Mobilblogg

Sitter nu i bilen och är hungrig. Fast jag åt en riktig ordentlig frukost. Nu ska vi snart äta lunch på donken. Mums. Innan vi åkte for vi förbi thule för att säga hejdå till mormor, eller de va jag som ville de. Så jag kramade henne riktigt hårt, alice mös jag hårt med. Va riktigt jobbigt att lämna dom. Hade en klump i halsen när jag hoppade in i bilen, även om de bara är en vecka, men ändå. Så läser du de här så älskar jag dej mest mormor <3 men nu ska vi äta. Puss hej !

hejdå kära läsare ♥

nu är jag vaken, kl är 8 och jag är klarvaken! fasen va kul! alla är nervös utom ester för hon fattar inte att vi ska åka typ. haha. jo men hon vet att vi ska till turkiet men sen inge mer typ. sötis. väskorna är klara och vi har vägt dom. min va lätt. 5 kg. heheheh. aja men nu ska jag klä på mej och de. vi hör om en vecka kära läsare. hare så bra nu! hoppas inte vädret är så tråkigt, så ni får sol. hehe men nu MÅSTE jag fixa mej. hejdå bebisar♥♥♥♥

kanske skriver när vi är på arlanda!

pepp

nu har jag ätit och duschat. rakat benen hann jag göra åxå. riktigt mjukisar till ben nu! och nu fick jag byta resväska IGEN, till den jag hade först för mamma hade tänkt lite tokich. men de går ju de med. nu är jag så pepp så ojojoj. kan ju alla på träningen bekräfta! heheh. men ja. hanne den sötnosen, kommer sakna henne :( emilia och alla andra med. menmen nu ska jag njuta så in i vassen av denna semester. helt klart. gud va jag längtar! hehehe men nu ska jag klä på mej och sedan mysa. kanske kan blogga påväg ner till stockholm hörs!

snyggpakort.se

skolan idag gick rätt segt.. men den va rätt rolig. på so:n hade ami med sej sin lilla algot, satan va söt han va! charmtroll som malin sa! assöt. a sedan har vi haft idrott och es osv. knäppt kort gjorde vi nyss med. ASFUL! ser ut som en biff. riktigt biffig. hövva. jag som trodde de va lilla, men pyttsan. fuccck. aja, ännu ett år att bjöppa sig på. fasen! juste vi skulle ju välja elevens val åxå, blandat med 9:orna. dock gillar jag inte killarna där. menmen. hade velat spela innebandy men alla killar flög dit så jag sket i de och gick till ingela med bild och keramil eller va de va. lät riktigt kul de med! många jag gillar tog den med hehhe. hanne tog du bild? om du inte gjorde de hade jag velat att du gjort de!<3 sedan blev de lite kramisar. tom av killarna. gulligt! aja..känns konstigt att de är just JAG som ska åka..har alltid varit den som sagt hejdå till mina vänner..men inte nu inte! hehe pirrig. lääääängtar. men jag kommer sakna några..speciellt mormor och alice <3 för de är ni som har den största platsen hos mej iaf...<3 sedan har jag ju mina bEsta, hanne och emilia<3 puss på er mina kära vänner <3 nu ska jag byta resväska åkå D: mamma sa att vi sulle dela för hon har en mega väska så tar vi miniväskan till bagaget ;p ahha hejdå! hinner nog skriva imorgon bitti! om inte ikväll åxå!

snusktjej

åhhhhh. dampis. hittar inga fina kläder tills imorron. i värsta fall tar jag de jag hade i måndags. inte okej direkt. haft den tröjan 3  dagar isf. fast tvättat den solklart. men ändå. hövva. får väl se tråkig ut om jag inte hittar en underbart fin tröja. då skulle jag bli glad. menmen. va gör man inte. då vill jag antingen ha mina boots eller mina höst/vinter skor till som jag bara älskar. men jag vet inte. får se. så va berädd på en tråkig äcklig tjej imorgon. då är de jag. MEN nu ska jag fortsätta leta efter under!

suntrip

så..är klar. men inte med allt. hunnit packa lite. men lite till ska i men de måste jag ta imorgon. städningen blev inte så hemskt lyckad. he-he hade ingen lust helt enkelt. men fick bort de mesta. nu ska jag göra engelskan sedan ska jag ta duschen nu kommer allmänt tråkigt bilder!


före!

efter he-he!

typ all packning..lite mer ska i!

den här skönheten följer med mej på resan! ha-ha


sista rycket!

hallå!

har varit hemma ett bra tag, men jag har läst bloggar så därför tog de tid innan jag blogga. men skolan idag va helt okej, som vanligt då. allt flyter på. hade fördiagnos på matten, och de är ju SÅÅÅÅÅ bra att jag och matte går ihop <3<3<3. pyttsan heller. gick sämst så vitt jag vet. menmen. imorgon är de sista dagen. hoppas den gå fort. hehe. nu ikv är allt tråkigt kvar typ:

*städa rummet
*måla naglarna
*packa
*göra engelskan

men går nog fort om jag bara vill. om jag är klar i god tid kanske jag går och kollar på 96 matchen. om de är någon som vill följa med. hör av er isf! men nu ska jag städa, lägger in för och efter bilder.

alice ♥ julia

kom nyss hem från mormor. myste bara på. alice blev galen som alltid.♥ hehe. och jag som skulle vara duktig att ta med mej spanskan till mormor för tova skulle hjälpa mej, men de sket sej ju. så nu måste jag läsa igenom hela tapasboken för att kunna hitta de jag söker..i värsta fall får jag göra imorgon på skolan. men de lät ju inte alls bra. så ska nog försöka igen. duscha och ta fram kläder ska jag ju göra med för den delen. och imorgon blir de ju allt kul! JAG FÅR PACKA VÄSKAN! tjihoo. inte fatt de är mycket då men. de är alltid kul att packa! tänk..3 dagar! fattar inte. HE-HE hejdå!


piggelin skulle inte skada

kom nyss hem från skolan. helt okej dag, hade nog varit lite roligare om jag varit pigg. men de va jag ju solkalrt inte. fast jag la mej rätt tidigt igår. men de är ju första veckan så de kommer nog! tror hanne bebis va lika pigg som mej. hehe puss. annars har jag pluggat som en häst idag rent ut sagt! matten gick strålande även fast de va första lektionen! kändes skönt. nu är de bara att fortsätta samma väg. hade ju första spanska lektionen idag med karin. verkade väldigt snäll och bra att lära ut. hoppas hon fortsätter så som hon visade sej idag. annars ska jag nog bara göra läxa, en avklarad 2 återstår om inte mer. jo juste jag ska ha med mej svenskan på resan.
kemin gjorde jag igår, idag gör jag spanskan och imorgon gör jag biologin. blir bra de! snart ska vi till mormor och gratta gina som fyllde år igår. mysigt. ska vara med alice ja. och mormor. hehe. ska fråga tova om hon har nå fina kläder som jag skulle kunna låna på fredag när de är skolfoto. annars går jag naken. de skulle ju vara enklast. nejmen jag bara skoja. hittar nog på nåt. men som sagt nu ska jag göra spanskan så jag får gott intryck på kariin! hörs ikv

karin, hoppas du är bra annars!!!! *ironi*

blir lite snabbt inlägg såhär på kvällssidan. matchen gick riktigt bra, vann med 6/7-0. en asist. men jag spelade dock inte så bra. de spöregnade ju och jag frös som om jag vägde 30 kg. hövva va kallt de va. så jag gjorde inte så mkt. hehe. menmen. imorgon blir de första spanska lektionen med karin, troja hon hette. hoppas hon är bra. och lär ut lite bättre än antonio. men vi får se imorgon. just nu håller jag på att välja kläder inför imorgon. svårt at hitta bra kläder nu när man typ bara har sommarkläder framme. men visst kommer jag hitta nåt. tror de blir jeans och en tröja, antingen blus eller vanlig. vi fållan se. men nu ska jag fortsätta. sedan blir de mys vid tv:n hörs imorgon!

mappas!

