nerstämd. Vill göra nånting som får mej att le, må bra och trivas. Allt skulle vara lättare om det kunde bli sommar, inte ha så himla mycket i skolan och om han fanns till hands. Men inget utav de stämmer in för tillfället, vilket är tråkigt.
 Äh, jag kan inte sitta och deppa ner mig, kollar igenom so:n en sista gång. När jag kommer hem, ska jag plugga, som alla andra dagar. JEEEJ

Noooo

Fan fan fan fan


ÄNTLIGEN!


Idag

Är jag jäkligt trött! Skulle kunna betala för att få sova! Och det roliga är att jag har massa jobb hemma som väntar sen! Underbara tisdag :)


Dagens outfitta


svar

KommentarTid
Bea om åh!:
VÄNTA LITE HÄR! om du är moster, vem har fått barn? blir jag nånting? VAD ÄR DET HÄR?!?!?!?

Kommentar
Tid
Otti om beroendeframkallande:
Har du sett nya boyfriend skalet?! Det MÅSTE du ju vilja ha, den tycker till och med jag var snygg ;)

SVAR: Bea- Det är Frida, min syrra på pappas sida! Och nej du blir inget ;)

Otti- ÅH!! Måste kolla upp dedär. Tack för att du sa nåt :D

Hohoho

Första ordet, är man bra elle!?!


KOM IGEN!

Nu är det såhär, ALLA som är intresserade att börja spela eller spelar innebandy kan höra av sig till mig! Mitt lag är i stort behov av tjejer som vill spela! Vi blir Vattjoms Damlag nästa vinter, vilket gör att ålder inte spelar så stor roll! Men vill du, eller känner du någon som vill? Hör av dig till mig!

beroendeframkallande



Något sugen man blir på att beställa hem denna!

gladare än gladast!

Vilken dag! Har varit lika tråkig som alla andra måndagar förutom att Hanne verkligen gjorde min dag, alltså ni kan inte förstå min lycka! Visste att jag skulle blir glad osv, men aldrig så här glad! Jag stog och skrek och hoppade?!?!?!? Över ett skal? HAHAH, men åh va glad jag blev! Så himla fint! Är mer än nöjd! 

Nu ska jag göra undan lite saker så jag får de gjort, lika bra de!

❤❤❤❤❤❤❤

Ni förstår inte min lycka! Åh herregud! Dööööör! Tack hanne jag älskar dej bästis ❤❤❤❤❤❤


67


Lyssna!



Min fina vän Oliwer som sjunger, så himla duktig!

Bigbrother mys

Sitter och väntar tills Vobban kommer in i huset! Haha matfors biff!


Nu vill jag vara en av dom

Har inte ens börjat med slöjden och vi har prov imorgon, så otroligt meningslöst prov så herregud! Orkar inte!


Just nu:


Hade en jätte trevlig kväll igår!

Vi åt på Allstar, skrattade,pratade,åt gott och bara mådde! Precis som de ska vara!

 


Birsta

Åkte på birsta vid 12 med mormor och Tova! Hittade Inge särskilt förutom ny bikini och 4 par trosor för 10:-/st! Kap! Nu ska jag fixa mej lite snabbt! Skriver sen!


huga!

Lilla Lloyd! Huga va söt han va!

åh!

Åh, inatt blev jag moster! :')

Älskade kväll!

Åh vilken bra kväll jag och Malin haft! Vi har skrattat som nå vilda hyenor! Kissade bokstavligen på mig! Så kul hade vi. Ätit B&J har jag gjort också! Ja, vi har iaf haft dunderkuul! Puss babe


fredag

Haha vilken seg fredag! Hade iaf matteprov sista timmen, helt ärligt vågar jag inte säga om de gick bra eller dåligt, men för vanlighetens skull kommer de stå IG på pappret! Menmen, jag hoppas ju som vanligt! Annars då? Jo mitt liv rullar på! Snön smälter bort allt fortare och de blir bara varmare och varmare! Helt underbart! Något som är mer underbart är att jag ska leka med Malin ikv! Och imorgon ska jag och mina favoritbrudar ut och äta, längtar enormt mycket! Obeskrivligt skönt att äta gott, skratta och bara prata och må bra! Åh va jag längtar!
mår bra med dig, knäppjök

mys

Gjorde svenskan med min goErik, han är bäst! Något mer orkade jag inte göra. Blir slöjdläsning imorgon efter skolan! Nu sitter jag i soffan och dricker the samt kollar på BB! Mys!


