helgen

halloj! 
igår va vi på dop i stöde. lilla wilda li , så söt . hon krattar och flinar hela tiden , sjukt gullig! helt okej dop.
sen runt 6 kom hanne, vi fixade oss och for till sportlördag. vi va otroligt nervösa. vet dock inte varför. vi kom på andra plats iaf.vann över 9:orna, fast de va lite synd om dom.. för när vi gjorde vårat första mål räknades de som vårat fjärde mål.. axel blev lite arg på mej när jag gjorde första målet i andra matchen mot dom. fast sen sa han att de inte gjorde så mkt, s¨de va ju tur :) sen hämtade mormor mej, hanne och lh. hanne följde med mej hem en stund. sen glömde vi att ringa till fru arnesen så hon kom sen typ vid halv tolv kanske? aja. jo! jag fick en försenad födelsedagspresent av min lillla prinsessa hanne. ett mega ägg med godis och en jättefin neccesär och i den va de 3 hello kitty läppglans , supersöt , en liten hello kitty spegel och typisk hello kitty rosa nagelack :) tack så mkt hanne :)♥ nu har jag m¨ålat mina naglar både på händerna och tåna :) haha supertjusigt! och i fredags hade mamma köpt ett par nya boots med nitar på , snygga, med en liten klack. 700 kr! ;) aja nu ska jag klippa mej , veronica är här , hon är så snäll så :)


adios


datasalen

ja hej allihopa :)

jag sitter i datasalen med joel molin :) vi har teknik , men jag orkar inte göra ngt... jag har ont imagen:(
ikv har vi träning med 95 får se om jag spelar.. hoppas de iaf!
jag ska gå nu ja :)
vi hörs

adios

sjukling

ja hej allihopa! har inte bloggat så hemskt mkt , varit rätt så körigt nu , är sjuk å lite andra saker..
äntligen ska jag få gå på skolan , haha inte ofta man längtar såhär mkt som jag gör nu. varit hemma från fredag tills idag tisdag. fast jag är inte helt frisk. hostar fortfarande och halsen är väl snart färdig. vi hade ju match i söndags i skyttis. martin kom dock inte. men jag träffade cassandra och hennes cooliga mamma och hennes nya lillebror. sist jag träffade henne bar hennes mamma fortfarande på han :D haha han va ju supersöt :D nu till matchen: vi va ju som sagt 8 spelare. 7 utespelare och sarah i målet. 2 av oss va typ sjuk de va jag och emilia. vi mötte övik och dom hade typ 3 femmor. haha. blev 7-2 till övik men vi spelade faktist bra bara att vi va lite trött. jag gjorde första och issa andra. de va lite roligt för dom ropade upp namnet på assisten och målgöraren och hur många skott vi hade på mål:) när dom skulle ropa upp emilia att hon va med och spelade blev de lite tokigt: emila :) haha men nu ska jag ... göra ngt annat.



adios

söndag here i come!

hej å hå. idag mår jag MYCCCCKET bättre i halsen :) så jag är superglad att jag får spela på söndag! jag va på birsta med melker och mamma åxå. blev en tunika och en liten söt mössa :) men nu ska jag ta medicin få jag blir på topp tills imorrron. juste. issa har peter fått nåt svar ? hahahhhah :D

adios


" hej martin ! "

ja, som sagt. jag va hemma idag pga halsont från igår. nu får vi bara hoppas på de bästa tills på söndag. tro de elr ej men peter den busige har mailat till innebnadyskolan om att julia vill att martin ska kolla på våran match på söndag i skyttis arena. hahha jag dog! tänk om han kommer. undra om jag blir lika röd som förra...isf konmmer jag bli hånad haha. fast jag hoppas ändå att han kommer hahah :D nej nu orkar jag inte skriva ngt mer...

hanne jag saknar dej :( <3


adios

hassela

hej å hå. ja , vidag va vi ju i hassela med 9a plus klassen. jag vet inte varför men jag va jättenervös. när vi kom fran fick jag skidor och så. jag och några killar gick direkt till barnbacken! gick faktist bra nästan hela dagen, hade riktigt kul med . dock har ju jag handikappppppp typ. vänsta foten klämdes i pjäxan och knät hängde inte med i slutet. malin hälldin tyckde jag såg så lidande ut. nu mår jag inte alls bra... snorig, halsont och knät. match på söndag i skyttis. jag ska spela! annars vet jag inte va jag gör. nu ska jag upp och läggaa mej och vila hela min slitna gamla kropp! godnatt

typiskt julia mårtensson!

idag va de väl som vanligt på skolan, oj jag glömde skriva hej , hej allihopa :)
jag skulle ha gått på dansen ,. men de blev så mkt efter skolan. sen va de ju träning, jag älskar ju träningar förutom vissa... de är när julia mårtensson från klass 7B sa göra illa sej, de är typ bara jag som ramlar och gör illa mej. jämt borde banta så jag slipper vara så klumpig hela tiden! och imorron ska vi ju till hassela , hur ska de gå till? kan ju inte böja de utan att vråla som en stucken gris. aj på söndag MÅSTE jag vara med. aldrig att jag kommer undan från de. nono. men nu ska jag snart slipppa :)

adios


fasiken!