skolan idag gick bra! känns som jag börjar komma in i de. nackdelen är att vi inte fått mappar än för dom har fastnat nån stans. haha hatar att vara utan mappar;p menmen dom kommer ju. fick ha första so-lektionen med ami. verkar väldigt snäll och lättsam. sånt gillar vi. matten gick åxå bra. fick välja mattebok. tog grön..vad annars? är ju inte så jättebra på matte så jag ska verkligen kämpa på med den nu. alla andra tog röd. typ. men jag står för grönt! hk hade vi ju med! fick göra vår egna lunch. mja.. godare pastasallad har jag ju ätit menmen. brödet är ju riktigt gott för de brukar vi göra hemma. ja svenska och engelska med malin.♥
sedan har de inte hänt så mkt mer. de är sådant jag kommer skriva om nu typ..heheh skolan. kul. men de är ju de jag gör på dagarna så ni får nöja er med de!
känns skönt åxå. att veta att hanne och emilia är där och vill prata på rasterna. inte bara klassen, vilket åxå är kanonbra! men ja. nu ska jag äta för sedan har jag träningsmatch igen. kulkul! i regnet dessutom! tjiho! men nu måste jag äta skriver senare!

grattis

grattis robban och gina! hoppas ni får en kanondag! .♥

...

mår dåligt av att veta att du snart ska försvinna...

alltid i farten...

ska snart på träningen. hehe. jag har börjat packa, fast jag inte skulle. måste nog packa upp de jag packat. flera dagar kvar ju. men heter man julia mårtensson så är man ju alltid i farten. fast moder min har packat. men hon har sin anledning. nej nu ska jag ta på mej kläderna hörs!

första skoldagen avklarad

kom nyss hem från skolan, första dagen avklarad, lätt! men ja. jag va väldigt uppspelt för dagen. ville träffa alla! haha. malin hade en liten kula på magen :( till jul..sen typ inge mer. jag dööööör. åh.
men iaf, så har dagen varit dryg men ändå lite rolig. dryg för att de fanns inte så mycket att göra så de blev rätt mycket rast och så kallad "mingel" hehe. började med att träffa klassen och malin. glad jag blev! så vi pratade lite och gick igenom shemat. hövva vilket komplicerat även fast vi hade ungefär lika förra terminen men nu så.. jaja kommer väl in så småningom. vi gick ut för invigning. pratade bara med kompisar så jag hörde inget annat än att vi skulle få en ny rektor. hehe. sedan fick vi fika och skåpnyklar. STORA skåp fick vi. ingen nyhet men väldans va skööönt. a sedan har vi inte gjort så mycket mer än att min grupp hade kemi. men de gick rätt snabbt. fick sitta bredvid tysta angelika. och jag som surrar som erik typ. aja. sedan fick jag ett sms av mamma att hon va på ica, hon såg mattias larsson från takida där. så jag skyndade mej dit. hann se han. snygg eller vad? hää. aja. på fredag har vi skolfoto D: vad ska man ha på sig? kommer väl bli lika snygg som alla dessa år. hövva. ska ta och kolla på vad man skulle kunna ha på sig. lika brare. hörs efter min träning!

beslutsångest!

NU har jag och ester duschat? haha kl är över halv 9. menmen. och nu hat jag beslutsångest. mamma sa att de skulle bli ganska varmt imorgon.. jag tänkte ta på mej långbyxor och tröja? tänk om de blir stekhett. då blir jag en ångandes lök. de gillar vi ju inte.. vad ska ni ha på er? jag vill ju inte direkt komma i klänning på morgonen , då dör jag. haha hur ska jag göra, jag vill inte heller komma i mjulostrekvarts byxor, nej hövva. men nu ska jag smsa folk ja. hörs imorgon!


storshoppen

imorse när jag vaknade va jag så trött så jag orkade inte blogga. sedan när jag väl vaknat och slagit på min sega dator smsade tova att dom snart skulle hämta mej för vi skulle till birsta, de va bara att hoppa i kläder och sätta upp håret för de såg skitit ut hehe. följde mest med tova så hon skulle ha sällskap. hon hade ju som sagt 1000 kr som hon hade fått av robin. hon handlade som inibomben hon. men fina kläder köpte hon. själv stor shoppade ja! för min del bidde de en nyckelring till skåpnyckeln. visste inget annat jag behövde. så ja. nöjd ändå. sedan när jag kom till bilen så skratta mormor åt att jag hade storhandlat. tösen min. haha sedan for vi och åt. så där blev jag ju av med lite pengar med. vill inte att mormor ska bjöppa inte! sedan följde jag med dom hem. myste på. sedan gick jag,mormor och allan ut på prommis i skogen, myspys.se, såg skogen största spindel åxå. hövvaligen. när vi va mitt i skogen ringde ulla och frågade om vi ville komma och fika, så när vi gått klart hämtade vi bara gina för hon hade kollat på robins match, så for vi till ulla. vi pratade lite om träffen igår, och vad vi ska göra nästa gång. hoppas de blir klippkurs. för de vill jag åxå lära mej! hehe sedan tränade jag och gina agillity med alice. superduktig! sedan tog vi ut angi så dom fick busa lite åxå. sedan for ja hem. väldigt trevligt har vi haft de! och imorgon börjar skolan ÄNTLIGEN! pirrigtjej.se hehehehehe. men nu ska jag läsa bloggar sedan fixa lite inför imorgon! hörs

bästamomma

dåligt med bloggen idag, men de har sina ursäkter. jag sitter och fightas med sebbe. jag vill prata med micke men han vill att vi ska gå ut. hehehehhe. nejmen ja. tror moder min for till momma och hämta resväskan som jag ska låna av bästamomma. puss.

och en sak jag inte fattade emilis. haha varför skrattade du åt mina naglar ;p? va dom fula ahha? har suttit och funderat på de ett tag nu. haha JAJA.

jag vet ikke va jag ska skriva för jag är trötter. hälldin skulle försöka vara rolig åxå. att min ledighetsansökan hade avtalats eller va hon skrev. tokmalin. men ja nu ska jag banka på väggen tills sebbe får hets påmä! hörs


bajsningen

kom nyss hem från en kanon dag. vi hade ju först match mot sidsjö-böle. dom gjorde 2 väldigt snabba mål, vilket gjorde oss mer taggade. så vi tog igen på rtp 3 mål? sedan gjorde dom ett till och vi ett till. så resultatet blev 4-4. va en riktigt bra match. 3 assister vilket jag är nöjd med. och så fick jag träffa stina. de va länge sen! kuligt. sedan åkte jag och mormor lite fort till timrå för vi skulle ju på pumiträff. vi fick mat med desamma. gomat verkligen. hette typ skomakarlåda eller nåt sånt:P men gott va de. sedan gick vi ut med hundarna och körde nå övningar och träning. fört nåt med rallygrej, som jag tyckte va småklurigt. tur att jane är så snäll så hon följde med mej och visade lite hur man skulle göra, då gick de bra. typ. men de är ju för att vi har alice. sedan tränade vi agillity. de va ruskigt kul! alice va duktigt med allt även om hon inte gillade tunneln. men hon gick genom den med! sedan träffade vi ju massa andra pumisar, assöta! haha. sedan gick vi in och fikade och pratade. jag blev dödstrött efter att ha klivit upp 7. så jag mormor alice jane och krusa gick på en promenad och pratade. väldigt intressant med tanterna! man fick lite att fundera på. hehe puss mormor<3 men nu ska jag äta grillidill mat. mumma. efter de måste jag nog bajsa efter all mat och fika. hövva. vi hörs efter bajsningen!

surmök hehe

kom nyss hem från träningen. gick bra, men jag va lite trött och sur :P haha mår dåligt efter en sådan träning när man varit sur. tror inte att tomas och mats gillar mej så mkt när jag är en surmök. hehe får bli bättre på de! men imorgon är de match. mycket härligt. längtat som en prupp! jag ska spela som aldrig förr. hoppas ja. haha. men nu ska jag packa de sista och sedan far jag och myser med alice och mormor<3 askilas. vi hörs imorgon efter allt !

