möss sjuka

här sitter jag..med hello kitty täcke och myser på! håller även på med att renskriva svenska uppsattsen. BORING! men lika bra att få de gjort. imorse va jag helt borta. sängen bara skrek på mej hela tiden. så jag gick upp..väckte robban, la mej igen, vaknade när melker skrek till, plattade håret, la mej igen, vaknade av ett sms, klädde på mej sen åkte jag. va helt fäst vid sängen. ville inte alls åka till skolan. men de gick ju iaf.

fick reda på spanska oförberedda testet. fick VG! rätt bra ändå juu! fick även reda på kemiprovet, som jag trodde skulle gå åt skogen men fick faktiskt G på de. så jag är rätt nöjd ändå. blev även klar med bildmappen idag. helt okej. inte de snyggaste men inte fult heller. sen har dagen flytit på.

hanne har även smittat mej med hennes jäkla mössjuka. (alltså mössa) vill bara ha en asmysig mössa nu. så jag ska fixa de på onsag när jag ska till stan och fixa leg. och busa. haha hua. men nu ska jag plugga!


prupphölda


2 förluster

hemma nu efter 2 förluster. känns rätt piss..men vi spelade faktiskt rätt bra. bara att vi mötte topplagen. så lite synd vare ju. men mål gjorde vi ju allt. issa tog och klämde in 4 mål..fast tror faktiskt gina va och petade in sista målet..men issa fick de ändå. lite synd för gina kämpade på som satan. för min del gick de sämre idag. hjärnan ville men inte kroppen. så allt blev bara tok. menmen. bättre lycka nästa gång säger jag. men jag orkar verkligen inte blogga. helt slut. ni får stå ut med de. tyvärr. ska ge igen imorgon med massa bilder och inlägg!

hanne och gina!

har inte bloggat så mkt idag eftersom jag har vare med gina och hanne.. men ja iaf skulle ha vaknat 9 idag men ikke. sov till 10 ist. fick rusa upp och ta hand om barnen en stund medans jag städade och fixade mej. sedan vid 11 kom hanne till moi! askul. fast vi gick direkt ut och mötte gina så sen gick vi till sporthallen..kollade på när andré spelade. haha askult! gina spelade typ in halva matchen..hehe medans jag och hanne störde os på en gubbe som skrek hela tin. åh jobbig jävel. käftade emot han lite vi. undra om han hörde eftersom vi sa de rätt högt? äsch de gör inte mej nånting! sen träffade vi elin och malin. pratade lite. kollade färdigt på matchen. slutade 4-4. sen dog vi tre lite åså. HAHAHHAHAHHAH hua stackarn..men ja. sen gick vi hem till mej. gjorde mat..sen åt vi de och satt vid datorn. nu har dom båda åkt hem. ska fixa mat tills imorgon och sen packa eftersom jag sover hos momma. kommer kanske inte blogga så hemskt mkt..men aja. vi hörs!


har myspys ja....med??? (A)

jappski! då biddere hanne och gina senare idag då! haha kult. längtar lite ja. vet bara att vi ska kolla på innebandy än så längre..lä ju gå till mej sen. vad vui ska hitta på där vet jag dock inte ännu. vi får lösa de!

ville bara säga att jag sitter här och hare asmys ja ;) WOHOW tänker ni då. hheeheheh. de bör ni tänka iaf. tsss :D nejmen nu ska jag sova ja. måste ju upp i rättan tid! hörs hej!



såg denhär bilden och började direkt sakna na! kom tillbaka...


rubrikos

träningen va ju som alla freagar. kul men flamsig! efter träningen har jag bara kollat på tv och myst på. imorgon tror jag de blir skoj! ska nog vara med gina..se innebandy..ska fråga gina om hanne fick vara med åxå. tror nog hon får de. så de blir nog skoj de! får se hur de blir. men blir nog bra. senare på kvällen far jag och gina hem till momma och sover där för på söndag ska vi upp senast 6 ! KUULT. men de är för att de är match i skyttis igen.. WIIE aja ska ha lite mys nuja! hejs

egengjord pizza

skolan idag va bara bullshit. hehe nerå men va astrött och slö. så kommer själv inte ihår va vi gjort idag typ..kult. men nu har jag precis stoppat in min egengjorda pizza i ugnen och ska snart äta en LITEN bit innan de är träning. så kanske jag slipper mjälltugg. hoppas. men jaja. ska bajsa nu innan åxå..lika brare! hej

konserten

bilder från igår


glada gänget!








GRIIIMT bra konsert tkr jag dåe! dah


hedbergska!

hemma nu efter en AWESOME kväll! haha. blev nämnligen så att jag och mamma hänka på tesse,jennie och virran till hedbergska och kollade på konsert! riktigt roligt vare! knäppte lite bilder med luren min. ni får se imorgon för jag orkar intenu! men hua va bra de va! träffade rätt många ändå! pratade med myllo,andrea littzell (stavning) och en massa andra! kärringarna framför mej och tesse hade jag kunna klappat till :) hihi men jag höll mej ju ofkors! men jaja. ska duscha nu! HÄJ

bildor

knäppte lite härliga bilder förut!



franck provost

skolan idag va ju som alla andra torsdagar. va väldigt trött idag åxå. haha. sängen va ju gudomligt skön. men kom till slut iväg! sen var de ju skolan. orkar inte berätta. så tråkigt att läsa de varje dag. så jag skriver något som jag blev glad över idag. på konfirmationen körde vi en lek, man skulle kasta ett gosedjur till en person och sedan säga en komplimang..joel kastade till mej och sa: duktig på innebandy! inte trodde jag att jag skulle direkt bli glad av de..men efterdom de är mitt liv så känns de bra att höra sådant. (inte för att skryta alls!)

så nu har jag kommit hem. mamma hade köpt nytt schampoo och balsam till moi. nice de. hahhehehhehahhaheheh. kult att veta lixom. men jag gillar ju att vårda mitt hår och de så de är kul att prova något nytt! nu senast har jag haft TREsemmé elller hur de stavas. nu kör vi på detta!



bilden min ville inte rotera så..ja vad ska jag göra åt de tro? ni läju se vad de är iaf!


kul med innebandy znork

inge bloggning idag eftersom de va rätt så mkt efter skolan. skulle fixa bankkortet men automaten funkade inte..så vi skjutsade hem tova och gina. for hem, bytte om och fikade..vid 5 vare fotbollsträning gick väl bra. jag och semlan flumma ju på som vanligt. efter de skjutsade vi hem semlis och vi for hem till momma. gjorde mat..åt sen vid halv 8 for vi och hämtade tesse för hon ville kolla på. kom till träningen pratade på med mina b-rudar. jessica och olivia kom för att provträna med oss. skoj de! ännu roligare träning nu. ingen överraskning direkt. gick kalas för mej. va aspepp. och nu är jag hemma. ska duscha och kolla på spanskan..som jag inte börjat med! KALASSS! aja vi hörs


vi hade ju skoj vi


armbanden


de jag gjorde på slöjden!


