Torsdag

Idag har jag på mig min nya tröja, såååå snygg! Känner mig lite som en flygvärdinna, haha! Hade iaf mitt spanska prov imorse, gick väl som det gick. Nu har jag IR och slutar sedan, WIIIIIE! Hur skönt? 11.30 ist för 16.15, jo jag tackar! Efter skolis drar jag till stan med bästa Emelie och kollar på kläder. Hörs sen!


Strömavbrott

Efter skolan gick jag på stan medan jag väntade på bussen hem. Gick in på ginatricot eftersom jag hade presentkort där. Hittade en jättesnygg tröja/kofta som jag gick och provade, och helt plötsligt blir allt kolsvart! Strömavbrott i hela galleria in! Sjukt läskigt, haha! Kom hem iaf!
Syster Frida och Lloyd var här när jag kom hem! Gosar! Nu ska jag göra spanska och ta det lugnt! Ha en bra dag! :)


Onsdag

Haft fullt upp med att plugga till proven jag har denna vecka. Har nyss haft mitt första psykologiprov och fick C vilket jag är sjukt nöjd över eftersom jag knappt pluggat (xD). Sitter nu på lektionen eftersom vi inte fick sluta efter provet.
När jag kommer hem kommer min syster och Lloyd och hälsar på, myyyys! Sedan ska jag bara plugga till nästa prov som är imorgon..spanskaaa...usch va jobbigt! Menmen. Skriver när jag kommer hem! Ha en bra dag!

lol hade ingen bild på paddan...


❤❤

Min bästa mamma ❤


Martin Masarov

Så himla duktig kille! Han bor här i Sundsvall! Lyssnaaaa!


Måndag

Så var det måndag igen. Tycker inte alls om måndagar, dom är så sjukt sega. Många som hade myskläder idag, haha hade velat haft de jag med! Såg så himla mysigt ut.
Annars har inte mycket hänt idag. Idrotten var väldigt skön iaf, men jobbig! Biggan har så bra lektioner, tänker på allt! Hade historia och klassråd efter de. Klassrådet blir bara mer och mer annorlunda, men bra på ett vis! Idag var en fortsättning på det förra vi höll på med då vi fick anonymt berätta om hur man tyckte klassen var i nuläge. Själv tycker jag om min klass väldigt mycket! Vi har väldigt roligt med varandra och iaf jag trivs med allihopa! Sen kan vi ju alltid bli bättre i helklass! 
Har precis varit ute och gått med Isabelle och Asta. Jätteskönt och mysigt! Nu ligger jag i sängen och försööker plugga. Har 2 prov denna vecka att se fram emot. Skönt att få det överstökat bara!
Nej ska göra lite fruktsallad innan jag fortsätter med psykologin.
Ha en bra kväll! :)
 
 
Saknar sommaren som bara den! Längtar till 1000!

Mitt storhjärta

Idag köpte mamma en ny mobil, men hon bytte med mig ist! Vilken raring! Bästa bästa mamma! ❤


Ett år bakåt

Klockan är närmare halv 3 på natten och jag ligger vaken, tänker på hur livet är, precis som alla andra i min ålder gör. Tänker på hur det hade kunnat varit och hur det är för tillfället. Just nu tänker jag på hur allt har blivit, inom ett år. Hur allt har förändrats från matforstiderna tills att jag har hunnit gå mer än halva ettan i gymnasiet. Hur jag har förändrats, men framförallt mina vänner. Mina fina bästa vänner från matfors är numera utspridda med massa andra vänner från deras skolor och klass. Inte alla men väldigt många. Tycker självklart att det är jättekul och bra att de har funnit nya vänner! Men att inte ens heja på bussen..ja, det gör lite ont i mitt lillhjärta, det är inte samma tjejer som jag älskade att vara med. De gamla tjejerna kom fram och kramades och berättade hur fin man var, de var glada bara av att se en komma i korridoren, nu verkar man mer eller mindre vara osynlig. Försvann man så fort från någons liv? Eller blev man inte lika rolig för att man inte är ute och festar varje helg? Jag själv är ingen partypooper, jag har inget behov efter att få gå ut och dricka alkohol. Visst är det alltid roligt nån gång ibland och det har jag full respekt för, men när jag ser att varje helg, för väldigt många, går ut på att festa, undrar jag också vart MINA gamla vänner tog vägen, vart fanns dom när man bara ville vara hemma, prata och mysa? När vi hade girlsnight allihopa, åt mat, skrattade och hade sådär fult kul med varann. Vart tog allt det vägen? Visst vi har alla gått vidare och blivit snäppet mognare, men ändå, vi hade så kul, och alla njöt verkligen utav de.