Världen är grym, allt för grym! Tänker på dig vännen! 

Birsta

Idag blev jag enormt fundersam och även lite smått besviken på skolan, vad, går jag inte in på! Åkte iaf in till birsta direkt efter skolan med mamma och barnen. Lite småmysigt sådär. Dock hittar manb ju inge speciellt när man väl har pengar. Så de blev lite krimskrams som är avslappnande. Haha, men alltså sköna kläder. Det är de enda jag köper nu för tiden, slappa sköna kläder. Mår som bäst i de! Nu ska jag ringa Erik på skype och plugga lite!

grönt linne, köpte ett svart också, men de har mamma åkt och bytt eftersom larmet va kvar på den!
Jätteskön enkel BH, ingen push-up alls, hahah superhärligt!
En svart enkel mobilväska!

Skräbba

Jag låter som en skräbba när jag pratar, haha! Det onda blir bara värre men jag mår bra annars! Sitter på spanskan nu och kollar när Jocke ritar fula saker. Hihi


på skolan

Sitter på skolan och har so, inge vidare kul tycker jag, haha. Har Thore som vikare. Åh herre. Jag vill hem, dricka the och få bort de onda i halsen. Enormt jobbigt! Ikväll kommer min mentor hem till oss och intervjuar mig. Spännande!

Dagens outfitt(a)


Skönt!

Kände redan igårkväll att det var något irriterat i halsen, va svårt att somna igår..nu när jag vaknade gjorde det grisont! Bara för att vi för en gångs skull har innabandy på idrotten...kunde inte komma mer lägligt :))))


good girl

Idag känner jag mig enormt duktig! Pluggade ju hela eftermiddagen, sen direkt efter de städade jag undan på mitt rum och damsög osv. Städade även ihop i mitt badrum så de såg bra ut. Hur duktig är inte jag då? Hehhe nöjd! 
Nu sitter jag med en kopp the och ska plugga lite till. Allt för att få undan så mycket som möjligt! Sedan ska jag kolla på Det Okända som jag missade igår, det va ju trots allt på Boda Borg så klart man måste kolla! Men jag ska göra engelska och läsa lite slöjd nu! Puss

Så skönt!

Sen jag kom hem har jag pluggat. Nu är idrotten klar och tekniken! Bra jobbat Julia! Nu ska jag försöka få lite engelska gjort och sen ska jag städa lite! Hörs mer sen.

Haha du är mitt mongo du ❤


trodde du va mogen nog att förstå att man är vek om man håller på som dig

Blev många bilder idag känner jag, men de kanske behövdes! Rätt dryg måndag iaf, fick reda en del på spanskaprovet, 64P var VG, 63,5P hade jag :)) Pissigt less man blev. Inte för att allt va rättat än men ändå! Sedan va dagen som vanligt. Ogillar måndagar ganska starkt, trots att vi hade sovmorgon idag. Tror även jag har tappat min skåpnyckel någonstans. Hittar den varken i jeansen eller i väskan. SCORE!
Nu ska jag göra klart idrotten och sedan träna, jag hoppas verkligen dom nya kommer och tränar idag! Skulle va riktigt roligt!

Someting new


Tja vgd?

Har fysik, men de är så extremt tråkigt så jag hejar på er ist!


Vill..

Jag vill också kunna gå i fina klackar! Åh


Me today


Älskade måndag

Känns bra att börja veckan med sovmorgon! Åh slippa idrotten! Gud gillar mej ❤


Älskade måndag

Känns bra att börja veckan med sovmorgon! Åh slippa idrotten! Gud gillar mej ❤


450:-

Hemma efter en jobbig men kul dag i Fränsta! Gick jättebra för mig idag kände jag! De va hur skönt som helst! Jenny va jättedultig också, med tanke på att de va första gången! Så vi är nöjda och glada! Nu ska jag plugga och sedan soooova! Fy va skönt!