samma armband. men med extra pärlor..ops (A) ehheheh. och gummiband. ops igen (A)

h&m

home nu. gjorde ett pärlarmband med emma,elin och malin. hehe ni ska få se sen. men jag tror jag ska ta upp de eftersom de blev för stort..så kan jag göra ett nytt som passar :) ska knäppa bildor senare så ska jag lägga ut.

sitter just nu och kollar på h&m både på hemsidan och i nya katalogen. man ba löööv!!!! såg en assnygg klänning där jag bara vill ha. skor med. så sitter här nu och ska hitta lite stuffs så får vi se sen vad mamma går med på och inte ;) haha. en sak jag har bestämt mej för är att lära mej gå i klackar. mitt hopp försvann ju när foten blev som den blev..är lite smårädd att göra den illa igen..men ska träna så får vi se. skulle vara awesome att ha de på avslutningen! jag villlll så nu ska jag pröva! men ska fortsätta kika runt här nu!

mobilbloggar

ja..mobilbloggar nuja. sitter på slöjden och lyssnar på maud. haha så söt så. men nu ska jag inte vara otrevlig och blogga när jag bör lyssna. skulle bara prova blogga från luren min!
hehe kult de! men ska lyssna ist ..men juste. är sååååååå glad! såg förut att jag är topp 6 i skytteligan hihihihi asglad! men jaja hejdåå!!!

datasalen..;o

datasalen nurå..sitter här och smårapar. haha. skulle göra pizza på hk:n. fick jobba med adam. haha gick ju undan ändå! min pizza blev AWESOME! asgott. men blev ju dödligt mätt. så nu ska sanna göra klart sitt på so:n och jag tittar på. hehe kult ju. har inget annat att göra så :) nu står erik och klappar mej i pannan som en idiot. haha helstörd dendär alltså! men ska kika vidare nuja!

åh..assugen att se på glee nu. måste se de sen!


sliiiipa <3<3<3<3

hehe nu har jag sett klart dedär! nog lärde man sej något. lika brare. haha. sen kommer jocke och vill att jag ska kolla på femman. men hua. de va lite överdrivet de. men han är ju som han är. HAHA!

ska alldeles snart upp och sova. fatta skööönt! älskar att sova. mys de! tror jag smiter upp redan nu hihihihihi

sexualkunskap

va ute och sprang förut..träffade även emma och mallan. heheh. fick ont i magen när jag va vid älvrinken.men de gick bra iaf. kom hem..duschade och de. nu sitter jag och kollar på SEXUALKUNSKAP på ettan. hehe askult. så ska fortsätta se på de!

grattis morfar! ♥

skolan har förövrigt varit bra. men den har ju sina brister, tyvärr. men iaf. ja som några märkte så hade jag klippt mej igår. veronica va så snäll så! hehe.

hade ju kemiprov idag med. gick åt helvete. fyfasen. ska göra om de på måndag har jag bestämmt mej för. haha va inte ensam om de.

efter skolan gick jag hem med johan,sebbe och ture. haha vilka cpbarn! men kom hem oskadd iaf! . när jag kom hem hade jag fått post! WIIIE mitt bankomatkort hade kommit. asglad! så nu ska vi fixa leg och ladda på money på kortet så är jag redo sen!

ska snart äta gomat. lasagne (Y) efter de troja jag ska ut och springa..lika brare. springa av massa skit. skönt de! så vi hörs väl efter de!

och förresten GRATTIS MORFAR!

flumm

hemma hos tesse gjorde vi lite stuffs! hehehehhehe. skojsigt. tesse den tösen! vi hade lämnat barnen hos mormor medans vi va där..haha jag gick in med ungarna..och minsann att alice pressede sej fram till mej när hon hörde att de va jag. så sööt <3333 a sen for vi ju till tessan. va där ett tag hämtade barnen igen. myste med brallan en snabbis då med. sen for vi hem. trixade lite. hoohoh. kollade även lite på handbollen och tammefan att sverige vann igen! WIIIIE så nu ärom i semi. grymt. sen efter vare solsidan och nu har jag precis duschat. ska sätta in lite kemi i huvudet med. kommer ha med mej pappret varje lektion imorgon tills de är kemi. rena rama helvetet. haha. men vi ska lösa de. men nu ska jag kila iväg jag. lite flummigt inlägg men de bjöppar jag på!

kyrkissss

ja..va ju i krykan idag. jag erik och otti va dom som va där. albin hade glömt bort så han hade åkt till hassela han. haha sådant som händer! men iaf. alla va verkligen supersöta! haha rune..vilken pärla! men själva gudstjänsten va ju asdryg. satt och gäspade som satan haha. ops. sen efter de plockade vi ihop lite så gick vi och fikade. sen for jag hem. nu ligger jag i sängen min och försöker göra kemi..lite går de ju. men segt. men jag ska plugga på hela kvällen nu. har inget val. sen ska jag och mamma till teze tuz. skoj! får se vad som händer där hehhehe ;) men aja. ska fortsätta med kemin!


hittade denna bild..så jag tog hitan!


grymt sverige!

satt fint med att sverige vann med 28-24 mot serbien! härligt stämning hemma vare ju med! nu får de nog bli lite lite kemiläsning innan jag våldgästar datorn..lika bra att göra så.

imorgon ska jag ha gudstjänstgrejen. suck och stön för de. haha. jobbigt. menmen. kommer ju ha härligt sällskap iaf!



cornelia, semlan och jag. munkar tänkte jag skriva men vi va ju faktiskt herdar! *gurgel sa jag till fåret då* hehe semlan fattar


grattis malin!

Grattis malin som fick en liten pojke imorse! gud så kul!

sjuk match!