Det jag menar är: bara för att vi har splittras, börja gymnasiet och blivit mognare måste man inte ignorera varann, för vi är ändå vänner. Vi måste inte vara ute och supa varje helg bara för att man vet att det finns en fest dit många ska och som vi känner. Vi kan faktiskt ha kul med varann och utan alkohol i blodet, man måste inte alltid spela tuff och tro vi är äldre och mognare än vad vi egentligen är. Vi kan bara vara..vara som vi va förr.
Många tycker nog att jag är en torris som skriver och uttrycker mig på dethär viset..men jag låter er tycka det. Jag antar att det är sån jag är. Jag bryr mig om mig själv men framförallt mina vänner och min familj. Jag saknar "the old good days in m-hooden". Det gör jag verkligen. Men jag antar att det mesta är över nu..


x

Har man sagt nej 1 gång, bör man förstå att man inte vill :)


Lördag

Vaknade idag runt 10, gjorde supergod frukost och duschade! Myslördag! Sedan åkte jag och familjen på bio, såg Sune på grekland! Haha lite småkul film! Sedan åkte vi hem och åt gomat!


Fredag

Blev inget inlägg igår! Men jag var ju som sagt ledig igår. Var med Tova hela dagen. Gick på promenad med hundarna och pratade massa. Supermysigt! Jag och Asta gick hem runt halv 4 nån gång. Väl hemma duschade jag och myste med min bebis när vi ändå var ensamma en stund. Sedan kom mamma hem med mat och barnen. Bestämde då med bästis att vi skulle åka och kolla på city! Så det gjorde vi, alltid lika kul, dock inte lika roligt denna gång. Avslutades sjukt obehagligt och otrevligt, men det gick bra som tur va! Hann med 22.15 bussen hem. Sedan snackade jag med fyllot innan jag somnade!


Torsdag

Var hemma idag med. Hade dock en tid på tandregleringen kl. 1 så tog bussen in dit. Denhär gången gjorde de mycket. Spände framtänderna uppe och nere PLUS att jag fick mina gummiband. Haha skäms lite, ser roligt ut och är lite jobbigt än, kommer förhoppningsvis vänja mig vid det. Det värsta är att man ska byta morgon och kväll och man ska ta ut dom när man äter. Menmen, vill bli kvitt den bara! Annars har jag inte gjort ett skit. Rätt tråkigt att vara hemma med feber. Ska försöka följa med på träningen ikväll, men det blir ingen träning! Är ju ledig imorgon också, sköööönt!

svar på kommentar

À
 
Vad är det för operation du ska göra? En stor?
 
 
Svar: Nej den är inte så stor, kommer dock göra två stycken men vid olika tillfällen. De ska bara ta bort mina visdomständer nere eftersom de gjort så mitt tandkött blivit infekterat, det svåra är att få bort dom eftersom de ligger så tokigt till.

H&M

Imorse vaknade jag men hög feber och en blöt säng. Vaknat ungefär 100 gånger inatt av alla drömmar om att jag blev nollad. Haha, sjukt jobbigt. Så idag tvingade mamma mig att vara hemma, försökte få gå på skolan men ikke. Haha! Har bara legat i soffan, har ingen ork i kroppen alls. Låg och kollade in det nya på H&M hemsida. Fanns några saker som jag fastnade för! Vill ha sommar också, Gatufesten med mina vänner! Åh, kliar i fingrarna!


Tisdag

Seg dag! Det ända positiva va att få vara med klassisarna och hassmhälle med bästa Bo! Han och Madde är dom bästa lärarna vi har! Fick också reda på att jag är ledig på fredag! Hur skönt?
Ingen träning ikväll för mig, så när jag ändå är hemma funderar jag på att plugga lite på de vi ska ha prov i framöver..vet dock inte vilket ämne jag ska börja med! Haha! Hoppas ni haft en bra dag!


Måndag

Idag va skolan lite som en berg och dalbana! Hade mitt svenska muntliga tal imorse! Fick höra att jag berörde flera stycken, kändes varmt om hjärtat att få höra de! Så jag tror att det gick bra! Dock hände något otroligt hemskt med min klasskompis! Tycker så synd om henne att hon måste uppleva det om och om igen. Men det gick bra iaf! Annars har jag bara gymmat på skolan och haft några lektioner. Kommer hem så sent när man går långdag, halv 6 hann klockan bli! Hua


Torsdag/fredag

Förlåt att jag inte bloggat! Var less och irriterad i torsdags, så hade jag bloggat hade det kommit ut saker jag inte menar bara för att jag va så sjukt irriterad! Blev bättre när jag kom hem från skolan iaf! Tränade lite och sov. Igår va jag ledig från skolan eftersom jag skulle på sjukhuset. Gick bra! Nu väntas bara första operationen. Sedan va vi och badade med kidsen, haha va lite kul faktiskt! Kom dit en dykarkille också! Så det va lite spännande! Sedan på kvällen drog Malin med mig till njurunda efter många om och men för att kika på innebandy! Va trevligt! Malin är den fulaste jag vet så man kan ju inte annat än skratta! Åkte hem med mamma sen efter som slutade jobbet!