Fina du


så snygg!

Denna snygging vill jag verkligen ha! Så snygg! Speciellt ryggen.

Tar Dagen Som Den Kommer.

Min blogg går lite upp och ner, som en berg och dalbana, liksom mitt humör. Ena stunden kan jag vara så otroligt glad och verkligen uppskatta allt runt omkring mig. Men i andra stunden kan jag känna mig gråtfärdig,arg osv. Det är så otroligt mycket som händer i mitt liv just nu, både bra och dåliga saker. Känns verkligen annorlunda. Vissa saker bara älskar jag. Andra saker skulle jag inte ens vilja existera. Men jag får ta det som det kommer.

Jag är iaf så otroligt glad över att ha speciellt min mamma och min mormor som alltid stöttar mig. Alltid där för mig. Helt underbart vilka fina människor dom är. Älskar dom så himla mycket!


Mina närmsta vänner, vad skulle jag göra utan dom? Man märker allt mer vilka som är ute efter att få reda på saker och vilka som faktiskt stannar kvar och vill vara där för mig i alla lägen. Blev så otroligt varm när min absolut bästa killkompis ringde och sa: "Va rädd om dig själv, vill inte att någonting ska hända!" med världens mjukaste röst, och verkligen menade de. Så fint! Mina vänner kan jag iaf inte leva utan! Vilka stjärnor dom är allihopa!

inget bloggsug

Jag sov jättebra inatt! Jag kände mej enormt trygg. Vi har bara legat i sängen idag. Ätit brakfrukost och även B&J. TJOCKT! Nu har jag nyss duschat och ska klä på mig och dra till mormor. Känns bra. Skönt kanske jag bör uttrycka mig! Imorgon ska jag till Fränsta med Jenny och döma 3 matcher!

Mys!

SANNA kom hit och våldgästade mej nu ikväll! Samma hederliga fredag! Gick på Ica som vanligt och köpte massa skit (goda) saker! Gick hem och bara loda! Nu ligger vi i sängen och ska kolla på film innan läggdags! Hon våldgästar i min säng med! Hua ;) nejdå, det blir bara mys! Älskar att sova med någon, myyyys! Puss och godnatttt


Nytt


/julius

Julius älskar att blogga på min blogg! Stalker


Love is hard get over it

Sitter här på lektionen och har tråkigt asså väntar på att gå hem ska bli så roligt stan med lina garlfriieends <3<3<3 ska bli så roligt asså :)

Hejdå bloggen<3


idioter det finns

Att träna va skönt, fick ut lite ilska och irritation på köpet, nog vad jag behövde! Nu kollar jag på BB, sedan ska jag sova, för imorgon ska jag shoppa efter skolan, och direkt efter det ska jag åka till en kompis och mysa på! Tror jag xD Hoppas iaf!

torsdag

Dnna torsdag va lååååång och tröttsam! Va trött (standard) och hade ingen arbetslust alls. HAHAH. Ilandsprobleeeem! Efter skolan gick jag på banken och satte in födelsedagspengar på kortet. Dock ryker dom imorgon när jag ska på stan xD men vem bryche? ska spara lite ändå! Plus att jag får 450:- på söndag eftersom jag ska döma då igen. Pengarna bara rullar på!

I will love you

Spanskan tror jag och hoppas på att jag iaf får ett G! Dock hann jag bara med skriftliga delen, läsförståelsen gör vi på måndag ist! Nu vill jag hem, tänkte göra lite uppgifter klara tills nästa vecka så har jag de gjort! Har träning ikväll också! Superskönt!


Orkar inte

De går bra att få in spanskan i huvudet när man somnar i fotändan med pappret i handen! Ja! Underbart! Kommer gå bra dehär :D


Ja hua!

Julius gjorde ett inlägg förut! Haha fula barn❤ jag ska iaf plugga spanska hela kvällen jag! Gud så trevligt! Fick även de sista skalet jag beställde iaf! Supermaaaaan!