äntligen hemma efter en helt SJUK match!värsta jag varit med om haha. men vi fick som sagt prova våra nya matchställ! röda och snygga!

redan i första period blev dre massa strul. vi fick en massa utvisningar mot oss. så byterna och allt dedär krånglade. när sådant händer blir vi väldigt ofokuserad och låg därefter under med 4-0..i andra perioden blev de mer utvisningar..men vi kämpade allt mer. linnea fick ju domarna emot sej..vilket inte är så bra. så hon blev avstängd från resten av matchen..och de straffet ( vilket va egentligen 5 min ) de fick hanne stumpan sitta av. hua. men sen blev vi nå jävulskt taggad så vi gjorde 3 mål till! matchen slutade därefter 6-5 till oss! underbar hämtning! grymt duktiga..allihop! så vi gick alla hem med ett leende på läpparna!

målgörare:
1- jag
2-erika
3-erika
4-jag
5-emelie
6-issa

tror de va så iaf! riktigt stolt över mitt lag! LOVE U GUYS. haha om man nu kan säga så x) aja...min kväll kommer bli hemmakväll med kemipluggning ( prov på måndag ), handboll och dator! mysigt värre. hehe

vill veta proooooovet!

hemma nu sen ett tag tbx. haha. men ja. provet troja gick helt OK! eller nej jag vet inte. känns skit att inte veta. åh. vill inte ta emot ett IG. då kommer jag seriöst börja böla. typ iaf..haha. sen bilden gick väl sådär. hoppas de blir bra iaf! sen EV va ju skoj. haha tills jag kom in i matten. då började emlan semlan prata med karin ist. fast de va ju bra iofs. men ändå inte för då fick jag ju inte prata mäna :D menmen. sen gick jag hem med sanna och otti! nu ligger jag i min sköna säng och känner hur tiden bara går. MÅSTE börja göra mej redo för träning nu alltså. så vi hörs sen!

datasalen ännu en gång

nu känns de som jag är klar med mitt på so:n! awesome! sanna är på g hon med..men hon had elite saker hemma att renskriva så hon är klar snart hon med! känns skönt..ännu ett mindre bekymmer. resten av dagen ska jag träna på biologin. jag kan de mesta men jag känner att de är lika bra att repetera allt så de verkligen sitter. får ett kalasläge att träna sen! så de känns skönt! plugget igår kunde väl ha gått bättre, men eftersom erik hävdade att man kunde ju faktiskt plugga ysm på skype så gjorde jag de..dum som man var. haha. men gjorde faktiskt lite..så helt omöjligt va de ju inte! men nu ska jag chilla pung med mina vänner jag! ikv blir de träning och sen tror jag att jag ska hälsa på mormor över natten..fast de vet hopn inte om än. hehe. men hejdå!



gillar denhär bilden på mej och bea ja! grym!


fuck off

pluggar och är inte på mitt bästa humör så..bloggar senare



något jag skulle vilja vara just nu..


pluggdag

efter skolan mötte jag upp gina..hon ville följa med hem så visst fick hon de. sen sa mor min att vi skulle på banken och fixa bankomatkort till mej. väldigt snäll morsan! så nu va de beställt åxå! efter de vare bara hem och plugga..och de gjorde jag i drygt 2 timmar..sen somna jag. hahah. powernap typ. men efter 45 min typ vaknade jag av att någon som hade tråkigt spammade mej med sms :) kuuuult! heheheh. sen kom mormor och dom och åt här. mys de. men gick fort upp för att fortsätta plugga..tänkte jagdå. ist blev de att fixa naglarna..fransk manikyr..men de sket sej ju efter att ha insett att de snart va träning! när kläderna va på va naglarna förstörda :) asglad bidde ja! men ja..åkte på träningen. föräldrarna hade möte medans vi tränade. körde rätt hårt idag vilket va kul och skönt. hoppas de fortsätter så. nu ska jag duscha för mina armhålor luktar bedårande! så vi hörs! hehe



finaste bollen i världen!


datasalen -.-

haaaaaj! AKTA HAJEN! nejmen hehe


sitter i datasalen även idag. rätt najs ändå! jag och sanna jobbar på som sätan. typ då. hahaha jorå vi jobbar på vi! snart klara faktiskt! men nog om de

imorse hittade jag min älskade ring som jag inte vetat vart den har hållit hus. alltså den jag köpte i turkiet. men duktig som man är hittade man den. hehe. så den är på mitt finger idag! SUPERSNIGGT! men nej nu ska jag inte sitta och blogga när jag kan jobba färdigt! vi hörs sen!


näsblooood

hemma nu efter träningen. den va väl helt ok! krockade med moa så näsan min ville blöda lite..efter att man tryckt in en papperstuss i näsan blev man kallad kråkan. kult! mats börja..nuu har emlan tagit över de..så nu läman ju bli kallad för kråkan på skolan :) kuligt!

när jag kom hem fick man höra att man skulle till vemdalen! fast inte nurå..utan de blir i slutet på mars..typ den 25 eller vare va. får vara hemma 2-3 dagar efter att jag koommit hem från åre med konf. hehe kulit. så de ser jag fram emot! värsta fina stugan och de. men ja nog om de. vill även utomlands till sommarn! så hoppas de blir de med! hej mamma <3<3<3<3<3<3<3<3<33 heheh. nejmen ja. nu ska jag snacka och plugga OCH heja på sverige i handboll!

datasalen

sitter i datasalen, har so. vikarie. heheh hon lespar lite hon. hehe de är kul att lyssna på. men iaf. jobbar på som satan ja! riktigt kalas! så då kan man ju smyga in ett litet inlägg sisåhär. hehe. men tror jag ska jobba mer ist! får se om jag skriver när jag kommer hem. ska plugga och sen äre träning..kan skriva efter träningen! vi kör på de va? jajemen!

tack semlan

tack semlan för att du fixade mitt cp inlägg!

sitter och skypar nu med fiserik. han sitter och berättar när han pruttar. snuskis. som om jag vill veta de lixom? fast jo..de vill jag ju! heheheh. jag och mamma kollade nyss på halv 8 hos mej. gud va tanta skämde ut sej haha. mamma tyckte hon va helknäpp. jag med för den delen. hehe. men ska ta mej an och titta på en fjortisblogg emlan tipsade om. herregud. haha. men ajja hejs!

längtat efter skratten!

hemma efter en halft skön dag! bäst va ju i slutet med mallan. åh va vi skrattade! har saknat de, verkligen! fick kramp i magen..så de va riktigt kult! vi fick sluta lite tidigare så åsa skjutsade hem mej! välli snelt. så nu sitter jag och väntar på maaat. är lite hungrig ja. efter de lär de bli plugg. och senare ikv äre dator och tv som gäller. måste få mammaoch robban att fixa fram nya tv 11!! nya glee börjar ju där och de såg ut att vara GRYMT bra! så de är ett måste. hehe

förslag?

jag vill göra en förändring med mitt hår..nackdelen är att jag vägrar att färga håret eller klippa superkort. vill ha långt hår..men vad kan man då göra? ska iaf göra ljusa slingor troja..men jag måste klippa mej..men hur? kom gärna med förslag. TACK PÅ FÖRHAND!