klagbärta

har duschat. i hetvatten. tänkte att smärtan kunde gå bort och de gjorde den..för stunden. nu är den tbx. men ja. jag måste ändå träna. mamma sa att man ska träna bort den så jag satsar på träningen även om jag heldre velat gå med tova på bista. men vi skulle se om vi kan göra de imorgon. kanske. jag vill ha en ring som malin hade köpt på h&m. riktigt snygg. hehe men vet inte om jag ska köpa nåt mer nu innan turkiet. är ju en vecka kvar bara. 1 VECCCCKA! herregudarns. nackdelen är att jag blir borta från alice♥ hövva. får ta med mej ett kort på henne. hehe är borta en vecka men va fasen, vem bryr sej. jag älskar ju henne och dom man älskar får man sakna. igår när vi va hos mormor va jag bara med alice. vi gick inte ifrån varann i 5 min. sånt kallas kärlek för mej.♥ hehe tur att jag ska dit ikv igen. för vi har match imorgon för er som inte visste de. mot sidsjö-böle. känner på mej att de blir en riktigt skön vinst! om ni skulle vilja kolla på den är de bara att skicka ett sms och fråga. sedan direkt efter matchen far jag och mormor på pumi träff i timrå. kameran kommer vara med. allan brallan ska få busa lite med dom andra pumisarna. myspys. men nu ska jag hitta på nåt. hörs kanske ikv!
 

painnn

hej träningsvärk! åh, asjobbigt. låren och armarna är värst. får se hur de blir med träningen ikväll. eller ska man träna bort de ? vi har ju match imorgon med. vet inte hur jag ska göra. återstår att se. men nu ska jag äta frulle så hörs vi sen.

hej lira

glömde skriva att vi fick våra turkiska lira idag. såg ut som leksakspengar. haha kan lägga upp bild imorgon. lite man längtar. 8 jäkla dagar. hövva. nu ska jag till min älskling!

himlabadet

hej hopp!

idag va jag, emilia och hanne på himlabatet. haha riktigt kul har vi haft, dock skodor och händelser. men vi har åkt alla kanor. hövva, ena va ju nå fruktansvärt hemsk. så den åkte vi då inte mer. sedan åkte vi en svart ene som man skulle slå på lampor. vi åkte alla tre samtidigt fast man inte fick de? men vi såg små tjejer som gjorde de så varför skulle inte vi få då. hehehe men vi åkte mest den stora gröna med ringarna. gjorde lite småont i armbågarna och knäna. den va lite brutal men kul. strömen blev en kärlek för mej, jag älskar den i övik med. haha askul, fast emilia tröttnade ganska snabbt på den. men hon följde med ändå, hehe. träffade moa i min klass och erik från innebandyskolan. HEHEHEH don´t even think emilia och hanne! a såg att de va en kille som älskade michael jacksson ( stavas de så ahah? ) för han dansade minnsan i vattnet. HAHAHAHA.
just nu är jag så himlans less på trappor, de är typ de vi har gått på hela dan. trappor,trappor och mer trappor. så nu sitter man med träningsvärk så de skriker om de. härligt de. trött som ett svin är jag med. så inlägget kan vara lite sluddrigt. men de är vi nog alla tre. men kul har vi haft i ca. 5 timmar! tur de. men nu ska jag se klart på gif matchen som går på televisionen. hörs imorgon!

svammel

dåligt med bloggande igen. kommer bli de veckan ut. för nu är de få dagar kvar. då lever jag fullt ut!men iaf va jag med malin och hanna. vi har gjort glassen. dock förstörd. tog ut bananerna då dom inte va klar. kan berätta att skalet ska vara brunt för då är den helt frusen hehehehhe. a men sedan har vi typ bara kollat på när killarna hade match mot essvik. sist vann dom, nu en STOR förlust. typ 7-8-0 . a men sen har vi typ skrattttttttat och lekt. orkar inte berätta.hehehehhe, sitter och pratar med otto. saknar han! menmen han kommer väl så småning om.
har man världens bästa mamma så har man. även fast de är 9 dagar kvar tills vi åker får jag en hundralapp att åka till himlabadet med hanne och emilia. då har man ordentligt med tur kan jag ju säga. jag älskar dej mamma <3 dåligt inlägg men de kan vara så ibland. vi hörs imorgon !

ingen rubrikish!

nu är jag duschad. luktar smarrigt! i dagens läge tror jag att jag ska umgås med malin och hanna. malin skulle dock till bista eller stan först, så hon kommer hem senare. saknat henne faktist. inte varit med henne nå mycket alls!  men nu! hehe. något vi måste göra är bananglass! helt ärligt. mumma. hehe. hoppas ni prövar den!!!! men nu ska jag klä på mej littan kläder. vi hörs sen!

HÖVVA!

HÖVVALIGEN! vilken dröm jag har haft inatt! jag, emma,malin och jennifer skulle resa, men vi visste inte vart. så vi blev tvungen att gå på loppis här vid mej, de lilla gula huset innan man svänger in till tallskogen. a för vi skulle kolla om dom hade resväskor. vi hittade stora spindelmannen, fast emma hade så små kläder så hon fick ta den lilla.a sedan skulle vi till posten, för dom hade tydligen ett rullband nere under marken som man kunde åka med. för då visste vi inte vart vi skulle komma. när vi kom fram kom vi till enköping. då tog vi ett billigt flyg. men dom fick inte säga vart vi skulle. vi åkte i typ 10 timmar. vi dog nästan. nejmen malin hade med sej monopol troja de va ? haha när vi väl kom fram kom vi irak. mitt i krigen. jag höll på att dö. dom hade pistoler som va ca. 1 meter. emma blev skjuten först för hon såg en panda mitt på gatan. och då skulle hon försöka rädda den. men då kom en man med getskägg och sköt emma. jag tror att jennifer stog och skrattade då. kom inte ihåg varför. om de inte va för att då skulle hon få följa med thomas till USA, nu när emma va död. jag och malin skrek och grinade. de va så hemskt. sedan dog malin. hon fick typ ett bowlingklot i ryggen som gick rakt igenom henne. då klättrade jag upp i ett träd. jennifer stod kvar nere och sjöng, natteravn med rasmus seebach. jag sa åt henne flera gånger att komma upp men hon sa att hon inte ville. då vände jag bort huvet för att se va de va som hände bakom mej. när jag sedan skulle ropa på jennifer va hon borta. samma getskäggsgubben hade kidnappat henne. jag blev så jäkla arg så jag tror jag hittade en grov pinne och slog upp den mitt på jonko. jag trodde jag hade räddat jennifer men nej, hon va redan strypt med ett rep. då ville jag åxå dö. precis va jag gjorde åxå. fick en yxa i bakhuvudet så jag tuppade av. HÖVVA!!!! jag vaknade kallsvettig vid 6 tiden. de va så hemskt så ojojoj. jag brukar inte drömma mardrömmar. men den där va brutal. kul att läsa va ? nu måste jag duscha!

bananglass i stora lass

heheh vetni va jag gjorde när jag kom hem! måste bara dela med mej de som ett bra, nyttigt tips!

BANANGLASS!