Hej jag heter julius

Julia kan inte blogga så här är jag och skriver djupa saker. Häldre en fågel i handen än 47000 i skogen// Erik. Ps julia har mens, jag gillar glass.

Hej då bloggen


Haft nationella

Har nyss haft nationella prov i kemi, gick ju som det gick, ingen kommentar alltså! Haha fattar inget utav de! Nu har jag rast i år och dar!


Helt underbar dag!

Min släkt är helt underbart gosiga! Önskade mej inget speciellt alls! Ändå fick jag blommor,en ring,1800:-,hudgrejer och en gosedjurshund av mormor! Haha gull! Dock har jag en present kvar, men den dröjer ett tag till innan jag får den! Nu ska jag plugga nån timme! Puss ( morfars fina grattiskort ;) )


Åh❤

Igår tappade jag mitt "Julia" halsband, imorse kom Städtanten med de! Hur underbart? Jag fick G på bildprovet vilket jag är hur nöjd som helst med! Alla 9:or förstår! Och nu när jag kom hem fick jag sms av virran att 2 av mina skal hade kommit! Såååååå snygga!


Idag är det min dag!

Idag fyller jag år! Hur kul som helst ju! Älskar när man får så många kramar och gratulationer! Blir så glad så hela jag skiner! Supermysigt! Erik fick thore och resten av klassen att sjunga imorse också, Gud så pinsamt! Haha men de va lite kul också! Nu har jag sista lektionen sen ska jag hem och fixa tårta!


Wihihihi

Lägger mig som en 15-åring och vaknar upp som en 16-åring! Pirrrrrrrr!!! Haha skön bild! Typ så extas är jag :D


Åh!

När jag kom hem idag va jag ännu tröttare! Haha! Har pluggat rätt mkt spanska sen jag kom hem också, hur värdelöst som helst! Tråkigt och enormt mycket! Men jag skall plugga tills jag tills jag har lust att riva sönder skiten! Hehe less tjej xD fryser gör jag också, så tog på mej gokläder! Snart kommer min bebis och sen blir det träning!


Today

Väldigt svart idag, men jag är så himla trött, haha! Orka va snygg en måndag


I don't know

Har inte gjort annat än att ätit och kollat i gardestroben (HAHAHAHA). Letat kläder som en fåne! Måste ju hitta på nå klädval tills på tisdag framför allt! Aja, ska kolla lite kemi och spanska, om jag pallar spanskan..sen kolla på filmer! Hörs senare


Godmorgon!

Klockan är över 12 och jag ligger fortfarande i min säng. Det är söndag, och då får man de! Ska snart gå ner och göra en stor och god brunch! Resten av dagen ska jag ta det lugnt, plugga så mycket jag orkar och till sist kolla på missade avsnitt av dubbelliv! Låter som en bra söndag ändå! Nu ska jag äta för stormagen min körra till!


Just nu:


Mello

Jag blir hemma ikväll jag. Vill de. Har inte varit på mitt bästa humör alls idag, och jag vet vad det handlar om, tror jag. Men jag måste följa mitt hjärta, sen får det bära eller brista. Jag hoppas på det bästa, såklart! Nu blir det mello med familjen sedan ska jag bada och lyssna på underbar musik!


hua

Hade velat varit med Hanne idag, men de gick inte..Men de kommer fler dagar! Nu ska jag ist fixa mej till ingenting och se vad kvällen kan ha för erbjudningar! Kanske kommer upp nånting oplanerat! Vem vet?

Instagram

juliamartenssonn @Instagram - Följ mig där!

:')

Inatt somnade jag med ett stort leende på läpparna! Jag har så enormt gulliga vänner så jag vet inte vad!

"för mig va det bara du som fanns där, och det är jag glad över!<3"

Blev så varm inombords när han sa så, helt sjukt va en mening kan få en att sova så gott!


djncsidbcvhun

ALLTSÅ SER NI HUR SNYGG HAN ÄR! VILL BARA PUSSA PÅ'N! give meee skalet <3

Skal

Gick bort och lekte med veronica förut, vi beställde skal och lite annat till våra bebisar! Haha är asnöjd med mina! Nu vill jag ba ha dom! Wihihihi


Tja

Vgd? :)


New!