powernap

efter att har tagit en powernap är jag återigen vaken. ska nu plugga lite biologi. men även sitta vid datoren. men måste plugga mest. de andra är hos mormor. ville verkligen följa med men pluggningen tog över de hela. men dom klarar sej nog! fixade naglarna lite snabbt innan jag somnade..så nu ser de inte så hemskt gula ut. haha. målade även mina söta tossingar. så nu ser de helt OK ut! kalas de. men nu ska jag plugga en stund!

less

börjar bli less nu..

träningen

idag vaknade jag tio, klev upp och klädde på mej. emilia skulle åka med oss. haha men när mormor skulle hämta henne kom hon inte ut. så mormor ringde mej och frågade om hon verkligen skulle med..så jag slog en pling tillna. joru då va na nyvaken hahahhahah. jävla pucko <3 så då hämtade mormor mej ist. själva träningen gick skit för mej. mina ben gjorde ont från igår. hehe. men jag tränade ju iaf! sen när jag kom hem åt jag frulla och nu sitter jag här. denna dag kommer innebära pluggning och dator för min del. kan vara skönt de med. så vi kör på de! nu ska jag kika runt lite ja!

sova nurååeh

vet inte dirket va jag ska skriva men..bloggar bara för att uppdatera lite eftersom jag bloggat så dåligt idag. men ja. ska snart sova ja. har ju träning..kommer vara en zombie ja. men vi får göra de bästa utav de. mina ben är spagetti typ. sprang som satan förut på matchen. fast de va ju bra iofs x) hehehhe. men ne..nu ska jag slipa ja!


match i hudik




åhh..äntligen hemma..förlåt att jag inte har bloggat på hela dan..men har ju först och främst varit med semlis. vill inte blogga då direkt. mys vi hade iaf! love u. sen åkte hon hem vid 3. då började jag göra mej klar...vid 4 hämtade vi upp mallan och mormor. brallis va med åsså. haha sötis. på väg till matchen va alla som nå dönickar. haha. malin slummra till! såsöt. jag och gina satt mest bara och slöa typ. men efter lite omständigheter va vi franme vid hallen i hudik! mötte hudik åxå troja. kan ju inte direkt säga att jag är nöjd med va vi gjorde. vi spelade faktiskt rätt bra..men alla slarvfel gjorde att dom vann. vilket va väldigt surt. men redan påväg hem va allt på topp igen! vi asgarvade allihop i bilen! haha mamma är ju halft störd hon med. inte konstigt att jag är en nöthjärna då inte ;) haha. halv tio kom jag hem. duktigt kissnödig va man ju med. såg stjärnor när jag satta mej på toasittsen! så skönt vare! samma sak vare på vägen dit. något har hänt med min blåsa. måste ha krymt nå enormt! kissis hela tin. jobbigt värre. imorgon äre fotboll. DÖÖÖÖÖÖ va jobbigt att kliva upp. haha. jag är slut redan nu..kommer vara de imorgon med. kulT. aja. nu ska jag mysa vid tv:n ja.


chillar pung och lökar chirre!

ligger här i sängen min ja och chillar med emlan. hahaa lite kul vi har då. har precis snakkat med erik lite. dryg va vi då inte för vi är inte dryga. bara normala. men iaf. sitter och lökar i oss massa chirre. luktar smarra! smaskar inför varann och bah myser på! äkta emlan och julianus mys assåeh! nu drygar vi igen..men de är ju natta så då får man ju de. ska snart se film och löka ännu mer. kommer lukta instängt här inne imorgon. HA-HA. nejmen nu ska vi chilla pung nu vi! hej

bra val

skolan idag va långsam. men ändå okej. kände att jag gjorde smarta val. hade iaf första bildlektionen. superkul! ska göra de allra bästa för att få högt betyg i de. skulle vara skoj. sen vare dax för nytt val i EV. fanns bara tråkiga saker denna gång. inget som verkligen locka mej. så jag tog läxläsning. tänkte att jag ska plugga på med matten där. vill ha ett G iaf. så de ska jag göra. kändes bra ändå att jag valde de. så nu ska de kämpas på! efter de va slut gick jag och emlan på ica och köpte varsin chirrepåse. haha. måste ju ha gottis till kvällen! sen for jag hem..nu har jag nyss ätit lite mat och snart blir de träning. HÄRLIGT eller vad? sen blire mys med min semla. kanske låter..GOTT? ja blev svaret. men vi hörs senarerå!

datasalen

sitter i datasalen med sannis! sötis dedär vetni! haha.men nu slutar vi tydligen? och jag har gjort de jag ska. KALAS! herregud va bra jag är ibland alltså. jises. men ska dra nuja!

emlan slipa med mej= mys

pratar med erik. han är kung. men de visste vi ju alla. haha. längtar tills imorgon eftersom de både är innebandy och efter de ska emlan slipa hos mej <3

BLIR AWESOME. puss love u all

skrattdag!

denna dag har varit fett med chill assåeh ;) nejmen. ahha. men jag har skrattat mej igenom denna dag mest med erik,sanna,jenny,agnes och emlan. hehe. de va skoj. agnes och jag fick jordens skrattanfall av ingenting. hehe ful vi va! men iaf. de va skoj. sen konf va väl sådär. våran teater va lugnt bäst! haha. malins skratt! bara de gör en fnittrig! haha. a sen nu är jag hemma. idag ska jag börja med min pluggning. känns väl helt okej. ska börja satsa på högre betyg nu. lika brare! så de gör vi. hehe. nu ska jag kolla runt lite här ja. sen blire nog skype =D som vanligt. men de är ju askulT.


han som är så jävla sexig(enligt sej själv alltså)får stå för bilden idag!


underbarträningassååeh

träningen va underbar. mer än så behöver jag inte berätta :)



snakkar med jocke,max och nån andre haha. roliga som få må jag säga. fjantar! minfjantar. hehe. men nu ska jag prata vidare! hörs hej leverpastej..känn på den ni mina vänner!


svar

lina om innebandyn börjar!:
åh men ha inte ont i magen för skolan, alldeles snart så kommer jag och martina att ha fått all info och då kan vi strukturera upp allt. det kommer bli riktigt bra, lovar det ja. :)



svar: ahha lina de va inte därför jag hade ont i magen men :) jorå de kommer nog bli askals!

träningen slutförd

haha sitter och snakkar på skype nuja. max och jocke,. hahahhahah dör lite. max fjantar på som satan. och är man trött så är man. hehe. träningen gick iaf askals. va askult. fasen va jag längtat! sprang på som satan. hade nästan lite ont i bena efteråt. men de va de värt. vi va även rätt många idag. så de va ju bra. alla verkade va på topp med. ännu bättre derå. hehe. nu tränar vi på fredag med! sen blire match på lördag i hudik. fatta najjjjjs. åh längtar som satan. ska ba köra skiten ur dom! jaja.. nu ska jag fortsätta prata märom här filurena. haha hejdå!