*lägg ca. 3 bananer i frysen, med skal.
*låt dom ligga i ca. 1 timme
*dela bananerna i rätt stora pengar och lägg dom i en mixer
*spill i lite mjölk, ca. en en dl om inte lite mer.
*mixa tills alla bananbitarna är mosade
*sedan är de bara att äta!
*(man skulle kunna tillägga tex:vanilj eller kardemumma i glassen om man vill)

hehe tur man är vaken om mornarna så man kan se på kock program!

gobilder!

förlåt för att ha bloggat dåligt nu i nån dag. men jag va med johanna westin idag, vem orkar bligga när man är med en vän? aja iaf har vi bara myst. vi började med att gunga och prata. sedan solade vi. bruna och fina! sedan åkte vi och badade på rännö. haha kallt i vattnet vade! HÖVVA! men vi hade riktigt roligt. haha. sedan solade vi lite till. blev ännu mer brun. nä nu tog jag i. blev inte alls brun. haah. a men sen gick vi på dannes och köpte korv?!? mumma. sedan gick vi på preem för johanna skulle ha tuggummi. köpte jag lite krams jag med. för jag hittade pengar i väskan min! tur man hade då. a sedan gick vi hem för att äta middag. bidde biff och pärer. muma. sedan bytte vi om för johanna skulle ha hemma match på a-plan mot njurunda. jag va med alle då. vi satt och pratad och skrattade. sedan till andra halvlek kom joel och calle åxå. då pratade dom på om allt mellan himmel och jord. killsnack helt enkelt. a men dom spelade riktigt bra och vann med 2-0. väldans kul. sedan pratade jag med alla tjejerna, sötisar<3 sedan for jag hem. ska berätta i ett annat inlägg va jag gjorde. HÄHÄ. nu ska jag bjöppa på gobilder!




älskling here i come <3<3<3

här sitter jag, lite småchokad. vill inte gå in på vad. men jag är glad över de samtidigt små bekymrad. aja hade ju träning föut, vi skulle rösta vilken vi ville ha, jag och emilia tisslade lite.jag sa att jag skulle ta hon..för emilia hade sagt att hon inte ville bli iaf. haha så jag röstade på henne, lillbebis. men de blev hon iaf. glad över de. får väl se hur de går. kommer nog gå kanoners. i övrigt tyckte jag att träningen gick väldigt bra. för både min och lagets del. alla va duktigt idag. sedan blev man ju lite smådissad, på ett jäkligt fult sätt. men de bryr jag mej inte om just nu. vill inte ens. men JAJA. känner nu hur himla mkt jag ska jobba i skolan och verkligen kämpa så tårana sprutar. jag vill kunna välja de jag vill sedan. de är mitt mål just nu! he. lät kanon de. men ja nu ska jag nog se om de är nå jackass eller nåt. skulle verkligen behövas för min del nu. HAHA. a men nu skah jag lägga mej I min älskling. kommer nog bli ytters mysigt. hörs imöra köra!

träffade..

glömde skriva att på birsta träffade jag min kära vän hanne som äntligen är 14 nu! väldigt glad blev jag när jag såg henne! hövvaligen. hehe puss

vilken dag

förlåt för att jag inte har bloggat idag, men vaknade af nio. måste börja kliva upp tidigt nu för att orka med första veckan i skolan. a men så jag gjorde inte så mycket efter de. sedan bestämde jag mamma och barnen att vu skulle åka till birsta för att kolla på solhattar. melker hittade en fin. ester skulle få låna av sofia och mamma sa att hon hade nåt hemma. själv hittade jag ingen. men tror jag tar en keps bara. enklast så. måste kolla om jag har nån bara. men fick iaf med mej 2 par trosor. ett par vanliga och ett par bikini. nöjd med de! sedan när jag kom hem gjorde jag lite fika så for jag till preem för att möta emelie olivia och julia. men då busade cykeln så kedjan hoppade, både jag och olivia försökte sätta tbx den men nejnej. så ringde mamma , hon ringde till morfar. som tur va han ute och åkte med pelle. och pelle har varit en cykelmekaniker typ eller vad morfar sa. men han fixade den åt mej, vädligt snällt! sedan cyklade vi till kvällsjön och badade. vi bestämde oss för att vara på flytbryggan med väskor och allt för att kunna fikapå den. tänkte inte så mkt mer på de. så vi va där ute på vattnet och badade, solade och pratade. sedan när vi skulle börja packa ihop kom vi på att olivia puttat ner tunnan som ska hålla kvar bryggan. lite sisådär 20 kg. vi fick inte upp den. så jag och emelie började simma med väskan i ena handen. nog bland de jobbigaste jag gjort!!! julia hade en såda tung väska så vi lånade thors plastpåse att lägga väskan i så kunde den flyta lite. gick ju bra de. men hellskotta va jobbigt de va. så nu har man allt lärt sig en läxa. så nu är jag hemma. vilket innebär snart träning. HÖVVA. hehe men nu ska jag ut i solen. hörs!

kvällsjön

kom nyss hem från julia, jag åkte dit direkt när jag kom hem typ. hehe olivia va med åxå. vi badade i kvällsjön. jäklarns va varmt de va. dock blev de ju lite kallt för de va kallt i luften. men de va ytterst mysigt. sedan gick vi hem till julia. maya sjöng högt och tydligt så ojojoj. haha. sedan körde olivia och julia smakleken, julia fick 2 år gammal senap. mumma tyckte jag då. haha. ska dit igen imorgon med emelie. hoppas de är finväder. för vi tänkte stanna där en stund. låter kanon de. sedan är de träning. men nu skriker kaggen min. hörs!

i stödelöde

är i stöde nu, mättad i magen min är ja med. gomat! men nu har vi ätit och de så nu vill jag hem. vill bada. jäkligt badsugen nu så ojojoj. om en timme vill jag hem iaf. då har vi varit här tillräckligt länge. hövva.
turkiskan går inge bra, kan bara hej än så länge. men de kommer väl hoppas ja. heehe. men nu ska jag roa mej med bloggar. finns inget annat roligt i mina tankar än bloggar. så de får bli så.
tror jag ska få en ny plattis ändå. tur man har snäll mamma. kommer bli kanon de.
men nu ska jag göra mitt så skriver jag senare, får se vad jag hittar på! hörs!


haha sötisar tycker jag själv då.


turkiskajulia

här sitter jag och pluggar en gnutta turkiska. fast bara några fraser, men jag fattar inte vad dom har för ord?!? haha ni ska få se dom jag tränar på. kommer bli en höjdare på turkiska. helt klart. nejdå men nu ska jag plugga lite här på bloggen med!

hej-merhaba
god morgon-günaydin
god dag-lyi günler
god kväll-lyi aksamlar
god natt-lyi geceler
hur mår ni?-nasilsiniz
jag mår bra-ben iyiyim
vad är klockan?- saat kac
vad kostar den?- ne kadar
varsågod-lütfen
tack-tesekkürler
smaklig måltid-afiyet olsun
notan tack-hesap lütfen

dedär ska jag försöka kunna inom 2 veckor. kommer nog gå om jag pluggar.hehehheh  nu ska vi till stöde smsa tack!

glad som en lärka, heter de så?

tjatja bloggen!

hehe. nejmen ja. här sitter jag, glad som en lärka. min plattis small ju igår så fingrarna mina blev svart. R.I.P så mamma bad mej kolla på en plattis på elgiganten. hittade en ganska billig där. får se om jag har turen att få den. bara hoppas och se. HOPPAS. hehe nej nu ska jag inte tjata för de lönar sig inte har jag lärt mej. nog om de. sedan vid 4 ska vi till stöde och äta gomat. annars vet jag inte vad som händer. nu är de sista veckan av sommarlovet, då ska jag inte slappa, jag ska vara med mina vänner och leka så de kvider om de. hehe men nu ska jag göra mej klar för ingenting. hörs! grattis hanne <3

grattis bästa vän <3

idag är de ingen vanlig dagb för de är hannes födelsedag hurra hurra hurra, grattis bästa vän!<3

fyra år, mer kommer de bli! ha de bra nu på din dag, din present kommer i efterhand, jag lovar! <3

jag bara älskar bilden


LEDSEN

ledsen, min vita plattis small imorse, nu hoppas jag på att mamma har kvar kvittot, annar får jag ha min sunkiga applattis. inte gilla. hejdå. nu ska jag leka klart med tc!

kråkbajs

kom nyss hem efter att varit på stranden. eller ja, först åkte jag mommo och gina till sörfors för att kolla på lucksta mot söråker. men de va ju så otroligt varmt så jag blev en bränd korv efter de, fast vi såg inte hela, för mormor dog hon med. så vi bestämde oss för att åka och bada, vi ringde mor min så hon och barnben följde med dom med. åkte vid inger. kallt dom 2 första minutrarna, sedan va de apskönt.gina tog de som vanligt längre tid med, men sedan va hon som en vildhäst. så vi simmade ut till flytbryggan, full med kråkbajs men den va rolig den. men nu ska jag äta gomat. grillidill. sedan får jag se vad kvällen tar mej åt. kanske att jag kollar på filmer. lät inte helt fel de inte. men nu ska jag äta ja.