Ring,brillor och en kjol!


På väg hem!

Sitter på bussen hem, haft en apmysig eftermiddag med min stjärna! Fyndade lite fast jag inte borde men de va så snygga saker så jag ville bara ha de! Plus att allt tsm bara blev 80 pengar! Najs jö!?!?? Visar straxt vad jag köpte!


chillmode

Gick bra hos tandis, en båge kvar och sen äre gummiband! APSKÖNT! Har dock lite småont eftersom dom flätade ihop lite. Men de går snart över! La mej direkt när jag kom hem, vaknade 11. Har hjälp mamma lite med bullbaket också. Ska hänga tvätt sen fixa mej för att ta 13.16 bussen in till MALIN!!! Jalla.

Godmorgon!

Sitter i bilen påväg till tandis såhär kl 7 på morgonen, en fredag, ett lov! Helt underbart! Ljust och fint ute. Aja, ska iaf in och spänna idag, äntligen! Hörs sen! Btw! Snygg bild ❤


Hos min storbebis


torsdag

Va så frusen så jag tog en illhet dusch nyss. Hur skönt som helst! Ikväll har jag inga planer inbokade alls, så jag tror de blir lite pluggande faktiskt! Även massa tv tittande och mys. Om inte någon kommer in med en magisk idé! Annars håller jag mig till detta, ibland kan de uppskattar mer än annat! Imorgon ska jag vara med Malin också. Sedan är det bara lördag och söndag kvar på detta lov. Tragiskt att det går så himla fort. Men för hoppningsvis går skolan precis lika for sen! Plus att jag fyller år på tisdag! Underbart!

På tippen!

Vi barn har varit med mormor på jobbet medans mamma va på ett möte! Alltid lika mysigt att mysa med min älskade mormor! Btw Ester hälsar xD


Godmorgon!

Två jobbiga mongon kom upp och väckte mig nyss! Haha gud va trött jag va! Men de gör ingenting, dom är så go och glad så! Haha ful bild, Melker...



Äntligen klar med rummet!

Har städat sen två! Nu är klockan lite efter halv 6 och jag ska fixa de sista inne i mitt badrum sen så känns de toppen! Rummet är hur mysigt som helst och luktar gottttttt!


thats weard

Hade de mysigt med mina tjejer igår, dock fick jag världens spränghuvudvärk bara sådär? Jag brukar aldrig ha de, så jag blev lite nerstämd pga de. Men dom andra två hade roligt så ja..haha hur sköna är dom inte! Sedan somnade vi alla tre på rad, men vaknade igen vid 3 och la oss som vi skulle! Sen sov jag bort min huvudvärk och vi alla vaknade halv 10, nu hör ju! Men de va skönt, trog till 12, åt frukost och kort därefter åkte Emilia hem, alla vi andra gick ut på promenad med Agnes eftersom hon ändå skulle gå till stallet! Hur skönt som helst! Nu väntas däremot städning utav rummet mitt! Jobbigt men skönt efteråt! Lika bra att börja!

i'm out

Skall vara med Emilio och Agnes ikv, efersom alla är så jädrans tråkiga här så är jag glad att jag har mina tjejer som alltid ställer upp! Tror båda pupporna sover över här! Kan nog bli en bra kväll ändå!

I birsta

Familjen åkte till birsta en snabbis, skulle kolla vart mitt gröna skal hade tagit vägen eftersom jag lämnade in de för 2 månader sen men inte har fått tbx de, nu fick jag ett rosa ist! Ska straxt äta middag med kusinerna på donken också! Hahaha har aldrig hänt tror jag! Så de blir nog mysigt!


Min pärla

Emilia kom till mej efter träningen igår, åh jag mådde så bra! Vi skrattade oss till sömns typ! Hur härligt som helst! Sov som en Gud bredvid henne också. Allt va bra alltså. Imorse låg vi i sängen till halv 1 typ, hur skönt som helst! Puss på dej emilio ❤


hejhej tomatoo

Vilken panik!!!! AHAHAHHAH ÅHH....drar och tränar. HAHHAHA. fml </3333

jobba jobba Jooooobbbbbbaaa

har försökt och försöker få in lite slöjd i huvudet, ska läsa på lite mer! Sedan ska jag städa rummet eftersom Emilia gästar mej inatt, och till sist kör vi på träning ikv! känner att de kommer bli mysigt!