-.-

killar..herregud. haha


innebandyn börjar!

skolan va väl sådär. hade ont i magen. hehe. känns verkligen som en förändring i skolan nu..märker av allt. men jag ska göra de allra bästa utav de. men iaf. idag börjar äntligen innebandyn igen! fatta skönt! jag och jenny satt och diskutareade påde igår och idag om att vi vill antingen ha en till träning i veckan eller så kör vi snäppet hårdare på dom två träningarna vi har i veckan! ja de är alltså våran åsikt. hehe. så vi får väl se hur de blir! vill iaf springa mycket idag! ska även använda mitt nya pannband..alltså de röda. SÅSNYGGT! hehe gillar mina pannband ja <3<3<33 skriver mer sen!


spurta på där ja!


vann över..

träningen gick galant! hade roligt faktiskt. skrattade så jag grät vid flera tillfällen. vet dock inte vad jag skrattade åt. hahah. jo ibland visste ja. a men de allra roligaste va att jag vann över emelie jonsson på idioten. WOW kom etta alltså! stolt här då. och hon är ju typ bland dom snabbaste. kuligt tyckte jarå. ingen annan. men jag. haha sen nu har jag bara suttit här. lär ju göra de kvällen ut åxå. heheh! dåligt med bloggande idag. har inget att skriva om typ.


jo..jag vill utomlands igen till somarn! FATTTA MYYS!


träningsdax

denna dag va ändå lite bättre! skrattat massor med sannis idag! haha. 

somnade med mobilen i sängen igår..så jag glömde ladda. så då tog man ju med laddaren till skolan. så fick den ladda på matten! ahha. smart eller vad? japp assmart. så ja. annars har jag plugga på på skolan då. smsat nå sjukt idag. herrejesus. haha. men de va skoj. så nu ska jag äta och sen blire träning. med emlan för en gångs skull! hoppas vi flamsar på. de vill jag. men inte tomas. hahahahahahah men who gives them? inte jag iaf. men nu ska jag äta och sen byta om. hörs hej


svar

lina om kämpa:
nu tycker inte jag att det är illa alls men mår du dåligt över det så säger ja inget om det. ha ett litet tips i alla fall, jag äter åt helvete för mycket gosaker på kvällen och när ja inser att det är galet så sätter ja upp en regel som går ut på att innan jag får ta nått smaskens så ska ja äta en morot. dels så blir man lite mätt av den men framförallt så tar det så förbenat lång tid att äta upp skiten så man tappar liksom suget på nått annat. funkar toppenbra. :) men ja hävdar ändå att du är fin precis som du är. fast att va nyttig är ju aldrig fel heller.


svar: alltså..nej jag kan inte säga att jag mår dåligt..mer att jag ofta skäms över mej själv. och jag är även en sån som mumsar massa gotta. tack för tipset! ska jag nog börja med. ska även försöka sluta med gosakerna..vilket jag tvivlar på att de kommer funka..men måste ju försöka! :)

ute en sväng!

kom precis in från en runda till runsvik och tbx! börjar redan nu! va iaf superskönt. hade mjölksyra i benen. HAHA de är faktiskt en härlig känsla. då vet ja att jag har kämpat iaf! så nu har jag satt mej här. ska hoppa i duschen. sen kanske de blir dator/läxläsning? a skulle tro de. ska hoppa i duschen nuja!

JISES VA JAG HAR BLOGGA IDAG! ELOGE TIL MEJ..(om de nu stavas så?)

maila momma min

hehehehehhe förut skickade jag mail till momma min. tyckte de va lite roligt ja :D hoppas na blir glad av att jag hörde av mej via mailen! pöss


hanne

hanne..såg de du skrev. ögena påmä bidde ju rörda! love u to. vi ska leka mer! lovar <3

kämpa

hela eftermiddagen har jag funderat och funderat..men nu är jag klar. jag SKA gå ner i vikt. men jag vägrar att "banta". jag tänker tänka mer på vad jag stoppar i mej. ska tvinga mamma att ge mej godisförbud nu. jag ska träna regelbundet och jag ska göra allt för att ha en hyffsad kropp till sommaren! och nu är jag så jävla less på att bli dissad pga min vikt. nu jävlar kör vi! jag ska inte ge upp. även om jag vet att de kommer bli skitjobbigt! men de kanske lönar sig? ska iaf försöka..mer kan jag inte göra. ska försöka peppa mej själv åxå. nu ska jag verkligen inte ge upp. kan kan inte. vill inte. och ska verkligen inte.


ILLLLA!


lina som mentor..IM HÄPPY

nu är jag hemma efter första skoldagen. ska jag vara ärlig så hände inget roligt alls..utom en sak. vi fick nya mentorer. jag blev GRYMT överlycklig av att vi fick lina <3<3<3<3<3<3<3<3 åh hela jag måste ha sett ut som en sol. de va riktigt skönt..för henne kan ja ju prata med som jag gjorde med malin. så de är kanon! sen fick vi en till tjej..eller kvinna rå. Martina hette hon. kan inte direkt säga nu hur hon va..men hon verkade snäll iaf! så nu får vi se hur detta kommer gå! kommer nog gå kalas!!!!! hade nog önskat att vi skulle ha lina i nåt ämne..hade vare kulT! menmen. nöjd ändå ja. efter skolan kom jennie och hämtade mej och tezetuz hehe. så for vi hem till dom först och sedan vidare till moi! hade lite fruktstund med knattarna haha. sen va jag och tuzan så trött så vi vräkte ner oss i soffan! fett med chill asså! HHAH nu är jag lite väl trött känner jag. men jag ska snart äta..och plugga troja..lika bra de! men vi hörs

svar

Anna om skype:
hej! Gud vilket fint hår du har Julia. Puss





Svar: oj! tack! inte för att jag direkt vet vem du är men:p tack ändå!

header?

om någon känner sig sugen att göra en header till mej får ni gärna höra av er! tack på förhand!

hemma

så! har varit hemma ett tag nu. gjorde inte så hemskt mycket där. va så fruktansvärt trött så jag va nog inte så rolig! haha. men vi fikade lite..jag mös med min bebis OFC!!!! och kollade på tv med majsan. a..typ derå. sen for vi på ica..eller mamma och ester gick in. jag och melker satt i bilen och busade. AHJHAHH poppade musik så de va inte sant. de va ju skoj. sen nu har jag nyss ätit mat. lär väl bara ta det lugnt ikv. ska välja kläder,måla nailsen,sitta vid datorn,och bada. och juste..ska läsa ut boken åxå! my love. haha. men nu ska jag upp och trixa lite!