båtkväll

förlåt att jag inte bloggade igår kväll. men jag och mandi bestämde oss för att umgås. igen. och när jag skulle åka kom joel och jens från baksidan av vårat hus?!? så då cyklade dom med mej, sedan bidde de så att dom stannade med oss. helt bara sådär. vi bestämde oss för att hitta på mysiga saker. så killarna for och köpte grillkorv. sedan for vi hem till mandi, fick vänta en stund för lasse for och köpta gotta åt oss. väldans snällt om ni frågar mej. så vi tog på oss flytvästar, snygga enar med! och så rodde vi ut med mandis båt. sketa mysigt! vi åkte typ till nå mysigt ställe och grillade korv och godis.he. så vi satt där i lite mer än en timme. sedan for vi hem. för klockan bidde mycket. sedan cyklade jag hem. apläskigt, kom hem runt kvart över 11. men kul hade ja. orkar inte ladda upp någe bilder. dom kan ni se på facebook om de är så. tror mandi hade lagt ut några. aja, idag vet jag inte alls vad jag ska hitte på. får väl se va dagen bjöppar på. nu ska jag gå på nyckelringsjakt! haregött!

KALASKALAS














JAG BJÖPPAR PÅ EN SNÖGGING JA!


10 och 15

åt en riktigt god frulle imorse! fil och hårdbröd?! ja men de va faktiskt riktigt gott, fast jag har ätit de förut men de va nog år sen. och mamma fyller ju 35 idag, så de blir nog kalas här ikväll. annars vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. till och börja med så måste jag fixa mej lite. kan inte sitta här som en stinkande lök lixom. he. men ja jag kommer bjuda på lite bilder senare, både från tovas kalas igår och mammas. då blir de nog bara bilder. men de vet jag ju att ni gilalr att se, inte sant?
såg nu att de är 10 dagar kavr till skolan, längtan stiger. jag längrat verkligen. och de står jag för att jag tycker! och då innebär de att de är 15 dagar till turkiet. bara jag tänker på de pirrar de i magen. och antonia, hoppas du får de kanoners i turkiet! hihe. men nu måste jag ta mej en dusch, bara kroppen, för jag kom på att de är fotboll ikv så då tvättar jag ju håret. men nu ska jag blöta mej! hejs

grattis mammma♥

grattis mamma! hoppas du får en kanondag! puss ♥♥♥♥


latmask.se

äsch! jag tar de inlägget när jag blundat en stund. heheheheh puss nattttti<3

bajsnödig ene

hej vännerna mina!

idag har jag typ bara vare hos mormor, ska berätta lite mer om dagen, jag och gina började pyssla lite, städade och sedan bakade vi. asmumsigt. men ja. sedan kom mormor hem, stressig va hon. så jag tänkte att jag kan väl hjälpa henne. så jag tog tag i maten. de bidde my favourite. kyckling och bulgur. är godare än va de låter, gör man mormors blir de utsökt! mummmma. åt som en häst. sedan kom mamma med barnen. så efter jag hade ätit tog jag med mej alice ut på en prommis. då mötte vi herr orm. alice ville nog busa med herren. men jag vägrade. asäcklig ene. så vi sket i han. sedan när vi kom hem hade robin kommit åxå. väldans trevligt. sedan fikade vi och hade allmänt trevligt. sedan for mamma och barnen hem. och efter ett tag skulle robin och tova åka, så robin erbjöd mej skjuts, snällt tyckte jag! så vi pratade lite om innebandy. haha robin, vilken karl! a men sedan när jag kom hem va jag så akut bajsnödig så de va bara att springa på tjotta, otroligt va de kan vara härligt ibland. så jag passade på att duscha när jag ändå va van vid lukten. sedan hade jag så brutaltråkigt så jag och mandi bestämde oss vid 9 att vi skulle ta en kvällspromenad, gudarns va härligt de va. mysigt väder och trevligt sällskap. blev nöjd med kvällen.! juste mandi liftade med bussen, tror hon åkte gratis hem :P ahah men nu ska jag sova hööres! vänta ska skriva ett inlägg till! hehehhe 


pizza till frulle?!?

vaknade runt 10, hade sms från tova och gina, tova ville att jag skulle ringa när jag vaknat, hon hade varit i stan hos robin så hon va påväg hem med bussen och ville att jag skulle hämta henne vid busshålsplatsen i matfors, så jag lånade myskläder av mormor, hehe så jag for och hämtade henne. sedan när vi hade vart hemma en stundskulle tova beställa pizza till frulle? haha a så då åkte vi och hämtade den. sedan började jag och gina att baka negerbollar. sedan ska vi baka kladdisar till tojva. nyss kom jag och gina in. vi har varit ute med cyklara och plockaat hallon, fanns bara fula, blev lite besviken eftersom vi skulle använda dom till saften. tur att vi hittade hallon och blåbär i frysen då. mormor har allt hon<3 jag vet inte om jag kommer skriva så mycket idag eftersom vi ska fixa kalas för tova så jag skriver ikväll isåfall. om de inte slinker in ett inlägg. hehe. men nu ska jag mysa med tjejerna. hade som hanne säger i sin blogg!

grattis tova <3

grattis gos <3


klantisarna ♥

förut kom tova och gina en stund, haha kom precis ut ur duschen. men a så dom har varit här ett tag, nyss skulle dom åka och köpa godis, så när dom åkte satte jag och ester oss ute, då kommer gina springandes, då har dom vurpat med moppen, gudarns va rädd jag blev, trodde tova hade tuppat av eller något sånt, gina hade ont i armen och tovas knä är alldeles trasigt, så nu har robban plåstrat om tjejerna, tur de. glad att inget värre hände, men ändå. har fprtfarande hjärtklappning. hoppas ni blir bättre♥

duktig är man ju

nyduschad som jag är sitter jag här och bloggar en snutt. har nämligen städat mitt rum PLUS toan, fast inte så noga men visst är de rent och fint för ögat. he. sedan måste jag åka och köpa present till moder min, någon som har lust att hänga med? hör av er. sedan bär de av till mormor, har tänkt att jag ska sova där. nu hade jag tänkt måla naglarna, tårna med. måste ju se lite matcho ut! skriver mer om en stund, kan få se lite bilder från igår med! HÖRS!

mysmedemilia

de va ett tag sedan nu emilia åkte hem. men ska vi kalla de mysigt? jo de gör vi. haha vi har ätit två popcornpåsar, väldans gott må jag ju säga. sedan hann vi bara se en film?! konstigt. nä men vi såg typ notting hill. hihihihi men vi har skrattat pratat och bara myst på. nu har jag plaserat min goding till rumpa i stolen, ska snart förflytta den till tv;n. bättre liv har man ju haft men de är sexis. hehe något som emilia sa nu, vi lekte ju fotomodeller förut, blev några bra bilder, hon vill framkalla dom, de vill jag med och ha i typ ett fotoalbum eller i en stor tavla som man kan ha på väggen, vill ha med mina bästa. ska nog skaffa mej en sådan kamera tror ja. hehe. asballt ju! men nu ska jag läsa lite bloggisar.


ingen mening med rubrik

såg nu att hade haft 68 sidvisningar igår, och även höjt med läsare, mycket roligt, fortsätt så! hehe pussssss

kalashelg!