åhh.. jag har försökt måla naglarna i 2 h nu ;o helt omöjligt! ska nog prova min nya minipensel som jag fick av linda så man kan måla konturer :) aja. ska nart träna fotboll me 97, blir nog kul :) issa och emilia är ju med så :) på torsdag ska hela våran klass till hassela :) längtar , fast.. jag skäms lite.. jag har inte åkt slalom sen förra vintern ;/ ahah lär ju vara kass! menmen jag skäms inte av att skämma ut mej en anaing :) hehe men nu ska vi snart hämta upp flickorna :) skriver mer imorgon :)

va ska jag skriva?

hejhopp! idag har de inte hänt så mycket. mest tråkiga saker. oj juste hanne jag tkr din hello kitty tröja va jättesupergullig! melker hade nog snott den va dej om han såg den :). vi skulle välja om på elevens val. jonas kom fram till mej och ville att jag skulle välja bollsport, vi skulle ha mest innebandy, vilket är bra men han ville dels att jag skulle ha skotträning. inte vet jag varför men han frågade om jag ville. jag skjuter inte bättre än va killarna gör? och dom kommer ändå inte vilja lyssna på mej? tönten från matfors nummer 1! haha gud, hoppas vi får träna extra mkt skott på träninge ikv <3<3<3 jag älskar innebandy finns inge bätttre <3 hahah :) och juste... underbart att killarna har börjat komma in till tjejernas omklädningsrum och kollar in :) själv är ju jag seg på ombyte. nej , nu går vi inte in på de helr :) och emilia dra lite på smilebanden nu! de gillar jag!
nej nu måste jag börja byta om. fast jag måste bara få berätta att jag mandi och albin tänkte ha myskväll hos mandi på fredag hoppas vi kan de :) säknar dom människorna lite :) jag tror att albin är lite sugen att vara med mej åxå :) ego jag är haha :)

P.S skulle skriva lite fjortisaktigt nu när jag är en levande fjortis ?!?!?!


adios

grattis till mej!

IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG FÖR DE ÄR MIIIIIIIN FÖDELSEDAG HURRA HURRA HURRA !!!

- grattis julia
- åh tack de va gulligt av dej!
- äsch de va så lite så.
- hihihi jag fylller  FJORTON!!!!
 

bathhouse?

hej alla mina vänner. idag hade jag bestämt att leka med min bästis. heheh först visste vi inte riktigt va vi skulle göra men vi kommer alltid igång efter ett tag så först gick vi ut med barnen. typ lika tråkigt som vanligt men dom måste ju få lite luft på näsan dom med. sen kom vi på en briljant id'e. BADHUSET HERE WE COME! hehe så vi åkte och badadde och då va brokvisten och malin där men brokvisten skulle hem.. blev lite ledsen då. jag gillar henne.thuihhih. iaf så va ju draken framme vilket jag inte är så fötjust i i början, sen blir de alltid kul! efter att vi varit där i ca. en och en halv timme då va de bara vi 3 plus 2 andra familjer hihi. och då så skulle personalen börja skura golvet med en vattenslang. blev vattenförolämpling ! vattnet va skitkallt så jag och hanne slängde oss i vattnet medans malin den filuten satt och skrek i ett litet hörn där han inte kom åt. men kul va de! fast efter att vi hade badat klart blev jag lite sur på mej själv.. hanne påminde mej om att de va en innebandykväll som vattjom vipers hade fixat, åh jag som så gärna ville vara med men ingen ville följa med mej dit. fasiken! men nu ska jag iaf hämta en kiwi som jag har längtat efter att på äta!

adios

stan igen

ja idag åkte jag och malin till stan igen...ingen är ju hemma så jag är med malin då.vi hade minst lika kul som förra veckan.skillnaden va nog att malin ramlade inte i trappen utan vi började skratta åt att de kom en massa mörkhyade killar/gubbar och alla glodde som fasiken på mej och då började vi skratta och precis efter de har gått förbi säger malin värsta blattarna elr ngr sånt och då möter vi precis en sån mörkhyad och han blänger på oss medans vi står och skrattar och skäms! hua. sen hånade vi ju åt en massa folk som vanligt.vi åt på subway igen, de är ju för mumsigt. sen handlade vi lite, jag köpte bara ett diadem och étt llinne/t-shirt. kommer handla mer sen efter lördag när jag fyller fjorton vårar! ehehehehe. sen när vi skulle vänta på bussen hem så kom de en kille bakom oss och då när han skulle kliva över lite snö, halkade han till gissa vem som stog och skakade av skratt utan att man trodde att de inte skulle synas. jo vi! ja sen åkte vi hem, mkt mer hände inte elr jo de fanns ju hur mkt som helst igentligen men har ingen lust att berätta allt, blir ju ingen överraskning då ni ska följa med oss på stan!


adios

mumsssssss

hej mina vänner. igår hade vi fotbolls cup, gick väl hyffsat kom 3 eller 4 vot inte vilket. haha ganska stolt gjorde iaf 1 mål jag brukar aldrig gör de . va helt slut efter att ha spelat 7 matcher! nu sitter jag och äter fruktsallad och dricker proviva till, de får bli min frukost. mumma. jag blev glad för vi har träning ikv fast de är sportlov. fast de värsta är att vi blir drygt 5 st vilket inte är så bra . hoppas de kommer fler elr att 98 har träning före.


adios

plastpåsen

onsdag: blev äntligen klart mwed nattlinnet jag sytt till ester , blev faktist bra! sen hade vi träning själv håkan va i gävle och peter stackarn låg hemma och va sjuk. den va väl okej. sen hade vi fys men innan så tog vi min plastpåse som jag hade mina mini tomater i och så trädde malin den över huvet, och drog upp den så de blev grisnäsa, kinesögon och kinderna upptryckta mot ögonen , jag höll på att slå en drill i byxan där med .

idag hände inte så mkt. vi dansade de va nog de som va de roliga idag. cup i helgen i nordic vi hörs!


adios

RSS 2.0