bilden

här är bilden jag ritade..tyck vad ni vill..ända man tänker på nu är kärlek. blir drogad av böckerna troja. bestämde mej för att läsa om dom direkt när jag läst klart sista boken nu..fast då ska jag läsa på skolan åxå. NAJSSSS!



nu ska jag fixa mej och sedan drar jag till åsa som fyller år idag! grattis! :)


svar

lina om skype <3 mej:
det löser sig du, finns ju bara bra lärare på skolan så vad kan gå fel egentligen. :)




sva: jag hoppas de lina..

böckerna <3

i jag skypade ju med mina vänner jocke och erik. pratade med jocke ett tag först..sen kom erik in i de hela. solklart! vid kvart i 1 hade jag lovat mamma att gå upp..och de höll ja!

när jag gick upp till sängen la jag mej och läste. jag läste ut hela. gick inte att sluta. så hemsk men ändå sy fyld med kärlek. åh va jag blir fäst i böckerna! läste kanske lite väl sent..men jag kunde seriöst inte dra ögonen från texten.

imorse vaknade jag vid 10..började läsa på tredje och sista boken..läste till klockan va halv 2..nu äre ynka sidor kvar i den. måste spara tills ikv! snacka om att man blir fäst! jag skulle så gärna vilja ha den kärleken som finns i boken. de är nästan de jag tänker på hela tiden nu..kärlek, varför jag inte kan få den när alla andra får. känns lite jobbigt..men jag fortsätter längta och hoppas. för nog må jag hitta den en vacker dag. den ska bli lika fantastisk som i boken. de måste den bli...

skype <3 mej

hello. här ligger jag. inne i barnens rum? haha. nejmen de är för jag skypar..hörs så väl upp..så lika bra att vara här! åh va skoj de är! hehe. im crazy in it! om man nu säger så? aja. nu ska jag fortsätta med mitt! hööööörs

juste..imorgon äre skola igen. känns konstigt..som att hela klassen ska börja på en ny skola. bara för att vi ska få nya mentorer. hatar de! ingen kan slå malin. men jag hoppas VERKLIGEN att vi får af en bra mentor. annars kommer skolan vara en mardröm..seriöst. villl inte

svar

maja om skype:
lägg upp bilden du ritade, den som du blev nöjd med. det skulle vara roligt att se!






svar: hej maja! ja jag ska...men ja. haha jag ska.

läst

oj..herreud. jag har läst bort hela dagen! bidde inget med emilia..men ja. jag har läst ist! är redan inne på andra boken! så sjukt bra. skulle inte tacka nej till att få dendär alexander. åh..så snygg! känner att jag är riktigt galen i böckerna! har jag väl börjat är de som en pina att sluta..men vill inte läsa ut dom allt för snabbt heller..men de kommer nog gå galant!

så ja..de är de ja har gjort. och smsat solklart! åt gomat förut. tacos! åh. så gott. de lessnar man då inte på! men nu ska jag mysa och se på televisionen. ikv läre ju bli lite skype. hoppas ja! hihihihi

men nu ska jag dra ja!

skype

igår kväll hade jag grymt roligt typ. haha. skype. de är fanimej roligt när man väl kommer in i de! iaf. snakkade med jocke,erik och nån max..en kompis till jocke. trodde jag skulle fnissa i byxorna hela tiden. sjukt störda killar! men roliga va dom ju :D sen bidde mamma lite sur på mej för att jag inte gick och la mej vid 12..så hon satt i soffan och väntade på mej. kul mamma! japp. men de gjorde ju inget. så vi gick upp. jag läste lite ur första boken..fysjutton va bra dom böckerna är! man blir helt inne i dom. och de är kanske bra..för då läser jag ju mer :D hihi. nu har jag fixat mej lite..får se va dagen tar mej till. får se om emlan orka vara med mej senare idag. hoppas verkligen. har bara vare mäna en gång på hela lovet troja..eller? aja. men nu ska jag ner och vakta småbusarna :D


rolig att knäppa egopics tkr jag!


älskade böcker!

har nyss äte gomat! fasen va gott de va. de va bara för att de va "mormors" kyckling. hehe mamma härmade hennes kycklinggryta. åh så jäkla gott! (matfreak). men iaf. har suttit och ritat hela eftermiddagen. jag kan verkligen slappna av när jag sitar. stänger uta allt annat omkring mej typ. hörde inte att melker kom in i mitt rum förut..förrns han sa hej. haha. älskar verkligen att rita..vet bara inte varför jag inte göre så ofta? ska nog börja göra de. blir riktigt avslappnad. iaf jag! ritade en bild som jag tuckte blev helt okej cool. nejmen. den va lite speciell. men jag blev nöjd! hehe. kan visa en bild senare ikv på den!

mina planer för ikv: bara vara hemma. är sliten på nåt vis..tror de blir tidigare kväll ikväll än va de brukar..så de blir nog bra. ska läsa åxå! fick 3 nya böcker av mamma förut! mina favoritböcker. även fast jag har läst dom som bara älskar jag dom! åh. snacka om att man längtar efter kärlek när man har läst dessa böcker!


tråkinlägg

nu har jag klätt påme och fixat mej till ingenting. smart de! men va gör man inte för att bli lite sysselsatt?

nu sitter och och snakkar med jocke. som INTE va eriks kusin HAHAHAHHAH! dom sa fel på skolan då :P haha men va gör de?  jocke tyckte bara de va kul..ja, han besökte bloggen min! tyckte den va cool. haha. aja..jag kom på att jag måste ut och fota lite. har inga bilder att visa!ILLLA. så jag funderar om jag ska gå ut sen? fast tråk att vara ute själv..men ja. vi får se. kanske kurt vill följa med! alltså melker x). haha. men åh. jag vet inte va jag ska blogga om. så då bloggar jag inte nå mer nu. tror jag går ut ändå. hörs!


middagen

good morning stalkers!

bloggade aldrig igår..haha hade roligare saker för mej ;) a men nu till middagen!

alla kom dit vid halv 7. vi givk in. hade bokat ett bord så vi alla satt tsm. satt och pratade lite..skrattade ofc! ja hade trevligt haha. sen vick vi menygrejen. valde kebabpizza hehehheheh. asgott. de gjorde mandi och malin med. men ja. haha mandi fick kebabtallrik ist! de va kulT. så vi alla åt. blev äckligt mätt må jag säga..sen bestämde vi oss för att svischa förbi på ica och köpa karra eftersom de va 49:-/kg så vi stack dit. va dock inte sååå godissugen så jag tog bara lite röd/gula döskallar. åh love them. sen knatade vi alla hem till mandi. hade allmänt skoj. satt vid chatroulette. HAHAH de va ju skoj minsann. sen vid kvart i 9 hämtade mor min mej eftersom hon skulle på jobbet sitt. så sen nörda jag mobil och dator ett bra dag. sen sov jag. mys de.