FML

Jag vet inte vad jag ska ta mig till, du är så fin...men du är inte tillgänglig

work hard

Igår skulle jag vara med Isabelle! Då hänkade 3 killar på och ville vara med oss så de slutade med att vi satt hos Christoffer och bara va. Sedan skulle vi gå hem med alla, höll ju på att frysa ihjäl jag, så Sebbe va gullig och lånade ut sin jacka till mig! Kom hem vid 11 och värmde mig, kort därefter gick jag och la mig. HUR SKÖNT SOM HELST!
Vaknade vid 11..typ 11 timmars sömn! WIIHO! Har precis ätit frukost och funderar på om jag kanske ska plugga liiiite. Tror nästan jag gör de!

Min kväll!

Issa va med igår också! Vi alla sov över där! Hade de rätt härligt osv! Hahahahahaha! Puss flickor! Idag efter att jag kom hem åkte jag till birsta med mami! Köpte nödvändigheter bara. En ny pipa och skinnjacka! Nöjd ändå ja!


Ikväll..

Ska jag vara med 2 av mina änglar, Emilia och Agnes, kommer bli crazyyyy!❤


Munorgazm

Har precis ätit! Tidig middag, men vem bryche? Grisgott va de iaf!


Underbar dag!

Vaknade halv 12 och såg hur vädret va! Blev så glad! Hur varmt och skönt som helst! Idag ska vi grilla, ni hör ju va gott! Ska även försöka hitta på något tills ikv!


Min kväll

Va ju med Sanna som sagt! Hade supermysigt! Godis, fisar, degande i sängen, ja alltså precis som jag och Sanna alltid har! De vi är bäst på! Vid 12 gick jag med henne en bit när hon skulle hem, slutade med att jag kom hem halv 2 xD träffade linnes påväg hem, så vi pratade om allt mellan himmel och jord, va superhärligt! Snacka om att han fattar vad man snackar om! Verkligen kul att prata med han i typ över en timme mitt i natten bara sådär xD aja, är hemma nu och ska sova, puss


❤❤❤


♥♥♥♥♥

Seg dag i skolan, va så himlaaaa trött! Klarade det med en marginal må jag säga! Skulle egentligen varit med min andra mongolidhalva idag, men de blev dock inget! 
Sanna va däremot på hugget så vi ska leka ist! Blir väl de gamla vanliga, godis, film? Haha, kanske vad som behövs idag. Avrundar här.

(Elin klagade på att jag har börjat blogga så dåligt, ber om ursäkt, men skolan och innebandyn tar upp de mesta utav min tid, men jag ska förbättra mej, jag lovar!)

Good shit


världens snyggaste

Hoppas du haft en grym 18-årsdag snygging! HOHOHOHOH

Kvällen!

Hade en toppenkväll! Åkte ju och umgicks med de 7 tappra som kom, men fyfan va kul de va! De som inte kom missade nånting! Hua va jag skratta! Tyvärr hade jag träning, haha kände att jag hellre hade kollat på lejonkungen med dom där än att träna. Nu kollar jag på bb! Puss


hörs hej som han säger

Vilken torsdag, jag har varit sjukt trött. Karin va jäääkligt sen till spanskalektionen idag, vilket bara va skönt, läxförhöret gick helt OK också för at jag knappt hade tränat på de. Fick G på matteprovet jag gjorde igår också, JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! Sen hade vi bildprov, och herregud vilken panik jag hade över de. Kändes som att jag inte kunde nånting! Men jag hoppas! Skönt att ha de överstökat iaf! Nu har jag kommit hem, är barnvakt åt mina syskon ja, mamma får på jobbet när jag kom hem och Robban jobbar än och kommer hem vid 5, så vi ska laga mat snart! Mys! Ikväll ska jag på filmkväll med konfen, men ska gå efter en timme eftersom jag har träning! SKÖNT! Nu ska jag gosa framför tv:n.

RSS 2.0