är nu hemma med mat i magen, fick inte äta hos mormor för moder min. kanske lika bra de, får man något att längta till.hehe. men innan jag åker måste jag städa övervåningen, finns ju en som fyller år på fredag, på torsdag med. ehhe men a. tova på torsdag och mamma fredag. så måste städa här och sedan far jag till mormor, tror jag övernattar där så jag kan vakna och baka , hehe. härligt dehär. gillar alltid tovas födelsedagar efter att jag blev sur på tova för jag fick inte blåsa ut hennes ljus på tårtan, snäll amn är. men ja jag gillar ju när alla fyller år såklart. imorgon ska jag åka och köpa paket till moder med. mycket just nu kände ja! men de är så sällan ändå. men snart ska emilia komma hit. vi ska mysa i sängen min och se på film med poppisar. mumma! men nu ska jag fixa mys. hej!

omslagsflickor

nu är jag och emilia klar med fotograferingen. gick hyffsat bra. kan visa er senare när jag fått lite bilder. nu håller hon på att plocka in, känner mej ohjälpsam typ. hon gör jobbet och jag sitter här.menmen ja. vi fick till bra bilder iaf. men nu ska jag se om jag ska hem eller upp till mormor? a men vi höressssss

skogsdåre? skulle inte tro de!

har varit vaken nu en bra stund. less på melker och ester. kan aldrig vara tyst på morgonen. melker gör så ester skriker och tjuter så man får skavsår i öronen. förbannad blev jag då kan jag säga. satans ungar! men ja till sak, idag ska jag nog mysa med emilia. vi ska knäppa coola egobilder och se på filmer. de regnar ju så vem vill vara ute ? hehe. men ja de är väl de vi ska göra, skrattet kommer alltid in de vet ni så de ska jag inte ens behöva skriva upp. haha. såg att tova hade skrivit på sin blogg att jag kör moppe som en skogsdåre? kan inte direkt hålla med om de. kanske jag körde lite fort men de va för att jag skulle hämnas på tova. hehe annas kör jag lagligt då jag kör. så hon tappade sin mobil någonstans. men de va åxå klantigt för hon stängde inte fickan sin. men hon hittade den på hemvägen, tur de. hehe men a nu ska jag plocka ihop lite på rummet IFALL de skulle bli så att vi är här, och så måste jag ringa till mormor angående hundarna! hörs!

ängeln min

jag har nyss kommit hem efter en helt underbart grym kväll. kan man kanske inte tro eftersom jag spenderade tiden med mormor,men hon är ju min ängel så solklart va den grym! mormor sa att hon läst inlägget om henne, hon sa att hon grät vilket värmde hjärtat nå enormt eftersom de enda jag gjorde va att skriva en liten text,men som betydde något otroligt mycket speciellt för mej. säker fölr mormor med. men jag blev varm i hela kroppen när hon sa de och kramade mej. så jag och gina började prata om att baka. och när ändå tova skulle till robin i stan och mormor skulle skjutsa passade vi på att sno ihop en kladdkaka på ca. 10 min. vi poppade miley cyrus och dansade. sedan slängde vi in den i mikeron, stavas de så? aja och efter ett tag kom vi på att vi måste ju diska så hon inte märkte nåt, så jag snabbade mej att diska, inte långt efter de började de lukta mumma, så vi fick panik och öppnade dörren och sprutade parfym. hehe. sedan kom hon hem, men inte märkte hon nåt heller. haha lilltanta. så vi började se på de okända. sedan i pausen sprang vi till köket och fixade de sista på kakan. den blev perfekt, så vi fick ut med den. hade med oss bananer och bål. nästan så mormor fick en tår i ögat igen bara för att vi bakat för hennes skull. så ja vi hade fest. haha mysigt värre. tror jag drack 4 glas med bål, godare än dricka kan jag ju säga. så pinknödig va man ju efter en stund. sedan satt jag och mormor i soffan och skrattade som nå huliganer. mormor klagade på allt skit som va på tv:n och jag låg och skrattade åt hennes klagande. så då skrattade hon medmej. ha. just därför älskar jag henne så mycket, man kan slappna av och skratta åt ingenting. min ängel, de är mormor de.



mitt och ginas mästerverk!


mormor here i come!

sitter fortfarande vid datorn? skulle ju inte bli förvånad om ögonen är fyrkantiga. he. ska snart fara till mormor min♥ ska ta på mej lite kläder bara. och vänta på att mamma kommer hem. så skjutsar roberto mej. imorgon ska jag kanske vara med emilia? ska försöka hinna vara med johanna westin och hanne. Hanne, gud jag skäms ju, har varit med dej så himla lite, men de ska vi ändra på! men nu ska jag fara pusss hej!

When I Look At You


fire fox

är nu hemma efter en promenad med tova och hundarna. hade glömt bort de totalt så de va tur att tova påminde mej! sitter och lyssnar på musik, mest hannah montana. he. tönt.se men va fasen. hon är ju bra. fast nu är rescal flatts som sjunger, låten spelar upp minnen, de snurrar genom mitt huvud just nu. älskar låten. mycket jag älskar just nu märker ja. hehe. ska nog snart ta mej nåt att äta. sedan har jag träning i regnet. menmen. de skadar inte, jag är inte gjord av socker som mormor brukar säga. kom på att jag ska byta profilbild på fb, men vet inte vilken, kan lägga upp nå bilder som alternativ, så får ni hjälpa mej. de brukar ni ju vara bra på i sånna här krislägen! men nu ska jag läsa igenom mina bloggar, och försöka ladda hem fire fox, behövs verkligen! hörs om en stund!

fasen

de bidde ingen film...fan säger jag bara. förlåt men ja de är de ända ordet som passade nu

the last song

sitter nu vid tv:n med essa. vi kollar på de okända. huva ligen. melker ligger med oss åxå, fast han sover, snarkar kraftigt gör han med. måste ha ljud över 30 för att höra lite av de dom säger. ha. a men kan inte göra så mkt på datorn, hanna skickar the last song till mej. underbar film! tror nog de är bland de bästa jag sett! så himla sorglig men ändå så fin. man önskar verkligen att man kunde ha en som va så kär i en. veta att man har en som gillar en för den man är. åh..jag vill. jag kommer lugnt sitta här tills filmen är på datorn! så är de bara!den har inte kommit så långt men ja jag ska se den igen INATT! jag måste ha nåt att drömma om, och de måste vara kärlek. åh va fin den va. ni som inte sett den, verkligen ett måste. a men nu ska jag mysa på med ester. vi hörs förmodligen imorgon!


jag älskar dig

de gör jag, du va vid min sida när jag föddes. du är alltid där för mej. bjuder mej på mat, skjutsar och hämtar mej. åker med mej på matcher oavsett vad de är för sport. jag får sova hos dej. och bara vara med dej. du hjälpte mej och mamma när mamma jobbade. jag fick sova hos er varje gång. tova och gina blev som mina syskon för vi gjorde så mycket tillsammans. du va min bästa vän när jag va liten, du är de än. för jag spenderar så mycket tid med dej. vi kan gå på långpromenader bara du jag och alice. vi pratar och skrattar åt våra dåliga skämt. du hjälper mej om jag har de svårt, allt blir lättare. du hjälper inte bara mej, du hjälper så otroligt många, genom att vara positiv,glad och snäll. jag vet inte riktigt hur jag ska förklara hur mycket jag älskar dig, de finns inte tillräckligt med ord. jag älskar dig mormor.


lilltanten min!


bilder från lördagen!




rolig hund haha! mormor skrattade åt han, men söt va han ju!





jeklarns finne! fulefan! APPPPPPA!! söt domare va?



gick ju bra för ulla och angi, åkte ut i finalen men va superduktiga!

blogggg

känner mej nu ren efter en skön morgondusch! ska lägga upp bilder i nästa inlägg för kameran min hade inge batteri kvar stackarn! så han laddas lite nu. he. nu ska jag nog läsa alla bloggar. kollat upp hur många de är och jag läser 21 bloggar. så det är nog bäst att jag börjar läsa, efter de lägger jag upp lite bilder från igår!