idag. vaknade 11..försöker iaf kliva upp lite tidigare och tidigare nu..måste vända tbx dygnet alltså. shiiiiiit. hehe. aja. nu ska jag chilla pung ett tag! blir en mys dag idag.

a har inge mer att säga så..hörs!



hittade en bild från middagen som jag va med pårååå! sweet görls!


drygar-med-tiden

åh däämp jag får. vet ikke vad jag ska bära på min kropp ikv! slutar väl med nåt boring..ne de hoppas vi intepå! får rota och se vad jag har! menmen. sitter och väntar på att kaluffsen min ska torka! måste fördröja tiden lite ;) haha aspepp. vill bara dit och mysa! oohhhh. aja. ville bara uppdatera lite så ni vet att jag lever..typ..lixom. ja. ska sluta dryga. men nu hämtar jag fan hårblåsen HEJDÅ!

torsdagsmys!

hello nerdows. ligger uppe i sängen med datoren nuja. pratar på skype ja. kuligt värre. ehheheh. a men iaf. vaknade halv 12..slog på televisionen. såg att de va madicken på 4. haha så söt. så jag kollade på de. sen gick jag ner. åt frulle..så nu sitter jag här. försöker snabblogga lite nu..kan inte skriva och prata samtidigt. hahahahhaha. går fasen inte.

men iaf. lär väl bara mysa hemma idag..chilla lixom. cool ja. men ja. ikv blire middag med görlsen! kommer nog bli kalas de! halv 7 sätter vi oss och äter gomat. torsdagsmys! åh längtar såååå. jag tänkte att jag skulle lägga upp kvällens outfit åxå! bara för skojs skull lixom! de vill ni säkert! de löser sig! men nu ska jag snakka med mina polers! hörs hej!


såhär extas är jag inför kvällen!!!! aspepp. de ser ni väl?


akuten

vilken jobbig kväll på nåt vis..inte att jag va med elin. hon va ju störtskön som vanligt! haha puss på dej! va där till 9 typ sen ringde hanna. så jag blev tvungen att möta na. hövaligen. a sen gick vi till gårn efter en stund..va där ett tag med elin. sen följde hanna med mej hem en snabbis. fixade skype så nu nördar man med hanna och mallan. askult! men ja..kom nyss hem. va med melker på akuten. stackarn. han och ester har ju krupp..så melker kunde knappt andas. hade panik typ. så mamma åkte från jobbet och hämtade oss två. for in fort som fan på akuten och gjorde de vi skulle..så nu hoppas jag att de ska gå bra inatt. så nu vet ni lite..nu ska jag fortsätta skypa hörs hej!!!


gårdsråtta ja

va på kalas hos calle kula förut ja. va väl okej. såg knappt till ungen. ahha. ja..men vi fikade väl och sånt..nu sitter jag på gårn. hade inge bättre för mej. så elin joina mej. kalas de! så nu sitter vi och diggar musik vi! kööng. ska väl busa mäna lite ikv jarå. kan skriva mer när jag kommer hem! hörs hej!

stackars jocke!

nu har jag nyss tryck i mej lite av mammas ASGODA kycklingwook. ni anar inte hur go den är!?!? sjukt gott. aja..

jag är så enormt sugen att åka utomlands nu..även fast de bara va några månader sen jag kom hem från turkiet..men ändå. skulle inte tacka nej att åka till sommarn igen. de va så himla mysit. plus att jag vill ju använda min nya lila resväska ;) så jädra snygg! så ja. blir att spra pengarna nurå! hahah. sen får vi väl se rå! hoppas kan man alltid!

åh..tkr så synd om jocke. eriks kusin. haha han har brutit lillfingret! HUAAA. haha.


knas..

ja..allt blev knas igår. så jag va inte så bloggsugen som ni märkte. tur jag har emlan som alltid är först på plats när det gäller bloggning! så hon röck in ist för mej!

men ja. löste sej iaf. som tur va. enormt glad att ni gjorde som ni gjorde. lärde mej något som jag aldrig hade kunnat kommit på själv. så ja..jag älskar mina vänner, grymt mycket.  så nu ska de bli ändringar i allt, så allt blir bra!

inatt låg jag och vred mej alldeles för mycket. behövde släppa allt. så jag gick upp. kollade mej i spegeln och tog fram min snedbena igen! får se hur länge den stannar där. ville bara göra en liiiiten förändring. så jag gjorde ett! men ja. nu ska jag göra mej klar!


GRATTIS CALLE KULA!


tokissssssh

JUSTE!!!

visst var det väl tur att jag röck in som värsta extra bloggerskan när jullan/julianus inte var sådär överdrivet bloggsugen?? ;)))
säg ja!!!!

hewj påhh ewr

heeeeeeeeeeeeej!!1!!11!!11

emlan in tha house! ;) ;) ;) ;)

ah. som ni vet är min blogg lite.. eller akej, mycket ovacker för tillfället. så gå inte in på den. bara för det kommer alla göra det nu. skyll er själva. ni väljer själv att möta helvetet som finns där ;) ;) ;) ;)
tjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. (inte hälsningsfrasen) har vällan inget vettigt att skriva förutom att jag och jullan eller julianus, kalla na va ni vill vettja, men jaja. hur som, vi borde umgåsas någen dag. tejp. nu ska jag hitta på nåt annat istället för att skrämma bort alla julias läsare ;)))))))

jag tycker om flörtgubbar ;) ;)
bäst jag slutar göra dom. men ah, vi säger hejdå därååå!!11!!!1!! ;)


..

inte ett dugg jävla bloggsugen. hejdå

träningssugen

sitter hemma hos momma nuja. jag..själv gick hit! så fucking bra gjort av mej! eheheh. min hasduk gick från svart till vit..typ. hahaha. askallt. men de gick! så vi har bara myst här i soffan och kollat på skärgårdsdocktorn! mys de. snart kommer momma hem från jobbet åxå. då blire att hjälpa na med maten. de gör jag typ jämt nu för tin! kult ju! så de ska jag göra om ett tag. sedan tror jag att jag och gina ska träna! inte för att jag är sugen på fotboll men GRYMT träningssugen.. så jag tror jag tvingar ungen med på den. hoppade de blir styrka/kontidions träning. HAHAHHHAH assugen på de! men jaja. nu ska jag kika lite på datorn ja! hörs väl senare ikv!