Nu ligger jag nyvaken i sängen med en trött liten mysis bredvid! ❤❤❤

Haha angående bilden, 2 yngre killar som sitter och håller om varann, ena har tjej så de såg lite kul ut xD


Gym

Lite sömn resulterar en trött Julia! Klarade mig igenom dagen iaf! Hade vår första psykologilektion, var lite annorlunda, men kan nog bli kul när man kommit in i de!
Nu har jag nyss kommit hem från ett gympass med Malin! Skönt att få ut lite känslor och bara vara med min bästa! Har nyss fikat lite och sitter nu och dricker massa så jag kan få bort min urinvägsinfektion, så irriterande! Hoppas ni haft en bra dag!

Grattis Freja som fyller 16 år idag också! ❤


urinvägsinfektion

Kom hem och kände mig jättekissnödig, men när jag väl skulle kissa kom det inget?
Skönt med urinvägsinfektion! Strålande! Sitter och dricker juice som ska ta bort de onda!
Fick brev från sjukhuset också, jäkligt skönt att det sakta men säkert närmar sig operation! Vill bara få de gjort!
Ska duscha och lägga mig och se på 90210 innan jag somnar! Hoppas ni haft en bra dag! :)


debatt med Bosse

Sitter på skolan och har debatt med klassen och Bosse! Haha lite småkul ändå! Jonas är på hugget till 1000 tror jag! ;) Haha så kul att lyssna på alla diskussioner! Folk blir sura och bjäbbar på varann fatt man har olika åsikter, ser det hela som en lek, menmen, kul ändå!
Slutar om 15 min. Då ska jag hem och ta det lugnt innan träning!
Jag och Emelie idag på matten, lilltösan!


Tröttlisa

Är otroligt trött! Har precis duschat, sitter och äter lite kvällsfika nu innan jag hoppar i säng och läser lite! Och ja, jag älskar hallon, Freja som fått mig att äta det till det mesta! Supergott!


skolan

Sitter på skolan, slutar om en halvtimme! Lång dag! Ska in på stan en snabbis och kika på lite roligare träningskläder innan bussen går! 
Mamma jobbar sent idag, så jag får sköta maten skulle jag gissa på! Funfun! 
Haft ett sjukt jobbigt styrkepass på idrotten idag också, kändes verkligen i ben och armar! 
Nej nu har jag klassråd, skriver mer ikväll! 
 
 

Söndagkväll

Avslutar denna söndag på mysigaste sättet! Tända ljus, lite yoghurt med hallon och nötter och bästa boken "femtio nyanser av honom"! Rekommenderas att läsas om man inte gjort de!
Min fina orkidée är från mormor, tack gohöna!


I Love It

Kör lite styrketräning hemma! Go go go!


healty

Om ni följer mig på instagram ( juliamartenssonn) så har ni nog märkt att jag börjat äta lite bättre. Inget nyårslöfte eller nånting, men jag känner att några kilo/cm smalare skadar inte, plus att det är superkul att laga nyttigare mat. Går i mammas fotspår med matlagningen! Tycker faktiskt att det är kul! Så var beredd på massa matbilder och recept!


<3

Hon jag älskar som mest, mitt lillhjärta!


haft bloggtorka

Har haft sug efter att börja blogga nu ett tag, så jag ska försöka slänga in ett inlägg lite då och då! Hade en underbar jul med familj och släkt! God mat och fina presenter! Jättenöjd blev jag. Myste med min pojkis också några dagar efter jul!
Nyår var också väldigt bra! Förfestade i stan hos Amanda med mycket roligt folk, drog ner till hamnen innan tolv, sjukt mycket folk! Men det va superkul! Tog 1 bussen hem till Isabelle där efterfesten var! Sedan vid 4 nångång hämtade min bästa mormor mig så sov jag där!
Lovet var jtteskönt, och jag träffade så mycket nytt folk! Nu är jag tillbaka i skolan igen, nytt schema för i år också, tufft, men de kommer gå!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1736712/images/2013/pic_50f2b6f8e087c35d76eac200.jpg" class="image">


RSS 2.0