TJUGOEN

21 DAGAR KVAR..JAG LÄNGTAR SÅ IN I VASSEN!

svenstavik

är hemma nu efter en lååååååång dag i svenstavik. men kul har vi haft. vi kom dit runt kvart över 10. satte oss och fikade. jag värmde upp med alice. hon va verkligen superduktig till skillnad från förra gången. såg lovande ut. a sedan väntade vi tills vi skulle in i ringen. sedan va de äntligen våran tur. vi hade en finsk domare. alice va jätteduktig men när man hade en finne till domare då sket de sig. hon fick bra kretik som vanligt men va för stor?!? hon va 43 cm. WOW va stort va? nej inte alls. sedan sa han en sak och ångrade sig så han sa att jag skulle gå fram och tillbaka, men nej då menade han agtt jag skulle ställa upp? åh fick nåt fel på finnen. ska allt visa er en bild på han imorgon, självklart knäpper man kort på en röd,mogen finne! ni får se alla bilder imorgon för jag sitter nere på datorn. men för angi gick de riktigt bra för hon va ju liten. så hon kom 1 och jag 2. men är nöjd ändå. nu är de månader tills jag får ställa ut igen. längtar lite. har kommit på knepet hur jag ska göra så hon vill gå fint. hehehheheeh. a men nu ska jag se om de finns nåt roligt på televisionen. ska skriva mer imorgon om dagen. är dötrött hehehhe. hörs!

en dag med tova!

förlåt för att jag inte har hunnit blogga idag. tova kom hit. hon hade varit i stan hos robin så mor skjutsade hem oss. vi åkte ganska direkt till ulla. ut med hundarna, pratade lite osv. sedan bestämde vi  att vi va hungriga så vi for först hem till mormor, hehe jag körde! men då hittade inte tova hundrigen så då for vi ner till ulf för där va mamma och åsa. så vi fick pengar. sedan for vi och åt pizza till lunch. nyttiga barn säger jag bara. men vi delade på en som tur va. haha. tova brände sig åxå på nåt rör på moppen. hahahhahah stackarn! a men sedan skjutsade hon hem mej. har bakat en kaka som jag ska ha med mej imorgon till svenstavik eller va de nu hette. kollen! a men nu har jag snart träning. ingen lust med de. vill sola. men jag kommer änå träna för jag vet hur skönt de är när jag väl värmt upp. men nu ska jag göra mej klar. hinner kanske med ett inlägg senare. hejs!

skorna

här är mina skor. jag bara älskar dom! så snygga! verkligen. de är ju bara att man har personer på skolan som jämt har en kommentar. gillar inte de. vill verkligen använda dom. ska jag använda dom ändå? he,KOMMENTERA TACCCK!


ingen rubrik

sitter här och lyssnar påmusik. kollar på nelly.com gör jag med. blev på otroligt shoppinghumör nu. får vänta tills turkiet. då jävlar ska jag komma hem med 2 resväskor och inte bara en! he nej men lite måstejag ju få handla.kollar på skor just nu. börjar gilla klackisar. men jagvet ju inte om jag kan använda. fotapa. har ett par stövletterhemma som jag bara älskar men vet inte om jag vågar använda, inte för klacken för de är lagom men själva skona. på skolan mer mot hösten. eller blir man stämplad som fjortis ?aja ska visa er senare! höres! heheheheheh

not home

sitter på mormors jobb. skriver när jag kommer hem! hejs


avisjulia.se

vaknade för ett tag sedan. ätit mumsig frulle. melker hade visst bakat bröd,vilket va supergott! nu ska jag väl klä på mej lite promenadkläder. vi har fint väder idag! härligt. kände de på mej att de skulle komma. he. a men pratade med emilia igår. dom hade de jättebra.*avis* dock hade dom kommit i wille och mattias grupp. haha gillar killarna. wille..eller stavas han ville? a jag vet inte men han iaf är ju lite smådryg. de kommer vi ju ihåg från förra året. ha. goa pöjkar som dom sa på nån reklam!a men nu ska jag hitta på ngt medans jag väntar på tova. hörs efter promenaden!


hiphip hora

så är hemma nu igen. åkte ju hem vid halv 7 och åt. sedan tbx. heheh vi såg på film nu igen. hiphip hora. har sett den förut. gillar den men tkr dom är lite väl taskigta! men hann dock bara se en del av filmen. sedan kom robban och hämtade mej. och bara för de sitter jagnu nere vid bärbara och håller på. för uppe på min dator håller hanna på att skicka filmen. hehheheh. askilas. men nu äre sex and the city som gäller. skriver imorgon. lär väl se på hiphip hora! he sedan ska vi traska med hundarna igen! hörs

kört moppe, he tummen upp!

hejhopp. he fultmen ja de tillhör ju mej. ha måste berätta. jag och tova. vilka skönheter vi är. hon hämtade mej på moppen vid halv 1 så for vi och tankade och de innan vi for till ullas hus. så vi gav domlite godis innan vi gick ut. dom bajsade 3 gånger var!!! som om dom varit inne i hur många dagar dom helst! hua. bodri kissade hela tiden, alltså skulle lämna spår men de kom typ ingenting heheheh. söta va dom. sedan mötte vi håkan och sötludde. hehe a men vi va ute och gick i ca. 1,halv timme. mysigt vade. sedan hade jag lovat tova att jag skulle provköra moppen. helskotta va kul de va. körde hela vägen hem till mej. va lite halvskakig i början, kunde inte blinka med blinkers heheh men sedan kom de. askul! va riktigt duktig för att vara första gången. rädd bara att polisen skulle komma och ta mej. som tur va kom han inte. he. men a nu är jaghos hanna. vi ser sex and the city 2. gudarns va bra den är. annorlunda men bra. fruktsallad har vi gjort åxå. men nu ska vi se klart hejs!

kissie-wannabe

men juste kom ju på att jag skulle visa den här kissie bilden! gör de med en gång! plus en söt bild på ester!



jag putar inte med läpparna, jag lovar!



söt eller?!


promenad dax!

godmorgon!

nyss pratat med tova. hon hämpat mej kvart över tolv. blir nog brade. halvtaskigt väder blev det idag med. men vi klär på oss! emilia och gänget har ju åkt nu med. jag och hanne är hemma vi. ville åka. kände jag nu. men ja turkiet slog de i år. får se om de blir nåt mer år. vem vet menmen. jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om. he. blir nog mer när jag kommer hem från promenaden. NEJ SÅG NU ATT DE REGNADE!!! bajsapa he pusshej leverpastej!

ullas hundar!

är nu hemma. jag mormor och tova for till ulla. kom på att jag och tova hade lovat att gå ut med hennes vuxenhundar, haha vet va dom heter men vet inte hur de stavas. så de sket sig. men ja vi ska ut och promenera med dom nu i 3 dagar. asmysigt. hoppas vädret håller i sig. så nu blir de moppe med tojva. hehe happy girl. men a hade velat umgås med emilia idag..men känns som att om jag skippar de kanske hon saknar mej så enormt att hon vill vara med mej direkt närhon kommer hem. hanne saknar jag med. måste hinna vara med varann inom 20 dagar! de är vad som är kvar av sommarlovet. hua. men sant så sant. såvi måste måste måste!
märkte en sak förut. jag höll i innebandyklubban förut idag. tankar och minnen rusade igenom mitt huve. jag märkte hur hemskt mkt jag älskar innebandy året om. de finns ingen bättre sport. och desto roligare när man vet att man är någorlunda bra. som resten av mitt älskade lag. puss på er lla. men nu ska jag se sex i t c. hejs

bråttom bråttom

jag är riktigt sugen att gå på herrmatchen nu ikv. men vet inte med vem. någon som är sugen..hör av er till mej! annars får jag gå med mormor om hon vill. hehehehehhe. värsta fall blir de ensam. nej de vill jag inte. men jag vill gå. hehe jag ska locka vidare så får jag skriva senare. ska bjuda på en bild åxå. hehe kissie stil!

fast nu ringer mormor hons ka hämta mej snart ska till ulla , får bli bild den!