mina söta små pinglor!


svar

tova om gott nytt år!:
fasen vilken snygg bild påre jullangullan


SVAR: hahahahahah aha.. a tack!

hockey

dålig bloggerska har jag varit idag! fy skäms..typ? aja. men har laddat hem i rymden finns inge känslor nu iaf. lär ju se den sen. har nyss kollat påhockey. ahha malin sa åt mej näre va 4 min kvar av sista perioden..men vafasne. visst kom man in i matchen!

nu sitter jag och laddar ner skype. hahahaha. vet inte ens om jag kan ha de? tror iaf att jag har mick i datorn. får hoppas på derå. aja..ska se film nuja. hörs hej!

filmkväll

har inte haft tillgång till datorn idag..vaknade 11. va med ungarna så mamma skulle få sova..sen fixade jag mej och mötte hanna. så jag har vare med henne hela tin typ. vi har bara pratat..vilket vi alltid gör! väldigt skönt ibland. nu ska jag snart äta sen far jag till hanna igen. då lär vi gå på ica och köpa lite nötter och tjoffs så kör vi på filmkväll! awesome. aja. skriver mer sen. hörs hej!

hejhejhejhejhej rubrikfan

har suttit och smsdiskuterat med brudarna om att ha en tjejkväll! men nu är de typ bestämt! blir middag på torsdag! skulle jag tro? aja nåt sånt. kommer nog bli awesome!

a men iaf. imorgon ska jag nog vara med hanna! längesen nu..vi lär väl hitta på någe om vi har tur! de gör vi ju oftast. haha. aja. får se hur detta blir imöra. hörs!

ljuva badkar!

jag funderar på om jag kanske ska ta ett varmt skönt bad senare ikv? tända ljus, musik och mobilen. åh. tror nog de blir så! fifasen va mysigt de lät. ångande hett vatten! grejer de!


en tripp på stada

dålig uppdatering idag! jag vet..men jag har varit på stan hela dagen så ja..

vaknade 11. snoozade lite. hehe. gick upp. funderade på om jag skulle dusha eller inte. till slut hade jag funderat för länge så då skulle jag inte hinna. haha. så jag fixade mej. hade en riktigt dålig hårdag..men de gick bra ändå..sen gick jag till bussen. så kom mallan dit. så for vi in till stan. rätt lugnt ändå! vi hade askult. emma träffade vi åxå! så självkalrt fick hon gå med oss! lilltösan. sen efter ett tag skulle hon hem så de blev det jag och malin igen! skrattade som satan! gjorde massa bus. HAHA dog lite. sen innan de skulle stänga satt vi vid charm och kollade när mallan spelade spel på mobilen sin. hahah fasen va kul de va. pinkade lite i trosan då. heheh ops. a sedan skulle vi ju ta 16.25 bussen hem! men tammefan att vi kollade på fel tabell! HAHHAHAHA så då fick mor min komma och hämta oss. hon ville inte att vi skulle vänta tills 17.15. så ja. hon kom hon. välli snällt morsan! stjärna i kanten till dej! sen a nu har jag ätit lite mat. nu ska jag visa vad jag köpte med mej hem!


blusen som jag har kollat på SÅ många gånger! nu tog jag mej i kragen och betalade till kassörskan! värt ett! så snygg.

assexig bh! HAHA! ashärlig iaf! dock en kupa mindre än jag brukar men kan ju ändå ha den så! trosorna hör inte till men dom köpte jag med! så söta!

ja..de va mitt fynd de! nöjd som attan! blusen vill jag ha varje dag typ. sååååå fin. love it! aja nu ska jag kika lite på datorn! får se vart kvällen tar mej. kanske bara blir en hemmakväll? inte illa pinkat!


KOMSI KOMSIII

ÅHHHHH VILL BARA HA HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN...KOMSI TO MAMA

mina nyårslöften!

blir bara tvungen att säga att de stiger med besökare för mej nu! riktigt roligt att se! kalaskul! fortsätt..tkr jag då!

men iaf! de va någon som ville veta om jag hade något/några nyårslöften..och visst hade jag de!

* för det första vill jag bli bättre som person. våga testa mej själv på ett helt annat sätt än vad jag har gjort. våga göra misstag osv. kunna vara mej själv och trivas..inte känna massa tvång och sånt.

* ta tag i min vikt! fyfan säger jag åt mej själv. visst..alla säger att man ska vara nöjd med sej själv hur man än ser ut. men jag trivs inte bra i min kropp just nu. jag vill få bort mage,rumpa och lår. eller få bort och bort. jag vill bli mindre. inte banta. utan gå ner och må bra av det. jag ska inte ha nån hängbuk till sommarn inte. tror jag ska tvinga mamma att ge mej godisförbud? kanske vore nåt de. hmm..

* skaffa pojkvän. hihihi. något som jag har längtat efter ett bra tag nu. att veta att man har någon att mysa med. som man trivs och kan vara sej själv utan att den dömer en. utseendet för mej är inte de viktiga. utan de är hur han är som person. så ja..bäst jag börjar flörta lite nurå! hehe ;)


2011!

hejsan! eller hej? aja. hejsan!

igår hade jag väldigt roligt trots allt! inte för att jag hade förväntat mej nåt annat men. haha. a men for till malin vid 8. så vare jag,malin,linnea och madde där. vi lyssnade på musik och busade. lite vi skrattade! de va skoj. sen höll vi på sådär ett bra tag. blev riktigt varmt där inne. så då tänkte jag att jag skulle gå ut och lägga cidern och linneas vin i snön! alltså alkoholfria grejer såklart! a sen gick jag in igen. fifasen va varmt de va där inne! vid tio-halv elva kom johanna! så sen närmare halv 12 gick vi ut. till statiol. hade med oss drickorna. AHHA fint. a så va vi där. fredrik kom åxå. sen fick inte jag upp korken på flaskan min. så stod fredrik och skrek va jag skulle göra. han bara skrattade åt mej..för inte fasen fick jag upp den heller. a men till slut hade jag skruvat upp lite av den. sen skulle jag ruska så de panga till lixom. men de ville inte skumma upp så jag vill typ våldsskaka. då skrattade alla åt mej :( heheh. men till slut så! sen va vi där till typ halv 1? sen gick vi hem. myste bara. typ ja. de vi gjorde. va roligare än de lät! inga bilder knäppte jag heller. smarta jag! menmen. alla vet ju hur raketer ser ut! och även vi! haha. men nu ska jag ner och mysa med min familj! hörs hej!

RSS 2.0