Saknar min bästa

❤❤


åh va fina!

tänk dessa godingar i sommar till bruna ben!


Birsta

Idag åkte jag på birsta med Malin och Linnea! Fyndade lite smått! :) ligger och kollar på Dalen-Storvreta nu, spännande!


Korven

Emelie har hämtat sin nya lilla bebis! Så jäkla söt och go så herregud!


Mums!

Åt lite kvällsfika till granlomatchen igår! Jättemums!


Mmm

Åt gofrulle med milli imorse! Jädrans va gott det va, och jädrans va mätt jag blev!


Lördag och vigorsfesten

Igår var det lördag och jag skulle vara med Emelie! Vi skulle på vigors gymnasiefest på stadshuset!

Vi tog det mest lugnt innan vi närmare kvällen började fixa oss. Vi hade jättekul redan innan vi hade åkt! Skrattade som nå tokar medan vi sminkade oss. Sedan skjutsade bästa mamma in oss. Vi kom bland dom första men det kom rätt snabbt mer folk. Bra drag med musik och grejer, lite pinsamt bara hur vissa beter sig. Glad att jag va nykter! Vi stannade inte så länge utan vid 12 tog vi oss en nattpromenad i klackar till donken. Roligaste jag varit med om! Hahahaha! Vid 2 åkte vi hem trötta som bara den! Men kvällen va jättekul och Emelie är ju en rolig ene ❤


Fredag

Idag är det fredag och jag vaknade tidigt trots att jag hade sovmorgon. Duschade och fixade mig innan jag tog bussen in till skolan. Har sista lektionen nu, sedan drar jag och Emelie till birsta en sväng för att mysa och fixa lite inför imorgon! Vad som händer då får ni redan på lite senare! Ha en bra dag! :)


Torsdag

Åt lite frukost innan jag och asta gick ut på en promenad! Bästa hund! Så jäkla duktig och fin! Vi busade ett bra tag ute innan vi gick hem. Har ni sökt lite sommarjobb och ska snart duscha! Ha en fin dag! :)


Love to you

Grattis min fina vän! hoppas du får en underbar dag! ❤❤❤


svar på kommentar

emelie
Åh, älskar dig till Afghanistan och tillbaka. <3

SVAR: Och jag diiiig <3

True friendship

Att få se allt dehär på en och samma dag, åh, blir sååå varm i hjärtat! Min bästa vän! Finaste Malin! ❤


Freedom to a happy heart


Onsdag

Imorse hade jag utv. samtal. Det gick jättebra och min mentor är så gullig mot mig! Direkt efter åkte jag och mamma och storhandlade mat! Va lite mysigt att bara vara med mamma, utan ungar, även fast vi bara handlade mat! :)

Vid 1 började mamma jobba så var ensam ett tag innan jag och morfar hämtade Melker och Ester så jag slapp vara ensam. Vi har inte gjort annat än att myst framför en film och lagat mat! Jag stog för maten och det blev supergott!
Nu ligger jag i sängen och tar det lugnt bara! Hoppas ni haft en bra dag!


Isabelle ❤

Igårkväll var jag med Isabelle hos Isabelle. Vi satt bara och pratade och fikade lite! Supermysigt! Åkte hem runt halv 10 och somnade runt 11!


❤❤❤

Kärlek till mina fina vänner och min familj
(självklart finns det väldigt många mer men tog inte med er på bilden så bli inte ledsen!)


slag i magen

Förlåt för dålig uppdatering på bloggen. Mitt liv har varit som en enda svacka. Allt går upp och ner. Och när livet är tufft finns ingen motivation till att skriva. Man har alla tankar, men det är inget man vill dela med sig av, vilket jag inte vill göra nu heller. Men jag vill bara säga en sak..Tänk till vilka ni är vänner med, vilka som finns där oavsett vad och vilka som sviker, vilka som vill hjälpa och vilka som vill förstöra. Tänk bara på det.


❤❤

Har världens finaste mormor som kommer med vita rosor som jag älskar! Bästa bästa mormor ❤


Myser!


Fredag

Började dagen med en härlig sovmorgon! Myste 1 timme i sängen med min lilla prinsessa innan jag gick ner och gjorde frukost som jag åt samtidigt som solen sken genom fönstret! Verkligen hur fint väder som helst idag! Fina fredag!


Dresscode torsdag


Love u mum

Tur mamma är rolig:-)


Tisdag

Igår tisdag var jag på stan med Malin! Vi pratade massa, skrattade, shoppade lite och åt hur god lunch som helst!

På kvällen umgicks jag med Freja, Emelie och Agnes! Var huuuur mysigt som helst! Åt gott och pratade och skrattade massvis! Tjejkvällar ❤


Måndag

Idag åkte hela familjen utom Robert till stan och birsta för att mysa! Jag skulle leta en vårjacka eftersom min skinnjacka börjar bli för stor! Hittade en jättefin för 600 kr! Åt lunch i bydalen innan vi for till Tandregleringen för att ta bort det som gjorde ont!
Väl hemma hade jag fått lite fina saker från min faster Kickis! Fina, lediga måndag!


Fredag/lördag

Igår åkte jag hit, till Malin för att äta och mysa med henne samt sova över! Började göra tacos, åt framför tv:n och sedan kom vero över! Vi satt och busade, åt massa frukter och annat gott framför gladiatorerna! Vid halv 12 gick vero hem och vi somnade på soffan, eller iaf Malin! Sedan vid halv 1 gick vi till sängen och la oss, och inte kunde man sova då eller, nej för jag hade ju Malin bredvid som snarkade värre än jag vet inte vad! Imorse städade vi lite, badade, och gjorde frukost! Nu myser vi bara innan vi ska ner på stan! Ha en bra dag!


Hata bussarna

Imorse blev jag sååå less när matforsbussarna inte kommer! Då gjorde jag något jag aldrig brukar göra, sjukanmälde mig! Haha kändes så onödigt när jag ändå var klar med allt på svenskan. Istället gjorde jag lite lunch och pluggade!


RSS 2.0