spruckna shorts på vandring

nu ska jag skynda mej att skriva. va ute och promenerade med mor och ester förut. skulle till appo men vi ångrade oss. vi kan hämta utde senare. så vi gick på preem och köpte vatten och isglass. sedan vidare till ica. och hem igen. väldigt mysigt. dock upptäckte vi att mina shorts hade ett hål i mellan benen, hade inte spruckit nu elr nåt. måste ha fastnat i någe. aja de syntes inte som tur va. hehe. nu är jag hemma och har nyss grillat, eller försökt grilla hamburgare till lunch. men mina naglar smälte så robban fick ta över..:( jag som skulle bli familjens grillmästare men de sket sig. he. men nu ska jag äta. skriver efter jag ätit. hörs!

innebandy is missing

hej bajskottar!

varit vaken i nån timme nu. har duschat och ätit frulle, men är hungrig igen. idag vet jag inte vad som bjuds på. får väl komma som de kommer. imorgon åker emilia,jenny och dom bort. tråkigt. för jag vill åxå på lägret. mathias ville ju träffa oss som han själv sa. hehe men de skulle jag ändå inte våga. men vill ändå dit. innebandy,vattnas ju i munnen bara man tänker på de. håkan som tränare..jag gillart! aja ska sitta i mian egna drömmar senare, men jag blev tvungen att välja..då tar man ju utlandsresa. elr iaf jag. har mitt skäl. men ja igår va jag ju med hanna. vi gick på promenad köpte loka,trocca och kakor. ha. vi pratade och så. sedan for hon hem och jag såg sex and the city som vanligt. älskar de. åh nu blev jag plötsligt sugen på filmer som jag inte har. bajsapa. men nu ska jag inte klaga nå mer eh hejdå!


34 sek senare

åh såg nu att jag hade fått kommmmmentarer av emma och otti. söta elr!? haha

go alf

hej hopp gummi topp. hehhehe

idag runt halv 2 kanske? a men så for jag till mormors jobb. älskart! a men va där. traffade alf. rolig ene de. synd om han med för den delen. men go är han ju. a men så vi va där lite. sedan följde jag med dom hem för dom skulle äta makaronipuddig, alltså mormors makaronipudding. kan inte motstå! ingen gör godare än mormors så ja hon va förvånad hur mkt vi hade ätit. gina och jag alltså. hehehheh asgott. sedan blev jag allt för mätt så jag la mej i soffan. med alice. myspys. sedan ringde robban och kort efter de hanna. så ja nu ska jag umgås med hanna under kvällen. vet inte vad vi ska hitta på. hon är på g hit nu. jag vill ututut. asmysigt väder, kan knappt sitta inne.måste ut. kanske tar en promenad, vad vet jag. hehe men jag uppdaterar senare. måste bara berätta att emilia hade sett anagina på birsta.. hehe lite, men bara lite avis. a men nu ska jag ta mej en riktigt god nektarin. älskar dom. slut med toast och börjar med nektariner! hejs

himmmmelsk humor!

hejsan!

idag är jag trött men har en himmelsk humor. men jag håller den för mej själv. heheh jag vill göra nåt men ingen är riktigt ledig idag. troja. hahaha a men iaf kickis kom nu. rolig ärna. haha. a men jag vet inte riktigt va jag ska skriva eftersom jag inte gjort nåt? vill att mamma ska säga typ; julia ska vi åka på ica maxi/willys och handla! hehhe vill bara åka iväg och göra nåt. inte sitta inne. hehe a men jag ska väl hitta på ngt. vi hörs senare!

emilia tkr dock att hennes humor överextiterar min. överextiterar vet jag inte ens va de betyder. tyckte de lär allmänt okej.

bilder sen jusdal






put magen min











riktig bildbomb! fattar dock inte varför bilderna kommer hur som helst?!? aja ni får stå ut. orkar inte!!!!!


LÅNGT inlägg- ljusdal

tjill i trosan! nu är jag hemma! apskönt fast de va underbart skönt att komma från allt i matfors. väl behövt! a men ska skriva lite kort om helgen!

fredag: vaknade 7, gick upp och klädde på mej, åkte sedan vid 8. kom fram sedan vid 10 vid skolan vi skulle bo i. ashärlig skola. annorlunda på någe vis. lite kyrkaktigt! a men då fixade vi lite sedan blev de byta om inför match. spelade mot selånger bidde 0-0 spelade riktigt bra eftersom vi alltid förlorat mot dom. dock "fuskade" dom med att ha 6 96:or medans man fick ha med sig 2! men de gick ju se med! sedan åt vi lunch, blä. hehe sedan va de match mot korskrogen tror ja dom hette. förlust med 1-0. sedan bidde de middag gott! sedan hem till mormors stuga för att duscha. mysmys! sedan tbx och myste med emilia!haha måste ju bara säga att på kvällen när jag och gina kom tbx till rummet hade tjejerna hittat njurunda killar haha och då sa typ julia o ba : a där är julia hon är den andra som är 14. dom ba hej julia! hehe a och då kom mormor helt plötsligt i en killes ansikte och vinkade och ba : de är jag som är 14. och skrattade för sig själv. så apligt fult! haha de är min mormor med sin humor! sämst ju! puss mormor

lördag: vaknade typ 8? vetej men ja så gick vi och åt frukost. sedan tbx till rummet och började klä på oss. luktade okej med svett. eheh a så hade vi matcher kommer ihåg att vi vann mot hudik med 3-0 elr va de 3-1? aja noll koll ehhe. förlust mot ljusdal med 3-0 sedan tror jag vi vann mot nåt gult lag med 1-0 haha jullan med kollen! men ja så vi va rätt nöjda med den dagen! sedan va de middag och sådant. for och duschade i stugan sen tbx till skolan, då dom flesta i laget skulle på disco men inte jag, emilia, emelie L, gina, emelie J i början sedan kom de fler. a men vi lyssnade på musik i lindhes högtalare. asmysigt! vi skrattade och hade vårat egna party! sedan köpte vi toast och sådant.kom inte i säng förrns halv 12 tror ja :P men ja askul dag!

söndag: vaknade halv 8. aptrött. mormor hade redan kommit till vårat rum? haha tantalur! a men vi tog på oss våra mysiga matchkläder som va kalla och blöta eftersom de regnat hela gelgen! gott som satan luktade alla med! a men vi åt  frulle rätt snabbt sedan tbx och satte upp håret och packade ihop allt för vi skulle lämna rummet senast 12. så då va allt packat. for till planerna. började värma upp peppade ordentligt! hade match mot ljusdal igen, semifinal! spelade riktigt bra tror ja. dock förlust med 4-0. så de blev spel sedan om 3-4 pris. mot korskrogen. spelade skitbra rent ut sagt! dock gick de väl sisådär för mej. mina hälar är sönder trampade. helr förstörda! a men jag gjorde iaf 1 mål som tydligen blev cupens snyggaste mål ( lite halvstolt ) blev faktiskt glad för jag behövde stärkas med ngt. men ganska så snabbt gjorde dom ett mål. och ett till. men sedan fick jag tag i bollen sparkade den till emelie j som passade in den till julia l som petade dit den lite snyggt! sedan va de inte mkt kavr. de bidde straffar. 5 st. jag fick ta en mådde dåligt. har aldrig i hela mitt liv tagit en straff, aldrig fått träna i 96 laget, aldrig haft tanken att jag skulle kunna duga till att ta en straff. men ja jag blev för nervös och tomas sa att jag skulle trycka ner bollen eftersom jag skjuter rätt långt och högt, la en bredsida ut i kanten. så målvakten snuddade med fingrarna så stolpe ut. men alla andra satte den. vi vann, linnea i målet, gud va duktig hon är. straffar räddar hon alla. de har vi sett. så vi fick till slut brons, tung och härlig! nu är man otrolig stolt att man spelar i detta lag. är så nöjd att jag vågade byta för jag trivs som fisken i vattnet. jag passar in i spelet här och får spela lika mkt som alla andra. jag accepteras för den jag är. jag känner mej stolt över alla i mitt lag. alla behövs lika mkt. så HÄÄÄRLIGT! ja..jag älskar mitt fjortislag helt klart! bara emilia som fattar! men nu är de färdig skrivet. ska visa bilder om en stund på de jag köpt och spelandet! hörs!

RSS 2.0